Той ми изневери ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ми изневери ...
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2216 пъти
Здравейте, скъпи читатели. Пише Ви семейна 33-годишна жена, която е съкрушена от изневярата на съпруга си. Той е на 35. Имаме две деца - на 11 и 14 години.
Ето малко предистория: Със съпруга ми се запознахме в гимназията, аз бях на 15 тогава. Той беше на 17 и беше доста привлекателен и харизматичен батко. Общо взето беше "известното момче" в училище и всички момичета му се лепяха и се закачаха с него. Аз много го харесвах, но бях много свита и срамежлива, за да го заговоря - не се и наложи - той ме заговори, покани ме на среща и така станахме гаджета. Беше много мил и внимателен с мен, обръщаше ми внимание, знаеше как да се държи с момиче. На следващата година той завърши и отиде войник. Аз, разбира се, го изчаках, пишехме си писма, ходех да го виждам всеки път, когато можеше. След като отби службата, се върна. Малко след това забременях и се оженихме. Баща му му преписа апартамента и се премести да живее на село. После се роди първият ни син, бяхме на върха на щастието. След три години пак забременях и родих второ момче. Чувствах се като най-щастливата жена на света. До скоро. По-точно допреди една седмица. Как го хванах в изневяра, няма да кажа, защото ми е толкова гнусно и противно, че не искам дори да го пиша.
Казах му, че съм го видяла и направих страшен скандал. Той се опита да ме успокои, но аз настоявах за обяснение. Обяснението му беше, че "е мъж и си има своите нужди, но това не трябва да ме притеснява, защото е важно не мъжът с коя прави секс, а при коя се прибира вечер". Добре де, аз не задоволявам ли нуждите му, правим секс по 3-4 пъти седмично, не му ли стига? След като се успокоих, седнахме на масата и поговорихме сериозно. Той ми призна, че първият път, когато ми е изневерил, е било още в казармата. Каза ми, че една вечер с негови приятели са се измъкнали от поделението тайно и са отишли на дискотека. Там се е запознал с някаква 25-годишна жена и я е завел в тоалетната, за да прави секс с нея. Каза ми, че това се е случило само веднъж през цялата му служба. Оправданието му беше, че не е могъл да издържи токова време без женска ласка и не е могъл да устои. А в същото време аз му пращах картички и писма и чаках с нетърпение деня, в който ще се върне... И така, каза ми, че през годините е продължавал да се вижда с други жени, но не редовно, а само от време на време - примерно веднъж на 2-3 месеца, колкото за "разнообразие". Увери ме, че ме обича и не иска да се разделяме и че държи на семейното ни щастие. Вчера говорих с майка ми и й споделих за това. Тя първо реагира бурно, но после ми каза, че той е мъж и е нормално да го прави, като всички останали мъже и не трябва да си развалям семейството заради това. Каза ми, че дори много пъти е хващала баща ми (лека му пръст) да се прибира с червило по дрехите и мирис на женски парфюм, но си е траела, за да не страдам аз като дете и да задържи семейството ни.
Не мога да отрека истината - съпругът ми винаги е бил грижовен към мен, осигурявал е всичко необходимо на мен и децата. Също така е и невероятен баща, момчетата умират за него, всяка събота излизат да ритат топка заедно на алеята пред блока. Чувствам се ужасно разкъсана, да се разделя ли с него, закопавайки почти 20 години от живота си, или да преглътна гордостта си и да го приема, заради това, че винаги е бил добър баща и съпруг. Все пак е прав за това, което ми каза, че вечер се прибира при мен и момчетата, а не при жените, с които спи от време на време. А и все пак наближават Коледните празници и не искам да съсипвам децата си с това за пръв път да не празнуват Коледа с баща им и мен заедно като семейство.
Знам, че сигурно ще прозвучи глупаво, но въпреки всичко аз пак обичам мъжа ми, въпреки това предателство. Все пак е посветил целия си живот на мен и момчетата и не ни липсва нищо, а и не смятам, че е редно две момчета да растат без баща си.
Наистина не знам как да постъпя, целият ми свят се срина пред очите ми за нула време. Моля Ви, кажете дали и други жени са били в това положение и как са се справили със ситуацията.
Благодаря, че изчетохте дългата ми история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: a5026e834e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Не, не трябва да си с него. Щом е искал да прави секс с други жени по време на брака ви е трябвало да ти каже и да получи одобрението ти евентуално. Това, което е правил зад гърба ти е гнусно и отвратително, а също и предателство. В случая е важно ти как се чувстваш от стореното а не майка ти и мъжа ти с какво те манипулират и заблуждават. Мъжа ти е отвратителен мерзавец, а майка ти е слаб човек. Ако вие с мъжа ти не бяхте в добри отношения и ти чувстваше едва ли не облекчение, че се занимава с някакви други там само и само да те остави на мира можеше да го преживеете и да продължите фалшивия си брак заедно заради децата. Но ти да го обичаш и да милееш за него, а той така да ти забива ножа в гърба е непоносимо. Ако имаш възможност разведи се и си разделете попечителството над децата. Иначе менталното и физическото ти здраве ще отиде на кино, а и децата дори и да не знаят ще видят огромната промяна в майка им и това ще ги афектира. Мъжа ти гарантирано ще продължи да спи с други кретенки и занапред.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a462df0d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ами ето заради такива истории отдавна съм се уверила че моногамията е една огромна лъжа. Човек просто не е моногамен по природа, заложено ни е да харесваме и желаем секс с други. Ако не искаш да си разваляш семейството просто си хвани любовник. Той ще си ходи по жени, ти ще се разнообразяваш със мъже. Така всички ще са доволни. Предполагам че когато си се омъжила не си си представяла семейното щастие по този начин, но нещата вече са факт. Няма как да го промениш нито можеш да върнеш времето назад. Просто приеми фактите и се възползвай и ти да си направиш кефа. Семейството ти не е като приказка? Няма проблем, просто обърни нещата в твоя полза.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1e7fc7c592
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Към авторката-Не ги разбирам такива жени, като теб. Как можеш да твърдиш, че бил свестен съпруг, след като се е скъсал да ти изневерява? ! Това НЕ Е ВЕДНЪЖ, не е два пъти, не е било и три пъти, сам ти го е казал. Нагластта му е противна!
Авторке-понеже искам да ти помогна с качествен съвет-казвам ти-никоя жена, която има Достойнство и Себеуважение, не би търпяла това! Само един пример ще ти дам-пробвай го твоя прехвален съпруг-дори и само на теория го пробвай-какво ще каже по въпроса-ти да тръгнеш да изневерява по няколко пъти всеки месец-с различни мъже, и да му кажеш-но скъпи-вечер ще се прибирам при теб, затова не се тревожи, аз толкова много те обичам, че дори да се скъсам да ходя по мъже и да ти изневерявам, важното е, че вечер ще се връщам при теб. Затова скъпи-разбери ме-все пак ние жените имаме нужда от нежност, ласки, внимание, и се налага... разбираш ли... и аз си имам нужди.
Кажи му това и го направи директно и категорично, но не оня да остане с впечатление, че само блъфираш, а наистина да предприемеш някакви маневри, дори и да не го направиш на практика, дето се вика-поне му събуди ревността, засегни мъжкото му достойнство, ако въобще му е останало такова. Онзи-те е мамел, лъгал, кръшкал зад гърба ти, изневерявал ти е, ами -ако ти беше предал Сифилис или те беше заразил със Спин? !
Не ти ли е проблем да целуваш по устните някой, който преди това може да е целувал примерно-задника на някоя? ! Защо сте такива някои жени? ! Защо нямате самочувствие? ! Защо се оставяте мъжете да ви мачкат, унижават, да ви хвърлят прах в очите? !
Може да е добър баща, НО НЕ Е ДОБЪР СЪПРУГ. НЕ Е!
Ако някой те обича истински-дори няма да флиртува с друг, какво остава за други неща...
Майка ти е търпяла изневери, сега те утешава, че това е нещо нормално? ! Ти ще продължаваш ли семейната традиция? Ами децата ти-имаш 2 момчета-баща им на това ли ще ги научи-как е ок да изневеряват на жените, как е ок да правят секс с която им падне, а после да хвърлят прах в очите на съпругите си, че важното било, че вечер при тях си прибирали? !
В момента ти позволяваш на майка ти, която доброволно е позволявала да я унижават с изневери, да те съветва... от нея ли точно намери съвет да поискаш? Ако ти харесва да си жертва-давай-волята е твоя, животът си е твой. Но помисли и какъв пример даваш на децата си, те ще разберат, ако вече не са разбрали какво е станало и повярвай-няма да имат реално уважение към теб, защото ще си кажат-майка ни позволи да е изтривалка на баща ни. Авторке-ти си решаваш, но надявам се -поне да размислиш над думите ми!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4b94b34f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Просто си нямаш представа в колко семейства е този проблем. Мъжете ходят по курви, не се спират цял живот, жената стиска зъби и търпи заради семейството и децата. Познавам много такива и това продължава вече тридесет години, децата им отраснаха, имат внуци, но те пак си ходят. Малко от тези, които си разбиха семейството заради това случиха втори път и намериха пътя към щастието. Някои от жените пък избраха да кръшкат и те за да си върнат. Няма щастие в такова семейство вече.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4500726515
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами... гадно е, но до някъде е прав. Ако искаш, това поне ти дава свобода да бъдеш и ти с някой несериозно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d05bb54fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз не бих простила, но не съм ти, нито в твоята ситуация. Баща ще продължава да си бъде, но мой съпруг- Абсурд!
Смяташ ли, че ще можеш да го обичаш както до сега... едва ли. А ще му вярваш ли?
Ще си легнеш ли до него спокойна и с любов?
Ще правиш ли секс с него отдадена както до сега?
Ако наистина можеш да бъдеш над всичко това- ок, но любовта и доверието... отпиши ги.
Можеш да продължиш с него и така вероятно.
Или пък да минавате в отворена връзка. Друг вариант е да продължите като съквартиранти ако положението стане непоносимо, щом искаш да е до децата. Както се разберете. Просто знай, че имаш и други варианти.
Сега си още в първоначалният шок, но ще минеш през буря от различни емоции. И много зависи как ще действаш в тези пикови моменти.
Само едно имай предвид във всеки момент- не губи САМОуважението си!
А пък нека и мъжът ти да знае, че ти също имаш нужда от различни... емоции, до сега не си си позволявала, но вече не дължиш такава коректност. Вече не сте моногамно семейство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7454aacb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Авторке, изневери му и ти! Нали е важно, че се прибираш вечер при него, независимо с колко мъже правиш секс! Така ще сте квит, и ще се успокоиш. Редно е съпрузите да имат равни права в брака!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: aaedf1d7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   При това положение имаш 2 варианта: или да се примириш и да продължиш по същия начин, или да се разведеш. Ако обаче се примириш, трябва наистина да не ти пука и да се абстрахираш от забежките му. Не всеки го може обаче. Факт е, че има такива хора, които и двамата кръшкат или единият, а на другия не му пука. Като те чета обаче, не ми прилича да си от тях.
Помисли много добре ако се разведеш, къде ще живеете, работа, училище и т. н., чисто житейски неща. Децата ще го преживеят, няма да са нито първите, нито последните на разведени родители.
Успех каквото и да решиш!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f20f8f4839
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Доколкото те усещам от обясненията се опитваш по-скоро да го оправдаеш и да си внушиш, че това, което е правил може би не е толкова укорително на фона на грижите му за семейството. Въпросът е не ние дали бихме преодолели такава постъпка, а ти. Всеки човек е различен и би постъпил по различен начин в тази ситуация, ти трябва да разбереш от кой тип си. Ако мисълта за изневярата ще ти трови живота и се усещаш, че това ти пречи да бъдеш същия човек към мъжа си, по-добре приключи с тези отношения, ако решиш да продължиш с него трябва да затворищ тази тема и да не я повдигаш с повод и без повод. Или изцяло прощаваш вътрешно и забравяш или си тръгваш, средното положение е само агония и за двама ви. Това, което знам със сигурност за себе си е, че ще избера едно от двете, но няма хем да седя във връзката, хем да се чувствам зле.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 90a967002f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Нищо ти няма. Сега като порева тук на всеослушание, ще си свиеш сърмите, ще си избършеш сълзите и ще отидеш да си легнеш до твоят невероятен Алфа мъжкар. Не му мисли. Скоро ще ти мине, а той ще продължава през 2-3 месеца да опъва нова. И по-кротко да не събудиш децата!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ae913bf235
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   При мъжете има ясна граница между секс и любов. Повечето мъже могат да правят секс с жена и без да я обичат, докато повечето жени не биха правили секс с мъж, към когото нямат чувства.

Мъжете имат нужда от разнообразие в леглото. Това, че прави секс отвреме навреме с различни жени, не е никакъв проблем. Само да внимава да не ти докара някакви полово предавани болести.

Друга жена няма да ти го отнеме. Само от теб има деца и само с теб е създал семейство. От историята е ясно, че той обича единствено теб - грижи се за теб, грижи се за семейството.

Имаше интервю с една възрастна двойка с над 80 години брак, които изглеждаха много щастливи заедно. Питаха ги каква е тайната им. Освен общите приказки за разбирателство, приятелство и т. н, по време на интервюто жената каза, че тайната на успешния и щастлив брак е, че си е затваряла очите за временните забежки на съпруга си.

Според мен трябва да му простиш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3b3e059a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   "Той беше на 17 и беше доста привлекателен и харизматичен батко. Общо взето беше "известното момче" в училище и всички момичета му се лепяха и се закачаха с него. "

Ето тук спрях да чета! Известните момчета, дето толкова ги искате, имат една особеност - не са свикнали да се задържат при една. Понеже са известни, имат целия избор на света. А когато имаш избор, започваш да се деформираш емоционално и да вярваш, че този избор ти се полага и е грехота да не "огрееш" всяка опция. Това важи и за известните момичета. И за хората по принцип - кеф ти пари, кеф ти жени, кеф ти нещо друго, което ни е достъпно и без ограничения или поне с минимални, все води до някакви там вътрешни убеждения, че си "синът Господен, слязъл на Земята, за да огрее навсякъде".

Но пък си натрила носа на останалите девойки като си си спечелила правото да изневерява на теб. Гордея се с постижението ти! Колко ли други в момента се спукват от яд, а?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1dcbc33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виждаш ли, той си е чукал други и на теб нищо не ти е имало. Сега единственият ти проблем е, че знаеш. И си на път за си създадеш още много проблеми като останеш сама с децата. А на него ще му подариш свобода да си чука на воля...? Всеки си знае най-добре кое е най-добро и лошо за него. Но често в състояние на афект се взимат прибързани, недостатъчно обмислени решения. Има има и други, различни от развод, начини да продължите брака си. Премисли добре и ако за теб нищо друго не е по-малко зло от развод - просто се разведи.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 23bc3b171f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Леле, като започнете да се жалвАте, ‘щото някой ви е изневерил… ми изневери му и ти. Елементарно. Аз даже се зарадвах, като хванах жена ми да ми кръшка, защото това означаваше зелен светофар за мен. Важното е партньора да не разбира. А ако разбере, като в твоя случай, и ти си му била вярна, но не искаш да се разделяте, слагай му рога и ти. Ще ти олекне. И не, майка ти не е реагирала правилно. Какво означава за мъжа е нормално? Ние да не сме някакъв вторичен материал? Като за болен човек- за него е нормално да кашля. Жените изневерявАт повече от мъжете дори. Било нормално.. време е да приемете изневярата за нещо нормално и от двата пола!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fcc926ba8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   От самото начало се сетих, че винаги ти е изневерявал. Вървежните мъже са така. Няма как да бъдат само с една. То затова не изглеждат и отчаяни. Той не е типичният моногамен мъж, но не бързай да се развеждаш, защото с другия тип пък ще ти бъде скучно. Може да си свикнала на хубав секс с него, но ако търсиш старомоден и моногамен, малко ще трябва да забраеиш за хубавия секс. Няма пълно щастие, както са казали хората. Аз на твое място спокойно щях да си хвана няколко любовникА.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fcc926ba8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   С тва за казаното от майка ти съм потресена. Тва не е типично за старото поколение и ти дава лош пример. Жената трябва да има достойнство и самоуважение, а не да прглъша лъжи и изневери. Явно имате някакви финансови затруднения и те се страхува как ще гледаш 2 деца сама. До то ви остават още към 7 години докато поотраснат децата, после може да го разкараш и да си намериш друг мъж. Поогледай се и сега, зсщото си млада и шансовете ти после ще намалеят. Да знарш, че мъж се намира трудно вече, а разведена с две деца е още по-трудно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 13a120ea27
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   И аз съм мъж, ама в истинският смисъл на думата. И преди съм го казвал тук и пак ще го кажа: НЯМАТЕ никаква идея какво представлява истинският мъж и смисълът на тая дума. Кой нормален МЪЖ ще изневерява на жена си, без значение казарма мазарма? ! Може да има пискюл между краката, ама си е чиста путарана тоя твой “мъж”! МЪЖЪТ е планина, която си стои на мястото и си гледа жената и семейството а не ходи да си пъха чушлето между нечии други женски крака! И не, авторке (ако темата е истинска, а не компроментация), не е нормално само щото сеш се бил “мъж” да ти изневерява! НИКОЙ себеуважаващ се и обичащ ИСТИНСКИ жена си мъж, няма да изневери ако ще и 5 години да е в казарма или където и да било. По-скоро ще я карам на чекии отколкото да изневеря на жената, която съм избрал за съпруга и спътник в живота. То и за тва тия утайки, които все джавкате тук, че нямало проблем да се ебете с тоя и оня щом бракът не вървял, ама това ама онова. Писнало ми е от отрепки, които не знаят как да си ценят семействата и после идват да реват тук, че ги били заебали и развели. Ем екстра, кефя се!

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 623c4e0bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Темата е пълна измислица! Жена на 33 години

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1dcbc33e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Гаро, обаче нямаш абсолютно никаква гаранция за идентично отношение от отсрещната страна. Аз лично съм минал бос през този трънак.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6fc5cf9729
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Презирам жени с мислене като на майка ти. И теб те чака същото като нея. Нямаш смелост и самоуважение и няма да го напуснеш, дори и през ден и в къщи да започне да си води разпоретините. Когато човек не уважава себе си, никой не го уважава. Обичай си го, ползвай му парите на "харизматичния", пери му гащите и му търпи изневерите. След някоя година синовете ти ще напуснат и ще си тръгнат по собствения път, т. н. ти мъж ще си прави кефа тук и там, а ти ще му слугуваш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 342cbb25b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Моето мнение се припокрива напълно с това на номер 1, 3, 6 и 17.
Ако ти си от онзи тип, който е готов да се свие и да търпи, в името на това просто да има семейство, то единственият начин да не се побъркаш е, да му изневвряваш и ти. Неуместно е да си лоялна към нелоялен човек.
А унизителното му обяснение, че се прибирал вечер, със същия успех можеш да си намериш съквартирант.
Излиза, че то трябва да си доволна, че принцът от приказките е благоволил да те удостои с присъствието си, теб, недостойната, да бъдеш желана и харесвана от друг...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 342cbb25b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Поздравления за Гаро! Имало и сврстни мъже в този форум!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f59cfee448
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   И каква е гаранцията до кога ще продължи да се прибира при теб?? Като още утре някоя така може да му завърти главата и да те изостави. А децата ти вече са големи, те ще си поемат по пътя сами. Ами ти на къде и с кой?
И такива захлюпени и скромни момичета най ги обичат готините и вървежни мъжкари, тъй като Ви въртят на малкия си пръст.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3583661ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Ау, каква утешителна награда - прибирал се бил при теб вечер. Не, не се прибира при теб, а при децата си, при манджата, при чистия кенеф и при сменените чаршафи. Ти си на 33 години, мъжът ти те унижава като скача от цвят на цвят, имай малко самоуважение и достойнство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4e3b3c50e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Брей, колко принципни мадами се събрали тук? ! А утре като срещнат “специалния“ и се започва “ той ме разбира“, “той ме уважава“ и прочие простотии... Истината е, че за жените да са моногамни е много по-лесно, защото обикновено искат да нечия “половинка“. Както се казва - за мъжът бракът е цената за секса, а за жената - сексът е цената за брака.
Към авторката - решението си е твое, но имай превдид, че мъжът ти на тези години си е в силата и самодостатъчен, а ти ще си сама жена с две деца. Той реално не губи нищо, а ти - животът, на който си свикнала. Много е лесно тук да се съветват да го зарежеш, ама обикновено съветващите са или млади жени, чиято стойност на любовния пазар е още висока, или такива, които по принцип са се самодостатъчни... Само казвам, че каквото и решение да вземеш - ще има последствия и трябва да си наясно със себе си дали можеш да ги посрещнеш...

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 17b62bad4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Много зависи от психиката ви.
Мъж на 58г. вашата история е много сходна с нашата.
Когато бях на 35 до 42 година и аз изневерих на моята жена по същия повод (за разнообразие, за спорта за глупоста)ако можех да върна време но не мога.
Всяко нещо рано или късно излиза на яве, след 20г. жена ми разбра за изневерите ми. През цялото това време тя подозирала и да не остане назад кръшнала и тя. Аз също подозирал но не разбрах.
Един бивш вече приятел даже близък си поискал да я ч**а и разказал моето минало.
Всичко се случи 2017г скандали плач почти стига до развод, когато един слънчев ден на плажа тя (жена ми)в прав текст ми каза "ти да не мислиш че и аз съм по назад от теб " и за да си върне ми разказа за всичките си изневери.
Повярвай ми сякаш изсипва един самосвал с камъни отгоре ми. Но както казали с твоите камъни по твоята глава.
Както казали хората живота лекува още сме заедно, оженихме дъщеря имаме внук живота продължава.
ИМА ГРЕШКА ИМА И ПРОШКА.
Както казах в началото психиката ви трябва да е здрава.
Успех на всички моногамноста е мит създаден от църквата.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 905fa37123
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз бих ти препоръчал да дадете обет за въздържание от полови контакти и да си гледате децата. В противен случай той може да те зарази с болестите на неговите любовници и да станеш като тях. То е ясно че връзка в която има грях рано или късно се разпада... Той или ти ще го обиваш с греха си и ти или той ще те насърчи да продължаваш да извършва грях... С думите.. Продължавай да извършваш грях харесва ми как ме убива!? Ако някой от двама ви пуши трябва да спрете цигарите от там също се промъква греха. М42 съм

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 905fa37123
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Ако са побликували 27 допълнение към него м42 съм.. Погледни на тази ситуация по малко по друг начин за да ти е по лесно да я приемеш днес мъжа ти е жертва на греха утре ти можеш да станеш жертва на греха погледни на него като на жертва която трябва да се справи със желанията си... Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c4c5bf8124
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Сложи децата си на първо място. Тука ти дават акъл да го зарежеш, но няма те да ти ги гледат. Ти намери начин да живееш с това, без да се напрягаш.
Ето ти моята гледна точка- изневяра не съществува. Никой на никого не принадлежи. Било му е хубаво, ок, значи, че и на теб трябва да ти е. Щом е добър съпруг и баща- гледайте си децата без драми. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9bd37100fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Добре дошла в отбора! Аз имам много добра и грижовна жена. Винаги се е грижила добре за дъщеря ни, за дома, за котката и за мен. И сега не е зле, но преди време като правихме секс изведнъж ми спомена, че ми е голям. И всичко стана. както казво Тютчев "безпощадно ясно"! Попитах я: Ти от къде знаеш?
Така че не се тревожи, всички правим за разтуха такива неща, важното е да не се отразява на семейтвото! Има само един безгрешен на този свят!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6fc5cf9729
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   31 - Добрите съпрузи не се плющят редовно на 2 месеца с разни корви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker