Нови приятелства - от къде и как - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нови приятелства - от къде и как
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1628 пъти
Здравейте, хора. Нека първо се представя - мъж в средата на тридесетте, от голям град с нормална външност и хубава работа. В собствените си очи изглеждам добра партия :)) Тук обаче започват ядовете ми... Разделих се с бившата ми жена преди няколко години. Повечето ми приятели и познати са семейни с деца и нямат време за мен, което е напълно разбираемо, а и техният кръг от познати също е от семейни хора (знаете как е). Проблемът ми е, че нямам вече среда от познати и приятели, няма и къде да срещна нови хора - животът ми е от вкъщи на работа и обратно. Опитал съм сайтове за запознанства, но там е доста зле с жените. Предпочитам общуването на живо, но не става и не става.. Опитах фитнес, народни и латино танци, йога.. Всичко, за което съм се сетил, но не се получава. А и не ми се иска да ида на кафене или заведение (бар) сам, бих изглеждал нелепо. И така се получава омагьосан кръг. Чувствам се самотен. Има ли други в подобно положение и как се справяте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3366e65fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Имаш огромни проблеми и всичките са изцяло в теб. Но в теб е и решението. Ще направя кратък анализ, няма да е 100% точен, но съм сигурен че е на 90% в целта.
1-во - Ти не търсиш нови приятелства. Ти търсиш жени. И дори тук, в анонимен форум те е страх да си го признаеш. Уж нови приятелства, а два реда по-надолу - танци, йога, ала бала.
2-ро. Ти нямаш никакви приятели. Това е показателно - хора които нямат приятели нямат такива поради куп причини. А именно - не са готини хора. Или по-скоро са кофти хора - скучни, мрачни, меланхолични, негативни, мрънкащи и много други. Или съвкупност от тези неща. Никой не иска подобни хора около себе си.
3-то Чувстваш се самотен. Чудесно! Очакваш някоя Принцеса да се появи и да реши всичките ти проблеми ли?
4-то Щом ти самият не се харесваш и не искаш да излезеш сам навън със себе си, защо друг човек би искал да го прави?

Всички тези неща по горе жената ги "усеща" само след три секунди разговор с тебе. Тя знае че ти нямаш топки, не си мъж, не можеш да поемеш риск и че те е страх. Мислиш си, че една жена ще ти реши всички тези проблеми ли? И отново - никоя жена не иска подобно бреме. Тя иска МЪЖ - мъж на място, мъж който да поема отговорност за действията си, мъж който не се страхува да покаже ясно и недвусмислено намеренията си. Мъж който може с поглед да ѝ каже че иска да я надупи там и веднага, мъж който да си тръгне от нея в момента в който тя започне да си придава фасони.

Сега конкретно как да промениш нещата
1. Физически тренировки тежести бойни спортове
2. Ментални тренировки - ежедневно четене (час-два) медитация
3. Нови приятелства с мъже! Намери си компания. Това е най-ленсото - просто прави неща които харесваш да правиш и ги прави. Ако обичаш да караш колело потърси си съмишленици и карайте заедно. Туризъм, планинарство, всякави активности каквито се сетиш. Ако не си опитал досега - проблема си е в тебе
4. Екскурзии и пътувания - хиляди дестинации, има дори организирани екскурзии - решаваш и отиваш. Срещай се постоянно с нови и нови хора. Всякакви хора - мади, стари, мъже, жени, богати, бедни, черни, зелени.
5. Търпение и време. Нищо няма да стане за една седмица или две. Нито година. Тази промяна е процес и може да отнеме 5-6-7-10 години.
Повечето хора обаче избират познатата и мизерна текуща ситуация/положение, отколкото непозната бъдеща много по щастливо положение.

Всичко зависи от теб и това да поемеш отговорността за действията и бездействията си. Никой няма да ти даде нещо наготово в този живот.

Мъж, 40г.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b3d30c39b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз съм на 29 мъж години...Все още няма приятели и приятелка и не съм имал. Нямам Фейсбук. Контакти едва 10номера на телефона. Не пия и не пуша, и по жена не съм излизам досега на кафе... На дискотека един път.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d94cb2bb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Запиши се да слушаш някакви лекции в университет, там са младите хора, чиято компания трябва да търсиш. Зарежи ги женените ти приятели и си намери нови.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ac59746e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Запиши се на езиков курс. Там има в. изобилие жени..
Аз съм жена и там си намерих много добра приятелка.
Ако си в София и търсиш място, бкъдето да срещнеш жени с по-висок социален статус, ти препоръчвам British Council.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 40f358c472
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Абе колло па налепо да изглеждаш пич?
Знаеш ли колко пъти съм бил сам на ресторант, просто не искам никой да ми дудне и отивам сам.
Последния път бяхме само аз и две жени точно на съседната маса. Постоянно хвърлеше погледи едната. Нито съм се чувствал нелепо, нито нищо. На кино също съм бил сам. Късно вечер, последна прожекция, исках да гледам филма, а никой нр искаше с мен. Никой не ми обърна внимание, че съм сам.
Проблвмът ти е, че се чувстваш самотен. Така и не се научихте да сте си самодостатъчни. Щом останете сами и настава паника.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 126acd3f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не си пробвал групи по туризъм или такива по алпинизъм, ходене по пещери... Там са малко по-грознички дамите, ама са по-умни една идея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ce751e3791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами не си харесван, нещо в теб не привлича. Защо мислиш, че ако си в "стадо" по- лесно ще се пласираш?
Първо осъзнай какъв е проблема да не те харесват жените.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0042fd3e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От номер 4. Моля, не обръщай внимание на опитите на 40-годишния самец да те смачка. Дори на мен като жена, както е писал номер 6 ми се е налагало да обядвам сама в заведение за бързо хранене, но неприятното е, че винаги пристига някой навлек, а на кино ходех 2 пъти седмично, докато живеех в чужбина, но само събота с приятели, през в четвъртъците ходех сама и изобщо не ми пукаше, че съм сама. Дори на женените с деца приятели е трудно да се срещат с други женени с деца, вечно има някакви ангажименти с работа, училище, риднини, ремонти и т.н и докато се накумим се виждаме по веднъж в месеца или на почивки.
Ако обичаш да пътуваш зад граница, мога да ти предложа да влезеш в две групи за пътувания във Facebook, защото там много хора си търсят другарче за пътешествия. Не съм пътувала точно по този начин, но мои приятелки пътуват, защото невинаги успяват да намерят с кого. На екскурзии и пътешествия също създадох прекрасни приятелства. И един въпрос само, освен бивша жена, имаш ли деца? Ако имаш, покрай децата също се завръзват приятелства

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0042fd3e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Номер 7, я стига били по-умни, умът с катерене не се развива... Някои са доста закъсали и също търсят мъжка компания, затова съм там. Имам такава колежка. Колегите за нея се изразяват, че е антижена. В лице е симпатична, но телосложението и облеклото са покъртителни. Не блести с особен ум, макар че е инженер по професия, инсче щеше да се сети, че трябва да промени нещо у себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c52e3c19b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей, авторе! Аз съм на 31 и съм сам, но не съм самотен. И знаеш защо? Защото още като бях на 22-23 години се почувствах самотен, че няма с кой да изляза и т.н. Не че нямам приятели и познати, но често на едни хора им се рави едно, на теб пък друго, други са мързеливи и не искат нищо да правят, трети пък са стиснати и не искат никъде да отидат, за да не се минат с някой лев. Така изкарах едно - две лета от студентсвто си - стаж три пъти седмично и ходене ту до едната, ту до другата ми баба в полупразната София. Единствено ме зареждане с енергия това, че спортувам. И просто си казах следващото лято, че ще отида сам на море. Отидох на Слънчев бряг, когато все още не можеше да чуеш българска реч там. Още на първия ден правих секс с датчанка, която се осмелих да заговоря на плажа. Започнах да излизам вечер по заведенията сам. Никой не го интересува какъв си и що си и защо си сам. Заговарях момичета, често без успех, но беше супер преживяване. Сами ме заговориха две момчета-българи, които също сваляха мадами по заведенията и до ден днешен останахме приятели. Срещнах там мои приятели от детството, които супер много ми се изкефиха, като разбраха какво правя. Правих секс и с други момичета. Сбъднах и младежкия си блян, да правя секс с MILF. Но всичко това се получи, защото не ми пукаше и не ме беше грижа какво правя. Единственото, което ме беше грижа е да не се наливам с алкохол и да си пазя здравето. Върнах се в София и пак малко се бях спекъл, но реших, че не бива така и осъзнах още нещо изключително ВАЖНО - да бъда УСМИХНАТ и да приемам хората такива, каквито са и да не ме е грижа кой какво мисли за мен и какво ще каже, особено когато не върша нищо нередно. Започнах понякога да излизам по заведенията сам. Единствено избягвах студентски град, защото чалга обстановката не ми е приятна, въпреки големия избор от жени там. Постепенно се намериха хора с подобни на моите възгледи и така не рядко започнахме заедно да излизаме. Намерих и хора, с които да ходя на планина. Имах и две по-дълги връзки - едната приключи, защото някакви се изчерпа, другата приключи, защото пътищата ни се разделиха в професиите. До преди няколко месеца бях във връзка, но поради тежко несходство в характерите се разделихме. Нямаше как да живея с жена, която е вечно нервна и и е крив целият свят. Сега съм сам, но не съм самотен. Затова знам, че един ден ще срещна жена, с която да създам семейство. Научи се да бъдеш доволен и щастлив от това, което имаш. Като се събудиш сутринта се усмихни само, защото си се събудил и си жив и здрав. Щом си здрав значи, че всичко е наред. Видно е от темата ти, че търсиш жени. Търси ги където искаш, но го направи така, че те сами да бъдат привлечени от теб. Т.е. недей да си онзи жаден за внимание мъж, който гледа втренчено във всяка една и я изпива с поглед. Жените много лесно усещат закъсалите и загорелите мъже и като цяло бягат от тях. Ако искаш на танци, ако искаш по улицата, ако искаш в някое заведение и където и да било. Като ти хареса някоя, заговори я, ако щеш и директно и кажи "Харесвам те, искам да се запознаем". И да те отреже и то грубо или да ти се подиграе нищо не губиш. Махни с ръка и с усмивка продължи нататък. Върши си работата усърдно, спортувай, гледай да си организиран. Всичко това те прави доволен и щастлив. Ако цял ден стоиш вкъщи и нищо не свършиш се чувстваш зле. Може пак да си вкъщи, но вземи изчисти, измислим някой прозорец. Тогава ще си длуг човек, защото си свършил нещо полезно. Вземи отпуска, ако няма с кой да отидеш някъде, отиди сам. Качи се на колата, отиди до друг град или пък да обиколиш няколко града. Нискотарифните авиокомпании имат постоянно полети до къде ли не. Отиди до някъде сам. Взимаш си еърбнб или хотел и си равин каквото си искаш. Ще видиш култура, история, ще срещнеш хора. Отиди примерно до Испания. До Валенсия, Барселона и Малага постоянно има полети за без пари. Идея си нямаш какъв живот има там. Седни в някой крайбрежен бар, изпий една бира, заговори някоя или ако искаш танцувай. Номер 1 доста добре ти е казал нещата. Само не съм съгласен, че трябва специално да си намериш приятели мъже. Това е хубаво, но не е нужно да си постоянно с тях. Общувай основно с жени - млади, стари, всякакви. Позитивите са 10000кратно по-големи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2ddf316b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз съм жена, омъжена, но също нямам среда. Не съм общителна особено с непознати. Не бих казала, че хората без приятели са с кофти характер. Някои като мен се страхуваме от отхвърляне и недопускаме никой до себе си. Към автора: вземи си малко кученце и го разхождай всеки ден. Ако специално търсиш жена, а не среда, виж сайта запознайме - организират срещи с необвързани. Също виж и бързи срещи за необвързани.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 95f251f474
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Н 3, малко е напреднал автора с годините за да се оглежда в университет...
Там около младите момчета определено ще изглежда нелепо.
Иначе за сам в заведение не виждам какво те притеснява, авторе.
Аз съм жена и си сядам на заведение сама понякога, обядвам си, малко може и да поработя дори. Нито ми е неудобно, нито ми е нелепл, единственият ми проблем е, че понякога трябва да гледам "страшно" за да стане ясно, че не съм седнала сама за да си търся мъжка компания.
За да не ти се получава на различни места, в различни среди, проблемът е в теб. Ти казваш, че в твоите очи си добра партия, но явно нямаш реална преценка за себе си.
Ако си честен със себе си, може и сам да стигнеш до проблема. Друг вариант е да попиташ няколко жени, с които си имал отношения, но ако не търпиш истини, ще те отпратят с матирана лъжа.
Включвай се в благотворителни събития. Но не се хвърлят от самото начало на посоки да пробваш с коя би станало, а внимателно опознавай и виж с коя бихте си паснали. Не ти върви с които искаш, ориентирай се към такива, с които има вероятност.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cf6e7d183d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе, а защо нямаш приятели?! Аз съм жена в края на 30 - те и винаги има с кого да изляза (приятели и от двата пола). Постоянно някой се мъкне в нас или ме вика да ходим някъде. Къде са при теб състуденти, съученици, колеги, приятели от детинство и т.н.т.?! Едва ли всички са женени и затворени в къщи.
Жена няма да ти оправи проблемите - човек трябва да си има приятели, среда, хобита и т.н.т.
Какъв е проблема да идеш сам на ресторант/ концерт или почивка?! Аз съм ходила и е много гот.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cf6e7d183d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   7, и защо реши че тези по туристическите групи сме "по-грознички"? Изключително тъпо изказване е твоето. Това, че някоя жена не е кифла, не я прави автоматично "по-грозничка".

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3bcf3cbbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 17 показва, че по-грозничките невинаги са и по-умнички

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3a28174728
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Н 18 показа, че освен грозничък и простичък, никога не е бил нито на поход, нито пък умна и хубава жена е контактувала с него. И нормално.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8b58ef7040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз откакто се помня имам приятели и то винаги по няколко накуп, без това да ми пречи. Някак си не те разбирам. Това са навици от най-ранното детство. Първо съседските деца, после от детската, училище, гимназия, университет, работа...винаги се намира нов приятел. Проблемът е в теб, явно слагаш бариера и хората не смеят да те приближат. Ти да не мислиш, че приятелите си говорят само за висша матемитака и ядрена физика?! Просто си споделяме живота и смятам това за най-естественото. Трябва да общуваш активно, като най-вече ти пръв да покажеш интерес към другия. Отговорът е огледален, повярвай ми. Успех и давай смело. Имал си и жена, значи не си чак такъв асоциален тип, за какъвто се мислиш!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 19b42d5142
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ей как му наскачахте на човека - проблема бил в него. Невероятно откритие, при положение че той сам казва, че има проблем!
Като оставите настрана лекото злорадство от диагнозата, можеше и да се опитате да му помогнете някак.

Общо взето след като човек излезе от принудителните социални кръгове, в които се намира докато учи, изведнъж става трудно. За доста хора не е, те са си отворени и им идва отвътре, също и за красивите жени по принцип - тях винаги ще има кой да ги ухажва (докато не погрознеят). За останалите обаче е зор по най-различни причини.

Авторе, трябва да знаеш че има доста хора като теб, никак не са малко. И също трябва да знаеш, че такива връзки изискват усилия. Ако ти идва отвътре да търсиш контакти с хора, ще ти е лесно. Но ако предпочиташ да си повече насаме, ще ти е зор.
Лошото е че ако питаш екстроверт как се справя, отговора няма да ти помогне. То е като да питаш рибата как умее да плува толкова добре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: aba9253d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номера 17 и 18 показаха как започва любовта между двама души, които първо се мразят, а после обичат. /понеже обърнахте темата на заяждания и тролене, реших да се включа в забавата, ако модераторите одобрят тази част от съобщението/

Все пак да кажа нещо и на автора - направи списък на всички неща, които обичаш да правиш! След това ги прегледай и помисли кое от тях е свързано с хора! Разбирай ме така: кое се прави с други хора или поне има клубове по интереси, посветени на това! Бонус е, ако се събирате през уикенда, защото през делниците вероятно ще си на работа! Два дни в седмицата са напълно достатъчно да си търсиш компания, респективно приятели или гадже. Каквото ти се иска, всъщност! Но не трябва да очакваш бързи резултати, защото бързата работа е срам за майстора! Намираш мястото, почваш да ходиш там и да общуваш с хората, а времето ще покаже...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker