Запознавайте се с жена, само ако тя първа дойде при вас. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознавайте се с жена, само ако тя първа дойде при вас.
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 5973 пъти
Здравейте, снощи ми се случи много рядък феномен. Както си танцувам в един известен бар (няма да спомена кой), от нищото една дама ме погледна в очите, усмихна ми се и ми вдигната нейната бутилка за наздравица. Аз също и се усмихнах и вдигнах своята бутилка, след което отидох при нея да се запознаем. Говорихме си, танцувахме и когато я попитах за някакъв контакт, защото ми допадна, тя ми изтърси, че си имала приятел... стана ми доста тъпо, но все пак още малко си поговорих с нея за някакви глупости и чак тогава се махнах от нея, за да не съм груб. Извод... повечето жени искат само и единствено внимание и нищо повече. За това си се забавлявайте без тях, не им обръщайте внимание и те ще идват да се запознават с вас (които имат наистина интерес към вас). В крайна сметка в 21 век живеем, има равенство, така че както ние мъжете щом харесаме някоя се очаква от нас да направим първата крачка, нека по същия начин те да правят първата крачка към нас, ако те ни харесат (което изключително рядко става). За обобщение ще кажа, не се влияйте от "знаците" им, защото са подвеждащи доста често.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 1 година, 5 месеца
hash: d101df61d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Значи ще си останат хората с чакане само, а тази сигурно те е излъгала, че си има приятел, да знаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 137cc71412
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Даже по-добре - избягвайте жените като цяло. Освен драма и лъжи, друго не носят.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eaf6e441dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   "В крайна сметка в 21 век живеем, има равенство"

Пич, да те питам - можеш ли да имаш деца? Ако не можеш, не знам за какво равенство говориш. Ще попиташ каква е връзката... Точно щото не могат, мъжете имат по-високо либидо и те търсят жените, не обратното. Биология 101. Тия приказки за "равенство" ги измисли феминизма, за да могат жените всички привилегии на мъжете. Но дали мъжете имат всички привилегии на жените? Това не ги интересува...

Иначе да, попаднал си на типичната девойка която е излязла с "момичетата" по баровете защото и липсва мъжко внимание. Имам предвид - извън компанията на приятеля/мъжа си, колегите и останалите потенциални охажори. Вярно, на една жена никога не и стига. Хвърлила ти един поглед, и нашия в екстаз вече. Подали на кучето кокал...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7c0b10adbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

4.   И това не е решение на проблема. В България липсват стотици хиляди млади жени (жени в детеродна възраст), за да има баланс в бройката между мъже и жени, между обвързани и необвързани. В момента почти на 100% всички жени са във връзка като голям процент от тях поддържат няколко паралелни връзки или се впускат в секс за една нощ често, независимо от това, че имат гадже/мъж.

По твоята логика още по-голям процент от мъжете ще си стоят на сухо за дълги години.

Само да вметна, че 10-15% от мъжете обслужват огромната част от жените. И когато говоря за секс за една нощ, временни забежки и паралелни връзки, визирам точно този малък процент от мъжете, които получават огромно женско внимание.

Тази категория мъже се отличават предимно с 3 неща:

1) Пари, материален статус, социален статус.

2) Визия

3) Нахаканост

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e544022af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   По тази логика 90% от мъжете трябва да останат сами.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a70484e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   В допълнение към номер 3 - жените могат да имат всичко сами. И пари и деца. Мъжът няма гаранция за нищо. При развод всичко може да остане за жената. Един добър адвокат и бащата ще си вижда детето два пъти в годината. Ама като гледам днешните момченца, то за тях така ще е по-добре. Е и аз имам един съсед - живееше с едно момиче, то забременя и още преди раждането се разделиха. Сега тоя бунак разхожда сутрин и вечер куче. Един път не го видях с детето. Толкова струвате днешните "мъже".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 16bcd51a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Ти, ако чакаш някоя да ти чукне у вас на вратата и да ти каже, , Искам да бъда с теб, , ще си останеш сам цял живот. Днешните мъжленца нямат никакво самочуствие. Един път ги отхвърли жена и те вече нямат куража да заговорят друга. Може би нещо я е отблъснало в теб и за да не и досаждаш повече ти е казала, че си има приятел. Нали се сещаш, че ако наистина има приятел, едва ли щеше да излиза сама на дискотека и да сваля и танцува с чужди мъже. Между другото в България е пълно със самотни красиви жени, които чакат само някой малко да им обърне внимание. Само един комплимент и вече е с теб. Ама то си требе и комплимента да бъде с майсторлък.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8bdadaf48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   До автора-то някои мъже само чакат, ако някое момиче им се усмихне и веднага мъжете за секс мислят... , после жените били виновни, давали им били фалшиви знаци ха ха ха.
До н. 3 -питаш автора на поста, дали всички мъже имали привилегиите на жените-ако под привилегии имаш предвид-бременности, раждания на деца и слугуване, то радвайте се, че са ви отминал тия, , привилегии". За протокола-то и жените нямат същите привилегии, като мъжете, но жените поне не хленчат, като бебета и не се жалват и оплакват, като за световно, както масово правят разни т. нар. мъже в днешно време.
до н. 4 -чичо Кифльо-това за детеродната възраст-май доста силно ти се е загнездило в съзнанието... стига си го вял тоя байряк за размножаването... , децата в мизерия, войни, глад, насилие и агресия ли да растатат? ! Има прекалено много сиропиталища препълнени -не толкова със сирачета, колкото със съзнателно изоставени деца.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3d8db5415c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Към 4. Разликата във всяка възрастова група до некаде 60 е около 3-8% повече мъже от жените а после жените са много повече но тях никой не ги иска така и иначе така че мъжете винаги са повече от жените като изключим бабичките но това е по природа винаги се раждат малко повече мъже но и може да се каже че днешно време бая моми избягаха към запада което влошава състоянието.

А това че всяка мома е във връзка не е вярно, да може би всяка хубава но не и гоблините и китовете но то тях никой не ги иска така че остават бая малко моми и прекалено много момци борещи се за тях особено като вземем на предвид че всички момци от сигурно 10 до 100 искат типичната свежа и млада 16-28 годишна мома и като сложиш отгоре че и обратното се случва, една мома трудно ще откаже на някой който е на 30 и е във форма и живота му е подреден

Х.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8cbd05e688
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

10.   Стойте си сами, женчовци! Ако и една гена не смеете еа заговорите какви къже сте. Добре, че преди имаше мъже, че ако сега аз трябваше да съм нахална и да налитам на мъже, цял живот щях да си остана стара мома.
Но мъжът ми е мъжкар и затова съм женена за него над 20 години вече.
И като чета случки с една-единствена жена и препоръки по този повод как да се държите с всички, осъзнавам какво безценно съкровище си имам у дома и какви смешковци са се навъдили. Горките жени!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38d43f896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

11.   7, ти като си мъж, успя ли да задържиш някоя жена в живота си или лаф да става?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfa9d9bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

12.   Аз вярвам единствено на женските знаци, които ясно показват интереса на дадена жена към мен, съответно после си я гледкам като писано яйце, но не и преди това:

1. Често общуваме, споделяме си, имаме си доверие, цари взаимност между нас, няма желание някой "да променя" другия, правим и двамата разумни отстъпки в името на разбирателството помежду ни. Водим също и приятни разговори по време на разходки сред природата (може и паркове в града), обикновено с продължителност няколко км. За какво ти е някаква повърхностна жена, която е негодна за нормално общуване, мързи я да измине 200 метра с теб, мрънка за скъпи коли и покупки, придиря за кафенца и цигарки и е ненадеждна в отношенията?

2. Приготвя палачинки с шоколад или нещо друго, чрез което се е постарала за мен. После си ги хапваме заедно и останалите неща си идват на мястото по естествен начин. Стойностните мъже оценяват такива наглед "малки" жестове безкрайно повече, отколкото средностатистическа жена би се радвала някой да ѝ подари Порше Кайен. Но адски малко жени се замислят за тази простичка истина;

3. Обича да продължава нежно да го смуче още 1-2 минути след свирката. Гълтането е по нейна преценка - само ако тя предпочита така - и никога не го очаквам от нея, защото чисто физически това действие не носи удоволствие на мъжа.

Тези три неща недвусмислено говорят, че жената до вас е отдадена и духовно, а не само физически на вас.

Освен това, жената трябва да тежи толкова, че да може мъжът да я вдигне на ръце.

=======================

Номер 4, до голяма степен съм съгласен с теб и ще добавя това, че огромна част от младите жени вече са самотни майки, така че това допълнително намалява броя на равностойните жени в детеродна възраст.
Не бива да се забравя и това, че според последните статистики на НСИ в големите областни градове има 12% повече жени в детеродна възраст, отколкото мъже. Селянките бързат да налазват градовете, защото им се шари из кафенетата, дискотеките, търговските центрове и да се навъртат ред мъжете с големи покупателни възможности, за да се закачат за такъв, без да се налага да работят. Обаче няма да чуеш от жени да изричат тази неудобна истина, че в градовете има 12% повече жени, отколкото мъже, а в почти всички семейства и обвързани двойки мъжът допринася за сметките и изхранването. В миналото може и жената да се е пазела девствена за единствения мъж в живота си, на когото да роди деца млада, но в наши дни повечето жени, още от ученички, започват да се чукат с училищните биячи или разни отрепки на по-голяма възраст, а като навършат 25-30 години, вече имат голям навъртян километраж и редица болести във влагалището си. Много повече момичета и млади жени пушат, отколкото момчета и млади мъже. Повечето момчета спортуват из училищните дворове и на уредите в междублоковите пространства, докато повечето момичета пушат, нагъват дюнери и понички, шляят се из търговските центрове и кафенетата и през ум не им минава що е то спорт и вирее ли в женската главица. Най-малко 20% от ученичките правят тлъсти задници и бутове още като 15-годишни, а делът им набъбва на 30-40%, когато навършат 25 години.

Въпреки редовните женски твърдения, че мъжете и жените са равни, всъщност между половете няма равенство изрично поради женския умисъл и двоен аршин: точно жените се целят много нависоко, независимо дали са девствени, дали са се ебали с десетки/стотици мъже или вече са с дете/деца от бивш(и) тъпкач(и). Жените не си търсят мъже със сходни доходи, движимо и недвижимо имущество като техните, а много повече. Жените се ужасяват при мисълта да плащат наравно с мъжете битовите сметки, наема, данъците, ресторантите, такситата, почивките, да плащат за еднакво скъпи подаръци и прочее; те искат мъжът да плаща много повече или дори 100% от всичко. Средната разлика в ръста на мъжете и жените е 12, 9 см, но жените не си търсят мъже с ръст 12, 9 см над техния, а много повече. Трътлестите момичета и жени искат стройни и високи момчета и мъже, а не себеподобни. Безработните или нископлатените жени (щивачки, сервитьорки, редови чиновнички и продавачки) не искат себеподобни мъже. Цяло чудо би било, ако има една двойка между сервитьор редом до заможна предприемачка, но често се случва някой предприемач да се залюби със сервитьорка и въобще не му пука тя за колко пари работи.
Жените с деца от провалени следва да си търсят мъже с деца от провалени бракове, но в повечето случаи всъщност самотните майки с деца, често имащи отпуснати тела с увиснали гърди, напират за мъже без деца, но с висок доход, поддържана отлична външност и да е готов да ги търпи с всичките им поведенчески недостатъци. Но част от тези жени са свестни все пак, така че има и свестни сред тях.

Много е важно мъжът да се събере с жена, която го харесва заради самия него (отношение, ценностна система, целеустременост, работливост, вярност, доблест, искреност), а не заради неговите придобивки и добри условия на живот, които може да предложи. Много жени обаче се целят точно в някой успешен мъж, който след години на упорит труд вече е създал всичко без тяхното присъствие и участие, а те се надяват да се нанесат при него и това да им е поднесено наготово, само защото имат... различен полов орган и са прикрили истинския си облик с маската, наречена грим, която пък е допълнение на другата им маска, наречена заучено поведение.
Ако всичко протече според предвиденото, на мен ми предстои да съм милионер в близките години, да карам лично създадената от мен кола за два милиона евро, да живея в проектираната от мен къща и ще е много досадно за мен тогава, защото редовно ще ми се натискат млади и красиви жени с изваяни тела. Вече съм го изпитвал в два други периода от живота си, когато имах повече пари и е глупаво да гледаш как някакви ти се мазнят и бързат да скочат в кревата ти, без да се замислят, че престорените им приказки веднага прозират.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ab73f30db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

14.   Бате, това е класическо женско използване за внимание.

Дали си има приятел или не не се знае и няма значение.

Това, което има значение е да научиш, че жените съвсем съзнателно правят този номер защото се ПОДХРАНВАТ от мъжко влияние било то и само прост разговор.

Не слушай кретените тук, че не си се справил добре (това са или жени или bluepill cucks).

Реално изходът е бил предопределен.

Тя е излязла с идеята да се подхрани и ти си бил под ръка.

Случва МЕГА често.

Като цяло обществото е пълен разпад.

Всеки мрази всеки и всичко на самотек без морал, достойство и цели отвъд кинтите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f17bf32967
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

15.   До 10,
Ако преди 20години имаше Facebook, Instagram, Twitter, Tinder и т. н. щеше да си с тоя мъж на кукуво лято! Тогава си имала такъв избор, избрала си си го. Ако сега имаше 100000х голям избор ме съмнява да си го избереш същият!
Как беше, "женското око е ненаситно"?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b108e76bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Авторе, значи както си танцуваш някаква дама те погледнала в очите, усмихнала ти се и си вдигнала нейната бутилка за наздравица. Ти също и се усмихнал и си вдигнал твоята бутилка за наздравица, след което си отишъл при нея да се запознаете.
Авторе от това което си написал разбирам, че дамата е стояла на една маса с бутилка в ръка (интересно какво е пиела) и я е вдигнала за наздравица към тебе. Не можах да разбера ти с бутилка в ръка ли танцуваш защото казваш "както си танцувам". Каква е тази история да танцуваш с бутилка в ръка. Струва ми се, че исторята ти е измислена защото няма никаква логика. Да танцуваш с бутилка в ръка!!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f0761ac2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Номер 16 аз съм автора. Да, танцувах си с бавно темпо с бутилката в ръката, защото нямаше никъде места в бара. Ако сте бил/а на бар, дискотека и т. н доста хора си танцуват с бутилка бира или нещо друго в ръката ако няма места къде да ги оставят. Тя пиеше бира, аз също. И държа да отбележа, че не отидох веднага на секундата при нея да се запознаем. Погледна ме веднъж, усмихна се аз също, погледна ме втори път, усмихна ми се и ми вдигна нейната си бутилка, аз направих същото и чак тогава отидох при нея, естествено БЕЗ да досаждам и казах " Здравей аз съм еди кой си, имаш ли против да остана на твоята маса? " тя се съгласи и т. н....

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8b8a6e5cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

19.   До 10 - нормално е в очите на примат като теб мъже с възпитание и нормален маниер на общуване да са "женчовци". Мога само да гадая как твоят "мъжкар" те е свалил, но предполагам са били действия, които не са далеч от някои състави по Наказателния кодекс, примерно чл. 129 или 152.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9992486301
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

20.   Редовна практика на жените в днешно време. Никакви задръжки дали са обвързани или не. Ако си бил по-нахален си имал шанс да бъдеш с нея за една вечер, а нейния приятел да бъде рогоносец.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 249d4a9954
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

21.   А аз да попитам номер 6 - ти имаш ли представа през какво трябва да мине един мъж за да има нормален контант с детето си, без значение дали е "бунак" или не? както ти самата каза - един добър адвокат, и оня "бунак" ще си вижда детето 2 пъти в годината. ако е "лош" адвоката, ще си го вижда веднъж в месеца. и ти на това му викаш "нормален контакт"? ама за сметка на това тоя "бунак" ще си плаща като баща фул тайм, нали?

Много сте отракани, много знаете но само вие си знаете колко мъже са ви минали през задният двор за да пръскате такава злоба и то по толкова тъп начин. Рано или късно някой "бунак" ще те оплоди (по погрешка или по съжаление), ти ще си гледаш сама детето за да се убеждаваш, че "една силна жена може и сама" и накрая когато отгледаш един инвалид който мрази всички наред - теб, останалите, себе си, чак тогава ще разбереш колко ти е сбъркана логиката. Отвори "новините" тия дни - всичките са за котки и кучета. специално за такива като тебе.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bab080e18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

22.   Н 12 (кп) и така стигна до 42 г все още чакащ... принца на мечтите си.
Няма лошо, де, млад си още, до 50 годинки имаш време.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8bdadaf48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   до н. 22-кифльото е вече на 45 години, много млад го изкара.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6ca899177d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

24.   КП, как ще я караш тая кола, като нямаш книжка?
Не помниш ли, че те разобличих вече в една тема в тази твоя лъжа?

Дамата от класа

P. S. Спокойно, няма никаква опасност да ти се натискат хубави и стойностни жени. Ти старателно ги отблъскваш с комплексарското си поведение. :)))

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfa9d9bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

25.   Номер 22, впечатляващо е това, че животът ми така дейно те вълнува! :) За да бъде картинката по-ясна, ще трябва да уточня за теб, че от началото на 2014 година до края на 2019 година живях и работех 4 други държави, като в годините след това, до миналата година, също работех периодично в една от тези страни, но по-рядко - за по 1-2-3 месеца. През това време работех и за няколко други чужденци, но от Пловдив, трима от които вече станаха милионери благодарение на положения от мен труд. Сега вървя по същия път, работейки същата доказано печеливша дейност (моето хоби) за себе си. И тримата не случиха на жени на тяхната възраст и затова се обвързаха или ожениха за хубави студентки в 20-те им години и така имат възрастова разлика 15-25 години помежду си.
Аз не се целя в твърде млади жени, но при липса на качествен избор сред старите моми (да не са разпоретини с голям километраж, да не са нагли устатници и неблагодарници, да не са ненадеждни, да не пушат и носят ракообразуващ ген за бъдещото си потомство, изкуствени джукести комплексарки и депресарки) накрая ще се примиря със стойностна и поддържаща се в здравословна форма млада дама. Отстъпчив човек съм, така че и на 35 да е, и на 25 да е, в името на любовта нямам високи изисквания, освен да е човечна и да си подхождаме. В предишни години на два пъти имах по-прилични доходи и тогава ми се е случвало да възпирам натискащи се красиви млади жени, защото съм усещал една престореност у тях. Затова съм имал връзки само с жени, които са били искрени в желанието си да са с мен заради самия мен като Човек. Нито една връзка не съм започвал, когато съм имал високи доходи, а само когато съм нямал пари. И това е красноречиво, понеже са ме оценявали заради личностните ми качества и отношението ми към тях.

Предвид обстоятелствата, описани горе, споделям твоето мнение, че до 50-ата ми годишнина ще се случват особено забавни неща и това ще започне да си проличава още след около 2 години, когато завърша един от двата си основни проекта, по които работя в момента. Така ще дам личен пример на хората, които ще видят как почти от нищото един уверен в способностите си, развил ги с времето и опитен в своята област родолюбив българин може да изгради полезна за родината си дейност, пряко осигуряваща прехраната на десетки семейства, а косвено - и на редица подизпълнители. Когато човек има смислени стремежи и правилна преценка с какво се е захванал и как да го осъществи сполучливо, тогава е способен на големи дела. Но е важно да бъде земен и да не се поддава на слабости.

Ти в каква дейност притежаваш добри умения? Може пък да се окаже, че след време има начин да си бъдем взаимно полезни, тъй като ще набирам тогава различни специалисти с цел производство.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b2f875f8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

26.   Кифлоприземител, има мъже, които не обичат разходките, ама изобщо. С точка 1, 2 и 3 съм съгласна. Има и мъже, които се целят високо. За мъжа е важно жената да е хубава. Мъжът може и да не е хубав, но трябва да притежава определени качества. Сервитьорките и продавачите може би са хубави и затова ги взима предприемачът. Познавам много богат предприемач, който се ожени за стюардеса с дете от друг мъж. Защо си я е избрал, ами сигурно е била красива. Разбира се да е красива една жена не е достатъчно, но не е и лошо! Ти си прав за много неща.
На автора бих казала, да го раздава не чак толкова сериозно, когато някой му каже наздраве!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 16bcd51a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

27.   11 не само успях да задържа жена до себе си, ами даже вече съм и щастливо женен, за млада красива и неопетнена жена. А ти ще си останеш все така злобна и нежелана, и дори и улична котка няма да можеш да задържиш повече от един ден у вас. А тия, които са минали през задния ти двор са вероятно също щастливо женени.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d507a30689
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

29.   25 (кп) ;)))) готино е, че ми предлагаш даже работа в производството когато "някой ден евентуално" имаш тази възможност, но е много по- вероятно да ми звъннеш на мен на обява за градинар примерно в една от чужденците, в които съм работила и вече установена.
Какви умения притежавам:
На 26 г съм си купила първата собствена къща- със собствени, изкарани с работа пари.
Омъжена, с две деца, това докато учех още и работех.
Не е лошо да мечтаеш, но ти съвсем си изгубил връзка с реалноста, смешко.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38d43f896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

30.   27, щом от толкова дълго време си щастливо женен, какви бяха тия теми до вчера за купуване на калайджийки, ходене до Азия за виетнамски проститутки и т.н.? За един прЕател питам, че аз направо ти повЕрвАх.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfa9d9bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

31.   Номер 24, избий си от главата, че можеш да си ми жена. В онази тема, която ти държи влага и до ден днешен, ти подви опашка и повече не се обади, след като ти обърнах внимание и оборих всичките ти опити да ме "разобличиш". Ако не помниш, потърси темата и ще се убедиш повторно. ;)) Тогава те достраша и да си признаеш коя точно си от моите стари ухажорки в бегемамата.

Мощни коли преспокойно се карат на писти и на безлюдни междуселски пътища вечер по здрач или рано сутрин, но нека това да си остане тайна между нас. Свидетелство за управление на МПС никой не е имал по рождение, а се изкарва за няколко месеца. За мен по-важно е първо да си задвижа правилно нещата с моето производство, което е въпрос на упорит труд и далновидни решения, а другото е лесна работа, когато му дойде времето. Благодарение на твоята вярна подкрепа, успехът ми е по-сигурен от всякога. За професионалните ти умения съм сериозен.

========================================

Номер 26, доколкото съм запознат с мнението на много мъже на различни възрасти, за повечето от тях е по-важно жената да бъде благонадеждна (в това число и да не ѝ шарят очите настрани), пряма в общуването (без премълчаване на истината и без боравене с дълбоко закодирани намеци), любяща и дашна (без непременно да е по 5 пъти на ден), без твърде вредни пороци и да е симпатична на вид (без изисквания да е с огромни гърди, бразилско дупе, тънка талия, дълги крака, дълга руса коса, сини очи и другите погрешни женски представи за това какво искат "всички мъже"). За женската красота може да се спори много, тъй като всеки мъж има различен вкус, но повечето мъже биха предпочели недотам красива жена, която обаче излъчва страст. Такива жени има и сред тези с леко наднормено тегло, нисък ръст, некрасиви и прочее наглед "недостатъци", но общителни свежарки, усмихнати и успяващи да запалят огъня в съзнанието на мъжа. И обратно: има привидно стройни и красиви жени, които въобще не възбуждат у мъжа желание да е с тях, защото с нещо в поведението си излъчват студенина и неприветливост.
Мен, например, ме привличат умни и човечни жени с естествен вид, чернокоси, тъмнооки, с леко по-широки ханш и бедра, гърди под средния размер (тяло тип Шакира или Black Sabbath) и с удобни ежедневни дрехи, включително и панталони. Но това не значи, че не бих бил със слаба жена, руса или червенокоса, със светли очи и големи гърди. Просто е въпрос на взаимно напасване.
Има и погрешно схващане сред много жени, че мъжете като цяло искали покорни жени, които да са им едва ли не слугини. Напротив, нормалните мъже харесват жени със собствено мнение (да не са безгласна струна), които са уравновесени и могат да водят обоснован диалог. Повод за това криворазбрано схващане е обстоятелството, че повечето жени под прибързано обобщаващото "мъжете" всъщност имат предвид "мъжете, чийто интерес живо искаме да привлечем", докато останалите 90% от мъжете въобще не влизат в намеренията и полезрението им.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b92753e5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

32.   Кифльо, от километрични тиради в Сподели, дрън дрън в бг мамата и пр. няма да ти остане време за великите ти проекти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 88daa71da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

33.   6, 21. Не, пич, няма как някой да ме "оплоди", ако аз самата не желая. Знам как сама да се пазя от бунаци. Разциври ли се от яд, като осъзна, че жените сме в по-изгодната позиция. Та пак повдигна баналната тема за котки и кучета. На кварталните пиянки, стари ергени им е любима.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 16bcd51a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

34.   30 е все още съм на мнение, че по-добре един мъж да си купи калайджийка или да си вземе вечно млада азиатка пред българката мината от сульо и пульо, с увиснало тяло, но с претенциите и изискванията на суперстар.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfa9d9bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

35.   Авторе, предвид насоката на темата ти, мисля, че би ти било полезно да прочетеш и мненията в една съседна тема със заглавие "Брак - след 1000 свирки". Там също правилно се обсъжда истината, че много (макар и не всички) жени действат подмолно и умишлено се стремят да създават измамни усещания и впечатления у мъжа, само и само той да върши нещо в тяхна полза, но без те да се стараят за него и без да я има взаимността помежду им, каквато само на въздухарски думи проявяват, но не и чрез действията си. Малко са стойностните жени, които не боравят с такива подли похвати. Преобладаващата част от тях разчитат на половия си орган, зрителната измама (грим, насочващи погледите към деколтето им дрехи, скриваща бузите и бръчките на челото им прическа) и поведенческа измама с престорени думи.

===========================================

Номер 29, два пъти се оказа неспособна да отговориш какви полезни в работата умения имаш. Дори под твоите думи "Какви умения притежавам" описваш не такива умения, а някакви твърдения какво се било случило в миналото ти в детеродна възраст. Не съм те питал заради кой полов орган са те взели на младини, без наличието на който изобщо нямаше да можеш да се хвалиш, че някой те е взел въпреки ниската класа, която показваш нагледно с употребявания от теб речников запас. Ако се подписваше "Ж23", поне щеше да е ясно, че си чистачка в Швеция (като една видна тукашна самохвалка-заяждачка със сходен на твоя език) и че с това можеш да си полезна, но ти пишеш, че си по-възрастна, затова вероятно не си същата.
Пиши ми на ЛС в бегемамата коя си там (знаеш профила ми) и имаш думата ми, че това ще си остане тайна помежду ни (би трябвало от общуването ни там да си наясно, че винаги спазвам обещанията си). Така, чрез прочитане на старите ти мнения там, ще си проличи недвусмислено доколко тукашните ти твърдения отговарят на истината. Там в темите от рода на "Да се оплачем", където си признават за всичките комплекси и си качват необработените снимки на мъчещата ги част от тялото, лесно лъсва истината за почти всички "млади, красиви, успешни и щастливи" бегемамки, които иначе в другите теми се пъчат, чрез гръмки твърдения и обработени снимки, какви ненадминати графини били. :)

"Много голямата вероятност" за градинарството, за която намекваш, е поредната ти самозаблуда. Скромните ми умения се простират единствено до творческо-техническата област: изобретяване на механизми и създаване на мощни возила, мебели, сгради и други красиви форми. Употребявам по-чист български език от езиковедите в БАН и зная как да накарам жена да пръска като градински маркуч, но не бих работил като учител или жиголо, тъй като (1) притежавам себеуважение и (2) работя вече за себе си в област, при която 7-8-цифрените суми в рамките на няколко години са нещо обичайно за владеещите подходящите умения и опит.

===========================================

Номер 33, много мъже ви отварят очите, че въпреки стократно по-голямото предимство да сте с женски полов орган, много от вас допускате смехотворни грешки, хващате се с най-големите боклуци и вече обричате половин милион български деца без нормална семейна среда (над 360 000 хиляди самотни майки с доказано провален избор на мъж), но въпреки това такива като теб продължават да се хвалят, че имали голям избор. Предвид тези провали, разбити бракове, изневери, побоища и деца без семейство, всичките от които са пряко следствие от този ваш "правилен избор", не е много за хвалене чий е този избор. Права си, че той в крайна сметка е ваш, защото пряко гласувате с половия си орган, но ваша е и отговорността за последствията от действията ви. Никой мъж не оспорва предимството ви, което сте получили по рождение, без да си мръднете пръста, но в същото време такива като теб сте жалки, задето се тупате в гърдите точно с това, сякаш е най-голямото ви "постижение" да имате влагалище. Ти дори и да не го искаш, то пак е между краката ти - не по твоя заслуга.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5fd53d5025
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

36.   КП, в бгмама си написал медицинската причина, поради която не можеш да изкараш свидетелство за управление на МПС. И това ли да пиша тук или да го спестя? Също така светът е малък. Знам те извън нета кой си, но това ще спестя поради правилата на форума.

P. S. Не съм от старите потребители на бгмама. Регистрира съм много след като на теб са ти наложили бан там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b32eef97d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   36, аз искам да знам, моля те, напиши.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56a9a3b1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

38.   Кп, какъв ми е зора да ти казвам с какво точно се занимавам? Въпросът е, че на половината на твоята възраст вече съм била устроена с дом, професия и семейство. Ти на прага на половин век живот, още лежиш на фантазия как след две години ще ставаш богаташ. И от кога така си мечтаеш? Последните 20 г може би?
А си още на квартира. Шофьорска книжка нямаш, няма и да имаш, но правел дизайни за бързи коли... смях (пауза) пак смях.
Не съм жената, която те знае от бг мама, не влизам в него сайт, но от твои изказвания знам, че и там си кибик.

29

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfa9d9bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

39.   Номер 29/38, след като номер 36 твърди, че ме познава извън мрежата (значи на живо), ще може с лекота да потвърди истинността на думите ми. Нека оставим времето да покаже най-добре кой какво ще има и какво не. Голяма гадателка се оказа.
А ти самата имаш правото да се самозаблуждаваш и кикотиш колкото си щеш, понеже многократно из темите се провъзгласяваше за "дама от класа" и това си личи по изразните ти средства. :) Срещаш изключително затруднение откровено да заявиш, без евтини увъртания, какви професионални умения притежаваш.
Познавам няколко жени, които в средата на 20-е си години родиха по едно-две деца "от правилните възрастни милионери" и се уредиха с жилище на ранни години. Големи самозванки са и постоянно натъртват "колко са постигнали" сами в живота, само дето без половия си орган щяха да са една кръгла нула. Вярвам, че не си като тях. :)

=================================

Номер 36, "регистриран" или "регистрирана" си там? Писал/а си "регистрира съм". Може да пишеш тук каквото пожелаеш за мен, след като съм преценил какво точно непознатите хора да четат в бегемама. Пиши ми на ЛС там. Вече споменах, че държа на думата си и няма да те издам. Просто ще прочета твоите мнения там, за да придобия представа що за нрав си. :) А на живо (извън Интернет) ме съмнява да ме познаваш, макар че не е изключено. Ако е така, ще ми направиш услуга, потвърждавайки тук моите думи за всичко, което съм писал през годините, за да може такива като номер 38 да не се чудят и маят дали ги мотая или съм бил откровен и те просто не са способни да го повярват.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 679fed8501
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

40.   Номер 3, тихо, че сега ще дойде Оня и ще ти обясни за изкуственото оплождане и разните там мурафети!

Авторе, като се запознаваме само с идващи първи при нас, ще попадаме на такива с гаджета, ако серъководим от историята ти. Предпочитам да заговарям ония, които не идват първи при мен - току-виж си нямат гадже, защото не ходят да заговарят мъже и съответно мъжете не са се сетили да идат при тях, бидейки като теб. Но щом те грее оная с гаджето, твоя си работа! Сигурно и гаджето си го е заговорила първа.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b0c909d19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

41.   39 (кп) накратко: всички нормални хора градина между 20- 30 г а после затвърждаване и надграждаме. Ти си на 42, продължаваш да се залъгваш как ще ставаш богата следващите няколко години, а дори дом нямаш още.
Тц тц и веднага легна на "дали пък с ваксината си несъмнено си заработила домът" хахахха не, с работа и здрав разум на нужната за това възраст. Сега вече мога да си позволя лукса да влагам в "евнтуални" неща. Но като си стигнал до тази възраст без 2 свободни лева в джоба, ще рече, че ти като си неудачник, значи жените с възможности работим с вагините си.
Работила съм някога по 16 ч и не съм имала време даже да се наспя, но време когато е трябвало, не съм живяла на фантазии как утре ще ставам милионерка.
А с какво се занимавам: в един друг пост ме "контрираш" с "не се занимаваш само ти с дизайни"... хм, от двама ни, определено само аз се занимавам (създавам/изработвам/продавам) дизайни. Ти мечтаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfa9d9bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

42.   Номер 41, много мислиш за ваксини. Да му мислят тези, чиято кръв е натровена с тях. Отново те е шубе да заявиш прямо и без увъртания какви умения имаш и отново те е шубе да ми пишеш на ЛС там, защото иначе веднага ще бъдеш разобличен(а) в лъжи. :) Потърси в търсачката тук и провери дали някъде съм писал изречение, съдържащо "не се занимаваш само ти с дизайни". Няма и да намериш. Дори напротив, неколкократно се е случвало в предишни месеци някакво злобно пишлеме, представящо се за мъж и с много подобен на твоя изказ, да се заяжда с мен точно със същите думи, които ти сега безуспешно правиш опити да вмениш на мен. :) Това човече твърдеше как се занимавало с триизмерна графика и не можеше да повярва, че в подобна на неговата област работя и съм по-успешен от него, въпреки че подробно му бях разяснил нещата и му написах редица съвети как също да постигне това, затова в безсилието си предпочете да плюе по мой адрес.

Ако можеше да събереш 2 и 2, щеше да ти е ясно, че опитът и уменията, за които твърдиш, че си чела относно моята работа, не се придобиват за няколко години практикуване, а за много повече. Това също говори, че си нямаш понятие от тези неща или теоритично се занимаваш само с някаква малка част от същото. Придобил съм правилните за целта умения в няколко области на развитие, като: формообразуване, цялостно проектиране и лично построяване с двете си ръце на возила от-до (правилна геометрия на окачване, кормилна система, обзавеждане, всички панели и почти всички механизми, без двигателната система и електрониката, което е работа на други специалисти; заваряване, скулптиране, китване, боядисване, струговане, фрезоване, програмиране на ЦПУ, леене на смоли и т. н. ). Сборът от тези три основни неща, когато са овладени както трябва, способства сам човек да постигне по-добро изделие във въпросната област (и като качества, и като продажби), отколкото много други други хора са успявали заедно, обединени в предприятие. Не е само някакво си драскане на картинки, както някои пишлемета си въобразяват. Мои творения повече от десетилетие кръстосват пътищата, в очакване са и още няколко такива за чужди и наши фирми; разработени от мен в последните две години; предстои да изпълня и още един скоро; така че може да се свържеш с мен в бегемама (знаеш как) и да ти покажа някои от тях, ако толкова си си навила (ако си от женски пол изобщо) да пердашиш злобнички лъжи по мой адрес тук. :) Лесно ще ти помогна да признаеш грешката си и да не се чудиш дали думите ми са верни или не.

Относно милионите, които явно ти влизат надълбоко и затова съскаш как съм бил нямал "2 свободни лева в джоба", всичко творя, защото ми е хоби и тръпка, а парите са просто естествено следствие от успешно свършената работа. Щом се намират хора да плащат щедро за това и сме си взаимно полезни, аз не се дърпам. Ако всичко върви според плановете, тези толкова "лоши милиони" ще бъдат вложени отново в още по-представителни за родината ни проекти. Най-глупаво е човек да си поставя като самоцел да трупа пари с мисълта просто да ги има. Те не носят щастие, а са разплащателно средство. Могат да помогнат за изхранването на десетки семейства. Едни хора гледат на парите по един начин, а други - по различен.
За да разбия и последното ти колебание, осъзнаването какви големи пари се правят в тази област дойде преди около 4-5 години, когато работех в чужбина за тамошен производител. От година насам вече не работя за него и сега работя за себе си. Отново ще напиша, че времето ще покаже най-добре. :) Ако не беше нарочната психоза с вирусите и икономическият застой в последните години, отдавна щях да имам чудесни постъпления поради дялови участие, но и сега е се оплаквам, защото нещата тъкмо потръгнаха. С прибързаното си плюене относно възраст, левчета, вероятност за успех и прочее (още едно доказателство, че не ме познаваш лично) не подозираш как всъщност изглеждаш жалка. Който ме познава, е наясно с нещата. Аз съм целеустремен човек, бидейки наясно с уменията и недостатъците си, съответно човешката злоба не ме сломява. Няма значение колко деца твърдиш, че имаш, но озлоблението в теб си личи по изразните ти средства. Притежаващите човечност хора не се държат по твоя начин.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5de642367e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

43.   Май е време мъжете да престанат да обръщат прекалено много внимание на жените и да им помпят самочуствието. Само че не знам как може да стане това. Може би от само себе си. Дейтинга днес а напълно счупен. За голяма част от мъжете няма накаква полза да киснат в сайтове за запознанства, социални медии или да се мотат по заведения и да се мъчат да заговарят жени. Не постигат нищо и си губят времето. Сексуалната свобода облагодетелства огромна част от жените но много малка част от мъжете.
Така че зарежете тичането подир жени. Гледайте себе си. Харчете парите си за себе си. Развивайте се професионално, пътувайте, спортувайте, правете неща които ви харесват. Със жените губите огромна част от силата и енергията си. Жените са нужни за продължаването на рода. Но в днешно време голяма част от тях не стават за това и са деградивен за обществото фактор. Ако мъжкия сексуален нагон не беше толкова силен, може би светът щеше да е едно по- добро място.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b92753e5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

44.   43 - Ако баща ти беше на твоя акъл, нямаше да ръсиш мозък в сподели. нет.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 49c5b4ee5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   Ти НИЩО не разбираш от жени, а като гледам пък ти какъв "мъж" си.... Определено НЯМА да се затичам към теб, това е сигурно! ... Защото един мъж трябва да се държи като мъж, а не като.... страхлива жена! Не ми говори за равенство 21 век и др подобни простотии-няма ли в теб мъжественост и достотъчно заинтерусованост към жената, даже можем да кажем и агресия в някои случаи-нито ще си привлекателен, нито нищо подобно! Аз напримар харесвам мъжкари.... тестостерон... Стархливи и ПАСИВНИ мъже никога не биха ме възбудили! И има много други жени, като мен! ...
Другото е, че не всички се естроверти, нахакани и меркантилни кучки, които биха се предложили лесно ей така.... хората са различни.... някои се срамежливи, чувствителни, по-нежни, по-женствени.... може те очакват ТИ да си активния-не че не те харесват! Може би те харесват, но ти трябва да направиш първата крачка! Може бе така би пропуснал много по-свестни момичета! но пък и разбира се зависи КАКВО търсиш.... виж ако е нещо меркантилно и лесно, евтино-те ВИНАГИ САМИ се предлагат! Нямаш проблем!

Ама ми е трудно да ти разбера главоблъсканиците-казаваш "Не гледайте знаците им, те понякога лъжат"-ми ДА де-тоест-може да не затича някоя към теб бързо, бързо, но това не означава, че няма никакъв интерес, не е ли така по твоята логика??? !!!
И другото-"Жените искали само внимание".... кои? Меркантилните и евтините ли? И пак си противоречиш1не усещаш ли? .... Като искат внимание, значи ДАЙ ИМ ТОВА ВНИМАНИЕ!!! Като искат внимание, значи ТИ трябва да им го дадеш!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 49c5b4ee5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

46.   Пак съм аз-тоест обобщено-пасивните и ЧАКАЩИ ВИНАГИ НАГОТОВО мъже ОТБЛЪСКВАТ. Май в днешно време наистина полове се преобърнаха и мъжете вече дори ги мързи и са забравили да бъдат мъже! Не-те търсят нахакани и арогантни златотърсачки, които да празнят джобовете им! И такива и намират! Другите не са им интересни...

Ама после не се оплаквайте, че жена ви е ку... а и че била с вас само за парите! Такава сте си поискали!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c808a9c88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

47.   43 е прав! Докато даваме на жените това, което искат, те ще са доволни и ще искат още от същото, но няма да се сещат, че и ние имаме право на нещо в замяна. Да си гледаме живота! Какво ще ни направят? Ще се омъжат за нас, за да се наложи да се занимаваме с тяхната персона? Няма как да се оженим за всяка от тях едновременно, така че повечето пак няма да получават никакво внимание.

44 сигурно е жена, предчувстваща бъдещата си абстиненция поради намалялото количество мъжко внимание. Като наркоманки станахте! Дозата все не ви е достатъчно голяма!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 98b92e2402
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   Е, щом ти е вдигнала наздраве явно си от забележимите. Стратегията ти е правилна и ще стигне до успех. Като не им се обръща внимание те наистина започват сами да си го търсят и да стигат до крайности. Но е важно и ти дали си привлекателен. И като разберат че си затрупан от женско внимание

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f8e1b2f4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

50.   Винаги са идвали при мен, а аз не съм търсил! Малко тъпо е, но поне знаш, че е с теб заради теб, а не заради пари, коли и т. н.
90% от тези, които идваха ги "върнах", но с няколко станаха краткотрайни връзки. Съпругата ми също сама дойде при мен и вече сме заедно от над 20години. Често нямах пари дори да си купя цигари, но бяхме щастливи:)
Сега с тези социални мрежи нещата са коренно различни и не знам какво ще правят синовете ми.
В момента, въпреки, че съм на почти 50 също се намират някои жени, които определено показват, че ме харесват, но най-вероятно си мислят, че съм доста по млад, тъй като изглеждам на под 40, имам хубава кола, обличам се винаги стилно - с маркови дрехи и аксесоари. Тренирам и изглеждам добре, а и като сложа зелена дреха очите ми стават още по-зелени;)
Ааа, все още имам що годе гъста коса, почти без бели косми:)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b32eef97d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

51.   Като не им обърнеш внимание отиват при някой по-готин и по-смел, който им обръща внимание.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfa9d9bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

52.   В общия случай най-често "готиният и смел" се оказва недотам готин и смел, а подвива опашка като уличен помияр и оставя на произвола съзнателно избиращата жена да бъде самотна майка или просто поредната жена с лесноразтварящи се крака, което води до потрошена психика и навъртян километраж. Ако женският подбор на мъже беше толкова безпогрешен, избираните мъже - все качествени, а жените - също качествени и непорочни създания, щеше да е като при техните предишни поколения, при които жената се е отдавала девствена и раждала млада на единствения мъж в живота си. А след като изобщо не е така при почти всички днешни жени на млада и средна възраст, значи нещо катастрофално буксува при техния избор. И забележете, че се касае за отношението между тези мъже и жени и изобщо не засягам темата за парите и външния вид. Още на ниво отношение нещата са напълно сбъркани.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3a3621962e
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

53.   КП (52) все пак женският радар не е толкова зле щом избягват такива като теб, нали? ! Най- увреденият материал така да се каже...
А иначе често жените остават сами по собствен избор, не защото са зарязани, а са зарязали някой, който като не е полезен, по- скоро пречи.
Не смятам, че човек много над средна възраст, но без никога да е бил глава на семейство, без нищо да е постигнал в личен план за толкова години, може да има реално мнение. Най- много проектиране на собствени липса, комплекси, неспособност върху другите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 88daa71da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

54.   На някои хорица им е голяма драма, че жените имат правото да избират. Уж свестни, уж можели да предложат много, а все сами. Как стават тези неща ненаистина не разбирам.

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker