В мен ли е грешката? Или просто не съм свикнала да съм щастлива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен ли е грешката? Или просто не съм свикнала да съм щастлива?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2402 пъти
Здравейте мили читатели! Аз нямам кой знае какъв проблем, просто искам да споделя и ако има някой, които мисли че може да ми помогне, да пише коментар. Умишлено няма да споменавам годините си, за да не се познае моя приятел в историята ми. Той е на 25 години. Връзката ни не е от много дълго, но за тези няколко месеца той се привърза много към мен, аз също към него, но не толкова много. Не ме разбирайте погрешно, не е вманячен в мен просто ме обича много. Проблема ми е, че не се чувствам толкова щастлива колкото трябва да съм... Не зная защото така се получава, той е всичко за което съм си мечтала, мил, добър, грижовен... Въпроса ми е защо, когато имам всичко за което съм си мечтала, не съм толкова щастлива колкото трябва да съм? В мен ли е грешката? Или просто не съм свикнала да съм щастлива?

Благодаря на тези, който ще ми отговорят какво мислят и на тези, който ще прочетат историята ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 60e55854ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно нормален човек си си. Когато човек има нещо не го оценява като постижение и не се чувства така щастлив ако не се е борил за него с зъби и нокти. Например чувстваш ли се щастлива когато се нахраниш днес не просто го приемаме за нормално но ако си била гладна с дни обилната вечеря ще е най голямото ти щастие. По същия начин сме програмирани всички хора да приемаме всичко на този свят ако с дни мечтаеш за дрехата от мола и дойде момент да си я купиш...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e6e5f6f606
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не „трябва“ да си каквото и да е било. Просто не си влюбена в момчето, нито той е виновен, нито ти. Избирала си го с мозъка, не със сърцето. Сигурно си била наранена при други връзки, сега си изградила стена около сърцето си и си избрала мъж, който да те обича, но който ти не обичаш.
Помисли си... искаш ли такава връзка? Честно ли е към него?
Ти едва ли ще се влюбиш някога в него, може с времето да се научиш да го обичаш, да го уважаваш, дори да създадеш семейство, но като срещнеш любовта да пратиш всичко по дяволите. Затова - връзка и семейство само по любов, а ти не си влюбена. Това е положението, виновни няма. Решавай.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fa1c145088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Скъпа, просто не си влюбена. Уважение, привързаност, разумни доводи колко положителен и чудесен е той и пр. и пр. Но любовта и страстта са нещо друго. Не моеш да го обясниш, често другите не те разбират, често ти самата се чудиш защо толкова мислиш за него - различни са вариантите. Но при всички е задължително да се чувстваш не само щестлива, а направо на "седмото небе". Дано ти се случи такава любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b98a65abd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякога просто липсва тръпката... Ако не усещаш онзи плам в сърцето си като погледнеш в очите му, ако той не те вдъхновява и зарежда с неописуема енергия за живот, значи просто не си влюбена наистина. И аз съм била в подобна ситуация и съм се чудела дали аз не съм тази, която не се оставя да бъде обичана... Но не е така. Ще усетиш разликата в мига, в който срещнеш онзи, който те вдъхновява!
Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3cf7d3cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Явно ти липсва страстта и тръпката, не си виновна. Той може да е супер приятел, ти може да го обичаш, но вероятно не си влюбена достатъчно, за да изпиташ онова магнетично чувство което те кара сякаш да летиш. Има много подобни връзки. Ти решаваш можеш ли да "тлееш" така, или искаш да "гориш"!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker