Български мъже спрямо чужденци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Български мъже спрямо чужденци
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 4834 пъти
В този сайт неведнъж жените казва, че са се отказали да се интересуватот български мъже в полза на чужденците и май почти не съм срещал мнение, в което жена да казва, че след чужденец иска българин...

Тук-таме има мнение за мюсюлмани и албанци, и жени споделят горчив опит, но пак поуката им не е, че непременно трябва да потърсят българин... Май само в една тема за помаците ставаше дума, че помакините са навити да вземат българин-християнин.

Мъж съм и сам забелязвам, че българските мъже имат кусури, лично мен ме дразни селяндурската стиснатост, страх от настинка и лоша хигиена. Но нямам големи наблюдения от света, не знам другите какви кусури имат и дали са по-тежки от нашите и не мога да сравня.

Затова ми е любопитно как българките класират българския мъж спрямо други народи, и по лоши, и по добри черти. Кои народности слагате като по-добри, но и кои като по-лош вариант?

(Само, моля ви, коментирайте черти на поведение, а не физически дадености. Физическите дадености са каквито дойдат по рождение, аз питам за неща, които един мъж може да промени с волята си. )

Замислих се и дали българския мъж е привлекателен за някоя народност и не можах да се сетя (изключвам рускините, които навремето просто са искали да избягат от СССР). Има ли такава? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7c40a02faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Мега зле, ама рядко имаме избор. Виж колко са омърлушени жените с българи и как сияят с чужденци. Вечно намръщени са ни мъжете, любители на чашката и леките жени. Котират се сред рускини, полякини, чехкини и прочие съветски бедни и леки нации.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ec4bf5aa76
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

2.   Българските мъже нямат хубав външен вид -ниски и трътлести са, а най-смешно е като изискват от българските жени да са анорексия, а себе си не поглеждат. Голям смях. Западните мъже са високи, слаби, с правилен нос, хубави очи. На външен вид къде по-добре от нашите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 52b64a5fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Какъв пък е този страх от настинка, интересно ми стана?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9ed2bfe25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   1, не съм българин, ама е смешно да казваш сред какви съветски нации се котирали българите, при положение че и вие сте от същите съветски нации. Разбирам да беше французойка и да го кажеш това, ама при положение че си българка, работата става малко "присмял се хърбел на щърбел". Не знам на какво основание българките се имате за нещо повече от българите, след като сте една и съща нация и едни и същи майки са ви възпитавали. Всички знаем каква слава ви се носи, айде нема нужда. Същото което казваш, че били омърлушени, може да се каже и за българите. И аз да съм с жена, на която и се носи такава слава, и аз ще съм умърлушен. Не знам на какво отгоре го вадите това самочувствие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: da00a68a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Пич, ти за толкова години живот не разбра ли, че българката спи срещу пари? Шиши знаеш ли как се котира в чужбина? Като първокласен жребец. Имаш ли милиарди, ще ч*каш оттук до Дубай в права линия. А това за правия нос на тая отгоре... Ако отиде на Ривиерата, последното, което ще гледа на мъжете, са носовете им. Пари, коли, къщи, почивки, яхти, бижута. Колкото повече имаш от тях, толкова повече жените ще смъкват от критериите си за красота, елегантност и прочее другите им глупости. Те с мангали се омъжват и на мангали раждат, ти си започнал да питаш за качествата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 293952ff0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   До 2. Кои по точно западни мъже са такива красавци, от кой запад? И аз съм на запад, та да знам де.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ae90ce95cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Колко били омърлушени жените с българи хахаха
Ония ден по работа се срещам с една, която беше с чужденец. Тя направо забрави, че е с него, пича изглеждаше доста притеснен от цялата сутиация и честно казано ми стана тъпо за него. Беше готова да го замени на секундата.
Така че си е до мъж, а не до националност, стига с тия простотии

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e482304d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Много ми е интересно що за комплексирани същества сте? Никой не ви кара да седите при нас - Българските мъже :). Дърпайте на запад като не ви устройва.. тя нашата не се гледа в огледалото, обаче сляпо атакува имиджа на Българския мъж

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 63cd7f3257
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   Българските мъже са най-противните и гнусни същества от всичко, което пълзипо тази земя-без злоба, без преувеличение, бец нищо! Самата истина! Ако сте "родолюбци"-НЕ четете това!!!

Свинско поведение, НИКАКВО уважение или отношение към жената-към хората, към света ИЗОБЩО, мръсни-във всеки един смисъл и преносен и буквален особено!!! , грозни, прости и неуки... ЗЛОБНИ, КОМПЛЕКСИРАНИ, без класа-без НИЩО БЕ! Нищо!

Какво значение има религията според теб? Хората са РАВНИ и нищо повече! Мюсюлмани? НямаТ НИЩО ОБЩО с ВАШАТА предства за тях!!! Обноски, уважение.... КЪМ ЖЕНАТА!!! Нищо не знаете за тях! ... Културни, знаещи, хора с класа... Много по-напред от тукашните полу-хора! Май вие ги мислите за много по-назад от вас, нали? А то се оказва, че ВИЕ сте много по-назад от тях!!! Животът е едно нещо, дето ти се смее в лицето... Колко нагативно мнение съм чела и слушала за тях... колко гадости и бълвоч... не се обиждайте от моите думи... от ИСТИНАТА... Българите много от тях имат СЪЩО АРАБСКА/ТУРСКА кръв! Не сте скандинавци!
А дай да кажа още нещо за арабите-ТАЛАНТЛИВИ са в секса! Майстори... природата им е дала и физически данни и ритъм и страст! Така че, ако искаш да говорим за секса-тука мога да ти кажа, че НЯМА НИКАКВО сравнение с тукашния материал!!! "Ония" са брутални!!! Майстори са!

Българите МРАЗЯТ жената... за тях тя е един боклук, който могат да обиждат когато им се прииска.... да я бият.... да я зарежат, когата стане "свиня" за тях и толкоз! Българите са КОМПЛЕКСАРИ. СТРАШНИ КОМПЛЕКСАРИ. Почти всеки ден, когато излезна на улицата го усещам!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fba9b07eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Аз ще пиша от свой собствен опит и от това, което ме научи животът. Мъж съм на 32 години. Това дали си българин, руснак, англичанин, французин, германец, швед, испанец и т. н. няма никакво значение. Значение има това, което си като личност. Значение има твоята индивидуалност, качества, способности, култура, възприятие на света и т. н. Като си темерут, като си намръщен, като ти е крив целият свят няма как да те хареса жена. Е, случайно, ако междувременно си пълен с пари, някоя лека девойка може да ти пристане. На нас българите, дали заради бедния живот и вечните проблеми или просто сме си такива, ни е вълнено още от деца, че някой друг ни е виновен, че трябва да сме вечно сърдити и да плюем по нещо и някого, било то по своите или по чуждите. Давам пример от своя живот. Няма да забравя никога един грешен съвет, даден от баща ми през детството. Явно беше решил, че не съм достатъчно мъж и веднъж ни в клин, ни в ръкав ми каза: "Добре, бе. Защо веднъж не съм те видял нещо нервиран. Вземи се ядосай за нещо, развикай се. Дръж се като мъж". Т. е. учеше ме сам да си предизвиквам нерви и да си развалям настроението. Във времето, като поотраснах, започнахме да ходим на море с приятели често в Слънчев бряг. Около 20 годишен. Тогава имаше много много много повече от сега момичета от цяла Европа. Още тогава ми направи впечатление, че европейките масово страняха от нас. Тогава осъзнах, че има някакъв проблем. С времето излизах в чужбина по Еразъм, после и по какви ли не курсове и срещи след като завърших. Излизах не рядко с български компании в чужбина и започнах да наблюдавам следното - българите не се вписват в обстановката. Държат се отдръпнато, не могат да общуват с чужденците, заядливи са, в голяма част от случаите дори и при хора с образование се наблюдава едно малко просташко и нескопосано държание. Имам не един или двама познати със сериозно образование, които успяха да пробият и дахсе развият в професиите си в чужбина, но напуснаха и се върнаха в България, защото там нямат социален живот, т. е. не могат да се впишат в обстановката, не могат да общуват с други хора освен с българи. Прибраха се в България и са съгласни да бъдат командвани от уредени на работа некадърници и да плюят държавата и да говорят, колко добре е било в чужбина, от която се върнаха. С излизанията ми по заведения и социални събития в чужбина гледах другите хора. И ми светна лампичката, че най-елементарното нещо да бъдеш харесван от хората и в частност от жените е просто да бъдеш човек, да се усмихнеш, да приемеш този срещу теб, да искаш да общуваш, да поговориш с него, да поздравиш по коридора, да направиш път, да благодариш и т. н. Все елементарни неща. С времето започнах повече да говоря с хората, винаги съм гледал да бъда ведър и усмихнат и нещата взеха, че се получиха. Правеше ми впечатление, че бидейки в компания на българи, това нещо някак си отблъскваше чужденките. Момиче в заведение отказа да контактува с мен след около 20 минутен много приятен разговор, като видя българската ми коч компания с намусени физиономии. Така с времето разбрах, че трябва да си индивидуалист, а не представителна извадка на общността си. И колкото и да не ми се вярваше постепенно успях да имам отношения с момичета буквално от цяла Европа. И не рядко чух от тях думите "Ами ти наистина ли си българин? Аз мислех, че сте по-особени. " или пък "Ти не си като повечето българи. " За кратко при престой във Виена има няколкомесечна връзка с австрийка, като връзката в последствие не просъществува от разстояние. После имах почти 3 годишна връзка с италианка, която работеше в България, която аз запознах с родителите си и тя със своите и бях приет много дружелюбно от тях. С нея се разделихме, заради това, че се откри възможност за нея за работа в Италия и искаше да заминем, като намирането на работа за мен беше под въпрос. Търсихме, но нищо не намирахме. Малко ни се изостриха отношенията и започнахме да се караме. Взехме решение да се разделим и така към ден днешен с нея поддържаме връзка като добри познати и винаги ще се радваме при възможност за среща. Тя има приятел, както и аз в момента имам приятелка - една прекрасна българка. Така че спрете до бъдете темерути, бъдете хора - не си хабете нервите с глупости, усмихнете се, говорете, изкъпете се, облечете се нормално и всичко ще е точно. И не си мислете, че чужденците са особено по-различни. Пълно е с какви ли не смотаняци и диваци сред тях. Само се замислете що за мъже са пияните и заляни англичани, немци, холандци, датчани и прочие, движещи се на групи от по 20 коча. Също така, жените, които коментират и оплюват българските мъже. По същия начин трябва да говорите и за българските жени, защото няма как мъжете да са диваци, а пък вие същите да сте тяхната противоположност. Аз лично по-намръщени и необщителни жени от българките не съм виждал. Като сте в чужбина също като българските мъже се капсулирате в българската общност и не контактувате с никой друг. Малко са тези от българките, които са срещнали свестен чужденец и имат някакви нормални отношения. Както българските мъже имаме много лошо име в Европа, така и българските жени имат много лошо име. В заключение пак ще кажа. Бъдете хора, усмихнете се, забравете за злобата и нервите. С една усмивка, милиони врати ще отворите!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7226078584
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Абе и жените в България масово за нищо не стават. Мъжете, че са боклуци - боклуци са, но и жените са същите парцали. Много сте ми смешни като се обиждате. Не се хабете, един дол дренки сте, без значение от пола! Кажи му българин/българка и повече не обиждай!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6253dfff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Понеже отдавна живея в Швейцаря, познавам българки омъжени за швейцарци. Но повечето се разведоха. Казват- културни различия.
На външен вид българите не изглеждат чак толкова зле- особено като ги сравним с дебелите, почти кватдратни немци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6253dfff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Мисля че българките в повечето случаи се хващат с чужденци заради парите. Ако разните немци, англичани и други бяха бедни колкото българите, нямаше да са атрактивни за българските жени.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8a8d6d7ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Мадмоазел, аз съм 60кг (12% мазнини - смятам толкова за здравословно и го постигам без да си губя времето във фитнеси и с простии), 172см и ако трябваше да си търся бг жена с "анорексия" (сиреч <60кг. ) и в подобна форма, се очертава да го карам доста години на ръчна...
Относно критерия ви с височината - и аз може да искам да имате излъчване на гейши (за разлика от височината, постижимо е с воля), а всъщност масово сте пъпчиви, кривогледи и не по-малко порочни от визираните Ганьовци - пиене, пушене, наркотици, безразборно хойкане, прости, смотани, мърляви, озлобени, каквото се сетиш. Но трябва да отбележа, че за сметка на всички негативи, направо издухвате средностатистическия Ганьо с претенциите си за материално състояние при селекция.
За този "правилен" нос и "хубави" очи - бих искал да разбера къде ги намирате толкова накривени и бушонирани. В/пред някоя боксова зала ли?
Как да не съм намръщен докато съм в тази държава? В момента, в който изляза - отпускам се и грейвам като слънце...
Изброените съветски "бедни" и "леки" нации първо имат много по-добър стандарт на живот от нашия, и второ - не сте по-морални от техните жени. Всяка жена си прави сметката да има резерва, някои и по няколко. Ако някоя се има за единствена и неповторима в това отношение, евалата - нося малка биричка и тънка цигарка...
Ето и моите наблюдения с кои се котирате вие - араби, тъмнокожи, и западняци, които са тотално отрязани от техните си жени или просто поради неравномерно съотношение между половете в техните държави и физическото отсъствие на бройка. А и самите те са наясно, че имат ли малко повечко доход от Ганя, ще им се наредите разкрачени на талази.
Познавам една, която спа с целия квартал, ходи при сводници и накрая лепна някакъв прост швейцарец за крава. Сега се прави на голямата работа в Цюрих и първото нещо, което ме пита като се прибере е дали искам да ме сватосва за тяхна измет... Предполагам, че си излива злобата, защото аз бях от мъжете, които я отрязаха. Хем си уреди шунтата, хем продължава да бълва сажди и отрова, че дори на едно клатене не ѝ се съгласих... Може и още да си търси някой за лашкане, въпреки че е омъжена - не знам, не искам и да разбирам... Просто няма друга такава гърмяща змия като бг жената. В същото време, ако нямахте и едната дупка - цяло чудо/бедствие си е, че изобщо сте оцелели.
Хайде като снасяме факти, да не са селективни, а цялата картинка (колкото и да е зле).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4a958e5f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Българските жени в Германия ги мислят за.... Еди кви си... Що ли? Ми щото тъй

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d349a9f489
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

16.   Аз съм съгласен с номер 2 и нейното мнение се потвърждава от следните обстоятелства в нашата родина:
1. Българските мъже са ужасно ниски, защото са средно само с 13 см по-високи от българките;
2. Българските мъже са трътлести, защото са само една педя по-тесни от средностатистическата българка на средна възраст;
3. Българските мъже са отпуснати, докато при стегнатата българка пъпът е 10-20 см по-близо до зърната ѝ, а дупето ѝ има 10 пъти повече целулит и това я прави да изглежда още по-поддържана;
4. Българските мъже завиждат, че все повече жени имат мустаци;
5. Българските мъже са бедни и разчитат на ежедневния душ, докато българките тънат в тежък лукс и затова заместват водата с парфюми;
6. Българските мъже са глупави и затова мият косата си всеки ден, докато българката е умница и мие косата си на всеки 1-2 седмици, за да може ежедневно отделяните по време на сън късчета мъртва кожа да придават повече тежест на умната ѝ главица;
7. Масовата българка е психически уравновесена, със сигурност не е нервна киселячка, не се сравнява с другите жени, не е зависима от телефона си, не клюкари за останалите и изобщо не търси ежедневни внимание и одобрение;
8. Българските мъже са отвратително грозни, за разлика от красивата българка, която е толкова обаятелна, че всеки ден отделя поне по половин-един час да прикрие с дебел слой кит неземната си хубост, за да не би да заслепи с нея и изпонатръшка всички около себе си;
9. Българката има толкова красиви вежди, че полага старание да ги изскубе и да си нарисува нови такива с коренно различна форма, за да не е прекалено хубава;
10. Един от двата пола е толкова скъпоценен, толкова много заслужава наготово и му се полага по рождение, че дори и половият му орган мирише на скъп рибен ресторант;
11. Българският мъж не може да се сравнява с българката, при която диаметърът е толкова широк, че може да поеме и най-едрите краставици и пак да не почувства нищо;
12. Българката има богато въображение и постоянно крои сценарии, филмира се и от най-малките неща и живее в свой свят, различен от действителността, докато българинът не притежава такива велики качества и предпочита истината и логическото мислене.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 03e932199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Естествено, че жените ще се хващат само с чужденци, в днешно време е много трудно да имаш пълноценна връзка с българин. Проблемът е там, че българите са станали интриганти, селяци и комплексари, поради причината, че са се развели с жените си и така избиват злобата си към други жени.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 14cd220e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Като българан мога да заявя, че в България има много грозни мъже. Едно много красиво момиче с което си бях писал във Фейсбук си намери мъж - мъжът и е много грозен (дебел и плешив), но явно има много пари.
Ние красивите мъже в България сме малко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f97407f76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Ами авторе, колкото и невероятно да ти се струва, българските мъже могат много по-лесно да си намерят половинка в чужбина, ако решат да си търсят. Това е така, защото българските мъже са по-секси от българските жени и са естествени. Българките ползват една камара филтри и гримове по снимките си, докато на мъжете не им се налага това нещо. Много по-вероятно е българин да си намери приятелка в чужбина, ако има желание да търси.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 598495e013
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Е, друго си е чужденец. За един подпис взимаш паспорт и вече си англичанка, германка, не знам си каква... Интересува ви да се уредите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2471a2d91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Имам най-много познати сърби и италианци. Затова ще говоря за тях. Сърбите са абсолютни джентълмени. Случвало ми се е напълно непознати хора да ми помагат с носенето на багажа на летището. Докато тук Ганьо ще ме изблъска, за да ме пререди, ще каже "Аре маааа, какво толкова влачиш, е. а си майката" Отделно да не казвам колко учтиви са когато искам информация за нещо. Ганьо е темерут, подминава забил поглед в земята.
Друго, което забелязвам е че българинът не полага никакви грижи за външния си вид. Носи размъкнати анцузи зимата и къси шорти с джапанки лятото - "красота"
В Италия и дядовците са по-спретнати от тях.
Турците, които съм срещала по пътя си също са ми правили много добро впечатление. Гърците са много красиви.
Та теглиш ли чертата българинът е един ошмулен шушляк без обноски.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5d7c20b1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторе, не им се връзвай. По цял свят жените обикновено ще ти кажат, че предпочитат чужденци. Има биологично обяснение. Склонност към обогатяване на гена.
Отделно, с кого ни сравняват? Горе една е писала за западните мъже. Жените са привлечени най-вече от статуса. Дори повече, отколкото от външния вид. Харесва ли ни или не, светът е доминиран от Запада, най-вече от англосаксонците. В макар и неосъзнато в главата на повечето жени ние сме втора ръка хора в сравнение с някой англичанин, германец, американец. Отделно сме и по-бедни. Но виж, котираме се сред рускините, понеже ние за тях сме “запад”. А ако отидем във Виетнам, там сме супер вървежни, само защото сме бели. Я питай тези, дето въздишат по чужденци, колко ще се омъжат за китаец или сенегалец? Малко са.
Може би японките са изключение. Там са такива расисти, че даже проститутските им не обслужват чужденци. За тях всеки не японец е второ качество, особено бял или черен.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b01a6edf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   То пък защото чужденците, , милеят, , за българките…….. от 21г. съм на запад и като цяло мнението на на западняците за българите е следното: Жените курви и лесно продажни. Мъжете бандити и неудачници. И така е защото българите нямат самочуствие нито в България, нито извън нея. Плюем се едни други, българи на запад плюят България и възхваляват запада. Да държавата България е скапана. Има много мърша, която трябва да се изчисти. Но никога не го казвай пред чужди! Когато го казваш ти самият сваляш цената си и губиш уважение! Никога не съм позволявал на запад някой в присъствието ми да плюе България. Аз за 21г. пак не се ожених за чужденка, а за българка. Защото искам в къщи да се говори на български, да се приготвят български ястия да се слуша българска музика и да се спазват българските традиции. Кои българки харесват повече чужденците? Курвите и неудачничките. Да ходят да се махат! Другите умните, красивите закърмени с морал и ценности не ги даваме. Строги сме, но справедливи.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a868503cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   Мисля, че българките са прави. Моят опит с българи е катастрофален. Прекалено високо самочувствие демонстрират, което е резултат от комплекс. Перчат се, нарцистични са, мнителни, недоверчиви, груби, посягат, пият без мярка и са готови да продадат майка си и баща си за едно питие. Имам добри спомени от двама, трима приятели на баща ми. Макар и на възраст, последният беше колкото баща ми на 75 години. Просто ме шашна със способностите си в секса. Според майка ми и баща ми, българите са се изродили. Някога, преди 50-60 и повече, когато са били в Бг, мъжете са били доста по- сериозни, общителни и дори разкрепостени. Днес те са само плямпала, парвенюта и деспоти. Впечатлена съм от факта, че не са в състояние да си създадат комфортен живот и само мрънкат и се оплакват, обвиняват по- заможните, че са бандити, крадци, вратове и какво ли не. Вече не идвам в България, макар че много я обичам, точно защото всички плачат и се оплакват. Съжалявам, но тук на запад е срамно да се жалиш и оплакваш, това е знак, че си неспособен да се грижиш за себе си. Била с българи, гола вода са като любовници! Както казва мама - докато ми го допре и вече се е изпразнил. Па дори и да успее да ми го вкара, след малко се празни, без дори да попита, може ли в мен и после става и без да се почисти се спасява. Гадост. Прави са българките! Много са малко свестните мъже в България.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6b56b3510f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   До 25, ако историята ти е истинска и си спала с такива възрастни мъже, точно ти ли ще критикуваш българските мъже? Каквито и да са те.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7c40a02faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Българите са ниски и все едно една майка ги е раждала всичките- ако видиш един хубав мъж на ден, пак е нещо. Визия на мутри, лоши погледи. Учат се от порното как се прави секс. Не са романтични, нито добре възпитани. Бабаити. Точат лиги по всякакви кифли, певици, после вият как искат вярност и уважение. Попаднат ли на различна- сриват я със земята.
Рускитите и украйнки им се кефят, защото техните мъже са още по-зле. Пък и само от едно здрасти съветската дама ще се съблече. Лъжат ги колко са можещи и така егото на нашенците расте. На една заплата са, но се държат все едно имат няколко компании. Заговориш ли за връзка, обвързване, деца- все едно си ги застреляла. Припадат и после бягат през девет планини в десета. Но, търсят истинска жена, вярност и любов.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8e95b82d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Ахахаха, чета коментарите и разбирам що сме на тва дередже. :D Само се мразим и се ядем взаимно. Народ, който няма милост сам към себе си напредък не вижда. :D :D :D Чуждопоклонниците също само си седат и гледат как света върви напред. :D Ниски, пълни. Те китайците мене ако ме питате са най-големите рапони, ама нямат такава злоба помежду си и така станаха първи в света по всички показатели. Западняци. Ееех, тия западняци. Направо са като древногръцките разкази за хиперборейците. Някакви надчовеци все едно. Италианците и испанците с тъмнага кожа, рошавите вежди и кривите носове са много хубави. Португалците и те са ниски. Англичаните кога са станали красиви, не знам. Може би говорите за холандците? Аз пък мисля, че навсякъде има и красиви, и грозни. Но красотата винаги е относително нещо. И най-красивите пак ще станат грозни. Така че? Въобще темата трябва да е родно хищничество и чуждопоклонничество. :D Това заглавие повече би ѝ прилягало :D :D :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 68a451eb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Национален генотип/фенотип... Все едно мексиканците да се оплакват, че жените им са с големи задници. Това е положението. Не виждам нищо лошо, просто тия медии ви прецакаха преценката. Жена съм и не съм висока, руса или синеока, не съм мулатка, не съм азиатка... като разбера, че на някой мъж такива са му фетиш и ги харесва - дотам сме. Няма смисъл да се подтискаме взаимно за външния си вид. От мен зависи да съм здрава, с чиста кожа, хубава коса, с хубаво тяло, въпреки че съм ниска, това няма как да применя, пък и не ми пречи.
Толкова за външния вид на хората.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ae90ce95cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Пичове, Бог да ни пази нас мъжете от жени, като тия в коментарите. В часност и номер 9. От злоба ще се задавят, а по улиците все по рядко виждаш натурално красива жена.
Днеска минавам по бул. Витоша, то едни превземки, едни стойки, едни походки все едно са кралици. А по лицето 2, 5 кг грим и говорят като най-долнопробните селянни. И такива жени седнали да ви обясняват кой бил истински мъж...
Не се хабете, тия теми са с цел провокация.
Тука има едни и същи изпаднали вещици, които коментират. Недай си боже да загледаш някоя, те гледа все едно е кралицата, а тя милата облекла парцалките от мола за 50 лв и 5 лв портмонето. Курвенско поведение и излъчване и седнали да говорят за морал, ценности и обноски.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8a8d6d7ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   До 28, това за майките е обида към вас самите (жени).
Относно визията - търсенето е такова, следователно и предлагането (пак ваша заслуга).
Теб ако са те учили разни батковци още от училище, твоя си работа (дано си остане такава).
Къде ги видя тези различни жени? Избора в БГ е между някоя, която що-годе се кипри за да не лъсва колко е зле (т. нар. кифла), и такива, които се ГОРДЕЯТ с това колко са зле до степен пълна загуба на връзка с реалността (1 лъжа повторена 1000 пъти не става истина, съжалявам)...
Моля ти се, свържи ме с няколко от тези рускини/украинки, които захвърлят всяка дрешка само срещу една усмивка - току виж някоя ме "понаучи", че Ваше величество да сте по-доволни после (нали не е порно, което толкова рязко ти бърка да не казвам в какво).
Всеки нормален би се стреснал и побягнал от изпаднала шизофреничка (в психологията се казва инстинкт за самосъхрание, т. нар. "бий или бягай", само че първото няма добър легален завършек конкретно за мъже, следователно - сети се сама). Типично за такива опасни индивиди е псевдологика като: днес излизаме за пръв път, до месец да съм ѝ предложил, до третия да е бременна (иначе аз съм импотентния)... После да не си и помислям за друга като затлъстее, но активно отказва да издруса някой килограм с тичане/стречинг. А не дай си боже да ѝ кажа, че няма здравословен вид - направо ме дава на трибунал в Хага за престъпления срещу жените в и извън галактиката...
Замисляла ли си се защо не бих побягнал от азиатка или индианка, например, а точно от такива като теб? А дано, ама надали...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b8cbfca56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Авторът до N 3 - само за последната година, на два пъти ми се случи, в мръсния, прашен и претъпкан автобус да дръпна стъклото на прозореца да влезе някакъв въздух и в двата случая, млади момчета, на около 15-18, със спортен вид, моментално затвориха обратно прозореца :)

За свръх-остъклените балкони (които не са и остъклени, а зазидани, със силно намалени прозорци), неотварянето на прозорец зимно време, дори за 20 минути, както и класиката - да не се отвори никакъв прозорец след баня, когато всичко е в пара и влага, да не отварям приказка... Но това е при по-стари поколения, затова започнах с примера с младите, да покажа, че за съжаление и тази простотия не е отмряла :(

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b27a1719f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Правилно е да искаш това, което ти отива. Ако наистина изглеждаш топ мацка или топ мъж и имаш правилното поведение, ще си търсиш равен на теб партньор. Ако не си... Ще се задоволиш с каквото има и това е. Важи и за мъже и за жени. Масова заблуда е, че българката е много красива. Тази година на морето наистина рядко можех да загледам някоя различна от моята мацка. Не че моята е свръх топ, но пак бива... Имаше много зле момичета и то масово.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7c40a02faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   32, те пък азиатките си умират да са с мъж, който 10-20 години не знае дали иска нещо с нея или не. Да са вечните приятелки. Това чудо дали другаде го има- живеят с години заедно, деца, а мъжа още е приятелят? За рускини и украинки- лятото по морето прелива от такива дашни жени. Бедна нация са и затова са тук.
Различни има, но Ганьо не ги оценява. Дай му на него кифлата, да се кефи. Прост мъж избира проста жена. Възпитанието-повечето бащи си бият камшика след раждането и майката отглежда сама. Бащата се цигани за издръжката и зарязва изцяло детето. Намира друга шаранка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 03e932199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   31, аха, говорили като "най-долнопробните селянки", ама си ги заглеждал и си им обърнал по един поглед....
Ето това са мъжете, плюят за жените и външният им вид, а едновременно с това ги заглеждат по улиците. Надали имаш жена с това мислене.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e855e69cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

38.   Българските жени до 30 години предпочитат чужденци - гърци, турци, кипърци, шитптъри защото са екзотични. Но изброените по-горе "екзотични" и богати, в сравнение с българите мъже са в България обикновено за евтино обучение и евтини, но за сметка на това млади български жени.

Когато българските жени прескочат 30 годинки те вече не са толкова атрактивни на пазара, защото чужденеца предпочита да пердаши 25 годишно младо яре вместо застаряваща и отпусната лелка, която е вършала на младини по таверните и дискотеките и вероятно от екзотичните чужденци е придобила освен опита и някоя и друга екзотична болест.

И българските жени след 30-35 годинки започват спешно да се оглеждат за някой тъпак от България да им гледа децата.

Но така е в България - страната на втора употреба коли и тридесета употреба жени!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ab83599e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Темата е насочена към жените, коментират пак жени, ама с пишки :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 38eaf5d9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   До Номер 38, потвърждавам го. Преди няколко години, когато бях в началото на 20-те, плюях една какичка, с 10 години по-голяма от мен. Иксаше така да извърти нещата, че да се включа да и гледам детето. По принцип ако чужд мъж припознае чуждо дете не е лошо, но аз не успях да го направя и не чувствах, че съм готов за това. И и го казах и на нея разбира се и стана много гадно, но не смятам, че някой и особено аз, сме виновни за тая работа. Просто връзката се прекратява и толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6253dfff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Номер 9 направо изби рибата.
От такива жени се пазете като от огън.
Да се праскат с арабите и другите боклуци като толкова ги устройва.
Аз по- добре да карам на чекии отколкото да си цапам кура с такава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5f950dc87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   И при чужденците и при българите всичко си зависи от човека. Бившият ми приятел беше грък, разделихме се. Сега съм омъжена за грък. Коренно различен е от другия. Мил, добър, грижовен, галантен и с маниери. Беден е. И аз съм бедна. Аз богаташи не иакам. Далече от мен. Всяка жаба да си знае гьола. Живеем в малък апартамент. Има мъжа ми един малък сеат ибиза на 20 години. Супер е. Щастлива съм с него. Помага вкъщи, делим си работата и си помагаме. Имаме приятелско семейство гърци. Мъжът не пипа нищо, само лежи и чака жена му да върши всичко. Като ходим на гости винаги ми е жал за жената. С българин никога не съм била, но мисля я че всичко е до възпитание и отношение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 52b64a5fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Авторке, това да те надуха течението, докато си нагорещен и статичен, е абсолютно противопоказно за доброто здраве. Това не е страх от настинка, а елементарна грижа за тялото. Учи се някъде на 4 годинки.

Иначе в "страх от настинка" може да обвиниш с чиста съвест онези параноици, които са си препасли памперси през устите та чак до очите и не ги свалят за нищо на света. Имах един такъв случай във влака наскоро - нашият се омотал като мумия от глава до пети и тръгнал да отваря прозореца посред зима, за да прави течение, че му циркулирали много бацили в купето...? !? После такъв като го удари пневмонията, сигурно ще обвинява някакви имагинерни вируси, а не собствената си тъпотия и неграмотност.

И в този ред на мисли, последните няколко години нагледно се видя колко българите сме по-осъзнати от чужденците по отношение на "страха от настинки", ама айде да не зачекваме тази чувствителна тема, че неусетно ще залитнем в дебрите на политиканщината.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f648658330
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Аз мога да говоря основно за себе си и моите приятели.

Всичките имаме кой от кой по-добра хигиена (естествено, аз съм най-хигиенно-маниакален, просто защото когато съм с жена това да съм чист ми дава комфорт).

За стиснатост.... трудно е да се говори. Според мен не сме стиснати цялостно, макар че според някои жени аз минавам за стиснат, просто защото не съм готов да си метна цялата заплата по някоя, просто ей така, за кефа. Гледам, че жените често бъркат стиснатост с наивност и безмозъчн угаждане. Стиснато ли е да си правя сметката да ме хвърлям стотици левове по някоя, докато още даже не е ясно какви отношения градим??? Ще я черпя кафе, няма проблем, но много жени броят за стиснатост това да не ги угоиш за няколко стотака на първа среща. И чрез тази осрамваща тактика се опитват да манипулират мъжкото поведение - "ооо, ти не си тотален будала? Значи не си никакъв мъж! ".
Няма проблем, ще се раздавам за жена си и децата, даже и още работа ще си намеря, че да им е добре. Ок съм с това. Даже ще ми носи повече щастие отколкото да си харча парите за себе си. Ама как да го правя, при положение, че никоя не ще да ражда? Искат да пътуват и да си градят кариерата. Обаче в същото време искат да се раздаваш за тях, все едно са ти родили 2 деца и ти въртят къщата сами. И когато им го посочиш, че реално не са заслужили с нищо тези си искания, отговорът е "е как да ти родя деца, като не се стискаш? ! ". Тоест целта на цялата женска игра е "Аз искам да държа всички карти, ти да нямаш никакви карти, и евентуално, ако реша, в някакъв неопределен бъдещ момент, може и да ти дам нещо. Но ти от ден първи трябва да се раздаваш за мен тотално". Еми кофти сделка е. Не е нужно да си стиснат за да го видиш.

Не, не целя да чукам на аванта. И в секса винаги гледам да се раздавам повече от партньорката, защото ми доставя удоволствие да й доставям удоволствие.

Това, което искам е взаимност. Нека почнем леко отначалото. Аз ще й взема кафе, тя ще ми каже някоя мила дума. Аз ще й направя вечеря, тя ще се поиздокара и ще ми даде приятна компания. Тя ще прави секс с мен, аз ще й доставям максимално удоволствие. Не е ли справедливо? Проблемът е, че жените масово искат да получават всичко в замяна на техните неясни обещания за евентуално нещо си в бъдеще. Въпреки добрите ми намерения, сори, ама не съм будала.

А колкото до страха от настинка.... една бивша (българка), с която бях, когато живее в Брюксел ми беше разправяла за белгииците. Вика, излизала няколко пъти с един, и по едно време си пишели, и тя като му казала, че била болна, тоя й отговорил "а, ок, аз няма да идвам тогава, че да не се заразя". От което тя беше потресена, защото българите, с които е била преди, винаги биха се засилили да ходят при нея, да й носят супа, да се грижат за нея и т. н. Да не говорим, че белгийци, скандинавци и тем подобни още от първа среща ти скачат като на интервю - какво работиш, колко пари изкарваш, каква кола караш, къде живееш. И това въпроси към ЖЕНА. И това не ми го е казвала само една.

Българките се кефят на чужденци само заради парите им и заради възможността да се интегрират в друга страна чрез половите си органи. В Англия когато живеех, масово българските ми колежки в университета се хванаха с англичани. И познайте какво - шок и ужас! Нито един не беше наистина богат, а просто някакъв средностатистически финансово. Нито един не беше красив. Всичките грозни/дебели, някакви рижави с бледа-левкемиоподобна кожа и т. н. Да не говорим, че бяха и доста скучни като хора. Е това ли са красивите европейски мъже, дето българката бленува? Аз българка в чужбина или тук с красив чужденец, не съм видял. А съвсем искрено мога да призная, че мога да преценя красив мъж, без злоба. Виждал съм доста красиви пичове в чужбина. Е примерно в Копенхаген като бях момчетата по улицата бяха големи симпатяги.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f648658330
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Аз съм предния коментар, сори, забравих да добавя за селяндурщината.

Винаги когато се говори за това какъв селяндур е българина, имам чувството, че се визира една определена прослойка от нискообразовани мъже. Да, знам какво визирате, но това примерно не е моята среда. Един приятел нямам дето само седи и чака ракията и футбола. Повечето ми приятели даже не гледат футбол, както и аз. Всичките работим по офиси на международни компании, някои са моряци, други IT.

А тук жените като говорят за българските мъже, имам чувството, че наистина буквално говорят за някой си Ганьо изваден от някое забито село в Родобите, дето даже не говори български. Аз такива хора даже не познавам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 956036b75e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Авторът до 43 - не знам защо реши, че съм жена, след като съм писал в прав текст, че съм мъж... :) Темата за настинките не искам да я коментирам повече, защото и без това, всичко ужасно се разводни. Ако ти е интересно да я коментираме, пусни нова тема в сайта, дай линк и ще се включа там.

В тази тема насочена към жени, пишат предимно мъже и то с коментари, които нямат нищо общо с това, което питам. И от малкото включили се жени, още по-малко са си направили труда да вникнат какво питам. Това сподели. нет се превърна в развалена плоча на едни и същи обвинения между мъже и жени, с едни и същи клишета и изразни средства... Ако ще да пусне човек тема за рецепта за лютеница, сигурно пак всичко ще се стигне до същото.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c9bd13389d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

47.   Жена съм, н 10 е прав.
Живея в чужбина от много години и ми се беше превърнало в отврат да ходя до български магазини например, вече не ходя. Завардили там нашите мачовци, ще свалят бг жени защото чужденките не ги отразяват. Не можеш да си представиш колко отвратителни кочове са- компания от няколко, обсъждат на глас (държат явно да бъдат чути от жените, а и между тях си се надлъгват колко са баш мачовци, а то отвратителни тюфлеци- и на визия и на акъл) директно канят на "купон" и подобни. Когато се е налагало да отида сама до бг магазин, предварително си слагах маската на "надута кучка съм и ще те навра на майка ти в.... обратно ако само посмееш да ме погледнеш дори". Няма друг вариант да минеш покрай подобна паплач, без да те омърсят...
Живея в Испания, като навсякъде и тук си има от всичко, но никога няма да се случи да преследват/притесняват по улици, заведения. Мога да седна сама на бар например- за ганьо това е "опааа, търси си го" за испанеца е просто жена на бар, може да опита запознанство съвсем възпитано, но няма да досажда ако откажа.
Темата с клиновете видя ли? Ходя си редовно с клин заради удобството, жегите, пък и почти винаги използвам всеки свободен момент дори когато ходя да пазарувам да ми е малко и спорт- да походя повече, да потичам до целта, да спра на плажа за малко разтягане/йога или просто да седна и "изключа" няколко минути. В темата според бг мъжлетата е "търси си го, за това си показва задника" за испанеца е просто жена с клин, ако испанеца харесва и иска контакт с жената, ще пробва без значение дрехата и със същите намерения- за него клинът е дреха като всяка друга, за ганьо и чувал на главата си да сложиш, ако има дупки за очите "опааа, показва си очите- значи си го търси". Тук дори си ходят лятото по бански, понякога с прозрачно наметало отгоре и никой не се впечатлява.
Испанците са много "гореща" нация по принцип, като цяло- равни задължения в двойката, децата им са ОБЩИ, а не като безотговорният, мързелив ганьо- децата си ги гледа майката. Тук дори бащите излизат да тичат с количката с бебето. А ганьо пред тв-то на диванчето.
Не, разбира се, че НЕ всички български мъже са такива! За това посочвам именно "ганьовци" а не българи, не генерализирам като разни кифльовци, дебелаци помислили се за херкулес, или пък разните "ханове" помислили се за собственици на жената.
В Германия като цяло са доста кавалери, но и много по- шегаджии от колкото изглеждат на пръв поглед. Случвало ми се е да се въртя около рафт в супер, защото не стигам горен, от който да си взема нещо. Пита ме немец дали имам нужда от помощ, потвърждавам и му посочвам какво ми трябва. Хваща ме той внимателно през кръста и ме вдига да си го взема. Не можах да се ядосам, а после много се смях. Но ме вдигна човека, после внимателно ме върна, попита ме усмихнат дали ми трябва още нещо и като отказах, продължи по пътя си. Сещаш ли се ганьо в подобна ситуация как ще процедира? ! Отзивчиви са, приятелски настроени, но все пак и те "дискриминират" ганьо, защото ганьо излязъл от село, но селото не е излязло от ганьо.
Общо взето ганьо е с ориенталски, но крайни нужди и мечти, които няма как да станат, за това и толкова злоба към жените, които пък няма защо да си "осиновяват"такъв.
Италианците са по- шумни и нахални като свалят жена, но като бъдат отрязани- не досаждат повече.
За колумбийците е въпрос на мъжка чест да направят комплимент а жена, не значи непременно, че искат нещо.
По- лоши (или по- скоро подобни) от ганьовците може би са шиптърите (албанци) и пакистанци. Турците са много по- уважителни към жените и хората въобще. Никога няма да чуеш турчин да каже, че децата са отговорност на майката- да ги отглежда сама с всичките им нужди вкл. бутане на количка и особено "майката ги възпитава" не биха обидили себе си по такъв начин.
Постоянно сравняват ганьовците "мястото на жената" с Пакистан, Афганистан- ами да ходят там, няма да стане България- Булгаристн за тяхно удобство, те в България просто ще отпаднат като "вид" и това е.
Това най- общо мисля, че дава цялостна картина.
Все пак обаче тези гньовци са малцинство, ще си изчезнат натурално.
Продължавам да мисля, че в България има много качествени мъже, просто не са простаци, които да се мъчат да надвикат ганьо, а ганьо врещи и се тръшка, за това така изпъква като цирей и като такъв ще се спуска и изчезне.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b2dad4d1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   Има хубави българи по над 1. 80 и с правилни черти и характер на пичове, но аз не съм останал с впечатление ганьова щерка да налита на такива. А колкото до ботовете от Запад, минали и заминали са покрай хубавци. :)

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: abf8fff4c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

49.   Сега ще изпиша един роман, така че който не е по дългите коментари, да знае и да не си губи времето.
Естествено, винаги причината за това българката да предпочете чужденец пред великия български мъж, се крие в паричките според него. Много сте т*ПИЧКИ, защото ако българката се хващаше с мъж за пари, нямаше толкова да я интересува българин ли е мъжа или чужденец, тъй като мъже с пари има и в България. Но нали българчето трябва да си оправдае липсите по някакъв начин? Никой не бяга от хубавото и реално, ако бяхте толкова готини пичове, за каквито се имате, нямаше да ви изоставяме за чужденци с цел да търсим мъж, за когото няма да сме просто слугинчета и накипрени куклички, а човешки създания с нужди. Но! Истината е че българките сами сме виновни за неблагодарните простаци, в които сме ви превърнали. Като се почне от средностатистическото българското майче: цял живот го глезондри като принцеска, носи му, слага му, накрая го оставя на някоя друга българка да го доотгледа и се стигне до самите нас, които ви угаждаме на, ако не на всичките, то поне на повечето прищевки, нужди, изисквания и така нататък. Мъж и куче са както ги научиш. Аз като бях вярна и всеотдайна домакиня, поставяща нуждите на бившия си често пред моите, какво стана? След три дни ме замени с друга, което означава, че от край време е мислил да бъде с нея. След една седмица беше във връзка с нея, но бяха жестоко скарани с нея за около месец, през който месец се бяхме свързали една с друга. Оказа се, че този бивш толкова лъжи е казал за мен и нашата връзка, че нямам думи. А знаете ли, драги български "готини" мъже - най- годините мъже на планетата - какво ми написа тя впоследствие на кореспонденция в месинджър?

"Може би е искал да опита връзка с мен, защото ме е харесвал от както се познаваме. А с него се знаем от 2012та, като през 2016та си говорихме и той открито си флиртуваше с мен, не помня дали беше приключил с Калина тогава, но мисля, че да

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8a8d6d7ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

50.   На кратко:
Мъжете в сайта се оплакваме от пропадналите жени (не задължително кифли и т. н. ), които са ни тровили живота по един, друг или няколко начина.
Жените в сайта се оплакват от готините мъже (т. е. к*рварите), че им изневеряват.
Оправията:
Всички се ориентират към връзка с хора от други държави, религии, етноси, расли в различна среда, имащи други ценности и т. н.
Никой няма дълг да седи и да се мъчи в среда, която смята за токсична. Кой харесва азиатки, коя харесва араби - демокрация е. Кой за работа, кой за таш*к - това е положението. Ако искат си идват, ако искат не. Няма какво да се описвате - на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Само да отбележа, че ако връзките с тези хора също не ви се получават, проблема си е ваш - било неправилен избор, било характер.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b01a6edf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Ето един реален случей от моя живот за българка и чужденец, дето толкова го хвалите тия корекомски яйца : Преди време бях на гости на една българка живееща с немец в неговата къща близо до Дортмунд. Той ка 70г. тя на на 35г. Тя бедна и болна той добре усигурен и здрав. Къщата беше негова има и добра пенсия. Той има преден брак и две деца от него, които му се обаждат само на Коледа и за рождения ден. А българката му слугуваше, и беше решила да си изкара живота с него. За благодарност той и усигуряваше покрив и прехрана и възможност да се лекува в Германия, защото българката произлиза от бедно семейство в България и имаше някакво заболяване на стомаха, което и в Германия не можеха да установят какво е точно. И се налагаше постоянно да се оперира. Попитах я да ли той мисли след неговата смърт мисли да и остави нещо я пенсия я къща. Тя каза, че той възнамерява всичко да остави на децата си, а тя след неговата смърт вероятно оставя на улицата и се пребира за България. Как съм го псувал тоя немец. Пък аз мисля да оставя всичко на жената, с която ще си изживея живота. Която всяка сутрин ми прави кафе. Която в момента ми прави шопска салата, която ми казва, , Добър Вечер, , когато се прибера. Децата да се оправят. Както аз почнал от нулата и съм се оправил така и те да почват от нулата и да се оправят. Точка по въпроса.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 09a2759c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

52.   Аз лично бих предпочела връзка с българин. Макар че има много качества, които не харесвам у българите (например че повечето са старомодни сексисти), все пак има някои свестни, зависи от компанията и средата. Аз не бих искала в дома ми да се говори чужд език, след като цял ден съм говорила чужд език. Има някакви неща, които обединяват хората от един и същ етнос, които чужденец не би разбрал. Все пак съм сравнително отворена към различни култури и ако се влюби в чужденец, бих му дала шанс. В крайна сметка чувствата са най - важни при избора на партньор.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b3cd239b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

53.   Само че Чингисчо, децата ти няма да почнат от нулата, дори и да не им дадеш нищо. Скандинавия осигурява отлично образование - и на гимназиално, и на университетско равнище. Така че не се бой - дори само факта, че са израстнали там, им дава летящ старт в живота. Университетите предлагат щедри стипендии, а квалифицираният труд е добре заплатен.

Иди в някоя африканска държава, направи си деца там и тогава разбери, какво е децата ти да почнат от нулата.

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker