Четвърта сериозна връзка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Четвърта сериозна връзка...
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1239 пъти
Здравейте, хора.
Жена на 26г. съм.
В миналото си имах 3 сериозни връзки, които направиха житейския ми опит богат, но... се изхабих значително, знаете.. нервите.
Да, мечтая за любящ мъж и подскачащи отрочета наоколо, но не съм имала фикс идея да прескачам от връзка на връзка.. Казвам го, защото за годините ми това е немалък опит в отношения..
Сега съм във връзка с мъж на 29г., който ми е много трудно да изтълкувам и преценя.
И двамата се отпускаме бавно за сериозните неща.
Заради ангажиментите и това, че не живеем заедно, често ми е изнервено и плачливо, че не прекарваме повече време заедно. Днес например, му звъннах вечерта, защото не можеше по - рано да говорим. Обикновено основно чатим, което не ми допада много, но той не обича да говори по телефона много. Но го набрах, защото почувствах огромна нужда да го чуя - дори и за 3 мин, както планувах, но думите стоплят. Ей такива неща... Но сякаш той не е толкова привързан, колкото мен, и ми отказа, както обикновено.
При възможността около 2 пъти седмично да спим заедно, обикновено не спим, защото на него му харесва да си спи сам.
Другото, което е, подаръци почти не прави, това е направо грозно за мен.
И ми е казал, че снимка в социалните мрежи с мен няма да има. За мен това не е толкова важно, ако не ми го беше натъртил, повдигайки сам темата. Попронцип не демонстрирал личните си отношения в социалните платформи. А пък си е качил една единствена снимка с жена, където не са прегърнати, но е написал под снимката от сорта 'Човек никога не преминава през живота си сам' и сърца. Питала съм го каква му е била, но стена. И не желае да я премахне. Странното е, че тази жена я няма като абонат в известните платформи. Да не задълбавам, но знам, че бившите си ги блокирал.
Освен това приятелите му ме познават, баща му, но не и майката... Която не е одобрила никоя жена в живота му, абе да не изпадам с подробности - токсична.. за жалост.
Въпреки неприятните точки, има любов, но понякога се чудя дали просто не съм му просто удобна... Не желая някога да изграждам пак нови отношения, изхабявашо е.... А и аз си искам този човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: d5b32401ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Здравей, авторке! Като прочетох историята ти имах чувството, че аз съм писала всичко това. Ще ти кажа нещо и се надявам да те накара макар и малко да се замислиш за отношенията си с този човек. До скоро имах подобна връзка, която продължи 2 години. През цялото това време ние се виждахме един или два пъти в седмицата – вечеряхме у тях, приказвахме си, правихме секс... Много рядко излизахме, а на почивка извън града и дума не можеше да става. Аз познавах двама негови приятели и майка му, а той майка ми и баща ми. Един ден бях добре, 10 -зле. По телефона също не се чувахме. Пращахме си съобщения. В социалните мрежи не качваше наши снимки, понеже също не демонстрирал личните си взаимоотношения в интернет и незнам си какво... При положение, че съм красива жена, колкото и нескромно да звучи... няма от какво да се срамува. Като съм оставала да спя уикендите при него, сме спали в отделни стаи. Понеже имал проблеми със съня, а и на бившите си така казвал. С друг човек, неможел да спи. Дали исках повече от тази връзка? Да, със сигурност…поне тогава си мислех така. Дали поисках нещо повече от него? Не – нищо не казах, не се оплаках, само от време на време си поплаквах и висях на телефона да чакам обаждане. Две години чаках промяна, а трябваше да ми е ясно още от първите месеци, че в тази връзка няма да се случи нищо повече.
Мисля, че този пример е достатъчно красноречив и чрез него искам да те посъветвам да продължиш смело към следваща връзка, ако не виждаш знаци за прогрес на отношенията. Какви биха били тези знаци? Да се виждате по-често, да общувате повече, да се опознавате по-добре, да си правите изненади и подаръци, да планирате почивки и празници заедно, да се запознавате с обкръжението на другия. Повярвай ми колкото по-бързо приключиш отношенията си с този човек, толкова по-добре за теб. Заслужаваш нещо много по-добро. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0056c1015b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Сред другите подробности да беше написала от колко време сте заедно? Едно е да си с него от месец-два и да очакваш семейство, деца, подаръци, редовно спане заедно и снимки по мрежите, друго е година-две. На базата на прочетеното, мисля, че не е много влюбен в теб. Има и хора, които обичат самотата, държат на личното пространство, може би е от тях. Но определено на този етап семейство/ съжителство с теб не му е приоритет. Не се дръж като лепка, с това го дразниш и постигаш обратен ефект. Както и с ровенето в миналото, мрежите и пр. Не се филмирай много, не се самонавивай, защото това ще ти донесе само болка. Започни да се държиш като него, не го търси, откажи среща под някакъв предлог и виж как ще реагира.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a4331e33dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не си личи да си изхабила "нерви" в 3-те връзки, щом като търпиш тази 4-та токсик връзка.
След като не си удовлетворена имаш избор, той не те е лъгал, за което трябва да му благодариш.
Или се примиряваш заради чувствата си към него, или късаш всякакъв контакт, но преди тва му обясни за кво аджеба го правиш, щото съм сигурен, че само му мълчиш и съгласяваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: efb7ea3b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Удобна си му за секс два пъти седмично. Останалото време дори не иска да говори с теб. Или е голям егоист, или те използва. И в двата случая резултатът е един и същ.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 14ab6a6fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   С подобна "сериозна" връзка, ще имаш още много връзки, все сериозни...
Спри да го търсиш, спри да се съобразява с неговото само желание за кога, как и къде. Дори не става въпрос тук за свободно време, а когато той поиска... ти на повикване ли си? !
Като спреш да се съобразяваш и подскачаш когато ти свирне, ще ти стане съвсем ясно дали и доколко е сериозен към теб. А това, че имал снимка с бивша с подобен надпис... не ти ли казва достатъчно ясно къде си ти в цялата тази история? Имай самоуважение!
Ако трябва си напиши на един лист хартия- да мине през мозъка, визуална памет и ръката ти, всичко което НЕ искаш да ти се случва в една сериозна връзка, което не би допуснала.
А после виж и сравни с това, което ти наричаш връзка.
Научи се да вземаш категорични решения, да казваш НЕ, да не се съгласяваш на по- малко от колкото предлагаш и искаш!
Иначе цял живот ей така ще си просто патерица на други, чиито мисли, желания и страсти нямат много общо с теб.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3134e41523
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Боже, и това е връзка? Човекът ти казва, че не те иска. "Сериозна връзка" - това фалшиво измислено понятие. Има връзки, които вървят и си щастлив и такива, които не вървят и си нещастен. Просто или върви от само себе си, или не върви. Какви са тези мъки, на които се подлагат повечето хора, не ми е ясно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6b7832ce8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Имах такава "сериозна връзка" точно преди да се запозная с сегашния ми приятел.
И аз като теб харесвах човека много и се стараех всячески да вървят нещата. Виждахме се 1-2 пъти седмично, ядяхме заедно, гледахме телевизия, приказвахме си, гушкахме се...
Усещах че за него аз не съм приоритет, нямах действително ролята в живота му която исках да имам.
Но след 3-4 месеца в подобен тип отношения си зададох въпроса, какво искам, какво той иска, какво искам да дам в една връзка, какво дава той...
Аз бях на 27 тогава, той на 30.
Аз исках да създам семейство, той нямаше нищо против цял живот да си живее сам.
Аз исках да имаме общи планове - примерно дори къде да заминем на почивка за няколко дни. На него му беше все тая дали ще заминем на почивка въобще...
Като добавим че секса беше трагедия и че дето се вика една снимка не искаше да си направим заедно (дори не говоря за качване в социалните мрежи), на мен ми стана ясно, че за този човека, аз никога няма да съм приоритет. Просто малко доза разнообразие в скучното му ежедневие... Та останахме заедно 5 месеца и дори не ако сложихме край официално... Просто спряхме да си пишем...

И не съжалявам, защото 4 месеца по-късно се запознах със сегашния ми приятел и веднага разбрах какво означава да си с човек който те обича наистина :)
Три седмици след като почнахме да излизаме, заживяхме заедно след като ме помоли да се нанеса при него. Прави ми малки и неочаквани подаръци от време на време. Правим всичко заедно - готвим, играем видео игри, гледаме Нетфликс, пътуваме непрестанно, обсъждаме разпалено теми, които ни вълнуват...
Планираме бъдещото си - искаме да имаме дете и работим по въпроса, решили сме и да се оженим. Въобще нищо общо с бившия ми.
Недей хаби времето и нервите си с този мъж. Ако искаш нещо сериозно, любов, морална подкрепа, той ти е показал по много начини, че не е той човека. Когато човек обича прави всичко възможно за да не разочарова и да не изгуби партньора си.
Горе главата. Повярвай ми не ти трябва такъв тип отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 97e89d1d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Той не е влюбен в теб и това изобщо не е сериозна връзка. Знам, че си изброила само негативите, а има и много позитиви, обаче не е.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 60ac24af55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Здравейте! Авторката съм!
Исках да мине повече време, за да ви пиша отново!
Изпадах в депресия, когато ви писах за това - след като ви писах, съвсем.... Бях на път да се откажа, но с мой натиск увеличихме вижданията от 2 пъти на 4 пъти в седмицата. Това е добър вариант, защото се виждаме през ден. Така че, съм с него.. Говорили сме за съвместно съжителство, но към момента това е трудна задача.
Все така той предпочита да чатим, а не да говорим по телефона, така че не говорим често.. Майката също не я познавам.
Понеже съм ви споменала за неговата снимка с жена в социалните мрежи (при положение, че не обичал да качва), изтри я. Каза ми, че я е искал онази, но нищо не е ставало.
Иначе, махна женски профили, които аз го определени причини го помолих да махне. Засега само малко ме притеснява, че си има приятелки, макар с които попринцип даже не общува, май. Но за него са много ценни, защото ги познавал 'от години'. Те са малко на брой, но са красавици. Което го свързвам с неговия начин на мислене: за да имал отношения с жена, трябва да е много красива и привлекателна. На мен също ми го е казвал: ако не ме намирал за много хубава, нямало да бъде с мен. Всъщност, аз изключително държа да ме оценяват на интелектуално ниво... Но както и да е.
Имаме снимка в интернет качена, където сме леко прегърнати, но на снимката има още хора, и е качена от друг човек.

До коментар 1: Здравей. Това, което си изтърпяла, аз не бих могла... Чак 2 години, и в отделни легла... Моят и той не можел да спи с друг човек, но все пак го научих.
Аз си искам, мрънкам - говоря, обсъждам... Търся си и разговорите по телефона, макар и понякога да ме отрязва.
Коледните празници ме заблуди, че ще бъдем заедно, така че бях в ситуация - сама и нищоправеща целия празник... Но се зарекох, че повече няма да позволя да постъпи така с мен по тази точка. Той е наясно с това. По останалите теми има прогрес.

До коментар 2: Когато съм писала поста, са били изминали 5 месеца, а към днешна дата 10. Отношенията ни напредват, както писах по - горе. И двамата държим на личното си пространство, но мисля, че на годините ни и отношенията ни трябва да сме все по - семейно ориентирани. Приоритет му е обучението му по бъдещата му работа, 70 - годишните му родители, които са в добро състояние за възрастта си, но са убедени, че той им е длъжен за всичко... задушаващи са, третото му важно нещо съм аз. Тези 3 неща, макар че в топлите сезони отделя повече време да бави племенника си и да играе мачове.
Не отказвам срещи с него, просто нямам кураж за това. Него обаче не го бърка, ако предложа да пропуснем среща... Все пак ще отбележа, че когато пропуснем среща, си я 'вземаме' в друг ден...

До коментар 3: Благодаря ти - да, неврите и дълбоката чувствителност ме докарват до сълзи често. Напротив, въобще не мълча за нищо. Вложих много усилия.. и нещата са малко или много различни вече.

До коментар 4: Сексът играе силна роля в отношенията ни. Всъщност откакто се познаваме, той почти във всеки удобен момент ми пише, което ще рече, че това е много често - през минути, часове - винаги. А понякога и звъни, но рядко.
Отговорът ми го открих - голям егоист е.... Благодаря ти за този коментар.

До коментар 5: За съжаление не спрях да го търся, той също не е спирал, с разликата, че сякаш.. няма проблем с това да се виждаме и по - рядко.
Тя онази не му е бивша, а несбъднато желание. Изтри я тази снимка поне..
Ще отбележа, че някои проблеми с времето се изчистиха. Даже смея да твърдя, че това е връзката, която най се доближава до желанията ми, като цяло...
За някои неща правя компромиси: в момента се обучава за доста сериозна работна длъжност, а в същото време не спира да се лигави с часове пред мен, и ми изпилява нервите... Дори, когато намира време да тренира, е лигльо.. Който скоро ще удари 30г.

До коментар 6: Не бил сериозен в началото (първите 6 месеца), щото не знаел, че щяло да прерасне в сериозна връзка... Това е негова мисъл. Не мога да кажа, че съм щастлива, или нещастна... Разбираме се за много от нещата, но понякога имаме спорове. Не мога да се зарека, че е някаква крайност.. Честно. Явно съм объркана, не знам.

До коментар 7: В моят случай той искаше време - и наистина, отношенията ни се променят, развиват, но бавно.
В твоят случай е било много крайно, но при мен не е чак така крайно. Ние си правим снимки, но ги показваме на роднини и той праща наши снимки на приятелите си.
Иска семейство като мен, но не го бърка и да е сам, защото нямал бил очаквания (негови думи). Приоритет съм му, но обучението му за работа, 'мамчето' и 'тати' са не по - малко важни от мен. За секса не мога да се оплача, с изключение на това, че проявява малко егоизъм относно оралните ласки долу... 1 път в живота си пробвал, и не било за него..
Радвам се как са се развили нещата при теб! При мен чак такива крайности няма.... Щото и той би искал семейство с мен, но празненството(сватбата), дори и да е семпло, било разход. Но веднъж спомена, че иска да ме направи годеница... Той е на настроения и говори, каквото му падне. Но, да - моралната му подкрепа не е много силна. Надявам се, нещата да продължат да се развиват, както ми се иска...

До коментар 8: Благодаря ти за този коментар! Ние май нямахме стандартно влюбване с него.... Но чувствата ги има. И има периоди, в които се чувстваме по - влюбени - извинявам се, ако не се обосновавам точно!
Моля те, спомени ми какво за теб предполага сериозна връзка?
Аз мисля, че се запътваме натам... Просто нямаме възможност да живеем заедно в момента.
Знам, че за сериозна връзка не е нужно само едно съжителство, а много други неща...

Благодаря на всички за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f3551b2b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Авторке, и ти, и номер 1 просто си въобразявате, че имате или сте инали връзки. Така се държат единствено мъже, които се срещат с други жени. Всеки мъж, близък приятел или роднина ще ви го каже.
Вие може да сте една от няколкото абонатки или да сте втората - любовницата, която е в неведение.
Или и ти започваш да излизаш и да правиш секс с други мъже, или го зарязваш и си търсиш сериозен приятел
Това не е никаква връзка, а запълване на времето, както и когато реши.
Запознал те е с баща си, защото той влиза в положение, нали в мъж. С него запознава и другите жени. С майка си не смее, защото тя не би одобрила да се вижда няколко жени едновременно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b812457b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторката.
До коментар 11: Виж сега, не се среща с друга, на 100%. Затова няма как да взема под внимание това мнение. Той постоянно ми пише, дори и по време на обучението си.
Освен това ме насърчаваш да се държа като к....

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0056c1015b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Щом на най-светлия празник те е оставил сама, ясно колко те обича и държи на теб. Пък като и за секса даже ти си искаш и му се натискаш, много е сериозна връзката, няма що.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 53fe692c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Как може да има толкова заблудени жени на този свят... Не е въпрос. Като прочетох за "големия напредък" в мнение номер 10, изразяващ се от 2 ебанета на седмица до 4 ебанета на седмица, както и доколко авторката се води по акъла на този ми ти "инатлив и недостъпен специалник", ми станаха ясни много неща. Авторката не иска да си признае, че има ниска себеоценка и е силно зависима от това да влиза в отношения (горе правилно хората не ги определиха на връзки) с чукундури, за да се чувства удобно в нейната роля на онеправдана жертва. Грешка на много жени, която осъзнават след години, когато са вече стари, изхабени и нежелани дори за изчукване. За да избере тези четиримата чукундури, е пренебрегвала в пъти повече на брой свестни мъже, които са щели да се отнасят с нея с уважение и да желаят съвместен живот и развитие на отношенията. Нищо, де, ще изчакаме още някой месец и отново ще четем следващия том на романа.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker