На мъжа, който ще дойде в живота ми.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На мъжа, който ще дойде в живота ми..
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1380 пъти
Искам да знаеш, че отначалото ще съм студена дръпната дистанцира но ще ми е приятно с теб. Ще го усещам, ще помня всичко, което си ми казал. Всичко. Заради това внимавай какво ми обещавам. Държа да спазваш своите обещания, така както аз спазвам моите. Ще разбереш, че не говоря напразно винаги внимавам, когато го правя, защото държа на думата си. Хората казват, че доверието се печели трудно, но лесно се губи от моето не е останало почти нищо. Надявам се да имаш железно търпение, защото отначало няма да повярвам в нищо, което казваш. Не се безпокой-с времето ще се получи. Не забравяй да действаш, Дори да не ме въвлечеш в драма, ще искам искреност. Нали затова сме свързани за да споделяме от всичко. Не се притеснявай, че ще покажеш слабост пред мен-аз съм с теб заради твоята сила, а да бъдеш нежен е да бъдеш силен. Никога няма да искам цялото ти време, защото ценя своето също. Ще оценявам, когато отделяш минутка за мен. Но искам и ти да оценяш моята. Дори да съм изморена от дългия и натоварен ден, ще имам това мрежеста за нас. Накарай ме да се чувствам важна, специална, различна, твоя. Накарай ме да ти повярвам. Обичам уюта, хармонията, малките неща.. Имай мечта и се бори за тях. Аз ще направя със своите също. По приятното идва, когато го спечелиш. Винаги ще знаеш какво искам, защото не съм от жените които не знаят. Никога няма да хвърлят на боб каква да е причината, за лошото ми настроение. Защото, когато ме попиташ, аз ще мога да отговоря директно. Не се плаши от тъгата ми, не ме оставяй объркана и слаба. Не се страхувай. Не искам да решаваш проблемите ми. Искам само да знам че си там и вярваш в мен. Отнасяй се с мен, така както се отнасям със себе си-с уважение. Не постъпвай с мен, така както не искаш да постъпят с теб. Бъди Искрен! Бъди Честен! Бъди Истински!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 650614ff14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   много е красиво и истинско.
да бъдеш истински и автентичен не е лесно, затова не изпускай този човек, когато го срещнеш

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4c8c2660a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Нямаш грижи - точно така трябва да бъде.
В изречението "Дори да съм изморена от дългия и натоварен ден, ще имам това мрежеста за нас. " думата "мрежеста" вероятно следва да се замени от "време"?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8938b46d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Аз вече се влюбих в теб..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9efe08b0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   На нея ще ѝ е приятно, че се намерил някой да ѝ обърне внимание, да ѝ покаже уважение, обаче тя ще се държи надуто, ще е "студена дръпната дистанцира" (правопис-авторката) и ще се прави на ледена кралица. Но от мъжа изисква да бъде искрен, честен и истински. И да има желязно търпение - да ѝ понесе фасоните и да чака "с времето да се получи". Онова, което с бившите не се е получило.
"Накарай ме да се чувствам важна, специална, различна, твоя. " Това го иска всяка - качи я пиедестал, а ти гледай отдолу нагоре и ѝ изпълнявай желанията.
"Обичам уюта, хармонията, малките неща.. " - сещай се какво значи. И да не се сетиш, тя винаги ще ти го казва. Защото е от жените, които знаят какво искат. И тук не е оригинална, това всичките жени го знаят с точност- каква марка е, от къде се купува и колко струва.
И гледай да не ѝ обещаваш нищо, пич, защото помни като слон -"ще помня всичко, което си ми казал. Всичко. " Това е направо заплашително.
Да му мисли този, който се кани да ѝ влиза в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 669ba6c009
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Така както се предствяш в историята си, няма да се намери мъж да дойде в живота ти. Той може да е искрен, честен и истински, но ти с твоите претенции ще отблъснеш всеки мъж, който покаже някакъв интерес към теб. Съжалявам, но това си истинската ти.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4913a98625
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Звучи наистина мило, дано намериш такъв!
Аз все още се надявам....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8e4f055bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Изглеждаш ми с лабилна с много разклатено душевност. Кой мъж ще те търпи така?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3c2c4d1735
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Има една приказка за нероден Петко, та и твоята работа е такава!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8dfe7ed9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Истинския мъж, който евентуално би срещнала, ако е прочел написаното ти, няма да се е ориентирал по това, което си написала. За него това ще значи само, че ти си имала неудволетворения от мъжете и затова си описала смляно и подробно (макар и крайно недостатъчно) вътрешните си нужди, реакции и очаквания. Истинския мъж не се нуждае от това. Той знае много по-добре от теб самата от какво ти имаш нужда и го прочита всичкото в лицето и очите ти без да му кажеш нито дума. Той не се нуждае от "патериците" изложени от теб с тази тема за да може да върви поне малко заедно с теб, макар и силно куцайки и залитайки, но без тях изобщо не може. Това бе и основната причина като бях мако над 20 да харесвах толкова много възрастните жени над 40, като тогава дори се получи дете от 42 годишна. Причината бе, че прочитах в лицето и очите им красивите неща, същите като тези, които си написала, но и куп други, които не си спонемала, а в лицето на младите момичета не прочитах това, там нещата бяха много по-оскъдни. Така, че само допускаш грешка като информираш мъжа с това, защото прочитайки го той може да направи симулации и да те заблуди, че е истниски мъж и така да го допуснеш, а после да си неудволетворена с него подобно на изпиване на отрова смесена със сладък сок., без който сладък сок обаче ти не би я изпила защото би я усетила и разпознала, като такава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6598e10b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И от моя живот постепенно става част конкретен мъж. Още в първия момент, когато го погледнах, с мен се случи нещо. Не можах да отместя погледа си встрани. Русокос и зеленоок е. Златисто русо. На ярка дневна светлина, а особено, когато слънчев лъч попадне на косата му, изглежда като да е цялата от златисти нишки. Очите му не са светло зелени, а малко по- тъмно наситено зелено. Имам чувството, че мога да го гледам до безкрай. Погледът му е изключителен. Когато е замислен, се вторачва някъде. Когато нещо му е смешно, очите му стават дяволити, сякаш има искри в тях. В очите му ясно се вижда и тъгата, когато я изпитва. Всичко сякаш мога да видя в тях , каквото усеща. Мъж, способен на чувства. Какъвто винаги съм искала. Наблюдавам го ( казах ли вече, че ми харесва? :) ) постъпките му ми харесват също. Има логическо мислене. Като магия е да съм около него.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ea2f6497ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Всъщност докато мъжа може да се влюби след време и в най-грозната маймуна, жената, ако не хареса визуално мъжа от първият миг, никога няма да го хареса. Затова на нас мъжете, ако една жена се държи към нас студено, дръпнато, дистанцирано, ние не тръгваме да я преследваме за връзка, защото знаем, че тя не е заинтересована в нас. Не знам какво точно очаква авторката от мъжете.
Има си и такива като насилственици, изналсивачи, които колкото и да им казва "не", те ще преследват авторката, докато пък не я "опрашат" и това е. Защо биха останали с нея, ако тя после тръгне да им се дава? Те не търсят такова нещо. Да им мрънкаш по цял ден.
Така че, авторке, много си сбъркана в главата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 986cf70aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Предполагам, че някои няма да приемат еднозначно, но аз смятам, че една вярна, работлива, честна и грижовна жена е най-прекрасното, което може да се случи на един средностатистически мъж. В някои от случаите мъжът може да не е най-верният съпруг, но един мъж по мое преценки през живото си обича, подчертавам обича само дъщеря си, съпругата си, майка си и ако има бабите си. Това са жените, които той обича, останалите той ги желае неудържимо, влюбва се, харесва ги, иска да прави с тях секс, но първите обича, това е дълбокото и дълготрайно чувство, което е някъде дълбоко в неговата душа. Останалите чувства са пламък, които гори, но като право е по -кратковременно. В почти всички случаи, мъжът иска, да премине през живота, хванати ръка за ръка, с жената, която обича. За съжаление в съвременният америкатогейски и неолиберален свят, критериите, на които трябва да отговаря един мъж, нямат нищо общо с чувството любов. В повечето случаи, има само бездушни, финансови интереси и неприкрита алчност. Гадничко и гнусничко, но такава е реалността. Даже и в коментарите на уважаемите, съвременни представителки на прекрасният пол се забелязва това. Като първи и най-важен, и определящ критерий, винаги е изискването "да е богат", а след това, за да не звучи толкова гнусно и търговско ориентирано се добавя на "висок и и хубав". Кой знае защо няма изисквания за добро възпитание, високо образован и култура, да е мил да е нежен като, че ли тези качества са излишни и само пречат на търговският договор. Има жена, на която в работните бележници на първата страница има сентенцията "Смърта е нищо, честа е всичко"" Хайде останете със здраве :: //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97a679654b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Браво на номер 5,
перфектно си уловил всичко. Това е грозната съдба на повечето жени над 25 години. Неудволетворени, изцедени, преживели, наранявани от живота. С други думи - тотал щета емоционално, неспособни на пълноценни отношения с мъж. И на всичкото отгоре претенциите до небето... Жалка картинка

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 592559ab26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Всичко ОК, ама това с мотаенето не ми допада никак. Извинявай, ама аз как да знам, че ме искаш, при положение че ме разиграваш с месеци? Все пак и аз съм човек и искам някаква взаимност и обратна връзка, за да знам дали да спра да досаждам. Все пак и аз си имам някакво себеуважение, не мога да се унижавам да се моля едва ли не с месеци

Не ме разбирай погрешно, не съм от мъжете, които искат да наебат жената на втора среща и изобщо не става въпрос за това. Но да искаш някой да се унижава и да го мотаят с месеци е меко казано неуважително. И освен да привлечеш някой закъсляк, който би издържал, само защото няма друг избор, не знам колко е добре за теб. Никой уважаващ себе си мъж няма да си причини това.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: adae1d9376
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И на мен ми звучиш психически нестабилна, като емоционален вампир. Само искаш, искаш, искаш. Като баба ми - тя дори и да се опита да каже нещо мило, го казва с упрек към другия.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a36e7c4c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Вие сте намерила правилните думи, които аз не намерих никога, за това което отдавна исках да кажа.
Поздравления

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f1d2f1b0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   По-малко време в писане на такива неща и повече в търсене. Че с писане не се хваща мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker