Защо тя е толкова отмъстителна за всяко едно нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо тя е толкова отмъстителна за всяко едно нещо?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1364 пъти
Във връзка съм от няколко години с една жена. Тя е на 25, а аз на 27. Време ни е за семейство и деца, но причината, поради която не съм предприел тези стъпки са няколко проблема, които чак сега започнаха да се усещат все повече - смяна на мнението много често, отмъстителност за дребни неща, постоянно намесване в това как да правя някакви неща, правене на забележки за дреболии. Щом аз направя нещо, тя автоматично като да не остане по-назад от мен, го прави същото. Сякаш ми е конкуренция и трябва да сме абсолютно равни.

Друг огромен проблем, е че когато съм с нея сякаш постоянно има някакво напрежение, все едно съм принуден или длъжен с нещо. С други жени не съм го имал. Но в други връзки не съм виждал някои добри качества, както в тази жена. Някои биха казали, че всяка връзка е плюсове и минуси и съм съгласен, но когато има съществени неща, утежняващи я до степен човек да се чуди защо е в тази връзка, означава, че нещо наистина не е наред. Щом така го чувствам значи е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: b6d17bd760
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ами като не се чувстваш добре, защо не я прекратиш тази връзка? Няколко години ли ти трябваха да разбереш, че " има съществени неща, утежняващи я"? Защо губиш своето и нейното време? Или продължаваш да си с нея за да не си сам, докато чакаш да се появи нещо по-добро на хоризонта?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f6edfd70c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ако очакваш, че ще срещнеш някоя смирена, хрисима, дето гък да не ти каже, и ти ще си бея, значи нямаш връзка с реалността. Може да и е писнало да е с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 61407a4260
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Каква стабилност финансова и емоционална имаш че да твърдиш често ти било време за деца. Деца и на 50 може да правиш. Търси стабилни взаимоотношения и мисли как ще издържаш бременна, бебе ще плащаш за лекари лекарства зъболекари сметки и данъци. Като не вървят нещата всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a5aa79c078
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   "Ако искаш да направиш нещо грешно - питай всички. "
Тук като гледам всеки ти дава акъл от неговата гледна точка. Само ти си човекът, който може да прецени дали е за теб.
Сега ще ти кажа и личното ми мнение, като не претендирам за обективност, но чертите, които описа са много токсични. Защото все ще се притесняваш, дали правиш нещо правилно, защото иначе тя ще ти мрънка и тая твоя постоянна несигурност, дали ще бъде щастлива ще те побърка. Другото е, че явно тя е мъжкарана и се състезава с теб, за мен това е ужасна черта за женски характер. Все едно сте двама братя и се надбягвате... Според мен седни насаме на тихо и обмисли какво да правиш, тя щом е такава дребнава, представи си когато имате деца каква ще е, като е изморена.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b2f9c4f983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Обговорете нещата според мен. Проведи честен разговор с нея и сподели всичко това, че не желаеш да сте като конкуренция, че тази дребнавост те отблъсква. Не говори обвинително за нея като човек пряко, а само като моментите, за които споменаваш. Много добре те разбирам, във връзка съм с дете, но ги виждам тези неща същите у партньора си, както и разбрах от негови познати, че ми е говорил зад гърба, пред роднините си също доста пъти ме споменава лошо. Отговорих всичко това, има някаква малка промяна, но въпросната отмъстителност и заядливост у другия направо ме втрещява. За семейство това е почти невъзможно да си с такъв човек заедно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cc1a8237cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако е Везни или Дева, това е характер.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 09f08865ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Автора

Някои хора пак не са чели и тръгват да бълват преди да са помислили. Не съм казал, че искам да съм бея и да нареждам. Не искам за всичко да ми се прави забележка и да чувствам човека до себе си като конкуреция. С други бивши го е нямало това.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f5bc8bba2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами, има такива хора. Просто са дребнави до безкрай и искат всичко да се съобразява само и единствено с тях. Имал съм такава връзка за кратко и знам за какво става въпрос. Точно все едно бяхме някаква конкуренция. Безкрайно философстване за абсолютно всичко, опониране, изтъкване, раздаване на акъл и т. н. Отделно съзнанието й беше заето само и единствено от най-дребни битовизми. Това трябвало да се купи, ама какъв цвят, ама откъде, ама колко пари, ама какво точно да бъдело и така нон-стоп. Никакви емоции, никакви закачки, смях и прочие. Буквално имах чуството, че пред мен стои пенсинирана лелка, поучаваща ме в живота. Отделно имам познат, който дори се ожени за подобна жена. Не знам как той я търпи, но на мен ми е трудно дори и в редките случаи, в които се виждаме в нейна компания. Постоянни забалежки и то пред външни хора, какъвто съм аз. Физиономии, цупене, мърморене и дори тръшкане и крещене. Само нещо да не стане, както тя иска и се изпада в истерия. Не знам, но за мен това е кошмар и не бих си го причинил. Винаги може да се случи да се сдърпате за нещо, но няма как това да е постоянно положение. В крайна сметка за какво ти е такава връзка, като ще си винаги на ръба на нервна криза.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b3216caf7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До 3, такива като теб милионери да са, пак ще си намират оправдания. Тотално сбъркани сте всичките дето приказвате, че на 50 можеш да направиш дете, на 40 да родиш и такива идиотщини. Той докато стане на 50, тази циганизирана държава ще е приключила тотално, не че сега не е страна от третия свят, ама може и още. Като се съберат тук няколко милиона подивели мангали, само до деца ще му е. Излез от град- държавата София и се разходи из провинцията да видиш европейско " развитие".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 75d4dfe6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Приятелче, както го описваш, ми се струва, че няма да е добре да създавате деца с тази жена. Често пъти това вътрешно усещане е правилно. Интиуцията рядко лъже, но човек рядко й се доверява, предпочита ножа да опре до кокала и тогава да действа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e6cdae10a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Такава енергия притежава- токсична. Отравя всичко което й е в обсега на въздействие. Тя не виновна- други са поработили и сигурно още я подработват в тази посока. Ако не обсъждате проблема, а всеки рекламира своята "житейска платформа" сте в невъзможна връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1bed0f3043
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Явно момичето е емоционално нестабилно.
И за мъж и за жени емоционалната нестабилност е много отблъскващо качество.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 62b7da76ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Да разбираме че ти искаш да си въртиш номерцата, а тя да си трае? И не на 25 години изобщо не е време за деца. На 30 - 33 тя ще е самотна майка. Вероятно без професионална квалификация заради теб и детето. И ще се чуди кой път да хване. А ти ще си вееш махалото и ще търсиш да забремениш друга. Вече няма балами да се връзват на приказки за ранно майчинство. Жените гледат да станат независими, за да имат доходи, в случай че останат самотни майки. А не едвам да свързват двата края.
Ж, 28

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 09f08865ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Автора

Искрено благодаря на НОМЕР 4, 5, 8, 10, 12, 13! Адекватните и вникващи в написаното, се оказахте доста повече отколкото очаквах. Със сигурност сте имали подобен опит с предишни такива "хора". Радвам се, че някой все пак помисли над изложения от мен проблем. Надявам се да сте добре и нещата ви да се получават сега.

А на останалите не адекватни коментиращи - на вас кой ви е казал, че нямам пари, че нямам стабилност и че нямам силата да се справя с това, което искам? !? !? И подаръци съм правил, и обзавеждане за кухнята съм вземал, която е в МОЙ апартамент. Наследство е, но имам покрив над главата. И екскурзии в чужбина съм плащал. Да, готов съм за деца, но такива като вас по-добре да не създават никога, а да си умрат самички! Такива като вас са тумора на обществото, който трябва да бъде изолиран и да умре!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f6edfd70c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   7, ми да беше си стоял с бившите. Явно на тази жена просто и е писнало от теб.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cc1a8237cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Има си диагноза за това поведение - обсесивно-компулсивно разстройство се нарича. При стрес и с напредването на възрастта симптомите се влошават. Но е възможно твърде много да я подтискаш и да й се налагаш. Ако я обичаш и това се преживява.
И тя, и ти сте все още малки за деца. Първо се порадвайте на живота като младо семейство, а децата ще се появят, когато и двамата сте готови за тях.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2b0794be27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Автора

До Номер 14 - НЕ! Изобщо не разбирай това! Разбирай реципрочно добро отношение, което и давам аз. Много ясно, че в една връзка всичко трябва да е равностойно. Само че така като те гледам си пречупила всичко през собственото ти нещастие, психопатия и последваща омраза! Еми не искам ти и такива като теб да ме заразявате с помията в озверелите си душици! Такива като тебе са самотни цял живот. Сега на 28 си гордо самотна, така ще си и на 38 и на 48 и ще умираш от злоба! Айде успех с независимостта. Напомняш ми за една дебела и грозна от Тикток, на която и липсваше преден долен зъб и обясняваше как тя също като всички красиви жени имала изисквания! Смях!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f6edfd70c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, достатъчно е някой да ти прочете това мнение и ще му стане ясно защо мадамата се държи така с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1dd229545d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До 19, то сигурно си от онези озлобени 30 годишни джофри дето все нещо им е криво и всеки мъж не става... Седи си сама на празниците...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 86f0f994b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20, ти пък ще си от онези намусени, гневни, сърдити мъже, които никога не виждат вината в себе си. Само майките им ги харесват и хвалят.
Просто мадамата просто и е писнало от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker