Защо не мога да я забравя по дяволите ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да я забравя по дяволите ?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 908 пъти
Здравейте, преди почти 2 години писах тук една тема "Дали ще ми прости грешката". Оказа се, че не ми прости и вече мина 1 година и 9 месеца от както се разделихме, писах и два пъти през този период, тя естествено бе студена и ми отговаряше с по 1 дума...накрая април тази година и пожелах всичко хубаво, и дано намери правилния човек за нея, след което я блокирах. Но не мога да я забравя тотално, имал съм периоди в които хич не съм си мислил за нея, но преобладават повечето в които само за нея мисля и какво щеше да бъде ако ми беше простила и почнахме на чисто. Знам, на ясно съм, че нищо не мога да сторя повече и е вредно това, но моля ви дайте ми съвет как да я забравя тотално. Пробвах какво ли не, държах съзнанието си заето ном-стоп почти, но пак понякога я сънувам, пак понякога ходя до нейния блок да я погледам докато пуши на прозореца си, естествено без тя да знае, после бързо си тръгвам и осъзнавам, че това е грешно, но просто понякога не се сдържам. Онзи ден я видях, бяхме в една и съща дискотека в центъра...не си обелихме и дума, но мамка му сърцето ми почна да бие лудо, не ми стигаше въздух по едно време. Сега съм отново пред тях, и я гледам...моля ви, помогнете ми. Как да я забравя тотално. Наясно съм, че нищо няма да излезе, за това искам да я изкореня завинаги и тотално !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8891edf13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Да ти кажа откровено - има хора и истории, които просто не се забравят. С времето започваш начисто, идва нова любов. Щастлив си, но в съзнанието ти винаги има един образ, към който се връщаш. И най-тъпото е, че мислите ти са като представи. Ако сега разбере за това, какво ли би казала? Ако сега е смен, сигурно много ще се смеем. Даже наум понякога споделяш.
Има такива хора, които помнят някого завинаги. Има хора, които никога няма да напуснат мислите ни.
И дори не става въпрос вече за люов, страст и желание за връзка.

Наскоро се срещнах с една моя така незабравима тръпка. Минаха повече от 15 години от раздялата ни. Вече възрастни, със семейства, поздравихме се. Поговорихме. Винаги с него сме били много добри приятели и сме си казвали всичко. И както се питахме за живота, работата, децата, така той каза: Не е минал ден, в който да не си мисля за теб. Казах му, че и при мен е същото. "Явно ще е завинаги" "Явно"
И се разделихме с усмивка, пожелавайки си взаимно цялото щастие на света.

С времето спира да боли. И остава като образ в главата ти, който не тежи. Но си е там. Говориш си "въображаемо" с него, питаш се как е, като стане нещо наум се хвалиш на този образ и ти става яко, че би се гордял с теб.

Съвет - не се бори с тези си мисли! Остави ги! Просто опитай да не ти тежи от тях, а да си ги харесваш

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a01e71b2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Номер 1, след като толкова не можете да се забравите и двамата, защо се разделихте?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a01e71b2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До номер 1.
Някой от вас двамата да не би да е зодия Овен? Подобни взаимоотношения наблюдавам вече при няколко Овни. с някои техни бивши.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 57c18e6163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тегли ѝ една майна и продължи напред с живота си. Не знам каква ти е историята, казваш, че ти си виновен за раздялата, значи това да ти е за урок, в следваща връзка да не правиш така.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a60ab39848
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От 1
Млади, горделиви - не се разбрахме просто.
Тогава не съм си давала сметка, че ще ми остане завинаги.

Не! Никой от двама ни не е овен

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64f85188d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Овен не, овенът е прекалено прям и непоколебим. Тук иде реч за скорпионче май.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4dab5320d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не ми се струва нормално да мислиш всеки ден за човек, с когото всичко е приключило, и то отдавна. Това по повод първия коментар. Ако е от време на време го приемам, защото няма как да си изключиш съзнанието напълно по команда, все ще изплува някой спомен понякога.
Според мен това, което описва номер 1 е някакъв вид обсебване и дори ми е леко плашещо. Да имаш съпруг/съпруга и/или деца, и в същото време да си мислиш за някой от преди 15-20 години постоянно и да водиш въображаеми разговори с него... Не знам, не ми се струва окей. Не го казвам като критика или нещо подобно, просто си споделям моето виждане за нещата.
Авторе, просто не се е появил нов човек около теб. Е, вероятно ще се сещаш за нея отново, дори и да си в нова връзка, но не толкова често и със сигурност няма да ти е толкова болно. Просто продължи напред (но няма как да стане, ако висиш пред тях и я съзерцаваш, това го прекрати на момента).

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 595f796a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прочетох ти предишната тема. Ти наистина не си бил за връзка, как така ще имаш момиче до теб, което уж обичаш и ще висиш в сайт за запознанства да се уговаряш с други жени и да добавяш и пишеш на нови? Разбира се, че това няма как да се прости, защото е вид предателство и лъжа. То и да се прости, човекът ще е толкова наранен, че чувствата ще му отшумят, от любов ще се превърнат в голямо огорчение и после в равнодушие. Обсебността ти ще отмине, когато се примириш, че няма как да я изкорениш от съзнанието си и се успокоиш, че това е твоето минало и няма как да го изтриеш. Приемаш всичко, прощаваш си глупостта, заради която си съсипал връзката си и си спомняш с хубави чувства, но без мъка. Така е трябвало да стане, че да порастнеш и да осъзнаеш, че с любовта човек не бива да се подиграва и с лека ръка да обслужва нагона си. Приеми философски ситуацията, друг избор нямаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker