Как да прекратя тази тъпа връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да прекратя тази тъпа връзка?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1596 пъти
Здравейте, хора! Млада жена на 26г. съм. Медицинска сестра по професия. Работя по нея откакто съм завършила университета.
Имам приятел, който е на 30г. Той е безработен и живее на 80-90 км от мен.
Има някакъв фен сайт, от който изкарва минимална работна заплата. Преди години беше доста успешен ама нищо не е вечно.
Той никога не е работил истинска работа, няма висше. Само този сайт поддържа и от него живее. Живее с родителите си, които го хранят и издържат.
Така, преди 2 години той с голямо желание дойде в моя град, за да живеем на квартира. Аз почти веднага се нанесох при него, обаче трябваше да си споделяме сметките. Аз почти нямах никакви пари. А той също не изкарва много, обаче по-късно разбрах, че има спестявания от 30 хил. лв, които не пипа. И гледа да хари, от това което печели. Та, представете си. Аз купих почти всичко за квартирата. Аз чистих, аз готвих, аз си удължих работното време, за да имаме повече пари. А той нищо не правеше по цял ден. Само плащаше наема и понякога яденето. Но главно аз. Сметките също си ги поделяхме. Защото нямал пари.
Отделно той е супер ревнив и контролиращ. Всеки ден за всичко бях виновна и ми се натякваше. Обиждаше ме с ужасни думи. Заплашваше ме. Ама главно зад монитора. На живо не смееше така да ми говори.
Заради този стрес аз развих много тежко тревожно разстройство и депресия и още не съм се излекувала. Понеже не можеше да поеме отговорност, той ме остави откъдето взе и напусна града, връщайки се при родителите му. Щял да дойде когато съм добре.
А аз крайно глупава, му прощавах всеки път и си го виках да ме вижда.
Разболя ме, пропиля ми парите, върна се при техните да го гледат, и сега си купува скъпи неща за него си, пък нямал пари.
Иска да почне работа ама в неговата сфера, обаче никой не иска да го вземе, а и той не иска друга работа защото нямал нерви.
Нямал пари, а си взе комп за 3000 лв и то от златните спестявания.
Искал да живее заедно с мен, но не му се дават пари. Иска да ме вижда ама не иска да дава пари, за да идва.
А аз дори с малко пари като имах, давах какво ли не.
И не само пари. Главно отношение, уважение и т. н.
Прощавах, успокоявах, вземах неговата вина за моя, само да е добре.
Винаги му помагам, правя комплименти. А аз ако искам същото от него, той ме напада, че получавам достатъчно. Няма да казвам какви още обидни неща.
Има двойни стандарти също. И изобщо не се съобразява със състоянието, до което ми помогна да се докарам.
Такъв човек не ме обича, нали?
А аз защо обичам такъв човек е по-важния въпрос. И какво още правя с него.
Момичета, не правете като мен. В началото всички ни свалят звезди и правят планове, и обещават.
Те си правят кефа, а ние умираме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: c33a3130a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Намери си друг от твоя град, още си млада, какво му мислиш толкова...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31d61ab66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Може ли умно момиче като теб, за се залепя за нестабилен мъж, но голям хитрец и насилник. Оставяй го и да се свършват мъките ти. Ще ти се стабилизира и здравето. И, най-важното-той е насилник!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fc017dd272
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Е, значи вече знаеш как им е на повечето мъже. Защото в по-големият процент случаи ситуацията е обратната - ти си изключението, а не правилото. А иначе - щом не си ок с този човек, защо не се разделите?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5ac10cc5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Блокирай телефонния му номер и започни да се грижиш за себе си. Имам чувството че ти харесва да те използва този мъж.
Така се чувстваш нужна. Продължиш ли тази " връзка" ти ще ставаш по зле..

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f14fedb378
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Зарежи го.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f34ba83051
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Хитрец е този твоя. И аз имах един подобен, той пък по телефона и всякакъв вид чат изключително мило отношение, защото остава следа, на живо ме правеше на боклук. По същия начин много тънко си беше направил сметките, а пред негови познати, роднини и приятели ме плюеше зад гърба ми, че съм била материалистка и още много други неща. Според мен прекрати контакт с него и не му давай вариант да те увърти наново...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 11659f1356
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   На 26 г. си, животът е пред теб, ти си тръгнала да се кахъриш за някакъв мухльо. Покажи достойнство и самоуважение и спри всякакъв контакт с човек, който само ти трови нервите и нищо хубаво не ти предлага. По-добре ужасен край отколкото ужас без край. Аз бих зарязала такъв и с дете да съм и на сто години, ако трябвя, но няма да търпя това, човек трябва да се научи да обича най-напред себе си, за да бъде пълноценна личност.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c60c1b1ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "А аз защо обичам такъв човек е по-важния въпрос. " Не се ли сещаш? От глупост и слабост. Раздавала си се за човек, който не заслужава и никой не ти е виновен за това. Като не уважаваш себе си не чакай да те уважават и другите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c60c1b1ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   PS А връзка се прекратява за 10 минути, даже не е нужно да е лично. Освобождаваш квартирата като нямаш пари, казваш му да си дойде да си събира багажа, ако има такъв и до там. Дай си време да се успокоиш и да си направиш изводите, за да не повтаряш грешката си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7668d86e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не е длъжен да си изхарчи спестяванията, заради теб. 30 хил. лева не са много пари и ще заминат бързо в днешно време. Човек трябва да харчи от каквото изкарва, а не спестяванията си да харчи за сметки... спестяванията са за черни дни както се казва.
Иначе и двамата сте зле, честно казано.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3aefbd9d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Здравей,

Щом си медицинско лице би следвало в университетските си години да си учила психология. Знаеш, че когато имаш такива терзания има специалисти в областта и винаги можеш да поискаш безпристрастно мнение от такъв. Като медицинско лице трябва да знаеш колко е важно човек да се грижи за психичното си здраве. Е, тогава защо се тормозиш излишно с този човек? Щом ти носи такива негативни емоции, просто потърси щастието си другаде. Или пък останки сама за малко, за да си избистриш съзнанието. Намери си човек, който работи в твоята сфера, който ще изкарва повече пари, след като не искаш да бъдеш с 30-годишния, които го храни баща му и го пере майка му.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5d29e600ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Бясна съм, честно. Защото и аз бях в подобно положение. Не мога да разбера този какво прави с теб, като някои не обича да си тръгва, ама той е като паразит. Ясно му е, че няма да си намери друга и те държи ея така, ако останеш да му родиш дете нещо, защото друга няма да се съгласи. Очевидно е, че не те обича. С теб е, защото с другите преди теб не е ставало, а и отделно вече едва и ще стане с някоя за на пред...
Такива заслужават да си умрат сами!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7434546b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Мъжете не обичат! Те си намират удобни жени.
И все пак този е твърде нагъл, за да бъде търпян.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7f9e893611
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Нормални неща са това в отношенията между гаджета, жената винаги е готова да е до мъжът, патриархалното отношение винаги е актуално, масово е такъв животът на повечето хора. Има си такива обичай и нрави във страната ни.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9d21ae7fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Намери си някой млад доктор, за вбъдеще ще печели добри пари не се тревожи толкова. Като не става късай синджира. Представяш ли си го този инфлуенсър как ще гледа деца с доходите си?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 96790e2110
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Истината е че мъжете днес са по-големи материалисти и златотърсачи от жените. И на мен, като ме гледат добре облечена, ми се лепят някакви дропльовци. Какво ли си мислят "тая има пара, ще ме издържа". Един такъв индивидец наскоро уж разправя колко съм красива, а очите му в чантата, обувките и телефона ми. На такива мухльовци като от историята на авторката им се казва "мъжки п.. ки". След време ще реве, че никоя не иска да ражда от него "... а аз съм е. ати пича"

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 43a805ff15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   По-бързо го зарязвай!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a6e20f4fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Здравей,

На въпросът ти - казваш му край. Тогава връзката приключва. Престарала си се да описваш доводи защо искаш да го оставиш. Честно да ти кажа, вярвам че не повече от 30% са абсолютна истина. Много преувеличена история. Според мен си нарцист - манипулираш го по всякакви начини да стане на твоето. Вменяваш му вина, че не си харчи парите по теб, че си се разболяла заради него, че не е достатъчно добър за теб, че вниманието ти е малко? Виждаш, че за някои неща ти се опъва и влизаш в анонимен сайт да го плюеш. Решила си, че не е твоето добро куче - ами оставяй го! Какво друго да ти кажем.. Варианти да го оставиш колкото искаш, зависи колкото искаш да го боли.

Замисли се над думите ми! Все пак от сърце ти желая успех!

Ж29

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ca6cc52b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Мило момиче, бягайте далеч от такива "мъже". Тава не са мъже, а някаква джендърска, не особено сполучлива имитация. Намерете си свястно момче. Бракът не е само цветя, рози и ясно синьо небе над влюбените. Понякога има огромни проблеми, които не винаги могат да бъдат разрешени. Някога и аз се смятах за дар божи за жените, причинявах мъка и страдание на съпругата ми, а тя е много ревнива. Прибирах се късно след полунощ, дрехите ми миришеха на дамски парфюми, а това вбесява съпругата ми до такава степен, че няколко пъти ми е излизала с нож. Вярно в казармата съм бил десантчик и както се полага минал съм бойно самбо, преди това девет години джудо , но не е проблем аз толкова да се опазя, колкото тя да не се нарани и пострада, защото в тясно пространство с остри ъгли и ръбове могат да станат големи бели. Иначе съпругата ми е също инженер от нашият факултет, отличничка от ВМЕИ, много силна студентка отличничса на випуска. Когато започна работа започна да се изкачва по ръководно -административната стълбичка, докато аз по научно-техническата. Тя е работохоличка, стегната и безкомпромисна, докато аз съм разпилян. Тя е технически директор в голяма фирма, а аз станах старши научен сътрудник, даже имаше един период когато И бях, далечен подчинен, защото ни закриха института и всеки трябваше по някакъв начин да се оправя. Така, че и ние сме минали през драми и проблеми и ние сме били на ръба, но нещата се оправиха, важното е да има разбирателство и някакви взаимни компомиси и промени в правилната посока
Десантчик-На всякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0880d4810a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Викаш докато изкарваше пари от сайта и е бил вървежен беше голем убавец, ама сега като не изкарва вече за нищо не става.
Ти да видиш поредната, която ти вика - аз не съм такава, а то пък баш била такава, че и повече

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9d9caca6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 14 - „Мъжете не обичат! Те си намират удобни жени. “ - Това трябва да е една от най-големите глупости, които съм чел.
А иначе към авторката - зарязвай го този, едва ли ще ти е толкова трудно да си намериш друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f6b31524dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Абсолютно е права номер 17.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 19dd6cf64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Намерил е лекото и мекото. Живее при мама, пари не дава, безплатен секс(иначе трябва да дава на проститутки). Удобна жена, никакви амбиции. Че и контролиращ. Чак ме хваща яд като чета. Авторке, добрата новина е че нвмате дете. Тогава щяхте да видите ад. Зсрязвайте по бързата процедура, по тоя вече никоя няма да се излъже.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3aefbd9d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторке, какво направи по въпроса?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d48311e130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Къде раснат такива жени, като теб. Кажи, че много ми трябва такава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6ee4c9aec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Всички, които си мислят, че го използвам, не е така. Вече печеля пари и ги трупам. Той се мъчи да ме манипулира и да ми вменя вина. И преди 10 години е печелил пари, а аз го познавам от 2-3 години!
Просто тъпите ми емоции ме карат да се унижавам.
Той иска да съм зле, по-зле от него. За да се чувства над мен.
И да, вече го зарязах! И познайте, извинява се и обещава. Но ще го блокирам отвсякъде, за да нямам изкушения отново да му клекна.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2d356c10e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Докато ти "вменя" (вменя-сериозно ли? , виж как се пише) вина така ще е.

Брабо, че си се взела в ръце.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9f8eaa507d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Да, определено българките нямат аналог в тъпизмите. Като почнеш утре съжденията на авторката и прочетеш коментарите. Тотална развалена лютеница в главите :(
Но пък единственото аргументче е минусчето на всеки адекватен коментар тук.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 350f3cfb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Още когато сте се изнесли на квартира да пробвате да живеете заедно и не е искал да плаща, е трябвало да го зарежеш. Щом храна “понякога” купувал, сакън да не се мине с вечеря, която ти си изяла, представям си как ще гледа дете. Никак.
А на номер 3 се изсмях със задните си части. Че аз повече жени, които издържат мъжете си и се грижат финансово за семейството си, познавам в България, отколкото мъже такива. Де ги тея мъже, че с години не ги намираме? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker