Дайте ми акъл хайде. Човек с мечти и желание за бъдеще. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте ми акъл хайде. Човек с мечти и желание за бъдеще.
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1869 пъти
Минал съм през няколко кратки връзки и една двугодишна уж обещаваща връзка която приключи на скоро защото не се издържаше напрежението.

Първо на 28г съм с образование, доходи, не пия не пуша, обичам да излизам и съм верен на човека до себе си.

Уви нямах успех, ето исках с последното момиче да имаме дете, всичко уж вървеше и накрая нищо.

Излизал съм с компания всички приятели мои или познати изневеряват, само да им се даде шанс изневеряват по проститутки ходят по най мизерни неща.

За мен е под достойнството просто да нараня човека който обичам така, не ми идва от вътре.

Не съм някой задръстеняк, не съм сноб, имам приятели но отвсякъде сме обгътнати от модерната простотия тип Феймъс.

Като самооценка на външен вид бих дал около 6. 5 от 10.
Късо подстриган с оформена брада, среден на ръст, поддържам се, трениращ с изразено тяло, мога да с всеки да си говоря разговорлив съм.

Важни неща за мен са семейството, любия човек, здравето..

Уви болшинството от момичета търсят някой дришьо или наркоман или някое богаташче, не съм се надявал или търсил такива изобщо..

Защо за бога жените не виждате повече от носа си? Нали искате мъж до себе си нали искате някой да се грижи за вас? Как за бога да стане.

Не критикувам женския пол, просто търся съвет?

На въпрос защо не се получи с последното момиче, в началото всичко вървеше по мед, в началото и двамата говорихме за дете след това тя казваше че е малка 23г, после и се появяваха някакви фантазии още и се живее изчакахме една година заедно не съм я насилвал или прочие, но вече всякаш тя ми казваше страх ме е,? Попитах я обичаш ли ме? , Да, Защото аз да, от какво трябва да те е страх, щом се обичаме ще се справим с каквото и да е. И работа имахме.... и накрая просто вече не се издържаше.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 87c3b5fb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На 23 е рано , не ст3 били един за друг , с децата живота става друг , ако няма и на кой да го оставите за малко детето да се почувствате и двойка освен родители или помощ . Аз на 23 не бих родила .

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4e11876635
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ама за кога бяхте планирали сватбата или подписването напиши. Щото то така каруцата пред коня не върви. Затова не е било сигурно момичето ама на 23 сигурно я е било срам да си каже.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 54ce72311c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Искали сте различни неща. Съвсем нормално.
Ти си на 28, занимавай се с жени около твоите години, които вече са си поживели и имат обща цел с теб- семейство и дете. От тези под 25 няма много желаещи да родят и да си изкарат най-хубавите години в къщи, да дондуркат ревящо бебе, да сменят памперси, да кърмят и да им увиснат гърдите, да те посрещат вечер с манджата, нощем да стават заради бебето, а ти да се цупиш, че ти отказала пълна програма, че била широка, напълняла и уморена. А ти ще си тренираш и ще си се поддържаш... Дали момичето РЕАЛНО иска това, вместо да излиза и да се забавлява?
Защото мечти и планове за бебе са едно, ама гледане на бебе е съвсем друга работа. И твоите приказки и обещания, ще се справим и т. н. не са я убедили явно.
Всяко нещо с времето си, а тя има време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 595cb205de
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

4.   Щом се оценяваш като 6, 5/10, вероятно е действително така и имаш правилна преценка за себе си. Това е важно, понеже малцина имат трезв поглед над нещата, особено от отсрещния пол. Основната причина 90% от жените да те отписват още от първата стотна, в която те видят, е в средния ти ръст, който е... среден, т. е. повечето мъже са така, само че в последните 10-ина години дори и ниските жени искат значително по-висок от тях мъж, а не такъв, който съответства горе-долу на средната разлика (12, 9 см) между ръста на мъжете и жените в България (средна височина на жените е 163 см, а на мъжете - 175, 9 см).
Дори бидейки по-високи от средния ръст, двама мои приятели с ръст около 180 см са чували неведнъж от жени по 150-160 см, че ги намирали за "ниски", което може да ти даде представа колко изкривени представи имат някои хора. Аз също съм чувал много пъти от някакви метър и половина жени, че според тях "не съм достатъчно висок за тях", а съм 171, 6 см, т. е. извисявал съм се педя над тях самите. :) Имало е и два случая, в които харесващи ме на вид и като общуване жени са ме мислели за висок колко 180 см, само защото те са били по-ниски от мен и не са имали правилна преценка за ръста ми, като забавното е, че в момента, в който са ме питали и съм им отговарял колко съм в действителност, веднага видимо са губели желание да продължаваме срещите си само заради чутата цифрова стойност, която явно не е била според техните очаквания. :)

Предполагам, че сега тук ще се включат някои жени, които ще те съветват да бъдеш още повече кавалер, да правиш жестове и ала-бала. Някои дори може да си позволят да те упрекнат, че щом се е стигнало до раздяла, значи непременно в теб е вината, но истината е, че много жени са лицемерни и едно ще ти говорят, а съвсем друго ще си мислят наум. За жената не съди по нейните лесно заявени думи, а по трайните ѝ действията, проличаващи си след време.

Живял съм и съм пътувал из повечето областни градове и съм установявал, че когато се касае за сериозни връзки между хора на около 25-40 години, почти всички двойки са между мъж над 180-190 см и жена с ръст между 150-185 см. Честа гледка е мъж 185 см редом до жена 185 см и дори малко по-висока от него. Обаче рядко ще видиш млад мъж 175 см редом до жена с неговия ръст, а още по-рядко, ако тя е малко по-висока (такива ги има обикновено между много нацепен татуиран мъж и някоя 40-килограмова с манекенски мерки, или ако е червив с пари).
Това, че сред ученическите двойки има по-малка ръстова граница (например момиче 155-160 см редом до момче 165-170 см), не бива да заблуждава никого, защото докато повечето от момичетата и жените нямат против на НА МЛАДИНИ И БЕЗ МИСЪЛ ЗА СЕМЕЙСТВО да бъдат ухажвани, глезени и водени по заведения от по-ниски от средния ръст момчета и мъже, то когато се касае до времето, когато вече се замислят за раждане, у тях назряват страхове, че може "заради мъжа" да родят по-ниско дете. :) А истината е, че тези жени се комплексират от своя доста по-нисък ръст и искат да прехвърлят "вината" за вероятния по-нисък ръст на потомството си върху мъжа. Масата жени твърдят, че биха били с недотам висок мъж или че дори са имали такива бивши на младини, само че в момента са със значително по-високи от тях мъже с обяснението: "Ми, не съм търсила такъв - просто така се случи". Това, което обаче няма да чуеш от лицемерните им усти е, че просто така се е случило, понеже те още от първата секунда - основно поради ръста му - са преценявали дали ще отрежат някой мъж, или ще си дадат време за опознаване с него.

Аз също в половината ми връзки съм бил с жени по 174-180 см и съм установявал, че жените с ръст над 165 см нямат комплекси за височината си, докато тези около 150-157 см са се чувствали потиснати от това колко са високи. Единствената ми бивша с нисък ръст беше 150 см и реши да се хваща с мъж 190 см с надеждата, че детето ѝ ще стане високо заради баща си, но накрая синът ѝ се оказа нисичък като нея и за съжаление няма да расте повече. Наследи обаче облика на баща си, който не е красавец и това ниско дете, когато стане мъж, ще има огромни затруднения да си намери жена. Същата на мен при раздялата ни ми каза, че ме обича, но не искала детето ѝ да бъде "ниско заради мен" и трябвало да избере с разума си. Не се оказа добра гадателка.
Ако ти направи впечатление, 1/3 от децата в по-горните класове са сравнително ниски, значително под средния ръст и при двата пола, поне 20% от момичетата са видимо затлъстели още на тази крехка възраст. В това няма нищо учудващо, защото са раждани от ниски майки и последните не са наясно, че плодът рядко наследява гените и на двамата родители поравно, а в по-честия случай гените на единия родител надделяват над тези на другия такъв. Повечето момчета спортуват дейно и почти без изключение са в добра спортна форма. За разлика от тях, повечето момичета си падат по сладките и тестени лакомства, вманиачени са в газираните напитки, дюнерите, пържените картофки и прочее, почти всички пушат, затова в края на 20-те си години 1/3 вече са се освинили до безобразие. В последните няколко години на плажовете по морето гледката е покъртителна.

Да, да, зная: сега ще се изсипят една камара озлобени съскания по мой адрес и разни кисели лелки и старици ще ме убеждават какви комплекси имам поради ръста си, как и най-пропадналата жена не ме искала и други идиотщини. Обосновал съм горното си мнение и то отговаря на действителността. :) Не изключвам и да се отчете някоя жена да ми противоречи и дава пример със себе си, само защото тя е една от сто ниски жени, чийто мъж също не е висок като на останалите 99 жени. :) Същата работа е и в темите, в които се обсъждат парите и там неминуемо има поне една жена, която да твърди как ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ парите нямали значение, само защото нейният мъж бил редови общак строител или склададжия и "го взела" (като сувенир от витрината) беден и само заради това как изглеждал. Да, има ги и тези редки изключения, но те не отразяват общата картинка.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 739f8aa82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Че за какво й е на 23-годишна да се обвързва с мъж и дете? За да е разведена самотна майка на 30 ли?
Я по-добре се огледай за каки около 30-35г. Те ще са по-съгласни да се задомят.
Образованието и доходите какви са?

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8e15e61bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Изчетох всички коментари до момента и има доста вярни неща. Аз самата съм доста ниска (157см) и съм излизала с доста момчета (от 165см до 193см). Честно казано, за никоя нормална жена, особено от тези до 160-165см като мен, ръстът не е чак толкова важен критерий. Ако една жена се чувства добре в кожата си и е здраво стъпила на земята не мисля че би отхвърлила мъж който е съвсем леко по-висок от нея или на нейния ръст. Ако има за идея фикс някакъв минимален ръст относно партньора си, значи не търси наистина любовта, а просто да се покаже пред хората с някакъв идеал според нейните представи за външен вид...
Така че тези които са по 160 и търсят 185 минимум, не им се сърдете ами се радвайте че не си губите въобще времето с тях. Не си заслужава. Една свястна жена не би отхвърлила мъж само заради това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 790bab2f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Ами, нормално е приятелката ти на 23 да не иска да роди.
Аз родих на 25 и ми се струваше рано, а съпругът ми, тогава на 29 си беще още с тийнейджърско мислене и поведение.
Ж 46

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 026aab8036
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Темата ти е култова - почвайки с това, че Бог се изписва с главна буква и завършвайки с това, че ни питаш дали критикуваш жените и търсиш съвет:

"Не критикувам женския пол, просто търся съвет? "

Като ти гледам правописа, би трябвало да си вървежен - не си прекалил с ученето. Интересно откъде идва проблема... Пари ли нямаш, мили мой?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bf01f03960
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   На 23 наистина й е било рано. Не казвам, че си я притискал, просто сте били на различни етапи от живота си. Не се отчайвай, ще срещнеш правилната жена

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 76e8807f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Жените отдавна вече раждат след като навършат 30 години, а мъжете рядко искат да станат бащи преди 35. Тенденцията е още отпреди 25 години
Щяли сте да се справите, като какви? Като Осеменител к Осеменена ли? Първо се предлага брак и после се очакват деца. Ти какъв си й, че да ти ражда деца и то толкова рано? Деца се раждат на съпруг! И следваща жена, която харесваш да се появи, пак ще я изгониш по същия начин.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 13ba64ebb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Аз пък ще кажа - почувствала се е притисната. Тя може да е виждала някакво бъдеще с теб, включващо семейство и деца, но не на този етап. На 23 е рано. И ако си я поставил в позиция да оправдава твои очаквания, нищо чудно, че сте се разделили. Не бързай.. И ти самият си млад още. Иначе Кифлоприземител пак с този ръст. Голям комплекс ти е. Ама огромен комплекс. А това, че някоя си бивша ти казала, че щяло да ви е ниско детето.... Изби рибата :) Кифлоприземител сигурен ли си, че си точно 171, 6см? Може пък да имаш и някой мм в повече. Иначе аз като жена ще ти кажа, че теорията ти издиша. Висока съм 168см, относно височина съм гледала единствено мъжът да не е по-нисък от мен. Толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22455b3ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Къде си се разбързал деца да правиш, тяхното отглеждане е свързано с много пари и ако си мислиш че връзките ти ще вървят гладко без пари или с малко такива много се лъжеш. Направи кариера издигни се и едва тогава мисли за дете, та ти ако останеш без работа сте готови гладни умрели майките и бащите ви ще трябва да ви издържат. Много повърхностно мислиш. Любовта е илюзия на хормоните и парите, след няколко години задължително се променят взаимоотношенията колкото и яки да са били в началото и тогава нещата стават сложни. Всичко постоянно поскъпва заплатата ти седи същата а ти говориш за деца. Пълен абсурд.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 06eba5ff46
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Докато обсъждате години, сантиметри, килограми, суми - нещата няма да се получат!
Истинските неща са качествени, а не количествени. От мен да го знаете!
Размерите имат значение, но същността не променят...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c382963def
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Хванали сте се за ръста, като че това е основното за разпадането на връзката на автора, но не е. Жената не е била готова за семейство и деца. Аз съм 172 жена с мъж 165!!!! и никога и през ум не ми е минавало, че ако имаме деца те ще са ниски или че дори ако са ниски би било проблем. Имаме дете, момиче и противно на очакванията върви високо. Лекар ни каза, че ще върви или високо, или ниско, но никога нещо средно (както аз си мислих) и че още е рано да се каже. Толкова за ръста от мен. На автора му пожелавам да срещне вярната жена за себе си, да продължава да е верен на принципите си да си изневерява, защото един ден, рано или късно тези изневеряващи губят семействата си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6c6a34f34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   От автора.

Защо 23г да е малко? При сериозни взаимоотношения и планове за семеен живот кой да чакаш? Или просто не знаете какво искате, от началото тя ме подхвана на тази тема че иска да е млада майка, аз дори не съм и очаквал да ми говори за тези неща съдейки по днешната младеж.. и аз също много желаех, обаче явно някой хора са силни само на думи и като срещнеш човека изведнъж те хваща Шубе. Друго обяснение нямам.

Не съм я притискал не съм я карал на сила, глупостите за пари и прочие, нито съм пропаднал нито прося, да ли не мога да изгледам едно дете като съм в най добрата си възраст физически. На 40 ли да гледам първородно?

Тук въпрос за ръст и прочие не е имало. Тя е 156см аз 176см.

Проблема според мен е от наложения стереотип да си поживееш повече, в същото време губиш ценно време.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 595cb205de
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Номер 11, благодаря ти, че потвърди моите думи относно жените с ръст малко над средния за жените, които нямат комплекси за височината си и не се боят колко ниски биха били децата им! След като ти си 168 см и би била единствено с по-високи от теб мъже, разбираемо е да нямаш такива опасения за потомството си като на значително по-ниските представителки от твоя пол.
Това е причината и номер 14 да няма подобни опасения, тъй като тя е още по-висока от теб. Нейното дете, дори и 150 см се окаже (теоритично), пак ще има практически еднакво голяма вероятност да си намери мъж като порасне, колкото и една жена 180 см, тъй като и двете ръстови групи жени се насочват към доста по-високите от средния ръст мъже, а последните пък "ядват" всичко между 150 см и 185 см при жените. Даже жена 150 см има по-голям избор на мъже, отколкото тази с ръст 180-185 см, тъй като първата би могла (ако обаче иска) да се хване с мъже от 150 см нагоре, а твърде високите жени не биха стигнали до такова решение и техният избор на мъже е в пъти по-ограничен.

При мъжете важи точно обратното: колкото по-нисък от 185 см е един мъж, толкова повече намалява неговият избор измежду жените, дори и последните да са с под средния за жените ръст. Има редица проведени проучвания за ръстовите разлики между мъжа и жената в повечето двойки и е доказано, че мъжете със среден ръст (176 см) съставляват едва 10% от всички обвързани млади мъже, почти няма сериозно обвързани мъже с ръст под 170 см и почти всички други обвързани мъже са с ръст над 180 см. С други думи, 9 от 10 жени в детеродна възраст не биха били с мъж със среден ръст, а ако той е още по-нисък, 16Х см или по-малко, вероятността да се обвърже трайно клони към нула. Тук не са включени разни ученички с мимометни връзчици или жени и старици на по 50-60 години, които отчаяно не могат да си хванат дори и мъж с техния ръст, а става дума за жените в детеродна възраст. Същото се наблюдава и в невъоръжено око в обществото ни, така че всеки може нагледно да преброи в колко от двойките обвързаните мъже са с ръст под 170 см и колко от тях са с ръст над 180 см.
Както вече отбелязах в мнение номер 4, повечето жени с ръст между 150 и 185 см биха се хванали с мъж 180-185 см, но почти никоя жена не би се хванала с мъж със среден ръст, камо ли ако е под него. Неслучайно там в заключителния ми абзац споменах редките изключения сред жените и вероятността в тази тема да се включат представителки на редките изключения, които да оспорват написаното от мен, само защото те в момента са във връзка с по-нисък от средния ръст мъж. Да, има такива изключения, но те са точно такива, а повсеместно останалите жени не са с тяхното мислене, що се касае до преценката им още от пръв поглед с какъв мъж биха били за създаване на семейство и деца.

"Рибата изби", както пишеш, само че при онази жена с комплексите за ръста ѝ, за която споменах. Въпреки избора ѝ и тънките сметки как ще пренарежда генетичния материал като по нейна поръчка, синът ѝ се оказа висок като нея и красив като баща си. На теб може и да ти е смешно, но на нея изобщо не ѝ е до смях, защото знае това момче метър и половина какъв успех с жените го чака след години, когато стане мъж.

Номер 11, разбирам жаждата ти да се заядеш и уязвиш, но при мен срещаш греда с тези детински опити. :) Всичко си остава в твоето въображение. Точно написаният от мен ръст отговаря на истината. Измерен е преди месеци. Милиметрите ги споменах, за да установя колко ще са злобните жени, които ехидно ще се заядат за точната стойност. Ти засега си единствена на почетната стълбичка, но не е късно да имаш и подгласнички. :) Ясно съм написал, че зловещите комплекси ги тресат ниските жени и това се вижда от техните действия и избор на мъже. Неслучайно отбелязах, че половината ми сериозни връзки са били с по-високи от мен жени (последната беше 180 см, бивша манекенка), а съм имал само една приятелка с ръст 150 см и останалите са били между 164-168 см. Жените с по-нисък от средния за тях ръст, които съм познавал през всичките години, винаги отчаяно са търсели много високи мъже.
Естествено, ако някоя е по-тлъста, с паласки и увиснали гърди от ояждане и мързел, тя се чувства принудена да свали надутите си изисквания и е доволна дори някой мъж с 5 см над нейния да ѝ обърне внимание (обаче не запуснат и тлъст КАТО НЕЯ, ами иска строен такъв), тъй като знае, че отдавна "е изтървала влака". Помага им това, че все пак има и достатъчно отчаяни млади мъже, които се примиряват с подобна жена, само и само да има какво "да боднат" вечерта или поради натиск на роднините им за семейство и деца. Имам двама съседи в подобно положение, които са нормални и стройни в тялото, единият дори е със спортно тяло, към 180 см и прилича на тези студенти гърци и араби с брада (но си е българин), подир които много българки откачат, но се хванаха с 50 кг по-тежки от тях жени с ръст около 150-155 см, които и в лице не блестят с красота. И двамата са в средата на 30-те години. Гореописаният със спортното тяло и брадата през лятото се оплакваше пред няколко съседа как неговата не му пуска и му поставя условия, за да му пуска и да го държи под чехъл, а имат вече брак и се чуди какво да прави. Тя самата има безумно високо самочувствие без покритие, крещи като ненормална и такова чудо в къщата никой не би изтърпял. Но той си е виновен, де, щом от зор да чука се е хванал с жена, която първоначално въобще не е харесвал. Аз лично му се чудя защо е толкова смачкан и не осъзнава как би могъл да е с доста по-хубава и разбрана жена. Той е нещо като мъжката разновидност на хубавите жени, които търпят всякакви обиди, бой и извращения от страна на комплексираните пропадняци, които са си избрали, но против всякаква логика продължават да им пърхат с влюбени миглички.

---------------------------------------------

Номер 14, какво имаш предвид с уголемените думи от долния цитат от твоето мнение?
"На автора му пожелавам да срещне вярната жена за себе си, да продължава да е верен на принципите си ДА СИ ИЗНЕВЕРЯВА, защото един ден, рано или късно тези изневеряващи губят семействата си. "

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 54ce72311c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Кифльо, ти въобще прочете ли темата? И коментарите на автора? Какви ръстове, какви сантиметри, съседи, гърци и араби?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 855d3e7920
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Авторе, положението е трагико-комично.

Рано ти е още за деца, много рано. НИщо не знаеш за Живота, и човешките отношения. Дори какво искаш ти самия. Може и да искаш деца, ама като друго нещо не си си и помислял.... Любовта щяла да победи всичко, любов като никоя друга, твоята любов е уникална. Чиста и неопетнена, и такива като мен/нас/мнозинството не са достойни за нея. Ще преминете през Ада заедно, ръка за ръка, ти Рицарьо и тя - Млейдито. Половината теми тук са такива, подобни на твоята, нищо специално. Средно-статистическа работа, поредната цифра 5. 5

Чудесно, ама жените имат по-точна и практическа гледна точка. Те знаят че любов къща не храни. Имали сте работа, като тя роди, тя няма да има работа, а ти ще храниш 3 гърла. И на всичкото отгоре ще си отговрен за всички други останали разходи, за теб, нея, детето и общите. Това са поне 3-4К лева месечно. И сам си видял, семейния живот е един голям битовизъм, еднообрази и скука. Ти ще се спукваш от работа, тя ще те спуква да те нервира, ще ти пили нервите и ще ти съсипе здравето. Не си виновен ти, не е виновна тя, Системата на Брака е такава.
Можеш ли да имаш деца без брак? -Да; Можеш ли да имаш любов без брак -Да, можеш да имаш абсолютно всичко без брак.

И трето най-важно - защо точно искаш да имаш деца? Не казвай че ти е време, ти не си жена, нямаш около 400 яйцеклетки които свършват до 30-тата ти годишнина. Ти си Мъж, можеш и на 60-70-80 да имаш деца, ако си здрав, поддържан и имаш финансовите възможности.
Постигнал ли си всичко в живота което си искал? Стана ли такъв какъвто искаше? Кариера, физ. форма, спестявания? Толкова ли няма друго какво да правиш с Живота и Бъдещето си?

Нямаш никакъв опит с жените, играеш си на гаджета/връзки. Замислял ли си се, че можеш да бъдеш "несериозен", и вместо да губиш следващите си две години пак с една-единствнеа девойка можеш да се се срещаш успоредно с 5-6-10 или колко искаш/имаш време/възможности/желание. И след 2 години ще видиш от коя какво става. Не да СИ ГОВОРИТЕ и ОБЕЩАВАТЕ, това се женски глупости. А да гледаш какви ги вършат с действията си. Дали тя се обажда първа, дали ти прави изненади, купува ли ти дребни неща които знае че харесваш, идва ли да ти сготви нещо вкусно, винаги ли получчаваш секс когато поискаш, идва ли да изчисти у вас/твоето жилище. Ей такива практични неща които ЯСНО ПОКАЗВАТ дали тази жена изобщо става за Майка. Ти това още не знаеш и не си наясно, каква жена да избереш, тръгнал си деца да правиш. Карал си три коли/жени през живота си, на това отгоре две само за ден-два и вече "знаеш" всичко за колите. Има много да учиш за това как работята, как се карат, и на това отгоре първо трябва да разпознаваш избушените. Че то повечето коли за лимони...
Това е трудния избор, живееш сам, развиваш се, срещаш се с жени, не се обвързваш, трупаш опит, разбираш какво искаш от живота и жените. Може за теб да е важен аналния секс, хубавата свирка, все едно. Трябва да разбереш кое е това.

Лесният избор е ясен - ставаш гадже със следващта която ти пусне, играете си на влюбени, тя ти ражда дете, след това нейните хормони се объркват, тя се занемарява, секса спира, ти започваш да се чудиш как тя е "станала такава кучка". А истината е че тя винаги си е била такава, просто трябва да мине време, поне това си разбрал, поне 2 години за да разбереш един човек какъв е в действителност. В началото блясъка н Магическата Вагина (тм) те е заслепявал, мислел си че хубав секс=хубава връзка=ВНЛ=Семейство=вечно щастие. Но това са съвсем различни неща, и в основата на всичко е да си сексуално задоволен. Ако не си, ще си винаги нещастен. Знаем че си специален, ти не изневеряваш, за теб е важна любовта, ама почкай да си изгубил 10 години от живота/времето/ресурсите си за една жена, и тя да не ти е пускала от 3 години, тогава ще си на друго мнение.

Стегай се у газо, работа те чака. Ако ли не писане у споделито с оплаквания, че вече не ти пуска, че иска да махне кучето, че иска да си махнеш брадата...


Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cfdbeb8b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Кифльо, когато пишеш за проучвания, особено ако използваш числителни като "редица", "много", "немалко" и други подобни, с които манипулативно се опитваш да внушиш правотата си, е редно да ги подкрепиш с конкретни цитати на източници, откъдето черпиш информацията. В противен случай, това са само общи приказки, плод на твоите дълбоки комплекси и субективизъм и не можеш да убедиш никого с тях.
Джо Лин Търнър, предполагам, знаеш кой е? Ще намериш информация колко е висок. По-нисък е от теб. Ще намериш и информация колко гаджета и съпруги е имал. Добре се е "котирал" сред жените още преди да стане известен в началото на 80-те. Знаеш ли защо? Защото има нещо, което на теб ти липсва. ХАРИЗМА. Не се самозалъгвай. Не си сам заради ръста, а заради озлобения ти характер. Но да хвърлиш вината върху ръста е по-лесно, нали? Щото тогава вината е на майката природа, а не твоя. Не, точно твоя си е. Още не е твърде късно да си оправиш характера. Работи върху себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1a13279ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   До 17 - Отоговрът е елементарен - човекът е ненормален :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a69dea357b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Проблема не е нито в теб, нито в нея. Във тия времена, когато хората могат да оцеляват сами, когато е пълно с неангажиращ секс на всякъде, когато западното влияние тотално накара хората да деградират да станат егоисти, трудно се намира човек, който да е с теб в добро и лошо до като смърта ви раздели. Ако се беше родил преди 50 години, щеше да се радваш на щастливо семейство. Сега живеем в ерата на тоталното материализиране, повечето жени искат да щракат с палци до към 30 г. да са се доволно поебали, после с триста зора да родят едни дете, колкото да не останат без поколение. При мъжете е същото. Малко хора искат да носят отговорност за семейство или да са с един човек до края. Просто не спирай да търсиш. На 28г. имаш още доста време пред себе си. И вярвай в Бог. Той си знае работата.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3bdd49650e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   15, На 20 човек е на един акъл, на 30 - на друг, на 40 - на трети. Би трябвало да си помъдрял поне малко и да не ти идва наум да се жениш за 23-годишна, която не знаеш утре в какво настроение ще се събуди. Или ти предпочиташ да си като днешните двойки - на 20 с деца, на 30 - с любовници, на 40 - правят още деца на втори съпрузи? Какъв е шансът вие да сте идеалната двойка, която ще остарее заедно?
Звучиш идеалистично.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 48d82cb7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   18 изби рибата не само в моретата, но и в океаните! Ти човеко къде видя някой да върти 5-10 гадженца и някоя от тези скумрии да се захване да му чисти, готви, да му шета, да му прави виртуозни свирки, да се грижи за него и тн., че той, като видел, какъв ищах имала тя да я предпочете точно нея? Какви глупости приказваш? То въобще няма сред младите такива, които да умеят да въртят домакинство. Че той, ако трябва да избира по това, трябва да си е вечния ерген. Хем трябвало да си поживее, хем трябвало на всяка една да обърне поне 2 години внимание, за да ги прецени? Той да няма 10 живота? Трябвало да трупа опит с жени? Според твоите разбирания да стане к*рвар!

Трябвало да изкарва 3-4 хиляди и да има спестявания! Точно преди по-малко от 3 часа видях две циганчета на едно малко кръстовище, пийваха айрян и хапваха някаква закуска. Майката беше около 20 годишна, отиваше до кофата за боклук да разравя вътре. ТЕЗИ ЦИГАНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ НАС! Щом ценят човешкия живот, щом раждат и дават живот значи са повече хора от освирепелите бледолики. Макар и бедно да живеят, повече хора са от нас. От вас скоро и помен няма да има на земята с подобни разсъждения. Моите баби и дядовци са нямали такива доходи. Няма ли са перални, когато са раждали. Какво остава за други неща. Мен ме има!

На белия човек не му трябват врагове. Той си има една меркантилна въртиопашка дома, която му вдига все по-високо летвата, докато не загинат всички вкупом - възрастни и деца. Ако сега на жените са им огромни изискванията, за да се възпроизведат, то следващото поколение инстаграмки със сигурност няма да намерят гостоприемник.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 63eba24724
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   До 23, абе не знам дали циганите са повече хора в смисъла, който ти влагаш, но ако така продължават нещата ще са повече хора като бройка от българите. А като станат мнозинство ще му разкажат играта най- меко казано на остатъчното българско население. Иначе че бялата жена за нищо не става в днешно време съм съгласен. Освен да ти дойде с куп претенции и насреща да ти предложи няколко телесни отвора, многократно използване от всякакви утайки. Това, което ще стане в България с циганите, Европа ще го проиграе малко по- късно с африканци и азиатци. Сега както и САЩ съсипват Европа икономически нещата не вървят на добре. Европа мина връхната си точка и сега ще върви все по- надолу- демографски, икономически, културно. Бели деца почти няма, там всички местни са се отдали на хедонизъм, феминизъм, допълнително обработени от пропагандата( джендър и всичко там останало). Работи се системно и методично от над 50 години за разсипване на семейството в западните общества и оттам се стигна до това социално разложение. И преди да ме нападнат, че съм русофил, путинофил и такива подобни ще кажа, че не съм. Аз съм за съвсем друга по- консервативна Европа и когато критикувам тия безумия и цялата тази пошлост, които се разпространяват на този континент последно време, това не ме прави кремълски пропагандор. Една напредничава и модерна жена в сподели. нет разправяше как в Германия било нормално на 15 години момичетата да си пият " анти- бебе" хапчета и да се наслаждават на прекрасния модерен начин на живот. И това било със знание на родителите, които го подкрепяли. Съжалявам, ама няма нормален родител, който да приеме на 15 години дъщеря му да я оправят разни разгонени елементи и на всичкото отгоре да се тъпче с разни химии, че да могат ония да си доставят удоволствие. И така. Това не е Европа от едно време. Цялото това нещо напомня на разпадането на Римската империя и последвалото Средновековие. Сега най- много до края на века Европа пак ще влезе в подобен тъмен период, доминиран от по- мургавите представители на човечеството. Кукловодите на света реално използват бялата жена за да ликвидират собственото си население. Това е базирано на два основни факта.
1. Курвенските заложби на почти всяка жена и стремежът й към живот изпълнен само с удоволствие на фона обаче на всъщност безсмисленото си и жалко ежедневие.
2. Както е казал Шопенхауер жените притежават умствено късогледство, мислят ден за ден, а не в перспектива. По този начин въобще не им минава през хубавата главица до какво ще доведат техните действия и бездействие.
Другото е технология. Даваш " права" на жените, промиваш им съзнанието, с което оставяш качествата й в точка 1 да се разгърнат с пълна сила. От другата страна капитализмът след Втората световна война беше базиран на масовия пазар и оттам имаше нужда от потребителско общество, което да употребява и да не задава много въпроси. Това реално синтезира лесно манипулируем човешки материал, който е издига в култ удоволствието в най- примитивни форми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: edc6654115
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Хората често пъти казват едно, а мислят противоположното. Тук трябва да кажа, че нерядко попадам и аз. Ще ти дам един прост пример: наясно съм, че съм с наднормено тегло и ще е по-добре да отслабна. Това обаче изисква ежедневни усилия и напрягане на волята, а резултатите ще станат видими едва след месеци и конкретната полза ще е съмнителна. Да, вероятно ще се чувствам малко по-добре, но аз се чувствам добре и когато почти всяка вечер си пийвам вино и замезвам я с луканка, я с шоколад. Предполагам, че сравнението е ясно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c382963def
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   То е доказано, че противозачатъчните в дългосрочен план водят до безплодие. На мен като тийнейджърка ми ги предлагаше лекар против менструални болки, отказах и си търпях. Моят баща е лекар и ме предупреди отрано да не се тъпча с химик, както и отказахме ваксината против рак на маточната шийка, която изобщо не действа между впрочем, предупредихме и приятелка, на която майка й реши да й я бие. Познайте сега има репродуктивни проблеми на 30 години, моето дете вече е на четири, защото не се вслушаха в съвета на баща ми, който е онколог и ако е действала тази ваксина за добро, сам щеше да препоръча да ми я бият. Момичета, не се тъпчете с противозачатъчни от малки, такъв ужас си правите на организма, че няма накъде. Ползвайте презерватив, а ако момчето настоява вие да се тъпчете с химии, защото му е по-приятно без презерватив, това не е за вас. Да, има хора, които не искат деца и аз ги уважавам безкрайно, но половината от тези, които не искат сега, са подвластни на пропаганда и един ден ще съжаляват, но не могат да върнат времето назад. Ние се смеем на циганите, че са неуки, на арабите и негрите, че не били достатъчно учили, но те семейства си създават и деца си раждат. На 25 било рано чета в теми, на 30 било рано, Ами не винаги първото дете се ражда, стават чести аборти. След това лекарите 6 месеца не дават опити за дете, понякога си мислите, че става от раз, но минават 2-3 години. Има жени, докато не са почнали опити не знаят, че имат сериозни репродуктивни проблеми. И чета сега много се смеят в Интернет на дъщерята на Орхан Мурад Сузанита, че родила на 19. Да, родила е на 19 и сега й се смеят, но като тя стане на 30 ще си има едно доста отгледано дете на 11, докато другите още не са почнали опитите си за дете. По-добре дете, отколкото безцелно пушене и пиене по заведенията и търкане на подметките там с часове, хора, на 30 познавам много хора, които още ги издържат родителите, не им се работило, това е позор, това е позор, а не да се роди на 19. 19 не е нито 15, човек е пълнолетен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker