Странно поведение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно поведение
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1541 пъти
Здравейте,

Отскоро мой колега започна да се държи много странно с мен.
Първо да подчертая, че и двамата сме необвързани, аз(жена) на 23г., а той на 34г.
Направих невероятната глупост да се сближа с него, обаждайки му се по телефона многократно, почти всеки ден в продължение на месеци. Разговорите ни бяха основно за работа, обсъждане на разни случки и странични неща, които нямат нищо общо с работното ни място.
Работата е там, че той понякога ми изпитва търпението, дразнейки ме и после смеейки се гръмогласно. Общо взето знае, че се паля бързо и се забавляваше с мен, но лека полека шегите му придобиха сексуален характер.
И това е нещото, което не мога да разбера откъде се взе. Не смятам, че съм негов тип жена, нито той мой тип мъж, но от приятелски шеги, изведнъж започнах все по-често да чувам "най-много да ме вземеш у вас", "трябва да дойдеш и у нас да изчистиш"... започна да се шегува, че щял да ми става мъж и дори заговори за деца...
Разбира се не се правя на засегната, смея си се, макар че понякога и други колеги стават свидетели на всичко това, което не смятам, че е в моя полза.
От 2-3 седмици обаче обажданията му намаляха и това също ми стана съмнително, защото не искам да го губя като приятел.
Понеже работата ми е да обикалям из страната и да замествам други колеги, споделих за ситуацията на тези, които са му били близки и на които и аз имам доверие. Един друг колега ми каза, че когато съм си тръгнала последния път, нашият колега звъннал да пита как съм си прекарала и споделил, че ме харесва, но не знае дали и аз него + и не знае как да подходи (мисли, че не го харесвам).
Малко се смутих, защото не очаквах да чуя това. И все пак, ако е така, това обяснява поведението му.
Друг колега пък ми подметна " кажи му, че отиваш в Италия с приятеля си и ще полудее"... това по повод ваканцията ми преди месец.
От седмица не ми е звънял, последният път разговорът ни завърши с "не искам да ми се обаждаш, прави каквото си знаеш", а това ми го каза вследствие на една моя грешка в работата, за която му исках съвет. Реагира много крайно и дори шокира и другите ни колеги.
Не знам какво да си мисля...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 022ad68b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Че е пубер. Мъж на 34 години да не може да свали жена като хората, да се цупи за нищо, си е келеш. За какво ти е да дундуркаш такъв? Само общувай по работа с него и това е.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 04c66bd747
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Няма драма - обяснили са ти го! Пада си по теб, но не е от най... как да го кажа по-меко? Не е от най-умелите свалячи. Човекът се е надявал нещата плавно да стигнат до онзи момент, в който заговаряте за връзка и ти откриваш огромната си любов към него, която е стояла в някой килер дотогава. Когато е видял, че откритието се бави като колет, пуснат по "Български пощи", е почнал с ония намеци, за да види как ще реагираш. Явно реакцията ти е била между сконфузена и никаква. Човекът е правил доста опити, защото не е схванал посланието бързо /как мислиш е в това положение? Просто има трудности в това да схваща сигналите от останалите, съответно му трябва доста повече от намек, за да разбере нещо/.

Най-новото вероятно е момента, в който му е омръзнало да се опитва и е раздразнен или все пак му е проблеснало, че ако си имала някакви мераци към него, досега да си ги показала. Съответно е бил отбой. Не очаквай някаква сериозна активност от негова страна!

За притесненията ти относно загубата на приятел - няма да загубиш приятел, защото ти нямаш приятел! Човекът през цялото време е искал да станете гаджета и ако не сте гаджета, на него му е все тая, че те има. Не го мисли толкова - няма как да загубиш нещо, което нямаш!

Но да ти кажа бихте били чудесна двойка, ако размислиш... Той, че е балък, будала, ахмак и прочее хубави стари думи, такъв е! Ама и ти явно не се славиш с огромна проницателност! С месеци сте си лафили за всякакви неща, почнал е да прави совалки за нещо повече от приятелство, а ти не само не си схванала идеята му, но дори си изненадана от чутото от колегите? Какво си мислеше - че репетира за стенд-ъп комеди дебюта си с теб? Че е станало модерно да пускаш такива шеги на жени, които не смяташ за потенциални гаджета? Не и на двете!

Така че ако бъдем честни, бихте били идеална двойка - и двамата не успявате да уловите сигналите на другия пол, съответно бихте имали ужасен живот в опити да го правите. Двамата заедно пак няма да се разбирате с поглед, казано метафорично, но поне ще си бъдете компания. А ако още в началото си кажете, че ще говорите директно, за да неутрализирате слабата си страна /почти нулевите интуиция и социални умения/, можете дори да изкарате заедно до края на животите си!

Но това си е ваша работа и мен слабо ме вълнува как ще приключат нещата между двама ви!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c26128ab61
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами приятелство между мъже и жени не може да има. Тоест може, но ако мъжът е гей или пък жената е лесбийка или поне мъжкарана или пък дебелана.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b9589302ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Да, понякога такива тип отношения на работното място и около работни теми, дали при мъжа или при жената, при едно по различно сближаване са с една идея към друго сближаване. Но тук не сте поставили граница, и колегата ви не чете мисли. Ако е наясно, че не го харесвате или поне не давате индикация, че ви привлича, ще си помисли, че го използвате само за работно приятелче за услуги.
По-добре му се извинете и бъдете искрена с него, от разговора с другите колеги, до това на какво наистина държите и какво не искате с него.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1826d2bc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката е.
Номер 2, в интерес на истината може би го харесвам, но поради факта, че сме колеги, не смятам, че мога да си позволя да започна връзка с този човек. Просто не искам да изпадна в неизгодна ситуация, ако на него просто му скимне да ме зареже...
И донякъде смятам и си мисля, че просто си правеше майтап на мой гръб...за смеха и доброто настроение. Но ако беше друг човек, може би щях да реагирам много по-остро на тези недодялани сексуални шеги.
Ето днес например сме бюро до бюро и напрежението в стаята може да се разреже с нож. Избягва поглед, отговоря ми стростнато на въпросите, които и без това са малко. Много ми е криво.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ad0b6dcd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хората са казали: Където си вадиш хляба, не си вади оная работа. Ако нещо стане между вас или пък не стане, това може да ви докара до там да си изгубите хляба. Аз лично на работа бих спазвал чисто професионална дистанция, вече извън може и да я пляскам, но по време на работа на дистанционно. Вече във всяка фирма има кодекс на поведение, в който интимничене с колеги е в противовес, и стигне ли се до ушите на мениджъра, си е достатъчно основателна причина за дисциплинарно уволнение.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b9589302ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До авторката от номер 4
Приемете нещата такива каквито са, не дълбайте и продължете напред! Каквото и да става, кой каквото иска да Ви говори, не допускайте "това" да ви влияе повече! Вие сте "поддали" и той е чакал реакцията Ви.
Нещата няма как да са същите или да се "подобри", ефекта на "захарните отношения", а може би всички около вас гледат "драматичния финал".

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5d55c0b45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 2 направо кърти отвсякъде. Написа кратка рецензия на "Война и мир" в 150 страници и в последното изречение межу другото добавя: "Ама мене не ме интересува това". :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5ef6e7e22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, казах си го ясно - не ме интересува какво ще става оттук нататък /в това число дали авторката ще последва някои мои съвети или не/, решението си е на замесените! Щеше да го разбереш, ако беше прочел цялото дъъъълго последно изречение /малко по-късо от твоето второ/! По коментарът ти знам, че не си го прочел, знам и къде точно си спрял да четеш. За да ме разбереш, ще цитирам една чалга песен "Хей, всичко знам." /част от припева на "Твоите очи" - Вероника/

Ама и ти къртиш мивки! Авторката иска съвет, някой ѝ дава такъв, а ти се включваш с коментар в стил "егати и съвета, брато" - подиграваш се качествено на човека /така ме "окъпа", че ми спести нуждата да се къпя няколко дни/, но пропускаш нещо дребно и незначително, а именно да дадеш съвет на авторката. И теб си те бива! Ве-лик! Велик, казвам ти!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dd527a526b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Така става като човек забравя, че ходи на работа да си вади хляба, а не за свалки, любови, приятелства и ха ха- хи хи.
Като се държиш служебно и на необходимата дистанция си спестяваш доста неприятности.
Но така се трупа житейски опит...

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 632c198bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 3 го е казал/казала точно така, както бих ти отговорила и аз. Ако един мъж се сближи много с една цена, веднага започват да му минават мисли как да я вкара в леглото, особено ако жената е хубава.
На твоята възраст и аз си мислех, че имам двама приятели, наистина сано приятели. Често излизах с тях. Интелигентни и свестни момчета, но при мен химия нула. Един ден хубаво се бяха подредили след повечко изпити бири и уж си говорим, а започнаха подобни подмятания. Имах и един познат вечно гравитиращ около мене и с него така се развиха нещата. Всеки с повече житейски опит ще ти каже, че винаги се стига до подобна развръзка Само моята приятелка си има от дълги години мъж-приятел, но той е гей.
Може и да има приятелство между бивши гаджета, които сексуално напълно за изчерпали връзката си, но са имали сруги допирни точки и интереси. Последното споделям също от личен опит.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f5a87d1c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Мега неориентирана си. Не може да се отпускаш до такава степен с мъж, да му звъниш всеки ден, да му търпиш сексуалните шегички пред хора и т.н. и да очакваш, че нищо няма да му мине през главата. И сега понеже това е станало на работното място, всеки ден ще си сърбаш попарата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker