Защо никой не иска да се обвързва в днешно време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо никой не иска да се обвързва в днешно време?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1624 пъти
Здравейте, Ж. на 24 съм и напоследък се чувствам самотна. Накратко имах дълга връзка (4г.), но бившия ми се раздели с мен заради друга преди повече от 6 месеца. Бях тъжна известно време, но преодолях раздялата и смятам, че съм готова да започна нещо ново с някого. Не мина дълго време докато осъзная, че повечето мъже проявяват интерес към мен само, за да си легнат с мен.

Никой не иска да ме опознае и да има сериозни отношения с мен и това до някъде ме огорчи. Не съм грозна и нямам труден характер. Излизах няколко пъти с мъже, но всеки път удрям на камък. Започвам да се комплексирам и да съм несигурна в себе си. Наистина ли в днешно време никой не се интересува от другия, а иска само да си начеше крастата и да си живее живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4927f6a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Има и свестни хора от двата пола.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: aa85b45a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Избираш грешни хора, помисли върху критериите си.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f4eec603b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, за съжаление е точно така. Започва се с оправданията "ще поживеем, ще видим'', ''не искам още да се обвързвам'', ''какви искаш да сме си'', ''времето ще покаже'', ''не сме достигнали още стабилност'' и т.н...След като се опарих на няколко пъти, вече и на мен спря да ми се занимава. Не ходя на срещи, внимателно отрязвам ако някой ме заговори и така. Още от началото се усещат, когато не са сериозни и е само за секс, като те за говорят или на първа среща веднага си личи. Все пак не съм някаква проститутка, че само за секс да се срещаме без почти нищо да получавам насреща.
И аз изглеждам добре и не съм грозна, на 23 съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b19213fd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Познато! Поздрав от 35-годишната ви мъжка версия! Все попадам на жени, които си мислят, че обвързването им е под достойнството. Явно и нашето поколение /30-40 годишни/ не е на ниво.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 81a7344bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Ако те искат само за секс, това означава, че ти самата даваш такива сигнали. Трябва да изглеждаш като млада, красива, но труднодостъпна дама. Има едно много просто правило, на велик моден дизайнер. То гласи, че колкото по-къса е роклята или полата, толкова по-нисък трябва да е токът на обувките. Колкото по-дълга е роклята, толкова по-висок може да е токът. Нали разбираш как те гледат мъжете, ако си с къса пола и обувки с много висок ток? Така просто крещиш, че си евтина. Друг много ефектен и винаги действащ трик, е пола, на която талията е малко под бюста. Така е секси, но полата не изглежда неприлично къса. Забрави за дънки и всякакви мъжки дрехи! Сега е идеалният сезон за ефирните рокли. Излез с приятелка, която е с дънки, а ти си с такава ефектна рокля! Виж кого гледат мъжете - нея или теб, независимо, че може да е по-хубава!? Използвай съвсем лек грим, а не да си орисувана и шпаклована с половин килограм мазила! Може да ти се стори глупаво и снобарски, но виж как се обличат много известните дами! Когато изглеждаш евтино, ще те третират като евтина. Освен това, обърни внимание на това, как се отнасяш с мъжете! Можеш да бъдеш учтива, но не и флиртуваща. Това не означава, че трябва да се държиш като ледената кралица. Просто показвай стил, без излишно кокетство. Говори на литературен български, а не на местното наречие! Това има огромно значение за мъжете, без значение как самите те говорят. Ако някой прояви интерес, не му показвай, че може да сте в леглото след 4 часа! Защо съпругите на световноизвестните мъже, са били харесани от тях? Ами защото не са леснодостъпни. Само така ще те искат мъже за дълготрайна връзка, а не само за поредното семеизпразване.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4e36ae02f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако една жена кокетничи и флиртува с всеки който и обърне внимание, усмихва се и танцува с всеки който я покани какво ви говори това за нея? Че е отчаяна за мъж?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 340bad8477
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   С риск да бъда оплют от повечето хора ще кажа следното: има НЕмалко хора(предимно млади) които искат да се обвържат и да имат сериозна дългосрочна връзка, но в повечето случаи рядко ще ги срещнете в нощните заведения, шумни бляскави събития и със хиляди последователи в социалните мрежи, надявам се да съм се изразил разбрано ;)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8fa627a7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Лелеле, как оплюхте момичето! Напълно нормално е да те искат само за секс в началото - и бившият ти това е искал, но се е обвързал, за да се направи, че не е такъв. Мъжът иска само секс, но във времето на опознаване се влюбва. Просто продължавай да излизаш с тях по срещи (поне 7-8! Даже повече), но без да правиш секс с тях и ще видиш как ще поискат и обвързване.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4927f6a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, не може да се обобщава за всички мъже, както и за всички жени. Донякъде си права, ако се касае за първоначалния интерес на мъжа към жената (както и на жената към мъжа), макар че има множество случаи, в които харесваният човек далеч не е красавица или красавец, но има някакво излъчване или е дал повод с отношението си да впечатли другия (независимо дали мъж или жена).
Има мъже, които обожават общуването и приятните разходки с любимата жена, вечер да се гушнат на дивана и да гледат някой филм на по пица и вино, да домакинстват заедно, дружно да се справят с предизвикателствата на живота от всякакво естество и прочее. Душевната връзка между мъжа и жената се изгражда с проявяваната обич и близост, но тя не се изразява само чрез любене. А влюбването (да не се бърка с хлътването) - само по себе си - се случва изрично с причини с течение на времето и е следствие от всичките преживени мигове заедно - били те хубави или трудни. Тогава, когато и двамата вече са опознали достатъчно добре предимствата и недостатъците си, нагодили са се един към друг и са се приели такива, каквито са. С някакви отстъпки в рамките на разумното, защото без тях няма как да просъществуват и да се развият едни трайни отношения.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker