Опарих се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Опарих се
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1440 пъти
Здравейте. Реших да си излея чувствата тук, защото приятелките ми не ме разбират, а имам нужда да споделя... Аз съм жена на 20 години и наскоро ми разбиха сърцето. Знам, че това е нещо, през което всеки минава, но ми е трудно. Всичко започна преди няколко месеца. Моя приятелка ми разказа, че си е намерила сериозен приятел в тиндър. Първоначално си казах, тя е извадила късмет, няма как да се случи и на мен - та там са само загорели мъже. Но както си казвах, че няма да го изтегля, след няколко дни имах профил. Така срещнах въпросното момче. Писа ми една вечер и си чатихме няколко дни, след което се стигна до излизане. На снимки изглеждаше добре, но на живо беше уау... А и се държа супер мило, компанията му беше много приятна. Стигна се до целувка още на тази първа среща. По принцип не го правя, но на него не можах да устоя. Продължихме да излизаме, той често ме канеше у тях и в крайна сметка всяка вечер се озовавахме у тях. Правихме някои неща... Той беше много опитен (каза ми, че е спал с над 50 жени), но аз не мога да се похваля със същото. Девствена съм. Не сме стигнали до края, така да се каже. Той каза, че е склонен да чака, колкото е нужно, но в един момент започна да ме притиска. Не че не исках, но това, ме отказваше, мислех, че само ще ме използва и захвърли след това. При отказите ми той леко ме обиждаше. В смисъл, не бяха директни обиди, но ми подхвърляше неща от рода на "Ще си останеш като Елвира от Ергена", което той намираше за смешно, но мен ме нараняваше. Един ден обаче прекали, каза много неща за външния ми вид, изтъкваше недостатъците ми, а и освен това забелязах, че на телефона му има известия от тиндър. Опитах се да говоря за това с него, попитах го, но той ми каза, че нямам право да му държа сметка, защото реално не сме заедно. Тогава бях много наранена, прибрах се разплакана и говорих с приятелките си. Те ме подкрепиха и бяха на същото мнение като мен, че вече не трябва да се занимавам с него. Така, писах му, че не искам да се виждаме повече и той ми отговори: "Ти си знаеш". Това още повече ме нарани, показваше, че не му пука....
Преди няколко седмици ме потърси пак... Тук приятелките ми спряха да ме подкрепят. Казаха ми да не се виждам с него, че иска само секс от мен, че не ме заслува и т. н. И колкото и да знаех, че са прави, той много ми липсваше. Беше минал месец откакто прекратихме отношения, не спирах да мисля за него. В последствие ми каза, че ще заминава в Англия да работи и иска да се видим за последно. Не издържах! Отидохме у тях, както преди, и се оставих на хормоните да ме контролират. Обеща ми, че ще поддържаме контакт. След тази среща не ме е потърсил... А преди да се видим последно ми пишеше всеки ден... Тъжна съм, липсва ми. Приятелките ми повтарят "Казах ти", а това не помага... Моля ви, дайте ми съвет. Не ми е било толкова тъжно за момче, мисля, че съм се влюбила в него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: d57032c41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Влюбила си се в това, което искаш- някакъв мазник, който е загорял. Нямаш опит, нормално е. С годините ще претръпнеш и ще спре да ти пука кой какво ти е казал.
Това да ти е урок, никакви мазняри от сайтове! Гледай как се държи някой мъж с теб, дали си спазва обещания, дали думите му отговарят на действията. Гледай как се държи с околните, дали е избухлив. И не се давай лесно на всеки. Мъжете не харесват лесни жени, защото няма тръпка при тях.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d68d6567f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Пичове, за да не ревете от жвните се дръжте като тоя от темата.
Жените им позволяват всичко, а после не могат да спрат да мислят за тях

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5763ba9729
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Даде ли му девствеността си на края или не?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 36a822e2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   До 3 от авторката: не съм. Не стигнахме докрай, но последният път беше много нежен с мен, не ме е пришпорвал за нищо и затова си помислих, че се е променил.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 67e12483de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   51вата овца ще се чуди после къде са истинските мъже, след като се наебе с всички вървежни от сайтовете. Защо не се хвана с някой на твоето ниво, който също не е бил с друга интимно, а се отдаде на сериен ебач, та даже се влюби в него...
Както можеш да видиш от десетки други теми, нормалните мъже една не могат да свалят онлайн, просто всички жени налитате на едни и същи индивиди, после се чудите защо не ви търсят. Просто сте повърхностни същества, които явно това си заслужават, щом като избират любовта по снимки.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 88d875a0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Натресла си се на Чад.
Логично е да те остави след като те изчука.
Не него му трябва бройка а не ти самата.
За какво си му след като е спал с над 50?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5763ba9729
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От 3 до 4

Значи не си се опарила тъй като не ти е взел девствеността.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5daf8f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Той отъркалял 50 жени, за нея е момче... Сега жали, че за малко не е станала №51.
Дано да си направила някакъв извод за себе си от случилото се и да не захапваш толкова лесно въдицата със следващия УАУ!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dba5f9ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изглежда си доста глупава и наивна.
Или те е излъгал че е ебал 50 путки
Ако пък не още по зле не ти ли идва на акъка, че може да ти сервира
Някоя болест. Най- малкото 2, 3щама папиломен вирус със сигурност!
Удари ли те по капсата или не успя.?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a8a38f9316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторке, нищо не е станало, но ме учудва наивността ти. Аз преспах за 1-ви път с настоящия ми съпруг, когато бях на 21 години. Имала бях "връзки" преди това, но така и не се решавах и усещах, че не съм открила човека, докато не попаднах на едно тихо, нормално и скромно момче. Чака ме достатъчно дълго и винаги това е било повод за гордост, както за мен, така и за него. Никога не съм се срамувала, че съм чакала-беше си осъзнато решение. Не съм давала и минимален шанс на някой да ме притиска. Желаещи да излизат с мен имаше много. Бях младо, усмихнато момиче, учех и работех, някои сигурно са си мислели, че даже имам и опит. Е, нямах. Не бях спала или живяла с никого. Според мен това усили любовта му към мен. Така се случи, че това е единствения ми мъж, а после (години по-късно) разбрах, че и за него съм била първа. Нямах база за сравнение и по-късно си припомних, че беше много нервен и притеснен. Имаме много хубав брак и не се чувствам омърсена от нищо.
Не позволявай на някакви подобни индивиди да се навъртат около теб, безотговорно е. "Тиндър" не е място за сериозен тип запознанства.
Аз лично не бих обърнала внимание на мъж, който е бил с много жени. Точно обратното, харесвам по-скромните. Когато бях на твоята възраст винаги ми се е искало да попадна на по-неопитно момче и двамата да преминем заедно през всичко. Над 15 години сме заедно със съпруга ми, сексът стана страхотен именно след като се отпуснахме и мина време, защото се познаваме и ни е спокойно. Не мога да си представя да ме докосва друг мъж. Не разбирам как някои изневеряват. Хубава, стройна и добре поддържана жена съм вече, но имам очи само за съпруга си. Една жена е ценна, когато е вярна и не е достъпна за всеки. Много от момичетата, които спяха с кой ли не, като бяхме по-млади, се захабиха и светлината в погледа им угасна. Не съм и от влюбчивите, много наблюдавам хората. Според мен едно младо момиче не трябва да се раздава навсякъде. Учи, спортувай, грижи се за себе си-той ще се появи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 43457fb6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Отидохме у тях, както преди, и се оставих на хормоните да ме контролират", пък още си девствена!!! Това как да го разбираме? Явно е, че не е имало с*кс (или по-точно НЕ СЕ Е СТИГНАЛО ДО ПОЛОВ акт), а какво сте правили? Ако се е стигнало само до о*ален, той също е един вид с*кс (или полова между вас интимност).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker