Какво е това - Леко момиче просто Игра или не знае какво иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво е това - Леко момиче просто Игра или не знае какво иска
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 976 пъти
Здравейте
Аз съм момче на 27г и живея в Англия
Преди 4 месеца едно момиче (англичанка) започна работа където работя аз и от първия ден започна да ме търси с поглед и да ме гледа толкова втренчено в очите без да отмества поглед по 5 сек. от мен и да ми се усмихва.
Отначало не обръщах внимание защото предишната ви връзка приключи кофти и не исках нещо подобно отново да преживея все още.. и така около месец ми даваше тези сигнали аз умишлено не направих нищо мислех си че ще се откаже но не.
Един ден реших да я попитам за инстаграма и започнахме да си пишем. Писахме си и след седмица реших да я поканя да излезем на разходка тя прие каза ме ще е страхотно но баба и починала скоро и в момента не се чувства окей да го оставим малко по на там във времето казах окей. След 2 седмици отново и предложих и отговора беше че все още не се чувствя окей и така минаха 2 месеца в писане, погледи и усмивки на работа докато излезем за 1ви път.
През тези 4 месеца си пишем постоянно всеки ден през 1-2 часа си отговаряме..
На първата ни среща ми каза че има 1 час свободен защото ще ходи някъде си със сестра аз казах окей. Взех един малък букет цветя и се видяхме зарадва се много на цветята говорихме си смяхме се беше страхотно виждах че и тя се чувства страхотно не съм опитвал нищо.. целувки, хващане за ръка (само 1 път слизахме по едни стълби). Разделихме се с прегръдка и с уговорка за повече време следващия път.
След около 30 минути тя ми писа първа и се извини че е нямала много време и обещава че следващата ни среща ще бъде по дълга. Докато си писахме ми каза че е бившия и я изгонил и т. н държал се ужасно с нея и тя се чувства уплашена и е трудно да се довери отново. Обясних и че не съм такъв тип момче и че ще и го докажа с времето
След седмица се виждаме отново разходихме се хванах я за ръката всичко окей спряхме да едно място с готина гледка прегърнах я казах и че я харесвам наистина много и пробвах да я целуна и тя ми каза Не!
Казах окей хванахме се за ръце и продължихме да вървим.
След като се прибрахме и писах че се извинявам ако съм избързал тя ми казва че проблема е изцяло в нейната глава бившия и винаги бил разправял колко лесно я бил спечелил и как веднага тя била хлътнала и си е обещала повече толкова лесно да не се дава...
Няколко дена след това я поканих отново да излезем каза че трябва да гледа племенника си и т. н оправдания... да но аз бях хлътнал. вече. и реших да и призная че я ОБИЧАМ с идеята че така ще бъде по сигурна в мен и намеренията ми тя се зарадва каза че това е най милото вещо което е чувала и че миналото и просто на моменти я плаши но ще се пребори с това.
На работа продължава всичко усмивки погледи и т. н...
След още седмица отново предложих да се видим тя се съгласи и в деня на срещата ми писа че била заспала.. и не се чувства добре предложих за следващия ден имала говорка с приятелки.. аз казах окей виждам че не искаш да се видим просто няма проблем и тя отрече и каза че просто се страхува и се дистанцира...
Опитах много пъти обясних и че не бих я наранил че имам сериозни намерения и т. н казваше че знае и разбира всичко това..
И така 3тата среща е 1 месец след 2рата ни... бях и купил едно герданче със сърце подарих го зарадва се прегърна ме опитах да я целуна и успях после тя ме целуна и така през цярото време се прегръщахме и целувахме казах и че я обичам но тя отново нищо не каза.. разделихме се прегръдка и целувка и уговорка за следваща среща.
1 седмица след това аз тръгвах за България за 1 месец последния ми ден тук се разбрахме да се видим и да ме изпрати.. ами не се видяхме... оправданието беше че е с родителите си на барбекю аз се ядосах и казах директно - заедно ли сме и изобщо искаш ли да сме заедно или искаш да изляза от живота ти
Отговора беше да харесвам те искам да сме заедно но чувствам че ти знаеш какво искаш а аз не... и има нещо което ме плаши
Заминах за България и няколко дена след това ми написа че не е готова за връзка и да си останем приятели... а и казах няма как да бъда с нея и като се върна ще говорим и така 2 седмици не си писахме после. и писах каза че съм и говорил малко грубо защото аз се ядосах на това което ми написа.. но обяснихче след 4 месеца и да чуя това няма как да бъда щастлив и усмихнат.
Върнах се в Англия много пъти говорихме обясних и че искам да се боря за нея да преодолеем проблемите заедно че не искам да се отказвам от нея защото наистина чувствам всичко това но тя постоянно ми казва че е объркана че не знае какво да прави че и трябва време за да бъде със себе си и че е по добре да бъдем приятели сега
Попитах я имаш ли чувттва към мен и ми казва НЕ ЗНАМ
Питам я кажи ми Да или Не и отново ами не знам в момента какво изпитвам объркана ми е главата искам време
Не знам умишлено ли не ми казва отговора с цел да не си затваря напълно вратата към мен или не знам честно казано...
Какво да правя според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: fd1316b4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Момичето не е готово за връзка, а ти я притискаш. Остави я на мира известно време, а не й поставяй ултиматуми. Ако някой ме напъва така, ще ми види гърба. Освен това, два пъти те излезли и вече я обичаш. Не бързаш ли малко? Имай предвид, че на запад битуват доста предразсъдъци спрямо нас. Може и да получава съвети от околните, че след мизерната й връзка, не й трябва някой българин.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0b06ac38d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Има няколко варианта. Прави се на недостъпна, за да я искаш все повече или вижда, че си налапал въдицата и се възползва от емоциите ти. Спри да я гониш и най лесно ще разбереш.
Успех :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1eb97cf413
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз съм жена и искам да те посъветвам да не таиш надежди. С това момиче няма да излезе нищо. Насила хубост не става. Ако и тя беше влюбена щеше да те чака с нетърпение, а не да отлага срещите ви във времето. Всичко това, което си описал са просто оправдания от нейна страна. Насочи вниманието си към други. Успех и бъди щастлив.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3d7322b523
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Спри, и й кажи като осъзнае какво иска, държи ли на теб, иска ли да бъдете заедно да ти се обади! Според мен е по-голяма вероятността да се реши така отколкото през 2-3 дена да я питаш ти.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3f7cf14648
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Питаш какво да правиш? Имаш две възможности- или да седиш на резервната скамейка като приятелче за неопределено време и да чакаш да ѝ се избистри мътилката в главата (вероятно с някой друг) или да ѝ теглиш една нашенска на ум и на глас да ѝ кажеш "аз бях дотук". Като спреш да се занимаваш с нея и потърсиш някоя, която е по-наясно със себе си и желанията си.
Аз ти препоръчвам втория вариант, пък ти както си решиш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 586a36510e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма да я бъде. Иска внимание на работа и не те допуска до шичния си живот. Оставяй я според мен си играе, и " избива " липсата на внимание. Не хаби усилия и време с тази

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c8a9f058a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Прекалено си агресивен, отблъснал си я, направо си като отчаян. На 2-ра среща вече я обичаш, на 3-та имаш сериозни намерения. А още секс даже не сте правили. Как очакваш да вземе некакво решение от 3 срещи през за месеци и 2-3 целувки???
Не знам дали е възможно да оправиш това впечатление. Ако в момента се фане с некой по-умерен гориш.
Опитай това - кажи и че си обмислил и че си разбрал че си се объркал че я обичаш и имаш сериозни намерения. Разбрал си неправилно страхотното начално привличане което си имал към нея като любов. Засега искаш да продължите с бавно темпо - среща 1-2 пъти седмично и да видите какво ще излезе. И така докато естествено стигнете до секс (некаде около 3-тата среща).
След първия секс ще има голема преоценка - или сте дотука или ще последва втори. "Обичам те" казваш само в неин отговор и по-далечни планове от следващата среща - не.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 26ce3b046b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти си абсолютен мазохист. Напомняш ми на мен, ама аз бях така на 18 брат, а сега съм на 29. Почти колкото тебе.
Хванал си някакво извратено курве, което обича да со прави mind games с такива като тебе.
И ти уж да не и обръщаш внимание, после изведнъж си почнал, разходки, цветя. Баба и умряла, па не се чувствала ок... абе стига глупости бе брат. Заебвай я на секундата, не си хаби еремето и нервите.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5a7582bc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Губиш си времето. Тя се ебе с друг или ползва вибратор. И в двата случая ти си на второ място, няма шанс да се промени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cd88af3e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Първо наистина изглеждаш отчаян. Тя е пробвала да се поцелува с теб да види да ли ще усети нещо, явно не е усетила привличане и е решила да те фреднзонде. Не си губи времето. Другия път не се опитвай да привлечеш жена с подаръци и, , обичам те, , това изглежда много отчаяно.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3f0941ff6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Станал си на циркаджия направо.
Ако беше някой негър вече щеше да е дупчил на втория третия ден..
Съвременни те мъже са се превърнали в едни мекотели.
Жените облъчени маймуни.
Забележи как действат мигрантите и негрите и прави като тях ако искаш да имаш успехи.
Тази я отпиши. Служебни усмивда Да
Пълзене зад гъза Не

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bf8defc3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Колкото и да е наранена една жена от предишна връзка, не си търси вечно някакви странични извонения. Ако беше открит човек, щеше да ти каже, че йнтрябва малко време, че се държи така, защото скоро е излязла от друга връзка, но тя до момента не показва особено привличане към теб. Много бързо си й казал "обичам те", без дори да си я опознал достатъчно.
Мискя, че като темперамент сте различни, а и тя не е открит човек. Това с игричките за недостъпност ми е до болка противно!
Как някои мъже бе осъзнават, че не става дума за игра и лов, а прости жената срещубтях не ги харесва, не изпитва любов и страст, няма химия, а преследва други интереси - финансови облаги, издигане ка работното място и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6c9c2d4b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Върти те. Хората за тва време семейство правят или бебе, а вие сте ма ниво 1ви клас в комуникацията. Според мене не те харесва и си търси оправдания. Ако птодължиш да я натискаш за нещо, ще изглеждаш жалък.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker