Към жените - как си намерихте любовници? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към жените - как си намерихте любовници?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2123 пъти
Здравейте, имам въпрос към жените, които успешно са си намерили любовници или приятели само за секс, докато са в сериозна връзка. Къде попаднахте на тях, как се случиха нещата, доколко са сериозни отношенията ви и колко често се виждате? Криете ли се?

Причината, заради която питам, е много проста - мъжът ми е почти асексуален, доста импотентен и на всичкото отгоре постоянно ми отказва. Няма оправия, така е от началото на връзката ни, опитах всичко. Стигна се дотам да си разрешим по-свободна връзка, макар че досега не сме се възползвали от това. Затова не ми е особено гузно, че питам. Жена на 30 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2e72e1b8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Здравей :)
Мъж съм на 41г. Казуса е единтичес както при теб. За съжаление пробвах в няколко сайта и нещата са много зле. В тези сайтове жените или са с огромни претенции или търсят спонсорство или въобще не знаят защо са се регистрирали в тези сайтове. От този мой опит в сайтовете нещата не са много позитивни както и за мъже така и за жени. Ако някой ден намериш решение сподели за да стигне до повече сериозни хора.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cd00b5248f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Търси си себеподобен. Някой на който му е омръзнало от жена му, да си мишкувате заедно. Трудно ще намериш необвързан да се занимава с омъжена. Никой свободен човек няма да се обремени с такава като теб. И мъже, и жени от този вид бихте донесли само проблеми. Не си струва за единия секс да се занимава някой с хора като вас, при положение че има толкова много свободни мъже и жени
1 - "Сериозни хора", наистина ли???

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7fc2b9bc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тиндъра и други подобни стават за жени, но не и за мъже. Поне не за средно изглеждащите.
По принцип на жените им е много по- лесно (ако е само за секс) отколкото на мъжете. На който и мъж да предложат секс, в 80% от случаите ще го получат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c3d5373a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   До 1
Жените нямат проблем да намерят секс по сайтовете. Мъжете не искат спонсорството и знаят за какво са там.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7fc2b9bc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   То и аз си търся любовница но едва ли ше си намеря понеже съм мъж. При мъжете е доста трудна работа.
Те повечето мъже не изневеряват понеже не могат, не че не им се иска.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 42b30e6197
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Никак. Ходя си недоебана, защото мъжът ми отдавна не ме чука, но и дума не може да става за отворена връзка.
Ще следя темата, но надали ще почерпя опит оттук - прекалено съм задръстена и със смачкано самочувствие, за да действам. Нищо, че имам адска нужда не толкова да ме побъркат от яко чукане, колкото да ме харесат и пожелаят най-вече! Това ми се струва трудно постижимо…
Жена на средна възраст

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0875e2faf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами по интернет, чужденец. Идва по два пъти в годината за 2-3 седмици, разбираме се с мъжа ми да поеме по-голямата част от грижите за къщата за да мога да му обърна внимание.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e02e1c9337
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ще ти кажа, че жените имате огромна вина. Не само за импотентността на мъжете си...
Но и за това, че сте изключително недостъпни, режещи, с огромни претенции, както каза номер 1 и дръпнати. С една дума - ОТБЛЪСКВАЩИ. Или поне българките!

Знаеш ли колко жени ще ми отговорят с приветлив тон, ако ги заговоря/закача на улицата? Нека ти отговоря - НУЛА! НУЛА ЖЕНИ!

В офисите успешни са офис-пр*ститутките, които се обличат все едно не са на дневна работа, а отиват нощно време на магистралата...

В приложенията са успешни надувките, тупалките, за които трябва да се ръсят пачки с пари, за да им помиришеш сливата, тези с филтрите и филърите.

Общо взето жените диктуват кога и дали ще има кекс. Честотата на секса се определя в днешно време изцяло от жените. Едно време не е било така.

А ти трябва да си изпаднала, че да питаш как да си намериш любовник. Всяка жена знае как!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3849c30bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 1, ти що се буташ там, където не ти е работата. Едно е да си мъж, съвсем друго е да си жена, когато става въпрос за секс и " любов". Девствените над 20 са предимно мъже и по- малко жени. Ако жената не е покъртително грозна, лесно си намира тъпкач, без разни сайтове за запознанства и т. н. Достатъчно е да се позавърти около някого и да му се " усмихне". Разбира се, няма всички да са навити по една или друга причина, но все пак доста лесно ще намери тъпкач.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 51beca3880
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Защо пишете измишльотини? Кога разбра, че мъжът ти е асексуален, пък чак и импотентен - преди брака или след като сключихте брак?

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cec2529b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си жена и при теб нещата ще се случат много лесно. Опитай Тиндър, там е пълно с хора, с подобни намерения на твоите. Най-доброто решение е раздяла с настоящия ти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba570b1621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ако не си от богатите... мъченици, ти остава да се регнеш в някой сайт или приложение за "чук-чук" и да си избереш кандидат. Това е бързият вариант. Бавният изисква да обикаляш редовния си маршрут и да търсиш някой със сходен проблем около дома си или в службата, ама дотогава "секс - йок". А безумният вариант е да пуснеш обява в едни сайтчета. Или направо с плакат пред НДК-то! Ако искаш последното да проработи, плакатът да е на украински - ще те огрее, защото ще те третират като бежанка!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: feced0c47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към авторката: а в реалния живот правиш ли нещо по въпроса? Харесваш ли си някого чисто визуално? Пожелаваш ли си някого (често) в мислите си? Опитвала ли си да привлечеш нечие внимание? Би ли споделила как? Опитвала ли си да подсказваш на някой мъж, че би... била с него? С жестове, поведение, подмятане...?
Във въпросните сайтове как си се представила - написала ли си директно, че търсиш точно такава връзка? Защо ли се съмнявам... Бих ти препоръчал да го направиш както тук - регистрираш се анонимно (с "друга" снимка ако е задължително) и си пишеш смело. Добре е да си направиш отделна, анонимна поща за да водиш там предварителна (опознавателна) кореспонденция (и всъщност да се се регистрираш с нея). Би могла да я дадеш и тук (като име с наши букви, без "маймунката" и след нея). Може би вътре в някой пост. Има и приложения, през които можеш да си чатиш анонимно (без да се издава номера на телефона ти).
В "Ало"-то има доста обяви на мъже. Там също можеш да си направиш (допълнителна) анонимна регистрация, без да е видим телефонът ти. Пишеш в обявата да ти пишат на "лични" там и ако някой ти "хване окото на първо четене", му даваш мейл за повече приказки...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 74fa034cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 10
Авторката пише измишльотини защото тя не знае да пише истински истории. Тя няма да ти отговори на въпроса кога е разбрала, че мъжът й е изпотентен и асексуален защото историята е измислица. Иначе е много глупаво да се омъжи за асексуален мъж. Но това е авторката, тя няма здрав разум да прецени коя история ще бъде приета за истинска.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb285870a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Намерих любовника си в Тиндър. Харесах го без да зная как изглежда. Снимките му бяха фалшиви, но по начина, по който пишеше, много ми допадаше. Забавен и интересен човек. След това си разменихме друга социална мрежа и телефоните. Той има жена, но тя не отговаря на сексуалните му желания, както аз. Моят мъж също не отговаря на сексуалните ми желания, както любовника ми. Виждаме се един-два пъти в месеца от вече 5 месеца.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 844703b5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аплодисменти за номер 16!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ec2e84fa8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката - благодаря за предложенията и разбирането. Снощи като пуснах темата, бях малко изнервена (за кой ли път) от поредния отказ. Казват, че жените искат обожание, а мъжете - уважение. Аз обожание не виждам и уважението ми се стопява главоломно като резултат. Днес се задействах с анонимна регистрация да си видя късмета. Въпреки това ми е странно и си крия телефона от чата, който започнах. Макар, че е редно той да седне и да ми намери човек, негов заместник, след като ме поставя в това положение.

Към тези, които смятат, че темата е измислица - де да беше, но представете си, май има доста хора в тази тъпа ситуация. И както написах - така е от самото начало, само че имаше обещания, че това ще се промени, имаше емоционална привързаност, любов, пеперуди и надежда. Писах една тема за проблемния си секс още преди години тук и всички казваха да го оставя, но не ми даваше сърцето.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 26b00baa34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторке, сърцето ти не ти даваше сили да го оставиш или интереса от това, че има кой да плаща сметките.
Само не ми казвай, че си финансово независима... Тези филми сме ги гледали.
Напусни съпруга си и се еби наволя. Остави го да си намери асексуална, фригидна или каквато и да е жена подобна на него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8ce3accd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До авторката. Ако нямате деца, не си губи времето с този твой мъж-съквартирант. Разведи се и търси мъж, който се чувства привлечен от теб.
Няма нужда да хабиш нерви и самочувствие.
Пробвала ли си директно да го хванеш сутрин за пениса и да го масажирал, едва ли ще ти откаже после секс. Това го пиша само, ако вече не си се отказала напълно от него.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ec2e84fa8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хехе, номер 19, разсмя ме. Коя е тази жена, дето ще си хване чичко паричко, който да не иска секс от нея и да й позволява любовник, но тя да се оплаква от това? Ползвайте ги тези глави малко. Иначе дете има в картинката, да.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4e56a9d190
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Сърцето не ѝ давало да го остави, ама пък пИтката как я сърбяла... Каква драма!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bdc8675443
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, пак не разбрахме защо не желаеш да напуснеш асексуалния си и импотентен съпруг, и да си търсиш потентен съпруг?
Само на 30 г. си, все на любовници ли ще я караш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 35918febf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До № 6 - Не се подценявайте и не се отчайвайте. Винаги може да се случи нещо интересно. Дори и зад ъгъла на блока. Живота е пълен с изненади и потайности.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f334e08a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Авторке, мъжете безпогрешно надушват ку. вите, защото обикновено те си търсят любовници. На всички е ясно защо мъжете пък си търсят любовници-за емоция, за тръпка, за разнообразие. За тая цел не им трябват моногамни домакини, а по-леснодостъпни жени. И бързо се ориентират. Някога си мислех, че само най-красивите жени имат любовници. Живота ми показа, че дълбоко греша. Пример-лично познавам жена, която едно че е на години, друго изглежда по начин по който никой нормален човек не би допуснал че мъж изобщо ще и объ-рне внимание-ниска, дебела, къси крака, ужасна фигура. И тая никога не оставаше без любовник и почти всичките бяха по-млади от нея. Виждала съм я как се държи, когато някой я заинтересува-очите и шарят, гласът и се променя, походката също, абе цялата излъчва секс. Надявам се си разбрала защо дадох този пример-ако си по-свита, по неуверена, ако излъчваш притеснение-няма да си намериш любовник. Някой да те изчука еднократно-да, но за по продължителна връзка-не вярвам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 402793ae17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ох поредната жертва - мъжът импотентен, а пък тя сърце няма да го остави. Ох, ох... пуснах сълза, разревах се хора....

Или по скоро "маймунката" не пуска първия клон, докато не хване здраво втория...
Прав ли съм? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker