Обсебена от бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебена от бившия
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1161 пъти
Здравейте! Знам, че не е нормално, но това е факт. Какви съвети бихте ми дали, за да го забравя и изтрия от съзнанието си напълно? Това, че ми беше първия, според вас влияе ли?
Мина много време, знам че още ме обича и иска да е с мен, но аз не искам, защото не съм щастлива с него. В същото време съм обсебена от него и го следя в социалните мрежи. Много го ревнувам и честно казано ще ми се пръсне сърцето, ако го видя с друга и все пак не бих се върнала при такъв човек. Моля ви, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5fa56a09d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хем те боли, хем те сърби. Ако не сте се разделили заради изневери, лъжи и подобни глупости, може и да му дадеш шанс ако решиш. И аз имам една бивша, по чийто гъз тичах сумати време и не, не говоря за месеци, а за 2-3 години и малко. Тя все ме режеше и дори ме блокира за 2 години от Фейсбук, но един ден ме отблокира с предтекста, че търсела някакви “неща” в чата ни и ми беше звъннала “без да иска” по нейни думи. Не я съдя и не й се сърдя за нищо. Тя реши да си продължи напред и аз също го направих. След време качих в профила си снимка с друга жена и наща после ми пише, че преди да видела снимката умирала за мен, обаче след като видяла снимката всичко изчезнало (чувства, любов и такива). Да, ама аз направо й казах, че след като умираш за някого, обичаш го и го искаш до теб, КАЗВАШ МУ НА МОМЕНТА, а не да чакаш той да допусне друг човек в живота си и накрая да го изкараш едва ли не виновен, че е опитал да те изтрие от живота си (както тя изтри мен) и след това да го игнорираш с дни и седмици.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5107899933
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Казваш, че не би се върнала при такъв човек-какво имаш предвид? Да не те е удрял?
Защото, ако обичаш някого Истински и той не ти е изневерявал, не се е държал лошо с теб, не ти е крещял, не те е обиждал, не те е удрял, не е бил агресивен с теб, уважавал те е-тогава няма причина да не си с него.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: aba5caec00
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Обичал те значи, хаха. Виж че иска да е с теб, това го вярвам.
Човек който обича някого, прави всичко възможно за щастието на другия. Желанието за разни отношения не е любов, кога най-накрая ще го разберете това вие жените.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6933d75dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторката, като си казала КРАЙ веднъж, дръж си на думата и престани да ровиш снимките му, да мислиш за него и т. н. Възможно е и изобщо да не те обича и да му пука за теб, а ти си се филмирала и си правиш разни сценарии. Ако те иска толкова той няма да те остави на мира, ама не го прави, нали? Не е обсебен от теб. Включи малко разум, не само чувства. Според мен е направо тъпо да мислиш, да ревнуваш, да се интересуваш от някого след като не искаш да си с него. За какво ти е тогава? Какво точно искаш от него? Толкова ли нямате малко мисъл и воля, бе жени?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fb971b9aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Можеш да го изтриеш като си отрежеш главата. Докато имаш мозък, е нормално да се връщаш към минали спомени. Постепенно ще спреш да го изживяваш драматично. Много е положително, че не възнамеряваш да се събирате. Бих ти казала да спреш да го следиш, но няма да го направиш, така че -какво толкова страшно- ти си страдаш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ef736d2d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   2 Такива мъже не са и интересни на авторката явно а и като цяло на повечето жени!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 271a80c48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравейте, аз съм авторката. Не съм доуточнила защо не бих се върнала. Не бих се върнала не защото не го обичам, а защото се държеше лошо с мен. Нямаше уважение и ме разплакваше всеки ден. Въпреки всичко, всяка по-емоционална жена минала през това знае, че не е лесно да продължиш напред след като обичаш.
Към 2 - всичко, което изброяваш го правеше, като изключим, че ме е удрял. Не ми е посягал и не ми е изневерявал. В това съм сигурна, но все пак не е достатъчно да останеш..

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6933d75dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Минало много време, откакто били заедно, не била доволна във връзката-разделила се,не искала да е повече с него, дотук - ок. За това много време той нито я търси, нито ѝ досажда с нещо, живее си живота. Тя обаче е зациклила и си въобразява, че бил я обичал и до днес. И вместо да си намери друг, продължава да си сипва сол в раната и да се тръшка за него. Очевидно чака един ден той да дойде да ѝ пада в краката , да ѝ се моли, а тя гордо да го отреже. Само че няма такъв филм, той е само в главата ѝ.
Ами обичай си го, авторке, продължавай да го дебнеш да не е с друга, ако искаш и до пенсия. После пусни една тема в някой форум и питай хората защо си останала сама?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2111c14aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Времето лекува. Обичай себе си и се уважавай. Щом те е тормозил значи не е добър човек. Не се занимавай с него, продължи напред и си търси човек, с когото ще си щастлива.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker