Тъпо ми е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъпо ми е
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1043 пъти
Как ще коментирате това. Имах връзка с жената на мечтите ми. В началото всичко беше идеално, дори си избрахме в кой град ще живеем след няколко години и колко деца ще имаме. Обаче следващия месец почна да следи много мъже и да обсъжда колко са секси и такива. Докато на третия месец спря да ми отговаря на съобщенията, освен ако не и спамя, ама тя тогава се ядосваше. Един мой приятел ми вика "Ей рогоносец, жена ти защо идва при мен."
После се опитах да ги спра, ама така и не успях. И накрая таз ми вика, че иска само да сме познати, защото вече обичала друг човек, изгубила чувства, вече ме харесва само като човек. А всъщност се оказа, че просто ми няма доверие, а интересното е, че една от най-добрите и приятелки ми има доверие и съм много близък с нея. Искам да уточня, че моята (вече бившата ми де) по едно време ревнуваше и ми забраняваше да си пиша с една от тези нейни приятелки и аз и пишех по-рядко, ама се оказа, че тя е по-свястната (не че ме иска, говоря по принцип, с нея сме си близки, но няма нещо повече). И също аз не можех да общувам с други жени, а тя общуваше с много мъже и накрая ме остави, заради един от тях. А с нея си приличахме много и сега ми е тъпо за всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: e837d07068
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Използвала те е за внимание, намерила е по-добър и те е оставила. Не се занимавай.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2876858bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не прави планове. Нали знаеш- Човек предполага, Господ разполага. Може да си я уплашил с тези планове за бъдещето. Давай напред и се поучи от тази случка.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 121ff13801
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хващай приятелката й!!! Момичето й се скача през месец на различен ***, това е положението, нищо не можеш да направиш, затова не се влюбвай ей така, само ***** в днешно време и само болка ще видиш. Бройкай ги и това е, ако дойде някоя, която заслужи шанс, да, но иначе пори наред, без да си отпред. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 921df384c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Виж приятел искам без да ми се обиждаш да прочетеш внимателно какво пиша поне 10 пъти и вникни в смисъла на думите : КОПЕЛЕ, СТЕГНИ СЕ И ВЗЕМИ ЖИВОТА СИ В РЪЦЕ!! Не знаеш хората какви проблеми имат.
Поздрави!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: aba1bfef57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да познато, аз също имах се опитах с едно момиче което наистина мога да кажа, че беше "момичето на мечтите ми", обаче не се получи между нас заради други простотии, та знам какво е да си обичал някого и да ти липсва. Но твоят случай е малко по-различен извинявай, че я наричам така но тази курва въобще не те е заслужавала. И на твое място бих се опитал с най-доброта и приятелка, така, че ако имаш някакъв шанс с нея просто действай няма какво да загубиш. А ако не искаш, най-доброто което можеш да направиш е да я забравиш и да продължиш напред и да станеш по-добра версия на себе си и да я накараш да съжалява какво е изгубила. И въобще не се обвинявай, ти не си виновен с нищо, даже тя въобще не заслужава и да мислиш за нея. Но да, знам колко е трудно ако наистина си имал чувства и мога да ги пожелая само късмет, и се старай никога повече да позволяваш на такива пачи да ти навлизат в живота.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6a41fd0b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   "а интересното е, че една от най-добрите и приятелки ми има доверие и съм много близък с нея. Искам да уточня, че моята (вече бившата ми де) по едно време ревнуваше и ми забраняваше да си пиша с една от тези нейни приятелки и аз и пишех по-рядко, ама се оказа, че тя е по-свястната"
Ето ти отговора, но нямате оправия някои и това е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7259e1ae59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   И какво не е ясно? Излизал си с някакъв миндил, дето се е подиграл с теб и ти сега ще страдаш за нея? Я стига, тя изобщо не заслужава да я взимат на сериозно, камо ли да страдат по нея. На такива им знаем предназначението и си ги ползваме по него. Само от време на време заблудени братлета като теб се влюбват в тях, което по начало е ясно къде ще свърши, ама като се осъзнаеш малко се сещаш колко не си струва. Хващай свестните приятелки или някакви други свестни мацки и такива като бившата само си ги слагаш на оная работа междувременно. Така ще си тежиш на мястото повече като мъж и ще се чувстваш по-добре.
Да се сърди която иска феминиста - така работи света, има хора дето само за едно нещо стават и колкото и да се мъчиш за повече с тях, то просто не е правено за това.
По-мъжката за напред!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 09e29008eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Благодаря за съветите, особено на коментари 3, 5, 7.
До номер 2- тя самата почна с тези планове...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 94c132e303
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Навремето и аз имах същите преживявания с "момичето на мечтите". Тя флиртуваше с всеки, същевременно ревнуваше като разбере, че съм говорил с някоя. Обясняваше ми коя каква курва била, колко добре се познавали и такива. 7 години напразни надежди изгубих. Но пък цяла година паралелно спах с най-добрата и приятелка.
Направо е невероятно как едно иначе красиво и мило същество може да те вкара в ада. Тя се набутваше непрекъснато, а аз я вадех от калта и за благодарност тя се отдаваше на други...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bcc656eded
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Значи като съм сам, съм се спасил от мнооогооо главоболия!!! Сега съм фокусиран само върхо мойте неща. Май така е най-добре за модерния мъж. Жените са само за секс за нишо друго през 2022!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 09e29008eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Май наистина ще се окажете прави някои хора, че жените само за секс стават вече.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 94c132e303
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Към номер 10
Не е така!
Да случва се. Има кофти хора, напразни надежди, инат, лудост, любов, късмет и тн... Аз бях в наистина страшни филми заради нея. Тя тръгна с друг, после той решил, че му изневерява с мен и го прави на глупак и я мъчел и тормозел с месеци. Историята ни е достойна за филм. Беше изгубила всичко. Беше я превърнал в боклук без семейство и приятели. Върнах и живота. Бях готов да дам своя за нейния, въпреки всичко. И когато си стъпи на краката пак тръгна с друг... И когато пак ме потърси ги прасках и двете и ми беше все тая за всичко. После се отдалечихме много, намерих си страхотна жена и дори след толкова години страстта и любовта ни са силни. А тя си остана сама. Вече младостта и е минало, свестни хора на нашата възраст дето не са обвързани почти няма и така и ще си остане.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 22a1e347f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До номер 4 : доколкото виждам преди теб има само 3 коментара няма как да си писал 10 пъти

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3304fed143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, човекът очевидно има предвид да прочетат 10 пъти написаното от него, а не, че го е писал 10 пъти. Ако пък това е тъп опит за смешка, здравей, Евтим Милошев! Къде се загуби, човече? Чух, че си станал продуцент и вече си по-често извън кадър.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker