Между ада и рая - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между ада и рая
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2611 пъти
Здравейте, искам савет и помощ как да изляза от тази ситуация и как да постапя най разумно.
Ситуацията е следната, играя в един ансанбъл където са и въпросните лица от целия любовен триъгълник.

По стечение на обстоятелствата ни махнаха стария хореограф и ни сложиха нов, който е на 22год. (а аз на 24год.) момчето е младо симпатяга, но с танците нещо не му се отдава, въпросното момиче което също е от от танциорките веднага си го хареса, нали е рус сас сини очи :D и веднага почнаха да се свалят, разбира се без никой да разбере. И така те тайничко са започнали да ходят, по принцип нали между хореограф и танциорка не трябва да има взимоотношения, но въпреки това те са го направили.

С въпросното момиче само да спомена, че до този момент ние сме на здрастй-здравей, като всички други без аз да знам за тези неща! Това става ноември 2010г.

В края на м. януари част от ансамбала се организираме и отидохме на хижа за 2дена, разбира се аз и хореографа сме отговорници на групата като най-големи.
(Забравих да кажа че ТЯ е на 17год.)

И настаняваме се, всичко върви по вода всички се забавляват, но с въпросното момиче започнахме да си допадаме много като характери, голяма част от купона смея да твърдя, че ние го правихме, мога да кажа че много яко беше през деня :).

Вечерта се сйбрахме в една от стаите и там всеки се раздаде и ТЯ заедно с други от компанията, излязахме да пушат вън на терасата и ние бахме завити заедно с едно одяло и дригите с друго и така, всички влязаха само ние останахме и тя ме попита искаш ли да ти покажа как се пуши воинишката и аз ДА и тя вдиша от цигарата долепи устни и ме целуна аз я изгледах учудено и тя ми вика хареса ли ти и аз ДА :) и така започнахме да се целуваме, макар и за кратко време. До този момент аз пак не знам че са заедно!

Вечерта явно са я изкарали заедно, като на сутринта аз забелязах, че тя не е в стаята си, а те бяха съседни стаи с хореографа, повече от логично е...
И на другия ден я попитах дали има нещо между тях и тя ми каза, че ходят и я попитах снощната целувка какво беше и тя не знам (любим отговор на жените:D).

И така не след много врме пак се събираме ансанбълаът, само че този път без него (хореографа) и целувката пак се повтари! И така всеки път аз си имах приятелка и тя си имаше, но като се събирахме по купони се целувахме.

Танцовият сезон свирши и той си замина за Видин, той си е от там и след 2 седмици я заряза по skype, под предлог, че всички взели да научават и.т.н

И от този момент на татък аз бях човека до нея, който и беше утехата и опората, като приятел после преминаха нещата и от другата страна, допуснахме се един до друг изцяло!

Цяло лято бяхме заедно, през което аз съм и споменавал, че той като се варне всичко ще започне от начало, аз я виждах, че има още чуства към него и я карах да ми каже по с време, тя ме уверяваше, че няма и аз реших да видя до къде ще стигне всичко това.

Оказах се прав, той се варна обади и се за кафе, почнаха да се виждат, без да ми казва, чуваха се пак без да ми казва и така тя изпадна в ситуация между нас двамата, не иска да изгуби мен, но пък чуствата я дарпат към него (той й е парвият следователно аз 2-рия).

Много сме си приказвали най вече, аз какво мисли да прави и да помисли, че не може да има хем мен, хем него. И казах да вземе решение каквото и да е аз ще и го уважа, защото на мен много ми е гадно и се измъчвам.

И в момента сме още в тази ситуация, ние се виждаме а пак ходи с него, опитах се да се отдръпна, но все пак играем в един състав, и винаги като се видим и все нещо ни дърпа един към друг, не можем без да се чуем или видим, както при мен така и при нея. НО чуствата я дърпат все кам него знае, че е грашка, но явно е роб на чувствата си и не знае какво да направи!
Това е общо взето.

Въпросът ми е: как АЗ в да постъпя в тази ситуация? Като и двамата искаме да сме заедно, но тя няма сили да остави единия от двамата, не иска да загуби мен, не иска и да остави него заради чувствата си?

Блъскам си главата ден и нощ и не мога да намеря отговор как да постапя и какво да направя, така че хем тя да намери отговор за себе си, хем и аз да спя спокоино, защто сега хем я имам, хем я нямам. Играя ролята на любовник, а той нищо не знае какво става.
Всяко мнение е важно за мен, благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 88e2637119
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами спри да и вдигаш, като и звни, не отговаряй на събщенията ?, достатъчно е, че се виждате в ансамбъла. Дръж се по-хладно, все пак не играете само тя, хореографа и ти. Отрежи контакта с нея, няма дражнител, няма реакция.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 12f9efb9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поговорете тримата. Ти мислиш ли, че той знае за ситуацията и е съгласен това да се случва? Ако не знае уведоми го :)) тактично. И я постави пред свършен факт- или- или, а не и-и. Тя така може да направи не триъгълник, а шестоъгълник без да се усетите!

От написаното си личи, че имаш чувства към нея и за това се примиряваш, но според мен тази ситуация ще продължи дълго. Бъди мъж и се оттърви от тази глупост, в която те е забъркала тя. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9b56226b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами ти сам много добре си го казал той номер 1) ти номер 2) ако се чувстваш добре така и мислиш че можеш да продължиш по този начин добре, но иначе си намери си друг ансамбъл. Ако търсиш безболезнено решение да ти спестя търсенето - няма такова. Независимо как, но ще минеш през ада.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cb4a93808e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напусни я ти, освен ако ти е добре като номер 2. Правилно са ти казали - като мъж ти винаги можеш да си намериш друг ансамбъл, кът сте момчетата-танцьори. Заслужаваш повече, според мен, от една момиче, което не знае, какво иска и живее без оглед на чувствата на другите. Обича май него, щом е готова да го приеме, след като я е зарязал по такъв начин. Ти си квази номер 2 - излишният втори ъгъл в един триъгълник. Просто решавай - какво искаш ти самият?
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 09d99929a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Повярвайте много е трудно, особенно когато са намесени чуства, да предприемеш каквото и да е!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9b56226b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   :)) Някой да е обещавал че ще е лесно

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 09d99929a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А като има и насреща чувства, който и тя показва, но пак си е с ония, той се усети за нас и разбра че има "приятелка" до следващият път, който не му омръзне :(, многократно се дърпах и отдалечавах, но тя все ме дърпаше, по някак си свой начин :( много съм резервиран спрямо нея и действията и незнам как да се отърся от тая цялата простотия? :S
Накратко иска мен иска и него има и към двамата чувства :S
Но фактите са налице:...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 696df7d9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Привет! Прочетох внимателно това което сподели. Аз самата също съм попадала в подобна ситуация в която да си между чука и наковалнята. Аз избрах човекът чиято роля играеш в момента ти. Първият въпрос който човек би трябвало да си зададе в такава ситуация е : Какво наистина искам? . Човек който не е наясно със себе си какво иска не може да вземе никакво окончателно решение. За да си отговорим на този въпрос първо трябва да се запитаме: С кой се чувствам себе си, без излишни инсценировки;Кой ме разбира;Душевно с кой си подхождаме;С чии характер повече си допадаме (трябва да има разбирателство и да достигате до консенсус). Не винаги чувствата те водят към правилна посока, затова човек има разум да прецени кое до колко и как. В тази ситуация моето мнение по въпроса е да се отдръпнеш от въпросното момиче (тъй като до колкото е разбирам е безхарактерно и не може да наложи волята си). В момента ти играеш ролята на утешителна награда а човек не бива да се оставя да бъде така използван. Ако в край на сметка реши момичето да е с теб окончателно внимавай такива хора се поддават лесно и почти винаги става така че можеш да попаднеш в същата ситуация. За да решиш как да постъпиш задай си въпроса: заслужава ли си това което правя? и Бих ли го понесъл повторно? Като заключение бих искала да ти кажа човек които е изневерявал, ще изневерява, човек който пие, ще продължава да го прави това. Това е порочен кръг който не всеки успява да се отърве от него. Ако си решил да си с това момиче гледай как се отнася с родителите си, с приятелите си защото някой ден така ще се отнася и към теб. Труден избор те очаква стискам ти палци да вземете решение, добро за всяка една от страните.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 384e16c6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Брат, знаеш ли какво? Ще ти кажа 2 думи само. Ситуацията ми звучи позната, според мен ти много внимателно трябва да се вгледаш в нея, защото в момента си заслепен, а и самото ежедневие просто те влачи и ти пречи да мислиш трезво. Това, което си писал, е страст, макар и много силна да е, не бих я нарекъл любов в истинския смисъл. Това момиче явно иска на нея да и е добре. В този триъгълник балъка си ти, има една поговорка "Очи, дето не се виждат - забравят се. " Запомни това. Каза, че си на 24, не си дърт, на моята възраст си, е всъщност си 1 година по-голям, като гледам датата на статията. Не знам доколко ти е актуален проблема още, но това момиче ще те отведе в ада, или по-скоро ще те преведе през ада и за какво? Ти сам каза, че освен ансамбъла друго не ви свързва. И аз съм имал много подобни случаи на нещо като страст или симпатия, но в твоя случай момичето има чувства, както казваш, а защо не допуснеш, че подсъзнателно те използва като резервен вариант, за рамо на което да поплаче, както си писал, ти си и кошче за душевни отпадъци, а оня е ебача. Малко като в "Дервишово семе", ама пак не е точно същата ситуация. Прочети коментара ми и помисли с главата си, не долната или пък със сърцето, сърцето лъже, а разумът хладно преценява ситуацията.
Успех от мен. И докато не предприемеш някакво действие, ще тъпчеш на това място, ти щастие не заслужаваш ли, нямаш ли амбиция, хоби, работа, образование, ако щеш? Има един лаф от Камасутра "Любовта не означава да изгубиш себе си или да се подчиниш на другия - любовта е равенство". Чао.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker