Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 595 пъти
Здравейте! Момиче на 22г ви пише отчаяно за съвет.. Занимавам се от година и половина с момчето до мен (понеже не мога да го нарека гадже, защото за него явно не сме такива). Той е на 26г. Аз го искам и искам да сме заедно, да имаме общи цели занапред да живеем заедно и тн нормалните неща за една връзка.. До сега връзката ни не се е развила по никакъв начин, единственото което правим е да ходим у тях (живее с родителите си) да гледаме филми, да ядем и да спим… и то 2-3 дни от седмицата (понеже нямаме възможност да бъдем всеки ден заедно). До сега никога не сме излизали заедно на кафе/ресторант/разходка дори магазин… Не ме е запознавал с приятелите си, когато го попитам кога официално ще сме заедно той казва че сега може да предложи само това, че не е готов за връзка понеже преди мен е бил 10г във връзки(с 3 различни момичета) и искал да си почине, но искал и аз да бъда до него пък когато му дойдело времето щяло да се случи. Не знам за почти 2г какво има да му мисли толкова? Явно няма толкова силни чувства към мен и само ме залъгва а аз като глупачка се отказах от всичко само и само да сме заедно. Дори не излизам вече.. само ходя на работа прибирам се и това е на едно кафе не ходя. Сексът до скоро ни беше супер, но напоследък имам чувството че не ме задоволява достатъчно и че не се старае толкова да ми доставя удоволствие.. Просто не знам какво да правя.. Той по никакъв начин не мисли за напред за съвместното ни бъдеще да се развиваме заедно.. Трябва ли да го напусна според вас? губя ли си времето с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: f5bd13ea7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   "Трябва ли да го напусна според вас? "

"Ние" ли да ти кажем? Както ти го е казал на практика - ти си момиче за секс. Сексът бил супер. Ако те удовлетворява... продължавай... Само не си въобразявай, че стане нещо повече.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c6140651c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Привет,

Сама си отговаряш на въпросите - нямаш бъдеще с него. Късай и си гледай живота, не ти трябва този човек. Няма две мнения по въпроса. На сила хубост не става, няма какво да направиш. Ще срещнеш друг, по-добър. На 22 си, повярвай щастието тепърва предстои!

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8ce1b766b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ДА. Може да върти друга и да познават нея. Или ти си само за секс и на скришно да стоите. Пък и излиза евтинко за мъжа, далаверка. Това не е връзка, а са двама души, които спят заедно от време на време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3e637b9fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Да, губиш си времето. Използва те за компания и секс.
"До сега връзката ни" - нямате връзка.
"той казва че сега може да предложи само това, че не е готов за връзка", дали разбираш какво пишеш?
Няма какво да напускаш, вие нямате връзка, само един секс. Просто спри контакт.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8bf1ab6f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Губиш си времето, този не знае какво иска! И не те обича, няма как да те обича, дори не те и харесва много, щом прави така. Държи те да резерва, повярвай ми! Ако не намери неговата, ти ще останеш, за да му родиш дете/деца... просто няма да коментирам какъв олигофрен...

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 98b365eb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо си губиш времето с този? Перспективата за нещо повече с него е равна на нула. Ползва те като безплатна проститутка. Не бил готов за връзка? Че той и до пенсия няма да е, щом още е до задника на мама. Зарежи го и си намери някой, който е готов.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c62faff3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Е какво му коства някой път да те почерпи едно кафе? В едни отношения не може всичко да се случва само както единия каже. За мен той едно на ръка, че е стиснат, но е и голям егоист, защото определя какво ще се случи без изобщо да се съобрази с твоето мнение и твоите чувства. Той казва това и това и ще стане това и това, реално ти губи времето. Когато му дойде ли времето, дори не казва срок. За мен ако имаш чувства говори с него - дай му срок нещата да се случат да речем след три месеца. Ако не приеме и не се случат, просто го отрязваш и продължаваш напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker