Съжалявам, че оставих бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съжалявам, че оставих бившия
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1637 пъти
Здравейте!
Имах сериозна връзка 4/5 години. Двамата гледахме еднакво на живота, но в един момент пътищата ни се разминаха и аз го оставих.
В момента съм в друга връзка. От скоро мисля за бившия, че ми е давал всичко, което днес искам, но нямам.
Днес обаче, осъзнавам, че може би това е бил мъжът за мен. Той искаше да бъда негова съпруга, да имаме деца, беше осигурил дом за нас, но тогава пътищата ни се разминаха, така се стекоха нещата. До момента не съм срещнала мъж, който да ми каже, че иска дом и семейство с мен, чувствам се използвана и самотна. Когато отворя сериозна тема със сегашния ми приятел, той обръща нещата на шега. Искам да имам сериозен партньор, мисля че никога няма да го среща, мисля че го изпуснах.
Някой чувствал ли се е като мен, споделете как забравихте за идеалния бивш ? Възможно ли е тези мисли, че той е бил всичко, което искам, просто да ме връхлетяват, защото настоящата ми половинка не показва желание за семейство и деца, а аз го искам ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: b36c277f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами ако потърсиш пак този мъж. Не губиш нищо, ако си деликатна спрямо сегашния ти партньор.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a03805dca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тревата май не е по - зелена на другият бряг, а?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 839b2b9bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Чувствата ти, най-вероятно се дължат на неудовлетвореност от сегашната връзка. Докато продължава да е така, ще си спомняш с умиление за времето в което си го имала това което търсиш и си го изпуснала.

Решението не е да забравиш бившия, а да спреш да живееш в миналото. Започни да гледаш напред и да престанеш да си губиш времето в безперспективни връзки.
Убеден че имаш кандидати както всяка нормална жена, но не се хващай с първия който ти замая главата. Започни да ги преценяваш по-обстойно и трезво преди да се впуснеш във връзка, за да не се стига до ситуация като сегашната.

Понеже не си написала повод за раздялата сигурно ще бъдеш критикувана наизуст в коментарите, за това как си зарязала свестен мъж. Последното е вярно, но предполагам си имала сериозни причини, при положение че не пишеш за проблеми в предишната връзка. Не вземай подобни коментари навътре, някои хора пишат да си разнообразят скучните животи вместо да помагат с полезен съвет.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 382633ab38
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

4.   Сега чак осъзнаваш какво си изпуснала, но докато си била с бившият си всичко ти е било черно, тогава не е бил за теб идеален и единствен.
Да си мислила навремето, дори и да ти позволи да се върнеш при него няма да е както преди, той също си е направил извод за теб.
Хващаш се в друга връзка без да си дадеш почивка, така не става, щото във всяка следваща връзка ще търсиш бившия.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 458ccbb9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Трябва да намериш нов мъж- подобен на бившия.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: af3f85f6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Изпуснала си питомното, сега гони дивото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 954c1b64c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не се коси. Ще срещнеш друг с подсигурен дом и условия за семейство. Може да пробваш и с бившия, едва ли ще те върне.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ba47d4991d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много хора са се чувствали като теб, но не живей с миналото, това няма да ти помогне. От темата ти разбирам, че настоящия ти приятел тези неща не ти ги дава чисто като отношения и възглед за живота. Също попадах на човек, който, ужасно дразнещо е, че сериозни теми обръща на шега и зад това крие неспособност да се изправи сериозно срещу сериозните неща в живота - ти му говориш за дом, сватба, дете и пр. и получаваш едно хихихи и хахаха. А има хора, тук и не говорим за финансовите възможности, мислят ги тия неща и за тях не са шега. Та разбирам те напълно. Помисли дали сегашният ти е човекът за теб, а в миналото не живей, дори да е било по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e9cac63386
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   Ако истински мъж, а не мухльо никога няма да се върне при теб. Никой мъж с достойнство не се връща при бившата си - ако ще да е последната жена на света.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 94ea00cdc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Когато те носеше на ръце и правеше всичко за теб ти му се мръщеше. А сега, когато виждаш, че не си надградила със следващия човек, започва да ти липсва този, който те превръщаше в неговата кралица. Класически случай. Сигурно ти е било хубаво като си хващала новия клон, но сега ще си носиш последствията от собствената си простотия и лудост.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ab478f2b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

11.   "Пътищата ви се разделиха" след като му каза, че ти е омръзнал, нали? Ти искаше ебане с по двама-трима на плажа, а пък той един такъв скучен. Това е истината, той беше много скучен за теб. Е, сега нали те ебе друг? Къде си мислиш, че ще се върнеш? При тоя който ти е предложил, щом е осигурил дом и условия, а ти си отишла да се ебеш с друг?
Аз преживях подобна идиотщина от една, която смятам вече не за човек, камо ли да създам семейство и деца с нея.
Има голяма разлика, по мога да приема тази, която се е ебала със 100 преди мен, но не и тази, която дори само с един след мен!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 001e2b2b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   След като със сегашния ти приятел не си щастлива, защо продължаваш връзката с него? Какво очакваш да се промени? Според мен не знаеш и не умееш да си щастлива без мъж до себе си. Имаш нужда от връзка за да се чувстваш реализирана. Човек, който не умее да е щастлив сам, няма как да бъде щастлив във връзка. Недей да оставяш в чужди ръце твоето щастие. Престани да искаш от мъжете брак и семейство, там ти е грешката, това ти е основната цел в една връзка. Не знам колко време е минало откакто си се разделила с бившия, но ако твоите връзки след раздялата са били сравнително кратки (1-2 години) е напълно нормално да не са мислили още за семейство.

А колкото до бившия, щом сте се разделили тогава значи е имало за какво. Къде е гаранцията че сега щеше да си доволна с него?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker