Мъжът ми ми изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми ми изневерява
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 4115 пъти
Здравейте и Честита Нова година!
Боли ме да го напиша, но това е - мъжът ми ми изневерява. Разбрах го, хванах го. Накратко за нас:
Аз на 33г., той - 41г. Заедно от 9 години, женени от 5 години. И двамата много успешни, вадим хубави пари. Живеем в собствен апартамент, който заедно купихме преди 2 години. Нямаме деца. Винаги сме били щастливи, почти постоянно сме заедно (освен, когато работим), не се караме, освен за дреболии, излизаме и заедно, и с приятели поотделно, ходим на почивки. Мъжът ми никога не ми е давал поводи за съмнение, че ми изневерява. Не си ровим по телефоните и компютрите. Нито аз знам неговите пароли, нито той моите. И двамата работим в офис.
Един обяд приключих работа и реших да му звънна дали е свободен да обядваме заедно в неговата обедна почивка. Звъннах му, но не си вдигна телефона, звъннах на секретарката му и тя ми каза, че бил отишъл на среща. Дотук всичко е наред. Вечерта след работа като го попитах как му е минал деня ми го разказа както винаги от-до, но срещата я спести. Странно, необичайно, по принцип и такива неща споделя. Не обърнах особено внимание. След две седмици се повтори горе-долу същата ситуация. И тогава се замислих - през тия две седмици ми споделяше, когато е ходил по срещи, а за втори път не споменава. Преди коледните празници беше няколко дни хоум офис. И двамата си имаме отделни малки стаички, в които си работим от вкъщи. И единия от тези дни го чух да влиза да се къпе, отидох до стаичката му и компютърът му беше включен. Не знам какво ми стана, но реших да седна и да се поровя. Отворих имейли, фейсбук, уатсъп и вайбър. Във вайбър видях чат с момиче, зачетох се. Боли ме като се сетя какви неща прочетох. Видях снимката на момичето - хубаво младо момиче. След дълго търсене я намерих във фейсбук. Момичето се оказа, че е на 19 години и си има също приятел на нейните години. Заболя ме, че ми изневерява, а то с толкова по-млада от него. Тя на 19, а той - на 41. Какво търси това девойче при толкова голям мъж? Мъжът ми дори не забеляза колко съм тъжна последните дни. Не ме попита как съм, защо съм унила, защо не излизам, не го прегръщам и целувам, не му говоря. От това също ме заболя. Не знам къде са се запознали, не знам къде, кога и как се виждат. Не знам нищо, освен че се срещат вече от 7 месеца. Не съм и няма да правя проблеми на момичето. То, че е младо и глупаво е така, какво и прави кефа да спи с 22 години по-голям от нея женен мъж също не разбирам. Споделих на моя приятелка, която преди година се разведе, защото и нейния мъж и бил изневерявал с 20 години по-младо момиче от него, а то не момичето да е на 30, а също около 20-те. Не се обяснявах много на мъжа ми. Поисках развод. Това е всичко. Исках просто да споделя какво преживявам. Дано никога да не сте на мое място и да разбирате колко ми е тежко в момента.
Мъже, защо повечето от Вас предпочитат 20-годишните момичета за секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 78591bdfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   " Мъже, защо повечето от Вас предпочитат 20-годишните момичета за секс? "

Защото са по-красиви и невинни? (Поне външно. )
Иначе му кажи, че знаеш и че е долен да те лъже.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4de02f0814
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пич, в света на възрастните е така - някои неща просто не могат да бъдат поправени. Без значение колко съжаляваш и какви усилия полагаш. Дори да ти прости, нищо няма да е същото. Остави момичето да го преодолее и да те забрави, а ти гледай да не правиш повече глупости със следващите жени в живота ти.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0acbe098c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей! За съжаление няма с какво да ти помогна, освен да изразя съчувствието си. Не мога да ти отговоря и на въпросите, които задаваш. Виждам, че си интелигентна жена, съдейки по начина ти на изразяване. За съжаление, в свят, в който имаме всичко, което пожелаем, все нещо не ни достига. Твоят мъж има интелигентна жена до себе си, с висока самооценка, в уважавана среда. Виждам, че не си комплексарка, която да се нахвърли върху младото неопитно момиче и те поздравявам за този факт. За съжаление, твоята история не е прецедент. Но пък твоите предимства са, че не си легнала на гърба на мъжа си, а си се развила професионално и не зависиш от него. Ти си личност, която може да премине през този кошмар. Силна си и си независима. Няма да е лесно, няма да е леко, няма да е същото. Въпреки, че не се познаваме, знай, че някъде из между всички хора съм аз - възхищавам ти се на силата, борбеността и разума. Нека тази мисъл, че си пример за достойнство да те води през предстоящите изпитания на нервите и самоконтрола.

Успех! Помни, че всяко зло е за добро! Ще дойде момент, в който ще се радваш, че така се е получило. Мислиш, че си открила пълното щастие, но там някъде те очаква по-голямо. Млада си, живота е пред теб, възможностите са пред теб. Не падай духом, не изневерявай на себе си, мисли по 7 пъти преди да кажеш нещо и се справи с високо вдигната глава!

Ж29

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77335cb752
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Предпочитам вярната жена независимо възрастта!
М35

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5425f68ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Как си оправдаваш лъжливия мъж- тя какво правила с него? Ми той, чичото, какво прави с момиче, което може да му е дъщеря? Къде се бута?
Защо я е избрал ли? Млада е, наивна. По-разкрепостена и т. н. Може да и е sugar daddy.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c5c17bd0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Курвите и карнавалите няма за те разберат, но аз те разбирам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b694840b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Ако имахте деца щях да те посъветвам да си затвориш очите заради тях-моето мнение е, че след като имаш деца първо мислиш за тях, после за себе си. Аз поне така постъпих. Но щом нямате деца е друга работа. Ти си решаваш какво да правиш, аз казвам как бих постъпила на твое място ако нямах деца-изритвах го на секундата, ама на секундата. Такива не се променят... никога не се променят

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 25dc4d77bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Има една поговорка за такива като твоя- На дърт гъз, зелен бъз.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3ce6a2ddbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   По принцип не мислех да пиша, но ме хвана яд. Как така няма да му кажеш, че знаеш? Абе вдигни му един скандал на тоя, да си знае какъв боклук е. Съжалявам за това, което ти се е случило. Няма застраховани.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd331dffda
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Свиня е този твой бивш боклук!
Но защо съжаляваш парцаланата?
Тя какъв морал има?
Ако знаеш кой е приятелят й, пиши му.
Ничие щастие не заслужава да се гради върху чуждото нещастие.

Дано намериш сили бързо да се съвземеш.
Ти си млада и успяла жена, а не някоя пропаднала тийн курва.
Тази не е наивна, а е поредният боклук.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2b843955b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Който няма проблеми, си ги създава. Иначе голяма скука. Това мога да кажа за вече бившия ти. А защо търсим 20-годишни, много просто - по-малки се води педофилия, отделно еднообразие и евентуално да са с по-малка бройка потрошени джойстици. Но не унивай - много не биха отказали и на кака (съдейки от други теми в тази категория), особено подържана.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 08d9e63d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   "Мъже, защо повечето от Вас предпочитат 20-годишните момичета за секс? "

Жени, вие що предпочитате богати и известни мъже за секс :)?

Викат му природа... Да вървиш срещу природата си, изисква усилия, които почти никой в днешно време не мисли, че си струва. Даже не се замисля, че животът ни като "цивилизовани животни", иска постоянни компромиси с тая природа. Иска да имаш по-важни цели в живота. Правенето на пари и кариера не са такива. Парите са средство да постигнеш нещо, не цел.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1665f40bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Много съжалявам за това, което си преживяла! Звучиш като много умна и добра жена. Искам само да ти пожелая бързо да преодолееш разочарованието си и за напред да бъдеш щастлива! :)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 295b012882
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз си мисля, че повечето 40г не биха били с 20 годишна, но нека те да кажат. Поне според мен не е нормално А дали знае, че е женен?
Защо нямате деца?
А секс правите ли?
Можеш да пробваш да му говориш нещо за някой как те сваля и такива неща, да видиш дали му пука, измисли някаква история....

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 732ac6aab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Заради такива утрепляци като твоя мъж после ни излиза лошо име на всички. Звучиш като интелигентна жена и си с 9 години по-млада от него, но това не му стига, трябва още да има. Жалко. Аз на твое място бих казал, че знам, поне да разбере, че постъпва като утайка.
По въпроса защо тича след 20 годишни - понеже са млади и хубави, обикновено само това е достатъчно. Не че го оправдава по някакъв начин.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 25dc4d77bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   11 - Колко ху--ве е потрошила малката няма как да знаем. Може да са двойно повече от броя на годините ѝ. Щом има приятел, но половин година се търкаля с чичото, не е много свястна. На мястото на авторката щях да намеря начин да кажа на приятеля ѝ. Да знае с каква се занимава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 08cc4e1b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   То това и при жените се случва. Чувал съм много истории на 40 годишни хванали 20 годишни пичове. Направо им е като фетиш.
Когато бях в казармата имаше един който около месец беше чукал 36 годишна жена (той е бил на 17).
Абе друго нещо си е младото. Едва ли някой мъж би се отказал. Просто повечето не могат да го хванат.
Навярно мъжът е симпатяга и много опитен с жените щом е успял да добара девойчето. Развода само ще му накриви шапката. Ще поебне, пък после ще си намери друга жена.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 85388d031b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Съжалявам, че това ти се е стоварило на главата, аз съм жена, която е преживяла такова предателство, без да съм била женена и мога да те разбера. Също като теб не можах да простя. За съжаление тъжната истина, с която ни се налага да се сблъскваме, е че повечето мъже са така устроени, което поне за мен обезмисля до голяма степен влизането и поддържането на връзки. За повечето жени е непонятно как един мъж се оставя да го движи долната му глава, която за разлика от горната няма акъл, но уви ако ги питаш няма и да получиш смислен отговор. В повечето случаи, особено пък при тези около 40те години, които ги треска кризата на средната възраст, става въпрос за начесване на пустото мъжко его. Друго е да си докажат, че още им връзва, че още ги бива, особено пък ако е някоя по-млада. Някои жени успяват да си затворят очите и да се примирят, особено ако имат деца, други не. Може би са добре тези жени, които не са толкова чувствителни и по-скоро ще се пренастроят, да си имат странични афери и да му разкажат играта на неверника с неговите курвенски номера, но е въпрос на характер. Хубаво е, че в случая вие нямате деца и си имала възможност по-лесно да му биеш шута. Ще ти трябва време да го преодолееш и да си възстановиш себеоценката, но според мен ти имаш заряд за това и ще си намериш отново пътя, той с 19 годишната със сигурност няма да го намери, с един гол секс нещата са до време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3aba0056fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   "Мъже, защо повечето от Вас предпочитат 20-годишните момичета за секс? " - как изчисли, че са повечето от нас?

И въобще, глупав и безинтересен въпрос. Интересният въпрос е какво намира една 20-годишна, в 41 годишния чичак :)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd331dffda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   От номер 10
На 33 една жена е млада и красива. Между снимките ми на 33 и на 23 няма разлика, нямам нито бръчки, нито бели коси.
Не е предпочел нея, защото е по-хубава или по-млада от теб, а защото той остарява, а му се иска още да е вървежен, та ти си с 8;години по-млада от него, но вероятно в работата си дори по-успяла.
За пропуснатите години, за моралните и емоционални щети заслужаваш компенсация, щом вече си взела решение, събери и доказателства за изневярята. Заснеми и разпечатай цялата им кореспонденция, копирай номера на онази и предяви рсзвод заради изневяра. Иска ми се поне жилището да остане за теб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d02ead5b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Абсолютно съгласен съм с номер 15. Точно заради такава сган като мъжът ти, всички жени разправят, че мъжете са боклуци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6493b3523b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Абе и на вас двамата не ви е малка разликата. На времето не ти ли прищрака акъла, че твоето Коце тича само след агнешко? А, защо младичко- рекламата е излишна за 20 годишните срещу всичко по- възрастно с 10 години и нагоре. Нищо чедно и да си цака твоя хубосник за още по- сигурно. Но това вече е без значение за теб. Решението ти е правилно- раздяла и късмет в бъдеще с поне едно на ум!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d7cf9822f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Жена 2 пъти разведена: Само заради това, че ти е изневерил, ли искаш да се разведеш с него??? Ако е само заради това, то ти правиш сега една голяма грешка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7eb78808a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторке, включвам се само да те поздравя за достойнство ти реакция.
Много жени съвсем умишлено се заблуждават, намират си някакви причини да оправдаят, потъпкване сами достойнството си, самоуважение, а после години са смачкани, без "живот" в очите и в душата...
Дай си време сама. Радвай се на живота и себе си, радвай се и, че си се отървава от един лъжец, от някой, който без угризения е крал от времето ти, отнел ти е правото да знаеш и избереш свободно да бъдеш или не с него.
Питаш защо е била толкова млада с него- най- вероятно и плаща някои капчици. А той защо е бил с нея- "виж колко ме бива още да се окича с много по- млада, значи и аз съм" - естествено пропуска факта, че си плаща за това. И за двамата е просто сделка, ако там имаше някакви чувства, щяха да са заедно, а не да лъжат други двама души.
Не им падай на нивото както те съветват някои- да правиш скандали, да търсиш гаджето на момичето т. н Това е да се върти още в тази мръсотия и създаваш повече негативна енергия около теб.
Виж го така- Свободна си от тоя мишок, млада си, имаш всички възможности за всичко, което искаш в живота си- възползвай се и живей с радост, смях и позитивна настройка към себе си и бъдещето!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cae9b5d395
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Аз съм с 10 години по-млада от мъжа ми, в момента той е на 40 и след раждането на детето непосредствено го хванах в изневяра. Измъкна се много хитричко като сметна, че му повярвах, че друг му е правил профилите, а то няма как освен и ако не му е разбивал пощата, защото вече от сайтовете за запознанства искат одобрение от пощата, защото иначе всеки може на друг да направи подобен профил и да станат ужасни грешки. Роднините му разбраха и повярваха на него. Много отслабнах, наложи се да отида на лекар, който назначи депресанти. Както се сещаш, бях останала заради детето. Разбирам те много добре. Такива хора не разбирам. Те искат и вълка сит, и агнето цяло. И жена да имат, и да си ходят настрани. Нямат смелостта да са с един човек, а нас приемат за глупачки, които лесно могат да изкарат луди, ако се спомене пред някой. Имам скрийншот на разговора с тази жена, която ми звъня по Вайбър, но аз нарочно й затворих няколко пъти и писахме, за да остане разговора. Както се сещаш, това за нищо не послужи. Веднъж като бяхме един до друг и той беше настинал, беше минало време след случката и майка му му звънна и чух, че му казва, че се е разболял заради мен грабнах телефона и й казах директно какво прави сина й, защото тя не знаеше и тя ми заяви, че това не било вярно. Помислих си със свещ ли му свети, че разбра, че не е вярно, просто той много умело се прикрива. Останах с този човек заради детето, може би и заради детето не трябваше. Ако не беше детето блокиране и даже няма да му дам шанс да ми се обяснява.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 10c9a74d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Е как защо - младите девойки са естествената Виагра в Природата.
Защото са свежи, с опъната кожа, стегнати цици/дупе, лесни са и можеш да правиш с тях каквото си пожелаеш. Малко ли е?

Но пропускаш умишлено нещо - децата. Нямате деца, ние не знаем причината и къде е проблема. Ако той иска такива? Много ясно че ще гони и търси някое младо яренце което да му роди 2-3-4-5 или колко си пожелае. Все пак той има реурси да си ги отгледа. С тебе - най-много едно. Ти нито имаш силите, нито издръжливостта на 20-годишна да се справиш с физическото и психическо натоварване. Всичкия тоя стрес при теб - ще избие при него. За какво му е изобщо на един мъж да си го причинява?

Отделно си му омръзнала чисто физически, всички жени омръзвате, няма значение дали си Жизел Бюндхен или Джижи Хадид. Дали си топ модел или актриса. След време всяка жена, която е разлина е ПО-Привлекателна. Природа, какво да правиш.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ded6771749
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз затова като си пиша с някоя си закодирам и скривам чатовете, за да не разбере жена ми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c554b57f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   10 години връзка, 5 години брак и още нямате деца? Здравословни ли са причините или просто "още не сме готови" (да се чете: мъжът не е готов)? Защото ако е второто, тази връзка изглежда като изчерпана по начало и тази иначе толкова болезнена случка е чудесна възможност да започнеш живота си наново с някой, с когото да създадете истинско семейство. За добро е.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9c72820df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   От авторката:
Първо, благодаря Ви, мили хора, за разбирането. Радвам се, че поне тук мога да срещна някаква подкрепа и разбиране.
Второ, както бях споменала, му поисках развод без да му се обяснявам много, но му казах, че знам за девойчето. Стана му изключително зле, личеше си и го показваше. От тогава сме се виждали точно три пъти. Той ми звъни и ми пише, но не му отговарям. В момента съм се преместила при братовчед ми. Ще видим как ще се стекат обстоятелствата.
До номер 14 - Да, правим секс 8 от 7 дни в седмицата, както се казва, т. е. доста сме активни. Никога не съм била изморена от работа или от други фактори, че да не мога да се отдам на малко ласки с мъжа ми. Отделно той също не ми е казвал, че някога е изморен. И това ме кара да мисля, че дори е имал дни, в които е спал и с мен, и с девойчето. А деца той още не бил готов, затова и нямаме. Говорихме си поне след още една година да “задействаме” процеса, но вече няма да се случи.
До номер 10 - Не мога да пиша нито на нея, нито на приятеля и. Нищо няма да променя. Вярвям, че на такива хора, им се връща тройно след време, а това е най-голямото отмъщение. Момичето ще порасне, ще работи, ще има семейство, ще стане 30 и тя някога и мъжа и ще си намери млада любовница и тогава ще разбере какво е чувството.
И тя знае, че мъжът, с когото спи, е женен. Това в чата им го бях прочела.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 25ba55f5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Като прочетох, че мъжът ти има секретарка донякъде ми се изясни причината. Вероятно изкарва доста добри пари. В природата ни е, мъжете със средства да са с повече от една жена. Защото има интерес към тях от млади жени, така е било и ще бъде, а изкушението е голямо. Ама кой мисли за това, нали последните 100 години сме много умни и всичко ни е янсо. Предполагам повечето такива мъже в определен период са така. Когато си избирате такъв мъж е добре да осъзнаете, че един ден вероятно ще спи и с друга жена. Сигурно звучи грубо, но поне не се залъгвам. Едва ли има чувства към 19 годишната. Трябва да е оглупял. Просто тя е млада, секси и на него му се е приискало без да влага чувства. Аз съм на 40 и също се възбуждам по-лесно от 20 годишни. Отново природа, просто хилядолетия наред сме взимали за жени момичета на по 17-20 г и възприемаме такива като по-привлекателни, защото физиката им ни сочи, че са фертилни, без мъж и деца. Омъжените млади момичета са били с надут корем или с бебе до тях, и др неща, което пък ни показва, че вече е с друг мъж.
А в природата ни е и друго, но трябва обич помежду ви. Заболяло те е, но не от обич.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6239c11842
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Много добре си направила. Предателство не се прощава. Всъщност като действие миже да се прости, но после кой откъдето е.

Номер 7, как стоиш с предател под един покрив? Децата ти хубаво ще си имат баща, а твоето щастие? Абсурд.
Нито деца ще ме спрат, нито каквото и да било.
М40

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 42741cf263
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   Много елементорно е всичко, първият ти проблем е, че не си говорила с него КОМУНИКАЦИЯТА е всичко!!! Сядаш и говориш, не крещиш, просто разговор. Освен това моля, моля на 19 г. е пълнолетна и осъзнаваща какво прави. Направо я питам какво си мисли, че прави и какво бъдеще вижда с мъж с 22 г.. по-голям и женен. Ако четеш поне малко съвременна психология ще видиш, че често пише, че изневярата не е повод за раздяла. За да се стигне до това положение има причина, какво му е липсвало вщъщи и във вашите отношения. Една връзка трябва да се пази и поддържа, а понякога хората правят грешки, особено мъжете а все по-често и жените изневярата факт. За мен каквото и са е станало е трябвало да имате разговор, а не просто развод и после всички около вас съчинява истории, той агресор, ти жертва и рода и приятели спасители. В психологията се нарича триъгълника на Картман от който изход няма, просто отказ от тази ситуация, невлизане в такава ситуация. Сега ти цял живот ще си гневна и обидена, ще го прехвърлиш върху следващи връзки и ще станеш от онези жени, които цял живот мразят мъжете и всички са едни и същи. Да лесно е да сипеш обиди да се сърдиш, тръшкаш и ревеш, но съсипваш себе си. Дори и да те обича много, дори просто да е било секс и залитане и всъщност да иска да е с теб, връзката е скъсана.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 08cc4e1b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Тази история ми прилича не едипов комплекс.
Девойката навярно мечтае да спи с баща си и осъществява мокрите си сънища с мъжът ти който предполагам прилича на него и е на близка възраст. Нормален мъж трудно би устискал на такава оферта.
Но нека все пак психолозите си кажат думата. Има ли такива да четат този форум? Има нещо особено тук.
За средно изглеждащи и със средни доходи мъже такива девойки са недостъпни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: be565c0b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   33, странно как според мъжете изневярата не е повод за раздяла, ама само ако изневерява мъжът.
А ако изневерява жената - олеле, каква е *цензура и как ще я зареже сама с децата и няма дори издръжка да плаща.
Ама иначе сте много либерални, ама само колкото да си прикриете собствения гол г*з.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a7a0d05181
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   Понеже както повечето мъже тук, а и по принцип казват, че такава им е природата и това е положението, и действително е така, е хубаво жените от рано да са подготвени с този факт и да не строят излишни пясъчни кули, че има нещо такова като моногамия или вечна любов.. Има изключения, но те не са правилото, а по-скоро е късмет да си съвпаднат двама такива души. И на мен не ми се иска да се случва така, но след като са такава е реалността и не можем да я променим, по-добре е да действаме като мъжете. Аз, като жена това съм го осъзнала от млада и дотук изиграх живота си като мъж, може би имам късмета да нося повече мъжка енергия в себе си. До възрастта, на която е авторката въобще не ми беше до женене, наживяла съм се на макс, гаджета, безгрижие, купони. Когато станах на 32, 3 си хванах читав мъж, без да сме женени, с 6 години по-млад от мен, с който си имаме дете, а на всичкото отгоре е супер свестен за семейство. В секса няма никакъв проблем, става му само като ме докосне. И колкото на някой да им звучи неморално, аз изневерих, не защото не го обичам, както впрочем казват и повечето мъже, ами заради същото, заради което и те го правят- за разнообразие За разлика от мъжа на авторката обаче, а и от повечето мъже, които не умеят да го скрият, поради тунелното си мислене, една жена е по-внимателна за детайлите и ще го направи много по-дискретно и внимателно. Така че, след като това е суровата действителност, по-добре е една жена да има нагласата и характера да играе играта на мъжете, пък нека безгрешния пръв да хвърли камъка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2772c40902
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

37.   Последното изречение от историята на авторката звучи като нарочно поднесено така, за да се съсредоточи в него цялото внимание. Приемаме, че темата уж не е фалшименто. И така, започвам с някои истини, които може би няма да са много приятни за жените, но е добре да се знаят...

1. Никоя жена на похотлив мъж не се чувства гадно поради причината, че той ѝ изневерява. Всъщност ѝ е гадно, че той е избрал друга пред нея.

2. Най-много жените влагат във връзките с мъже, които усещат като класи НАД ТЯХ самите. Дали ще е физика, пари, известност, нахакано и властно отношение или съчетание от изброените условия, тези мъже доказано са хиляди пъти по-харесвани от жените, отколкото средностатистическия мъж. Въпросните жени се боят да не изпуснат подобен мъж, затова правят всичко, за да го задържат: много от тях дори търпят обидно отношение, бой, извращения в леглото и какво ли още не, само и само да му угодят. Във връзка с точка 1, една такава търпяла и давала много на подобен мъж жена се чувства обидена, че макар да се е жертвала за мъж, за когото е осъзнавала, че иска жертви от нейна страна, той въпреки това пак си бройка други жени. Това е така, защото и той самият осъзнава добре, че жената до него не е на неговото ниво и може да я баламурка както си иска.

3. Голяма женска самозаблуда е, че мъжете на по 30, 40, 50, 60, 70 и т. н. години били харесвали младите жени на по 18-20 години с цел да си доказвали, че са младоци. Пълна глупост! Истината е, че просто тези млади жени, току-що преминали прага от девойки към пълнолетни жени, са в най-плодовитата възраст за една жена, с фина кожа, с в пъти по-малко целулит, със стегнати набъбнали гърди, младолики, невинни, част от тях са девствени или с малко връзки зад гърба си, по-лесно се погажда човек с тях, не са психически обременени от безбройни отровни връзки с тъпкачи (за разлика от много от жените над 30 години), не са чак такива устатници, нямат толкова болести на половата система като каките с 10-20 години по-големи от тях, генът им не е така натровен от цигари, кафета и прочее. Не на последно място, младата жена е по-склонна да се съобразява с мъжа какво той иска в леглото, докато жените в напреднала възраст искат да е на тяхното и трудно се съгласяват на нещо различно. Една 20-годишна ще се съобразява повече как точно да прави свирка на мъжа, а тази на 30-40 ще отсече: "Не ме учи мене, знам как! Няма да забързам темпото! Бившият ми обичаше по друг начин и винаги е свършвал, като съм му лапала бавно, просто ти нещо не можеш да почувстваш свирката и проблемът е теб! ". От млада жена е и в пъти по-малка вероятността мъжът да слуша мрънкане какви гадни копелдаци са били всичките ѝ бивши.

4. Друга причина част от мъжете да си падат по млади жени е, че те се радват, когато той ги заведе някъде на хотел или хижа, докато по-възрастната жена отдавна се е наситила тъпкачите да я клатят из тези места в нейните младини и може с досада да откаже или просто да няма този блясък в очите, който има младата жена, жадуваща за подобни приключения. Също така, при подарък на стойност Х лева (или направо в брой, ако е ясно кой защо е с другия) младата ще се зарадва и ще се раздава още повече в леглото, а възрастната по-скоро ще го приеме за даденост и наум ще си каже "Абе, можеше и повече! ", а в леглото едва ли ще избухне като гореща тигрица заради това. Младата жена се радва, когато мъжът я кара с колата насам-натам, тъй като доскоро е била ученичка и повечето ѝ набори от мъжки пол не могат да предложат подобни изживявания, докато за по-възрастната това може да е досадно и да предпочете да си почива у дома или да е с приятелки на кафене.

5. Много от девойките и младите жени (особено тези, израснали без бащина фигура и жадуващи да имат òправен настойник, закрилник) харесват не просто парите, но и опита в улегналия мъж, способността му да поема отговорност, да се справя в живота, да търси правата си (особено много се впечатляват, ако е някой грачещ побойник, което е тъпо, но... явно това им дава увереност, че редом до него ще могат да се дървят на всички останали, без последствия за тях); същевременно намират момчетата и младите мъже на техните години за все още незрели, неуверени и импулсивни като тях самите (жените като цяло не понасят тази своя черта и не искат себеподобен мъж) и без голям житейски опит.
Мъжът на по-голяма възраст има повече истории за споделяне с една млада жена, а тя е по-добра слушателка (дори и да се преструва, че я вълнува какво казва той). Много от по-възрастните жени обаче често се заблуждават, че знаят много повече от мъжете, мерят всичко с двоен аршин, силно предубедени са (особено към мъжете, защото налитат все на тъпкачи и после обобщават, че уж всички мъже са такива копелдаци като техните избраници) и често в разговор ги прекъсват, противоречат, спорят до откат, повишават тон и като цяло общуването с тях е неприятно.
Младата жена знае какво иска от такъв мъж и прави точно необходимото да го получи. По-възрастната жена също знае какво иска от мъжа, но нейният проблем е, че хем не е така свежа и красива като младата, хем изисква от него 10 пъти повече и не се усеща, че само след още няколко години ще е лелка, която и обикновените мъже няма да поискат за връзка. На по-възрастната жена все нещо не ѝ достига, все е неудовлетворена, все очаква повече всеки следващ път и всяко по-малко от това "много" за нея е повод да започне да се разколебава, че мъжът прави достатъчно за нея. Младата жена не иска от мъжа да има някаква впечатляваща банкова сметка и собствено жилище, а ѝ е достатъчно той да я води насам-натам и да ѝ угажда редовно; не кои планове как ще се нанесе в неговото жилище. Много от по-възрастните жени, още преди брака, вече си правят сметката какво ще изцоцат от мъжа при вероятен бъдещ развод. Младата жена не се тормози с такива мисли, защото за нея е важно тя какво получава на момента и знае, че ако се представя отлично в леглото и е ведра в общуването си с мъжа, той сам ще иска да прави за нея по-големи жестове. Нейните каки, вместо това, правят грешката първо да се пазарят какво те изискват, и то нагло - с дълъг списък с условия, а едва после щели и те да се държат добре с мъжа. Е, как той, при такава разлика в мисленето, да предпочете тях? Естествено, тук си говорим за мъж, който си търси изрично младо яренце, а не за средностатистическия мъж, който би се раздавал докрай за средностатистическа жена на неговото ниво. Само дето почти никоя средностатистическа жена не се насочва към себеподобните ѝ мъже, а се цели нависоко към малкия процент от мъжете, описани горе в точка 2.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fb2e1cf5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   Хванала го е кризата на средната възраст.
Наш семеен приятел на 45 г. си купи мотор и започна да се облича с младежки дрехи, смени си прическата и ...се влюби в млада колежка.
Разведоха се с жена си и сега не знаем кого от двамата да поканим на събирания.
Бившата му съпруга, с майчинска загриженост, още се тюхка дали девойката ще му сготви любимите ястия и ще му напомни да си вземе хапчетата за високо кръвно.
Наскоро го видях - младолик, щастлив, окрилен от новата любов. Дано си взема редовно хапчетата за кръвно.
Ж 45

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea93eb6418
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Не мислих, да пиша ама си заслужава. Първо мъж на 34 съм. Женен. За протокола физически никога не съм озневерявал. С жена ми се заедно 8 години. 9 години сте заедно, не пишеш защо нямате деца. От опит ти казвам, една връзка не еволюира ли с времето се изчерпва. Секса е интересен първата година. Втората и Третата бива, после ако нямате какво друго общо, да бутате живота.. т. е. семейство и т. н. Ами слез на земята и приеми факта. Стига се натъжавай. Изневерил ти, питай го за причина, но не си говорила с него, защото няма да ти хареса отговора най вероятно. Какво виждала 20 годишна в 41 годишен. Много неща може да види и не винаги са пари. Много ще ми е тъпо ако стана на 41 и д Ами викат чичак и какво мога да дам на някоя по млада. Ами мъжа от 25-6 до 45 си е в разцвета на силите. Давам ти пример с моя връзка. Бях на 23, приятелката ми изневери с мъж на 50, т. е. тогава с 30 години по голям от нея. Приех го мн лошо. Чак 2-3 години след това като поузрях можах да го разбера. Поколението като нашето понеже виждам, че сме на едни години, а и тези след нас, има много деца на разведени родители, да не кажа, че са над 60 процента. Момичета расли без мъжка фигура в живота си търсят по зрели мъже Винаги и това е естествено. Тук не става въпрос за пари, а за сигурност и разбиране. Така че недей се чуди да мадамата. Тя вина няма никаква. Вината си е във вас двамата. Седнете като големи хора и говорете. Имате ли бъдеще, ще правите ли деца семейство.... а пък тва че ударил нещо, колкото и да не ми се иска да го напиша... Ами моногамията при хората е неестествена, поне в сексуален план е невъзможно за мъжа. Да той може да обича една жена, да не и изневерява физически, с което да я уважава ама се мъчи... Пий една студена вода и си живей живота рационално. Сядайте като големи хора и говорете. Имате си усти. Ако е честен човек, не би трябвало да т те мотае толкова време ( освен ако няма здравословен проблем) за деца.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cd331dffda
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

40.   33, чела-недочела, започна и прогнози за бъдещето да правиш и вина на авторката да вменяваш. Житейският ти опит е близък до нула!
Стигне ли се до изневяра и нямате деца, правилният избор е само един - този на авторката.
Един мъж тръгне ли да изневрява, винаги ще го направи при всеки друг изгоден случай. Този едва ли е първият. Авторката сама признава, пе за първи път прави проверка и резултатът е налице.
Ако все оправдавате изневряващите, то как поне веднъж не се обърнахте с призив към тях, че именно те е трябвало да говорят с половинката си и да изяснят какво им липсва.
И на мен много неща ми липсват, но никога не съм изневерявала.
Достойният не мами, той си тръгва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 295b012882
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   39 какво има да се мъчи мъжа, не може да иска всяка, пък и няма да му вържат. Големи мъки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 295b012882
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   37 проблема не е в младите и старите, а в това че мъжа влага в новата жена, дори и да не е по- млада интерес, докато към другата жена му е минал вече.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 295b012882
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Нещо му липсвало, като му липсвало да го търси у жена си. И на мен много неща ми липсват, но не съм си намерила любовник.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: be565c0b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   39, така ли щеше да говориш за моногамията, ако жена ти ти беше сложила рога?
Пак ли щеше да е нещо неестествено моногамията и пак ли щеше да останеш с нея, че и деца да й правиш?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc3becbe38
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

45.   Мисля, че всяко човешко същество заслужава втори шанс.
Ако се разбираш с мъжа си, то прости му, ако се разкайва.
Кой е съвършен?
Не съм изневерявала, но не съм и съвършена. Една изневяра бих простила. Втора - не.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 50bbd50333
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

46.   Аре бе, боднал нещо там и голяма работа, ти кво искаш, деца като нямате, кво да търси в тая връзка? Ти си знаеш, но аз как бих постъпил: или ми правиш деца, или сбогом. Така се разбира веднага дали отсрещния те има само за спорта или наистина е със сериозни намерения. Щото той и на друга може да й направи деца със сиг, но явно си обича теб.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 295b012882
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

47.   46 aма ако жена ти си легна с друг няма да говориш така, нали? За него може, но тя трябва да не поглежда друг.
Този мъж на 41 трябва големи деца да има.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e1738635d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

49.   Стана ми тъжно, като го четох. Мъжът ти е пълен боклук. Проблвмът е, че в днешно време всичките са такива. Не искам да съм черногледа, но е факт. Мъжете са зверски пасивни. Не искат връзки, търсят само секс. Аз нямаше и развод да поискам сигурно, щото друг съпруг трудно ще намеря. Мъде ще го търся още 10 години и после да нямам деца. Вече не е като 1 време. Ако изобщо намериш някой, който да иска бебе, директно раждай! Ти разбираш ли, че аз давам шанс на всеки, който не е дебвл, грозен и притивен и те пак мищо не правят. Пише нещо вяло там да се видите, 3 дни мълчание, после се сети нещо пише там пак лежерно. И така се влачите с години. Е тва е любовта вече.
Твоят е търсил секс, а тая го е използвала за пари. То е ясно като бял ден. Няма какво да търси с него друго, ама ресторантчета евентуално, подаръчета и секс с малко по опитен от нейния, че на 20 много не могат мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2772c40902
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

50.   Превеждам думите на номер 49 от закодиран женски език на разбираем български такъв:
"Мъжът ти е пълен боклук. Проблемът е, че в днешно време ТОЧНО МЪЖЕТЕ, КОИТО АЗ СИ ИЗБИРАМ ИЗМЕЖДУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, са такива. Не искам да съм черногледа, но е факт. МЪЖЕТЕ, ПО КОИТО СИ ПАДАМ, са зверски пасивни. Не искат връзки, търсят само секс. "

Цитат:
"Ти разбираш ли, че аз давам шанс на всеки, който не е дебвл, грозен и притивен"
Ключовото тук е какви са РАЗБИРАНИЯТА на една жена що е то дебел, грозен и противен мъж. За мнозинството днешни жени в здравословна детеродна възраст "грозен" е всеки, който не се доближава до облика на Брад Пит в най-добрите му години или някакви идеалистични мутри с филтри в Instagram. Ако е под 180-190 см пък, за тях на мига минава в графата "нисък", дори ако самите жени се подават на метър и половина над земята. За тях "дебел" е всеки, които няма ясно отчетливи плочки, назобани ръчища и изпито лице с широка челюст. За тях "беден" е всеки мъж, който няма заплата като на главен програмист, летец или хирург, плюс прилежащото му движимо и недвижимо имущество, редовни ресторанти, чести пътувания из курорти и безсмислено скъпи подаръци. За тях "противен" е всеки мъж, който им каже истината в очите, вместо да се съгласява с всяка тяхна приумица като някакво безгръбначно.

Номер 49, от така написаното от теб оставяш впечатлението, че се занимаваш с пройдохи, които те считат за недостатъчно качествен материал за съпруга и майка, като гени, но нямат против да си им временна залъгалка с цел запълване на времето, може би и запълване на дупките. Пиша ти тези слова с цел да си дадеш сметка, че бидейки жена, имаш огромното предимство ТИ ДА ИЗБИРАШ с какви мъже да общуваш и от какви да страниш, следователно изборът ти ПРЯКО КАСАЕ как ще се развиват нещата при теб в личен план. Ще бъдеш щастливо обвързана с ценящ те мъж, едва когато започнеш да се насочваш към мъже, ясно изразяващи жив интерес към открито и трайно ОБЩУВАНЕ с теб.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b3c468c806
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

51.   Ще си позволя да направя коментар въпреки че не е уместно защото не съм преживявал изневяра. Мисля че е добре да коментират само тези които имат опит всичко друго са свободни съчинения. Главното което прави впечатление, че мъж на 41 не е готов за деца. Това говори за една не сигурност в партньорката. Аз на ваше място отдавна бих го притиснал на въпроса за децата. Второто си мисля че ако даден партньор започне да изневерява в случая 7 мес. малко или много въпросния би се променил като държане и поведение. Ако успява да го прави добре значи е добър актьор. За самата изневяра повече го правя дали от разнообразие или от проблемен сексуален живот. Не бих могла да дам мнение за изневярата всеки човек има различна психика и не знае каква ще е реакцията му. От писанието ви личи, че не бихте му дали шанс, ако той ви цени и обича не би трябвало да се откаже лесно от вас. Без да го защитавам ние сме преди всичко хора с много ниско развито духовно възприятие за света и понякога грешим, но за компромиси вие най добре си решавате. Успех ви желая, бъдете здрава и позитивна всичко ще се подреди.
М45

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a75a281973
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

53.   Номер 50, много добре казано.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker