Нямам приятели, чувствам се самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121579)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам приятели, чувствам се самотна
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1232 пъти
Чувствам се много самотна, на 31 години съм, имам дете на 2 години, но съм празна отвътре.
Имам нужда от приятели с които да излизам и да се забавлявам. Живея в София, но съм адски самотна.
Ще се радвам да открия сродна душа, за разговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 58acedc78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Когато чуя че човек е самотен, това означава само едно. Огромни дефицити. Как така нямаш приятели, къде са те? Къде е съпруга ти? Защо не си с него? (да знам, той е несериозен и нищо не става, но някак си ти си си смъкнала гащичките за него и на всичкото отгоре имаш дете от него).
Социални и емоционални дефицити. Не случайно няма никой около тебе, кой ли би искал да бъде до скучни, отегчителни и негативни хора, които на всичкото отгоре чакат да ги забавлява някой и развлича.
Не те виня, в никакъв случай. Безразлична си ми. Просто те соча с пръст за да видят другите мъже, да следят внимателно какъв тип жени да избгват. А именно - над 25 години, с деца от предишни връзки, без прятели и социална среда, скучни и негативни.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 412af09434
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   На 21г. съм с детенце. Ако има как да разменим координати ще се радвам да се запознаем. Аз също съм много самотна и нямам никакви приятели в София, освен 2-3 колеги от университета.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: de4c61b1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тук трудно ще стане - модераторите са същински цербери, които не допускат лични контакти, ама нямат против теми против мъжете, против жените или за/против Русия! Пък и София е голям град - ако си от някой отдалечен край на града, поне аз трудно бих ти помогнал да излизаш по-често. А желание не ми липсва - така и така и аз съм позанемарил социалните си контакти напоследък.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6a8b31438e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Това дете не играе ли навън с другите деца? Запознай се с други майки, потърси си среда, намери си приятелки комшийки примерно, направи ти първата стъпка към другите. И детето ли да стане като теб, не му причинявай това. Усещам, че се чудиш къде и как да срещнеш нов партньор, но на първо място трябва да ти е детето! Освен това не търси някой да ти запълва липсите. Ти какво ще предложиш?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 40e3b52271
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Самотна... човек стига до това положение на основание собствените си проблеми. Проблеми на характера. Явно си имала връзка, от която се е появило и дете ти, но по една или друга причина си останала сама. Вероятно си депресирана, което те е довело до тази изолация. Със сигурност има в обкръжението ти хора, които са готови да поделят самотата ти. Но ако ти ги търсиш в сайтовете, това няма да ти ги доведе. Излез между хората, разтвори си душата, опитай да бъдеш любезна и контактна, не демонстрирай мъката и проблемите си. Създавай впечатление, че си доволна от това което си и тогава, ще ти се лепят като мухи, било приятели, било любовници. Хората са внимателни с намусените и тъжните физиономии, но бързат да се дистанцират. Никому не е приятно да гледа пред себе си някой на който са му потънали гемиите. Или мрънка, колко му е тежко, колко му липсват близки и приятели и т. н.
Ан

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3f81b4a9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   1, не съм авторката, но ще ти кажа, че скучен, а и негативен, а си ти и това си личи по коментара ти. Не забравяй, че това е сайт за взаимопомощ и споделяне и всяка храчка като твоята може да бутне човек в дупка така, както нищо друго. Не знам какви дефицити имаш ти да сочиш с пръст жена майка, която със сигурност не е толкова негативна, че да са и направили дете. Къде са приятелите и съпруга, номер 1? Ако не си наясно, ще ти кажа, че много приятелки се отдръпват от жени майки, защото са бездетни и завиждат, същото важи за роднини на мъжа от женски пол, които нямат деца. Приятелството в днешно време е нещо много относително, авторке и много хора споделят, че имат просто познати. Не се предавай, гледай си детето и върви напред с вдигната глава, напук на такива токсични индивиди като номер 1 в коментарите тук.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fd5d6c26b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Дами, вие избирате, каните, приставате или просто се забавлявате. Правете го така, че филма да не свършва, а ако свърши да е "хепи енд"! Но, гърнето се е счупило, похлупака се изтъркаля по нанадолнището и пак- драма. Залагате на атракциони, а не на традицията по тези ширини- семейство, фамилия, общност. Изпитвам неудобства за детенце- вие- ти ще се справиш, голяма си и можеш да взимаш обосновани решения.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 40e3b52271
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   n 8, и ти си в голяма грешка, като n 1.
Най- добре го е описал n 7.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9a844343d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Със сигурност ти е много неприятно, сякаш си попаднала в порочен кръг. Негативните коментари тук също не помагат, просто ги игнорирай. Няма как непознат в интернет да знае каква си- някой каза, че си мрачна и скучна. Защо да е така?
Първо трябва да повярваш, че е възможно да се справиш със самотата. За да се случи това, запознай се с нови хора- в сайта няма да стане, но навън има много жени на твоята възраст, че и с общи интереси- например може да се сприятелиш на площадката с други майки. Разкажи им за себе си, покажи интерес към тях и после ги покани някъде на кафе. Наблегни и на отношенията си с роднините, някои от тях сигурно отдавна не си чувала. Разбира се, и детето ти е с теб- не си сама. Пожелавам ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a6e0f77f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Имате претенций до небето за мъжете, после защо съм сама?? Купи си котка по добре защото ще си останеш сама както другите 80 % от жените със такъв тип на мислене.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d08b503011
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   13, ПретенциЙ някой римски император ли е?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7634d83d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не знам защо я нападнахте така авторката. Сама с дете на 2г. няма как да има кой знае какви социални контакти. То майчинството е 2 години. Това е жена, която точно се е върнала на работа след майчинство. Детето е малко, иска грижи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0f33ed2323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да, номер 14, той е синът на Конспираций и внукът на Акций! Но се носят слухове, че има и други деца освен Конспираций...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker