Допада ми, но е обвързан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Допада ми, но е обвързан
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1467 пъти
Здравейте.
Имам следния казус. Един мъж проявява интерес към мен от много дълго време. Но понеже имах чувства към друг, не си давах вид на заинтересована, а и не бях честно казано. В последствие момчето си хвана приятелка, с която е и в момента, но въпреки това продължава да има интерес. Понеже искаше много да се опознаем, го отдавам на факта, че явно не е много влюбен в приятелката си или убива време с нея.... Не го познавам много добре, а и е чужденец и не живеем на едно и също място. Сериозен е, стабилен има собствен бизнес и т. н, но си казвам, че щом има приятелка и въпреки това не му пречи и продължава да иска среща с мен, ако аз съм негова приятелка може да направи същото.... Големи хора сме все пак на по 30г. Аз разбрах случайно, той не я показва много, но попаднах на стори, на което бяха заедно. Веднъж го попитах, първо отрече уж на майтап, че не се е сгодил все още е свободен, но аз упорствах до си признае, защото знаех и той си призна.
По принцип никога не се намесвам в чужди връзки или ако е женен мъж абсурд.... но си казвам, момчето не е лошо, той какво е виновен, че аз толкова време не му обръщах внимание. Много ясно, че ще си хване приятелка... Имам симпатии към него, но той повече ме харесва и иска да се опознаем, но факта, че има приятелка много ме разколебава... Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6aa6d61d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Първоначално, дълго време въобще не ти е правил впечатление човека, ти си си имала своите предпочитания към друг, но когато "си изтрезняла" и си НАПРАВИЛА РАВНОСМЕТКА, си РАЗБРАЛА каква голяма КЕШОВИЦА изпускаш. И сега ще го превръщаш в КРЪШКАЧ, ще направиш така, че друга жена да страда, за да НАБАРАШ ПАРАТА!

Иначе колко сте добре жените, колко сте харизматични, мили, нежни създания, колко сте невинни с ангелски излъчвания, как все имате нужда от помощ и закрила, но да крадете от щастието на друга не е проблем за вас.

Дано и на теб мъжът ти изневерява и да оправя други. Нищо лично. Но каквото посееш, това трябва и да пожънеш. Аз на това му казвам справедливост.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2d6cec23bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "но си казвам, че щом има приятелка и въпреки това не му пречи и продължава да иска среща с мен, ако аз съм негова приятелка може да направи същото"

Уоу, ти си направила рядко логическо съждение за жена... Дали ще го последваш е друг въпрос...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 696674281c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мисля, че ако утре ти си му приятелка, ще постъпи и с теб, както сега постъпва със сегашната си приятелка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cfd60b6142
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   “Има собствен бизнес” - това ли те влече да си му изтривалка на този чужденец?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8ebd9870d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Айде, бедняците веднага се изхрачиха.
Не разбират, че жените тях не ги харесват не защото са финансово бедни, а защото са емоционално и духовно бедни.
Иначе авторке, аз не бих се занимавала с този - както днес изневерява на нея, така утре ще изневерява на теб.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a095bdcdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами какво да ти кажа, понякога хората се разминават. Харесват се, има шанс за добра връзка, но първо единият е зает, после другият, общо взето - съдба. На мен самата също ми се е случвало, тъжно ми е било, но се преживява. Най-важното за човек е да запази достойнството си, това смятам аз. Не се намесвай, продължи както досега. Когато е свободен (ако някога отново е), тогава да, но не и докато е във връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e0eb6f2e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Чужденец, собстве бизнес, има си приятелка.
Ключовите неща, които те карат да ти "харесва".
Класика в жанра

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ef3309ad61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От темата разбрах, че жената е на 37 място по разсъжднения след мисирката.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6074d6578f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Номер 5, и, естествено, всеки "финансово беден" е и "емоционално и духовно беден", нали? Ама че готина логика, позволяваща ви да харесвате все "финансово богатите"!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8ebd9870d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 10, емоционално и духовно богатите нямат нужда да храчат непрекъснато по другите, както ти правиш, просто защото не се класираш в ничий критерии.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: be05dc87a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Вие как мислите, питаш? Мисля, че като те оноди 1-2 пъти ще загуби интерес към теб и пак ще е с приятелката си, а ти ще пуснеш тема "Защо вече не съм му интересна? ".

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dcbb90e6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От авторката :
Аз само едно не разбирам...
Добре, нямам кой знае какъв проблем този сайт е създаден за взаимопомощ.... Защо трябва да си избивате комплексите тук като оставяте такива злобни коментари... По -добре ли се чувствате? Май си оставате същите жалкари..? Като сте много напред в емоционално, духовно и финансово отношение, защо толкова се засягате от коментара на номер 5?
ИНАЧЕ по въпроса с момчето...
Нито е първия, нито е последния финансово стабилен, който има интерес към мен. И да естествено, че щом имам избор бих предпочела мъж, който си е стъпил на краката, а не някой прикрит, злобен комплексар като повечето коментирали тук...
Естествено, че не бих имала нищо общо с мъжа, докато е във връзка. Ако реша да предприема нещо изобщо към него, единственото, което бих направила е да оставя той сам да си прецени дали ще се раздели с приятелката си и чак тогава евентуално бих имала нещо повече с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4e59ed4b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е, как изведнъж ти допадна, а преди беше незабележим. Наскоро научи, че има бизнес ли?
Не е ли повече от ясно, че ще бъдеш поредната бройка?
А за какво ти е мъж, към когото нямаш никаква тръпка? Тръпката я има или при пръв поглед, или я няма.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 54e9e9e7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   11, готин /и неуспешен/ опит за затапване! Напомни ми на случка от детската градина.

Казвам, че според вас "всеки "финансово беден" е и "емоционално и духовно беден"", без изключения - ВСЕКИ означава голяма бройка хора, а не само моя милост. Как мислиш - има ли значение какво ще напишеш за мен, докато има още много хора, на които не си успяла да "лепнеш етикета"? А можеше просто да си признаеш, че жените се сещате за емоционална и духовна бедност, когато не откриете финансово изобилие у кандидата си! Знаем какви емоционално и духовно бедни сте приемали - чели сме темите в сайта, общуваме и извън Споделито!

Истината е, че едно говорите, а друго правите. Ще ви заболи ли да си го признаете? Спокойно, пак ще се класирате за рая, когато ви дойде времето! Все още сте 99% светици - за тоя 1% ли сте?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8ebd9870d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами 15, няма нужда да признаваме нещо, което не е вярно.
Но щом предпочиташ да виждаш неуспехите си със жените като следствие от липсата на финанси, а не дължащо се на отвратителния ти характер (недай си боже да признаеш, че имаш проблем и да работиш да го решиш, ауу, анатема направо) - карай си така, на мен ми е все тая.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4f87c6754d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Хайде пак - четене с разбиране в кой клас се учеше? Кой ти говори за "моите неуспехи"? Къде освен в твоите опити за бягство по тъча се говори за мен? Мога да доведа съпругата си, за да ти каже колко емоционално беден съм, но ще си го спестя! В момента не е добре и смехът ще ѝ навреди. Пък и е проява на лошо възпитание да замесваш други хора в споровете си, затова само ще спомена "най-големият си неуспех", който ме накара да съм дори още по-краен към онези от вас, които продължават да дискриминират свестни мъже. Това, че аз съм успял някак да се размина с вашите предразсъдъци, не означава да оставя другите да се мъчат сами. С вас съм, братя! Докато дори един мъж е оплюван неоснователно, борбата трябва да продължава!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 99b21c2f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не мога да повярвам какви хора съществуват на този свят, къде е моралът? Къде е достойнството и съвестта на хората? Тръгват с обвързани или обвързани си хващат любовници... Поставете се и вие на мястото на този, на който изневерявате, добре ли ще се чувствате след като разберете? Аз лично ще се чувствам като ненужен парцал! Хората трябва да помислят дали биха могли да причинят това на някой невинен човек или на човека до себе си, който обичат и този, който обича тях!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker