Безумия в дискотека. Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безумия в дискотека. Помощ!
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1883 пъти
Много съм разстроена и ще се радвам, а ако някой може да ме успокои и даде правилен съвет.
Познавам се с едно момче от 3 години и го харесвам много. По едно време исках да сме гаджета, но не ни се получиха нещата - той ме отхвърли. Ще го нарека З. С времето обаче сме запазили приятелски отношения и понякога се виждаме в приятелски кръг. Вчера той ми се обади ненадейно Беше много лъчезарен както винаги, леко ме сваляше, типично в негов стил и ме покани на дискотека. Приех, защото го харесвам и защото с неговата компания винаги си изкарваме много весело. Въпреки тези бъзици от негова страна ние сме само приятели и не съм си мислила или мечтала, че може да излезе нещо повече от това. Мислех просто да се позабавлявам на дискотека.
Проблемът е, че един негов приятел ме харесва, а аз него не. Изрично му казах да не го кани, защото това момче ми е досадно. Изглежда отчаян. Разведен е. Виждала съм го само 4-5 пъти и за това време той почна да ми говори само за това колко искал дете на всяка цена и ако не станело до година ще се върне в родния си град. За мъж на 33 години това не ми се струва нормално. За къде е тръгнал да бърза и за какво да ми ги приказва тия простотии, освен ако не иска от мен. Той иска да сме гаджета, много пъти го е показвал, кани ме, ухажва, предлага какво ли не, измолва ме и аз въпреки това пак не го харесвам. Даже обратното.
Ужасът започна, когато отидох в дискотеката и видях, че приятелят му, който ме сваля, е там. Ще го нарека И. Започнах да се чувствам все едно всичко е нагласено и З се опитва едва ли не да ме сватосва за И. Не знам колко са близки, ама често ходят по дискотеки заедно. И. започна да прави страшни циркове, като се опитваше отчаяно да ме накара да ревнувам. Довлече три много малки момичета на нащо сепаре и почна да ги сваля. Аз не ревнувам изобщо, но попаднах в някаква абсурдна ситуация От една страна не знам на кого да вярвам, от друга З. не показа някакъв интерес към мен, само приятелски както винаги и отново се почувствах отхвърлена от него. С И. въобще дума не си обелих. Той вече тотално ми падна в очите. Довчера го мислех за досаден, оттогава започнах да го мисля и за напълно отчаян. И. започна да се натиска с едно мимиче пред нас и З ми каза: Виж как я натиска. Аз му отговорих, че ми е все тая, да спи с която иска, само дето се излага, щото до вчера ми наду главата за бебета и семейство.
Накрая З. си тръгна първи от дискотеката и му се разсърдих, че ме иставя при тия. Не че е длъжен да стои с мен, ама ми развслиха настроението с тия филми и реших и аз да си ходя. И. продължи да се вживява в ролята си и си я хвана онази под ръчичка пред мен, за да покаже, че си тръгва с нея и ще я води да правят секс вкъщи. И тва не ме грабна особено. Тоя мъж толко ми падна в очите, че реших да не поддържам контакт с него.
Това са мъже на по 33 години и е малоумно да се държат така. Може и аз да не съм много зряла, но за мен те просто са лицемери.
Чувствам се зле защото продължавам да харесвам З. Той се оправда с това, че не е канил И. в дискотеката. И. му бил звъннал да го пита къде е и е дошъл след това.
Чувствам се все едно всички ме разиграват.
Моля дайте съвети. Какво иска З. от мен и защо се държи така?
Аз не го търсих. Той сам ме потърси за дискотека. Защо го прави? Ако му е за секса, може да си избере която си иска. Защо да ме закача мене точно???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: b7a726a68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Имаш проблем със себе си и егото си. Просто се чувстваш отхвърлена от този който харесваш. Очевидно тия двамата нямат намерения към теб. След като този З продължава да се държи дистанцирано не виждам защо ти да се унижаваш и да продължаваш да упорстваш, освен ако егенцито то не е наранено и вече искаш просто да си с него, да му го "върнеш". Реално сигурно и ти не го харесваш, просто се чувстваш прецакана.
Споко, ще ти мине. Намери си някой друг

А този И изобщо не разбрах какво общо има тук, че написа толкова излишна плява за него..

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0ad2314478
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо беше момче, после се оказа 33 годишен мъж... Ти на колко си?
"Защо да ме закача мене точно??? " Питай него.
И като пишеш измислици ги пускай в раздел Измислени истории.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2f913a32cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Е то е ясно, тоя дето харесваш те лъже. Извикал те е за да се засечете с онзи, а той пък е решил да пробва тактиката с ревността. Както виждаш не са особено добри в игричките хаха.
Бтв тоя дето харесваш е добре да изрежеш всякакъв контакт с него, защото така не можеш да продължиш напред, а моя съвет е да продължиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3e3a59e988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Само да ми обясниш как пръч на 30 години е още “момче”? Хахаха.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ab7a54f439
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ето нагледен пример за женско тъпоумие, какво си се вкопчила в този? Само той ли е на света, та продължаваш да го мислиш, след като не си неговия тип? Просто те има за позната, сигурно чука поне 10 като теб, които са по-млади или секси...

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a2f1240f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На 3 въобще не му дреме за теб, на досадния му харесваш много, човекът иска семейство и деца, което БИ ТРЯБВАЛО да е най-нормалното нещо за останалите, на които мозъците не успяха да им промият със "самодостатъчността". Вече, че ти не го харесваш и че той действа малоумно спрямо теб, е съвсем друго нещо. Типичният триъгълник. Ако 3 е достатъчно мъжкар няма да ти го сложи веднъж/дваж, макар и да отречеш, си готова да му пуснеш веднага, независимо от това защо и за колко те иска. Вероятно си под 30. Споко, ще ги минеш, ще се опомниш, и освен 3, ще търсиш и 4 и 5 и 6, обаче вероятно и те няма да искат. Много зависи от това колко преди това ще минат през теб, макар никой мъж да не ти го признае, това е много важно за нас. И като цяло, да не мислиш, че се заяждам, че плета някакви кофти сценарии или нещо от сорта, това просто е нормално стечение на нещата, което предвиждам. Пожелавам ти 3, като толкова го искаш, но се замисли ти как се чувстваш от "досадния". Горе-долу ти си "досадната" за 3. Ако искаш да си в тази позиция, окей.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c38f8004b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защото позволяваш да те разиграват. Единият те е зарязал сама и духнал, другия се прави на вървежен. Пълна пародия.
Другият път ходи с хора, с които ти е приятно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fbc24dd6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Май нито един от двамата не те харесва наистина.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ffc8f7136e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Поредната бъдеща авторка на теми със заглавие от рода на "Всички мъже харесват кучки". Но сега поне можем да проследим генезиса на това епохално откритие!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 19787f11f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Блокирай З и повече не се занимавай с него. А и И също го блокирай и си търси други приятели.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56df0f60ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Като сте големи хора, кви са тези дискотеки изобщо да питам???
Решили да ходят да се свалят по дискотеките като 18 годишни.
Изобщо дискотеките са най-тъпото място за свалки. Алкохол, неадекватно поведение, лоша комуникация, кой разбрал, кой не разбрал, странични хора се появяват, потенциално опасни ситуации, излишни харчове....

Като сте толкова зрели, отивате на някой по-спокоен бар, или пиано бар, сядате на рояла и си лафите и слушате хубава музика, сред други зрели хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker