Защо мъжете лъжат като побъркани? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете лъжат като побъркани?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1829 пъти
Ето я и ситуацията. Имам приятел от около 2 месеца - да, малко време, в което уж всичко още е розово. И двамата сме в 20-тте си години, той неколкократно ме молеше да тръгнем и аз накрая се съгласих. След няма и месец ми каза, че ме обича. Дотук добре, но е много несериозен на моменти. Имаше женска коса по пода в тях, която дори не си беше направил труда да изчисти. Била на гаджето на негов приятел, който си бил оставил багажа в тях за няколко дни, защото щял да се мести. Аз естествено му казах, че не съм тъпа и това няма как да мине. Същия ден видях на телефона му известие от приложение за запознанства. И въпреки супер спокойния ми тон и това, че исках просто да е честен и бих разбрала ако не е сигурен в чувствата си и иска да се вижда с други хора, той започна да отрича да се е виждал с други откакто е с мен. Беше му писал друг мъж, с който се бил целувал (уж от интерес какво е) и онзи го е питал има ли приятелка, той казал не, защото му "било интересно" какво ще му каже. Накрая мина с оправданието, че във въпросния сайт си пишел с мъже, защото искал да се увери, че не си пада по същия пол, но въпреки това отказва да е гей или би сексуален. Отново казвам, аз реагирах спокойно и му казах, че няма да се сърдя или натъжа каквато и да е истината, ще я приема и оттам ще видим какво ще стане. Намеси и това, че бившата му била изневерила и сега имал чувството, че не заслужава нищо хубаво, че няма да се задържат отношенията ни и тн. Като му казах, че явно не знае какво иска, започна да се кълне, че ме обича, че искал да бъде с мен, че искал сериозна връзка, мислел ме... Дрън дрън. Приключвам, защото става дълго, но просто ми е чудно защо мъжете лъжат за очевидни неща, още повече, когато истината се приема от другата страна и могат да живеят спокойно, без да крият изневерите си? Аз също не бях сигурна в тази връзка, млада съм, нямам против да се разделим и да си живеем без стреса около връзките, но не съм изневерявала и не съм го молила да е с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5d7856c5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Кои мъже?!? Мъже, рядко се намиррат вече.
На 20 не е мъж, а момченце. Намери някои на 30 или над 30 и няма да се занимаваш с такива игрички и тинейджърски номера.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 61d34d7a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Боклук. Не си губи времето нито минута повече.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fb1179a43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторке, много си фантазираш и престани да упрекваш мъжете, че много лъжели. А вие жените не лъжете ли, дори лъжете повече от най-лъжливите мъже, но вие това няма никога да си го признаете. И защо му гледаш телефона кой му се е обаждал. Това вече говори за теб ти каква си. Хайде стига с тези упреци към мъжете, а първо вижте вие какви лъжкини сте.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 47fba17c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ако си още с него, значи нещо ти има.
Лъжат, защото се намират шаранки да вярват. Жени, които се мразят и искат да живеят зле.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9498c060aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   О, лъжат. Приятелят ми в началото на връзката ни говореше нон стоп как бившата му изневерявала, а той никога не изневерявал. Обичам те му беше за добро утро и добър ден. Изневери ми и въпреки очевидните доказателства излъга, че е грешка и такова нещо нямало, че някой му мътил връзката. Никой не му мъти връзката разбира се. Останах с него, но разбиранията ми за човека от преди се разбиха на пух и прах. Писал си е многократно с жени през фейсбук по време на връзката ни, аз години наред нямах фейсбук. О въпреки че само са си споделяли и не са се виждали, той за нищо такова не ми е споменавал. Те ми споделиха, че едва ли не не е изкарвал луда и невменяема пред тях. Това по времето когато от мизерната си заплата, близка до минималната всеки месец му купувах подарък, стараех се както външно, така и вътрешно за връзката. Бях мила и добра, свалих килограми. За всички тези години в познатите ми двойки мъжът сближаваше роднините си със своето момиче, предлага брак. За брак и дума да не говорим. Изненади никога. За него изненада е да купи някаква храна, която той обича, а аз не и да я поднесе все едно е взел изненада. Пред близките му ме е изкарал невменяема, за да не се сближим. Дори на някои съм в блок листата без причина. И ей такива неща.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f1fc1d5a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От мъжки лъжи ми се повръща. Не знам само българските мъже ли са толкова лъжливи. Лошото е, че винаги ги хващам.
Ако някоя жена е имала или е във връзка с чужденец, нека да сподели дали с тях не се живее по-спокойно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a5ee851de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не знам дали има по-жалки от манипулаторите- жертви!
Авторке, разкарай го това "нещо" от себе си!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7c2883ff4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Съвета ми е да не генерализираш по този начин с "всички мъже" и то не за друго, а защото така си изграждаш предразсъдъци, които в бъдеще ще ти пречат и може да си съсипеш неусетно някои отношения. Това не значи да не си отваряш очите, а просто да не обобщаваш така. И мъже и жени, в определени случаи лъжат. Приятелят ти определено има проблеми и не е на ясно със себе си и намеренията си. Мисля, че е най-добре да го посъветваш да поговори с психолог и да му кажеш, че искаш да е добре и да е спокоен, но не за сметка на това ти да си зле и да си неудовлетворена. Така го видам правилно, поне аз.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9d6287cde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Едва ли са чак всички мъже, но конкретно с този нямаш работа. Това "целувах се с мъж от любопитство" и аз съм го чувала. Ами познай, оказа се гей. По-добре се махай от този преди да ти е лепнал някоя болест.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d0f4e5bcea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   По същата причина, заради която щракат каналите на телевизора- за да не изпуснат какво става, т. е за да контролират положението.
Аз не бих се занимавала с боклук от гей запознанства.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c1232f947d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тоя е типичен боклук-умрял за секс. Не виждаш ли как напоследък 96 процента от т. нар. мъже се скъсват да се държат, като някакви тъпи кифли, да се жалват и оплакват, как си умирали за секс, но до себе си нямали жена и затова се били направо преродили, откакто почнали да ходят по простит. тки, какво самочувствие им донесло това, че някоя се съгласила на секс с тях, нищо че на нея това й е работата и, че й плащат за тая услуга. Жалват се някои, как дори по-грозните жени, не страдали кокото тях, защото имали дупка между краката си и всеки мъж би се съгласил, а пък на червеите дето се мислят за мъже-никоя свястна жена не им се връзва и те горките да ги оплачеш, да ги ожалиш и направо да ги погребеш, паметник да им вдигнеш, колко големи страдалци били, че като ги засърбяла оная работа, нямали жена насреща, или пък ако има-те трябва да се ръсят и пари да дават за секса с простит. тка. Тоя, с който си се хванала е същия дол дренки. Напускай го, бий му шута и се спасявай.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e54dd2d74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Разбирам добре за какво говориш - предпочитат да се правят на ударени, отколкото да споделят каро мъже честно и искрено (дори да са сгрешили). Истината е, че са страхливци. И всичко мъжко им е чуждо. Спести си проблемите и ядовете и се оттърви от този.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ae155c2c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз скоро разкарах един такъв мишок, и то не на 20, а към 40, човек или е почтен по принцип или не, независимо от годините. Един път лъжец, винаги лъжец! Това са хора, които така са свикнали да функционират, за мен е от тъпотия, комплексарщина и емоционална незрялост. При мен иронията беше, че на практика от самото начало му казах да си спестим захаросаните приказки, че няма нужда да ми говори колко ме обича, защото аз си исках и си правихме секс, така че не би трябвало да се налага да ми говори такива неща, ако се е съмнявал, че няма да му вържа, точно с идеята после да не се налага да си търсим сметка и да се чувстваме излъгани. Е явно обаче за тези, които живеят с манипулации и това не е достатъчен довод и си я карат както си знаят. Сами не осъзнават, че в крайна сметка те лъжат себе си, защото рано или късно истината излиза. Така че слагай точката, ако не искаш да се чувстваш зле.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 96eed67b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   6, имала съм връзка с двама чужденци, преди да се омъжа.

Единият беше англичанин. Той не лъжеше, но си имаше други недостатъци. Изневери ми. Другият беше италианец. Винаги съм знаела, че италианците са "момчетата на мама", но това неговото беше на друго ниво. И той ми изневери.

Омъжих се за българин. 12 години вече сме заедно, имаме 2 дечица. Той е като куче пазач - дума не дава да се обели срещу мен или децата. Така че зависи какви мъже срещаш. Спрете да се лъжете, че всички чужденци са някакви невероятни принцове.

Ж42.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 55771ef516
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Да обобщим: дете се дразни от друго дете, а женомразките тук яхнаха вълната! До 30-тата година мисленето си е детско/тийнейджърско. Та от такива хора вече установихме колко обичат да лъжат мъжете като цяло... Велики сте! Кифльо да каже, но сигурно в БГ Мама нивото е по-високо! Понеже съм виждал по-сериозни дебати в детска градина... и училищен двор!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cf581d9b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ном 5, защо още стоиш при него и не го зарежеш? Той те използва.
До авторката - отговорът е ясен - защото иска лесен секс. С теб и други жени. Затова лъжат мъжете - ако заблудената им се върже, ще правят секс с нея. Не се занимавай с този лолю и се търси сериозен мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c8a7d3bcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   По-правилният въпрос е "Защо ЖЕНИТЕ лъжат като побъркани? ", защото не мъжете, а точно жените лъжат като побъркани и разпрани! А аз бих прибавил към този въпрос и "Защо жените мислят мъжете за жени и им преписват всички отрицателни качества, които само те (жените) притежават, а не мъжете? " и "Защо жените се опитват да изкарват мъжете жени, като тях, и отказват да ги приемат за мъже, каквито и са? ". Лъжене, двуличност, продажност, лицемерие, криене, въртене, сучене, шикалкавене, клюкарене и скандалджийство са отрицателни черти на характера, които принадлежат само и единствено на ЖЕНИТЕ, а не на мъжете, както се опитвате да го изкарате тук! Колкото и да ви се иска на жените, мъжете не са подли, лъжливи и лицемерни като вас, а са благородни, честни и почтени - пълната ваша противоположност. А, жените се опитвате да изкарате мъжете "лъжливи", защото сами не можете да се понасяте такива. Гризе ви съвестта, че вие самите сте такива (лъжливи, лицемерни и т. н. ) и ви е срам от самите вас си, че сте такива, и искате да избягате от тази ваша лъжлива женска същност, приписвайки я на мъжете. По този начин вие излизате един вид "чисти", с чиста съвест, а мъжете отнасят незаслужен хейт от обществото, само заради едни тъпи ЖЕНСКИ ЛЪЖИ за тях.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3affe635b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Най-тъпата от всички женски лъжи е - ти си ми третия.
Това е връх на умнотията според тях, щото нали.. -ти си ми втория е прекалено фасулско 2 2 нали.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ba549b410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Защото знаят, че не са годни. Не могат да спечелят уважение, доверие, съответно любов. За това лъжат. Иначе няма как да се вредят.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ba549b410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   17, а ти си виж истеричният коментар и после пак обяснявайки как жените били скандалджийки и тем подобни. Много ти е естрогена или мама не ти дава парички за кафенце, че си толкова истерично заинатен?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: acf97247de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 17 Нямаш никаква връзка с действителността. Мъжете днес са по-големи жени от самите жени. Не само че лъжете, но сте и изключително злобни и завистливи мрънкачи. Само като отвориш този сайт и ти става ясно. Обърни внимание какви теми пускат жените и какви мъжете. Много повече са темите от измамени жени. Отделно тук някакви типове откровено си пишат, че търсят любовници. Да не говорим колко сте злобни като видите успяла жена. Как обиждате жените, които не са ви отвърнали на чувствата и ги изкарвате всякакви. Имате безкрайни изисквания към жените, а в същото време не предлагате нищо. Свиди ви сватба да вдигнете, а искате да раждат от вас. От какъв зор? Треперят ви ръчичките ако трябва да купите подарък. Все гледате да минете тънко - я някоя сребърна гривничка за 30 лева, я евтино парфюмче. Иначе жената трябва да е слугинята вкъщи. Мина това време. За да получиш трябва да дадеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e0a98b3f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   "17, а ти си виж истеричният коментар и после пак обяснявайки как жените били скандалджийки и тем подобни. Много ти е естрогена или мама не ти дава парички за кафенце, че си толкова истерично заинатен? "

21, а защо ти първо не си видиш твоя истерясал женски коментар, пръскащ естроген и прогестерон със своята изтрещяла истерия и после пак си обяснявай твоите глупости? Жените, че са скандалджийки скандалджийки са си, и това е самата истина, а това, че ти се припознаваш и обиждаш от истината, си е твой проблем. Истеричните състояния са част от женската природа, най-вече по време на менопауза, в каквато явно си ти. На мен даже тестостерона си ми е в повече, защото съм мъж и съм с подчертана мъжественост, така че твоите глупости за естроген ги говори на себе си. Аз кафенце не пия и не ми трябва да пия, защото знам, че кофеинът въздейства зле на нервната система. А ти защо си толкова истерично заинатена, да не би на теб тати да не ти дава парички за кафенце и обувчици в мола, че толкова обичаш да спориш с мъжете?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e0a98b3f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   22, аз имам всякаква връзка с реалността, умен, логичен и разсъдлив съм и съм здраво стъпил на земята, за разлика от теб. А, ти хвърчиш в облаците и само си измисляш глупости. Мъжете не са никакви жени и никога няма да бъдат, колкото и да ти се иска. Мъжете са си мъже, и винаги ще си останат мъже. Знам, че завиждаш на мъжкото превъзходство и много ти се иска да бъдеш мъж, но трябва да разбереш, че щом вече си се родила жена, никога НЯМА КАК да станеш мъж. Полът и половите белези се определят преди раждането, след това каквото дал Господ. Жените лъжете, злобни, завистливи, нахални, нагли, подли, коварни и лукави сте и колкото и да прехвърляте тези негативни качества на мъжете, те няма магически да се преместят от вас, на мъжете! Отвори сайта, и сама ще се увериш! На всяка крачка женски теми "Имам 2-ма любовника, но не искам да му казвам", "Изневерих му с брат му и не съжалявам", "Направих аборт" и т. н., показващи нагледно ОГРОМНОТО ниво на женска злоба и проклетия в този сайт!!! Жените не харесвате собствената си лъжлива същност и затова се опитвате да я припишете на мъжете, но истината е, че тя си е неразделна част от вашата женска природа и колкото и да се сърдите жените, така ви е създал Господ! Лъжливи, зли, подли и лукави, а мъжете - добри, честни, почтени и благородни, и вие не можете да промените това! Аз просто констатирам обективната реалност, в която няма нищо злобно. А тя е, че ролите на половете никога няма да се разменят и винаги ще си останат същите, колкото и да ритате жените на умряло за обратното!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker