Виновна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виновна
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1090 пъти
Здрвейте, жена на 22 години съм! Искам да споделя ситуация, от която се чувствам виновна и ме гризе съвестта! Преди няколко месеца се запознах с приятел на баща ми - мъж на 56 (разведен и сам), усещах че ме харесваше, защото постоянно ме гледаше и се опитваше да е възможно най-близо до мен (грижеше се за мен, даваше ми съвети, помагаше ми и финансово, не съм правила секс със него(наистина), постоянно ме питаше дали имам нужда от нещо, и че ако аз съм щастлива и той ще е щастлив). Реших, че няма смисъл да се занимавам с него, тъй като имаме голяма възрастова разлика и го обидих като му казах, че с такъв грозен старец не бих била, тогава той се разплака като малко дете. Той ми каза, че ще го оценя и някой ден ще се сещам за него, но ще е късно, отделно му показвах безразличие и го пренебрегвах. Тогава приемах всичко на шега и изобщо не съм си и представяла, че ще си случи това, което ми каза. Тъкмо го бях забравила и той ми честити Коледните и Новогодишните празници и ми изпрати съобщение -да не преценявам хората по външния вид, а по това какво носят в душата си. Направо се вцепених. От известно време, не спирам да мисля за този човек, дори си мислех дали да не му се извиня, но не знам дали ще ме приеме на сериозно, не искам да ме помисли за надменна. Мисля постоянно за него, побърквам се, виждам го навсякъде, не знам какво ми става, дори го сънувам как ми казва, че иска да бъде с мен. В работата не мога да се концентрирам, защото си представям как съм с него и се гушкаме, целуваме, докосваме (знам колко налудничаво звучи), не знам какво да правя, а работата ми е отговорна и изисква концентрация. Дори мисля да отида на психолог и да му споделя какво ме тормози! Моля, ако някой е преминал през подобна ситуация, нека да сподели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9ca4526633
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   На 22 години не сте жена, а момиче /девойка/. Освен това на 22 години няма как да сте ръководител полети, пилот на Еърбъс А-380, или пък невро-хирург. Това не е заяждане, а очертаване на нивото на отговорност и компетентност.. Не е било нужно да сте толкова груба и рязка с човека, той е по-млад от мен. Вината, като правило е негова, вие може да сгрешите, но той в никакъв случай. Възрастните мъже на всяка цена, даже, ако се наложи с цената на живота си, трябва да пазят и защитават момичетата и младите жени. Животът и здравето на момичетата и младите жени, по моите разбирания е по-ценен от този на мъжете--така съм възпитан от бабите ми и майка ми. В моите разбирания един мъж може да поддържа връзки с жени до към пет години по-възрастни от него и най-много до 10 години по-млади от него. Това, което в мизерната ни територия, наблюдаваме между мастити възрастни бизнесмени и млади жени със съмнителни морални качества е перверзия.
Десантчик--Навсякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31587c80fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нямаш идея как олеква като поискаш прошка или се извиниш за нещо, с което си засегнал някой. Аз съм подкарал къде с ред, къде без ред, да се извиня на няколко човека.
Пробвай и ти.
За другото, как се гушкате и целувате... личното ми мнение... недей, освен огромната разлика в годините, е и приятел на баща ти. Ще съжалявате и тримата след време. Дори мисля, че задето се чувстваш виновна имаш такива помисли. Дай първо с извинението.
TheDriver

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a1a41c0d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сама си се набутала като ти е давал пари и като си му обръщала внимание. На чичаците толкова малко им трябна да си повярват.
Просто го приеми като поредния извратен чичо, койго се бута на млада. Млада си, затова е лесно да те забаламоса някой как годините са само цифра, важна е душата и подобни глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0b20f52b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Кой болен мозък ги мисли такива истории...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 608c25ed3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Принципно е прав - човек трябва да гледа в другия душата.
Ама това е толкова банална мъдрост… знаем я още от “Жабокът принц”
Просто опитва да те има.
Аз бих се държала студено.
24 години разлика са много.
Дори да е любовта на живота ти, да имате много страстни моменти и т. н
Дългосрочна връзка е невъзможна. Просто няма да стане.
Прекрати в зародиш и толкова.
Аз ако ми беше пратил това съобщение, щях да му напиша: “Да, и тате все това ми повтаря”

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 42afd9be8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Баща ти с радост ще му хвърли един бой, що за непремерен чичка -втора употреба отвсякъде.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6cd6e3b00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Момиче, порасни малко и изтрезней! Ако трябва удари си един шамар и сложи главата под чешмата! Помисли, че този е чукал, може да е бил и женен, докато ти си дрискала в памперса. Не си посвещавай най-хубавите години на един дъртак. Ако е съвестен и стойностен човек, сам ще се отдръпне и няма да се навира при дъщерята на приятеля си. Върви на психолог, намери си младо гадже и този го разкарай.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b78b2cd7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер3 е прав, баламосва те, малко шегички, малко парички, малко рев и соколи и от твоя страна чувство за вина, и хоп мишката в капана... преспа е с теб, че после и ще се хвали

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 27148e8cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторката,
при младите хора- българи е нормално да реагират така. Невежеството е огромно. Имате високо самочувствие, което не покрива това което сте. Въобразявате си, че възрастните са неспособни и нещастни търсачи на силни преживявания. Аз съм живяла малко в България, но достатъчно да науча езика и да опозная нравите и качествата на българите. Мода да кажа, че един българин(ка) и един(а)чужденец на една и съща възраст са различни по интелект и най- вече мислене. Българите разчитат на някои да ги урежда в живота, а чужденците още в утробата на майка си мислят, когато излязат на бял свят, как ще преуспеят. Ти си допуснала най- голямата грешка, въобразила си, си че той е влюбен в теб и прави всичко за да те докопа. Човек може да се влюби и на 12 и на 82 години, но това не означава, че трябва да бъде обругаван и обиждан. Ти си постъпила като хлапачка, която си въобразява, че старецът е боклук с отминало ползване и е за бунището. Всъщност нека ти кажа, че много често един 55 годишен струва повече от трима 20 годишни. Единственото ценно нещо в младите хора е, че те поради невежество и високо самочувствие имат по някога гениални идеи. Но те никога не успяват да ги развият. Докато едни човек на тази одъртяла според повечето глупаци възраст е способен да ги осъществи. И то във всяко отношение и най- вече в секса.
А не съм много по- голяма от теб, само 8 години, но живея в среда, която ме научи да мисля, да анализирам и тогава да си отварям устата. Наблюденията ми доказаха, че по- големите от мен са по- стойностни от нас- младите с високи дипломи. А ти може би нямаш и образование. Не се обиждай, но това което споделяш, доказва, че не си интелигентна, все пак чест ти прави, че си го осъзнала. Не коси, ще ти мине, но винаги когато си припомниш тожи случай, ще се депресираш.
Ан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6e1ac906bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторката съм: Вчера дойде да ми се извинява той и да ме покани на кафе, за да се изясним. Направо се побърквам! Не знам дали да приема, а лошото е, че с това търсене аз не мога да го забравя! Благодаря за отделеното време!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9ca4526633
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Позволявам си, да се обръщам към Вас с обръщението "Моето момиче", защото Вие сте доста по-млада от дъщеря ни, както и от моята племенница. Абсолютно правилно сте го "отрязали", сам той си е виновен. Вие нямате никаква вина, той като човек, който трябва да има в сравнение с Вас огромен житейски опит е постъпил лекомислено и най-вече безотговорно. Между Вас и него не може да има нищо общо, възрастовата разлика е 34 години, това е смазваща разлика, поколение и половина. Когато Вие сте се раждали, той е бил на 34 година, а на тази възраст Данте Алигиери е написал в "АД изразът "На жизненото поприще в средата". Той пие от младата Ви жизнена сила и се смята за млад, това са едни от ценностите на американогейският демократичен, неолиберализъм. Различните видове полови перверзии да са новата нормалност, разни видове трансджендъри и техните клонинги, отворен брак, суингъри, куколди и т. н. Имайте предвид, че възрастните мъже трябва да защитават младите жени от всякакви житейски неприятности и драми, а не да ги въвличат в такива така, че не е необходимо да преживявате никакви драми, Вие сте направили правилната стъпка, в правилната насока. Никой мъж няма право да се увлича по жена повече от 10 години по-млада от него, това е противоестествено. В интерес на истината първата жена, с която съм бил беше жена по-възрастна от мен към 10 години, тя беше на 30, а аз току що уволнил се от двегодишна казарма и започнал да следва, до този момент само веднъж ме беше истински целувало едно чешко момиче. Така, че на тази жена винаги ще съм вечно благодарен, беше спортен тип, скиорка и активно се занимаваше с аеробика. Така, че намерете си едно момче подходящо по възраст, образование , социален произход и с него бъдете двойка, но най-важното е момчето да е сериозно и отговорно, но същото се отнася и до Вас.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 755999e053
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Чакай сега- едно е да се извиниш за грубия си израз (лично не го намирам за грубо след като мъж вероятно по- възрастен от баща ти, се върти и купува на дребно младото яре... ) друго е да се мегнеш в леглото с него.
Та рев, та сополи... и ти му вярваш? ! Възрастен мъж, на прага на трета възраст, я се съвземи!!!
Как пък с две думи е успял да те изманипулира така, че чак и виновна да се чувстваш, че си го поставила на мястото му? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a1a41c0d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   10, какво има за изясняване? Този вампир не се отказва. Режи смело.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6cd6e3b00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Започнат ли срещите с дългите разговори, обяснения, изяснения, усуквания, няма да има скъсване и той го знае. Гледа да те задържи. Съветвам те са скъсаш по телефона или чата, без много приказки и категорично. Кажи му, че ако продължи да те безпокои, ще разкажеш на баща си. Да видиш как бързо ще свие перките. Вярвай ми, ще се почувстваш много по-свободна и спокойна. Аз бях по-малка от теб когато ми се лепна един такъв, при това и женен, но успях да го разкарам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e0df05848e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей,

Аз също смятам, че този не е с всичкия си. Нормално е младите момичета и момчета да са объркани, да правят грешки, да се чудят и така нататък, но не е нормално човек с такъв житейски опит да не знае какво иска от живота. Той знае и си играе с теб, манипулира те, използва те, гаври се с теб, възползва се от факта, че си малка и неопитна. Кажи на баща си! Той първо ще повърне, а после ще отиде да му тегли един хубав бой на тоя дърт перверзник. Няма да се учудя ако го пишат по новините, че е разпространявал детско порно. Отвратена съм! На тези години му е време за внуци, а не да хойка по 20-годишни девойки. Грусен тип...

Сега от моя опит - най-много съжалявам за връзката си с един господин когато бях на 16 години. Той беше на 23 спах с него, после той ме остави след 2-3 месеца заради моя съученичка. По това време той не работеше, не учеше, но аз бях малка и не виждах нищо странно в това. Аз се терзаех за контролните по химия, а той ме слушаше с разбиране. След време и аз станах на 23 и осъзнах колко извратен и болен мозък е бил този тип. На 23 години да ходи да забива тъпи и наивни ученички като мен и моята съученичка... Отвратих се. Звучиш сякаш можеш да смяташ, нашата разлика беше само 7 години, нищо общо с вашата и пак е отвратително.

Сега история на една моя позната - и тя като теб се хвана на въдицата на приятел на баща си. Разби му семейството, заживя с него, "обичаше" го лудо, гледаше му децата. Накрая той я остави, ограбвайки апартамента ѝ, защото нейните вещи, той ѝ и ги бил купил, остави я да му изплаща кредита, който беше теглил на нейно име и НАЙ-важното - остави я за да се хване с най-добрата приятелка на собствената си дъщеря!

Извратени хора много има на този свят. Пази се! Знай, че това не е нормално! Бягай надалече от този, хубаво си му казала! Блокирай го и забрави за него! Ще съжаляваш!

Успех!
Ж29

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker