Тема за размисъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тема за размисъл
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 827 пъти
 Някога отношенията като цяло не бяха толкова меркантилни. Тогава една жена харесваше един мъж, заради самият мъж, а не заради неговите пари, или парите на баща му, или някаква политическа амбиция, преминаваща в тотална персонална изгода. Тогава жената може би харесваше мъжа, заради :неговите очи, неговото тяло, неговата усмивка, неговото чувство за хумор, неговият ум, неговата топлота и отзивчивост. Има случаи когато даже жената е финансово по-стабилна и пак харесва някой мъж, отговарящ на нейните изисквания, желания, мечти. Двамата да имат стабилни семейства, а това е просто служебна връзка, която преминава в някакво по -силно и дълбоко чувство. Двамата се вълнуваха като на млади години от всеки блус в полумрака на някой купон, скрити и бързи целувки в асансьора между етажите, в тайно държане за ръце и бързи докосвания, които само за тях имаха значение, е и за институтските клюкари. Единствено на симпозиуми, можеха пълноценно да се насладят да взаимната близост и то пак с хиляди предпазни мерки. Същото се отнасяше и когато мъжът на жената заминаваше в продължителна командировка в чужбина, но и тогава трябваше да внимават със съседите и разни любопитковци. Даже понякога си устройваха леки скандали за пред колегите. Такива връзки продължаваха години. По принцип жената избираше, тя е водещата и инициативна фигура. Тогава връзката беше между-личностна, докато сега е просто финансов договор и материален интерес, нещо като проституция, на която е предадена по-обществено приемлива форма.
Десантчик -Навсякъде по по всяко време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: d31bd43603
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Искаш да кажеш, авторе, че преди изневерите са били по-морални, и по-възвишени? !? Е, по-глупаво нещо, отдавна не съм чел!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1fef2e9fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Само не разбрах като се обичаха толкова много, защо се криеха в полумрака и по кьошетата, ами като достойни хора не се разведоха и не се ожениха? За да не си развалят стабилните семейства? Явно само финансово. Много възвишено, няма що.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 56ce42a6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Само мъжете избираме момите на база такива каквито са, демек това което им е дадено по рождение а момите избират момците на база какво са постигнали или ще постигат което е много по справедливо защото никой не избира как се ражда но определено избира какво ще прави след като се роди, на кратко момата избира момъка на база меритокрация а ние избираме момите на база какво са получили по рождение, защото красотата е сигурно 90% гени и 10% труд, не можеш да оформиш грозно лице в хубаво но един беден момък може да се издигне и да постигне много дори ако е започнал от нулата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8542fdddc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Според мен или по-точно, както аз го чувствам в сърцето на един средностатистически мъж има място само за три жени и той обича само три жени-три : Дъщеря си, съпругата си, майката си, евентуално баба си последните две са условни защото бабата може вече да е починала когато той е пораснал. В останалите жени, той може да се влюбва, да го привличат неудържимо, да ги харесва. Много е нетактично, когато една жена, след първият интимен контакт го пита "Ти обичаш ли ме". Колкото и да е мил и внимателен обикновено отговора е, че между тях обич няма, а само влюбване и неудържимо привличане.. Понякога партньорката го разбира, друг път се чувства пренебрегната, ами такъв е живота-все някак трябва да го избутаме до "хоризонта на събитията"
Десантчик -- Навсякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f136edbfbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Отговорът ти е още в първото изречение... не бяха толкова меркантилни. Днес това е целта. Всичко е един театър игран от жената за да получи облагите. Липсват чувствата, страстта, копнежът да се видят, именно това, което беше някога... тръпката и любовта. А е толкова красиво всичко това. Една влюбена двойка.... треперят един за друг, летят на крилете на любовта.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 73586dff65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И кога е било това "някога "? Хахахах, глупости!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea334e629e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не мога да кажа, че мъжа ми ми дава пари, дори и секса е рядко. Явно само аз съм го обичала. И няма пари. За мен съм се прецакала с моята любов.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8542fdddc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До №7 /Както се казва във филма "Дами канят"//. Според мен, трябва да сте щастлива. Близостта с любим и обичан човек е безценна. Всичко, което казвате са етюди от общата картина на взаимоотношенията
Десантчик --Навсякъде, по всяко време

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker