Има ли мъже които са били само с една жена и страдат от това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли мъже които са били само с една жена и страдат от това?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2037 пъти
Аз съм мъж на 52 години. Като млад бях скромен, срамежлив и с ниска самоотценка и досещате се съвършенно безинтеренсен за жените. Затова си хванах гадже чак на 25. Беше ми състудентка и с извънбрачно дете което навярно е намалявало опциите и за мъже. Стана случайно, бяхме приятели, но понеже се раздели с текущото си гадже, аз някак си се намърдах на неговото място с големи трудности.
Излизахме около 5 години и след това си намерих много хубава работа в чужбина. Ожених се за нея за да дойде с детето при мен.
Съвместия ни живот не беше много щастлив. Беше ревнива, нервна и правеше всевъзможни скандали и драми от дребни неща. Винаги съм се озадачавал как може да се нервира от нещо незначително но чувах че и доста други жени са такива. Тя също беше доста комплексирана- считаше се за грозна, макар че не беше.
После роди 2 деца от мен. Полека лека взе да се държи много грубо с мен. Имаше моменти когато общуваше само с псувни и закани. Няколко пъти сме били на ръба на развода но оставах заради децата. Като пораснаха (на 13 и 15 години) и казах че съм с нея само заради децата и когато пораснат още малко ще си тръгна. Казах и също че сам ще живея по добре понеже ще ходя и правя където и каквото аз искам а не каквото тя иска, няма да има кой да ми крещи, обижда и т. н.
Това промени държанието и. Сега се държи нормално, пуска ме да ходя на спорт и да правя разни други мои си неща, дори понякога твърди че много ме обича.
От известно време това че не съм опознал жените и съм пропуснал навярно най- хубавите моменти от живота си ме яде от вътре. Много ме боли че не съм се справил с нещо с което повечето мъже са се справили. Също и че не съм имал никакъв избор при женитбата. Винаги съм се чудил защо другите го могат а аз не. Беше ми по- лесно да завърша висше образование отколкото да вкарам жена в леглото. А статистиката че хората имат средно по 7-8 интимни партньори направо ме убива. Ако бяха 2- 3 навярно щях да се примиря със съдбата си.
Случайно попаднах на някои неща от ред-пил идеологията и пикъп артистите което наля още масло в огъня. Оказа се че не е много трудно мъж да научи флирта, да промени стила си на живот и да стане по- успешен с жените. Имало дори курсове за това.
Сега мога да се разведа, но не знам доколко това ще ми помогне. Ако се разведа мога да отдида да речем за 1 месец до тайланд или друга секс дестинация и да чукам много и различни жени. Но не съм убеден че това ще ми оправи проблемите понеже ще е секс за пари. Досещате се че вече съм бил с проститутки но никога не ми е харесвало.
Искам аз сам да сваля и изчукам няколко жени но предвид възраста и липса на какъвто и да е опит изглежда нереалистично.
Иначе за възраста си изглеждам добре. Като следствие от тази криза отслабнах с 10тина кг и започнах отново да се занимавам със спорт, имам вече някакви мускули и коремни плочки. Гледам че в спорта обикновенно съм по- издържлив 20тина годишните мъже. Сексуално би трябвало също да съм добре- поне маструбирам 1- 2 пъти на ден. Жена ми не изпълнява обещанието си за 2 пъти секс седмично което ме държи в лека депресия.

Сега въпроса ми е има ли и други мъже на възраст с много малко интимни партньорки на които това им тежи?
Има ли някои които са се справили с подобен проблем?
Какво могат психолозите? Могат ли да премахнат подобно чуство но без антидепресанти или други боклуци?
Това неприятно чуство отминава ли с времето?

Споделете каквото знаете. Не вярвам аз да съм единствен екземпляр на тази планета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: b410a2c055
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Авторе, миналото не можеш да промениш, но можеш да промениш оценката си за него. Можеш да действаш за бъдещето.
Плочки и Тайланд са абсолютни глупости. Добрата новина е, че винаги можеш да намериш човек, който да те цени повече от твойта усойница.
Ти си бил 5 години с тая жена и толкова ли не срещна жени за флирт, от които може да излезе нещо?
Щом и не желае да прави секс със теб, съветът ми е дали можеш да си позволиш развод? Децата ти ще бъдат пълнолетни след 5 години. Можеш поне последните години от живота си да живееш като човек. Но, има и уловка- може и без нея, да не можеш да си намериш свястна партньорка.
При другите как, няма значение за теб, има значение ти какво ще направиш. Намираш се в криза на средната възраст.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a1cda7df46
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Само с една не, но и на мен ми е ниска бройката. Отдавна съм приел, че не съм някакъв сваляч и завоевател, даже цялата работа с флиртовете и ухажването ми е мега досадна. Ако имаш време и нерви за такива неща, действай. Аз лично, ако имах мерак да пробвам различни жени, бих си поръчвал елитни проститутки, поне да си направя кефа като хората.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3ae230f4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторе, ако си само за бройката, а жена ти в момента се държи добре с теб, според мен вместо да се развеждаш, свали някоя мацка, преспи с нея, ако ти хареса - направи го с друга, и не си разваляй семейството.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7d1722d046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И аз съм с много малко бройки - на 33 години съм, но започнах да работя върху самочувствието си и виждам, че вече доста флиртуват с мен, та може и да си повиша бройката. А ти като си в чужбина ако се различаваш външно от местните също би трябвало да можеш да заковеш нещо. Тренирането за да си във форма е добра идея, да.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c92c9a89be
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Курсовете и идеологиите не помагат. Забелязваш ли, че в много от тези курсове коучовете са мъже-хубавци и обясняват на публика, съставена предимно от невзрачни мъже как се свалят жени ?

Това какво ти говори ?

Тези курсове са измама.

Уменията и самочувствието са СЛЕДСТВИЕ от успехите много повече, отколкото обратното.

Ако свалячите, даващи съвети и грозничките момчета от курсовете си разменят по магически начин визията (лице и тяло), успехът им ще падне драстично и самочувствието им ще се срине тотално. Социалната им среда ще се срути, тъй като приятелите им ще започнат да ги отбягват, професионалната им реализация ще бъде разбита.
До 1-2 месеца максимум животът им ще бъде в руини.

Авторе, разбираш ли какво означава за теб това? Не се обвинявай за нищо, защото недостатъците, които си имал в младите си години са били СЛЕДСТВИЕ от начина, по който са се отнасяли с теб връстниците в детството - а мястото ти в детската/тийн йерархия се основава на това колко привлекателен си бил. А за това е отговорно твоето ДНК - него не можеш да го промениш. Детето е пластелин, средата го формира като личност.

ГЕНИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА НИ.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5287741a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Да ти кажа честно бил съм с две и ме е яд , че съдбата ме раздели с първата защото много я обичах. Викам си да бях останал с нея ,но на изневяра не се прощава. Бройката не е проблем, а по-скоро в кого ще се влюбиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 81e85ba259
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторе, какво ще се промени, ако свалиш и изчукаш няколко жени сам? Ще си повярваш, че си по-добър? Добре, а защо ти е нужно да включваш жените в тая работа, разибрай в повишаването на самочувствието ти и придобиване на по-добро мнение за теб самия? И защо въобще дали си голяма работа да зависи от напълно ирационалния избор на създания, пълни с хормони и обременени от клишета, представи, набивани им от близките, телевизията и кой ли не, които рядко правят добър избор /видно от доста теми наоколо/.

Радвай се! Ако беше всеобщ любимец, бих те посъветвал да провериш какъв ти е проблема! "Посочи ми кои хора те харесват, за да ти покажа къде грешиш" /май беше нечия мисъл, но не ми се търси автора му/

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 82073b3ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 23г възраст бях девствен и карах на чикии. После постепенно натрупах във връзки малко опит и 5 - 6 броя, накрая попаднах на една която ме излъга че е била и тя като мен с 5 - 6 бройки, сключихме брак, дете .... а в последствие се оказа че не е била с 5 - 6 като мен, а с над 40 пича, на всичко отгоре не държеше на семейните ценности, все беше по служебни купони, прекаляваше с алкохола, накрая заради злоупотребата и с алкохола се разделихме и разведохме, детето остана при мен и аз го отгладах. Сега пак съм сам и от време на време лупам чикии.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b71f3405b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   8 - уцелил си шафрантия! От такава семейство не става. Тя да си го слага с тоя и оня, с новия колега, с някое готино гадже на нейна "приятелка", а ти да мислиш, какво ще се яде тази вечер след работа. Жените са гадни ур-спии. Ако не си някой красавец с готина визия тип модел или спортистче, или напомпана мутра, ще има да ти слагат рога.

Тея пик-ъпите са големи измекяри. Я да се пробва на улицата един средностатистически мъж с мацките, както сега са се разгологъзили в горещините, да видим от 100 момичета, колко ще си дадат координатите? И нека се пробва и едно манекенче.

До голяма степен приказките са без значение. Ако щеш я разсмивай, ако щеш я четкай за визията, ако щеш я хвани за г*за - няма да ти пусне. Но ако това го направи моделчето, сама ще го последва до дома му.

Бройката е почти без значение. Важен е човекът отсреща. Нямаше да имаш такива терзания, ако жената до теб беше нормална, истинска дама, която да ти дава с пълни шепи от себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз съм автора. Благодаря много за коментарите, наистина много ми помагат.
До 1,
Бъдещето ми е неясно затова съм подтистнат. Съмнявам се че ако се разведа ще намеря лесно свободна и свястна жена около 50те. Навярно такава ще е силно проблемна.
Жените които са проявявали интерес към мен в миналото са били грозни и дебели. Затова нямам бройки.
Бил съм синьо хапче- вярвал съм че някой ден едно хубаво момиче ще се появи от самосебе си.
След като заплаших жена си с развод започна да парави секс 3- 4 пъти в месеца (но обеща 2 пъти седмично). Преди ме е държала до 3 месеца на сухо.
До 2
Проститутките не ми помагат- те са нещо лесно и ефтино. Бил съм вече- не са били елитни, но не са били от най- ефтините.
До 3 и 4
Сега жена ми се държи нормално и мотивацията за развод намаля. Дори последните 2 седмици правим секс почти всеки ден. Май и нея я чукна хормона понеже наскоро си купих вила на
морето и прекарахме известно време там. Но този маратон навярно ще свърши като мине жегата. А и не премахва неприятното чуство за ниско- стойностен мъж поради липса на успех с жените.
Да изчукам няколко мадами тайно е трудно неизпълнимо- иска си майсторлък и време. А аз съм мъж без опит с жените. Как го правят женените които ходят на работа и после се прибират в Къщи? Откъде намират жени и време? На всичкото отгоре живея в Швейцария която е доста консервативна страна. Самите швейцарци често се женят за чужденки понеже местните не им връзват. Някакъв голям процент жени остават неомъжени (те така са си решили). Казват че тези жени влизали в необвързващи връзки понеже природата си иска своето, но като правило търсят само млади пичове. Не знам как се запознават, тук е много трудно да заговориш непознат.
Преди 15тина години можеше нещо да стане понеже ходех често в команировки извън швейцаря, но тогава бях лоялен към жена си.
До 5
Виждам че си последовател си на черното хапче. То гласи че само външния вид на мъжа има значение за жените. По принцип е вярно но има и други фактори. На високите и красиви мъже им е много по- лесно но и другите успяват да се справят, макар и с трудности. Съгласен съм че много от проблемите произхождат от семейството и детството. При мен баща ми беше много нервен, деспотичен и ми създаде страхова психоза и комплекс за малоценност. После и в училище често ме биеха. Спомням си че веднъж се сбих и в казармата, само че другия се оказа боксьор и ме смъкна лесно с корше на пода. Затова навярно не се съпротивлявах на агресията на жена ми- изглеждала ми е като нещо нормално. А да се измъкнеш сам от това състояние не е лесно. Като студент започнах да се занимавам с карате и таекуондо но беше вече късно- след дъжд качулка. Още имам силен афинитет към бойните спортове- дори в момента ходя на кикбокс. Но това е за друг проблем- срещу страха. За жени не помага. За жени фитнеса върши някаква работа но не ми харесва.
Нямам време и за двете а и не се комбинират добре. Играл съм кардио с бодибилдъри и окапват много бързо (големите мускули хабят много енергия), на спаринг ще ги бия като чували.
Затова не ми се отказва от кикбокса заради фитнеса. Допускам че повечето от бойните спортове са хора върху които е упражнчвано насилие а на бодибилдърите жените не са им обръщали внимание.
Не мисля че пикъп курсовете не помагат. Неопитен мъж трябва да преодолее страха от заговаряне и да научи какво се приказва на жена за да му върже. Доколкото разбирам има и методи които действат при почти всички жени. Базират се психологически манипулации. Ако 20 годишен мъжага още не е спал с жена и има пари за курс, задължително трябва да пробва. По мое време такива курсове нямаше. Междо другото една тема за фрази и начини за свалки би била полезна за някои мъже. Мъжете могат да споделят как свалят а жените как тях ги свалят.
До 6
Мисля си че първата любов трябва да е обречена. Мъжът трябва да опознае множество жени преди да се ожени. Иначе най- вероятно няма да се справи със съпругата си- ще бъде смачкан.
Ще живее като мен- 20 години на ръба на развода. Жените са обиграни психолози- може да не знаят какво искат, но знаят как да го постигнат.
До 7,8 и 9
Има движение MGTOW (men going their own way).
То проповядва че жените са подли и манипулативни и мъжете не трябва да се губят времето с тях.
Аз харесвам умерената форма. Тя не отрича дългосрочните връзки и брака, но счита че мъжът трябва да е нащрек, да си пази правата, личното пространство, да не оотстъпва и т.н.
Следващата степен е против дълготрайните взаимоотношения- с жените да има само краткотрайни бръзки за секс и нищо повече.
Тежката степен е дори против секса.
А най- ортодоксалните толкова мразят жените че дори не искат дс се срещат с тях. Те например не се хващат на работа във фирма където има много жени. Предполагам че това са пичове жестоко прецакани от жени.

Мъжкия сексуален нагон е много силен и умело използван от жените. Не малко мъже са погубени от него.
Навярно на всички е попречил за нещо. В смисъл ако са го овладявали биха постигнали повече. Ако беше по- слаб земята нямаше да е пренаселена, науката и техниката щяха да са на по- високо ниво понеже мъжете нямаше да си хабят времето да тичат подир жените. Освен това жените щяха да уважават мъжете повече и да се държат по добре понеже няма да ги манипулират толкова лесно.

Като гледам май аз съм уникат- само с 1 бройка. Случай подобен на моя заега няма.
Някой ходил ли е на психолог за нещо?
Какво могат да направят психолозите?

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 699d54304d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В днешно време положението при мъжете никак не е розово. По мое мнение някъде около 10% са в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1a9d56c36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Моят мъж има само една бройка - ние сме още млади и привлекателни, връзката ни е страхотна.
Аз съм имала предишни връзки и знам, че сегашната ми връзка е като печалба от тотото - толкова си пасваме - но вероятно той не го знае, защото няма с какво да го сравни.
Изпитвам страх, че някой ден ще започне като теб да се съмнява и да търси други, просто защото не е опитал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 12
Подобна ситуация крие доста подводни камъни. Но навярно може да се избeгнат.
Може да му се прииска да опита и с други жени (от любопитство). Това е доста разбираемо при такива случаи. Може дори да успее да изпраска тайно няколко, да се убеди че от жена му по- добра няма и да миряса.
Но има и по- големи проблеми- главно от непознаване на женската природа и женските номера.
Определен брой връзки и раздяли преди брака са нужни за придобиване на житейски опит.
Ако жената е ревнива почва да го следи, да прави драми и като цяло живота и за двамата става ад.
Следващата опасност е че мъжът се подчинява прекалено много на жената. Тази грешка я првят и опитни мъже, но неопитния се опитомява по- лесно понеже съпротивата му е по ниска. Тогава жената губи уважението към мъжа и се отнася с него като с парцал. Неопитния търпи понеже си мисли че трудно ще си намери друга.
Положението става особено лошо след раждането на децата.Еволюционната психология го обяснява с това че ако жена има деца от различни мъже, вероятноста някои от тях да оцелеят е по- висока. Затова около 3 години след раждането на децата започва да не харесва мъжа си и подсъзнателно саботира брака. Неопитния мъж не знае какво да прави в такива ситуации и влошава положението.
Та някои неща които другите ги преживяват преди брака, аз ги преживях по време на брака и ми дойде тегаво.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d3992358cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторе съчуствам ти по някакъв начин, въпреки че съм само на 23 години и до момента съм бил с 3 жени. Имал съм възможност за още 2-3, но не ги харесвах за секс и не го направих с тях за което съжалявам сега защото имам усещането, че изпускам от живота. Ако трябва да бъда честен с теб моят подход към жените е ... еми супер супер пасивен. Говорил съм с няколко жени по точно тези конкретни теми и те винаги са вмъквали че мен ме харесвали, защото съм бил готин и неебателен, държал съм се все едно не ми пукало и те ме гонили заради това още и още. На външен вид се считам за хубав мъж над средното мисля, 177 см съм около 65 килограма "fit" съм. Уча в медицински университет, родителите ми са доктори и мисля че жените ми се лепят повече, защото съм "добра партия". Но под тази моя фасада стоят комплекси, че съм хилав, че не съм достатъчно хубав, че не мога да свалям правилно жени. Общо взето съм изтъкан от комплекси които са само в моята глава. Споделям всичко това, защото усещам че и при теб има нещо такова. Майка ми също е доста властна жена и ми създава понякога такива комплекси за малоценност които ми пречат в комуникацията с хората. Господ раздава картите и ние ги играем, както можем. Виждам, че вече искаш да напуснеш жена ти. По това което пишеш изглежда, че си решен. Далеч съм от твоята възраст, за да ти давам съвети, но направи го. Тя те цеди, материално и чисто духовно. Не й позволявай да ти замазва очите със секс, тя го прави защото само с това може да ти се отплати. Това е моят ред пил към теб. Има достатъчно много примери на мъже които са заживявали щастливо след 50 години с други жени. Ти можеш да бъдеш един от тях като поемеш крачката. Няма да ти е лесно, ще се терзаеш от мисли на вина, но недей. Мразя това клише, което го споменават навсякъде, но ... послушай сърцето си! Продължавай да ходиш на бойни спортове,тренирай, бягай за здраве, забавлявай се и най-вече се отърви от дамоклиевия меч който виси над главата ти от години т.е жена ти. Надявам се да съм ти помогнал поне малко, реших да напиша в началото и лична история, за да опознаеш и мен по-добре и да видиш, че жените се влюбват както им скимне, на теб просто такъв ти е бил късмета. Харесвам една фраза от сериала Спартак, това са думи на треньора на гладиаторите Онемай а тя е следната "Жените са водени от емоции, които са непознати на мъжете". Оставих ти този цитат като храна за размисъл, когато легнеш вечерта в леглото и затвориш очи. Успех ти пожелавам :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1a9d56c36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 13, засега всички изброени подводни камъни мисля, че сме успяли да ги избегнем - за в бъдеще - ще видим.
Колкото до това дали е подчинителен и ще го "смачкам" - няма такава тенденция, той много ясно отстоява себе си и много ясно поставя границите си, а аз го уважавам, защото е човек, достоен за уважение, което няма нищо общо с бройките.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 15, аз съм автора.
Понеже вашия случай е подобен на моя ще си позволя малко любопитство. Може и да не ми отговаряш ако е прекалено лично.
На каква възраст бяхте когато се запознахте?
По каква причина не е имал връзки преди това?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 14, аз съм автора. Благодаря за отзива.
Твоя случай ми се струва лесен за поправяне. Качи малко кг. със спорт(фитнес или подобно). Не е трудно- някъде 2г. трябват да качиш мускулна маса (при някои става и по- бързо). Може и да ти хареса и да си го првиш за кеф. Аз навремето бях 175 на 72- 73 кг което също е малко. Поне си спомням че преди турнири отслабвах 2- 3кг за да влезна в категория до 70. Доколкото разбирам жените харесват мъже които заемат повечко обем в пространството, но без да са дебели. Навярно около 78- 80кг трябва да станеш. Аз съм 78 кг. и изглеждм атлетичен. Дори жена ми казва да не отслабвам повече.
А флирта се учи. Има доста неща в интернета (дори и на български) за това. Има си описани методи за свалки стъпка по стъпка. Казват че жените са доста тъпи и се връзват дори на заучени фрази. Пикъп артистите си ги споделят по някои форуми. Имаш много време пред себе си. Казват че мъжът става атрактивен след 30 г. Пикът му е около 35. Аз също имам подобни наблюдения. Потърси в и-нета графиката за sexual market value.
Мисля че ако не харесваш жена, не трябва да правиш секс с нея. Поне аз съм така. Все си мисля че в този случай ще съжаляваш повече отколкото ако пропуснеш. Аз бях леко разочарован когато го правих за пръв път. Чел съм за случаи когато мъжете са се отвращавали при секс за пръв път и е трябвало да мине време за да се решат да правят отново.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e3d43cfa4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Някой каза 10% били така... Пф... По-скоро над 50%. Край мене повечето мъже са сериозни и имат под 5 връзки. Някои се ожениха за ученическите си любови, други за студентските... Аз също съм с единични бройки (2).
Честно казано ми се е искало да имам повече и съм си мислил защо. Дори като бях с последното гадже се озъртах наоколо, особено в началото.
Накрая стигнах до извода че и една ми е достатъчна, стига да ми пасва, да ме задоволява, да се грижи и да й пука за мен поне колкото аз за нея. С последната не беше така. Сексуално дръпната (правехме много секс, но все едно и също, по сценарий, трябваше да е познато и изпитано, всичко различно беше огромна мъка, никаква спонтанност), беше като на гости в квартирата, не се грижеше особено за мен, та накрая почна да има претенции да се грижа и за нейното семейство (разни услуги и ремонти). Не издържах и приключихме.
Та бройката е важна, само защото много хора се хвалят с това (нямат с какво друго). Обикновено много бройки имат хората с не особено висок социален статус (мъже и жени). Там е месомелачка. Богатите мъже също, но те са малък процент.
За мен е като да повтаряш първи клас отново и отново... Никакъв напредък. Макар и биологията да твърди обратното... В края на краищата сме социални животни и биологията е само малка част от начина ни на живот.
Ако уцелиш човека и си паснете - и един е достатъчен.
Замисли се, дали можеш да изградиш нещо, ако постоянно рушиш основите?. Накрая какво ще имаш... Едно нищо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1a9d56c36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторе, номер 15 съм.
Запознахме се в спортен клуб, в който и двамата ходехме.
Млади сме, малко над 30те, аз съм малко по-голяма от него.
Заедно сме от почти 5 години вече.
Не е имал предишни връзки защото не умее да говори добре с жени - иначе е сравнително привлекателен.
Също така е бил запален по гейминга.
Аз доста се раздавам в тази връзка - дори прекалено много, трябва да намаля малко.
Той изглежда като да ме обича истински, което е рядкост в моя живот - по-често съм била използвана, отколкото обичана.
Затова и тежко ще ми дойде ако разбера, че гледа настрани или е предал доверието ми - тогава вече окончателно ще изгубя вяра в отношенията между хората.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 18,
По статистика са 7-8 партьора. Мъжете лъжат че имат 10, жените 6, счита се че са 7- 8 (средноаритметично). Ако 50% са под 5, значи другите 50% са с над 10.
За мъж да има повече опит с жените (повече бройки) преди брака е по- добре понеже:
- жена му няма постоянно да го следи и ревнува (ще знае че си е отебал).
То ако въобще не е спал с жена, най- добре е да излъже че има 4- 5 бройки. Така ще си спести много проблеми в бъдеще.
- в случай на конфликти ще се държи по- адекватно понеже вече е минавал през такива ситуации.
- жената нама да прекалява и да се самозабравя понеже знае че може лесно да бъде заменена.
Като цяло ще е по- добре и за двамата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ddcdb5e0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравей авторе! Хвана ми интереса понеже забелязвам, че си чат на всичките модерни движения. Аз също съм ги минал всичките за последните 10 години - почна се от пикъп, после mgtow, red pill, и последните 3-4 години - black pill.
На 30г съм с около 20 бройки.
Наистина е доста тъжно, че си изтървал тийнейджърската любов барабар с една камара други неща. Ако беше по-млад, да даваме съвети, но с твоите 52г наистина и аз не знам на къде....Айде, ако беше с опит, тогава ясно, можеш да тряскаш някакви 35-50 годишни жени, ама така.....

На мен винаги ми е странно как някои хора решават, че имат проблем и започват да търсят решения на късна възраст. Дори и разни на по 25-30 дето вчера са осъзнали, че имат проблем с жените. Къде са дремали, не знам.

Иначе....може би не всичко е за всеки. Както пише на гроба на Буковски - "Don't try". Демек, ако трябва да се насилваш, най-вероятно не е за теб. Разбирам желанията ти, нормални са, ама то....ако беше за теб, щеше да се случи досега. Мен примерно момичетата винаги са ме влечали. Още от малък. Не съм някакъв голям играч, нито пък имам голяма бройка (то ако се сметне на средно ми идват по 1 на година и няколко години съм изкарал малко повече късмет), но пък винаги ми е било интересно и цял живот все съм драпал към жените. Естествено през това време съм придобил опит генетичния ми потенциал (който е поне малко над средния).

Иначе бройките щастие няма да ти донесат. Гаранция. Всичките вагини са вертикални, както знаеш. Ако трябва да ти дам съвет, той ще е - търси да си доволен, независимо под каква форма. Там вече сам си преценяваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dacfec6de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз съм мъж на 31 години и досега не съм имал връзки никога. Ако питаш защо, защото не се общителен и нямам самочувствие. Имал съм срещи с жени, но съм им скучен и ме режат на първата среща. Така че има и такива дето нямат никога връзки с жени. Ако имаш връзка с една жена, бъди доволен. Познавам девствени хора на 60 години. Не се оплаквай. Има и по-зле от теб. Бъди доволен, че си бил поне с една жена и че не си девствен. Хората и това нямат, а той недоволен и пише тук глупости. Аз съм доволен, че поне не съм девствен. Може да е само с компаньонки, но аз пак съм доволен. Аман от недоволни хора. Като си доволен и благодарен, ще ти се даде. Като не си доволен от това, което имаш и си имал, няма да получиш нищо. Тук все недоволни пишат. Сори, ама така не става...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 19, аз съм автора,
Вашия случай е много подобен на моя.
Струва ми се че вероятноста подобен мъж да изневеври е ниска понеже:
- не може (не знае как става тази работа)
- страх го е че ако изгуби жената трудно ще намери друга
- от лоялност (признателен е на тази която го е взела понеже другите не са го искали)
Поне при мен беше така.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 21, аз съм автора,
При мен няма задоволително решение. Затова попитах дали някои са били в такава ситуация как се е развила. Също и дали психолог може да свърши работа. То и самия форум помага донякъде понеже когато човек сподели му олеква (донякъде).

Някъде преди около година и половина се зачетох по ред-пил и другите неща. Попаднах на тях случайно. Поне разбрах защо години наред жена ми се държа много гадно с мен. Мислих че причината е в нея, но се оказа че е в мен. Просто не съм се държал както е редно мъж да се държи със жена.
Винаги съм вярвал че жените са малко сложна работа и не са за мен. Винаги съм бил със синьото хапче и не съм знаел как работи женския мозък. Изборът им на парньор често ме е озадачавал.
После пък се оказва че нещата не са чак толкова сложни ако ги знаеш. Предполагам има някаква аналогия с колите. Когато караш за пръв път, особено в голям град изглежда безумно трудно и опасно. А като се научиш го правиш без усилие- подсъзнателно.
Времето на моята младост беше по- благоприятно (нямаше и-нет, смартфони и другите полезни/вредни боклуци). Затова ме е яд на себе си. Жените нямаха достъп до огромно количество мъже и затова и обикновенните пичове имаха добри шансове. Но имаше някъде около 2 години фрейм (от 16 до 18) когато трябва да спиш за пръв път с момиче. Тогава и двамата са неопитни. После отиваш за 2 години в казармата. След казармата може да ти трябва известно време да си влезнеш малко в релсите (зависи колко си психясал). Времето от 16 до 18 го пропуснах понеже моята обсесия тогава беше електрониката. След казармата беше по сложно понеже тогава жените имаха по няколко връзки зад гърба си и бяха много по- опитни. Все едно да излезнеш срещу боксъор тежка категория на ринга. В България тогава нямаше книги и интернет където да прочетеш нещо за динамиката на междуполовите отношения. След това завърших техническия университет където жените са малко. Докато учех и работех в България парите едва стигаха за храна и кватрира- нямаше за кола, барове, море и т. н. После като заминах за чужбина всичко си дойде на мястото но бях вече женен.
Та като гледам, целия ми житейски път ме е водил далеч от жените. Но човек не може да предвижда бъдещето.
Май сега за мен само MGTOW върши работа (както и предлагаш).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До 22, аз съм автора,
Не си по- ле от мен понеже си на 31 и имаш много време да постигнеш това което искаш.
Казват че пикът на атрактивноста при мъжете е около 35, дори докъм 40 са все още много атрактивни.
Дори и аз забелязвах накакъв интерес към мен в този период.
Един украинец разказваше че живота е като магазин за бонбони в който жените ги пускат от 16 годишна възраст а мъжете след 30.
От 16 до 30 спокойно опитват от различните видове и към края знаят какво им харесва и какво не.
Мъжете след 30 влизат и започват да се тъпчат за да наваксат каквото са пропуснали. Да се ожениш на 30 (като мен) е голяма глупост понеже най- хубавите бонбони тепърва предстоят.
А за теб вратата вече се е отворила. Разбери какво трябва да направиш за да влезнеш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dadc3e251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не съм сигурен че проституките трябва да се считат за бройки.
При този случай мъжът няма абсолютно никаква заслуга.
Все едно си е направил чекия с жена между ръцете.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5e010d730c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Абе пич за къв я държиш тая, имаш жена ама я караш на ръчна.... Нямам думи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 593b5315ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Труден казус

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker