Искрено от жена към мъжете тук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искрено от жена към мъжете тук
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 4011 пъти
Седях си една вечер, нямах сили да дишам. Познато ви е чувството да си напълно опустошен. Боли. Така намерих този сайт и написах една тема. Не очаквах наистина някой да я прочете или пък да ми отговори. Грешах. От тогава чета какво пишат хората, където мога помагам. Затова отварям тази тема, където всички можем да сме честни. Аз ще започна, а вие довършете.
Какво искат жените от един мъж - отношение и да е добър в леглото, да е успял. И най -голямата разпоретина няма да изневери на мъж който я задоволява. Разберете го това. Обсъждаме ги тези неща жените помежду си. Просто повечето не сте добри любовници, не изкарвате пари, за да ни правите щастливи и не можете чистосърдечно да обичате. Заети сте да гледате колата на Пешо, жената на Гошо. Да хората имат, защото са положили усилия. Труд. За изкарваш пари трябва труд, за да си добър в леглото трябва труд. Старание. Кой и от къде си тръгнал, колко см ти е, няма никакво значение. Важно е къде си сега, какво си постигнал и колко умел любовник си. Всичко се учи. Труд, старание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 09654ff4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

1.   Съвременната жена се е поставила в смешно и недостойно полонение.

Искай на воля, изисквай пак на воля, мечтай, пискай, крякай, съскай, каквото се сетиш прави. Ч*кай се на воля да усетиш различните чепове как клатят, пък после разправяй, че в нас бил проблемът! :D Смешна работа.

А! Да ти напомня, че явно си като масата българки, които страдат от специфична форма на шизофрения - освен ако не си саката и/или със сериозни психични отклонения, нищо не те оправдава да не работиш. Имаш 2 ръце, 2 крака, глава, уши, очи, език, точно както всеки едни здрав човек на тази земя. Значи трябва да работиш и да си изкарваш прехраната.

Недостойно е да седиш на кълка, да се фръцкаш и да очакваш някой друг да ти принася, изхранва и отглежда, все едно още не си напуснала детската градина.

Жалка работа сте.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5adacff26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Това са пълни глупости: не за всички жени сексът е определящ. Също така след 3-4г сексът никога не е същият.
Мн пари се не печелят с много труд. Ако беше само труд всеки по-упорит щеше да е милионер.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7a32a043e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Някой очевидно е изневерявал... :D
Като ти гледам разсъжденията, май се е отървал колегата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9ea9290f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

5.   От поста то лъха, че си заложила на ,,куц кон,, и реши тука да излееш мъката си. Освен, което когато взаимотношенията между мъж жена за процес на взимане и даване. Вие хубаво искате мъжа да е успял, да е добър любовник и да има отношение. То и ние искаме да сте красиви, да бъдете дами в обществото, да сте успели, да правите секс като порно звезди, и да бъдете добри домакини. Ама повечето от вас с тия цигари и алкохол и заседнал начин на живот още на 25г. мязате на бабички, че некой път и мустака ви е мързяло да си оскубете. Нали не си мислиш, че аз като вся 4000 евро чисто, ще те оставя в нас по цял ден да пърдиш и да седнеш на готова маса, само защото имаш три дупки. Ще ходиш ще вадиш пари, и то колкото мен. Ако си само красива, а нямаш стабилна професия и образование, ще ходиш да се въртиш на пилона и сутринта ще оставяш парите на масата, спиш няколко часа, и ставал да шеташ да готвиш и да пазаруваш, и вечерта пак на пилона. Другия вариянт дрехите в две чанти и обратно при изтърсака, дето само гледам колата на Пешо и апартамента на Гошо по цял ден.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bdf73125f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Това сигурно е провокация.
Не изкарватв достатъчно пари да ни задоволявате хахахахах
Коя си ти, че ще те задоволяват с пари бе? Какво предлагате освен един секс?

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 524d40a5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Добър ден, а вие може ли да се опишете като жена? Възраст, как изглеждате, какъв е характерът ви, какво работите, какви са ви хобитата? Спортувате ли, някакви специални умения? Казвате, че мъжът трябва да изкарва пари за да ви прави щастлива. Значи ли, че вие нямате умения да изкарате достатъчно пари да сте щастлива жена по написаното? С какво може да допринесете за живота на един мъж?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c3170dae3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

8.   Най-добре да не мислиш нищо, щото така и така не ти се отдава, душко. : )
Жените винаги са недоволни, могат да намерят кусур и на най-перфектния за тях мъж.
Винаги си намират оправдание пред приятели и познати за изневерите си, а когато мъжът й я хване... "била объркана", "пияна", "емоционална" и тем подобни бълвочи.
Почти никоя не си признава, че изневерява заради липсата на чужди к***е, те все били недооценени, все били нежелани, все били с ниско самочувствие.
Истината е, че нон стоп омъжени/обвързани висят по сайтове и приложения за запознанства, я да почнат онлайн изневяра, я такава реална, те с години го правят и няма мирясване.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 382641eff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (61 гласа)

9.   Съгласен съм с нещата, които си казала....НО................

От няколко месеца имам връзка с украинка. Ами какво да ти кажа....? Разлика от земята до небето. Иначе същите неща очаква, които си описала. НО.....отношението, което получавам в замяна......ме кара да летя от първия ден, в който я срещнах. Никога не съм се чувствал по-голям мъж от сега и никога не съм искал да стана още по-голям мъж.
Говорим си за различнията в културата и страните, и в крайна сметка стигаме до заключението, че и украинките и българките очакват едни и същи неща от мъжете - тези, които си описала. Разликата обаче идва в това, което те (жените) дават насреща.
Пример от вчера:
Аз й обяснявам как предлагам да излезем на някоя, на един бийч бар тук във Варна, и как повечето момичета ми казват "ми там не ме кефи". Нейният отговор - "Как така? Мъж те кани на среща и ти ще му кажеш така? Това е много неуважително. Окей, ако не ти допадне мястото, как да е, ти си там заради него, не заради мястото. Ако те покани втори път на същото място, му казваш, че искаш да се видиш с него, но мястото не ти допада, тогава е ок. Ама на първа среща да му мрънкаш така?!"

Да не говорим, че много интелигентна и винаги има какво да каже. Ама умно. А не просто да си плямпа. Богата обща култура, психология, житейски опит....Днеска пак профукахме 3 часа да си говорим просто, вместо да свършим неща, които трябваше да вършим.

Секс - успях да я спазаря за 2-3 пъти на ден. Иначе, ако ще е на нейното, няма да ме пусне да изляза от нея.

Всеки ден слушам - "Моят мъж е най-добрият!".

Отношение - идва у нас на кафе, аз работя от вкъщи, тя почва да подрежда, без да искам. Обръснах си главата за първи път преди 3 месеца (понеже оплешивявам) и се бях сдухал, че никоя повече няма да ме погледне. Вдъхна ми сила и увереност. Никога не съм се чувствал по-мощен. Все ще ми донесе нещо за ядене, дори и без да питам, ей така, просто да има за мен. Преди седмица бяхме у нас вечерта, и на нея й се ядеше сладко, дадох й кутията със сладолед да яде, докато говореше по телефона с нейна приятелка, а аз си цъках на телефона. И почва....една лъжичка за нея, една за мен (БЕЗ ДА ПИТАМ ИЛИ ИСКАМ!).
Първите няколко пъти, когато правихме секс, имах проблем, понеже не бях правил секс от 1.5г (не си лягам с коя да е, личен избор). Не само, че трудно го вдигах, ами и свършвах за 1-3 мин, без даже да се надървя докрай. И през цялото време чувах само "Беше ми супер, страхотен си!". Е, последните седмици си върнах формата и я скъсвам. Вчера ме пита "Защо с всеки ден ти става по-голям?! Вече ми идва твърде много!". Днеска се чукахме 50 мин, тотален кеф. Естествено, тя не свърши вагинално, затова след като свърших я излизах, както винаги правя. Моята жена никога не остава без оргазъм.
Мога цял ден да седя и да изброявам всеки жест, но няма смисъл, който разбрал, разбрал.

Е как да не я водя, да не й плащам, и да не искам да се развивам за да мога да й дам още?????

И нашите искат същото. Разликата обаче е в отношението. Аз й давам и тя ми дава. А нашите....очакват, ама насреща - КУР!

До преди да се запозная с нея влизах тука често и все повече и повече се озлобявах към жените. Откакто съм с нея, честно казано, ми е просто тъжно за нас българите. За това, че не можем даже да се разбираме по между си, а само гледаме как да се надцакваме и да минаваме тънко.
Българката мрънка и недоволничи, а българинът не ще да дава. Еми как да дава, като накрая го чака едно "Абе аз да не съм ти длъжна? Ти ли ще ми кажеш? Я си еби майката! И без това не ставаш за нищо!"

Българските жени създават комплекси на мъжете, и после ги обвиняват, че били комплексари. Комплексар не се раждаш. Комплексар те правят хората около теб!

Вече даже не заглеждам пичетата дето обикалят по улицата, защото знам какви са миндили в главата и се отвращавам.

Като искате "истински мъже", научете се на нещо повече от това да си зареждате телефона, да туърквате и да мрънкате!

Той народът го е казал отдавна - жена и кола - на късмет. Мъж и куче - както го научиш!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 30f2432754
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

10.   Авторке, пишеш за не повече от 5% от мъжете. Няма как да знаеш какви любовници са огромната част от мъжете, след като дори не ги отразявате, предварително изграждайки си за тях отрицателно мнение, без да ги познавате.
Противоречиш си с твърдението "И най-голямата разпоретина няма да изневери на мъж който я задоволява.". Ако беше вярно, то нямаше да има нужда мъжът да има пари, коли и/или точно определена външност, която е целта на повечето жени. Затова и няма как да знаеш, че много от така подценяваните от жените мъже са отдадени, страстни любовници. Много от тези мъже, макар и с обикновени доходи, биха дали буквално 90-100% от парите си за жената до тях и покриването на всички общи разходи, лишавайки се от покупки и глезотии а себе си, само и само тя да е добре. Докато има разни червиви с пари типове, на които им се свиди да споделят с жената до тях и 0,001% от парите, които притежават.

Също така, никой не може да направи жената щастлива, ако тя самата не направи някакви постъпки за това! Жена, вечно чакаща наготово и все мъжът да я прави щастлива, ще става все по-недоволна и все по-малко ще цени какво прави мъжът за нея, именно защото тя не се е стараела като него! Кога хората се чувстваме удовлетворени то себе си? Когато сме положили усилия и накрая търпението ни се е възнаградило! Да не се бърка с "лек живот без работа и презадоволяване с материални неща", защото и това е до време и после жената разбира, че не е истински щастлива, а просто се шири в изобилие, постигнато от мъжа, а тя е само временна ползвателка, преди да бъде заменена със следващата.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9fdcadb085
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

11.   А ти какво предлагаш насреща? Всяка иска УСПЕШЕН - хем паралия, хем страхотен любовник, че и да я обича вечно. Твоите успехи в какво се състоят? Ти ли си страхотната жена, неустоима любовница, несравнима красавица, която обича само него? Какво ще му дадеш на този елитен мъж, което другите жени нямат? Ще му готвиш яхния и ще пускаш пералнята?

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 71e356d045
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

12.   Жена съм, но ще възкликна: "О, Боже! Поредната, на която мъжете са и виновни за нейното нещастие". Сама се боря в живота, сама си изкарвам парите, не хленча, не мрънкам, не очаквам от никой нищо да ми подари и даде наготово, само за това, че съм жена и трябва да изглеждаш специална в неговите очи. Имам уважението на мъжете около себе си и любовта на мъжа, с когото живея. Неговият влюбен поглед в мен е достатъчен.
Албена, 26 г.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 95b85c7308
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

13.   Е, аз да не би да съм роб или палячо за да се старая да се харесам на някаква, че и да я издържам и задоволявам, включително сексуално.
А тя какво ще прави за да ми е и на мен добре. Тяло и фигура във фитнеса ли ще подържа за да няма излишни тлъстинки дори тук таме, да е атрактивна и привлекателна, да работи върху характера си, да не е лигава, скучна, претенцизиозна, злобна, тъпа, досадна. А да е с образование, интелект, интересна, загадъчна са явно екстри които надали ще ти предостави всяка.
А дома, домакинството, децата пак ли изцяло на моята глава ще ги стовари?
Значи за да изискваш, трябва да си готов и да даваш от себе си и то що годе равностойно. Иначе не става. Ти ми даваш почти НИЩО, а аз ВСИЧКО до краен предел - е няма тъкъв балък, или ако има то не съм аз този балък.
Отделно - нещата или стават или не стават, или се получават или не се получават. Не всички хора са еднакви, на човек ако му е заложено и му се отдава да е оправен, да изкарва пари, да спортува, да е любознателен другото - успеха, готините жени идват от самосебе си. Господ е събирач.
А започнеш ли да се филмираш да правиш това или онова което не ни е заложено, не ти се отдава и то за да се харесаш на някоя е обречено на провал. Толкоз от мен.

М 44

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e0fe00d797
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   В написаното май няма нищо вярно.
И да искарваш много пари, пак може да е недоволна.
Колко е добър мъжът в леглото зависи най вече от жената.
Не може да и чете мислите за да разбере какво би и харесало.
Често жените отхвърлят свястни пичове и се хващат с такива които нито изкарват пари, нито са добри в леглото. Ама имали някакъв вайб.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8d48d73787
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   Какъв труд бе, с 2 висши от чужбишна, два езика изкарвам 1300 чисто в София. Ако не си ИТ или политик България не плаща добре.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c404d32905
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

16.   Всичките искат богаташи, пък като ги гледаш най-често са с обикновени бачкатори. Искат надарени и яки любовници, пък се гнусят от всичко. Явно любовта зависи от мангизите, не от човека. Меркантилност.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b0f0a9ccc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Добре, че е тази тема, та да се развеселя малко сутринта. Нивото не ми се коментира, това как функционира женския мозък винаги ще си остане загадка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a028f7e274
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Това мъж ли го е писал?

Ще се правя, че е жена (то нали, сега е модерно така).
Баш тоя мъж, котио го описваш, не го искаш. Повярвай ми. Не си срещала тикива мъже. Тепърва згобатяващ работохолик с мания за величи, пристрастен към изическото натоварване? Може би ти звучи, като супер партия, но за него си само трофей. Освен ако не му родиш до 22-23 годишна възраст, рискуваш да те замени много бързо.
А колкот за труда и парите - има труд, има и едно психопатско неофашистко движение, в което манията към парите е стигнала такива размери, че поанзвам хора, които си лягат в 23:30, защото до този момента са работели/чели и стават в 04:30, за да бягат по 15-20 км, да тренират и едва тогава, да си зимият зъбите, да работя 11 часа в офиса и още 4-5 в тях. Свободното им време, са партиа, на които се покзват, колко са успешни. В живота им няма място за жена, която обичат, а за предмет, който по команда трбява да получава оргазми, за да им напомпа егото, да седив ъгала и да слушка. Пари на този обкет се дават, не защото го обичат, а защото е важно, техния обект, да изглежда по-скъп и вървежен, от другите обекти. За него, ти си услуга, която си има разход.

Запомни това, преди да се хврълиш на връта на първия, които ти говори, как се труди здраво и обичал да "побеждава" и докато сте в някое ресторантче, където 300 лева не стигат, за да е нахраните.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 08e3abb3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

19.   Не ми ги плямпай тия. Аз пък ще ти кажа, че масово говорите едно, а правите друго. И къде да се научиш да си добър любовник , като мадово и шанс не ти дават. И не, не говоря за себе си, а гледам маса мъже в какво положение са. Откакто имате много права, всичко си е.. майката. Ирационални решения за почти всичко. Изневери, безразборен секс, егоизъм, аборти, гледане на кученца и котенца вместо деца, семейства с някакви треторазрядни хора от Африка(нямам против хората като хора, а че са изостанали с около 100-200 години). За жалост са такива фактите, наистина за жалост, аз най-вече искам да сме равни. За всичко, и съм искрен. Но не и с цената на затриване на цивилизацията ни заради малоумни решения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4e03afec10
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

20.   Аз не държа мъжа да е успял и да, има, пари. Бедно да, живем но да ме обича истински, да знае какво ми харесва в кеглото, да бъде искрен и мил.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 43f8768b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

21.   Жената е права. Казвам го като жена. За жените е важна да знаят, че ги обичат и да им задоволявате нуждите. Както вие искате да бъдете задоволявани, така и ние искаме същото. Отношение и интимен партньор, но не такъв който храни само собственото си тяло и желания- това отблъсква. Сами си гоните жените и после нареждате, че сме курви, понеже не ви понася реалността, че някой друг е по-добър от Вас. ;) И тъй като винаги се говори за мъжкото Его, ще вметна, че жените също имаме его. И то ранимо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6d13d9a6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

22.   На българската жена на първо място ѝ трябва бой! Яко бой. Чак тогава може да говорим за нормализиране на отношенията.

Що се касае за твоята неудовлетвореност от мъжете - еб*i се с когото искаш! Нас какво ни дреме?

Нали все парадирате с вашата самостоятелност, независимост, как "сами ще си решите"? Ами решавай! Отивай при някой богаташ и му стани поредната метреса. Един ще оножда по 100-200 наведнъж и ще ви пои и храни като животни в зоологическата.

Ето, и за теб има щастие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0b19355f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

23.   !!! Скоро не бях чела такава глупост !!!
Не се учудвам, все пак го пише българка.
Нека ти кажа заблудена госпожо, че любовта не е труд. Любовта е удоволствие и то се прави тогава, когато има реципрочност. Любовта не е съпругът ти да има пълни джобове с пари и да те гледа в очите. Както ти искаш да ти е пълна путката и портмонето, че да си задоволяваш нуждите, той също така има нужда от задоволяване на желанията си. Ако не си в състояние да го привличаш и милионер да е, не е твой, и не му е до теб. Жалкото е, че огромната част от българките търсите парите, а не човека, че сте готови да дадете путка за дребни пари или едри, все тази. Хванах се с мъж, мъж който ми допадна физически, интелектуално, мъж който ми доказа, че ме обича и е готов на всичко за мен. Мъж който обичам с цялото си сърце и съм готова на всичко за него. Тогава нямаше пари, имаше една заплата, която бе на половината на моята. Но го желаех и го обичах. Петнадесет години по- късно сме все още луди един по друг. С общи усилия успяхме да се справим финансово и сега сме добре. Е и аз имам нужда от разнообразие, както и той, позволяваме си да се поебваме и в страни, но това не ни пречи да се уважаваме, обичаме и държим на семейството си.
Ти скъпа си бедна душа, докато мислиш така, никога няма да стигнеш далеч. Ще си останеш "златотърсачка" за дребни стотинки. Никои мъж който държи на себе си, не би те погледнал и в момента в които усети, какво търсиш, ще те захвърля.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 787b9600d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

24.   Какво означава "да е успял"? Той и Шумахер е успял, но видя какво стана с него.

Докато гледате парите, и "успялите" в живота, няма лесно да намерите такъв който да ви обича. Защото има много мъже, които ще ги поставите в категория "неуспял" и "не изкарва достатъчно пари" , но много от тея мъже могат да обичат, много повече от вашите "успели" които търсите.

И ти така си го написала това твое изискване, ( не изкарвате пари, за да ни правите щастливи...) че всеки мъж разбира едно - тая иска някой който да изкарва пари не само за него си, но и за нея, понеже тя явно я мързи да работи и затова си търси "успял".
И пак, по написаното, разбираме, че любовта ти е в парите.
Ако няма пари човека, няма да го обичаш.

Ти си с мисленето на оня Лудия репортер, Д. Петканов. Който се оказа тъпия репортер. Той имаше жена независима от него, сама си изкарваше парите и буквално нямаше нужда от него (финансово), но си беше до него и го обичаше. Това е истинска любов.

Но той, тъпия, се почувства "неуспял" и "неизкарващ достатъчно пари" и реши да напусне жена си и да си намери някаква като теб - да му се обляга на парите и той да се чувства мъж - понеже изкарва повече пари от нея и ще може да я прави щастлива, като й дава някой и друг лев.
Чиста проституция...

-ПростоПрост-

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e39e158480
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

26.   Авторке,
Аз нямам претенции към мъжа да е "успял", "богат" или да е "невероятен любовник".
Предпочитам да е нормален, уважителен, спретнат, да има чувство за хумор, да не е мързелив и да не е дебел ;)
Тоест всяка жена иска различни неща ;))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5cb8bc9d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

27.   Ама чакай малко ся. За кво ми говориш за любовници и успели мъже, след като вие самите освен една путка друго не можете да дадете. Нямате си хал хабер от понятието “истинска жена”. За “мъжете” е обратното. Аз ако търся жена, която знае как да дава, а не само да получава и да граби с пълни шепи, не ми трябва любовница. Повечето жени сте си разпоретини и без това, защото гледате “надупените” “мъже”, които също освен една малка гола пишка друго не могат и няма да ви дадът. Да си се чудила що “мъжа” ебе и бяга? Защото е мъжки плаши путарник! Точно за това и слагам думата “мъж” в кавички. Той гледа якият гъз и големите цици, а тя милата гледала да бил успял, да бъдел шибаняк в леглото и да бил лоялен. Ем тия три неща няма как да са едно до друго, защото бивша проститутка и бивш наркоман - НЯМА! Ся ако някой се е обидил от начина по който се изказвам, сори, мое да сте се познали тук-там, обаче не се изказвам по тоя начин целенасочено. Просто има още боб и хляб да гълтате докато не разберете истинският смисъл на думите “мъж” и “жена”. Ай със здраве.

Гаро

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 097374dcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Никой вече не може да ти каже какво търси и какво иска. Всичко много се обърка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 381d82ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

29.   Авторке, разбирам исканията ти, но проблемът е, че единственото от тях, което е конкретно и подлежи на проверка при решение за започване на връзка с някого или даже обръщане на внимание на непознатия към този момент човек, са скапаните пари.

Знаеш ли - мога да бъда боклук от класа, но с много пари! Мога да бъда боклук, но без пукната стотинка. Мога да бъда свестен, но без пари. Мога да бъда и неприлично богат и свестен. Всяка от тези комбинации е възможна и описва реално съществуващи хора. Нещо, което жените научават по трудния начин - в този сайт виждаме онези, които са го научили. Редовно идват и ни споделят опита си.

Това, което почти никой не научава, е, че проблемът не е бил другият /той е и винаги е бил такъв, какъвто е/, а това, че сме се заблудили. Ние сме "видели" в другия нещо, което той никога не е притежавал. Ние сме си повярвали, че това или онова е гаранция за качество. Ние сме си подарили илюзии и сме очаквали да останат в срок на годност цяла вечност. Но илюзиите, скъпа авторке, се развалят и то по-бързо от нискокачествен китайски боклук /от тези, които тук редовно внасяме, защото са евтини/! А когато само това сме имали и само на това сме разчитали, с тяхното разваляне си заминава и нашето щастие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aec804a7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

30.   Този с украинката ме разсмя. Обикновено отношение към подлизурство. Украинки и рускини звезди ти свалят, докато усещат мириса на парите. Да позная ли - ти си а ти с голяма заплата, а та усилено си търси работа, на все не намира…Омайва те със секс, а ти си мислиш, че си с Анджелина Джоли на младини :)))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0316cc37d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

31.   Хора, чингиза горе се издаде че е кифляка!!! Това е един и същи човек казвам ви!!!!!! Кифляка много пъти се е фукал че взима 4000 евро в скандинавието и сега чингиза се изфука със същото, няма как да е съвпадение!!! Кифляка все пише че жените на 25 изглеждат като бабички и сега чингиза пише същото, съвпадение а? Не мисля :)))) Това е дин и същи човек и ни прилага трика с доброто и лошото ченге, какво имам напредвид: подписва се като кифляка като иска да звучи с по-обран тон и дълги чаршафи за замазване на очите които са да ни уморят от четене, а се подписва като чингиза като пише лагонично и грубо когато иска да обиди някоя дама със заповеден тон и не търпи да му възразява!!!!!!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 30f2432754
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

32.   Номер 9, има много вярно в написаното от теб. Преди години имахме кратка заигравка с една рускиня с подобно мислене, но се запознахме по време на почивка на морето и за съжаление след 2 дни трябваше да си хваща полета към Русия. Тя ми каза тогава на руски нещо от рода на: "За мен моят мъж заслужава най-доброто, а това значи аз да съм най-добрата за него!". Разказа ми, че там жените от малки са учени да са не по-малко взискателни и очакващи от мъжа да ги издържа и глези, докато те са домакини и гледащи децата, НО разликата е, че са с нагласата те пряко да са постоянна морална опора на мъжа, да го обгрижват и насърчават (жените тук да не четат това като "само да си разтварят краката"), да разговарят, да се интересуват от него, да са му опора в трудни моменти и по този начин така да го окрилят и да му създадат душевно спокойствие, че той да върши всичко с още по-голям хъс и желание и да е доволен, че има до себе си жена, която го разбира!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 98f992b29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

33.   Искали били мъж, кола, секс, е нищо не става без да се раздаваш никъде и с никого. Във връзките трябва взаимност.
И който търси -намира.
И онзи от Варна, който се е прехласнал по украинка, ще му кажа само, че има много такива българки, само че за разлика от притворната украинка, да искрени, но те отдавна са заети.
Който познава качествената жена, лесно в намира о търси начин да я задържи, само че от това да използваш някого за трамплин и да се задържиш наистина с него - има разлика.
Те така, ще я видиш укра как ще отлети, но чосле да не кажеш, че не сме те предупредили.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0f67057413
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

34.   Ето затова ви лъжат, просто истината не ви понася. Момичето е написало нещо много различно и очевидно само двама човека са я разбрали. Вие хора сте тук за хейт, а не за взаимопомощ. Като жена бих ви разтълкува написаното, но не си струвате. Кофти стока сте, агресивни, глупави и злобни самотници.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b1c1da7f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

35.   Скъпа "отношение и да е добър в леглото, да е успял".. говориш за трима различни мъже! Че като искаш да има пари дай му.. Ще има и ще харчи човекът. Два пъти споменаваш ПАРИ. "Не изкарвате пари, за да ни направите щастливи" А да ви попитам вие Какво работите? Нищо може би? И какво сте завършили? Вие повече ли изкарвте? Сигурно не ставате и за продавачка на пазара, но с претенции. Гледал колата на Пешо... Ами с такава жена която не работи и корса няма да може да си вземе човекът. А Жената на Гошо??? И може да е разбрал каква жена има и, че за нищо не става която хленчи, че не е добър любовник. Може пък с жената на Гошо да му е по добре отколкото с Вас?? Замислете се какъв е вашият принос, дали нямате и вие вина? С мантрата, че си му родила едно дете и повече няма да работиш, няма да полагаш грижи за себе си, за външният си вид далеч няма да стигнеш... Една с подобно мислене вече е ми станала бивша... И сега съм щастлив Имам по хубава кола от на Пешо. По красива жена от на Гошо и две прекрасни момичета.. а бившата е сама надебеляла още и в момента пак без работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4f830e3e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

37.   Нямам намерение да коментирам авторката, тук доста подробно са я разнищили... Ще напиша единствено, че напълно подкрепям номер 9, жена ми е украинка, заедно сме от доста години, имаме и две деца, като цяло същипт подход, същият манталитет като описания. Висока култура, пълна подкрепа, нещо, което за жалост така и не срещнах от българските, с които съм бил преди жена ми. Ще кажа на номер 9, сбъдни мечтите си с момичето от Украйна, трудно ще намериш аналог в България, може да се окаже, че не е твоята жена, но ще изживееш нещо истинско и удовлетворяващо, което и ти сам виждаш в момента. А авторката да се замисли дали нейното ниво е такова, че да предизвика емоции у мъжа до себе си на нивото на тези, изпитани от номер 9. Ако една жена не може да вдъхнови мъжа до себе си, не може да иска и да получи нищо от него, това е положението...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8d48d73787
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

38.   Една жена ако е свястна един мъж и да не е успешен може да стане такъв, ако тя го подкрепя.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bdf73125f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

39.   До 34

Няма смисъл да ми обясняваш илюзията, в която жените живеете. Ние сме наясно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bdf73125f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

40.   До 9

Евала за мацката и дано сте щастливи и занапред.
Внимай брат само, зашото на жените от тея райони им се носи слава на много добри използвачки.
Много е лесно за една жена да те накара в началото да си мислиш, че е прекрасна. При по сериозни отношения обаче се оказва, че си се набил много здраво. Това им въдицата на жените и у нас, докато се оженят. Играят го като най-добрите партньорки и после ни секс, ни нишо, само скандали.
Не казвам, че твойта е такава. Само един съвет да гледаш внимателно за червени флагове, преди да си се преебал по сериозно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f359917356
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

41.   Пълна подкрепа за номер 9.
Мога само да допълня, да престанем всички да се държим, като незрели инфантили или дребни тарикати. Когато човек е във връзка и е влюбен, то той оставя настрана мерките и теглилките. Любовта във всякакъв смисъл е да се раздаваш. От това по-хубаво няма. Този (тези), който те цени и обича с радост ще се раздаде за теб. Просто е. Не бъдете тарикати, интересчии или егоисти.
Бъдете здрави.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4e8f30da44
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

42.   Аз ако един ден имам много пари, добър съм в леглото и т.н. качества... що да се задоволявам с една жена?

Жената тогава за мен трябва да е безумно красива(дори без грим) да е умна, забавна, грижовна, да не мрънка, да се подчинява, страхотна любовница и т.н.т. качества... да ми прави сандвич и свирка със щракане на пръст.

Елитните мъже имат изисквания...

М 30

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 30f2432754
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

43.   Номер 31, по-полека с параноята. :)
Милиони души по Света имат заплата 4000 евро и преди години аз също бях един от тях. Какво чудно има в това?
Никога не бих написал, че 25-годишните са като бабички, макар че някои млади жени с редица пороци действително са много запуснати и изглеждат с 10-15 години по-състарени. Това не е съвпадение, а техен избор и само от тях зависи какви ще са.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5fdfed0379
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

44.   Разбирам дамата но помощта е далече. Комерсиален, незадоволен свят без ценности и принадлежност. Ако няма да можеш да се похвалиш във Фейсбук, че това лято и на надуваем дюшек не си поплавала... Ужас, загуба, а Ленчето беше на разходка с голяма лодка до Тринидад и Тобаго. Сега за удоволствиено от секса, пълнотата в програмата и свършека. Всичко ви е в главите! С вибратора и душ- слушалката няма преборил се мъж!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 382641eff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   Към 30, от номер 9,

Радвам се, че съм те разсмял! Смехът е здраве, така че съм ти удължил живота. Можеш да ме черпиш някоя бира, ако идваш насам :) .

За съжаление кариерата ти като ясновидец е мъртво родена. Няма да го бъде. Намери някоя друга сфера.
1. Не съм богат. Заплатата ми е ок - под 3000 на месец. Стигат ми, че и остават. Ако за теб това е много - Лошо, Седларов, лошоооо.
2. Работа си има. Доктор е. Имат със сестра й компания за онлайн консултации, където най-евтините им услуги почват от $300. Работят доста с китайци. Сам си прави сметката. Сега пък ме кара да я уча на фотошоп и lightroom, понеже иска freelance да обработва снимки през свободното си време. Занимава й се на момичето.
3. За последните 4 месеца откакто се познаваме я черпя някое друго кафе (не ги броя, за да ти дам точен отчет), 2 пъти на ресторант ходихме по 30лв всяка сметка (като я питах какво иска да яде, и двата пъти ме остави аз да избера всичко и си го поделихме, като ме следеше да изям повече от нея). А, и един път като отивах към тях ме помоли да й взема цигари - 5лв (heets).
4. Не е Анджелина Джоли на млади години. :) По-скоро е почти копие на украинката от Транспортер 3. Същото лице, същата прическа, същият цвят на косата.

Тъпото, брат е, че каквото и да ти кажа, ти пак ще намериш за какво да се хванеш и да го извъртиш как всъщност всичко е тотална шитня, а аз съм просто малоумен и не го осъзнавам. "Misery loves company" - когато човек е нещастен му се иска и другите да са така, и постоянно търси да си обясни как и на тях им е зле, както и на него. За съжаление не мога да ти помогна да излезеш от този майндсет, но те разбирам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 734c1e5da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Преполових живота си и знам, че най-важното е един мъж истински да те обича и да те иска! Няма по-голямо щастие от това!
Всичко останало е бошлаф.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8803d9426c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Добре, съгласен съм че за всяко нещо е необходимо старание, но аз се старая да си намеря приятелка тук в България и нищо не се е получило още. В моя град, който е петият по големина, просто няма жени, всички са обвързани или са дръпнати, или надути. Колкото и да се старая, не можах да си намеря приятелка в моя град. С приятен външен вид съм и какво от това? Жените в България се имат за нещо велико, едва ли не се мислят за богини. Няма как да разберете колко е гадно да не си правил секс, почти на 24 съм и още нищо такова не съм видял. Вие жените получавате 10 пъти повече внимание от мъжете и пак сте недоволни. Наистина не може да ви се угоди. С проститутки нямам намерение да се занимавам, щото ще се разболея от нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 382641eff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   47,

хаха, проститутките се пазят повече от средностатистическата българка. just for your information.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ade77bb855
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   48, вярвай си, бта те и проститутките тук са българки, а най-вече циганки, които по рождение са спинясали или с хеоатит B или C

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4180af41ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   47, жените получават 10 пъти повече внимание, защото мъжете сте по- лесния пол и понеже сте по- лесния пол, тичате след лесни жени. Какво да очакваш от лесна жена, освен разпрано междукрачие и кофти отношение, което се поддържа от такива като тебе? Пак казвам, сами сте си виновни, след като си падате по разни надувки. Очи за свестните нямате. Плащайте си цената.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1514c84443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Няма да ти се получат нещата. Пълно е с такива като теб.
Кой нормален мъж ще иска да се занимава с теб важната баронеса незнайно коя си.
Първо се научи на уважение, после се оплаквай!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2756329a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Един приятел бачка в един 5 звезден хотел на жълтите павета и какви ми ги разправя просто ще паднете.

Идват богаташи от Англия ама с обноските с пари ама яко фрашкани. Седи той и гледа някакъв циганин влиза в хотела с две мснгалки проститутки и пред апартамента на контето. Отива той и му казва, че като иска проститутки ще му извика здрави хубави момичета със зъби, а не като тези, а онзи му отговорил, че той заради тях идвал. Веднъж опитал повече друга не можел да погледне.

Та караме се тук какви ни били жените. Аз съм бил само с българки и преди години като бях на двайсетина години едно пиче на 16 много искаше да я взема при мен на работа и добре, че не я взех, че щеше да ми вземе тя акъла. А каква беше тя гореща. Как само ме гледаше още се възбуждам като се сетя. И какво предлага българката. Ми да ви каже нищо кажи речи. Лежи като талпа и чака. Да ама я искам шавлива като онези без зъбите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker