Мъжът ми ми изневерява със съседката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми ми изневерява със съседката
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 3150 пъти
Здравейте, мили приятели. Имам нужда от някаква помощ, или съвет, защото не мога повече така. Не се издържа вече.

Аз съм с мъжа ми от поне 20 години. Жена на 45 съм, а мъжа ми е на 47. Бракът ни си е като всеки друг, но между нас има едно съществено различие, което е всявало раздор в нашето семейство откакто се помня. Проблемът е, че аз имам отвратителна, нетърпима алергия към котки. Само ако се намирам в една стая с котка, мога да стигна до болница. А пък той, точно обратното. Котките са неговата страст, той ги възприема като деца, обсебен е от тях (това е част от причината да нямаме наши си деца). Мога да усетя кога е пипал котки и го карам да си мие ръцете постоянно по три пъти на ден.

Поради тази причина, той се е вселил в котките пред блока, все излиза навън да ги храни. Всяка сутрин и всяка вечер, религиозно. Така тръгна да харчи страшно много пари за котешка храна. Става дума за стотици левове на месец!!! В началото започна с по- евтина, но сега е стигнал до това да поръчва едва ли не супер скъпа персийска котешка храна. Дори куриерите в Спиди знаят за него, тъжно е. На ръба на фалит сме, едвам свързваме двата края. Той не смята че има нужда от помощ. Майка му го подкрепя.

Веднъж реших да проверя историята на компютъра му, за да видя дали пак е поръчвал храна за котките. Обеща, че ще се опита да харчи по- малко. Това, което видях, обаче, ме остави безмълвна. 20 години брак в кофата!!! Както се казва, мен "котки" ме яли.

Отварям аз компютъра и зървам чат как той върти любовница зад гърба ми. И не коя да е, а съседката от четвъртия етаж! Става дума за 27 годишна разпоретина, че и грозна на всичкото отгоре. По чата разбрах, че те се събират, за да се грижат за една конкретна котка всеки уикенд. Много ми е любопитно, тази котка не стана ли сто кила от това хранене вече? И то толкова храна не е здравословно даже и за лъв!!! Горкото животно. Той още не знае за разкритието ми.
Да му кажа ли? Помощ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8dac833770
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Нямам търпение за адаптацията в Съдби на кръстопът

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 793a859441
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   История достойна за турски сапунен сериал, моля продайте им правата и ще се замогнете, друго не мога да ви посъветвам. Разберете, че всичко това не звучи автентично, как е възможно да живеете заедно 20 години, да нямате деца и да имате различни интереси. То въобще защо сте заедно? ! И какво значение има, че си е намерил някаква себеподобна, официализирайте раздялата и толкоз.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30fc299f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   За тебе вашата съседка може да е разпоретина, но за него не е. А и от къде знаеш, че е разпоретина, видяла ли си я да прави секс с други мъже. За тебе може да е най-неприятната жена, но е на 27, а ти си на 45. Това говори ли ти нещо. Всеки мъж предпочита по-млада жена за секс отколкото собствената си съпруга след 20 годишен брак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a61b64ba5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да се смееш ли, да плачеш ли. И двамата не сте в ред. Да нямате деца заради котки. Да се карате цял живот заради котки. При положение че съм вегетарианка и обичам животното смятам това за голяма глупост да страната на двама ви. Освен това той използва котките за да ви лъже за много неща. От хранене на котки не може да фалираш. Явно сте доста наивна и удобна за да е 20 години в един дом с вас. Луда работа.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d0af08a9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен се разкарай от този човек, не ти е нужен. Изневеряващите нямат съвест и го правят пак, и пак. И аз по подобен начин разкрих изневяра.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 55d03fe93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ох, скъпа, котка мъжът ти нарича междукрачието на съседката, а свекърва ти най-вероятно знае къде отиват парите на сина й, затова го подкрепя. Човекът търси коя да му роди дете и вече му е все тая грозна ли е, умна ли, важното да е дащна и да е навита..
Имам котка и то много скъпа порода, но храната й на месец варира между 60-70 лв. /половин пакет скъпа суха храна сурово месо/ с обезпаразитяващите стигаме до 100. Бъди сигурна, че толкова много пари не отиват за котки., а за ресторанти, кино и подаръци на съседката. А ако толкова обичал котки, майка му защо няма котка, за да я посещава от време на време и да си начесва крастата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0b68053c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Хаха, съжалявам, но искрено ме разсмя, историята ти е достойна за трагикомичен пълнометражен филм, иначе ти съчувствам, бягай с 200 от този маниак... нищо добро не може да се очаква от него.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfcaea0036
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, затрай си към момента. Купи си антихистамин (за всеки случай) демонстративно го покажи на мъжът си и сладичко му кажи "ще дойде този уикенд с теб, искам да участвам поне малко в твоята страст. Пък после може да продължим в спалнята с едно друго гладно коте... и му гледай сеира.
От тук насетне от теб зависи дали ще има развод или не. Съседката ползва само позитивизъм в момента- подаръци, ресторанти, пазарува сигурно като ходи там т. н но почти сигурно не би си го взела за постоянно, че какво да го прави? Може би той се надява и да я забремени, но съм почти сигурна, че тя взема мерки това да не се случи. За какво и е дете от чичка и то женен.
Ако не искаш или не бързаш да се развеждаш- забавлявай се с него.
Играй си с него на котка и мишка, но котката си ти :)
Даже за следващият уикенд стани рано в събота да сготвиш домашна храна за котките и да го придружиш хаххахахха
Като видиш съседката, усмихни се мило и я питай дали ходи и тя да храни котките, предложи и някой път да и даваш домашни остатъци... за котките. Абе, знаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2430d853b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Тя е на 27 ти на 45. Колкото и да е грозна младостта и фертилността като цяло са единственото нещо което могат да предложат жените. Да сте направили деца. Най-добре да се разделите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9b0b7dbe7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това или е поредната измислена история или тази централно не е в час - била с мъжа са поне 20 години!? Т. е. и тя горката не знае на кой свят е и колко години вече е с мъжа си. Дет се вика може и да са 20, може и да са 44, но тя завалията само горе-долу може да преценени, че са "поне 20".

Това звучи като някакъв епизод от "блек мирор".

И тия двамата 20-44 години, ежедневно имат раздор на тема котки. Главната геориня още в началото на връзката е поставила като условие да забременее, мъжът и да се откаже от котките веднъж завинаги! Във ирационалният свят на героинята, котките са нещо по-ужасно от алкохолизъм, хероинна зависимост или хазарт. Тази психоза се появила в следствие на алергията на главната геориня срещу котки. Въпреки това, водена от силна любов тя е предприела смелата крачка към брака, независимо че не е изтръгнала желаното обещание от своя любим да остави котките. Също от любов това състояние на вечен раздор на тема "котки" продължава вече поне 20 години.

За жалост след поне 20-годишен много успешен и бездетен брак, основан на раздора около котки, на четвъртия етаж в същата сграда се настанява секси маце на 27 годишна възраст. В своята непоносимост към всичко котешко, главната героиня възприема мацето като "грозно" и не му обръща по-нататъчно внимание.

Не така нейният съпруг! Той е силно привлечен от мацето, защото обожава котки, и започва редовно да се среща с новата секси съседка. Лека полека започва да харчи големи суми пари, за да нахрани / задоволи ненаситното и "коте"...

Очаквайте следващата част: Ще успее ли съпругът на главната героиня да напълни най-сетне котето на 27-годишната, секси съседка?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 267e91052f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До н. 10, пълнометражен филм от тази история, не знам дали ще стане, но виж Индийски сериал-може:)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a23c73e3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да поставиш друга жена пред собствената бих го разбрал, колкото и да е неморално, ама да поставяш животни пред жена си, това вече е някаква много уродлива патология, която има спешна нужда от лечение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 124850532f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "Поради тази причина, той се е вселил в котките пред блока, все излиза навън да ги храни. Всяка сутрин и всяка вечер, религиозно. "

Първо се надявам някой да ми разясни как мъж се вселява в котки! Да треперя ли, че някоя лична котка може да е вселения ми съсед, дето ми дължи пари и нарочно се вселява в котки, когато ще минава покрай нас, за да не си плати борча? И какво е това религиозно хранене на котки пред блока, за да не се окаже, че съм обвиняем в религиозна нетолерантност, когато кажа на някоя съседка да не храни котки пред блока, защото после се въртят наоколо и оставят подарък бълхи след себе си?

За изневярата - твърде е комично, за да коментирам. И без нея вие двамата сте всичко друго, но не и създадени един за друг. Не виждам какво правите още заедно! Деца нямате, разминаванията ви са направо трагични!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4e6d170daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   4 жената дори и на 45 г заслужава уважение . Поне ми се иска да си мисля , че един мъж предпочита жена си , която обича , пред всички други . Не за точно конкретния .

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b8390ca479
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Някои хич не закряват от игрословиците в тази измислена историйка.
Котките са жените.
Човека си харчи парите по жени и най- вече по младата съседка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c07adef245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Напълно подкрепям коментар 8. За която и да е котка не може да се харчата хиляди лева за храна. Човекът харчи парите за младата любовница, а за прикритие говори за котки. Голяма грешка си направила, че не си му родила дете. Той иска дете, а се прикрива зад приказки за котки. Младото гадже едва ли ходи с женен мъж без да иска подаръци и пр.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d8f314693
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   На съседката котето е по-хубаво, май? Обича да го галят и да си играят с него, пък нека да е грозно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eb2b65f571
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторке, ако темата е истина: виждаш мъжките как мислят. По цял ден в главНите им се въртят видоизменени потни жлези, гъзни бузки и фертилност, ако че е ясно, че използват фертилността за оправдание да изневеряват, понеже не могат да стоят с една, защото те не тръгват да правят деца с лично желание. Желанието за деца в повечето случаи е на жените, а не на мъжките. Тях ги интересува само секса и измислят какви ли не оправдания да опрашват. Оставяй мъжкото си със съседката- разпоретина. Нека тя да му народи едни дечица и стой та гледай как най- вероятно ще си го слага с други, а то горкото ще се чуди от него ли са децата или не. После ще се разквичи как "Всички жени са к*рви. ". Мъжко не се печели с любов, грижа и вярност, а с тиранично отношение и изпозлвачество. Иначе, нямаше постоянно да тичат по жени с такова отношение. Там ти е грешката и на теб, авторке. Мъжките не разбират от любов и добро отношение. Нека не забравяме, че те не са точно хора.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5207254fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   БС, класикът е казал, че привличаме себеподобни. Ако мъжете до теб не са били точно хора, явно и ти не си точно човек. Осъзнаваш ли, че обиждаш себе си с тези си думи? Имай малко самоуважение, моля!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dc7be2f487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Black Sabbath, не ти ли е хрумвало някога, че между „мъжките“, може да има такива индивиди, които наистина обичат децата си, жената до себе си, не ѝ изневеряват, правят така, че да е спокойно и уютно на всички, не само в семейството, но и обкръжението им? Вероятно живееш в някакво ужасно обкръжение и от такива „не точно хора“ не можеш да очакваш нищо добро. Не се обиждам от епитетите, които използваш, защото мнението ти е заради гадни случки с мъже. Съжалявам, че явно не си била заобиколена от среда и мъже, които са наистина стойностни. Предполагам и срещу мен ще намериш готови отговори, дори обвинения. Не те упреквам. Просто е добре, да смениш средата и да разбереш, че има колкото стойностни жени, не по-малко и мъже. Смешно ми е като казват, че мъжете изневерявали. Питам, а с кого изневеряват? Отговорът е - със жени. Това означава, че колкото мъжете изневеряват, толкова и жените. Кой е добрият, мъжът, или жената? Еднакво са добри и еднакво лоши.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30fc299f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 21
Изненадан съм колко си се променила след като се разделихте с последния ти приятел. Ти вече се изравняваш с омразата си към мъжете като авторката. Тя винаги плюе по мъжете, както и в тази тема. Ами виж по какво си приличате. Ти казваш:
"Мъж не се печели с любов, грижа и вярност, а с тиранично отношение и използвачество. Мъжете не разбират от любов и добро отношение. Нека не забравяме, че те на са точно хора".
С тези три изречения ти показваш най-лошата страна на характера си. Как може да отидеш толкова далеч! Направо си невероятна. Трябва да работиш върху себе си, иначе много, много лошо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 43b82451fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   23, разбира се. Аз не съм човек. Мъжете ме научихте на този ценен урок с цената на много мои сълзи. Човеци за вас, мъжете, са жените, които изневеряват, лъжат, използват мъжете, заради парите им, а не тези, които обичаме, раздаваме се и се жертваме за мъжкото до нас. Всички знаем, че обожавате жени без морал, без принципи и без ценностна система, с предизвикателно поведение в обществото, иначе нямаше постоянно да циврите от тях. Еквивалент сте си. Това сте хората, така наречени.
Това, че ви казвам истината, не значи че нямам себеуважение. Не сте свикнали жена да ви казва тези истини по този краен начин. Живеете с мисълта, че сме длъжни постоянно да се съобразяваме с вас, за да не ви нараним егото. Да, де, но на мен не ми пука. Дошъл е денят, в който да си връщам за свинското поведение спрямо мен и го правя, както с омраза, така и с факти.

24, между жена и к*рва има разлика. Мъжът може и да изпитва някаква любов към детето си, все пак то е негова плът и кръв, но мъжът създава семейство, защото вярва, че ще получава редовен секс от жена си, тъй като мъжете нямат сексуалните опции, които жените имат. Ако имаха, за семейство нямаше и да помислят. Сексът е водещото за мъжете, а не любовта. Рядко мъж е верен на жена си и то по- скоро, защото ще изгуби по- сигурният си източник на някак редовен секс и защото жена му вероятно ще му ореве света за изневярата, което е прекалено пагубно за мъжката психика.

25, омраза към мъжете ще имам до края на дните си, защото мъжете ме подложиха на обиди и изолация, просто защото не отговарям на вкусовите им предпочитания. И не, не говоря само за метъла и дрехите, понеже и сред жените от нашата субкултура има такива леки и лесни и си им върви. И не само с метъли. Говоря за цялостното ми поведение на някога тиха и свита.
Ако мъжете наистина искаха любов и грижа, нямаше постоянно да се мъкнат по използвачки, к*рви, меркантилни жени, които да ги правят на луди. Всички виждаме това, че на мъжете им харесва да бъдат тъпкани и после да се правят на жертви, заради "лошите жени". Мани, какво приказвате, действията ви са много показателни.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9aabe8ca60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От авторката:
Потресена съм от начина, по който много коментиращи размишляват. Не мога да си побера в ума как може някой, който го е сполетяла беда, да се оплаче тук, и вие вместо да му кажете някоя друга добра дума, да го успокоите, не само че защитавате този, който е в грешка, а и нападате жертвата!

Да, смятам че тя е грозна. Вътрешно. Което в следствие загрозява и външно.

Била съм написала "поне" и някой веднага тръгна да се заяжда за една нищо и никаква дума. Спокойно, отсега нататък като пиша тук, ще внимавам във всяка сричка, все едно съм на изпит. Случайно да не ми се нахвърлите отгоре.

Нека поясня само едно, за децата. В началото не изпитвах желание да имаме деца. Той беше този, който се опитваше да ме навие. В крайна сметка успя да ме убеди, но винаги се изпречваше нещо на пътя ни, я работа, а други ангажименти. Такъв е живота. Знам, че ще кажете "значи не сте искали деца достатъчно. " защото очевидно сте идеални човешки същества, благословени с идеален ум и рационална мисъл.

Въобще не съм настроена зле против мъжете. Когато се държат нормално с мен и ме уважават, аз ги харесвам. Но когато бивам заобикаляна и лъгана, и зад гърба ми се правят пошли, неморални неща, няма как да не бъда бясна. Не съм виновна, че имам алергия. Нито пък съм виновна, че съм на 45. Не мога да съм вечно млада. Не бих могла да кажа и че съм за изхвърляне.

Ако евентуално се появи нормален съвет тук, ще го изслушам. Засега си бия паса. Искам да видя дали ще му стане неудобно и ще спре сам, или ще продължава най- нагло да се прави на ударен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 55d03fe93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От номер, 8. Не, няма да спре. Зашо да спира? Никой не го застрашава, никой не представлява заплаха, няма страх от загуба като общо имущество и т. н. Има си ново гадже и се забавлява и то под носа на жена си
По-скоро трябва да се питаш, кога ли ще подаде молба за развод.
Държиш ли го изобщо с нещо? Снимай всички чатове със съседката и при развод можеш да пледираш, че разтрогването на брака е по негова вина.
Не знам защо жените, които нямат деца търпят половинката да им изневерява. За мен изневеряващите са предатели, бякои предаде ли ме, няма място повече в живота ми.
Вземи мерки, защото контролът не е в твои ръце. Контролът е в ръцете на съседката ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 09ad326e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ти пък му изневери със съседа!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dff0d9c93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   БС, ти факти не даваш. Нямам желание да ти връщам жеста и да подклаждам още спора, затова ще карам по същество!

Колко от тук присъстващите мъже са те "обучавали"? Дааааа, "всички са като ония, т. е. са виновни дори без да те познават"! И все пак някои нямат нищо общо с теб и останалите мразещи ученички, но получават само омраза, презрение и агресия тук и кой знае къде още. Някой ден част от тях ще започнат да връщат същото, но на други жени. Мъжките Сабатовци, да ги наречем така! Жените не са монополист в това да генерализират и да наказват други за неща, в които нямат участие.

И някъде там в близкото или далечно бъдеще по същата схема една млада БС ще получава отвратително отношение от мъже, които са получавали такова от жени, които са получавали същото от други мъже, получавали го от други жени... Тя пък въобще няма да има общо нито с теб, нито с учителите ти или с повечето по веригата, но ще го отнесе покрай всеобщата любов към все по-популярното между половете обучение по омраза! Имаш ли проблем с това? За нас, мъжете, не питай - какъв проблем могат да имат някакви си "нечовеци" с нещо подобно? Пука ни на садизма!

А сега те оставям за поредния урок по омраза и подготвяне на бъдещите педагози! Бих ти помогнал, но се сетих, че в бъдеще някой като мен също ще го отнесе в резултат на помощта ми в учебния процес и смятам да пасувам. Като гледам и без мен учебната година ще приключи навреме - отдадени на работата си учители колкото искаш!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfdf787667
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   БС, такива истории като твоята се получават, когато жената има очи само за най-отраканите мъжкари. Естествено че ще се държат гадно, естествено че ще са егоисти и няма да им пука - всяка жена ги иска и те възприемат жените като предмети а не като хора.

Един обикновен на външност и като финансови възможности мъж би се радвал да бъде с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: db92e7e152
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   32, поредната жертвичка мъжка тя. Така бившият беше с обикновена външност, нямаше много пари и не само, че не беше отракан, ами и го беше срам понякога да пазарува, защото ЗАЕКваше.
Лошички боклучета жените с ценности не харесваме, мъже, разберете го. Знам, че ви се иска да е така, че мъжленцата да се изкарате жертви, но няма как да е така. Тях ги харесват жените, по които мъжете се мъкнете и после писукате, че няма свестни жени. Ами няма сред тях. Ама, свестните не са ви интересни. Когато ВИЕ, мъжете, започнете да харесвате нормални жени с нормална външност, а не молски проститутки, тогава евентуално може и да ви провърви, макар че не заслужавате. Мъжете си заслужавате упадъкът на съвременните жени.

Дори бившият ми се оказа, че към края на връзката ни е предложил на позната сгодена двойка, която иначе плюеше, да правят тройка. Да, още беше с мен. И куп други лъжи, а реално 3 години той ми беше приоритет номер 1. Бях му вярна като спасено от улицата кученце, даже той след връзката ни е казал пред тези познати, че аз съм била единствената, която го обича истински (както и на мен го е казвал много пъти) и че с мен някак е изградил някакво доверие към жените. И какво получих в замяна? Почти веднага ме замени с друга, която също му би шута, понеже тя не издържа характерът му и месец, който аз търпях 3 години, излъгал я е, че сме скъсали месец по- рано от истинското ни скъсване и други и неща. Та, ето това сте мъжете с обикновена външност и нормална заплата. Никой мъж не би се радвал да има лоялна и грижовна жена, ти луд ли си? Вие ни е*авате майката и не говоря само за любов, а и за ежедневие.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 24a68fe350
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Докога ще се правиш на жертва подобно на повечето от пола ти като сама си си виновна? Кофти си избирала, кофти са те третирали! И понеже си избрала мъж според това какъв ти мислиш, че е той вместо по това какъв всъщност е той /общата грешка на повечето жени/, сега целият мъжки пол ти е виновен! Гледайте, слушайте, мислете! В момента карате само на фантазиране и обвиняване на мъжете при напълно логичната ви издънка! Ние ли да ви учим?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a7d5039428
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   БС, това е било 1 мъж със "средностатистически" качества, не 1000. Ако 1000 мъже бяха такива, везните щяха да започнат да се наклоняват в полза на правотата ти.

Също така - често жените наричат доста симпатични мъже " средна работа ". Твърдяли са ми, че мъж който бих определил като поне 7/10 (хубаво лице, 1. 90 ръст) е "средна ръка". Просто чисто инстинктивно летвата ви е доста висока и наричате яки пичове "средна класа" и оттам тръгват проблемите. И когато този "среден" мъж започне да си отнася лошо/изневерява - о, шок и ужас. А яките пичове за ВАС са абсолютният генетичен каймак - 9 или 10/10. Ето от там тръгва разминаването и общесттвото си мисли, че мъжети не подбират, а жените подбират прекалено много. Нищо подобно. Просто жената инстинктивно е създадена да спи само с най-силния, и да няма очи за другите.

Я кажи, какви физически и финансови качества имаше бившия? 1. 85? "Средна" заплата от 5000лв?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4108ed83bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   35, хайде сега това нещо го кажи и на всички мъже тук, които обвиняват целият женски пол за собствените си кофти избори, понеже такъв тип коментари виждам от мъжете, само когато жени коментират. Лицемерно е. :) Или, когато жена предаде мъж, всички жени са виновни за това и всички жени са гадни? Мъжете сами са си виновни за изборите и сами са си виновни за това, че харесват леки, лесни и повърхности жени, които тотално отговарят на ценностната им система.
При мен не е само от неуспешната връзка, а нещата се коренят още в детските и тинейджърските ми години от гадното отношение на противоположния пол към мен. Много пъти съм писала за това. Сега, ако кажеш, че сама съм си била виновна и за това, наистина ще затвърдиш мнението ми, че всички мъже са нагли и*роди.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 24a68fe350
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   БС, предлагам да направим нещата по-интересни! Първо ти ще признаеш писмено тук и сега, че не всички мъже са еднакви и жените често бъркат собствените си фантазии за мъжа с това какъв всъщност е той! След това с удоволствие ще дам своя дял от името на мъжете, т. е. ще призная това, което мъжката ти версия в сайта не иска да признае, ама вместо тях /искат, не искат - няма да ги питаме/. Но без витиеватости и измъквания - пропуснеш ли нещо от споменатото по-горе, еднократната оферта отпада!

За училището - това, дето го описваш, май е онова, което на Запад наричат bully, ако не греша. Тия типажи не се дръвчат и подиграват само на момичета, а и на други момчета. Търси се онзи, който им се връзва на глупостите и после го дразнят до откат, знаейки, че му действа. А ако се отличаваш с нещо от групата /да речем си метълистка и го демонстрираш/, вероятно ще е ад и не знам дали само с мъжката част. Това е по-скоро до народопсихология в България и е за съвсем друга тема. Тъпанари, които искат да се правят на велики на чужд гръб - откъде мислиш, че се пръкват политиците ни?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 15f80b6b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Номера 32 и 36 имат право. Вижте коментар номер 31 към долната тема:
http://spodeli. net/4/story-166993. html

Типажите на BS са Джакс и Опи от "Синове на анархията". За съжаление нейните снимки вече са изтрити. Изглеждаше ок на тях, лицето ѝ не се виждаше поради очевидни причини. Като цяло ми се стори момиче средна хубост.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d49176cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   38, както "bully"- нга не беше фантазия, така са и много други неща за мъжете, особено в моят живот. За мен мъжете сте едно необходимо, но противно лицемерно зло. Точка по въпроса. И да спорите с мен, и да не спорите, мнението ми за вас няма да се промени. Може и да има изключения, но както казах - те не ме вълнуват. Не знам защо се пънете да ме убеждавате в противното, тъй като това няма да ви извлече никаква полза. Живейте си животите, търсете си "нормалните" жени и ме оставете намира. :) Нали бях грозна и дебела наркоманка за вас? Тогава защо се мъкнете по мен да ми пишете коментари???

36, много си сладко като се опитваш да ме изкарваш меркантилно кифленце. Мъжете изгаряте да бъда такава, за да се окажете прави, но не съм. Мисля, че бях достатъчно описателна в предния си коментар, така че не знам за какви генетични каймаци ми говориш.
Бившият ми, и тук съм го писала сигурно над 10 пъти вече, беше 1. 70 висок, със заплата 1000 лева от бачкането си като складов работник, живееш на таванска квартира и без шофьорска книжка. Такъв "генетичен каймак" беше. И да, можех да бъда с мъже с много повече пари, както и с висше, но просто обичах него. Казвам това, защото знам, че и по този параграф ще ме нападнете и ще се опитате да ме изкарате меркантилен боклук, за да изкарате себе си прави, че, видиш ли, всички жени сме такива.
Разминаването не става при мен. Разминаването става при мъжете като теб, а и като цяло, които харесвате жени, които те самите харесват "генетични каймаци", защото не харесвате нормални жени. Нас, нормалните жени, ни изкарвате к*рви, кифли, меркантилни, както ти мен се опитваш да ме изкараш с цел да се самоубедите, че всички жени са повърхностни к*рви. Ами, не сме. Не всички жени търсим материална изгода от мъжете и не всички изневеряваме, но просто такива не сме ви интересни. Спрете да лъжете и да лепите етикети наляво- надясно и си признайте, че нормалните жени с морал и търсещи любов, са ви скучни и си искате повърхностни парясници. Всички знаем, че леките жени са ви най- любими и няма значение дали сте ниски, високи, богати, бедни и пр. Тя мъжката природа е универсална.
Хайде, върви си при меркантилните женички и не ми обяснявай аз каква съм, защото от нас двамата аз знам по- добре. Има OnlyFans, Badoo, Tinder, Facebook, Instagram и други приложения, пълни с лъскави жени. Пиши на такива там, че нали бях грозна, гадна, противна, дебела наркоманка за вас, мъжете? Вие май забравихте, бе! Не забравяйте, помнете, запишете си, ако трябва. Аман.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1bdab4f644
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   БС, забравяш, че пишеш в анонимен сайт и тук хората не са константа. Само от теб съм чувал това за грозната и дебел наркоманка.

Ако питаш мен, дотук бих те определил като жена в състояние на емоционален бърнаут - нали си чувала за онова явление при работещите? Ти си така, ама в емоционален план! Била си млада, романтична, чувствителна, ентусиазирана, идеалистка, но с времето, суровата реалност и нежеланите резултати си "поизчерпала емоционалния запас" и сега си в режим "мъжете не струват".

Била си прекрасен човек, позволи на още хора да разберат това! А сега те оставям да громиш мъжете, защото твърде дълго се разсейваме от добрата стара война! Някой фен на кучките и златотърсачките ще вземе да претърчи успешно през бойното поле без да бъде отстрелян!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfdf787667
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   36 съм. БС, прощавай тогава. Сгреших в преценката. Прави ти чест, че си имала възможност да бъдеш с по-добри мъже а си останала с бившия си, защото си го обичала. Имаш доста да работиш върху себе си, но това е защото си наранена.

И аз бях съсипван от подигравки в тийнейджърството и знам какво е. Остават белези за цял живот. Пожелавам ти да намериш някой достоен за теб, с който да се радвате на живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 85ddf9d496
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   41, виж темата за мен от онзи, който наскоро във видеочат ми обясни, че това просто били изразни средства. Така комуникира българинът. Той няма подход към жените. :) Темата мисля, че се казваше "Моето лично съобщение към Black Sabbath".

42, абсурд. Приключила съм с мъжете. "Мъж" и "Достоен" са оксиморони.
За какво ми е такъв? Да съм всеотдайна и накрая бързо да ме замени с друга или да ми изневери, понеже всички знаем, че мъжете си имате своите нужди, не можете да си го държите в гащите и не можете да сте с една жена.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfdf787667
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   БС, много мъже доказват че може да са с една всеки ден. Имаш ли очи за тях?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfdf787667
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   А, и да добавя - в другата тема пишеше как не искаш "гаден" българин а светъл, прекрасен чужденец. Значи пак опираме до външен вид?

Реално извода е, че българите са ти грозни, а искаш хубав, светъл ген.
Демек приключила си с мъжете в БГ, а не с хубавците в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eb4f1058c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   44, да, да и помежду другото оглеждат други жени, ходят по проститутки или изневеряват с обикновени к*рви, защото "сексът без чувства не се брои за изневяра". Знаем я мъжката "вярност". За това ли да имам очи? Е, не, благодаря.

45, щом българските мъже искат светли чужденки, защо и аз да не искам светли чужденци? Щом българските мъже могат да обиждат нас, българките, понеже очи за свестнинте нямате, защо и аз да не ги обиждам по същият начин, по който и те нас? Когато видя такъв коментар от българско свиненце как словачките и шведките били в пъти по- добре от нас, българките, естествено че ще му отвърна по същият начин. Висящото месце между краката ви не ви дава нито имунитет срещу това аз или която и да и друга жена да ви отвърне на обидите с обиди.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker