Той е с 10 години по-млад - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е с 10 години по-млад
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1482 пъти
Здравейте,
Моята история е доста банална, но имам нужда от безпристрастно мнение. Срещнах мъж, в когото се влюбих безпаметно. Проблемът е разликата във възрастта ни. Той е на 27, а аз на 37. Той е много по-зрял за годините си от много мъже на тази възраст. Разведен е, с детенце на 2 години. Аз от своя страна имам 2 деца, на 9 и 4. Той обича моите като свои. Постоянно ме успокоява, че годините са само цифра. Честно казано, той приема разликата във възрастта ни много по-спокойно, отколкото аз. Визуално никой не ми дава 37 години, но ЕГН-то си е факт. Това, което ме притеснява най-много е, че нямам реален пример в живота за успешна връзка с такава разлика в полза на жената. Просто ми е трудно да освобoдя съзнанието си от стереотипите, които налага обществото ни. Мислите ли, че подобна връзка има бъдеще?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 27f2c53285
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Да има бъдеще.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: baa4b816b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   А, защо просто не си продължиш връзката ? За никоя връзка не може да се каже до кога ще изкара.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2a74d46ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се притеснявай толкова, според мен сте на ръба, но ако всичко останало е наред, една възраст не би трябвало да пречи. Иначе съм против връзки, в които единия може да бъде майка/баща на другия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f09b724d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   "Той обича моите като свои." Глупости дрънкаш и ги знаеш! Но толкова те води вагината и егото, че децата ти просто не са ти приоритет!
И не, не ми казвай, че не е така! Само този израз е достатъчен да се види как си готова да лъжеш себе си дори за нещо невъзможно и то относно децата ти... чукай си го докато искате и двамата, лъжи себе си колкото искаш, но не включвай децата в отчаяната си нужда...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 92086c40ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Възрастта е само цифра, но.... Има и биология. И тя не е в полза на жената. Хубавото в случая е, че годините не ти личат. Хубаво е, че и двамата имате деца, и то на сходна възраст. Обаче се замисли ти точно каква връзка искаш и какво си готова да предложиш. Склонна ли си да създадете ново семейство и да имате общо д0ете/ деца. Съвсем скоро една подобна връзка на мои близки се разпада пред очите ми.
Когато започнаха той беше на 30,тя на 40.
И двамата с по 1 дете. Мъжът искаше нормално семейство-да се събуждат заедно, да закусват и вечерят заедно, да пътуват, да се срещат с приятели. на няколко пъти съвсем деликатно намекваше, че иска да имат общо дете, те не искаше.
Беше се отдала на работа. След няколко години вече имаше и внучета, които от ден на ден изцяло времето и, а също така и общият им дом. Накрая мъжът се почувства излишен и просто си тръгна.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e31b8a3dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз не бих го мислила толкова осбено в положение разведена с деца. Свястно ли е момчето, щастлива ли съм, нищо не може да
ме спре.Аз също съм разведена, с дете, но сегашния ми партньор с 15 години по-голям. Сега да започна да мисля, че ще умре пръв ли, или, нещо такова негстивно. Радвай се на живота и, че Бог ти е изпратил половинка. Не се тормози с изллошни мисли. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 08c3f0ae85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не пишеш нищо за бащата на децата ти? Разведена ли си? Баща ти на децата ти грижили се за тях?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ba38de661a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм мъж на 32. На 26, започнах връзка с жена на 36 с 11 годишно дете. Бях влюбен, исках да създадем семейство. Тя не пожела. Така пропилях 5 години от живота си. И ето ме сега. На 32 и съм сам, нито семейство, нито дете. Но не мога да си представя вашата ситуация. Той също има дете. Човек стане ли родител, доста се променя мисленето му. Може пък връзката ви да просъществува. Аз лично на всеки мъж, който няма дете/деца, категорично бих препоръчал да не се занимава с по-големи от 3-4 години от него жени и то с деца. Защото е лесно, да правиш секс и да си тръгнеш, но е трудно да избягаш от чувствата си, когато си влюбен. Така страдате и вие и жената, която сте срещнали ли, че дори и детето и

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d079167a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката :
Темата за общо дете сме я коментирали, той съвсем свободно сам повдига подобни въпроси като брак, деца, от които повечето мъже на тази възраст бягат като дявол от тамян. Разбира се, ако отношенията ни продължат да бъдат такива, каквито са в момента, изобщо нямаме съмнения, че ще имаме общо дете и това ще бъде осъзнат избор и за двамата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4969ee8bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От скоро ли сте заедно? Отначало всеки е много влюбен, всичко е цветя и рози, пеперуди в стомаха и пр.,но с времето излизат наяве много други неща, не особено приятни. То показва дали връзката ще устои или ще се разпадне. Не мисля, че обществото ти налага някакви стереотипи, на него съвсем не му дреме за теб и годините ти. Просто в живота повечето връзки, в които жената е по-голяма не са особено трайни, най-меко казано. Ако пък е и с деца, нещата са още по-сложни. Гледам скептично на подобни отношения и не очаквам хепи енд.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 300cae4289
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Годините не са ви проблема. Ако искаш да си сериозно с човека - давай. Като гледаш провалящите се връзки като тази ги гледай защо се провалят. Повечето пъти жената не се е наживяла и си прави втора младост, зарадо която е и цялата връзка, но не спира там и прави глупости и нещата приключват. Или не е готова да се уталага и иска само на почивки и ваканции, а мъжа - семейство и деца. А понякога просто скачат от младо на младо. Ако не мислиш, че горните се отнасят до теб - действай. Проблема във връзките с такива възрати не са възрастите, а обичайните държания на хората на тези възрасти.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f9a524ce16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Истината е, че всички сме на този свят за определено време. Не си губи твоето в размишления и главоблъсканица. Щом ти е хубаво с момчето и щом децата приемат всичко, какво има да му мислиш. Живей си живота така като ти би искала. Недей да търсиш примери за успешни подобни връзки. Само ти и той може да направите една връзка успешна или пък пълен провал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3a8a79a3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не са хубави такива разлики от десет и повече години. Не мога да дам точна рецепта, но 5-6 години максимум е приемливо. Иначе стават различни поколение с различен опит. Такива разлики от 20 години и повече направо ме потрисат, това не може да е любов, а сделка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8519376c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е , защо да няма . Не е задължително , да имате и още деца . Хубавия период на една връзка е докато сте гаджета . Не мисля , че една двойка ще се разпадне заради липса на дете , при налични вечя няколко от други бракове , просто е друго нещо . Пък и нали мъжа не ражда и му е лесно .

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6c591d6eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Първо, разликата във възрастта не в твоя полза (да, знам че е стандартен израз, но е грешен), разликата винаги е в полза на по-младия от двамата (няма значение дали това е мъж или жена).

Второ (вече конкретно по темата), прекалено много се вторачваш в неважни неща. Дали имате съвместно бъдеще или не можете да кажете само и единствено вие двамата, а щом той ти казва, че за него възростовата разлика не е проблем го приемете и си живейте живота. Оставете обществото настрана, то няма място във вашите взаимоотношения, просто потиснете гласовете в главата си.

Проблем може да стане, ако и двамата искате да имате ваши общи деца. Ти вече си близо до границата, до която можеш да заченеш, износиш и родиш без това да представлява риск за твоето или здравето на детето. Затова трябва да седнете и сериозно и най-вече скоро да поговорите по този въпрос, защото времето си тече. Ако стигнете по този въпрос до съгласие (независимо дали и двамата искате или не искате общи деца), то това ще заздрави връзката ви и обратно ако единия иска, а другият не, то това на практика ще е края ви, като двойка. Защото нека си го кажем, по много въпроси могат да се правят компромиси в името на връзката, така че и двамата да са горе-долу доволни, ама точно по този не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker