За старите моми, но привлекателните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За старите моми, но привлекателните
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 4135 пъти
Какво мислите за тези жени около 40г който обаче са доста красиви и слаби, цял живот имат купища обожатели който ги свалят и въпреки това са сами? Тук говорим за жени който имат доста избор с мъжете и са доста харесвани, искат да създадат семейство, тиктака им часовника но не се получава!
Според мен има някакъв проблем, за да не ги вземе никой както се казва или избират много или тях не ги искат като ги опознаят или са свикнали да не се съобразяват с никой за нищо а само да си гледат кефа!
Вие как мислите, има ли причина да са сами?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6595b790c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Авторе, каква е причината да питаш? Конкретна дама, която харесваш ли? Ако е така, то моят съвет е да опознаеш тази дама без предразсъдъци и обобщения. Всеки случай е индивидуален.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 96fb3639c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Причините са назовани вече от теб, но бих ги обособил по следния начин:

1. Надценяват се, само защото все още се намират свалячи около тях. Тези жени не могат или не искат да прогледнат истината, че наличието на 10 кандидат ебачи не се равнява на 10 стойностни мъже, желаещи жената за семейство.

2. Надценяват се и поради грима. Мислят се за все така свежи, както са били в 20-те си години, но самото обстоятелство, че жените на 30-40 години все повече увеличават количеството грим (с много редки изключения) е красноречив, че те самите изобщо не са доволни от гледката пред огледалото си сутрин.

3. Поради много мъже около себе си все си мислят, че ако изберат един мъж за връзка, то "ще се минат", изпускайки някой друг, маааалко по-съвършен от него. И така, от много гонене на дивото, накрая изпускат питомното. Това е един от основните страхове на повечето жени, впрочем, а не само на най-красивите такива.

4. Живеят със помените от миналото си и си въобразяват, че само защото в студентските си години са били изчуквани от някои добре сложени ебачи на същата възраст, значи и сега непременно ще държат за подобни добре сложени ебачи на същата възраст. Обаче последните налитат на 20-годишните, така че порочният кръг се затваря, а тези каки-мечтателки в по-честия случай само биват опрашвани за по 1-2 вечери и после - кой от къде е.

5. Избират прекалено много и все си мислят, че не бива "да се дават евтино", съответно се стремят да си хванат мъж, който е 11/10 във всяко отношение, барабар с парички, колички и палатчета. И пак се връщаме на точка 4, защото тези парично успели, красиви, умни, високи и верни мъже на 40 години хем са единици, хем не бързат да се женят за 40-годишни жени, че и тепърва да се опознават и да чакат дете от тях след време. Жените като цяло (не само големите красавици) правят грешката да искат "каймака сред мъжете" (поне според техните представи що е то мъжки каймак), но не се замислят, че този същият каймак не иска тях или е заобиколен от стотици пъти повече подобни жени.

6. Обичат да са в ролята на онеправдана жертва, страдаща от драмите, които са обичайни при взаимоотношенията със себелюбивите, себични, нахални и проблемни мъже, затова психиката им е сбъркана дотолкова, че не считат истински стойностните мъже като годни за семейство. Искат си дозата драма, затова отново и отново се хващат все с някакви убитаци, които им съсипват нервичките и после реват, че нямало свестни мъже и всички били изневерявали (всички от едва няколкото процента мъже, които си избират, пренебрегвайки останалите 95% от мъжете, които въобще нямат вина за този им избор).

7. Част от тези, които са били изчуквани от кофти мъже десетилетия наред, са крайно предубедени и вече ги е страх да се обвързват, затова си самовтълпяват, че ще играят ролята на "силна и самодостатъчна жена". Тези жени оценяват нещата според това колко материално задоволени са; не са способни на взаимност и обич, защото държат всичко да става според собствените им желания и за тях споделянето на времето и различни дейности с близък до тях мъж е непознато усещане. Виждайки някоя щастлива двойка на улицата, те гледат на тях с насмешка, без да подозират какво велико нещо е споделената любов! Самоуспокояват се, че по всяко време могат да създадат семейство, но... никога не стигат до такова или откъслечните им опити се провалят, защото са избухливи и ги изкарва извън нерви дори това са проявят елементарно човешко съобразяване с мъжа за каквото и да било. За един вдигнат или свален капак на тоалетната чиния са склонни да провалят семейството. А ако са вече родили, без да им мигне окото, са готови заради някоя дреболия да обрекат детето си да расте като дете на самотна майка. Действат импулсивно и необмислено, а не разумно и с мисъл за последствията. Затова повечето като тях са сами и изпитват панически страх от обвързване и раждане.

8. Други красиви стари моми пък са сами, защото са повърхностни, безчувствени и предпочитат да живеят ден за ден, имайки необвързващи отношения със случайни тъпкачи, които им допадат на външен вид и/или като пари, макар отлично да осъзнават какви копелдаци са. Тези жени не искат нито да раждат (част от тях вече имат дете от тъпкач, който отдавна ги е зарязал), нито да живеят под един покрив с друго човешко същество. Имат глупави страхове, че семейството е равно на "робство" в кухнята и пералното помещение и че няма да имат свободата да ходят на купони, почивки и да си позволяват скъпи покупки. Преобладаващата част от тези стари моми с подобно мислене не работят, а са платени държанки, т. е. са нещо като проститутки и продават половия си орган срещу пари и почерпки. Само малка част от тях са върли кариеристки.

9. Тук би трябвало да е мястото за споменаване на жените на 40 години и отгоре, които просто са нямали късмет в любовта и цял живот не са срещнали и един подходящ за тях мъж, но истината е, че такива жени не съществуват. Защо ли? Защото дори и техните съмишленички средна хубост (5-6/10) имат рояци кандидати или, най-малкото, е адски лесно да се запознаят и да имат връзка с почти всеки необвързан мъж (стига да преглътнат егото и да дадат ясен знак на мъжа, а не само да чакат мълчаливо някой да чете мислите им с телепатия); а какво остава за най-красивите жени, които имат сто пъти по-голям избор и интерес от страна на всевъзможни типове мъже: и свестни, и свалячи.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e9b8844104
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Защото при голям избор, накрая нищо не избираш защото винаги се надяваш за нещо по-добро.

Х

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2a9600dd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

4.   Да, харесвани са, но те не харесват тези, които харесват тях.
Жени, които няма да се хванат с някой, кийто не ги привлича, за да не са сами и само, за да се каже, че имат семейство и деца. :))) Не знам кое му е толкова сложното. Също не знам защо са сочени с пръст? В крайна сметка никой не е длъжен да се хване с първият срещнат, да живее в лъжа, да лъже и деугия, само и само обшеството да е доволно и да не е стара мома.
Кофти им бил характера, много избирали.... Ами не, просто не са имали щастието да срещнат човека за тях.
На чужд гръб и сто тояги са малко...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bd479046d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

5.   До автора-считам, че такива жени, просто не искат да са с разни мухльовци, които са с надуто его, търсят си някоя само за секс и да им бъде домашна прислужница, за какво са им такива типове?
Чудя се обаче как стои положението при над 40-годишните стари ергени-техните часовници, може и да са спрели да тиктакат.
Жени, които над определена възраст са сами, не правят чак толкова лошо впечатление, колкото мъже над 40 години и без партньор до себе си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 98211b5ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

6.   Има, да.
Проблемът е 70% в мъжете и тяхната крехка психика тези дни (знам, че има и добри здравомислещи мъже, но тук говорим малко по-мащабно) и 30% в една много грозна извадка от жените.

Има четири основни причини мъжете да не искат сериозни връзки и брак през 2022-ра година и занапред. А това са:

1. Порното - безплатно порно има в редица сайтове, като това създава някакви нереалистични представи за самите мъже, за жените, за отношенията между тях. Прекаляването с порно прави мъжете негодни за връзка.

2. Лесният достъп до секс в реалния живот. Има толкова много жени, които са лесно достъпни за секс, защо му е на един мъж да се старае и да има сериозна връзка, когато реално погледнато почти всяка втора може да си легне с него? Че даже някои и без една вечеря, съвсем без усилия.

3. Егоцентризъм и себецентиране на мъжете. Илюзията за ергенския живот, свободата, супер якото прекарване и едва ли не воденето на живот в стил Питър Пан, си е нещо съвсем реално. Особено ако е по-успешен, мъжът не иска да споделя с друг времето си, не иска да се съобразява, да споделя жилище, да изгражда връзка и да мисли там някаква си жена. Това обикновено са всички тези мъже, които после ходят по форумите и мрънкат как жените ставали само за секс и нищо друго. :)

4. Нежелание за обвързване и липса на сериозни намерения.
Като комбинираме проблема със себецентрирането и лесния достъп до секса, получаваме като резултат много мъже, които не знаят как да се държат като такива и абсолютно не са наясно как да поддържат отношения с жена, камо ли да създадат семейство. Не се обвързват, защото не е задължително и защото обществото не ги притиска да го направят, за разлика от жените.

Ергените са супер вървежни в очите на по-голямата част от обществото, но жените без връзка над 30 ги наричат стари моми и ги плюят, без значение колко добре изглеждат, колко добре са се установили, колко са успешни. Просто деформирано общество, което не трябва да се слуша въобще.

Виновни за това, разбира се, са предимно мъжете.
Те са тези, които години наред лепят етикети на жените и ги принизяват.
Не съм феминистка, но фактите си го сочат - мъжете през последните години са неадекватни, не могат да бъдат достойни партньори.

Ето затова и тепърва ще имаме огромен проблем с този аспект.
Все повече хора няма да се обвързват, няма да се събират в семейства, няма да искат да раждат деца. С други думи - предстои да изчезнем като вид.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fac90c2334
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

7.   В 21 век да говориш за стари моми и да това, че някой трябвало непременно да ги "вземе" е смешно. Тия жени да не са вещи, че някой трябва да ги взима? !
А иначе всяка си има собствена съдба и собствените причини в момента а е сама, при някои така се е стекъл живота, други съзнателно са взели решение да не се обвързват. Няма как да правим генерални заключения. Важното е, човекът да е щастлив с живота си, без значение дали е с партньор или сам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 96dcb878e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

8.   Ами аз съм точно такава, само че съм под 35години. Имам много кандидати, но ме харесват все смотани - дебели, скучни, задръстени, нямаме обши интереси. Влизам в графата много претенциозна, като за разлика ит някои имам какво да предложа и като интелект, и като визия. Мнението ми е, че се обвързват най-лесно тези жени с нулеви претенции за външен вид и чар. Ако искаш нещо по-добро има мнооооого да си почакаш. Жените около мен са все с грозни, снитани, дебели, стари... сякаш не са могли нищо повече да постигнат.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bd479046d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

10.   До н. 2 Кифльо-всички тия простотии дето си ги написал по повод жените-вземи си ги напиши в първо лице, единствено число-и локумените писания, които си разтягал-ще добият Смисъл.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 394890cf5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

11.   Ако са красиви, не са стари моми.
Взискателни са, това е. За 3-4 десетилетия са се нагледали на мухльовци. Искат стойностен мъж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e9814a53ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

12.   Номер 8, от красивите вярност не очаквай! Колкото по-красив е, толкова по... как да го кажа? По-неверен и непостоянен е! Нищо чудно, че обвързаните са с "грозни, снитани, дебели, стари"!

Номер 5, поздрави! Вече разпознавам стила ти - във всяка тема от тоя род едно и също. Колкото до това с домашната прислужница - не трябваше да издавам заверата, но си ми симпатична и ще ти го кажа! Най-сигурният начин да не започнеш работа като домашна прислужница е да не кандидатстваш на обяви за такава и да не започваш да се трудиш в някоя агенция, която осигурява чистачки, детегледачки и прочее помощен персонал! Повечето си решават проблема така и не се притесняват, че някой щял да ги направи насила домашни прислужници. Виж, да поемеш своят дял от битовизмите не е прислужване, а зрялост! Това, дето става, когато спираш да чакаш мама да ти оправи леглото и да те изкъпе - повечето сме минали през тоя момент, други ще минат през него. Няма спасение!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 068e64bf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Да си харесвана, не значи че има някой подходящ около теб. Наблюдавала съм такива процеси, но не днешните кифли, а с наистина нормални, свестни, образовани и т. н жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 72241c94a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Защото да си слаба и красива не е достатъчно за качествени отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f643083518
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

15.   Авторе, отговорил си сам на въпроса. Има и една друга порода жени. Те никога не са мислили или мечтали за връзка без значение с кой от половете вече говорим. Имам такава дама в родата. Мила е, състрадателна е, грижовна е но до там. Както се казва- при вечер се заключва в стаята си и до сутринта- тишина. Еднообразно, но на нея й харесва, иска си го и не се вълнува от всеобщите мнения и норми.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b18cd1baa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

16.   Предразсъдъка за мен е доста инфантилен начин на мислене. Слагат етикети на хора, с които дори не са си казали, , Здравей, ,

Тя е, , стара мома, , защото и има нещо. Или този е, , стар ерген, , защото май нещо е дефектен или има гаден характер. Може и да е така, но не задължително. Аз лично се водя от пътя на логиката. А той е следния. Всички ние след като станем пълнолетни и имаме законното и моралното право сами да избираме пътя в живота си, в следствие от това срещаме различни хора по пътя си. Или пък почти не срещаме. Като не си срещнал подходящата/подходящия. Или пък си ги подминал несъзнателно. Често да останеш сам е и съзнателен избор, когато си бил прекалено много лъган. Точно поради страхът да не останат, , стари ергени, , или, , стари моми, , или просто да не останат без поколение, хората се обвързват с някой, който не е много точно това, което искат и след една две три години са пак сами, само, че с едно две деца на ръцете и тогава става по-сложно, защото и децата много трудно ще приемат нов родител, който не им е биологичен и новия родител трудно приеми деца, които не са негови биологични. В тоя ред на мисли, ще е по-добре човек да се обвърже на по-късна възраст и да е без деца, от колкото вече с такива и да търси в същото време сериозна връзка. То и голяма част от времето му ще е заето от децата, особенно ако е жена. Тупак е казал: Не ме съди, ако не ме познаваш.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: adf2c3d82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

17.   И аз съм като номер 8 - на 34. Все ми казват "сниши си критериите". Е, няма пък. От какъв зор да съм с някакъв тип, само за да не съм сама? От какъв зор да правя компромис със себе си? Образована съм, осигурена съм, мога да дам много, но ако наистина го искам. За човек, към когото нямам грам привличане и пръста си не мърдам и нямам и час свободно време. А то това се разбира първите 5-10 минути. Но моите критерии са малко по-високи. Например не бих си губила времето с ниско интелигентни хора - нацепени батки с два пръста чело, барманчета, сервитьорчета, общи работници и подобни типове лъжа че имам връзка за да не ми досаждат.
Не трябва и да има само пари - наркодилъри, футболистчета измислени бизнесмЯни и подобни - нямам желание да тровя нерви с такива ииндивиди.
Иначе като изключим изброените конкретен тип нямам. Може би някой чужденец по- би ме привлякъл. Имат много различен манталитет и разбирания.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d3f3db23d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

18.   Да погледнем нещата от мъжката гледна точка. Щом една 40 годишна годишна е сама, то си има причина. Няма никакво значение дали не е срещнала Принца, има високи критерии, била с разбито сърце, Уран не е в синхорнизация с Венера или ѝ мирише устата. Това което НАИСТИНА има значение е че никой мъж не иска да бъде с нея!
Шанса/вероятността една 40-годишна жена да забременее е нисък. Не само трябва да забременее, трябва и да износи плода. И на всичкотото отгоре трябва да роди ЗДРАВО (умствено и физическо) дете. Ами после кой ще ги гледа тия деца - то си трябва енергия и сили за да тичаш след тях. Бавачки - супер, но кой ще плаща? Кой ще плаща ин-витро процедурите (знам, Държавата), грижите, нервите... въобще.
Какво правим ако искаме 2-3 деца? Възможно ли - да, възможно и е да скочиш от 20 етаж и да оцелееш - да. Трябва ли да рискуваме с подобни неща - не.

Извода: леличките не стават за сериозна връзка. Серозната връзка е от значение когато искаш деца, в противен случай няма логика да се "обвързваш" с тях.
Стават ли за веднъж - да. Всеки мъж е длъжен да пробва и сам да се убеди, че след втория път ще му омръзне с която и да било 30 годшина. Претенции много, покритие никакво. Искат и висок, и богат, и умен, и с плочки на корма. Но такива като мен гоним 18-20 годишните. Хем по-лесни, хем по-приятни в леглото, и всичко което искат е да си изкрат хубаво и да се позабавляват.
За съжаление голяма част от мъжете не използват логика и разума, а бъркат похотта с любов, като свършват с прецакани животи/нерви/финанси.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a0b6d20807
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

20.   Старите моми и старите ергени са инфантилни хора, които не искат да проумеят, че идеални партньори не съществуват, защото просто няма идеални хора и изпускат немалко шансове. Те не правят компромиси и с годините стават заклети егоисти и мързели и дори като станат на 35-40 чакат "съдбата", а тя ту я има ту не. Тоест те не са по никакъв начин активни. Който търси, намира, в края на краищата. Ако искаш деца и семейство, ще ги имаш. Да, с компромиси. Във всяко семейство ги има. Но те не рабзират това. Гледат филми по Диема и въздишат. И годините летят. После бау - света ми е крив. Не, на крива ракета космоса й пречи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: adf2c3d82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

21.   До 18 - Много плоско изказване на типичен тъмен балкански субект. Наскоро бях на една площадка заради детето на приятелка. Имаше всякакви екземпляри. Но това което ми направи впечатление беше една жена може би 42-43 с дете на около 2 години. Беше младежки облечена, стегната, с прическа, тичаше и се забавляваше децата. "Младите" вирнали цигари, бири, кафета и се разплули по анцузи на пейките.
Имам и пример с приятелка на майка ми, която роди на 45. Времето беше спряло за тази жена. Винаги беше облечена по последна мода. Жените над 40 с малки деца се грижат много повече за себе си.
В цял свят е нормално да се роди над 40, само тук жената е наричана "луда".
"Но такива като мен гоним 18-20 годишните. " - на сън. Защото и те вече си знаят цената. Трябва да си богат чичка за да те удостои някоя с поглед.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0dad665307
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   20, покай се за думите, иначе те пускам в списъка си за кармично възмездие!

Сега сериозно - да не ти обяснявам колко "неактивен" съм бил с години и резултат нямаше. Точно от търсене на идеални е било и неактивност, да знаеш!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: adf2c3d82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

23.   То па като гледам обвързаните са цъфнали и вързали. Живеят с някой максимум 5 - 6 години писне им и минават на следващия. Не им пука да изневеряват и да имат любовници. Седнали да критикуват свободните жени. Един такъв тип с дете дълго време тичаше и след мен. "Тъпата" му жена, (така я назова той) която само му източвала парите, знаела за неговите похождения, ама не му правела проблем. Сигурно и тя някъде има някой друг. По-добре сама отколкото такова "семейство.
От друга страна когато се разделят тези хора с деца вместо да се насочат към себеподобни гонят такива без деца. За какво ми е някой с ремарке? Писнало ми е от такива навлеци. И точно такива несретници най-много лепят етикети 'стари моми" и "стари ергени".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e3c1628468
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

24.   Авторе, не се напрягай излишно. Няма как да разбереш хората, които не са като теб, както и пчелата няма как да разбере смисъл на живота отвъд това да опрашваш цветя. Докато си на животинско ниво на мислене разбиранията ти ще минават през филтъра на инстинктите. Аз лично имах късмета да си намеря жена с моите интереси, щастливи сме и нямаме никакво намерение да имаме деца. Но ето, например сестра ми попада в графата на това, което ти описваш - над 40 годишна, добре изглеждаща, интелигентна и сама. И при нея това си е личен избор. Нито е нещастна, нито самотна. Преподава и работи по проекти. И аз, и тя сме хора на науката. При хора като нас ако не намериш човек на твоето ниво наистина е по-добре да останеш сам. В крайна сметка какво ще прави с един средностатистически мъж, който се интересува от спорт, коли, информира се от телевизията и смята, че най-важното постижение в живота му е да има деца. За съжаление това е нивото в поне 80 % от случаите.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7b09196380
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

25.   Номер 18, каквото ти мислиш за 40 годишните, това мислят 20 годишните за теб.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: adf2c3d82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

27.   В една друга тема един човечец е написал истината за брака и сериозните връзки - щастието е макс 5 години. После идва досадата. И друго - човек над 35 години и с опрян пистолет пак трудно можеш да вържеш. Абсолютно с нищо не може да ме излъже някой. Обичам си личното пространство. Мразя да ми досаждат с приказки и въпроси. Някой да ми спи в леглото, да ми се вре, да ме прегръща без да ме пита искам или не - това ми се струва безкрайно обсебващо и задушаващо. Склонна съм да имам отворен брак с някой. Да ми направи бебе и да си ходи по пътя. Но семейство в онзи класически модел не искам в никакъв случай.
Ж 33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3f1d244402
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Разкайвам се и искрено тели желая късмет! Н. 20 до н. 22

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 98d0a166b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Има хора които просто искат да са си сингъли, това си е тяхно решение и никой няма право да им се "възмущава" само защото си стои сам/а, пък имало свободни в търсене не, но сингълите не ги щат.
Другите, онези които вече на по и над 40 г твърдят, че не намерили сроден човек- ДА, тези със сигурност са зле. Няма как 20 г все другите да са им виновни, там е ясно, че те самите са гнили.
За това и никой не иска стари ергени/моми в търсене на сериозна връзка. Те толкова години ако не са стигнали до извода, че на тях нещо много сериозно им куца, никога няма и да стигнат, само затвърждават повече характерите си.
Но първите са си взели това решение защо така си им харесва живота им. Колкото и да си врете носовете и се опитвате да ги убеждавате да си вземат някого, защото някой има нужда от тях, .. Еми тъпо е "не живей както искаш ти, защото има много нуждаещи се и трябва да жерваш твоят живот за да подредиш и подобриш чуждият". Как пък не!
Аз съм си в дълга връзка защото така искам. Не мога да си представя обаче как някой ще дойде да ми казва какво да правя с моят си живот. Ако реша да не съм обвързана- няма да съм, мненията на хора без личен живот опитващи се да привличат тези, които го имат дори и сами, трябва да си през оная/оня.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: adf2c3d82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

30.   18 - Може би 40 годишната жена не иска тези, които искат нея. А 18-20 годишните са много малко, които ще тръгнат с чичко. Помня на 19 години на първата ми работа един чичак как ми се мазнеше. И не пропускаше да ме покани да излезем. Как се криех и бягах от него. Как лъжех и си измислях оправдания, за да не излизам с него. И сега след 10 години пак ми е чудно какво може да намери 19 годишно мимиче в 40 - 50 годишен чичак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e3ff53c49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

31.   До 20

Не, просто осъзнават, че много от така наречените компромиси не си заслужават усилията изобщо. За какво да правиш компромис и да живееш с някаква досадна, средно хубава жена, която ти мрънкя нон стоп, вместо да си сам и да правиш каквпто си искаш.
Ако за тебе щастието е непременно да си около някой, па било той и някакъв токсичен човек... ок.
Само ча има хора, които се чувстват много добре сами и няма да правят компромиси видиш ли, шото такива като тебе спазват стриктно социалните норми, сакън да не се ожениш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7b09196380
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

32.   Абе те чичаците все си мислят, че са първа младост и младите момичета примират за тях, а момичетата се чудят как да се скрият от тях.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 15b5133a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

33.   Тук са се събрали отбор лелки, коя след коя защитавайки тезите: "Обвързаните са нещастни", "Младите са дебели и грозни", "Чичаците търсят млади, ама не ги огрява", Раждането на 40 -новата еволюция". Тва е някъде виц, я бърже при психиатър!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d7254d0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   И да има причина да са сами теб какво те интересува? Знаеш ли че е проява на лош вкус да си пъхаш гагата в живота на другите. Отстрани изглежда така сякаш нямаш свой собствен живот.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 54e97c4137
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

35.   Моя опит е показал едно - няма сама красива, стойностна и т. н. жена на 40, също важи и за мъжете. Изобщо за хората. Има причина да е сама и най-често причините хич не са малки. Почвайки от голямо его, от абсолютна невъзможност да живее с друг човек и да се съобразява. Има и такива, на които откровено им хлопа дъската. Давам пример веднага. Преди години като бях на 25 и сам бях срещнал една мацка на 41. Нашите ми бяха оставили апартамента.... и котката хаха. Тази кака ме омая, влюбих се, взех я в нас. Уж всичко беше добре, ама забелязах, че котарака нещо почна да се крие, а беше общително коте и много любвеобилен. И се връщам веднъж рано, чувам разговори, обиди, псувни чак и я виждам да бие котарака, ама с една пръчка го бие, той се свил в ъгъла, опитва да избяга, тя го връща и пак бой, хванах й ръката и й казах направо да си заминава до час. Още не мога да го проумея, но беше съвсем очевидно, че това е луд човек, и погледа й чак беше кръвясъл, като на някакъв див звяр, психопат направо, казвам ви - 10 мин. да се бях забавил и щеше да го е убила там насред кухнята. Беше му счупила едната лапа и ребра. И затова ви казвам - няма свободна така 40 г. кака натокана без причина. Има причина и то може да ви шокира изневиделица, аз още се стряскам като се сетя, до тогава, а и 20 години по-късно никога, ама никога не съм виждал наживо някъде такава безмилостна и безпричинна агресия, все едно демон беше в нея, като на филмите. Моя съвет е хич да не се занимавате, не ви трябват дълбоки води.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bd479046d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   до н. 33-кифлоприземителя, вместо да даваш съвет на хората да отидат на Психиатър, потърси си някой Психиатър- за теб самия. Навсякъде дрънкаш простотии за разни лелки, но много се засягаш, когато се говори за чичковци, очевидно не си дорасъл на акъл, годините които си навъртял.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7b09196380
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

37.   Тука са се събрали отбор чичковци, които защитават тезите:
"50 години са новото 20, ама само за мъжете"
"Младите мъже са дебели и грозни и пишките не им стават"
"Можем да правим деца и на 70, нищо че страдаме от еректална дисфункция от 20 години. "
Тука и психиатър няма да помогне!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6228de1e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

38.   Има много омъжени жени на 40-50, на които със спорт и съвременни естетични процедури не им личи възрастта, та защо е нужно непременно да си стоят сами на таьи възраст?
За мен отговорът е, че тези жени са пасивни, но максималистки, липсва им предприемчивост да намерят партньор близък до техните изисквания, но същевременно не са склонни да правят никакви компромиси с външния му вид. Някои дори изграждат въображаем идеал, който търсят на всяка цена. В общи линии става дума за тежки аномалии в характера, граничещи с ОКР и нарцисисъм, дори за известна алчност, че все има по-добър вариант, без да се отчита фактора време и без да се поставят приоритетни критерии, без да се предприемат никакви действия в посока намиране на подходящ партньор в живота.
Та ако си вземете стара, но лачена мома ще живеете с едно нарцистично, самовлюбено, себично, егоистично, критично мрънкало, което вечно ще чака да го ухажвате ежедневно с всевъзможни подаръци и цветя, защото видите ли, тя е великата красаваица, пред чиято повяхваща красота всички мъже гледат със зяпнали уста, а вие недостойният, трябва ежеминутно да се доказвате пред нея. А за черешката на тортата запазваме нейната пасивност, липса на предприемчивост и практичност. Освен това си пригответе куфар с пачки, защото ще сте длъжни да плащате за нейната месечна поддръжка минимум 1800 лв на месец само за лице и коса.
Честито на печелившите!

Жена съм.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 601cd9e53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   38 блестящо си го описала дума по дума всичко е вярно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 06aca01f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

40.   Хахахаха колко прост народ!
На хората, които са сами им хлопало нещо и не били в час. Много е лесно дда съдим другите, да ги критикуваме и коментиираме. Не се ли замисли някой от критикарите, че човек ноже да в преживял раздяла, разочарование, да има травма от детството или да не среща подходящ партньор?
Ако съм жена на 40 със сигурност не бих се хванала с първия срвщнат, за да не ме одумват критикарите.
И да.... Забелязвам, че се говори за стари моми само, а за ергенитте на 45? Или за тях, както някой много дпбре се изрази, часовникът спира?
Да не говорим, че масово мъжете отбягват сериозните отношения, ангажименти, брак и деца и после с цялата си злоба коментират жвните. Ако е семейна какъв грешен избор е направила, а ако не е, значи е стара мома и нещо й хлопа.
И много коментари от жени ме отвратиха.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 96fb3639c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

41.   Номер 36, параноята, която те е обзела, не е полезна даденост. Мнение номер 33 е написано от друг човек, а не от Кифлоприземител, но въпреки това е съвсем точно! Едва ли са много жените в темата, които са ПРИВЛЕКАТЕЛНИ БЕЗ ГРИМ стари моми, годни за семейство (не просто да им е даден наготово полов орган, а да са разбрани, верни и изградили ценни качества на личността), без влагалищни болести, без увиснали гърди, без паласки, без големи количества целулит поради обездвижване, верни, искрени, ебали се с по-малко от 3-5 мъже през живота си, без комплекси, без параноидни наклонности, без деца от провалени бракове, без да са киселячки и мразещи бебетата и децата, без изтощена от пребоядисване коса, непушачки с чисти дробове, спортуващи (или поне дейно движещи се) и с ханш, не по-широк от две педи (40-42 см).

- Звероукротител

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cdb02c22ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

42.   Подкрепям #40.
Обществото става все по-тъпо, хората масово изпростяха. Повечето коментари и теми в този сайт го доказват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3470faf12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   40, ти женски теми в сайта не си ли чел? Там обилно разясняват психичните отклонения на старите ергени, както и коя точно дъска им хлопа или е хлабава! Разбирам мъжете - жените така старателно разясняват казуса, че не е нужно и те да се включват.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 72241c94a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   Леле, КП съвсем шизофреняса, нов герой е вкарал с нов никнейм. Ама тя приказката за новия бардак не е случайна... Човек, потърси специализирана помощ, с правилните медикаменти ще живееш пълноценен живот!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6595b790c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

45.   40, това не са коментари на жени. Това са коментари на огорчени комплексирани мъже, които се подписват като жени, като част от опитите им да внушат "правотата" си.

Зверчо, ти за комплекси недей да говориш, че ти пращиш от такива.
В Библията е написано, че само праведните могат да хвърлят камъни първи. Ти си комплексар №1 на този и други форуми, така че с чуждите комплекси не ти е работа да се занимаваш. Особено ако не ги избиват по теб, както ти правиш към жените във всяка тема.
А като започнеш за физически характеристики да говориш, каквито ти нямаш в мъжки еквивалент - ни в лице, ни в тяло, става забавно. Присмяла се хърба на щърба, както казва народът. И после пак ще лъжеш, че си нямал почти никакви изисквания към жените. Мениш си мнението през няколко публикации. Хахаха

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 57469703bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

46.   Тези привлекателни самотници страдат от девиация. Тотално сбъркан информационен поток и нагласа за живот.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8d611488a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

48.   Нищо не мисля за "жени около 40г който обаче са доста красиви и слаби, цял живот имат купища обожатели който ги свалят и въпреки това са сами". Да живеят както искат- без мъже, с котки, с кучета - тяхна си работа. Всеки си живее живота както го разбира и както иска.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: adf2c3d82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

49.   То може и семейна жена с деца да си и пак да ти хлопа дъската. Няма никаква гаранция. Например жена, която няма финансови възможности, но ражда по 5- 6 деца, че и повече от нкакъв бунак. И след това чакат хората да им помагат - това нормално ли е? Или някоя с две - три деца от различни мъже. Или някоя родила и хвърлила детето на баби и дядовци. Жените, които са над 40 просто имат по-реалистична преценка. По-умни и по-предпазливи са и не биха се хванали с кого да е. При положение че мъжете са повече от жените те със сигурност са имали във времето възможност да създадат семейство. Но мъжът отсреща не им се е сторил надежден. А тук някакви женички нещастни в семейния си живот мислят, че ще ги уязвят като ги наричат как ли не. Нещастните семейни жени могат да бъдат много злобни. От личен опит го знам. Ядосал я мъжа й тя си го изкарва на мен с приказки от рода на " Ти нали си стара мома, не можеш да разбереш моите проблеми"или "Лесна е твойта, сама си като кукувица, живееш си живота. "
Ж 34

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: adf2c3d82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

50.   41. Какво да кажем за мъжете? Едва ли са много мъжете в темата, които са привлекателни стари ергени. С нормално телосложение - не дебелаци, не нацепени батки и не кльощави вейки с талия от две педи.
Без бради като на клошар сплетена на плитчица или пусната на свобода. Без грозни татуировки и без обеци. Без мазни косици до раменцата или кръста. Но не и гологлави типове. Без болести на онази си работа, без да смърдят на алкохол и цигари. Без да са мазни чалгаджии или мърляви метали. Без да са с агресивни наклонности. Без мотото им да е "аз съм господаря - жената е под мен, тя ще прави каквото наредя. " Които са интелигнтни, образовани и финансово стабилни. Каквото е за жената - това е и за мъжа. Щом до 40 е бездетен и без семейство нещо с него не е ОК. Той дори е в по-лоша позиция от жената на тези години. Голяма е вероятността да се превърне в кварталната пиянка. Примери много. Жената е психически по-силната.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 96fb3639c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

51.   Номерче 50, какви са тези глупости за "и не кльощави вейки с талия от две педи"? Дори само от тези ти думи ти загатваш, че изобщо не се вместваш в тези мерки и ако действително е така, то ти страдаш от огромни комплекси, щом считаш мъж с широчина 2 педи в талията или ханша за "кльощава вейка"! Аз съм 171см/92 кг и най-широката част при мен на същите места е 41 см. При все, че съм малко над нормата и още трябва да се стягам. А има мъже с отлична атлетична фигура, които са видимо по-тесни от мен (вероятно 35-38 см в ханша и талията), така че прави си сметката ТИ колко отпусната и дебела си, ако си хем по-ниска от мен, хем по-широка! Адски много жени на моята възраст изглеждат с 10 години по-възрастни от мен и са широки по 3 педи, т. е. 50% повече от мен, като са и по-ниски. Най-малко 20% от ученичките също са така, защото се тъпчат с всевъзможни боклуци (отделно от пушенето, което е вече като епидемия сред момичетата и младите жени).

В топлите дни карам велосипед по 15-20 км, почти всеки ден извървявам по 6-10 км (през зимата и повече), правя по 50 или повече лицеви опори на ден (не е много, но е по-добре от нищо), а снощи за пореден път изкачвах няколко етажа по стълбището с тежките торби с покупки просто за удоволствие и укрепване, вместо да ползвам асансьора. Най-големите ми недостатъци са, че съм верен, откровен, всеотдаен, целеустремен, щедър и разбран, даденото от мен обещание е по-силно от който и да е договор, не пуша и не пия алкохол (освен малко "Бейлис" или друго сладко ликьорче в редки случаи), не гледам спорт и телевизия като цяло.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 120470b538
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

52.   До 50

Обзалагам се, че ти си много убава наистина. Ти си направо цвете, ебете се по 10-15 години с всекви отрепки, ама иначе изредила 550 изисквания какъв да е бил мъжа. Е как да искаш да се обвържеш после, мене направо ме е гнус само като чуя как говорите, па камо ли да те пипне човек.
Да, да знаеме, ти си много красива, много преуспяла, знаеме знаеме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 77ed44f0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

53.   49, хаха, хлопала й дъската, че раждала, докъде стигнахме. То и с дете можеш да си живееш живота, не го ли знаеш? Ти така се изказваш за семейните жени, че изначално вярваш, че да си семеен носи нещастие. Само че едно ще ти кажа, че жена с три деца е в пъти по-щастливи от теб. Ти се имаш за Стара мома на 34? Стара мома в жена около 37. Помощ съм видяла да искат само циганките. Там където помагат баба и дядо родителите работят. Има и изключения, има и много злобни семейни вярно е, както и има стари моми свестни, но те са изключения и в единия, и в другия случай. То е ясно, че мъжете не са надеждни, мислиш, че не го знаем? Но радостта от детето нищо не може да ти даде. Дори да си с един колкото да ти направи дете, пак е добре.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9aaa3fd189
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

54.   50. До 51. и 53 Изобщо не ме интересува какво тренирате. Не харесвам кльощави мъже. Предпочитам мъж с леко наднормено тегло - до 10 кг. отколкото щека. С кльощави типове не се занимавам. И да имам си всичко - така че трудно някой може да ме впечатли с нещо. Не ме интересуват нито парите, нито мускулите ви. Айде със здраве.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker