Любов като малки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов като малки
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 831 пъти
Здравейте! Жена съм на 22 имам приятел на 25. Заедно сме от 8 години. Той ми е първия важен човек в живота, аз на него също. Разбираме се перфектно, всичко във връзката ни е супер, живеем заедно от 3 години на семейни начела. Мислим и за семейство по-нататък, собствено жилище и т. н. Обаче, напоследък все отнякъде- интернет или познати ни казват, че трябва да опитаме и други хора, и че не можем да живеем така щастливо като сме били заедно от толкова малки. Едва ли не да имаме опит, било то връзка или секс и с други хора. Не че искаме да се разделяме, но отвсякъде чуваме как трябва да опиташ поне 3-4, 5 човека преди да откриеш твоя си и че е един ден, след връзка 15, 20 години, на по 35, 40 ще сме си омръзнали и ще търсим чуждо, защото сме се обвързали от много малки. Интересно ми е да чуя вашето мнение. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8d0274f2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не си създавай проблем, ако нямаш такъв.
Иначе са прави, че обикновено нищо не излиза от подобни връзки, но те не продължават по 8 години, а по 3-5 най-много. Вие сте си вече семейство, когато ти си омръзнете, ще имате деца и дом, и т. н, няма да се разделите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0050882aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ти ако слушаш хората много далеч ще стигнеш ммдаааа. Ние с моя сме така от 17 годишни. Вече сме над 40 и смея да твърдя, че само още повече се обичаме с времето. Не ти трябват бройки, нито пък на него. Важното е човек да открие сродна душа, с която да му е лек и приятен животът и да остареете заедно. Разнообразният секс с други хора звучи примамливо наистина, но може би всеки човек трябва да си нареди приоритетите и да прецени кое му е по-важно. Така или иначе след 30-35 либидото рязко пада при повечето хора и започваш да искаш спокойствие, уют, деца. Ако се разделите сега не е ясно дали ще намерите други хора, с които така добре да се разбирате и после...? Нали четеш по форумите какво става. Реват, че са сами, а социален кръг вече няма, защото след 25 всеки си гледа връзката и семейството и вече дискотеките и купончетата почват да дотягат и така. Иначе и на мен ми ги говореха такива на времето. Но добре, че имам в обкръжението си пример от 5-6 много богати, успяли и щастливи семейства, които са заедно от младини та съм съобразила кое е правилното.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 12305a24e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти за хорското мнение ли живееш? Те ли ще те хранят и поят?
Това са приказки на загубеняци, които нямат късмет във връзките и разбира се като видят някой успял, айде да му развалим отношенията. Седи си на задника, обичай мъжа си, мисли за деца и други важни работи.
Успех!

В. А. М.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0951367d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   На 58 г съм, Жена, омъжих се на 19 г и родих първото си дете. И съм била с един единствен мъж до сега, 40 г. Той ми беше първия и последния. Обичайте се и не слушайте другите. Любовта е единствена в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9462d9b90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До №4. Респект и уважение. И аз познавам една такава жена, приблизително на Вашите години, даже малко по-възрастна. Тогава моралните ценности и възпитанието бяха традиционни и на друго ниво, сега са глобалистични, демократично-неолиберални //Fallschirmspringer//-Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"". Колкото до авторката, не слушайте другите, а си слушайте сърцето. Това е Вашият живот, а не живота на разни "съветници". Желая Ви щастие и дълъг семеен живот

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker