Нужна ли е вече мъжка инициатива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужна ли е вече мъжка инициатива?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 4710 пъти
В минали десетилетия се налагаше убеждението, че мъжете канят и тичат след жени, за да им се харесат. А всъщност животът показва обратното - жените са пасивни САМО към мъже, които не харесват, а са изключително активни към такива, към които изпитват страст. Жените всъщност настоятелно търсят и преследват мъже, които им харесват. Като истински хищници.

В крайна сметка се оказва, че жените сами си избират и привличат към себе си дадени мъже. Е, ако е така, нужно ли изобщо мъжете да канят жени на среща?

То така или иначе с инициатива или без - ако жената не те е избрала първо теб - отговора е НЕ. Ако жената те е избрала първо теб, тя инициира всичко - и в много случаи движи връзката напред, защото често изгаря от желание да е с теб, да си говори с теб, да спи с теб.

Това обяснява защо ЖЕЛАНИТЕ мъже са донякъде пасивни.

Вече истината започна да излиза наяве. Жените са хищници и неумолимо "ловят" мъжете, които отговарят на критериите им. Останалите остават с впечатление, че жените били пасивни. Не, мили мои, пасивни са САМО СПРЯМО ВАС.

При желаните мъжкари гащите се смъкват сами, като с магия. Не са нужни много срещи, ресторанти и почивки. Жената просто ги иска - тук и сега. Ресторантите и романтичните срещи са за плащачите, които няма как другояче да привлекат жена.

Та, нужно ли е мъжете да правят каквото и да било освен да се опитват да вървят напред в живота (подобряване на външен вид и кариера и т. н. )?

Жената, която ги поиска, ще им го покаже недвусмислено....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: aff2f6ff1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Само с жена ми съм проявявал инициатива, при другите беше забавление в чат, а те си мислеха че искам да излизам с тях, като ги палих за срещи почваха да се държат дистанцирано.
Ако исках до сега можех с тия да се видя и да ги е**, но не ми се занимаваше с глупости, само отбивах време.
Истината е, че жените не търпят отказ и разиграване, ама пък ако те разиграват няма проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e929dfce4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Желан е 1 на 10 сред по-младите мъже. Ако си над 30, сигурно е доста по-зле.

Желаните жени с хубава външност (единственото важно като критерий за доста мъже) са доста по-малко - 1 на 20, особено след като минат 25 години.

По мои впечатление грозниците пускат доста по-трудно и са дори девствени на по 18-20. Тия хубавите са масово лесни, докато са млади, независимо ти как изглеждаш, освен ако не си дебел.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 492e17d09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Съгласен съм с теб напълно! Само че лично за себе си не мога да разбера, как винаги са ме сваляли жените, а не аз тях и в същото време винаги съм бил от ония плащачи, за които говориш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9dde8eee3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (86 гласа)

4.   Абе ще ти се ама доколкото чета нищо не се е променило от хиляди години и следващите хиляда пак ще е така. Така, че стига разтяга локуми тука ами отивай да бачкаш, че и ти да можеш да си плащач.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4b30a405b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (108 гласа)

5.   Тейт е на топло, но веднага се намират мераклии да запълнят празнината, която той остави за отчаяните мъже... Пропуснал си да оставиш линк към дискорда и ценоразписа, пич.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (128 гласа)

6.   Правилно написано. Мнозинството мъже са имали личен опит с редица жени, от които са чували "Трябва ми време да те опозная", развеждали са я назам-натам по ресторанти, кавалерствали са, плащали са, правели са подаръци, а накрая тя им е казвала "Съжалявам, просто не те почувствах, но ще ми е приятно да си останем приятели! ". А по-лошият вариант на горното е, ако същата пак така ги е разигравала, а в един момент установят, че зад гърба им тя бързо е свалила гащите за някой тъпкач - без никакви условия към него и без нуждата да го опознава с поредица от срещи.

Жената не покаже ли ясно и недвусмислено, че харесва мъжа и държи на опознаването им, също търсейки мъжа, значи пиши работата "бегала". Разумните мъже влагат времето си в своите хобита, спорт, да подобряват доходите си и да създадат НА СЕБЕ СИ условия на живот, като съвкупността от това ги кара да се чувстват по-добре. Те не плащат сметката на всяка срещната и не се задоволяват с посредствени жени. Точната жена сама ще пожелае да СПОДЕЛЯ този, изграден от мъжа ритъм на живот, а не да изисква от него той ДА СЕ ПРОМЕНЯ заради нея. И тя ще го прави, дейно участвайки в граденето на общите отношения помежду им, а не да е просто една ползвателка, намърдала се наготово при мъжа. Това значи тя СЪЩО да отдава от себе си време, внимание, отношение към мъжа. Парите не ги намесвам, защото никой нормален мъж не чака жената да му плаща, но ако жената е читава, тя няма да е трайно безработна и ще е самоиздържаща се. Редом до такъв развиващ себе си мъж няма която и да е алчна жена, наглееща някой да я издържа и глези срещу единственото, което може да предложи насреща - онова между краката си.

От 10 години не съм плащал сметката на жена в ресторант или заведение и всъщност съм имал три връзки оттогава, в които първите срещи с въпросните жени бяха изпълнени само и единствено с общуване и разходки, като повечето пъти те са търсели мен, а не аз тях. Естествено, когато вече сме били СЕРИОЗНО ОБВЪРЗАНИ и ЖИВЕЕЩИ ЗАЕДНО НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА, съм поемал 100% от сметките и никога не съм очаквал те да платят каквото и да било. Може би е грешка от моя страна, но не умея да съм пресметлив и стиснат към моята дама; обичам да усеща внимание, да се чувства обгрижена и да се радва на изненади с малки подаръчета без повод. Никога обаче не влизам в ресторант с жена, с която сме си никакви и все още дори не сме се опознали, че да стигаме до решения дали си подхождаме или не, дали изобщо ще се виждаме отново и т. н. Това също понякога изкарва на показ истинските намерения на жената, ако тя е играла театър в началото, понеже при липса на изгода интересчийките сами предпазват разумния мъж от себе си.
Твърде много жени практикуват заниманието "Заведи ме на ресторант на първа среща! " (поставено като грозно условие да се видят), след което мъжът повече никога не чува за тях, макар да се е стараел всячески за нея. Най-работещият начин мъжът да се предпази от такива лицемерки е просто да наблегнат на разговорите и опознаването, а не да се поставят условия за пари. Тези жени обичат да ВМЕНЯВАТ ВИНА у мъжа с подли реплики като: "Ако си истински мъж, ще ме заведеш на ресторант", "Мога да имам отношения единствено с мъж, който ми плаща сметката", "Бившият ми ме глезеше още от първата среща и затова реших да тръгна с него" и други хитрости от този род.

Също така, жената сама трябва да прояви желание да прави свирка на мъжа и с това допълнително да затвърди, че са вече заедно като двойка. Глупаво е мъжът да я притиска за това в началото, когато са непознати. Винаги досега жените са настоявали при мен - оставял съм ги сами да решат кога да се покажат като големи палавници, без прибързване.
Единствените случаи, в които на първа или на по-нататъшна среща аз съм понечвал да целуна жената, съм казвал предварително да ми зашлеви плесница. Пита ме: "Защо да те удрям? " и аз отговарям: "Защото след няколко секунди ще те целуна и трябва да сме спреш! ". Не са ме спирали никога след тези думи, а дори са се радвали на тази закачка и нещата са се случвали.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: de98b0e718
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Да. Жената хареса ли някой мъж, дори и да не иска секс, тя се опитва да го впечатли всячески. Дори той да не й обръща никакво внимание, тя се старае да му ангажира някакси вниманието, и винаги търси одобрението му. Толкова е противно. И това е поведение дори на една позната, която смятам, че е нещо много повече от аверейджа. Не мога да преценя дали тя осъзнава какво прави, но наистина е противно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 69b3991b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   Проблемът е че мъжките индивиди постоянно се влачите след разни оборотни к*рви. Никоя нормална жена не "преследва мъж като хищник". Това го правят разгонените к*рви без задръжки.
Ако проявите инициатива съм нормална и любяща жена, може и да се получат нещата, а ако не се получат, такава няма да ви губи времето и ще е искрена с вас. Такава ще иска вие да движите връзката като едни нормални мъже, но вие сте прекалено велики за такива жени. Искате да си "уловите" дива к*рва, която да укротите и тичате след такива, които са били с толкова мъже, че те самите почват като характери да са като мъже и то в не добрият смисъл на думата, вследствие на което вие ставате пасивни подобия на мъже.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0f5c668828
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Винаги са ме преследвали жени!
За 25 години поне 30 жени са ми показвали, че ме желаят. Някой по брутален начин.
Най-странното е, че вече съм семеен, на близо 50 и това продължава!
Не знам какво толкова намират в мен, тъй като не съм богат! Просто си живея живота, като винаги гледам да съм топ в нещата, коита зависят от мен - лична хигиена, стил на обличане, физически психически да съм във форма- само позитивно мислене. Не карам скъп автомобил, но така да се каже - натачон - с 4бутални брембо апарати, джанти 18" над 200к. с. , с всички екстри. Винаги измит, полиран, ваксиран! Забелязвяк как го заглеждат доста хора.
Поне половината жени ме сваляха дори когато нямах и кола.
Жена ми на времето пое инициативата -да се запознаем -чак сега ме е срам, че тогава бях на 8 водки.
Мисля, че никога не съм плащал сметка на жена.
Пиша между сериите за бицепс и трецепс:)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 77d71013df
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Мога да търся мъж, само ако той е заявил недвусмислен интерес вече. Говорили сме си с часове по телефона, когато той ме е търсил, писали сме си часове наред, срещали сме се много пъти. Иначе, защото много ме е впечатлил от пръв поглед - Не

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5af5c35f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

11.   Моето наблюдение е, че когато се искат и двамата полагат усилия и са активни. Не се играят игри, всеки пише когато може и отговаря когато е удобно. Срещи се инициират и се приемат ухотно от двамата. Игри има само, когато единия не харесва другия толкова и го държим резерва (и няма значение дали е мъж или жена)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3bdbc92b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (80 гласа)

12.   Здравейте,

До Номер 6 - Кифлоприземител, харесват ми коментарите ти /позволявам си да ти говоря на ти, понеже съм чела доста твои коментари, дано не е проблем/. Смислени са и изпълнени с доводи. Едно обаче наистина не разбирам - къде ги намирате тези жени? Тук е пълно с всякакви истории и все това се чудя. Нека да разкажа за себе си - жена на 29 години. Никога не съм се имала за най-красива на света, но все пак съм получавала доста мъжко внимание. Ако трябва да се класирам някак - средностатистическа не лошо изглеждаща жена /в никакъв случай грозна, в никакъв случай най-прекрасна/. Начините, по които съм се запознавала с мъжете в моя живот са все идентични - чрез обща среда /било то компания, университет, работа, курс и т. н. /. По този начин винаги съм имала предварително изградено мнение за въпросния човек. Никога не съм приемала да излизам с напълно непознат или някого на когото нямам все още доверие. Предполагам, че от мъжка гледна точка нещата стоят по аналогичен начин. Преди да стигнем до момента за среща вече са имали някакви дори и повърхностни впечатления от моята личност и са преценили, че искат да ме опознаят по-добре.

Неоспорим факт е, че не мога да си спомня за случай, в който мъжа да не е настоял да плати сметката на първа среща. Винаги съм тръгвала да плащам, но винаги са ме възпирали. Все съм си мислила, че е въпрос на чест и затова не съм отказвала. Да, имало е и случаи, в които съм преценила, че с човека не си пасваме и втора среща няма. Но моята гледна точка е - при положение, че отсрещния човек е настоял да ме черпи, аз не мисля, че му ставам длъжна. Пак повторям - при положение, че винаги съм си вадила портмонето да си платя сама, но насрещния човек е настоял. Никога не съм ходила до тоалетна или да гледам през прозореца докато подават сметката.

Та се чудя къде ги намирате тези жени? Една жена още в началото може да се прецени дали е материалистка, има си знаци, които подсказват. Ако работи на ниско платена работа, но за сметка на това ти обяснява как два пъти месечно ходи по салони да си боядисва косата, лакира ноктите, на солиариум, на козметик, качва сторита от заведения в центъра през два дена, сложила си е силикон на цицките, миналата зима е била на Малдивите и други подобни несъответстващи действия на заплата от 1500лв на месец, трябва да ти светне червената лампа. Една известна кифла много добре го беше казала - да изглеждам по този начин не е за без пари. Ако искаш да се фукаш с мен, трябва да ми даваш пари да го поддържам този вид. И според мен е права, жените, чиято работа е външния им вид се познават. Ако такива си харесвате, ще трябва да им плащате.

В заключение - моето мнение като жена е, че такъв тип жени се разпознават. Не знам как всички във форумите изненадващо попадат на материалистки или такива, които искат някой да ги храни и развежда за без пари. Абсолютна мистерия ми е как ви заблуждават по този начин? Другия вариант и аз да попадам в тази категория, но да не си давам сметка. Ще ми е любопитно да разбера, споделяйки моето мнение, дали и мен някой някога ще ме сложи в категория - гладна, чакаща да ѝ плащат вечерята? Ако е така, как да постъпя когато отсрещния човек категирично не ми дава дори да погледна касовата бележка?

Коментара ми е насочен към Кифлоприземител, защото знам, че той ще се постарае на ми даде адекватен, смислен и подробен отговор. Знам и че ще разбере идеята на питането ми без да се заяжда. Коментарът ми е добронамерен, описала съм моята /женска гледна точка/ и искам да знам къде бъркаме като жени, в крайна сметка истината е някъде по средата.

П. П: Аз съм номер 182 от темата специално за теб. Отговарям ти тук - не си коментирал моите теми, но аз съм чела твои коментари в други тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5b6df12d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Ти сам си си отговорил:
"жените са пасивни САМО към мъже, които не харесват, а са изключително активни към такива, към които изпитват страст"

Ако си слушал т. н. "пикъп артисти", въпреки гръмкото си име, това реално е стртагия да подобриш как жените те виждат - визуално и финансово, и после да отидеш просто да ги заговориш. Това ти е "инициативата". Ако си мислиш, че жените не ги виждат колко струват и какви са им мотивите... Но са прави за това, че е важно представянето и да имаш елелемтарна инициатива. Наистина става дума за "елементарна", защото прекалено много внимание показва отчаяние и че не си им на нивото. Не трябва да е като "навремето".

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6965132736
гласове:
1 2 3 4 5
  (75 гласа)

14.   Кифляк, винаги знаем кога сам си пишеш подкрепящи коментари.
Поне ако искаш да минеш за някой друг се опитай да съкратиш коментарите поне с 2/3, иначе твърде много си личи твоята логорея.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (72 гласа)

15.   Номер 12, сетих се коя си. Ще опитам да отговоря на въпроса ти. Споменавал съм това в други теми, донякъде и в настоящата тема горе в мнение номер 6, но има какво да допълня.

Парадоксалното е, че най-дългите ми връзки са били с най-хубавите измежду всички жени, с които съм имал срещи, всички до една с ръст над средния за жените, а половината ми връзки са жили с по-високи от мен жени (между 174 и 180 см, аз съм 171 см). Всичките хубави жени ме харесваха тогава, когато бях без пари, два пъти дори бях безработен и те са ме черпили на първите срещи, но им бях интересен поради земното и уважително отношение, без да бързам да ги свалям и оставяйки те да са "ловците". И аз не можех да си обясня преди години защо с некрасивите жени не съм имал дълги отношения, но след поредица от запознанства и установяване на лицемерно поведение у десетки жени с хубост около средната (както ти написа: нито красавици, нито грозни), достигнах до извода, че при тези уж по-скромните, недотам стройни и некрасиви жени се касае за някакво дълбоко прикривано чувство за малоценност, постоянно сравняване с другите жени и тайно желание да са на тяхно място - с техните ухажори (и като количество, и като външност, и като възможности), получавани наготово услуги и облаги, предоставяни им условия на живот от въпросните мъже и прочее. В началото наистина се опитват да се правят на много скромни и без изисквания, но след това малко по малко започват да прозират поведенчески черти, които загатват за истинската им същност. С времето придобих усет и опит как по-бързо да ги разгадавам и да не губя излишно време в общуване с такива.

Цялото това отчаяно търсене на внимание и обществено одобрение сред жените, което им вдъхва самосъзнанието за "незаменими", се засили още повече в последните 10 години, в които живеем, поради повсеместното навлизане на "умните" телефони, Facebook, Instagram, Tik-Tok, Tinder и прочее. Огромен брой от обвързаните жени продължават да си пишат с мъже в Tinder и страниците за запознанства и крият това от мъжете си. Същото важи и за част от обвързаните мъже, които са изпечени женкари (парадоксално, но точно заради това са били избрани от жената до тях) и тайно общуващи с други жени. И при двата пола има представители, при които се среща това лицемерно поведение.
Повечето хора се опитват да показват измамно лъскав, лек и щастлив начин на живот, който в почти всички случаи няма нищо общо с действителното им ежедневие. Много от привидно лъскавите мацки в Instagram са с огромно количество грим, под точно определено нагласено осветление, в заучени пози, глътнали корема и изпъчили силно гръдния кош, покрили пъпа с клин или панталон с цел оптическа измама за по-дълги крака и малка талия, отделно снимките им са минали през допълнителни "филтри за разкрасяване". После сума ти обикновени жени се гледат нагримирани в огледалото, глътват и те корема и си казват: "О, ами, че аз изглеждам по-добре от тая там! Значи също заслужавам такива мъж и живот като нейния! ". Това и няколко жени са го заявявали гласно пред мен и ми е било забавно как може да имат толкова лековерен начин на съждения. И понеже почти всяка млада жена вече има профил в Instagram (или най-малкото - във Facebook) и получава наготово огромно количество внимание и свалки (повечето пъти - от отчаяни чекиджии), започва да покачва самочувствието си и да си самовтълпява, че тя е голямата работа и едва ли не на опашка за нея чакат десетки, стотици или хиляди качествени кандидати. Израстват с убеждението, че ако сегашният мъж, с когото вече живеят или с когото са започнали да се срещат, не им допадне с нещо, е едва ли не леснозаменим с някой от "запасняците". Голяма грешка, която някои установяват, след като зарежат сериозния мъж до себе си и се сблъскат с действителността, че из многото им навитаци в изчакване няма кой знае колко стойностни мъже. Тези жени нямат самочувствие с покритие, но поради незаслуженото внимание към тях стават високомерни и грандоманки, очакващи всичко да им се струпва пред краката наготово и по тяхна поръчка.

В 20-те ми години бях от многото мъже, които са склонни да са с леееко по неугледна жена, само защото се заблуждават, че този тип жени ще са по-земни, отдадени, ценящи мъжа до себе си. Мой роднина дори ме беше посъветвал тогава с: "Вземи си нехаресвана жена, за да ти е мирна главата! ". По-късно обаче бързо установих, че не е основателно да очаквам от такива жени добродетели, само защото не са красавици, отрупани с мъжко внимание! Опитът ми впоследствие потвърди това. Най-големите лъжи и подли забивания на нож в гърба съм преживял точно от най-неугледните жени, по-ниски, с наднормено тегло, с акне, с преждевременно увиснали гърди.

С ниските жени между 150-157 см сме имали най-малко допирни точки, понеже те рано или късно са показвали, че макар много да им е харесало отношението ми към тях, в крайна сметка си търсят някой възвисок мъж над 185-190 см. Касае се не за 1-2 такива жени, а за десетки по-нисички, които в крайна сметка се хващат точно с мъже с баскетболен ръст. Няколко от тях са ми признавали, че имат притеснения относно бъдещите им деца, като две дори опитаха да прехвърлят "вината" върху мен, заявявайки, че "Заради мен" техните деца можело да са ниски (при положение, че съм с цяла педя по-висок от тях и е ясно кой би дърпал височината на децата надолу). Една от тези жени се хвана с почти двуметров мъж и накрая синът ѝ си остана с ръст 150 см и "хубав" като баща си в лицето.

Важно е да отбележа, че никога не целя срещи с неземни красавици, едрогърди, наконтени, разглезени, тежко гримирани жени. А дълбоко комплексираните жени с надутите джуки и гърди със сигурност отпадат на мига! Повечето са били нормални и привидно земни и скромни жени, с малки гърди, някои и със склонност към напълняване, горе-долу като номер 8 (Black Sabbath). Не помня в последните десетина години да съм се срещал с българки с високи токчета и поли. Винаги са били в обикновени или спортни дрехи, с удобни за разходки обувки. Единствените изключения са били няколко финландки, естонки, рускини и една китайка, но това беше в годините, когато живеех в чужбина и те ме канеха на заведения или ресторант, винаги плащайки цялата сметка и непозволявайки ми аз да платя дори моята част, понеже там са със съзнанието, че ако те канят и изберат мястото, значи те трябва да платят.

Приключвал съм няколко връзки поради лъжи и изневери от страна на жените, а други - поради лошо отношение, което е било проявявано от жените до мен месеци или години след като сме се събрали и привидно всичко е било наред преди това. Всичките до една после отново искаха да се събираме, но аз не съм луд да се събирам с жена, която вече се е доказала като ненадежден спътник в живота и ми е наговорила злобни неща. Откъм физика може и да не предлагам кой знае какво, но като открито отношение и постоянство в действията съм бетон и точно това е липсвало на всяка жена, с която съм бил и после сме се разделяли. Оценяват го, когато е вече късно.
Последната ми връзка приключи, след отказ от моя страна да изпълня една прищявка и жената заяви, че "за нея чакали" още много на брой и по-качествени "истински мъже". Аз дори не казах и думичка и веднага си тръгнах, оставяйки я да докаже пред себе си правотата на своите думи относно качествата на другите мъже. Тя очакваше да ѝ се моля и да изпълнявам, но сгреши. Ако се налага да се молиш на човека до теб, който тъкмо те е заплашвал с напускане, за да оказва натиск над теб, значи определено не сте един за друг. След време неколкократно ме търсеше да се съберем отново, защото установи, че истината е малко по-различна и вместо уважение, получи гадно отношение от няколко от нейните "ухажори": такова, каквото е получавала и от връзките си преди да се съберем. Търсели я само за клатене, но не и за сериозни отношения. Докато течеше тази връзка, аз не я споменавах в Сподели и ми беше забавно да чета тук как разни киселячки съскат, че никоя жена не ме искала и преминавали на отсрещния тротоар, като ме видят на улицата. :)
Срещал съм се и с други жени след това, но поради редица несъответствия не се е получавало нещо по-трайно. Последно излизах с жена, която ме хареса, но веднъж рязко промени отношението си, когато ѝ споменах, че в момента нямам кола. Има много други мъже с коли, така че се надявам да си намери подходящ за нея. :) Аз разбирам жените, които настояват мъжа да има това или онова, така че приемам всичко за съвсем в реда на нещата; свободни са да си търсят щастието там, където считат, че ще го намерят.

Преди около 5 години имах за известно време спортна кола, която после продадох с цел вложения в моята работа тогава. Въпреки липсата на свидетелство за управление на МПС, я карах тук-там с чуждестранни изпитателни номера, даващи правото тя да се движи по пътната мрежа в целия ЕС без регистрация. Благодарение на нея станах свидетел на това какво огромно лицемерие може да върлува у съзнанието на много жени. Нито веднъж не съм ходил на срещи с нея така, че да бъда забелязан в колата, понеже съм я паркирал в странични улички и съм се появявал пеша на срещите. След две от срещите, в които въпросните жени първо ме бяха отрязали, след като казвах как нямам СУМПС, а впоследствие ме забелязаха в каква кола се качвам, последва едно настойчиво търсене по телефона да се виждаме отново. Десетки жени от квартала също започнаха да проявяват съмнително голям интерес към мен тогава, включително и ученички. То едни усмивки, едни заговаряния от тяхна страна. Години наред сме били в един квартал и никога не са ме забелязвали, но явно една мощна кола с вдигащи врати придава някакви нови измерения на възприятията им. :) Три от бившите ми също взеха да се сещат за мен 5-10 години след раздялата ни, вече знаейки с какво се занимавам, но и те самите вече бидейки недотам млади и хубави като преди и загубили голяма част от мъжкото внимание към себе си. Неизбежно е при жените и точно затова по-умните сред тях осъзнават кога са най-силните им години и се опитват да направят семейство със стойностен мъж, докато са в разцвета си. Това още веднъж ми напомни как най-истинските ми и трайни връзки са били, когато съм нямал пукнат лев в джоба си и са ме харесвали заради Човека в мен, някои и поради старанието в леглото, а не са пресмятали каква материална облага могат да извлекат на момента.
Пресметливите жени също имат право да искат, изхождайки от собствените си нужди, просто не аз ще съм този, който ще си плаща чинно за предварително догорени условия за достъп до заветното място. Някои жени са толкова глупави, че не разбират как женската подкрепа, бидейки рамо до рамо с мъжа в ОБЩИЯ ИМ ПЪТ В ЖИВОТА, е способна да направи мъжа неимоверно по-смел, уверен, действащ с размах, раздаващ се, успешен и щедър, отколкото да търсят тези неща наготово, вече изградени от мъжа и очаквайки да се намърдат при такъв и просто да употребяват всичко негово в замяна на единственото, което могат да предложат насреща: онова, което е с изтичащ срок на годност и многократно употребявано в миналото. Много жени "с богато минало" търсят мъж с богато бъдеще. Те имат понижаваща се стойност, на която разчитат, но търсят мъж с все по-увеличаваща се такава. Не осъзнават, че мъж, който отдавна сам е изградил всичко в живота си, не бърза се хваща с евтини жени, предлагащи единствено половия си орган и някаква външна опаковка; освен, разбира се, ако не е някой от онези типажи на преклонна възраст, които си търсят млади яренца за краткотрайни забавления, докато в същото време вкъщи ги чака жена им на също големи години. Но там също не се касае за трайни отношения и женитби, а за държанки, които лесно биват заменяни със следващата, която е по-млада и изпълнителна.

За да отговоря относно чуденката ти защо още в началото не им "личи" на уж нормалните жени, че нещо не е наред при тях, то ще кажа, че много от тях действително са читави в началото, но впоследствие започват да приемат всичко за даденост, свикват в него, но също така започват и ДА СЕ СРАВНЯВАТ С ОСТАНАЛИТЕ ЖЕНИ! И ако не им харесва, че ПРИ ДРУГИ ЖЕНИ нещата са се стекли по-добре и живеят по-лъскав живот, или пък имат по-хубав/богат мъж, тези - дотогава свестни и кротки - жени изведнъж се превръщат в кълбо от нерви, започват с някакви грандомански изисквания, спират да уважават мъжа до себе си, поставят му условия, все по-често го държат на сухо в леглото, посягат към Tinder, Елмаз и прочее, зарибяват се с някакви свалячи в Instagram и Faceboook... Това преобразуване не се случва от днес за утре, не се проявява в началото, а най-често става месеци или години след началото на връзката. В последните няколко години тези сигнални лампички се проявяват още по-бързо, понеже все повече жени наблягат на постоянното сравняване в останалите жени и още отначало поставят условия тип "Или ще ми предоставиш това и това, или изобщо няма да се видим! ". И така не подозират как всъщност помагат на свестните мъже, защото те не искат да губят време с повърхностни жени, които имат други цели, а не общуване, взаимно опознаване и дружно положени усилия по пътя към общия им успех!

Друга причина е и липсата на прямота в общуването във врече установените сериозни връзки и очакването на жената мъжът да чете мислите ѝ като с вълшебно кълбо, без тя да показва какъвто и да било признак за нещо. Много мъже са ставали свидетели на съмнителното мълчание на жената до себе си, дори и отричането на някакви несходства, макар да са усещали как нещо я мъчи, но тя всячески отрича нещо да я гложди вътрешно. А какво се случва в действителност? Тази жена, макар многократно да отрича с думи, всъщност тайно трупа нерви и гняв в себе си, преструва се пред мъжа си, че всичко е наред, уверява го как той си самовтълпява и се тревожи излишно, но накрая - с голямо закъснение - тя с мощен залп изсипва наведнъж всичко, което е трупала седмици или месеци наред. Жалко, но твърде много жени са с мисленето тип "Ох, как ще го накарам да съжалява - точно когато най-малко очаква - и ще се чуди откъде му е дошло! ". Мъжът я пита: "Притеснен съм, че си умълчана напоследък. Има ли нещо? Да го обсъдим и да опитаме заедно да стигнем до решение!? ", но тя му отвръща: "Нищо няма, просто нещо не съм разположена тези дни. Ще ми мине, споко! ". След седмица обаче тя, без видим повод, става ураган от нерви и му заявява ядосано: "Естествено, че нещо ми има! Толкова ли си тъп, че през цялото време не можа да прочетеш мислите ми и какво точно ме мъчи! Щом не можа да се досетиш, значи не си за мен! ". Или пък вече е разтворила широко краката си пред някой тъпкач, без мъжът ѝ да подозира. Най-абсурдното в цялата работа е, че мъжът в тези случаи е постоянен в своите действия, проявява загриженост и нежност както винаги, именно от загриженост многократно я е питал дали нещо е мъчи, очаквал е тя да е откровена с него, но тя изобщо не е била искрена и всячески е отричала да има нещо. Поведение, присъщо на много от средностатистическите жени. Липсва ли открито общуване във връзката, значи вече е започнало началото на края ѝ.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 14983c60f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Има и много пасивни жени, но тези активните с тенденция към по курвенско поведение, често ходят да се слагат дори на негри, цигани и разни други първобитни маймуни!
Голяма част от съвременните жени са пълен боклук и тежко и горко на наивния глупак, който си похаби живота с такива долнопробни шавранти и.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 130a369992
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Не, не е нужна. Моя опит показва, че жената избира с кой мъж да бъде. Ако иска да е с някой - ще се разчекне чак ама ще го има. Така, че аз отдавна не преследвам жени и не им чеша егото и познайте? Налитат като мухи на мед, а преди си вирваха носовете. Жените са ирационални, колкото повече уважаваш или ухажваш някоя - повече си вири носа и накрая си хваща друг. На жените трябва да се гледа отгоре и с пренебрежение, казвам като роля, не реално да ги мислите тези неща, просто така трябва да се държиш и познай - направо се разтапят. Факт. И още нещо - за всичко е виновна жената, така трябва да възпитавате половинката до вас, за да е всичко мирно в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 54a11d8b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (59 гласа)

18.   Я стига глупости бе! Жените избирали? Ако мъжът не я иска жената ще има да си фантазира как го избира. Ако мъжът си хареса жена, тогава тя ще има възможност да го избира, а ако не го избере, ще я улови, ще я пребие и след това ще я изнасили, пък тя нека не го избира. Жената е нищожество и нищо не и се полага да избира. За това я наричат вторият пол. Винаги ще чака мъж да я избере, само че мъжете нещо не им се избира жени за продължителна връзка. Ще я опъне няколко пъти и ще я изгони щом му омръзне, пък тя го била избрала. Хайде холан, избрала му оная работа, само дето ще си остане с избирането, ако мъжът не иска да се цапа с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 12b0f0844d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   По принцип мъжът може да проявява инициатива без да прекалява.
По принцип файдата от инициативата в повечето случаи е никаква. Ама добре е нещо да се прави, но умерено. А иначе мъжит трябва да се занимава с неговите си работи. Времето с жените обикновенно е изгубено. А за секс си има проститутки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3086bf984d
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

20.   Кифльо, объркал си темата- онази, която е посветена на теб се казва "Какво мислите за кифладжията". Биографията ти вече е известна на потребителите, както и мнението ти за жените, няма нужда да ги повтаряш във всяка тема.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3bdbc92b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (61 гласа)

21.   Привет,

Благодаря, Кифлоприземител, отговори на въпроса ми. Обобщено казано, част от мъжете са си намерили начин да сортират жените. Моят коментар беше насочен по-скоро към първите срещи и как се попада на жени, които само искат около месец някой да ги развежда по ресторантчета. Ти навлезе в една по-дълбока тема.

Честно да ти кажа, от написаното, си вадя извода, че говориш за елементарнат човешка прогресивност, представена от друг ъгъл. За жените, които казваш, че с години не си го показват какви са - явно не са били такива. Човек не може да играе театър с години... Хората се променят с годините, а това води до промяна на техните нужди. Никой не може да стои на едно и също място в живота с години и да е доволен, така както не можеш да ядеш всяка вечер мусака, колкото и обичано ястие да е. Не одобрявам момента с изнудването и очакваното нещо да се "снесе" на готово. Но разбирам момента с надграждането - например живеете две години заедно, нормално е да се мисли за по-сериозна стъпка - брак и/или деца. На всеки нуждите растат с годините и с възможностите. Моят мъж има много хубав израз в това отношение, казва "на никой не му стигат парите, на едни не им стигат за хляб, на други за диаманти". И аз съм съгласна с него, още не сме доживяли момента, в който да си кажем - е, това вече е върха, няма на къде по-високо да отидем. Все има нещо, което искаме и търсим повече от живота, дали е във финансов аспект, личностно развитие или друго, все нещо липсва. Така са устроени повечето хора.

Вторния ужасно заразен феномен, който описваш са фалшивите представи от социалните медии. Аз също имам фейсбук и понякога ми е трудно да не се възхитя на някой, който показва, че води интересен живот. Никой там не е естествен, всички показват фалшив живот. И тези като мен гледат и се маят на фалшиви идеали. Например аз много искам да имам дечица, но още не ми се е случило това щастие. Попаднах в една нова среда преди време, ще избегна подробностите, в която се запознах с нови хора. Една от тях беше една мадама със страхотен живот във фейсбук, по моите критерии. Като ѝ видях профила се възхитих, страхотно малко детенце и снимки всяка седмица на щастливото семейство - тя, съпруга ѝ и малкото им сладко момченце. Усмихвах се като гледах снимките и си мислех "искам някой ден и аз да имам такава усмивка". С хората от новата среда, отидохме на вила за уикенда и о, шок, въпросната дама си преспа с един от присъстващите. Най-потресаващото за мен беше, че изневери, но продължи след това да казчва снимки на щастливото семейство с надписи "честита годишнина, зайо, пожелавам си цял живот да сме все така щастливи". Може историята да е тъпа, но аз си направих извод сама за себе си - най-щастливите хора, всъщност не парадират със снимки в социалните мрежи. От тази гледна точка, също разбирам за какво говориш, социалните медии наистина могат да окажат влияние.

В общи линии, съгласявам се с теб. Няма да отричам, че повечето жени сме така устроени, но при мъжете е аналогично. Всеки иска да надгражда, на всеки му омръзва нещо, на всеки нещо му липсва. Сещам се за една история преди няколко години, на работа имаше един колега не лошо изглеждащ. На бюрото му снимки с наистина красивата му жена и прекрасното им малко дете. За мое учудване, този тип, докато жена му беше бременна с второто им дете, се хвана да изневерява с една колежка. Огромното ми учудване дойде от факта, че колежката беше противна за мен. Не е хубаво така да се говори/пише, но беше доста грозновата, лигава кифла. Все искаше да ме прегръща като ме види, а мен ме беше гнус. Една такава тлъстичка с огромни силиконови джуки, огромни цици и отвратително, ужасно отвратително много грим. Цяла маска носеше, като пие вода от някоя чаша и оставяше дебел слой червило, всичките ѝ дрехи бяха омазани с фон дьо тени, брррр, настръхвам като се сетя. И този въпросния мъж, мачкаше чаршафите с тази колежка, при наличието на истински красива жена. Естествено, всички ги обсъждаха и в един такъв разговор си зададох въпроса пред колегите "добре, бе, как може да имаш такова божество вкъщи и да се загледаш по това нещо в офиса? ! ". Отговори ми единия възрастен колега и каза "нали знаеш, че най-хубавата жена е чуждата? " и ми разказа изтъркания виц когато питат един мъж "добре бе, какво не ѝ е наред на твойта? " и мъжът казал "ами не е чужда".

Та, така, всички имаме кусури, на всеки нещо не му стига. Задържат се заедно еднакво целеустремените хора. Това, което си описал си е класика в жанра. Влюбени сте били, пренебрагвали сте малките различия и накрая малките неща са станали големи проблеми. Това, според мен, означава, че не си си намерил партньора с твоите виждания и твоето темпо на живот. Одобрявам факта, че си прекратил тези връзки и те поздравявам, че не правиш компромис със себе си.

За хората, които си писал, че са обвързани, но продължават да търсят "по-доброто", смятам, че коментара е излишен. Боклуци винаги е имало, ще продължава да има, няма как да се промени. За неоспоримия факт, че има хора, които ще те гледат с други очи заради лъскава кола, също е изтъркана тема. А това за височината, моите наблюдения са обратни на твоите. Аз съм висока 1, 60 и никога не ми е било водещо колко е висок мъжа. Мъжете рядко са под 1, 70 високи, тоест мога да си нодя токчета без да стърча или да се чувствам като великан до някой. Дкато имам две приятели високи над 1, 70 и те вече избират мъже над 1, 80, че да могат да си носят високи обувки.

Благодаря за отделното време!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 42bcb70667
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

22.   16, ами, пасивни жени не харесвате, защото вие самите сте пасивни. Аз винаги съм държала мъжът да е активният. Пожелавам на всеки мъж по минимум една такава активна шаврантийка, защото и без това само с такива се занимавате, с такива се жените и пр.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 14983c60f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

23.   16-22 Не бързай да пожелаваш да не случиш ти самата на някой насилник-курвар да ти разкаже играта!
Това което казвам е че е пълно с шаврантий дето се прикриват добре мръсното и долно минало.
Някой са много добри и миловидни а какви са ги вършили само - гнусотии по долни от извратено порно!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 42bcb70667
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

24.   23, не се пали така на пожеланието ми, което така или иначе се случва и без да съм го пожелала, защото мъжете си харесвате такава измет. Апропо, не съм мъж, че да харесвам мъжки к*рви и няма такова нещо като миловидно- изглеждаща к*рва. Колкото и миловидво да изглежда, винаги прозира к*рвенското излъчване. Това, че мъжете не го виждате, не значи, че не е така и не знам как не го виждате. Явно наистина сте по- тъпият пол. Колкото такива "миловиднии" курвички съм виждала да ви разиграват, ама на пръв поглед съм преценявала, че са такива, а горките тъпички мъжленца се потрошваха по тях, хаха. Нищо, важно е да подигравате "курвите" като мен, нали? И тук, и на живо сте ме изкарвали най- долната, макар и никога да не съм била с мъж за пари, никога да не съм изневерявала е все още да съм била само с един, докато си се грижите за "миловидните" к*рвички, мислейки си, че са невинни сърнички. Сърбайте си попарката сега, хаха. Не на празно народът е казал, че всеки мъж си заслужава жената. Жените са курви, защото мъжете харесвате такива.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 29e4325950
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

25.   24: Ти, по тази логика, излизаш топа на топа. Споделям вижданията ти за живота и логиката ти. Давай контакт да се запознаем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c5790178ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

26.   БС, ами мъжете са такива, защото за всяка жена като теб има още 10, които ги харесват такива и са ги дресирали да бъдат такива. Мъжете са като кучето - както го научиш. Майките започват възпитанието им, а гаджетата в университета го довършват. Така че мъжете са такива, каквито жените са го оформили, досущ като пластелин. Жените сме избиращия пол, ние определяме правилата - следователно ние казваме какви трябва да бъдат мъжете, за да спим с тях.

Не е важно ти каква си, защото такива като теб са рядкост. Думата на другите жени тежи много повече - просто дори заради многочислеността им.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

27.   Номер 12/21, благодаря ти за добре обоснования отговор! Рядкост е и затова веднага прави впечатление. Стойността на едно мнение си проличава по неговото съдържание!

Относно споменатото от теб желание на човек да надгражда в една връзка, това е естествено развитие на отношенията и успешните връзки са тези, в които цари взаимност, затова и мъжът, и жената с желание се стараят да направят общия си живот по-приятен и лек. Не се получава там, където единият не желае да се развива и да допринася, но има все по-големи изисквания към другия и наготово чака той да тегли цялата връзка напред и нагоре. Трайни отношения имат хората, които са себеподобни и за тях е радост да видят блясъка в очите на любимия си човек, допринасяйки един за друг, водени от своите чувства, заслужено доверие и уважение.

С пожелания с човека до теб в скоро време да си имате детенце! Това е най-голямата радост в живота на всяка осъзната жена! :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 12b0f0844d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   До 15,
Кифльо, тази бивша твоя мацка дето разправяш била 1. 5м, хванала се с баскетболист и родила дете 1. 5м е живо потвърждение на телегонията. Навярно първия и пич е бил по- нисък от теб.
Не знам кво им е толкова важен този ръст. Важното е само първия им пич да е висок. При следващите височината не е важна. Погледнете и в темата на щурмовака.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c9e0ee8557
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

29.   До Кифльото н. 15, минах през коментара ти по диагоналната и направо съм в шок от развитието на творческото ти писане... ха ха. Направо си се изкарал Дон Жуан номер 2, нали разбираш, че ако искаш някой -поне на 1 процент да повярва на историите ти, трябва да се постараеш-поне да изглежда, че написаното би могло да е близо до истината:)))
Интересно е как в една тема пишеш коментар-как след като някакво момиче ти разбило сърцето, още на младини, когато си работил, като стругар и оттогава не си имал връзка с никакви жени; после в друга тема пишеш коментар как си имал три връзки през целият си живот и жените били зодия Стрелец, а тук съвсем си му отпуснал края и се изкара-някакъв направо порно актьор, който ги реди жените, като на конвейер? ! Ех, кифльо-така и не се научи да лъжеш качествено:))) Има една приказка, като ще лъжеш-поне го прави да е по-достоверно, ха ха!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

30.   Номер 24, то на теория няма и миловидно изглеждащи злобарки, но истината е малко по-различна (нямам предвид теб, а безброй примери от истинския живот).

На теория няма и миловидно изглеждащи курвари, с които уж всичко ви е наред месеци и дори години, събрали сте се поради общи интереси, но накрая някои се проявяват като гнили ябълки след продължителна връзка. Tук вече лично ти знаеш какво се има предвид - описвала си го в не една и две теми и си живото потвърждение на това, че не си била способна да надушиш това у човека до теб цели три години, въпреки твърдението ти горе, че веднага успяваш да усетиш курвалъка у хората.

Не бива да се забравяме и простичката истина, че някои хора променят възгледите си с течение на времето, например след постоянни сравнения в останалите, завист как друг човек се е уредил с нещо повече, преживени лъжи, жажда за разточителен живот, мързел и прочее. Не са рядкост и случаите, в които някой дълбоко в себе си е имал по-извратени желания, които е държал в тайна дълго време, понеже го е било страх как ще бъде възприето това от неговата половинка (желание да пробват тройки, празнене в устата, гълтане, редовно минаване през задния вход и прочее).

Доколкото си го описвала в темите, вероятно и при твоята единствена сериозна връзка със съвместно съжителство и ласки се е случило така. Оттам и разочарованието ти, защото си отдавала чувства, време, внимание, грижи, разбиране и си имала надежди за бъдещето, а те са били предадени поради причина, която не е била споделена с теб в началото. Горчивият ти опит с един мъж не бива да те настройва отрицателно към всички останали, които въобще не са били отговорни за действията на въпросния мъж. Ако всеки се озлобяваше срещу другия пол така, то хората щяха да се избият набързо, защото почти нямаше да е останал неразочарован човек на Земята. Всеки житейски урок следва да служи като напомняне на човек, че занапред трябва още повече да цени себе си и да има основателни изисквания към нрава, поведението и отношението на хората, с които споделят едно обкръжение.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 519baeda02
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Номер 29, в друга тема за бройките той твърдеше, че е спал само с две жени през живота си.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 505b6d0c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   В природата на мъжете е да "ловуват", това включва и жените. Разговаряла съм с доста приятели мъже и всички са единодушни, че такива хищни жени, може да ги боднат, но до там, не са им интересни, няма преследване. Даже един приятел веднъж ми разказа за една която толкова го преследвала и накрая като решил да спи с нея, не му станало, защото му била прекалено лесна и даже не могъл да се възбуди.
Жената може да предизвика мъжа, който иска да я предледва, без тя да го напада буквално, но малко жени умеят тези тънкости. Повечето или са напълно пасивни и нападат като хиени. Ако трябва да избирам едното от двете предпочитам да съм пасивна.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 505b6d0c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   За съжаление в България мъжете си броите стотинките и ако платите една вечеря, а не ви пуснат не може да го преживеете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 42bcb70667
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   25, ти луд ли си? ! Нали съм грозна, гадна, дебела вмирисана метълка за българските мъже (всички метълки сме така за вас, независимо как изглеждаме)? А българският мъж е велик и му трябва свястна, класна и поддържана жена straightforward от нощният клуб и живееща по кафенетата и кръчмите. Това са най- качествените жени у нас, а и в очите на вездесъщият български мъж. Не виждам защо се си губиш времето с такава като мен. Аз не мога да стигна "високото" ниво на мъжете тук, затова опцията ми е чужбина.

26, не съм дресирала никого. Опитах се да ги дресирам да бъдат човечни и с жените, които не отговарят на балканските им стандарти за нормална жена и нормален живот. Уви, то човечност в тях просто няма (само в отделни изключения). И майките им не могат да ги възпитат или, ако са ги възпитали да са такива, то и майките им са същите у*роди.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

37.   До Кукуто, номер 29:

С тези диагонални залитания яко се омотаваш в собствените ти привидения. Я дай едно сладко цитатче от темата, в която според теб съм твърдял как "не съм имал връзки с никакви жени след като съм бил стругар". :) Добави и едно цитатче и от темата, в която според теб твърдя, че "съм имал три връзки през целия си живот". :) А от тукашната тема извади и цитатче, според което уж съм бил "порно актьор". :) После ще сравним моите думи с твоите твърдения за мен, от което ще стане още по-ясно защо така си измисляш напосоки. Не давам лесен достъп до райската близалка, тъй като държа първо да сме в сериозни отношения и съжителство на семейни начала. За мен трябва да запомниш едно нещо: "Кифлоприземител не е като бившите ми гадняри, които ме побъркаха и се отнасяха с мен като с боклук! ". :)
Леееко ми напомняш на една шарлатанка, въобразяваща си как уж можела да гадае според зодията на хората. Дано греша и не си чак толкова зле в главата, понеже онази безнадеждно се е вманичалила в мен и се побърква все повече, тъй като нито веднъж не успя да налучка нещо правилно за мен, дънейки се във всяко свое предположение! Добре, че си има мъж, иначе щеше да хукне да ме преследва, за да ми става жена и после няма отърване. :)

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2cd35bab97
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Нужно е РАЗБИРА СЕ! Не всички жени са леки лейки, които лесно вдигат полата и са със БЕЗ почвено самочуствие до небесата! Някои сме по-срамежливи, женствени, пасивни, нежни... Но вднешно време тъпите песнички пеят точно обратното нали? Псевдо феминизъм или истински феминизъм-няма значение-пак е вредно... Станаха все по-надути и понадути... търсиш после такава дето ще те иска БЕЗ дебелия... портфейл? Е значи ти трябва ПО$ПАСИВНА!!! Ама ще ти е трудничко да я намериш...
Мъжът да иска, да проявява интерес, да преследва-това е толкова секси! Така правят мъжкарите, а някои от нас искат точно такива а не безучастни, изплашени, пасивни подобия на мъже.... Аз не искам да съм мъжът във връзката!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0dd742485d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   38, заблуждаваш и себе си и нас. Гледа се какво правите, а не какво говорите. В действителност точно най-готините мъжкари са най-пасивни, защото жените отвсякъде ги заливат с внимание.

Тези, които не са достатъчно готини, и с инициатива, и без - резултатът е НУЛЕВ. Тези, които СА - резултатът е 100%-ов, и с иницатива, и без. Жените избират и си взимат мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 54a11d8b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

41.   " Жените избират и си взимат мъжете. "
----------------------------------------------------
Нито избират нито взимат нещо жените. Ако преди това мъж не ги избере ще избират цървули. По-малко от 20% от жените стават за избиране от мъжете, но с просташкия им феминизъм и те ще чакат доста дълго мъж да ги избере с пръстен за съвместно съжителство. Освен за секс и то краткотраен за друго вече не стават дори и хубавите жени. Мъжете не са слепи и виждат що за стока са жените днес!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0dd742485d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Мъжете виждат не виждат, са масово отчаяни за внимание и секс, защото такъв не са виждали от години. Няма достатъчно млади жени в световен мащаб, не само в БГ. Положението е трагично.

There are no personal solitions to systemic problems.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 54a11d8b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

43.   42, заблудена си или безогледно лъжеш. Жените са отчаяни, защото не получават вече мъжко внимание както преди и се оплакват от полов глад. Това, че няма млади жени в световен мащаб не е проблем. Проблемът е, че жените са станали много грозни и нагли. Мъжете не ги бройкат настоятелно, а си ровят в нета за да си чешат езиците и се бъзикат с наивните жени, които си мислят че струват нещо за мъжете. Над 40% от потентните мъже вече са станали асексуални и жените не ги вълнуват много, освен ако не решат да имат поколение. И това сигурно ще отмине, защото не всички мъже искат да се възпроизвеждат при така поставените им условия от феминистките. Колкото и да се напъват жените, никога няма да са като мъжете и винаги ще си останат вторият пол. Това е природна даденост и не може да се коригира с граждански закони. Войната на феминистките срещу мъжете никога няма да бъде спечелена от жените!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 42bcb70667
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

44.   39, ами, стига сте тичали по жените, които гонят "готините мъжкари". От години го повтарям, но не, прекалено сте велики за някоя по- нормална жена. Искате тор от топ.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3bdbc92b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

46.   Здравейте,

Четейки коментарите съм провокирана да напиша още един коментар, въпреки че ще отнеса малко негативизъм. Забелязвате ли:

1. Слагането масово на общ знаменател - всички жени са еднакви, всички жени искат само пари, всички жени са материалистки, всички мъже са секс маниаци, всички мъже са еднакви, всички мъже са устроени по еди си какъв начин.... и ХИЛЯДИ други примери, наистина хиляди.

В същото време:

2. Всеки един от нас се мисли за различен. Всеки изтъква доводи защо се отличава, защо ни превъзхожда, защо е по-добър и защо не е част от стадото.

Питам ви аз, скъпи коментиращи, само на мен ли не ми излиза сметката? Как всички сме еднакви и в същото време всички сме различни? Само прочитайки коментар №43 можете да видите около 10 примера за това, което говоря. Забавно, нали? За всеки, който се мисли за различен и уникален, нека прочете тук и да си даде сметка как го виждат всички останали.

Надявам се не само аз виждам иронията и да се посмеем заедно! С най-добри чувства :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f50ca21912
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

47.   До black sabbath

Естествено, че искам топ. Само се погледни с каква злоба пишеш, направо ще се задавиш. За кво си ми такава, дори и да изглеждаш добре.
Кой ще те търпи тебе.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

48.   Номер 44, би ли споделила следните неща?

1. Ти считаш ли, че беше избрала нормален мъж? Същият този, за когото неколкократно си се хвалела, че е сатанист (една от основните причини да се съберете, споделяйки общи интереси) и накрая в няколко теми се оплака за причината, поради която се разделихте? Нормалните мъже такива като него ли са, с неговите вярвания ли са, с неговите татуировки ли са?

2. Какво стори ти спрямо други, обаче истински нормални мъже, когато проявяваха интерес към теб - преди и след като не беше във връзка? Ти откликна ли на желанието им да се запознаете, или предпочете вместо тях да избереш този от горната точка?

3. Наясно ли си изобщо как почти всички жени бленуват за онези мъже, които ти описваш като "готините мъжкари", дори и повечето от въпросните жени да не го показват и дори да го отричат всячески? Почти всяка неугледна и затлъстяла жена се мисли за "заслужаваща" някой от "готините мъжкари". Това, че тук-там се занимава и с нормални мъже, които са 1-2 нива над нея, нищо не значи, понеже случващото се в истинския живот често сочи, че много такива обвързани жени тайно с оглеждат за "по-добра партия" и не изпускат сегашния клон, преди да са се хванали за следващия. Правилото на маймуната е това, ако не си чувала за него.

4. Наясно ли си, че много от нормалните мъже силно занижават очакванията си към жената, защото виждат, че качеството сред тях е толкова добро (не само физически, ами и като поведение), но все пак няма огромен избор на жени? Масовата българка е затлъстяла, не спортува, пие газирани напитки, яде вредна храна, нископлатена или трайно безработна е, замаскира истинския си облик с грим, замаскира истинските обем и форма на гърдите с целево подбран сутиен със или без подплънки, изопачава истинския си ръст с високи обувки, прикрива бузите си с косата си, средно е с 13 см по-ниска от мъжете.
В същото време, тя драпа за мъж с многократно по-високи доходи, със собствена скъпа кола, със собствено скъпо обзаведено жилище (или скъпа квартира), да е 20-40 см по-висок от нея, добре поддържан и атлетичен, с определено излъчване на лицето. И ако някой не отговаря на тези условия (90% от мъжете), с лекота го пренебрегва или в краен случай го поставя в "приятелския кръг", за да може да извлича облаги като: почерпки, получаване на внимание, повдигане на самочувствието, безплатни услуги, да има на чие рамо да реве след поредното си разочарование, докато е търчала подир някой тъпкач, и прочее.

5. Имаш ли изобщо представа колко от жените, след като се обвържат, адски много се сравняват с другите жени, завиждат коя в какви условия живее, с какъв мъж "се е сдобила", къде ходи на почивки, какви дрехи носи, как ходи по салони за разкрасяване, как я водят по ресторанти, как возят дупето ѝ в скъпи возила, как не работи и я издържат заради разтваряне на краката? Наясно ли си колко от привидно невинничките жени за отрицателно време после се превръщат в безскрупулни акули, жадни за пари, удоволствия, подаръци и всичко това да им го осигурява на тепсия някой бленуван тъпкач, който да ги избере пред всички останали жени?

6. Знаеш колко много от обвързаните жени след време (когато усетят, че мъжът вече се е привързал към тях и е готов на големи отстъпки) рязко намаляват и дори изцяло спират да се любят с "любимия си", но в същото време не само изискват той да е постоянен в своите отговорности към тях всеки божи ден, но и да плаща все повече и повече, да им угажда на нови, често безумни прищевки? Колкото повече много от жените остаряват и погрозняват, толкова повече изискват от мъжа. Против всякаква логика е, но точно това се случва в главата на преобладаващия брой жени.

7. Помниш ли как в една тема преди години бях писал, че много жени искат мъжете да проявяват внимание към тях, но когато го получат, те рязко губят желание да продължават да се занимават с тези мъже? Тогава ти писа, че не било вярно и пожела да се свържем с теб. В момента, в който откликнах на това ти искане, ти веднага си намери оправдание, че нямало смисъл, потвърждавайки моето становище относно голяма част от жените, действащи точно по този начин.

8. Помниш ли как в една друга тема обсъждахме как много от жените лицемерно твърдят: "Наскоро се разделих и в близките месеци не ми е до мъже! ", за да отрежат някой мъж, но броени дни след това вече са редом до някой набързо набелязан от тях? Тогава ти отричаше, че жените правели така, а мъжете си били виновни сами. Аз мога да ти кажа коя подписваща се тук потребителка на два пъти с действията си потвърди моите думи и стори същото в рамките на няколко години, като единият път беше наскоро, а другият - преди около 3-4 години. Ако отречеш това, ще си направя труда да ти го докажа с цитати от точните теми и мнения; тогава всяко отричане ще е несъстоятелен опит за лъжене.

9. Наясно ли си колко много жени не понасят, дори лицемерно мразят (да, точно мразят, защото мразенето е честа душевна черта на много жени) мъже, които са с някакви отличителни белези КАТО ТЯХ САМИТЕ? Жените с акне не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Жените без пари не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Жените без кола не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Жените без собствено жилище не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Ниските жени и тези със среден ръст не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже (целят се изрично в мъже, които са най-малко 10-15 см над средния за мъжете ръст). Затлъстелите жени не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Жените средна хубост не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Непостигналите нищо жени не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Неуравновесените и нервничещи жени не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Запуснатите жени не понасят СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже. Чудовищно голям дял от жените толкова много мразят себе си, че заради това мразят и СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже! Затова тези жени търсят мъже, които НЕ СА КАТО ТЯХ!
Единственото изключение правят лъжещите жени, които мразят до дъното на душата си не само СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ мъже, но и противоположните мъже - изричащите истината. Лъжещите жени твърдят (лъжат) как мразели лъжещите мъже, но в момента, в който искрен мъж е... искрен с тях, те се озлобяват още повече. Ако искаш да ядосаш един мъж, излъжи го в очите! Ако искаш да ядосаш една жена, кажи ѝ истината в очите!

10. Наясно ли си как огромен брой жени преувеличават силно за много неща? Изпатила си нашата от ЕДИН посредственик и после оревава Света, че "всички мъже са гадняри! ". Знаеш ли, че когато жените кажат "Всички мъже изневеряват! ", те нямат предвид всички мъже, а само и единствено тези от мъжете, подир които те са търчали?

11. Знаеш ли преобладаващата част от кой от врата пола е вманиачен в това да набеждава хората за някакви си, само въз основа на зодията им?

12. Знаеш ли кой пол е този, който е полудял на тема гримове, операции на лицето и тялото, закриващи лицето прически и други похвати за изопачаване и прикриване на истинската външност?

Отговори надлежно и искрено на 12-те ми въпроса, ако не те е страх да се изправиш очи в очи с истината. Яко нямаш достатъчен житейски опит в междуполовите взаимоотношения и поради това не желаеш да се заемаш да отговаряш, бих те разбрал. Това обаче би било в противоречие с редовните ти обобщения за мъжкия пол и даваната с това заявка от твоя страна, че си "много наясно" с всичко, за което пишеш.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Уточнение към горното ми мнение. Изпуснал съм това в големия шрифт в следното изречение:

"4. Наясно ли си, че много от нормалните мъже силно занижават очакванията си към жената, защото виждат, че качеството сред тях НЕ е толкова добро (не само физически, ами и като поведение)"

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 519baeda02
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Номер 48, ти си този, който обобщава най-много и си тръгнал да говориш, че друг обобщава. Много обичаш изрази като : " повечето жени, " почти всички жени ". В друга тема те попитах колко е това " повечето", защото в страната има към милион и половина жени, които не са още в пенсионна възраст. Колко от тях имаш предвид с изказванията си. Ти се покри и не отговори тогава. Както винаги правиш като се окажеш натясно и без разумни аргументи. Искаш да ти се дават примери с цитати, но когато това бъде направено, се преструваш, че не разбираш какво ти се говори. Зарязала те някога си някаква ниска жена заради висок мъж и ти си се превърнал в латерна да повтаряш до побъркване какви били всички останали жени - че искали висок и т. н. Явно така те е жигосала тази, че нейното поведение ти се привижда навсякъде и във всяка друга жена. Иначе щеше да си отвориш очите и да видиш, че мъже и жени с най-обикновен вид се събират и се обвързват. Явно сега, покрай 14ти февруари, ти е още по-тежко задето си сам и се хвърляш да избълваш всичкото озлобление, което си събрал към жените в живота ти. Ама шепа жени. А не " повечето ". Защото повечето от милион и половина ще рече над 50 % от тях. Сметни си сам за каква бройка става въпрос. И си помисли реалистично ли е да говориш за жени, които никога не си виждал, така, сякаш добре ги познаваш.
Разочарованията, които блек шабат има вероятно са от същия характер като твоите. Може поне някакво уважение да покажеш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3b691ef09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Моята секс-учителка ми обясняваше, че е много правилно, че жените не са активни. Жените не могат да се задоволят с мастурбация, а мъжете могат и ако се оставят жените на нагона си и да са активни, такова празнене ще настане сред мъжете, че няма да имат сили, даже да достигнат до работното си място и обществото ни ще загине.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 371103bf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   Номерче 51, докато чакам отговора на номер 44, която обикновено отговаря почти веднага и подробно, ще отговоря на твоята питанка в главата ти. :)

Зададох тези въпроси към номер 44, понеже тя в момента е на 24 години, но откакто я помня (беше още ученичка) все се изказва с обобщения за мъжете, въпреки твърде краткия си опит с ограничен брой момчета и няколко мъже в нейната среда. За разлика от номер 44, аз имам над 30 години опит в отношенията (не броя само връзките, а и опитите за такива и всичките женски поведенчески похвати и лъжи, на които съм ставал свидетел) с голям брой момичета и жени, ако броим и ученическите години, когато за пръв път съм започнал да наблюдавам по какви идиоти са си падали почти всички момичета от всички класове от 5-6 клас нагоре. Почти без изключение, момичетата и в двете ми училища се натискаха на тези, които изпъкваха като: безсрамни простаци, лъжци, двойкаджии, побойници, комарджии, псуващи, с беден речник, бягащи от училище, служещи си с подправени или купени бележки за извинени отсъствия (сами се хвалеха с това и момичетата намираха тази измама за "яко нещо"), пушещи цигари (някои и "трева"), пиещи алкохол, някои бяха с татуировки и крадци.
Същото се наблюдава и при огромен брой жени, които вече не са ученички, но продължават да налитат на разни отрепки, макар повечето то тези жени всячески да се преструват, че са свестни и уж търсели нормален мъж за сериозни отношения. Толкова мастии съм виждал да изобличават сами себе си, че ти е бедна фантазията.

Имал съм 6-7 връзки с продължителност над 1 година, като най-дългата ми е 4 години. В три от тези връзки с продължителност 2, 2, 5 и 4 години сме живеели на семейни начала почти през цялото време. Това са общо над 8 години съвместен живот в условия, наподобяващи семейство - с всичките свързани с това отговорности и задължения, но без сключен брак. Останалите ми връзки са били с продължителност между 3 и 9 месеца, затова не ги броя за чак толкова сериозни (поне от моя страна винаги съм бил сериозен от ден първи! ) - поне не и по отношение на необходимото време за задълбочено опознаване между двамата и липсата на съвместно съжителство, поради което не са изниквали всички поведенчески черти, които се проявяват най-вече в условията на битовизъм и общо справяне с обичайните житейски трудности.

Иначе познавам двойки, които са уж във "връзка" от порядъка на няколко години, но никога не са живели заедно и единствено се виждат с цел да идат на заведение с колата на мъжа, което действие е последвано от едно бързо изчукване на хотел, в хижа или в квартирата на единия, или само свирка в колата, и после - всеки вкъщи (в квартирата си или при мама и тати).

Последната ми връзка приключи миналата година и продължи малко над година, част от което време също беше на семейни начала и точно тогава постепенно изникнаха редица нежелани черти от нрава на въпросната жена. Тези няколко месеца под един покрив бяха показателни за много неща. А, и някак "случайно" беше забравила да ми каже, че вече има дете от друг мъж и цял месец по-късно аз установих това случайно, но въпреки лъжата ѝ, това не ми попречи да съм с нея още над една година. Накрая бях принуден да прекратя нещата поради голямата разлика между първоначално заявените неща и поведението ѝ накрая. Когато една жена в даден момент започне да се държи нагло, целево да ме държи на сухо, да се цупи и да твърди, че "заслужава" да ѝ угодя на някаква глупава прищявка само заради това, че има сравнително привлекателен външен вид и "за нея били чакали рояци" други, "много по-качествени мъже" (точните ѝ думи), аз услужливо я оставям да докаже правотата на думите си и веднага спирам да се занимавам с нея окончателно - без възможност за повторно събиране. Мой познат, чиято приятелка е тлъста цоцолана с педя по-широка от него и въпреки това го прави луда гъбка, но той не я напуска, за да не стои на сухо (точно мнението на такива мъже няма как да уважавам), дори ме укоряваше тогава за раздялата, защото тя е все още привлекателна и стройна бивша манекенка с ръст около 180 см и според него "такава жена не се изпуска", но трябваше да му обясня, че жената не е само едно тяло, а е съвкупност от качества, душевност и отношение към мъжа. Липсват ли тези неща, външността не може да ги замести. Въпросната жена отчаяно ме търсеше месец по-късно, когато беше употребена и заменена от нейния нов "качествен мъж" с по-млада жена, а за последно ме търсеше отново и преди Нова година, защото за пореден път разбра, че нейните множество на брой "качествени мъже" са чиста проба бройкаджии и несериозници.

Същата грешка са установявали и почти всичките ми бивши, които впоследствие са правели опити да се съберем отново. Както съм споменавал и преди, аз може и да не изпъквам с някаква бляскава външност, но по отношение на искреност, открито и земно отношение, постоянство в действията, вярност, раздаване в леглото, щедрост във връзката, спазване на обещанията и прочее съм бетон. Съответно държа на същите добродетели от отсрещната страна (без щедростта, защото от жена не очаквам такова нещо). Затова и разни злобарки тук, които никога не са успявали да привлекат и задържат трайно до себе си мъж с такива качества, периодично бълват злоба по мой адрес, задето съм споменавал, че съм надежден човек, за разлика от ненадеждниците, които те са си избирали и от които са си патили жестоко.

Сега през януари друга красива и стройна жена с дете, собственичка на агенция за имоти и притежаваща такива, се опитваше да ме прикотка, но бързо ѝ показах, че няма да се получат нещата. Вече загубих бройката на жените с високи доходи над 35 години, които ме искаха за мъж, независимо дали са с дете или нераждали. Абе, нещо много късно се сещат да търсят питомното, след като са гонили дивото в младите си години. Жените така и не разбраха, че техните пари и кариера не са притегателна особеност в очите на повечето мъже, защото ние не преценяваме жените според това с какви материални неща можем да се облажим от тях, а се интересуваме просто те какви са: естествено привлекателни (дори и да не са първи красавици), живеещи здравословно (движение/спорт плюс хранене), съхранени за възрастта си (не непременно млади в 20-те), уравновесени (дори и самите истерички не харесват себе си), учтиви (или поне да не са грубиянки с каруцарски език), искрени (да не лъжат и да не премълчават умишлено) и надеждни като поведение (верни, държащи на думата си, без внезапни поведенчески отклонения). И най-абсурдното е, че точно последните 4 неща са най-трудни за постигане от повечето жени, макар че изцяло зависят от разума им, а не от наготово наследени гени.

Имал съм срещи със стотици жени в по-големите областни градове, в които съм живял (срещите с жени в другите държави не ги броя, защото не съм искал да съм с чужденка), така че статистически погледнато от моя опит и този на мои приятели и познати, имам основания да твърдя, че преобладаващата част от тези необвързани жени са лицемерни в думите и поведението си. Заявяват едно, но после действията им показват точно обратното. Затова неведнъж съм споменавал, че е от особено значение хората да наблегнат на общуването и разходките, а не на изтърканото ходене на кафенца и ресторанти, защото при по-лицемерните такива по-бързо ще паднат първоначалните им маски и заучени похвати за заблуда на отсрещния. Кльопачката и пиячката не заместват опознаването чрез общуване, а черпенето от страна на мъжа не е признак, че е отговорен и кадърен за сериозни отношения и ще бъде верен и щедър по време на съвместния живот в битови условия.

Затова, номерче 51, имам повече от добри основания да заставам с личен опит зад думите си относно преобладаващия брой свободни жени с възраст, подхождаща на моята такава, докато ти няма как да твърдиш какви НЕ СА тези милион и половина жени в извънпенсионна възраст, за които споменаваш. Лицемерно в изказването ти е и това, че наблягаш на жените, които не са все още пенсионерки, но дълбоко в себе си не искаш да си признаеш, че най-малко 2/3 от тях въобще не попада в графата "в здравословна за раждане възраст". Няма какво да намесваш жените над 35-40 години, колкото и на теория част от тях все още да не са загубили изцяло вероятността да родят, макар и повечето - със затруднения и дълго мотаене по клиники за изкуствено оплождане от епруветка. За тези жени си има 50-60-годишни мъже. За жените на 50 години има 60-70-годишни мъже. Това не е мое твърдение, просто нагледно ти пиша какво отговаря на случващото се в обществото: мъжете на 40, 50, 60 или 70 години не искат жени на тяхната възраст. Тук-там има много редки изключения някоя 40-годишна да се хване с 30-35-годишен мъж, но почти винаги при такива двойки се касае за някой закъсляк, хванал се със самотна майка, която стратегически му пуска редовно (поне в началото), за да го задържи до себе си. Това обаче обикновено спира да помага, когато тя поостарее още малко.
Дори и повечето осъзнати мъже на 35 години спират да бъдат привлечени от жените на 35 и се насочват към 5-10 години по-младите от тях жени. И вие сами си го знаете, но не искате да признаете пред себе си, че имате бързо изтичащ срок на привлекателност, която рязко намалява в 30-те ви години. Да, и на 35-45 години да си, някой тъпкач няма да откаже да те мине набързо, но това не значи, че мъж с набор от търсените от повечето жени качества тепърва ще те желае за семейство след тази възраст.

Сега съм на 42 години, но никога не съм бил с жена над 33-годишна възраст. В последните няколко години две от връзките ми бяха с жени на по 24 години. Аз самият не се целя в такива и по-скоро би ми подхождала жена с 5-10 години по-млада от мен, а не с цели 15-17 години, но все пак такива жени са искали сериозни отношения с мен, докато с по-възрастните не сме намирали допирни точки. Ако обаче съм необвързан в 50-те ми години, не бих завързвал запознанства с жени над 35-38 години, тъй като ако са на 40-45, те отдавна ще са загубили основното, с което жените привличат мъжете.

Преди седмица се засякохме с една бивша съученичка, в която бях влюбен в училище и стояхме на един чин в някои от годините. Тогава беше с акне, с бяла кожа, слаба като скелет, с червена къдрава коса и въобще - всичко, което не ме привлича в една жена, обаче напук на всичко си я харесвах тогава. Прякорът ѝ беше Жабата, заради големите устни и тясното, изпито лице. Като беше на около 25-27 години, качи малко килограми до нормални равнища и придоби женствен вид, а с помощта на малко грим, изправяне на косата и боядисването ѝ в кестеняв цвят стана истинска красавица. Е, сега е на 43 години (година по-голяма е от мен) и без грим се оказа много сбръчкана - сякаш е с поне 10 години над моята възраст.
Същото съм го установявал при всички наблягащи на тежкия грим жени на сходна на моята възраст или с около 5 години по-млади, които изглеждат преждевременно състарени и с в пъти повече бръчки от моите. Цигарите също не са им верен съюзник. Независимо дали съм бил на 30, 35 или 40 години, всички мои наборки са били като лелки редом до мен.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker