Не се женете млади! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се женете млади!
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1672 пъти
Тази тема е насочена към младата аудитория на сайта.
Момчета и момичета, не се женете млади! Нищо хубаво не излиза от това.

Аз съм на 36, женен за втори път. Когато бях на 24, се ожених за бившата ми жена. Нека я кръстим Валя. Валя ми беше колежка в университета. Още от първият ден се захласнах по нея. Беше секси, умна, весела, общителна. Във втори курс, след много уговорки от моите колега, се престраших и я поканих на среща. Станахме гаджета и когато навършихме 24, решихме да сключим брак. Казах си, че съм ударил джакпота. Да ама не!

Успяхме да изкараме 2 години заедно. Тези две години ми се сториха като 20 години каторга. Постоянни скандали, постоянни заяждания, постоянно дуднене от нейна страна. Сексът рязко намаля. Ако преди го правихме 4 пъти в седмицата, сега го правихме 2 пъти в месеца. Опитвах всичко, но тя беше твърда, че това ѝ стига.

Един ден просто ми кипна и ѝ казах, че искам развод. Казах ѝ, че аз не мога да живея с човек, който е абсолютен егоист и за когото „секса не е важен“. Веднага, като повечето хора, поставени в това положение, Валя взе да ме моли да опитаме пак. Просто не била в настроение, била уморена, била не знам си какво. Казах не. Аз опитвах, ти се инатеше. Изнесох се от квартирата, която деляхме. Слава богу – нямахме деца, защото Валя не искаше да става майка толкова рано.

На 27, бях разведен. Чувствах се отвратително. На 27 и разведен – коя ще ме вземе? Станах асоциален. Рядко излизах и предпочитах да си прекарвам свободното време четейки книги вкъщи. Мислех си, че ще си остана стар ерген и даже вече се бях примирил с този факт.

Един ден, моят най – добър приятел „Тодор“ ми се обади и ме покани на някакво събиране. Каза, че ще има и готини мацки и може да си харесам някоя. В началото отказах, но Тодор настояваше, защото, по негови думи „мацките няма да дойдат у вас, тъпанар такъв! “. Накрая склоних.

Отидох на това събиране и трябва да си призная, че ми беше безинтересно. Докато не видях…. нея. С черна коса, зелени очи, леко пухкава (не дебела! ), със звънлив смях. Ченето ми падна и изглеждах като пубер, виждащ жена за първи път. Питах Тодор коя е тя. Представи ми я като „Калина“. Станах, поканих я на танц. В същото време, домакинът пусна страхотна бавна песен – “The Most Beautiful Girl in the World” на Prince. Да, за мен, тя наистина беше най – красивото момиче на света.

Докато пиша това, Калина кърми второто ни детенце в другата стая. Даже не мога да повярвам какъв луд късмет изкарах с нея. Щипал съм се много пъти, защото мислех, че сънувам. Почнах да вярвам в съдбата. Явно тя ми е подсказала, че трябва да се разведа с Валя. Отново тя ме е бутнала да отида на това събиране и да срещна Калина.

Не се женете млади, защото не знаете какви възможности може да изпуснете. Винаги можете да срещнете своята Калина по – късно в живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: c14c07b1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Имах предложение за брак на 24 от някой, когото току-що бях срещнала от моите съквартиранти, когато наемах стаи и живеех под наем... Въпреки това не бях готова за връзка, не го харесвах много и избягах. Той беше супер груб и неуважителен и ако бях казала „да“, вероятно щях да съм в нещастен брак. Някои хора питат как можа да откажеш, но аз просто не бях готовa и моментът беше лош. Познавах го само от 6 месеца... за малко да склоня да бъда с него, но съдбата ме накара да се преместя в друг град, така че не можехме да бъдем заедно и мисля, че бях защитена.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 59b2ad08eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Авторе за вас мъжете секса е на първо място. Един така, голямата любов, ще живеем заедно, обаче сме в различни градове и не може за сега да стане. Ами цупене, фасони имал нужди човека. Сега се сърди, не знам. Като няма как да му задоволя нуждите, хукнал по чуждо. Та до тук с голямата любов. С разни разпоретини се занимава във фейса.
Намерил си леко пухкава. Тука жената ако е над 45 кг. се води пухкава.
Добре че не си се излъгал втори път кльоща да вземеш.
Да, секса е важен, ама като сте под един покрив. Когато има няккаво препятствие, в случая да потърпи малко, докато се видим или съберем, е не става така.
Да видим кога ще и кръшнеш обаче 100%съм убедена, ако вече не си.
Радвам се за теб, но вяра на мъжете вече никога

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a79e8ed322
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако темата не е фейк, ще кажа, че това е твоят опит и не е редно да отправяш призиви към другите! Как така пък около мен все семейства, които са от ученици или студенти заедно, изгледаха деца в ранна възраст, помагат и за внуците? Не е до възраст значи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 94b6e8b7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Айде сега, за да не се получат нещата не е виновен само единия, за да ти мрънка жената, може би има за какво. Все пак не желаем да сме майки на децата на свекървата.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1b96c7fd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не се женете млади! Изчакайте всички жени да надебелеят, да имат по 2-3 деца, да са обременени от стари връзки, да са станали невротички, самите жени да не искат да се доближат вече до мъже, а тогава тичайте след тях да се жените да създавате здраво семейство.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d5f0bc9a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това съчинение от в-к Лична драма ли го преписа? Или не ти го одобриха и реши да го пуснеш тук. Овчар.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 066833f107
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Това че на теб не ти е провървяло не значи че никой не трябва да се жени млад ;)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c1f0e1d232
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мда, не се женете млади за секс-маниаци, които не могат да общуват. Колко да си бил млад- на 24. Хората едно време са имали по 4-5 деца на тия години, ти ни едно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 46d5dde11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе не е виновна младостта проблема е бил само при теб и не би трябвало да наслагваш на младите. Може би при теб се е налагало да преживееш първия брак за да можеш да оцениш втория. Истината е че на кой когато му излезе късмета, някой са заедно от 15 годишни до дълбока старост, други имат няколко неуспешни връзки преди да намерят своя човек, трети въобще не се женят никога не ги е влечало.
Лично имам 27 годишен брак, оженихме се на 21г и живеем доста добре, все още имаме онази младежка любов

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 41edc03227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Много си прав, авторе! Аз пък съм на 39, но още не съм намерил подходящата, а и малко съжалявам, че не успях да кажа на психоложка това, което ще спомена тук! В понеделник ходих в Транспортна болница-София, за да се явя на психотест, защото ще започвам курс към ЖП-то! Имаше и други хора, които бяха на възраст, а след като минахме листовките, после трябваше да се явим на пулта, който е единствен по рода си в България-добре, че психолозите ми влязоха в положение, за да не се разкарвам още веднъж от Варна до София, защото иначе трябва пак да се явявам и да плащам нови 30 лв., тъй като това нещо влиза в системата на болницата! Казаха, че ще оправят всичко и че ще платя само 30 лв.! Какво представлява този пулт-има няколко червени светодиода, които, след натискане на определени бутони, един от тях трябва да светне на определено място-ляво-дясно, дясно-ляво! Но резултата не беше добър, защото не бях достатъчно бърз! Това си личеше от диаграмата! Затова жената реши да промени програмата! Явих се втори път и успях! После трябваше да мина още една, заключителна листовка, за да завърша целия тест успешно! След като не успях да се справя първия път на пулта, психоложката ме попита дали имам приятели-било от училище, било от университета, казах й, че нямам, а и след като завършихме, всеки си пое по пътя, и че ако някой държеше на мен, щеше да ме потърси! Попита ме дали имам приятелка, казах й, че нямам! Също й казах, че помагам на майка си-пазарувам, плащам сметки и т. н.! Но някой ден ще й кажа! А какво не успях да й кажа-всъщност всеки знае себе си, аз не съм като другите, които не могат без хора около тях! Никога не съм се дрогирал, за комар и дума не може да става, не съм правил обществено опасни неща, трудно допускам хора в живота си, а усетя ли, че не са читави, ги режа безпощадно! Да се сърдят на себе си! А и да не забравяме, че средата е определяща за развитието на всеки човек! Ето например аз обичам да чета здравна литература, въпреки, че това няма да ми допринесе с нищо в работата ми, но поне ще ми обогати общата култура! Всяко лято на сцена "Раковина" във Варна всяка вечер се провеждат концерти, които заснемам с камерата си, защото това ми е като хоби! И с публиката завързвам контакти, както и с участниците в ансамблите! А това е изкуство! Но времето беше доста напреднало и затова реших да не се бавя повече с обясненията си! Гаджетата идват и си отиват, но майката е само една! А и като чета тук, човек да си намери някоя ей-така, да си живее с нея, е мисия невъзможна! Защото повечето са меркантилни и търсят някой да ги дундурка доживот-ваканции, скъпи храни, дрехи, процедури и т н.! Читави партньорки почти не се намират вече! Въпрос на късмет!

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 077f9dad32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Човече, радвам се за теб, но това е твоят живот. За никого не е едно и също.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 36fcc23dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   А ако първо беше срещнал Калина и я беше отхвърлил, само защото си бил млад...
Птичето каца само веднъж на рамото.
Важно е да разпознаеш птичето, без значение дали е рано или късно...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8fa55160fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Надявам се, че няма да зарежеш и нея след време, ако почне да отказва секса, ако е по-изнервена, защото при повечето жени си има граници, особено след забременяване и раждане, когато имат мнооого грижи на главите си, и отделно когато се промени хормоналния баланс. Дано осъзнаваш, че сексът не е смисълът на една връзка толкова, колкото уважението и доверието, които после да предадете на тези деца.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 23215662b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   "след много уговорки от моите колега" - звучи като нескопосан превод с Google-translator :)
Но дори и историята да е истинска - що за генерални обобщения, че даже и под формата на "съвет" и назидание към младите?
Някои хора имат повече акъл в главата от други, някои си правят грешките на младостта по-рано от други... Какво общо има тук възрастта? По-скоро значение има наличието на опит или липсата му... Естествено, че като се хвърлиш на първата срещната "която ти е хванала окото", без да познаваш жените по принцип, вероятността да удариш греда е 99, 99%!
Реални отношения с другия пол се започват на 15-16 годишна възраст, и до 25 човек вече би трябвало да е натрупал достатъчно опит, да си е изградил критерии и т. н. Освен това брак и изобщо връзка не се започва, нито продължава чрез уговорки от колеги и т. н. това са си много лични решения, и дори да има и най-малкото съмнение - просто не се осъществяват. Който тръгва да трупа житейски опит направо хвърляйки се в брак - ми негов си проблем! За какво тук трябва да се дават "съвети" на хора със съвсем друг манталитет и подход към нещата?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8a2779996d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Така става тя - срещаш някаква на купон, увисва ти ченето, и след това тя кърми второто ти дете...
Написаното доказва, че авторът няма абсолютно никакъв опит във връзките, нито с другия пол, а тука си е направил само някакви свободни съчинения, за да привлича внимание и да се изкара ерудит в собствените си очи.
Абсолютно инфантилна простотия!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 440c6157a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Глупи, а знаеш ли колко добре са си в момента приятели, които се ожениха на 20? Сега - на 40 и няколко децата им са вече големи, а те са си все още относително млади и могат да се занимаат с каквото си искат, да пътуват по света, да се радват на живота, работата, постиженията и децата си.
Твоите съвети си важат за тебе, най-много и за тебеподобните ти.
Аз лично не бих започнал отношения с жена, която не познавам поне от година или две. Така да се хвърляш всеки път надолу с главата, разчитайки на "луд късмет" си е меко казано незряло.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dbb2f8e40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   О, ти си рядкост при мъжете, който изказва похвала за съпругата си. Поздравления, това е изключително добро качество, което малко български мъже умеят, дали било анонимно или зад гърба на половинката си да я хвалят, а не оплюват. Моят съвет е изобщо не се женете, освен ако нямате материалната обосновка за това. Познавам няколко двойки, над 31, при които жената (не е девственица, подчертавам) държи да роди само след сватба (заради снимките във фейсбук) и се почват едни (скъпи задължително) ремонти на бъдещо жилище, едно избиране на скъпа рокля. Забременяването не е щракваш с пръсти и забременяваш, децата ви няма да са по-осигурени с брак, отколкото без брак. По-добре си родете дечицата, после ако ви останат средства направете тържество, отколкото да теглите кредити за сватби и скъпи ремонти. Ремонта не е нужно да е ултра скъп или сватбата с рокля над 1000, като не можете да си го позволите. И за жена над 30, ако иска деца, разбира се, да се бави и протака не е нужно - особено ако никога не е правила опити за дете и не знае дали ще има репродуктивен проблем или не. Аз имам един аборт преди първото ми дете, за забременяване тогава ми отне 10 месеца, а нямам проблеми, след това аборт, лекарите не дават да се забременява 6 месеца още 4 до забременяване отново. Сметнете колко време е това. Аз безкрайно уважавам хората, които не искат деца, но за тези, които искат и са над 30: не протакайте, не чакайте сватби, ремонти и удачен момент в работата удачен момент в работата никога няма да има. А за автора поздрави и по написаното си личи, че е добър и интелигентен мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e5e69b0061
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Пълни глупости и субективизъм. По същата логика можеше да срещнеш втората си жена като първа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bfb5f0ea5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Като гледам как са се заженили млади и правят деца а вече нямаме 4млн. се чудя в коя паралелна реалност живеете коментиращите или това са ви наблюдения от махалата!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fe69e16425
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Не е писано от мъж, "Калинче", "Калинче, стара мома ли остана и реши да пуснеш измислена история?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 42d46e2d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторът е. Смятам да отговоря на някой от коментарите.

До тези, които казват, че това е моя личен опит:
Не. Това са и наблюденията ми. Всеки, който се е оженил рано, в момента е или разведен или преминава през развод. Моят брат се ожени на 25, в момента на 39 и е разведен от 4 години. Един от най - близките ми приятели се ожени на 23 и след 6 години се разведе. Мога да дам още сума примери, но не виждам смисъл.

До тези, които смятат, че аз съм "Калина" и че темата е фейк:
Не, не съм Калина. Темата не е фейк, защото имам доста по - хубави занимания от това да пиша фейк теми в интернет.

До номер 2:
За мен, една здрава връзка е смес между разбирателство като цяло и добри сексуални отношения. Ако твоят мъж реши, че ще правите секс 2 пъти в месеца, ти какво ще кажеш? Далеч бях от мисълта, че ще продължим да правим секс 4 пъти на седмица, ама хайде стига. Имаме почивни дни. Що се отнася до другата част от коментара ти - жена ми е доста над 45 кг. и не ми пречи. Валя също не беше 45 кг. Надали ще ѝ кръшкам, защото моето семейство беше разбито от кръшкането на баща ми и аз съм "записал" какъв НЕ трябва да бъда като баща и мъж. Що се отнася до това, че ти нямаш вяра на мъжете - това си лично твой проблем. Аз можех да напиша, че след като се разведох, нямам вяра на жените, нали? Глупави генерализации.

До 15:
Може би трябваше да изпиша един роман с нещата, които станаха между купона и кърменето? Това са излишни глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1d35705bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   При мен проработи.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4e9c655bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Радвам се на позитивни теми като тази. Самата аз се омъжих на 23 и разведох 3 години по-късно. Вторият ми брак обаче е успешен почти 20 години. Имам по едно дете от всеки. Мъжът ми никога не е делял децата. Отгледахме ги заедно и те се обичат.
Пази семейството си, авторе. Бъди опора, утеха, приятел, строг... когато трябва. Трудно се гради дом и уют. Желая от сърце сила, кураж, любов и дълъг семеен живот.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c72356ed19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Aз се омъжих на 21 години. Минаха немалко години. За един миг не съм съжалила, че се омъжих млада.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5e4a2917c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторче да беше станал писател на, , Арлекино 100 любовни незабравими романи.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dc38d118a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   То може 10 години да са били гаджета и да се вземат след това. Причината не е в ранния брак, а в това че са се поставили по течението. И не са се грижили за връзката, всеки е гледал себе си и на него да му е добре. И на 40 да се ожениш няма гаранция за стабилност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker