Влюбен в семейна колежка с деца - сърцето ме боли от обич! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в семейна колежка с деца - сърцето ме боли от обич!
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1244 пъти
Не знам как да започна. Сега когато го пиша това болката отляво ме измъчва. Преди година на работа станаха структурни промени и в течение на няколко месеца двама от най младите колеги ги преместиха. Останах аз най младия и тогава една от колежките която никога не ми беше обръщала някакво особено внимание започна много да се върти около мен. Търсеше ме и извън работа. Малко по малко аз се привързах и влюбих. Сега говорим по телефона всеки ден с часове за най различни теми - обяснява ми какво правели децата и, как си чистела петната от бикините и други. Преди точно 5 месеца правихме и секс. Каза че отдавна не била получавала толкова оргазми. Всичко е много хубаво, но проблема е че е женена. Мъжа и пътува с камион и го няма често в тях. Тя ми е казала че и тук да е не и обръща никакво внимание. Не са правили секс от 1 година. Аз съм на 31, а тя на 39 и има две деца. Има някое кило отгоре, но за мен е симпатично пухкава. Не знам какво да правя. Казвала ми е че ме обича, а в същото време казва че няма да зареже мъжа и семейството си за никой и нищо! Преди два дена пак щяхме да правим секс, но в последния момент трябваше да води едното дете на лекар. Стана ми много тъпо, защото бях подготвил всичко. Също така много ме измъчва че секса е много рядко и то само за 30 минути. Направо не знам какво да правя. Всеки ден аз мисля само за нея. На работа постоянно обикалям да я видя, когато съм в къщи стоя само с телефона и чакам да ми се обади или пише. Правя всичко за нея и тя постоянно ме моли за някакви услуги, но в същото време сме максимално дискретни. Моля, дайте ми съвет преди да съм се побъркал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: a2c443ce6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Напусни работа и не се забърквай повече от това което е сега! Тя те ползва за вибратор! Има две деца, мъж и семейство което не ще разбие заради теб! Потърпевшия си ти махни се оттам спри да комуникираш с нея тотално и си намери не омъжена жена.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 02473fe557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Какъв да ти дадем, да не се занимаваш, жената ти е казала, че само за секса е.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b9c722de7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Търси си друга работа. Докато нейният не те е надушил да те потроши от бой, а нея да я изхвърли. Помисли си гледат ли ти се чужди деца? И каква перспектива имаш с тази? Годините минават, накрая ще останеш сам. Приключвай с пачата, търси си жена - по-млада или около твоите години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3173009dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Използва те.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b04b643044
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да, тя никога няма да зареже мъжа и децата си. Вашето не е любов, а плътски желания. Зарежи я веднага и си намери себеподобна.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5cc1d4d7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ох, чудя се как е възможно. Да не си бил девствен или с 1 връзка преди това?
Не знам защо свободни мъже и жени се хващат с женени? Свършили ли са свободните?
Донякъде разбирам женен/ женена с друг женен/женена, които компенсират системната липса на секс, разбирам и женените, ба които им се услажда връзката с някой необвързан, но вас необвързаните не ви разбирам.
Мазохисти ли сте, ниско самочувствие ли имате, свръхзакъсали ли сте или искате да се чувствате предпочетени пред партньора?
Ако сам си отговориш на въпроса, защо се забърка в тази каша, ще можеш и да се махнеш от нея.
Колко тъжно и жалко изглежда всичко около теб.
Обслужваш сексуалните прищевки на някаква си разпльокана застаряваща жена и си губиш времето, вместо да си намериш млада жена, която да е влюбена в теб и ти в нея.
Не се ли чувстваш употребен?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2197f042e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Сега ти е хубаво...
А когато тя ти се насити и спре да те търси, какво ще правиш?
Какво изобщо вършиш на работа, като мислиш само за тази жена.

Имах отношения с колега, беше обвързан.
Казваше ми "Как ми се иска да те бях срещнал по -рано"
Името ми като чуел, се разтрепервал!
Аз го обичах, а той добре имитираше чувства.
Сега сме само колеги.
Видя ли го, гледам през него.

Съветвам те, отдръпни се, защото ще страдаш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65b1117990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Дърта обиграна курва е тази. Ползвате за приятелка да си споделя с теб и за момче за всичко да и вършиш услуги, като ти пуска секс на час по лъжичка за да не и избягаш. А на теб вероятно жени никога не са ти обръщали внимание или изключително рядко и при първия по-засилен интерес се влюбваш. Разкаряй я тази дърта кукумявка нямаш бъдеще с нея. На 39г. с две деца, а и мъжа и може да е от ония тираджии дето отвърта до 25 номер гайки на ръка и да те сложи в инвалиден стол, ако разбере, че той до като яде консерви и спи в кабините по пътищата да изкарва мангизи за семейството му, някой друг чука жена му. Пълно е с млади жени необвързани, толкова ли сте отчаяни бе братче, че първата, която ви пусне, ако ще на сто години да е, започвате да и умирате в краката.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a083440430
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Честито! Ппопаднал си на изпечена кучка, която толко добре те е обработила, че вече дори няма нужда да се старае. Ти толко си клъвнал, че си като болен. То от там идва изразът - влюбен загубен. Ти си се загубил тотално между истината и лъжата, а повярвай ми всичко тва е една илюзия. Даже не е и толкова изпечена, просто ти не можеш да я видиш отстрани каква е. Всеки друг на твое място щеше да я изчука и заебе и да си я върти, а не да чака на повикване.
Обичала го била, ама не иска да напуска мъжа си, тоя сценарии колко съм го гледал и колко жени го играят ти е бедна фантазията.
Типичната дето иска да се начеша малко, хванала някой като тебе лабилен психически, пуснала му 30 мин. секс и вече и е в кърпа вързан готов на всичко за нея.
Никога няма да го зареже, може и половината от нещата, които ти казва да не са истина. Не шравила 1 година секс, обаче като си дойде сигурно я разпуква. Зарязвай веднага и не се занимавай, лошото е, че сега може и мръсно да ти направи на работа, ако решиш, че не искаш да се занимаваш с нея. Въобще, насадил си се екстра.


"Правя всичко за нея и тя постоянно ме моли за някакви услуги, но в същото време сме максимално дискретни. Моля, дайте ми съвет преди да съм се побъркал. " - Айде прочети пак това изречение и си помисли хубаво дали толко те обича или просто те използва, щото си личи от километри какви са и целите. Викаш детето изведнъж реши да го водиш на лекар 15 мин преди да се видите, а не е знаяла преди това.
Бате, наивен си като за световно, а сме набори. Избистри си ума и я виж с други очи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 63c8950265
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Еми такава е реалността в България... 30 годишни, емоционално на 20, няма жена на техните години да им обърне внимание. Занимават се с незадоволени лелки.

Ти се радвай, че тя има достатъчно акъл да не си разваля брака, иначе изведнъж можеш да се окажеш "баща" на две деца... на по колко... 16-18 години... Т. е. емоционално зрели общо взето колкото теб...

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e879e80473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Я се научи да пишеш правилно и тогава пускай теми.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b83864580a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На 22 години съм, имам подобна история на твоята, на 20 години като бях тоест преди 2 години, харесах млада майка с дете беше на 25 тогава но аз не знаех че имаше мъж и дете, беше много младолика, дори и си въобразих че е по-малка от мен и че е девствена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker