Лъже ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъже ли ме?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1414 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 22 години. Израстнала съм доста бедно само с един родител, който преди 3 години почина. От тогава се оправям напълно сама и не разчитам на никого. Записах университет, но след смъртта на баща ми прекъснах, защото не успях да си взема изпитите, а и ми беше трудно да го съчетавам с работата. Повече от година имам връзка с момче, което претендира, че нещата между нас са сериозни и ме обича. Понякога обаче действията му показват друго.. още от началото на връзката ни забелязвам, че е адски стиснат. За всичко си делим парите, въпреки, че той изкарва в пъти повече от мен. Миналата година ме покани на море и когато той плати нощувката и вечерята последваха тъпи изказвания от рода на:" един път да платиш и ти нещо..". Не ме разбирайте погрешно, не искам да ми плаща прищевките, но когато той ме е поканил и е направил резервация и аз съм му казала, че нямам големи възможности да си позволя това и той все пак ме е извикал, очаквам, че е наясно, че нямам възможност да плащам.. после тази ситуация се повтори няколко пъти. Отиваме на планина с мои роднини и сме с него, той е "запазил" нощувка и накрая ми заявява, че няма пари и аз трябвало да платя ако може. Стана ми неудобно и платих. Това лято се получи същото, той беше известно време в чужбина, върна се и отиде на море с негови приятели и си пръсна парите. После ми каза, че щял мен да заведе. Отидохме двамата и отново всеки си плаща за себе си. Решихме да излезем да вечеряме и той ми каза, че ще запази ресторант. Заведе ме на много скъпо място, което не можех да си позволя и в края на вечерта ми заяви, че и той нямало как да си го позволи и всеки щял да си плаща. Разбирате разликата между: " хайде да отидем" и " ще те заведа", нали? Постоянно ми говори след време какво щял да ми купи, къде щял да ме заведе . Не искам той да ме издържа и сама си плащам моите неща, но живеем сякаш сме съквартиранти. Живея под наем и всеки месец си планирам разходите и кое как да направя, а той си угажда постоянно. В социалните мрежи следва и се интересува от момичета, които са по-поддържани от мен, имат скъпи дрехи и коли, богати семейства и си позволяват почивки често. Това понякога много ме комплексира. Той ми говори колко готини и добри момичета са и просто не разбира, че те водят безгрижен живот или поне показват такъв, а аз се притеснявам как ще се справя. Работя на смени, често оставам допълнително след работния ден и съм изморена. Нямам възможност да съм така поддържана с красив грим и прическа , маркови дрехи и да ходя на почивки по екзотични места. Много ми е болно, че само това се цени напоследък.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0ec484e5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Разкарай се от тоя, защо да си с него? ! Направо приключвай отношенията. Стиснат и нагъл, заради него губиш увереност, за какво ти е...
Следващият път когато се заглежда по по- красивите и по-поддържани момичета, направо кажи като толкова му харесва за теб да плаща той.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a086df4587
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   За теб не е добре да си във връзка с такъв човек. Поведението му нито е нормално, нито мъжко, нито грижовно, нито любовно. Заблудена си. Търси си ПОЛОВИНКА, която да е като тебе и да си пасвате! ;-) Успех

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: da10f43b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ох, я го разкарай това отровно комплексарче!
Подготвя те за сигурната домашна прислужница, обслужваща го и плащаща домакинството, пък той да си вее комплексите когато и където може. Няма никакво чувство за отговорност, добре си побягва на твоите пари, пък иначе уж той те канел, на всичко отгоре ти проектира и набива собствените си комплекси.
Махат го докато е време!
Свястно момиче си, заслужаваш свестен МЪЖ!
Тоя пикльо го разкарай!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 175adfba08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Чакай номер 3. Не знаем до колко пък е свястна авторката, щом се е хванала с такъв тип. Предполагаме, че никой не я насилва да е с него и, че тя си го е избрала. Много странна работа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c980f637e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И ти си с него, защото...?
Изумяващо е жените какви търпят заради единия секс и страха да не са сами. Та ви не сте приятели, пък какво остава за обичащи се!

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: de0b859d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Голям бич е стиснатият мъж. Той и да има, ще се преструва, че няма. Ами утре представи си, че се разболееш, той ще се стиска и за лекарства. Не си го причинявай, според мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: eee98626a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   И аз съм жена, но не разбирам такива като теб. Над година си губиш времето с този? Достатъчни са два-три месеца за да разбереш що за човек е. Какво толкова ти харесва в един завършен егоист и пинтия, който те използва? Толкова ли малко цениш и уважаваш себе си и се страхуваш да не останеш сама?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 403b47b490
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Разкарай го! По-добре да си сама, отколкото с такъв използвачТози си пази парите, за да има за онези, с които евентуално би могъл да ти кръшка. Стиснат ли е един мъж спрямо една жена, значи, не я обича и си създава гръб.
Заслужаваш отговорен човек до себе си, а не плюнка-използвач!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 11145a14c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Човекът те използва най-безцеремонно. Няма да получиш нищо по-различно от него в бъдеще. Дори да опиташ, няма да промениш съвместната ви ситуация - той вече ти е свикнал. Не те обича, но си му удобна. Затова няма да те пусне лесно. Ще ти сваля звезди, ще ти обещава промяна към по-добро, но това ще бъдат съвсем обикновени манипулации. Ще продължаваш да си плащаш, за да бъдеш заблуждавана и унижавана. Прекрати отношенията без изобщо да влизаш в пространни разговори с него, защото като опитен манипулатор, какъвто изглежда е, ще се опитва да протака нещата във времето и да те дои доколкото е възможно. Номер 2 ти го е написал - търси си половинка, с която да си пасвате. Избягвай отношения с тарикати и използвачи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 49fbd5a936
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Бягай и се спасявай!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a3f52f6784
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Леле. направо се ядосах докато четох историята ти.
Веднага го изгони от жилището си и прекъсни всякакъв контакт с този, блокирай го навсякъде и кажи на всичките си познати и приятели, че вече не сте заедно и не искаш да го виждаш, за да може ако тръгне да те притеснява да имаш подкрепа.
Изобщо не губи време.
Самата ти усещаш и осъзнаваш колко е отровен този човек.
Разкарай го. По-добре си сама!
Убедена съм, че си страхотно момиче - трудолюбието ти си личи, скромността също от написаното. Злато! Не позволявай на някакъв тиквеник да ти съсипе живота само, защото ти се иска да не си сама.
Моля те, заради себе си, изрежи го като тумор!!!
Някой ден ще срещнеш подходящо добро момче, което ще те прави щастлива. Дотогава си работи и си живей, намери си и някакво хоби, с което да разнообразяваш, чрез което да си създадеш и нови положителни контакти.

Успех, момиче!

Ж., 30

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f3814543be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Един мъж, който те обича истински, с удоволствие ще харчи пари за теб и никога не би ти го натяквал. Този е жалък егоист. Не си губи времето с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d3902987b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Колкото по-рано го разкараш, толкова по-добре. След време ще си благодариш, ако го направиш сега.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 19d2c7e5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Вие жените смятате, че заради едната вагина мъжът трябва всичко да ви плаща.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ea64814933
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не те харесва истински. Нито ти го заслужаваш. Напусни го и не си губи времето. Млада си и може би не разбираш как всеки ден има значение. Просто кажи че си заета и не искаш повече да излизаш с него. Не си длъжна да обясняваш защо. Избирай мъже и жени само които те подкрепят и ти го ЧУВСТВАШ с чувствата си. ЧУВСТВАТА И МИСЛИТЕ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА. АКО ЧУВСТВАШ ЧЕ НЯКОЙ НЕ Е ТОЧЕН ЗНАЧИ Е ТАКА. Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker