Как да заговоря момиче във фитнеса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18538)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да заговоря момиче във фитнеса?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 3145 пъти
Здравейте, интересно ми е какъв е правилния подход към жените във фитнеса, защото лично аз не бих прекъснал тренировката на някоя/й непозната/непознат, за да си говорим от нищото. Особено, ако е със слушалки и се е концентрирал на 100%. Интересно ми е гледните точки на мъжете и жените в такава ситуация и как да направя първата стъпка, за да видя дали има интерес момичето отсреща. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6798a15988
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Честно да ти кажа не е ок, това със заговарянето. Аз съм жена и посещавам много скъп фитнес именно да няма такива свалки. Ето, че за късмет пак се случи, един мъж ме заговори. Поне ми погали егото, че ме е харесал потна, без грим и. т. н. Ама аз го обърнах на приятелски разговор и така, сега се поздравяваме, като добри пизнати. Стана му ясно, че игра няма. Не ти пречи да опиташ, ей така небрежно, нищо прищпорващо, не се знае, може да ти излезне късмета или няма да видиш момичето повече.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f9e5afd8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Запиши се на фитнес.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ce4d2fab42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Особено, ако е със слушалки и се е концентрирал на 100%. " Така си бях и аз във фитнеса и въпреки това няма отръвка от навлеци. За това се принудих да си направя фитнес у дома.
Как се заговаря- никак! Не са отишли там да им се досажда, а да тренират.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0ed69bfb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ами изчакай я след тренировката, представи ѝ се и покани на кафе. Като няма интерес ще те отреже. Което е по-вероятно според мен.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b6c2e6ed69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз ходя на фитнес, където ходят почти само възрастни хора, защото не искам да ме свалят. Аз съм в Германия, местните са възпитани, но има чужденци, които не знаят как да се държат.

Ти можеш да опиташ първо с поглед и приятелска усмивка, ако една жена има интерес ще ти го покаже.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 50680d3745
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Във фитнес се тренира, не се заговаря момиче/момче!
Кога най-сетне ще използвате по предназначение фитнесът и фитнес уредите?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f099553075
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Ето ти поредния двоен стандарт приятел. Един мъж ако заговори жена във фитнес е "навлек" и "досадник" ама ако една жена заговори мъж във фитнеса е "сладко" и "ок". Съвета ми към теб е въобще да не заговаряш никоя, даже дори не ги гледай, защото само им вдигаш самочувствието и егото, които и без това са безгранични... ако ще ходиш на фитнес за жени от сега ти казвам, че няма да имаш късмет. Вместо това ходи на фитнес за себе си и ти да си добре пък жени бол, все някоя ще ти върже, но не се пробвай във фитнеса, даже не ги гледай. Например аз като ида на фитнес също съм със слушалки, тренирам си, НЕ ПОГЛЕЖДАМ И ЗА МИГ НИКОЯ, КОЛКОТО И ХУБАВА ДА Е!!! И интересното знаеш ли кое е... като видят, че не ги забелязваш, идват пред теб да клякат, да си взимат от земята разни неща та да им зяпаш гъза, но ти няма и тогава да се поддадеш, а ще идеш на друг уред

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ec691d6c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мъж, който пита в сподели " как да заговарям жени, за да ги изчукам: няма никакъв шанс. На жените ни е достатъчен един бръснещ поглед, за да идентифицираме разтреперания чекиджия. Ако си левент, уверен си, още повече, ако слезеш от някоя тлъста кола, няма нужда да питаш как да ни заговаряш. Тогава не сме със слушалки, поглеждаме непрекъснато и много ясно показваме интерес към т. н заговаряне.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5d593c5849
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Жена не се сваля никъде и никога по никакъв повод не разбра ли? !? Светът гони 8 млрд. население и всички ни е донесъл щъркела или извънземните.

Сега по темата. Ако някоя ти се усмихва или те заглежда само тогава отиваш при нея и започваш да ръсиш. Иначе въобще не се занимавай с такива, които не те заглеждат и си движат със слушалките, които така или иначе в по-гилямата част от случаите скапан звук.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 490064cbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Затова ли ходиш на фитнес? Слагай слушалките и почвай да блъскаш, не си губи времето с тъпи путки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e00dd2141a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Добре, не мога да разбера жените тук, защо не можем да говорим с жени във фитнеса? Какво лошо има да попиташ една жена как поддържа тази форма, сигурно и на нея не й е лесно, както и на нас мъжете. Иначе жените се обличат доста провокативно, някои има жени с плътно прилепнали дрехи, на едната изпъкваха интимните зони, беше красиво момиче. Но ми стана неудобно, когато я видях в тези дрехи.. знаете какво видях.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Към автора-можеш да я заговориш на всякаква тема, не е нужно да е нещо свързано с фитнес и упражнения.
Умрях да се смея на коментара на н. 7... , напомни ми за един мексикански сериал, в който 3 момчета, които реално в сериала си бяха бройкаджии, бяха се тотално отчаяли, че момичетата, които наистина харесват-не им обръщат внимание и за пореден път се заричаха помежду си-никакви жени вече, по-добре сами, сега щели да си живеят свободни, дори нямали да поглеждат повече момиче, щели да са студени, хладнокръвни, нямали въобще да обръщат внимание на никоя, почвали да се наслаждават на живота си, като ергени, ха ха-и буквално секунди след заричанията им-минават едни момичета покрай тях и тия тримата глупаци-опулиха едни очи и с едни захласнати физионамии-ха ха ха... , и коментара на н. 7-буквално изкара пред очите ми тази сцена от сериала:)))
Мисълта ми е, че всички онези мъже, които се скъсват да плюят и редят обиди по адрес на женския пол, точно те-не спират да точат лиги, дори само като мине някое момиче покрай тях. И понеже са навлеци и досадници, в даден момент някоя ги слага на мястото им и оттам се почват едни техни си -тиради, жалване, скръб, да ги ожалиш направо-колко лоши били жените, пък те горките мъжленца какви страдалци... Как все жените били високомерни, че дори не обръщали внимание на разни досадници.... мхм, а после и фантазиите им -как някакви специално ходели да си изпускат разни неща пред очите им и да им се гъзят... -да бе-по-скоро точно тоя тип мъже си умират някои така да флиртуват по тоя първобитен начин с тях, но и това не им се е случило и си го разиграват във фантазиите си-ха ха. Няма лошо-все пак мечтите са безплатни, но едно не разбирам-защо щом толкова плюете по всички от женски пол-защото това го срещам все по-често напоследък и то не само във всяка втора тема от този сайт, но и навсякъде -въпросът ми е-защо онези, , мъже", които са изпълнени с толкова агресия и разочарование към женския пол-защо тогава не ходят с мъже? Съвсем сериозно питам-ходете с мъже, срещайте се с тях на любовни срещи, същото важи и за жените, които все говорят лошо за мъжете-слагайки всички в кюпа, щом не правите разлика между хората и ги оценявате само на база пол-то тогава правете секс с някой от същия пол, като вас-че да няма излишни драми.
То не става хем да плюете противоположния пол, хем пък да се скъсвате от мечти за разни сексуални и романтични изживявания-точно с пола, който толкова ненавиждате. Освободете хомосексуалната си ориентация-и бъдете с някой от своя пол. Така, като потискате ИСТИНСКАТА си същност-само се измъчвате, страдате и ревете, колко били лоши всички от противоположния пол. Според мен-точно крайно агресивните мъже, които се имат за някакви мачовци-точно те най силно потискат своята Гей-ориентация, освен това -тези неща си имат и медицинско обяснение:)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 322f18c514
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Н 7, представи си: отива момиче/жена да тренира, изреждат се 5- 10 да "питат" нещо си. Прекъсват тренировката, досаждат, не може жената да си прекара 1 час спокойно правейки това, за което е дошла.
Всеки май си въобразява, че ще е единственият, който ще се пробва да натресе присъствието си.
Ако жена иска да бъде заговорена, тя сама ще подаде и ще подаде именно на този, който тя иска да я "лови".
Същото е като в апликации като тиндер само, че на живо.
Най- малкото се вижда коя, до колко и дали въобще тренира или се върти с идеята някой да я забележи и заговори (99% изключено).
Заради такива ДА- досадни лепки много жени се принуждават да търсят други варианти за да тренират спокойно. Нали виждаш - по- скъп фитнес, но е принудена да си плаща за това да тренира спокойно без нерези наоколо, домашен фитнес, фитнес за възрастни т. н
Не привличане така женското внимание, отблъсквате и съвсем губите и малките шансове, които иначе може да имате!
Ама правете кво си искате, де! Хем досадни като мухи, хем защо не ги забелязвали после жените. Е, забелязани сте и отметнати в графа "абсурд"!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f099553075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм номер 7. Номер 12 и 13 кажете, какво лошо съм казал? Къде съм споменал нещо лошо за жените? Никъде... освен това от личен опит го казвам това. Във фитнеса в който, ходех точно така се държаха момичетата, не съм мистър свят, но все пак изглеждам добре (190/88) и нарочно като не ги гледах идваха я пред мен, я някъде близо до мен да клякат или да вземат дъмбели от ниските рафтове... естествено аз нищо не съм им казвал, нито съм им досаждал, правя си тренировката и газ към нас. Нито съм оплювал жените, нито ще го направя някога.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7ae8cb4503
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   №12, личи ти, че просто се припознаваш в коментар №7, защото явно е истина за теб, и затова лаеш с такава женска злоба срещу всички мъже. Да, всичко, което е написал си е точно така, колкото и да не искаш да си го признаеш. Това с гъзенето и изпускането на предмети изобщо не е фантазия, нито мечта, а самата реалност. Гъзите се, чекнете се, кълчите се, врете ни се в лицата и ни предизвиквате нарочно, докато не ви обърнем внимание. А когато ви обърнем, почвате да се правите на недостъпни и интересни. Ако пък не ви обръщаме внимание и си гледаме работата, вие сами идвате като разгонени кучки при нас да си го просите и не ни оставяте на мира. Не само че сте високомерни, ами и сте надути, злобни, прости, тъпи квачки. И не, не е обида, а самата истина. Това че се обиждате говори, че има защо, и се припознавате в истината. Харесва ви вниманието на "навлеците", не се правете на ударени. Ласкае ви, гали ви егото, повдига ви самочувствието, кара ви да се чувствате специални. А тая простотия с гейовете даже не заслужава и да я коментирам.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cd2e4fa9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Прави са другите жени тук. Наскоро започнах да тренирам и ходя на място, на което като цяло всеки си гледа работата и не се занимава с околните, но веднъж попаднах в полезрението на един, който ме заговори докато пиех вода между две серии и впоследствие не се отлепи от мен, гледаше все да е някъде наблизо. Накрая ми поиска номера, но след кратък размисъл му казах, че съм обвързана, защото си направих сметка, че иначе няма да се отърва от него. Не беше нито мястото, нито времето, нито той беше мой тип, но и да беше, пак нямаше да ми е приятно да ми губи времето, щяхме да си разменим номерата и да си продължим с тренировката. Фитнесът не е място за запознанства и разговори.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4e262b5848
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   А е вие нормални ли сте??! Ходели жените с прилепнали дрехи на фитнес, значи си го търсим?? С официална рокля ли трябва сме, може би с потури и половина яка? Някои мъже сте изперкали тотално!
На фитнес ДА- ходим с клин и потник или анцунг, къси шорти и боди, удобно за тренировка, не за загорели чекиджии!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 386f0a5696
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Боже, какъв смях! Значи не мога да се наведа пред някого, защото той ще се надърви и ще излезе, че си го търся? А, мъжете дали се оглеждат на кое точно място могат да се изпъчат?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Към н. 15, от н. 12-За протокола-нито веднъж в живота си, не съм била на фитнес-но имам приятелки, които ходят. Висока съм 1, 70 и тежа 50 кг. -слаба, стройна, не ми е нужно да се потя излишно във фитнеса. Физическите дейности-ги предпочитам под формата на разходки, рисуване, свирене на пианото и т. н. -да не изпадам в прекалени обяснения. Не ходя на фитнес, но не ми е трудно да си представя сценките, които се разиграват там, като имам предвид -аз самата в какви ситуации съм попадала и то БЕЗ грам да предизвиквам-нито с поведение, нито с нищо, но все се намират разни разгорещени типове, като теб, които само зяпат и точат лиги. По едно време така се бях наплашила, защото за пореден път се случи един мазник да ме следи по улиците, знаеше в кой магазин пазарувам и т. н., истинско чудо, че не разбра и в кой блок живея. Купих си лютив спрей, имай предвид, че 2 години преди тая последната случка с тоя преследвач, се принудих да спра да нося къси поли, и някак свикнах с джинси с кръпки, тениски и т. н.... , но ето нещата си продължават... Не ме разбирай грешно-не се оплаквам затова, че съм красива и привличам с лекота вниманието, дори без да се старая, но е страшно когато до такава степен някой ти се навре в личното пространство... , онзи разбра, че зная, на няколко пъти в различни дни се случи да спра на място и директно да го погледна в очите със злобен поглед-да види, че знам, че ме следи и не съм някое кротко момиченце, дори да изглеждам така с това невинно лице. Не знам как стана, но след няколко резки засечки в магазина, когато нарочно -виждайки, че само върви след мен, без нищо да купува и го засякох на друго място в магазина лице в лице-да види, че тая игра на котка и мишка не ми харесва и да не си търси белята, защото аз никога НЕ съм мишката. Онзи изчезна от тоя район. Такова нагло следене-ми се случва за 3-ти път, без да броя другите, които за мен не са толкова плашещи. И 3-те пъти следенето по улиците и втренчени само в мен, без дори да гледат настрана-това продължаваше по месеци и в трите случая.
За да добиеш по-добра представа-не съм едрогърда, напротив... , не люлея бедра, като вървя, както правят някои.... , нямам грамадни задни части-Напротив-горе писах височина и тегло-сам се сещай-слаба и стройна. Не се цапотя с тонове грим, дори рядко слагам грим, много рядко-имам си самочувствие и с лекота си излизам навън-без сенки за очи и червило-забележи друг вид грим в живота си не съм пробвала дори, а какво остава с часове да се гримирам и мацам... не биха ми издържали нервите. Може би една от причините да не ходя на фитнес, освен че не си падам по прекалените физически дейности и многото хора, и не съм ок с това в някаква задушна зала да тренирам и да се потя.... , то друга причина е и това да не ме зяпат разни мъже, които тренират там, да не ми се лепят и да не ме свалят, да не ме зяпат точейки лиги и въртейки в главите си мръсни сценки с мое участие-че то мъжките фантазии-спирачки нямат. Номер 15-такива типове, като теб са ми ясни-вас жените все ви отбягват, защото мислите само за секс и нищо друго, такива като вас-отдалеч се надушват. Жените ви избягват и после се изпълвате със злоба и гняв към всички от женски пол. Точно така се раждат педофилите и извратеняците, които нападат жени по улиците или в по -мекия вариант-следят, като хрътки, без грам срам. В интерес на истината-реално се бях навила да си купя Елетрошок, но човекът в магазина ми каза какви по-големи предимства има лютивият спрей-от няколко метра разстояние, без да се доближавам до гадината, която реши да мине границата без мое позволение и макар на опаковката да пише да не се пръска на по-малко разстояние от 1 метър, защото може да навреди сериозно(в Германия-точно тоя лютив спрей е забранен срещу хора и го ползват само срещу мечки, но тук е разрешен-ха ха, кеф), та значи-мен някой извратеняк само да има лошия късмет да ми посегне-не само, че под 1 метър разстояние ще го обгазя с тоя спрей, но и ще пръскам така, както когато убивам хлебарки с Райд-държа копчето натиснато, докато гадината не се тропяса по гръб и не вземе да се гърчи.
За протокола-не съм някаква луда или нещо от сорта, но за съжаление човек е принуден да прибягва до крайни мерки, вследствие на наглото и педофилско поведение на някои развратни типове, които си умират да правят секс, нямат съвест, нито морал -и после се превръщат в болни мозъци. И електрошок ще си взема по някое време-обичам оръжията-някои си го просят направо. Да му се невиди, заради такива типове, като н. 15, колко момичета спряха да носят къси полички, особено вечер, че то от навлеци и боклуци-лошо да ти стане. Да не сме в Иран? ! Какво е това... значи някое момиче, жена, ако ходи малко по-разголена, дори да е Лято, то значи си го търси? ! НЕ жените си го търсят, а развратните болни мозъци-трябва да се кастрират, че да им се избият болните фантазии.
Пак за протокола-никога не съм и няма да сложа всички мъже под общ знаменател-има и свестни, качествени, стойностни момчета, мъже, но се броят на пръсти.... За съжаление повечето-са психари, които само за ч. кане мислят от сутрин до вечер-само това им е в празните тикви, целият им живот се свежда до това.
Затова и разбирам тези жени, които ходят на фитнес, не казвам, че всички мъже, които тренират там-ходят за свалки, но има и такива, които само за това са там-наслушала съм се на истории и от мои приятелки, аз на тяхно място-не бих ходила там да тренирам, но всеки има право на избор.
Номер 15-подозирам, че си падаш по мъже, затова си толкова агресивен към жените-забележи-ти си агресивен към всички жени... -това говори, че може би е време да тръгнеш на срещи с мъже и да разпуснеш напрежението-съветът ми е най-искрен, защото в даден момент тая потисната сексуалност при теб-ще избие и то не в добра насока. Ако нямаш нормален сексуален живот-можеш да пробваш и да се самозадоволяваш или да ходиш на консултации с Психолог. И Психолога ще ти каже-че тая злоба и агресия в теб-не са нещо нормално, как можеш да мислиш, че всички жени си го търсят? ! Или само, защото някоя се е облякла примерно с тънка лятна рокля и нещо ти се слага? ! Това твоето е болестно състояние-поговори с някой Психолог и не се срамувай и сам да.... сещаш се.... самозадоволяването не е лошо нещо, така няма да си толкова сексуално напрегнат и злобата ти към жените ще утихне.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e00dd2141a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако харесвах жена във фитнеса, щях да говоря с нея, но нямаше да я сваля директно, просто щях да говоря с нея и ако тя смяташе, че я притеснявам, щях да се извиня и това е. Жените ме разсейват в залата, затова тренирам далеч от жени, нямам приятелка, какво да правя нормално е да гледам красиви жени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f69fdab2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз не бих се занимавал честно казано. Бих тръгнал да свалям някоя, ако стане някакъв непринуден разговор. Спортната зала е за тренировки, не за приказки. Ако толкова държиш, отиди при момичето и се запознай, пък каквото дойде.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a8cd3d12d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Плати на 2 проститутки да се въртят покрай тебе и да ти се подмазват - заставате в близост до обекта и оная ще те забележи като "някакъв странен", но явно ценен с нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5a2a8e41c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   От 15 до 19, не се безпокой за сексуалната ми ориентация. Падам си по жени, нормален хетеро мъж съм си, и нямам какво да потискам, колкото и да ти се иска обратното. Женски съвети не следвам, така че си запази твоя съвет за срещи с мъже за себе си, явно ти имаш по-голяма нужда от него. Явно си някоя много дебела, дърта и грозна и никой мъж не ти обръща внимание, след като толкова много ти се иска да те следят мъжете, че и цял километър си изписала фантазии със следене, в които ти си "звездата". А кой знае, може и путката да си си търкала от възбуда, докато си писала. Разбирам, че много ти се иска да те следят мъжете, да те обарват и т. н., ама ти казвам, че докато си самонавиваш глупости и продължаваш да наричаш всички мъже "гейове", тази твоя мечта няма да се сбъдне и ще видиш мъжко внимание, на куково лято. Това не е начина, бе, жено. Разбери го, набий си го в кухата главичка, и спри да ме пращаш на психолог, от който имаш нужда ти. Тази твоя злоба и омраза към мъжете, направо ще те разсипе. Очевидно не си била начесвана отдавна, и си се побъркала до краен предел. Ей, това женските хормони са голяма работа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Към номер 24-лелее, какви простотии-добре, че имам огромно чувство за хумор-вместо да се ядосам на малоумният ти коментар, си умрях от смях.
Как да ти кажа-да НЕ се урочасам, чукам на дърво... -обаче Истината е, че съм си Красива, колкото и да ти се иска нещо друго:)
Разбирам, че теб красивите жени все са те рязали и затова-единствените ти контакти са с к. рви срещу заплащане(предполагам, че дори и компаньонка да е, ако е младо и красиво момичето и срещу пари-НЕ би се жертвало да е с грозен, плешив тъпанар... ), защото на дърт чичко, агресивен, с педофилски наклонности, като теб-надали без заплащане и ако не е някоя к. рва, надали някое свястно и готино момиче би обърнало внимание на селянин, като теб. То само, като ти види някой мръсната злоба и жалките, отчаяни обиди-и веднага на човек му светва що за тип си.
Според мен -ти си грозен, дърт чичко, който по цял ден си лъска бас. уна пред екрана, защото от гледане на порно, съвсем ти се е размекнал мозъка, ако разбира се предположим, че имаш нещо на третия етаж, което да се размекне впоследствивие:)
Радвам се, че автора на поста не се оказа -на дъното, като някои коментиращи -визирам н. 24

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8fe5718517
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   26, ти добре си с чувство за хумор, само дето аз не се шегувам. Говоря съвсем сериозно и нещата, които казвам са 100% истина, пък ти се разчекни от смях ако щеш. Когато жените се обидят от истината винаги казват, че "си били умрели от смях", а пък отвътре се чувстват засегнати и им идва да зареват като чешма. Един съвет от мен - не се насилвай да се смееш много, когато не ти се смее, защото ще ти излязат бръчки на лицето, ако вече нямаш такива. Абсолютно грешиш за мен и не си познала по нито едно от глупавите ти предположения за мен, съжалявам, че ще те разочаровам. Никоя не ме е рязала, красив и млад съм си за разлика от теб, и при курви на заплащане никога не съм бил, никога няма и да го направя. То не ми и трябват, след като ми се лепят безплатни такива, и то хиляди пъти по-красиви от теб. Лягам си с различна всяка вечер, така че има коя да ми лъска бастуна вместо мен, не се безпокой. Според мен пък ти си дърта, дебела, грозна и незадоволена лелка и никой мъж не те ще, и затова си толкова озлобена срещу мъжете. И какво си заревала за тия педофили, не за това е темата? Само мъжете ли по дефолт за теб са педофили защото са мъже, а жените сте невиннички и цветя за мирисане? Има и много жени педофилКИ работещи като учителки и възпитателки в детски градини, и злоупотребяващи с малки момченца, да ти е известен този факт? Ама това няма откъде да го знаеш, защото всички медии раздухват само случаите с мъже, а случаите с жени педофилки потулват, за да изкарват мъжете чудовища, а жените света вода ненапита. Иначе си съществуват нищо, че отникъде не се говори за тях. Айде викни си едно жиголо, да ти мирясат най-накрая хормоните и да се кротнеш малко, защото ми изглеждаш доста напрегната и изнервена, от липса на полов живот.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Н. 27, ти наистина НЕ си наред. Ако върнеш малко лентата назад и прочетеш коментарите нагоре-ще видиш, че ти си този, който се засегна-дори не съм използвала такива обиди, като теб, но ти изглежда едно към едно си се припознал в описанието от определени мои коментари и съвсем изтеряса нещо. Освен това се оказа и жалък Хомофоб. Проблем ли са ти хората с хомосексуална ориентация? Оттам нещо се засегна и си показа грозното лице-такива мръсни обиди.... теб майка ти ли те е научила да си такъв селяк? Тая грозната и дебела леличка, която постоянно споменаваш-да не е онази дето те е родила и евентуално зарязала? ! Ако си расъл без майка-мога донякъде да разбера защо си се превърнал в такова нищ. жество.
Много идиотско от твоя страна да говориш с такава убеденост-не си ме виждал, а аз реално нямам грам причини да лъжа. Но ти-да. И мога да ти кажа защо точно, но ще ти спестя срама.
После тръгнал си да се хвалиш, че всяка вечер си спял с различна-ами-ето, че сам си каза, че с к. рви спиш. За мен -ти си си чист Олигоф. ен. Хората и сами могат да видят-как един нормален коментар не си написал-от самото начало тръгна с агресия и долни обиди.
Без да обиждам жените, които са грознички и стари-според описанието ти, но не ми се вярва някоя възрастна лелка да тръгне да отговаря на някакъв лигльо, като теб.
Съжалявам те просто, мъчно ми е и за жената дето те е родила, още по-мъчно ми става при мисълта, че някой ден някоя наивница може да ти повярва и да ти се върже на номерата, преди да те е видяла, какъв жалък ид. от си.
Само си виж коментарите нагоре. Първи ти си започнал със селското си заяждане. Съдейки по агресивния тон в коментарите ти и крайното отчаяние, с което пишеш-според мен си станал жертва на сексуално малтретиране, като дете. Какво, да не би възрастна жена да те е тормозила, като си бил малък и затова да си станал такъв? Пак ти казвам-дори не мога реално да се обидя от глупостите, които изръси срещу мен, защото не съм като теб, нямам злоба, защото според мен-наистина ти се е случило нещо гадно. Колкото по-измъчено редиш обиди, толкова по-ясно става това. Отричай колкото си щеш, но и без да имам диплома за Психолог... , това твоето НЕ е нормално.
Не насочвай злобата си към всички жени, само защото някаква дърта леличка нещо може би ти е направила. Това, което си преживял-вместо да те направи по-силен, те е пречупило. Знаеш ли кой напада и се защитава с такива долнопробни обиди, като твоите-СТРАХЛИВЦИТЕ, СЛАБИТЕ, някой те е пречупил и сега ти не можеш да говориш спокойно, редиш обиди, защото отвътре се чувстваш мръсен, омърсен в Душата.
След последният ти коментар-наистина се убедих, че някой нещо ти е направил. Обидите са оръжието на слабаците. Ако обидиш някого С ПРИЧИНА е едно, но ти за твоите глупости, дори причина нямаш. Ти просто си редиш разни обиди и мислиш, че така ще засегнеш някого.
Помисли логично, ако реално ме беше обидил-дори нямаше да напиша 1 дума или щях да ти отвърна с такива обиди, като твоите. Вероятно съм много по-малка от теб, но с теб сме на двата полюса. Знам ли, ако бях стара лелка-вероятно щях да се засегна и дори да почувствам гняв или омраза към теб, но факта, че представата ти за мен е толкова далеч от реалността-по-скоро ме разсмива.
Често се обвинявам за прекалената си доброта, когато изпитвам някакво съжаление към някой-реално не те знам дали си глуп. ака, за който те мисля или някой станал жертва на сексуално насилие, но само защото останах с впечатлението, че нещо гадно си преживял и това ме спира да бъда крайно рязка.
Това, което е шокиращото в цялата история е, че жертвите винаги тръгват първи и то с агресия. Виж пак началото на нещата-аз писах коментар по темата и говорех общо, после ти -не те знам реално какъв си, но -появяваш се и почваш с обиди на лична основа, без да ме познаваш? ! Пак ти казвам-няма как да си по-далеч от Истината за мен, тези описания са, като от някое твое гадно преживяване, навярно още сънуваш кошмари, защото повтаряш едно и също.
Може би, все пак не съм чак толкова добра, защото НЕ ти съчувствам, каквото и да си преживял, изпитвам просто Съжаление към теб.
И коментара ми е именно по темата, за разлика от твоите коментари. Защото това е една от причините, все повече момичета-независимо дали във фитнеса или на друго място-биват заговаряни-не с цел приятелство и евентуално романтична връзка, а с цел само секс. Това, което си написал, че всяка вечер си бил с различна-гнусно е, отвратително. Ти навярно се опитваш да се хвалиш с това, но отстрани човек може да изпитва само съжаление към теб и такива като теб. Не си щастлив-именно, защото не обичаш и никой не те обича, секс за една нощ, всеки път с различна-Не ми се вярва реално, предвид отчаяния начин, по който си го написал това. По-скоро никоя не ти се връзва и ти дори не си бил с момиче досега. Ако пък си бил-може би нещо си се панирал, не си могъл да го вдигнеш... момичето ти се е присмяло и ти е останало, като поредна травма това. Сега се сетих и друго-ти започна -освен с неоснователните обиди и нереалната представа за мен, също и това, че историята за онзи, който ме следеше била измислена-ако някой ще тръгне да измисля история, хубаво ще я украси и няма да е такава, какво да ти кажа-на теб дори Интуиция ти липсва...
Моля модераторите да публикуват и този ми коментар, най-вече, защото темата я четат и жени, а и без значение пола, то важи за всеки, а това което ще кажа-го научих впоследствие, логично е сега, като се замисля, но преди време не съм си давала сметка-а именно това, че са важни не само мисловните модели, но и емоционалните-често хората се чудят защо това или онова им се случва, както аз в гнева си-мнго пъти се е случвало да се питам-защо са ме следели разни по улиците и то така натрапчиво, не само по улиците-двама от бившите ми работодатели-също прекрачиха границата, на единият му вдигнах скандал пред всички, по-отношение на другия-измъкнах се тихомълком, без да разбере, че си тръгвам... (дълга история... )Това, което исках да кажа е, че бях гневна, защото не разбирах-защо разни типове си мислят, че могат да се държат по неуважителен начин с мен... адски съм Честолюбива и ненавиждам онези момичета, жени, които просто се ч. кат с някой непознат или само, защото ги почерпил с питие или нещо от сорта-противна ми е самата идея за всичко това. Както писах и в по-предишния ми коментар-не съм нито едрогърда, нито с някакви сочни форми(хм. ето ти номер 27-поредното доказателство, че историята ми грам НЕ е измислена, ако беше измислена-щях да напиша, че имам грамаден балкон, ха ха, и т. н., нали? ! ), рядко слагам грим, но ето-лепят ми се постоянно, да-има и нормални момчета, мъже, с които съм разговаряла, но от самото начало им казвам-само приятели, да са наясно, защото мразя някой да си играе с нечии чувства и не го правя, казват-ок, и пак си продължават-сърчица, молби за срещи на определени места... не просто посред бял ден разходка.... ами, обидно е... обидно е, това че само за да постигнат някаква жалка сексуална тяхна си цел, провалят отношения, които биха могли да бъдат едно добро приятелство. Осъзнавам, че онзи който стои зад н. 27 и по-горните му коментари-може да е просто Трол, който се заяжда, защото само това правят троловете-ръсят обиди без причина и основание, с цел някой там отсреща да се обиди и засегне, може и да не е трол, а някой който се е напатил в дадено отношение, но не си е взел поука за самия себе си и вместо това-просто е решил да избива болката си с агресия. Без значение какъв е точно случая-това, което исках да споделя от прочетеното в споменатата статия, преди време, е че жертвата винаги привлича агресор-колко логично нали? По-важното е, че много хора, ще кажат- Не съм жертва, не играя тази роля, напротив силен характер съм. Това, което повечето не осъзнават веднага е това, че когато чувстваш омраза, ненавист, осъждане към определени хора-ти все едно се поставяш в ситуация-те са лоши, зли и силни, аз съм слаб. Всичко това става на много фино подсъзнателно ниво, рядко дори се регистрира от съзнанието-но по-простичко казано, ако има опозиция-няма интеграция, няма реална трансформация. Ако чувстваш омраза, ако съдиш, ако обвиняваш другите за своето страдание-ти засилваш тази опозиция, захранваш я с енергия. Много е лесно да се разбере това при обикновен спор с някого, но е много по-трудно да се осъзнае за куп други неща. Считам, че добре се изразих, постарах се да го обясня, въпреки че смисълът най-добре се разбира след, като всеки сам го е изживял.
номер 27-не вярваш, че реално не успя да ме жегнеш или ядосаш, въпреки глупостите, които изреди, не вярваш, че не съм се обидила, защото изхождаш от своето собствено преживяване-ти много силно се засегна и обиди, че първо предположих това за твоята гей-ориентация. Твой проблем, че така си се обидил. За мен това не е обида-не съм хомофоб, като теб. Когато написах, че вероятно по цял ден гледаш порно и си лъскаш баст. на пред екрана-може да е истина, може и да не е, не знам... , но ако не е истина-ти просто можеше да се посмееш, да го обърнеш на шега, нали? Само, че ти се обиди страшно много-все едно те настъпих по Ахилесовата пета. Накрая излезе, че повечето неща, които написах за теб-ти сам ги потвърди-дали с реакция или с думи, но сам... Ти не си гневен на мен, гневен си на самия себе си. Играеш го жертва-затова се обиждаш така крайно и нападаш-защото си жертва в собственото си съзнание.
Не се засегнах на обидите ти, не само защото не съм дърта лелка, ха ха, но и защото НЕ съм жертва, преди и аз бях в съзнанието си-но работих върху себе си и изчистих тия отрови. Няма как някой да обиди друг, освен ако човекът отсреща сам не го позволи-схващаш ли? Страдал си и си мислиш, че ще ти стане по-леко, като пишеш обиди анонимно по разни форуми и сайтове. Мразя лъжите и затова ти казвам- наистина НЕ само, че не успя да ме обидиш и засегнеш, но и се смях, смях се и на последният ти коментар, накрая вече ми стана тъжно за теб, съжалих те-защото останах с впечатлението, че нещо ти се е случило, като дете и затова сега си такъв-разбира се, това не е оправдание за теб, но поне някаква логична причина...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e00dd2141a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   28. Защо си губиш времето с този господин ти не си лоша жена бих казал дори си доста умна дама. И не мисля, че ако не те харесват жените, трябва веднага да се държиш злобно с тях, гледам да бъда любезен на обществени места, опитвам се да помогна на непознати (жени), ако имат нужда от помощта ми. Всеки има някакъв проблем, затова е стоял толкова дълго, аз тогава се опитах да се самоубия самотата не е лесно нещо, изпих много хапчета с алкохол, е нямаше ми нищо, освен че бях на другия свят почти два дни. Впрочем с всичко се свиква, духовните книги помагат, но не и простотиите в обществото което само първичното вижда в живота.

Една от беседите на Петър Дънов.
В какво седи истинският морал? Истинският морал в света седи в следующето: да желаеш да имаш само това, което Бог е определил за тебе. Ако аз, като християнин, стана търговец, ще направя дюкяна си на такова място, щото да не увреди нито на един наоколо. Ще избера такова място за дюкяна си, че по възможност най-малко мющерии да влизат в него. Ще държа статистика, кой дюкян измежду 200–300 ще има най-малко мющерии, и него ще избера. Почнат ли да влизат много мющерии, Божественият закон е вече нарушен. Ако се жениш и избереш най-красивата жена, ти не постъпваш по закона. Ти не се жениш за нея, защото я обичаш, а за красотата ѝ. Това не е морал! Ти ще избереш не най-красивата, но най-скромната. Хората в света не се женят както трябва. Ако имаш 100 моми за избор, ти ще избереш най-скромната, а не най-красивата. Ти си пред Бога и твоята женитба пред Бога е благословена, приета е горе на небето. Избереш ли най-скромната, най-незавидната, от небето казват: „В този човек има морал! “ Ако ти влезеш в някоя църква, аз взимам църквата в друго значение, и избереш най-видната църква, ти престъпваш закона.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 98cbc5289e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   28 дъръ-бъръ, стига си разтягала локуми и си се правила на голямата психоложка, защото НЕ си. По един километър простотии си съчиняваш за мен, и с всеки твой следващ коментар изфантазираш все по-дълги и протяжни словесни диарии за мен, пропити с гнусна женска злоба, омраза и отврат, отколкото преди. Не съм преживял нищо, колкото и да ревеш и да се тръшкаш за драми, сълзи и сополи. Имах щастливо и безгрижно детство, изпълнено с глъч и игри до късно вечер. Нищо общо с извратениите, които ти така настоятелно си натрисаш, самонавиваш, и в които се опитваш да се самоубедиш. Явно и сама не си вярваш на всичките простотии, дето ги дрънкаш. Явно се припознаваш в собственото си описание за мен и те хваща яд от истината за себе си, но не искаш да си го признаеш. Май ти си била сексуално насилена от някой чичко като малка, и сега прехвърляш собствената си случка на мен, за да ти олекне от тежкото ти преживяване. Разбирам, че си преживяла жестока травма, но аз не съм ти виновен, че теб някой те е изнасилил, и сега се чудиш кой да обвиниш, за да си излееш пасивната агресия, която ти напира отвътре. Не съм се обидил грам на просташките ти обиди, колкото и да си мечтаеш да е така. А, ти че си се обидила, обидила си се и не само, че не си се смяла, ами и си ревала с крокодилски сълзи, нищо, че не искаш да си го признаеш. Ти дълбоко в себе си таиш една огромна тъга и комплекси от някой твой телесен недостатък. Явно не само, че си дърта, дебела и грозна лелка, ами имаш и целулит, стрии и малки, увиснали като печени чушки цомби, от които на никой мъж не му става, а сигурно и миризлива слива, която не си мила от 5 века, и всички мъже бягат от теб с 300. Ревеш всяка вечер самотна вкъщи, с чипс и кола пред телевизора, докато гледаш турски сапунки до втръсване, и редиш сълзи и сополи, нареждайки "мъжете са гадни свине", за утеха от тъжния ти, самотен живот. Нямаш никаква степен по психология, това е само твоя мечта. Стига си лъгала нагло и безочливо, няма да ти повярвам на лъжите. Изобщо не ми се прави на интересна с разни психоанализи, които си гледала по телевизията. Ти НЕ разбираш нищо от психология, а само дрънкаш твои измислени глупости, колкото да не заспиш. Ето това е самата истина. През жалките ти, смехотворни опити за демонстриране на някаква философска възвишеност и интелигентност, прозира твоята огромна простащина и глупост, която ти не можеш да прикриеш по никакъв начин, защото жените сте по природа прости, и нямате достатъчно акъл за това.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5573bcd867
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   "Обидите са оръжието на слабаците. "

Възразявам! Юмруците са оръжието на слабите духом и глупави хора - когато не можеш да наложиш волята си с думи, остава боя като единствен начин да накараш другия да млъкне и да спре да ти напомня колко си далеч от истината! Силните духом и в същото време глупави такива са онези, които теглят каруцарски псувни и като цяло се опитват да обиждат, но не особено добре. Схванали са концепцията, но не успяват да я практикуват качествено.

А за силните духом и умни мъже и жени остават изтънчените начини да обясниш на някого, че изпитва непреодолимо влечение към родител от женски род, което е причина да обмисля сериозно само връзки с жени, над 20 години по-възрастни от него /да речем, може и други неща да научи за себе си този някой, ако продължи да се заяжда с хората/. Силните и умните никой не ги обижда непредизвикано, защото когато го направи, много скоро сам се бие и се чуди защо му е трябвало да го прави.

За останалото - оставям ви да се разбирате както там намерите за добре! Личните ви конфликти са си ваша работа, но не замесвайте други в тях!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d8ef2f7ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Не ходя на фитнес, но все си мисля, че ако съм жена и съм отишъл да тренирам, последното нещо, което ще искам, ще е през 5 мин да ме заговарят и досаждат всякакви прошляци и от тях да не мога да си направя тренировката.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Номер 30-Благодаря за коментара и комплимента, ти можеш да си пример за други, които нямат твоята сила на характера и Духа. н. 27;н. 31, може да се поучи от теб и вместо да злобее, да започне да работи върху себе си. Колкото до н. 27-не е никакъв, , господин", а просто някакъв жалък Комплексар. Както и предположих-той си е безнадежден случай, продължи глупости да пише. Може и нещо психически да не е наред, кой го знае... , но негов проблем. Очевидно, онзи тип-дори не може сам да проумее глупостите, които ръси в коментарите си. Сам се обижда от неща, които в първият си коментар-написах общо и по принцип, онзи очевидно се е припознал в описанието и оттам почна да действа на принципа-Крадеца вика-дръжте крадеца.
За съжаление такива ненормални типове, като него-има в цялото общество. Хубавото е, че поне не прикрива простотията си, защото по-лошо щеше да е, ако слага маска и се прави на такъв, какъвто не е. Интересно и как н27 и 31-същият комплексар, интересно как се има за нормален, а се скъса да слага всички жени под общ знаменател и в същото време да лъже, че не е имал травмиращи преживявания в тази посока. н. 27, 31-тази злоба, с която си изпълнен е чиста отрова. Каквито и комплекси да имаш, за каквото и да са ти се присмивали жените, с които си опитвал да зъвържеш някаква връзка, не означава да си изкарваш злобата по повод на всички жени. Ти сам се издаде, като си призна, че спиш с различни всяка нощ, това че се занимаваш с леки жени и плащаш на ку. ви да спят с теб е, защото не си имал възможност да имаш нормални човешки, романтични отношения с някое свястно момиче, дълго време си се чувствал гадно, че си навъртял години... , а още си девствен и обикновено такива мъже-тръгват по к. рви, за да имат все някакви сексуални контакти, естествено и злобата им прелива, защото никога не ги е обичала някоя почтена жена... , няма какво да се обясняваш повече-нещата са ясни и всеки мъж, който не е лицемер и е в твоето положение-ще ти го напише-същото това нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Номер 32, нали се сещаш, че номер 27, няма как да раздава юмруци през екрана, виртуално... , единственото, което му остава е да псува, като стар каруцар. Нищо силно духом, няма в това да се редят неоснователни обиди, нали?
Примерът си го има-от 17-годишна съм с Любовта на живота ми-първа, Единствена любов, писала съм и в други теми, щом ай-пи адреса излиза винаги, Модераторите и сами могат да потвърдят това(въпреки, че не е тяхна работа да се занимават с глупости). Тоест -писала съм в няколко теми във връзка със зависимост, в хода на коментарите ми-съм споменавала за това, че той е Любовта на живота ми, без значение, че взимаше наркотици, когато се срещнахме, но се откачи и е чист от години. Това са теми, много по-стари от тази тема-чичкото или пубертетчето, което стои зад коментари 27 и 31, може да се скъса от отчаяни обиди, но това е негов проблем. Засегнал се е нещо на лична основа и сега си е наумил, че като ръси обиди, много ще се впечатля от глупостите му. От друга страна-точно той обиденият, че съм казала, че ходел по ку. ви, със собствените си ръце е написал в предходният си коментар, че всяка нощ се ч. ка с различни-ами, спор няма как да има между двама, които говорят за различни неща, нямат никакви допирни точки и единият просто е вманиачен дотолкова да измисля разни обиди, че дори не си прави труда да чете внимателно. Няма и какво повече да му кажа-това, че за мен е Истинско щастие, че съм била само с 1 и съм с него, защото го обичам повече от всичко на света-за мен е ГОРДОСТ.
За н. 27, съответно-31-гордост е, че всяка нощ се ч. ка с различна-сега дали ще е срещу заплащане или просто някое леко момиче ще му се навие, заради единия жалък секс-то си е пак к. рвенска работа, откъдето и да го погледнеш. А пък щом автора на коментари н27 и 31-не може да завърже, дори връзка от няколко месеца с някоя жена-това говори лошо за него, какъв е и що е, щом го отбягват-той си знае.
Аз никого не нападам, важно бе да споделя неща, които исках да кажа и го направих по един приличен начин. Последното, което исках да споделям с онзи... , е за моят Любим, но ето, че се видях принудена един вид да го кажа, защото няма и какво да крия-горе писах за ай-пи адреса, нещата могат да се проверят. Но н. 27, 31, очевидно си е чист агресор и логично да няма нормални връзки, в крайна сметка-кое нормално момиче би рискувало да е с такъв селянин и агресор? ! Женската Интуиция си казва думата, затова го отбягват, после е налице и злобата към жените...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Мисля, че е станал проблем с предните ми коментари, не са могли да се изпратят, защото интернета беше слаб или пък-другия вариант е модератора да ги е изтрил, ако е второто-не мисля, че трябва коментара ми да бъде дискриминиран-предвид това, че модераторът е одобрил и допуснал всички коментари на н. 36-а неговите кометари са пълни с най-долни и грозни обиди, вместо да обвинявам модератора, че е допуснал такъв Хейт, въпреки правилата на сайта, аз просто отговорям на съответния номер-и то без да използвам неговия мръсен език. н. 36-ти си на 100 процента за Лудницата. Как да ти кажа, тия Психарски бълнувания, които имаш по повод баща ми-иди се лекувай, че спешно ти трябва психиатрична помощ. За разлика от твоята сексуална травма, която си личи от километри, Аз нямам такава, ако имах щях да живея в някой манастир. Постоянно повтаряш-за някакви лелки с целулит-не знам дали в детската градина някоя леличка, като те е мила в банята след като си се напикавал-не ти е оставила травмиращ спомен или в ранното ти детство-майка ти, нещо те е дарявала с ласки отвъд нормалното-но ти очевидно крещиш за медицинска помощ.
За съжаление до този момент -считах, че си просто злобен ненормалник, сега след последната ти изцепка, разбирам, че нещо психиката ти не е наред и е прецакана.
За твое сведение-баща ми е съвсем нормален човек и тия сексуални истерии, които още те тресат-са само в главата ти.
Плашещо е, когато човек в един момент си даде сметка, че е мислел някой за просто злобен, но все пак наред с психиката и в един момент вече не остава и грам съмнение-че стоящият зад н. 36-наистина е някакъв Психар-това е мое мнение и определено е затвърдено. Номер 36-да беше само комплексар-как да е, но ти като латерна плямпаш едно и също-някакви лелички грозни и т. н. са ти в главата, ако имаш роднини, които да ти помогнат и да ти финансират лечението-обърни се към специалист, за да не ходиш един ден по улиците, като тотално неадекватен.
Един само, който е учил Психология-да види-моите и твоите коментари и веднага ще ти каже, че си за лечение. Това, че отричаш сексуална травма, не значи, че някога не си я преживял, после такива хора, като теб-си създават алтер-его, но продължават да се чувстват крайно отчаяни и съсипани-всеки път, когато отново нещо ти напомни за преживяното и вече не си в алтер-егото си. Противоречиш си на много места, освен това-самият начин, по който се изказваш-показва сериозно личностно разстройство.

ти сам си си опетнил името - чрез начина, по който говориш. Едно изречение нямаш-без долни и извратени глупости в него. Няма как аз или който и да е друг- да ти опетни името, защото ти сам си си го опетнили и то преди много години, защото не вярвам да съм единствената, на която пишеш подобни глупости. Дрънкаш някакви простотии, че ме било яд, че съм се родила жена? ! И за какво да ме е яд? Супер ми е, че съм момиче в този ми земен живот и съм ОК с това. Колкото до бремености и деца; с Любимият ми сме си решили да сме си само двамата, ако някой ден, след години, когато вече не сме толкова млади- а примерно станем на по 37 г. -сме говорили, че можем да си осиновим, но 1 дете. Нито съм тръгнала да забременявам, нито да раждам, за какви болки и драми ми говориш? !
Да си момиче е супер-особено Лятото-момичетата са по-облагодетелствани от момчетата, можем да носим рокли, поли-прекрасно е.
Но май ти си зле с това, че си, , мъж", щом ти е такава война в главата на тема мъже и жени. Разбери, че човек се оценява според характера!
Последно, което пиша към номер 36- с омразата си към жените-нещо, което си написал във ВСЕКИ свой коментар-и накрая дори описвайки разни болки и страдания и как жените вероятно си умират от яд, че не са мъже-омразата ти към жените автоматично слага в кюпа-майка ти, сестра ти, леля ти, бабите ти, вуйна-ако имаш, братовчедки, дъщеря-ако имаш някой ден-ВСИЧКИ. Че не си наред с психиката-отдалеч личи! Не аз или друг човек, а ти сам си си очернил името.
За разлика от теб, не паднах на твоето ниво да ти отвръщам с мизерни обиди. Ако на всеки, с който не си съгласен-, , говориш" по този начин, с толкова долнопробна злоба, то накрая съвсем ще ти се откачи разхлопаната дъска.... макар, че май е късно да се тревожиш за това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ca36ab76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Към модератора-Благодаря от Сърце, че коментарът ми е публикуван и освен това - коментарът на н. 36-изпълнен с мръсни, извратени сексуални обиди-Изтрит.
Наистина съм искрено благодарна, защото държа на Справедливостта и с това действие на модератора виждам, че все пак Справедливост-има.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: dbb63f5171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Според мен не е ок, защото няма да й е приятно някой да й прекъсва тренировката. Има хиляди места, на които може да заговори момиче -

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: dbb63f5171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Недей. Според мен няма да й е приятно да й прекъсваш тренировката.
Има много места където можеш да заговаряш момичета - клубове по интереси, уроци, курсове, кафенета, барове и т. н.
И към коментар н. 9: няма лошо да се сваля жена! Просто ти си с извинение един с*ксист (не е обида, модератори публикувайте ми коментара) и не знаеш как стоят нещата.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 0009515e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Както решиш, така се заговаря. Аз лично не бих се занимавал. Първо, че съм отишъл да тренирам, второ, че не е нужно да се бъркаш на някой друг, докато е зает с нещо. Ако толкова ти харесва някоя, ходи и и кажи, пък, ако те отреже, отреже. Ако стане някакъв случаен разговор, да може да продължи в свалка. Ама, ако просто се кефиш на момичетата във фитнеса, като им гледаш задниците и дървиш пацата, да знаеш, че няма да се получи. Доста момичета, а и по-големи жени, ходят по фитнесите и за да си търсят внимание и дапси чешат егото. Но реално рядко се занимават с някой от там.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: c5d399414b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Не заприказвай, ако:

- момичето е със слушалки
- избягва контакт с очи и гледа фиксирано пред себе си
- изглежда намръщена
- потна, рошава, не добре изглеждаща

Заприказвай ако:

- оглежда се
- засича ти погледа
- усмихне ти се
- изглежда като да скучае

Можеш да я попиташ например, дали може да ти покаже как се настроива уреда, от които тъкмо слиза.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 2040be8140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Виж какво ще ти кажа:
Трудно е не защото не можеш или си грозен, а защото живота е глупав

Има тенденциян в която гласи аз не сън отишъл/ла на фитнеса за да търся запознанства, аз не съм отишъл на кафе, ресторант, диско, парк... за всичко ще ти кажат не е там мястото за това не се напрягай няма смисъл.

Ако не е някое от тези места или сходни как човек ще се запознае с нови хора или ще си хване приятелка, или само с изчуствени закачки в нета..

Всичко е един голям фарс а целта е хората да са егоисти.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 1dd615a2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Не е добре да заговаряш жена, ще те обвини в сексуален тормоз. Освен това, ако е готина, е заета. Просто нямаш шанс. Такъв е животът, приеми го.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 33ffe1263d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Е как бе пич, елементарно е - отиваш при нея и я питаш:

- Здрасти, вдигаш ли тежко?

- Искаш ли да папкаме дюнерчета след тренировката?

- Да те черпя малко зоб?

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 29f52c608b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Ами виж сега приятел... Последно време се чува все повече и по предавания, и в подкасти в Нета за това как мъжете станали много наплашени и не заговаряли вече момичетата... Да ама жените, които го казват, както и всяка друга тук... Не искат да ги заговаря кой да е. Искат или готин да е, или да има пари. По принцип искат и двете.

Жените последно време станаха много избирателни и когато ти говорят за мъже, те имат предвид за много малкия процент. Така че ако не си от тях, нямаш никакъв шанс за каквато и да е мацка. Особено ако си на 28-35. Тогава наистина гледат какво имаш и какво можеш да предложиш.

Затова и в спор между мъже и жени толкова много години не се постигаше разбирателство. Защото и единия е прав и другия е прав. Просто двете страни имат предвид коренно различни неща.

Не ги заговаряй брат. Ако не ти дадат сигнал не ги заговаряй.

Те много жени в Тикток в правят видеа как мъжете не заговаряли вече. Не ги заговарят красивите мъже, защото имат голям избор. В момента ако отворим Инстаграм на която и да е жена, ще е пълно с мъже които са готови да правят всичко за нея. Но тя иска топ мъжагата, затова не във фитнеса и не в магазина, ми никъде.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 5a45104e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Кво се мотате по тези фитнеси. Никва файда освен да си повредите ставите и да си изядете боя някъде. Даже и кондицията е горе доло никаква. Ходете на бойни спортове. Може оптически да не сте толкова добре, но наистина добивате полезни умения. Много по- трудно е, но си заслужава. И с момичета играете често в двойка.
Аз съм чичак на 50 и си имам 2- 3 фенки на по 20- 25г.
Ако не водех и единия от синовете ми с мен, едната щях отдавна да съм я изпраскал.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 6ffa8df3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Не се занимавай. Не си заслужава заради някое курвенце, мислещо се за центъра на Вселената, да си имаш проблеми с полицията (те нали най-често с това заплашват мъжете и се имат за голямата работа). Прекалено големият избор, който им е осигурен сега, ги е направил много лигави, придирчиви и претенциозни, и са взели мъжете за даденост, защото на всеки 10 минути им пишат поне по 100 загорели чекиджии, които им повдигат изкуственото самочувствие, и никога дори за 1 ден не са усетили, какво е суша и сексуален глад. Ако същите тия курвенца бяха се родили в Ислямския свят, където интернетът е забранен със закон и жените нямат никакви права, щеше да им се стори като манна небесна и щяха да са благодарни на Бога, ако ги заговори дори и най-грозния, противен и смотан дебелак, и нямаше да взимат за даденост мъжкото внимание, което им се подарява от мъжете. Не се безпокой. Скоро ще дойдат арабите-мюсюлмани, бягащи от войната в Близкия Изток, и ще започнат масово да изнасилват и убиват родните ни феминисткипо улиците и тогава ще се видят в чудо, нашенският Ганьо ще им се стори ангел, пред техния Хасан и Мохамед. А ти дотогава си опичай акъла, и не се забърквай в неприятности със закона заради два пръста опикано месо и едно мръсно, гнусно, пълно с венерически болести черво, не си заслужава. Остави ги да си живеят в блажената самозаблуда, то и без това малко им остава, докато им бъде разрушена!

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 8a0a346c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Жена съм. Аз пък не видях нищо ненормално в заговарянето на жени точно във фитнеса...

Това е само опит за контакт, все пак, на достатъчно публично място, с много хора, охрана, персонал и т. н. Ако има проблем жената, винаги може да се обърне към някого. Ако е обвързана, не го харесва, не ѝ е до приказки, то деликатно ще го отреже и толкова. Друго е да ѝ налети някой насилник, но чак пък от един поздрав и някакъв въпрос да го правим на проблем, ми е прекалено.

Но, наистина, ако фитнесът, кафето, ресторантът, дискотеката, улицата, магазина, интернет и прочие "не са мястото да заговориш жена", то къде мъжете да ни заговарят? Как се очаква хората въобще да се опознават, ако все не е моментът, все ще е нагло, все не му е мястото и прочие? Нали трябва да се пробва, все пак? Хора се запознават на невероятни места и имат после и страхотни спомени, даже и нищо да не се получи нататък.

Та, пробвай нещо с уредите във фитнеса, примерно, ако има интерес - има. Нищо не губиш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 5a761a8975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Н. 53 щях да напиша подобно на твоето мнение, но като видях, че някой преди мен го е написал, се отказах. Иначе много си права наистина, жените все ще излязат с някакво оправдание когато някой мъж ги заговори на определено място и ще го отрежат. После защо има мъже на по 30-40-50 г., които са сами и нямат никой до себе си...

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 5a761a8975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Напълно те разбирам. Аз съм на 17 и също си нямам приятелка и си търся с надеждата, че ще я намеря. Но за момент не съм си и помислял да се самоубивам - занимавам се с хобита, излизам с приятели и т. н. и знам, че един ден ще срещна подходящото за мен момиче. Така че не се отчайвай, търси и ще намериш! Нали знаеш какво казват - който търси, намира! И въобще не си и помисляй да си слагаш край на живота, има още много неща, за които си заслужава да живееш!

П. п. темата е от преди 12 години, авторе (ако случайно я следиш), сега си на 28 и предполагам си си намерил приятелка? Дори и да не си, да не ти пука - ще я намериш! ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 5a761a8975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   От номер 55: обърках темата!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: a0f5346080
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Никак. Нито във фитнеса, нито на улицата, нито в магазина, кафето и т. н. Заради такива натрапници си накупих уреди и си тренирам вкъщи. И на улицата си ходя със слушалки, дори да ме заговори някой подминавам, все едно не съм го чула и забелязала. Аман от загорели типове и навлеци.
ж, 25

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 02902c0b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Ако не става на български, пробвай на английски....

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker