Как сте хванали, че ви изневеряват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как сте хванали, че ви изневеряват?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2549 пъти
Подозирам разбирате, че става дума, че аз имам такива съмнения.
Но той ми казва, че съм луда.

Питам конкретно жените, които наистина са го преживели.

Как разбрахте?
Подозирахте ли конкретна жена?
Имаше ли промени в секса? (При мен няма, даже е станал по-сексуален сякаш)
Имало е сигнали, които ви подсказват, че това е така? (виновната, мазна усмивка, притеснен поглед, когато не вдигне на позвъняване)
И оказали ли сте се после прави?
Имахте ли усещане, едно такова вътрешно, че той е дистанциран от вас?
Какво е станало после?

И какво да направя, за да го хвана. Не искам да живея в лъжа.
Това ме изяжда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8d7d96e12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Аз съм хващала мъжа ми в изневяра с проститутка. Държеше си се по същия начин, никаква промяна в нищо. Един ден просто го помолих да ми даде телефона си да проверя нещо в интернет, защото нямах батерия. Видях, че е посещавал няколко пъти алобг. Там няма само проститутки, разбира се, но все пак го попитах какво е гледал там. Каза ми разни обяви и това е, повече не съм питала. Един ден отново обаче ми трябваше телефона му и точно, когато четях в интернет мои си неща най-добрият му приятел му писа нещо от сорта на “Каква беше обявата на момичето, прати линк, че нещо ми се дае*а и на мен”. Не му казах какво съм прочела, а отворих чата им и прочетох всичко. Скандал голям, но заради детето сме заедно. Той ме е хващал няколко месеца след тази случка, само че при мен беше по-скоро любов, отколкото секс. С въпросния мъж не бяхме правили секс. Мъжът ми поиска да спра да си пиша и виждам с този мъж. Спрях, но за известно време. След това започвах отново да си пиша и виждам с него, този път винаги правим секс, когато се видим. Не ми пука. Чувствам се добре. Това заслужават мъжете. Да им го върнеш.
Ж28

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 24e3d8743a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Да, веднъж хванах бившия съвсем случайно, не беше преднамерено. Нямаше никакви промени в него и аз също изобщо не го подозирах, както казах, беше неволно. Простих му (за което не съжалявам) и години след тази случка се разделихме поради коренно различни причини.
Не съм ревнива и честно казано, не ме интересува дали настоящето ми гадже ми изневерява или не. Не се тормозя с такива въпроси без отговор.
Според мен ти имаш някакво обсесивно разтройство на тема изневяра. И сама си тровиш живота. Ако не се чувстваш добре с него просто се разделете. Според мен няма смисъл да си във връзка с човек комуто нямаш доверие. Не е нужно да имаш доказателства за вярност за да му се довериш. Ако не си способна да му се довериш, късаш го. Но няма начин да разбереш освен ако не навлезеш в личното му пространство (действие което е аморално и престъпно).

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9dfd1e34a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Проследяващите програми вършат идеална работа.
Изневеряващите са много нагли, затова преминават към вербална агресия. Не си луда, просто на хванатия натясно му изнася да те нарича така.
След няколко години намерих снимка в заведение на моя бивш с друга жена. Облечени спортно по тениски в един и същи цвят. Година, в която още бяхме заедно.. На работа ходеше с риза с къс ръкав и вратовръзка, тайа че срещата изобщо не е била делова. Все си мисля, че някой приятел или познат ги е качил именно, за да ги видя. Е, видях ги, но не когато много ми трябваха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e9fd19b881
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Незаинтересованост и вечно нямане на време за мен. Накрая сама си призна всичко и съм травмиран до ден днешен. Всичко се случи преди две години и половина. Тя продължи живота си с друг и е видимо щастлива.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a353b12491
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много хора са казали, че по-добре да не са разбирали. Така че шибай се и си гледай живота. От много любопитство накрая може да ревеш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0a12479f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Буле, няма нужда да го хващаш. Един мъж трябва да те кара да се чувстваш спокойна. Имаш ли съмнения, неспокойна и неуверена ли си с него… по-добре не търси повече, ами си остани малко сама.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb1aad6b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   номер 1 хем си е търсила начин да му вземе телефона, хем е ровила ли ровила, хем с кеф си е намерила оправдание да му изневери.
Направо ще ни трогнете с тия истории

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 86201a28c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да, хващала съм съпруга си в изневяра. С колежка. Как разбрах-просто ми каза моя приятелка, на която съпругът и също работеше с тях. Вярно е, че мамения научава последен, всички предпочитат да клюкарят, да коментират, единици са тия, които се осмеляват да ти кажат нещата в очите. Дали подозирах въпросната жена-аз виждах, че всяка вечер я кара след работа, живеем наблизо, просто съм по-широко скроен човек, не съм ревнива, дребнава, а и имах абсолютно доверие на човека до мен-оказа се, абсолютно незаслужено. Имало ли е промени в секса-о, и още как. Той не правеше секс с мен, или ако го правеше, беше изключително рядко. Виждам, че при вас е съвсем различно и това много ме учудва, явно мъжът до вас е много сексуален и се оправя без проблем с две жени. Моят категорично не е от този тип. А дали е имало сигнали-сигнали винаги има, стига да искаш да си отвориш очите и да ги видиш. А аз като жираф ли беше онова животно дето си зарива главата при опасност, и като не вижда нищо, вярва че опасността е минала-аз постъпвах по същия начин. Дали е бил дистанциран-повече от ясно че да, но ако трябва да съм честна, поне не съм тормозена, обиждана, че в близки семейства, в които мъжът кръшка съм виждала далеч по-страшни неща. Много лесно можеш да го хванеш, сега има много възможности, но ти не пишеш нищо къде живееш, със какво се занимавате, има много важни подробности. Това беше моята история, надявам се да ти е от полза, а ако имаш други въпроси, пиши, ще ти отговоря.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dbe668517c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Проститутка от ало. бг, поиска му пари назаем през Вайбър. Той отрече, каза, че това било грешка, говорих с жената отделно и малко я подплаших и тя призна, че е идвал при нея. Остави изневярата, по същото време ни се раждаше дете и той лъжеше, че нямаме пари, не сме правили детска стая като много хора, не сме правили сватба и много други по-дребни неща, защото го жалих, че няма пари. Знаците бяха налице от по-рано, но пак след раждането на детето. Пуснах имейла му в Гугъл от любопитство (нещо, което за четири години не бях правила) излезе в сайтове за запознанства, където търси секс за една нощ и дискретна връзка. Излъга и тогава, че някой му е разбил имейла (изобщо не му се вързах) и просто чаках доказателството, за да скъсам с него. Наех и човек за един ден, който да го проследи, но точно този ден явно не е бил с жена. Знаците: от още преди да потърся имейла му в Гугъл стана по-дистанциран, престана да ме прегръща и целува и предвид това, че чакахме дете ми беше странно. Лекарите ми бяха забранили по време на бременността секс. Мина още месец след раждането след който при първия ни секс след месеци не видях плам и тогава за първи път ми мина през главата, че е спал с друга, защото не може след толкова месеци въздържание да няма страст. Намираше си поводи да ходи уж до тях, а аз с новороденото дете и толкова бяха чести, че майка ми идваше ми помагаше даже тя по едно време се издразни и ми изтърси, че тук има нещо гнило. След като се охарчих стабилно за човека, който го проследи и нищо въпросния ден, се успокоих, макар че същият човек ми каза, може да има, но да не е точно този ден. Това с проститутката, която му писа по Вайбър беше половин година след това и бях до него в този момент. Останах с него заради детето. Ако нямаше дете, щях да скъсам веднага, още повече други хора ми писаха без аз да ги търся в последствие, "ти още ли си с тоя, публикуваш с него снимки, не живей в заблуда, той каза за теб това и това", друго ми е по-интересно, хайде изневерил, карай, но ако ме коментира по кофти за мен начин пред други хора, то тогава вече не знам дали си струва изобщо да бъда с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 03e6a4b522
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Номер 9, махай го тоя жалкар, за какво го държиш? Не стига, че изневерява, ами и нула уважение към теб и те плюе пред хората - вратата и да го няма.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d293be4641
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Самият факт че говорите за изневяра, доказва колко сте изостанали. Явно за вас едно чукане с друг(а) е изневяра, което пък води до скандали и разрушаване на семейства. Нужно е да си дадете сметка за смисъла на думата изневяра. Тя е валидна в сексуално отношение само за ортодокса и исляма. В другите религии секса е на високо уважение и не се третира като изневяра. Напротив, препоръчва се и се популяризира. Изневяра е когато имаш с някого общи интереси, деца и съвместни планове за бъдещето си, и ги нарушиш. Зарежеш партньора(ката) си и хванеш „гората” с което проваляш и техния живот.
Аз се омъжих, доста след като родих второто си дете. Със съпругът ми сме заедно от деца, аз бях на 7 години, когато хукнах по него. Тогава той беше на 14, бяхме само приятели, но приятели които всичко деляха и споделяха. Почнах секс на 1... по понятни причини не го пиша. Преди това той си имаше приятелки, които оправяше и пред мен. Бях и все още съм влюбена в него, но това не ми пречи да желая и други мъже. След 20 години брак, не мога да кажа, че ми е изневерявал или аз на него. Не че не е бил с друга или аз с друг. Просто за нас сексът е възможност да се забавляваме, да си доставяме удоволствие. След няколко време съвместен живот настъпват известни промени, като рутинност на пример. Тогава по неволя партньорите имат нужда да търсят стимули, разнообразност и подобни. Така един ден бях обладана в мислите си от един мъж, наш приятел. В леглото съпругът ми ме попита:
- Какво мислиш за Мишел и жена му?
Не го очаквах и не бях подготвена, но отвърнах:
- И двамата стават.
Той засили темпото и не след дълго каза:
- Права си! Ако ми предложат ченч, ще приема.
- Защо не, това ще те стимулира – отвърнах.
- А ти, не би ли искала?
Бая се замислих, но под натиска на възбудата и онова което бе в мен отвърнах:
- Защо не, може ѝ да ми стане хубаво. Мислила съм за това.
Последното го изпуснах, несъзнателно, но бе истина. Тогава той вдигна пак темпото, по което схванах, че това го възбуди. Скоро не беше ме ебал с такъв хъс. Осъзнах, че това го възбужда и продължих да дрънкам неща от рода- на теб сга не ти ли се иска на Ани да и го начукаш, докато ме таковаш? Направо превъртя и ми каза:
- Представям си как ми е седнала на хуя, ти на устата и в това време духаш на Мишел.
Това беше от ясно по- ясно, че иска да го направи с нея. Поради което ги поканих още на другия ден, да дойдат с оставане в нас през уикенда. Създадох всички условия да се отпуснат. Но всичко стана непринудено и в присъствието на всички.
Не го броим за изневяра. Но това ни стимулиа страхотно. От тогава се ебем като зарви път, често се събирам и с тях. Ани- прятелката ми сподели, че от онзи първи път Мишел е станал много по- активен и непрекъснато я преследва да я чука, лижел я и...
Съгласна съм, че усещането е друго. Бяхме стигнали до там, че го правехме като машини, без усещане, без огън, страста се беше почти изпарила. Но сега е друго, като че ли влюбени повече отколкото в началото на любовната ни активност. Аз съм доволна и мисля, че и той е много доволен. Имам усещането, че сме и по- сплотени.
Ако си ревнива и страдаш от мисли, че той поебва странично, ще страдаш. По- добре е да го правите като нас, заедно в присъствие. Това и възбужда много. Отваря апетита за секс.
Ан

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2ecb364236
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Чак не знам как да го обясня на "човешки" език...
Сензитивна съм и веднага засичам различната енергия- присъствието и, миризма дори. Невъзможно е да ме излъже човек. Проблемът е, че лъжица винаги иска да му докажеш, че е направил каквото е направил. Аз обаче нямам подобен проблем, нямам нужда да му доказвам на него, че е бол на друго място, важното е при, при мен вече е аут.
На един бивш дори ей така му показах точно къде във вилата му е започнал акта, къде е продължил и къде е завършил... беше по- скоро ужасен. Нарече ме вещица :)))))))))))) тези "мъже"...
Много от жените усещат интуитивно, но потискат интуицията и лъжат сами себе си. Това е истината.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 86201a28c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да,№12,много точно го каза-жените всичко усещат,по интуиция,по им е удобно да лъжат сами себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d4d534fc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За съжаление бившият ми мъж имаше такава връзка и в крайна сметка това стана причина за развод.
В началото просто спря да прекарва времето си с мен, под претекст, че имал нужда от социална среда вместо да е с мен до 12 часа през ноща беше на компютъра и чатеше с различни жени После, уж между другото, започна често да говори за една бивша наша колежка (в един момент работехме в една и съща фирма). Та горката тя била без работа, нямала пари да си плати наема, хайде да и услужим... и в един момент се оказа, че той почти редовно започна да и праща пари! След това започна с телефоните разговори вечер, като му звъне телефона и той отива да говори на терасата, уж по работа. Да, бе, да, той шефът му ще му звъни в 10 часа вечерта. Накрая тази беше толкова нахална, че му звънеше по всяко време. А междувременно той започна да отказва да прави секс с мен, уж бил уморен... а в един момент дори ме обвини, че съм била нимфоманка, че трябвало порно актриса да стана, че само за секс съм мислела... грозна история. От друга страна тази му звънеше, без изобщо да се притеснява. И то вече беше повече от ясно. Следваха скандали и известно време живяхме като съквартиранти, защото вече ми беше все едно какво прави и с кого, но накрая реших, че не искам такъв живот и поисках развод. Той прие и то сякаш с облечение, защото не искаше той да е инициаторът, но явно е нямал търпение да сложим край.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d4d534fc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Намер 11, никой не говори за суинг и за нещата, които се случват със знанието и удобението на партньора, не говорим дори за еднократен акт, по-скоро става дума за това някой да има паралелна връзка зад гърба на партьора си. За мен това вече е изневяра и предадено доверие. А това, че мъжът ми веднъж се напил на офис парти и преспал с колежка, ма много важно! На другия ден ще е толкова сконфузен, че сам ще се накаже, да не говорим, че после няма да има очи да погледне въпросната колежка и вечно ще трепери дали офис клюкарката няма да разпространи случката. Така, че за какво да правя драми. Но виж ако разбера, че с месеци наред се е срещал с друга, споделял и е интимни неща, лъгал ме е в очите, че е зает с работа, докато е бил с нея... това вече трудно ще простя.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bf64b9d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм изневерявал безброй пъти, но никога не съм хващан, защото съм доста прикрит и много изпечен лъжец. На една приятелка и изневерих със 7 различни. Сега се срещам с друга от почти 1 година и на нея за сега само с 1 съм и изневерил, но днес бях на среща с една чужденка с която покрай работата ми се запознах и скоро ще правя секс с нея. А утре съм на среща с едно старо гадже и явно срещата ще завърши директно в нас. В последно време зяпам и в тиндър и вече имам няколко харесвания и от там явно ще успея да се срещна с 1-2-3, но не ми стига време да се занимавам да им пиша. Предпочитам живата комуникация.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c874a95def
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Преди да го хвана с фоказателства имах съмнения доста дълго време. Секса си беше същия, не сме имали никога проблеми там. Държеше се странно- искаше да се виждаме в конкретни дни, или когато си беше уж у тях и му звънна не вдигаше, казваше че спи, някакви такива, хващах го да стои до много късно на линия и казваше че е бъг в приложението. Триеше си кореспонденцията и колкото и пъти да му проверявах телефона реално не откривах нищо. Така се стигна до деня в който открих че гугъл акаунта му записва локацията от телефона му(проверих я на лаптопа му). Manage google account->data and privacy-> apps and other history -> location history. Ако локацията на телефона му е вклпчена, ще кма записи там. Така започнах да разглеждам в конкретни дни когсто нещо ми се е струвало съмнително и хванах на кой точно адрес е ходил.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b9d1c26a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз не бих се доверил сляпо на историята от гугъл-локацията. Показвала ми е, че съм бил на места, където не съм бил.
"На линия" също не е надеждно.
Съвременната техника е доста полезна в живота ни, но не бива сляпо да й се предоверяваме.
Обвиняването на човек без вина е много лошо.
На мен бившата ми се беше изцепила, че врачка й казала, че ходя с някаква с дете. Първо помислих, че се шегува. После мислех, че ми го казва на шега, без сама да го вярва. Оказа се, че си го вярвала и никак не можех да я убедя в противното. Беше ми тъпо, че се е вързала по този начин и всъщност не се старах много в убеждаване на противното. След време се оказа, че си е търсела повод да ме разкара, като значителен принос е имала майка й.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker