Съществува ли любовта в днешно време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съществува ли любовта в днешно време?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1157 пъти
Здравейте! На 20 години съм, хубава, уча излизам с приятели. Не знам защо, но въобще не ми върви в любовта. Сега повечето ще кажете, че нямам хобита не обичам себе си и т. н, но не е така. Имам хобита чета, пиша, снимам обичам себе си поставям здравословни граници. Преди бях много срамежлива, но сега не съм чак толкова излизала съм с мъже, но всички искат едно и също от мен и то е забавление за една вечер. Опитах от приятели уредени срещи с техни приятели не се получи опитвам онлайн пак не става пък където живея няма как градът е малък, а повечето са в чужбина. Последният път, в който се влюбих беше в обвързан мъж разбира се краят не беше щастлив за мен… Не знам къде бъркам на грешните ли места търся на като гледам повечето ми приятели са със сериозни връзки 3, 5 години а аз никога съм нямала сериозна връзка просто ви става ужасно. Ще кажете че съм млада и има време за всичко но наистина искам и аз да имам приятел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: d1fb2df662
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35f69c2200
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   ""Любовта, която в живота заема само едно малко ъгълче, в театъра заема цялата сцена. “"" Жул Ренар. Лично аз съм в пъти по-възрастен от Вас. Не виждам причина да сте потисната, та Вие сте само на 20 години. Ще си позволя да Ви цитирам един стар мой пост. Всичко, което съм описал се развива по време на "тъмният" социализъм. Тогава момчета, бяхме безкрайно привлечени от момичетата, но повечето от нас и безкрайно срамежливи Момчетата -харесваха момичета и много им се искаше , и да е и обратното--момичетата да харесват момчета. Тогава на момчета, момичета им се струваха най-прекрасните същества на Земята Някога едно момче служещ като ПКВ / помощник командир на взвод/-старшина -школник в един десантен батальон, съвсем случайно подслуша разговора между техният старшина и някакъв друг като него. Та техният старшина се оплакваше, а като, че ли имаше и нотки на възхищение и завист, "Не мога да ги разбера моите бойци. Вчера се връщат от марш на скок, едвам дишат, а те нахилени до уши, влезнаха в оръжейната нахилени , да чистят автоматите, и пак за момичета говорят--били видяли в полето, край, което минали , момичета- бригадирки, а повече от тях, даже не са целували момиче. Странна работа, слагам толкова бром в чаят им, а те пак само момичета са им в мислите"", отговора на другият беше, ""ами те са на 19 години, за какво друго да мислят, те са млади, здрави, силни, натринирани -живота не ги е натиснал "" Всеки, който е бил в казармата, знае какво е марш на скок за време, праз месец юли. Това се 16 км за 2 часа и 10 минути или по-малко, /ако не съм забравил норматива/. По момчета има автомат, сумка с четири пълнителя, нож, манерка с вода, маскировъчен комбинезон, който е едно цяло-клин, яке, качулка и протрива кожата до кръв, ако не си с тениска, мирише ужасно на пот, оръжейна смазка, вакса, кожа, евтин одеколон, тежки чепици, всички тези аромати пропиват в кожата и колкото да се миеш, остават. Понякога, на някого от носа капе кръв, и всеки, както може, размазва кръвта по лицето си, докато успее да я измие с вода от манерката, която е топла като пи--я и остава петна по комбинезона. Теглото е общо към 10-11 кг., а темпа на движение е 3 минути тичешком 1 минута ходом, а слънцето те сварява в комбинезона, все едно си в тенджера под налягане, и се сваля към 1-1, 5 кг тегло, и след всичко това, пак момичетата им са в главите. Даже командирът на батальона понякога им казваше "Вие не сте още станали мъже, вие сте едни момчета, здрави, пъргави, бързи, силни, но момчета. Е, такива бяха тогавашните момчетата, били те десантчици, мотострелковаци, танкисти, граничари и т. н. Предполаг, че правите разлика между обич и любов. ""Fallschirmspringer- Десантчик--"навсякъде по всяко време""

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: eefe77fbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И как го установи, че искат от теб забавление за една вечер казаха ли ти го? Ако е така, тогава промени вкусовите си предпочитания си към мъжете, но по-вероятно е да са по-напористи за секс и ти да си мислиш, че е само за една вечер. Между тези ще има такива, които ще искат необвързващ секс, но между тях ще има и такива, които ще искат и нещо повече, НО едно голямо НО, това, че някой мъж би искал нещо повече не означава, че не иска и секс. Преди съм чакал жени, за да покажа, че не искам само секс и накрая "да сме само приятели", включително съм правил за жени неща дето никой друг мъж не е правил (ама се сещат за това след години). Заради това вече натискам жената и ако се дърпя и бия шута и се насочвам към следващата, а аз съм от мъжете, които искат сериозна връзка, че и да се оженят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f419c88a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   20 годишно лапе ще го искат за нещо повече от секс, да бе.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 66be005798
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Почти не. 90 процента от тези, които се въртят около теб са разгонени нерези, които въобще не се интересуват от теб като човек, а само от това между краката ти.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a26d6ccce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не, илюзия е. Съществува само в романите и филмите. В реалността човек може да влиза във сто връзки, да спи със сто и да не обича нито веднъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ea6b7085b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   He, не съществува.

Rose

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c64ff511ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз минах 40-те и още не съм Я срещнал, ти на 20 се кахъриш. Радвай се на живота, чети, учи, усъвършенствай се, та един ден като ГО срещнеш, да си готова и да не го изпуснеш. Успех, момиче :)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9b99988ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравей! Аз съм на 25 години и от 14 годишна съм във връзки. Мога да кажа, че винаги ми е "вървяло" с любовта, но и винаги ми е лиспвало нещо в самата връзка. Сега мога да кажа, че просто не съм била достатъчно зряла за такива сериозни връзки. Но това едно на ръка. Колкото и кофти да звучи, изгубих много време за себе си. Да се опозная, да опозная света, да се забавлявам. А на 20 имах доста свободно време, в университета, не работих full time job. Не че това да си имам приятел ме е спирало да бъда "свободна", но въпреки това усещах, че се спирам от неща, които искам да правя.
По твоя въпрос. Между тези повече от 10 години връзки, имах близо година без приятел и ми беше супер. Научих доста за себе си и си бях самодостатъчна. След тази близо година, без каквато и да е мисъл да си хвана някой и да имам сериозни взаимотношения - намерих любовта на живота ми. Ей така, от пръв поглед се влюбихме и сме много щастливи. Но не го очаквах. И може би, когато неочакваш, тогава се случва най-хубавото и най-сладкото.

Моят съвет е, просто се наслаждавай на момента и работи върху себе си, кариерата и вътрешното ти щастие. Това включва и излизане с мъже, и за една и две вечери, няма значение. А другото, само ще дойде. Не си идеализирай как трябва да изглежда дадена връзка, нито си го слагай като фикс-идея, че трябва да имаш някой до себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b658cadc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съществува. Може и рядко да е споделена, но я има. Вярвай в нея, изпитвай я към самата себе си на първо място и имай търпение.
Някой ден ще Го срещнеш и ще се смееш на въпроса си. :)

(казвам ти го, защото и аз бях така, и на мен ми се случи)

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e24298f4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съществува. Стани програмист или някакво мекотело, показващо, че има готовност да пръска парите си не за себе си (разбирай някаква жена) и ще видиш как любовта съществува.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9f7ddc33f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не. Рядко се срещат хармонични отношения, в които двама души се обичат по равно. Винаги единият обича повече. Единият е извисен, а другият принизен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8a2feb9ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз пък ще ти кажа, че съществува. Един ден ще срещнеш човекът, с който ще сте, , на една вълна, , , ще се допълват е всякак, мислите Ви ще текат еднакво, а страстта и треперят ще карат сърцата Ви да бият с една честота. Вярвай, ще има такъв човек, но няма да знаеш, кога ще го срещнеш. Аз я срещнах на 41 г.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f72e791d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Никъде не бъркаш. Аз излизам над 10 години по срещи и рядко с някой се получават повече от 3 срещи. Не бих казала, че търсят само секс, по-скоро не се влюбват и те използват според потребностите - за секс, разговори, компания през уикенда, ако няма с кой да отиде на екскурзия итн. Прави впечатление, че мъжете са крайно пасивни. Ако те търси всеки ден и е много настоятелвн, ибикновено или е задръстен и се е вкопчил в теб или те играе и бройка. Нормални хора все по-рядко ще срещаме. Аз наистина не знам какво да правя вече.
Ж34

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker