Въпрос към сериозно обвързаните и женените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към сериозно обвързаните и женените
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1340 пъти
Не ви ли се случва да имате чувството, че с някой друг щяхте да сте по-добре? Не съжалявате ли, че не казахте "да" на друг/а?

Това и за живота в даден град и работа се отнася - как знаете, че точно това е градът, където трябва да живеете или точното работно място? В един момент като всичко в този град или работа ви задушава бихте ли си били камшика? А от дадени отношения/брак? Как да се ожени човек ако бързо разлюбва или едновременно обича човека, но не го понася?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: bf60a5a95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не, нямам това чувство и не, не съжалявам, че съм си казал "да" с любимата си. Тя си ми е много хубавка и не бих я заменил за никоя друга. С нея имаме три порастнали деца и сме прекарали твърде много щастливи мигове заедно, за да я зарежа просто така. С работата същото. С колегите вече имаме изградени стари отношения, които са ни отпреди повече от 30 години, пък и заплащането си ми е редовно и добро. Там имам много изградени стари приятелства и знам, че винаги всеки би ме подкрепил в тежки времена, когато имам нужда. Така, че със сигурност не бих напуснал тази работа скоро. Имам си всичко, което ми трябва, и не съжалявам за нищо в живота си, така съм си добре.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 507b4323a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И как, когято изначалното влюбване отмине потушавате откривателя във вас, онова гласче, което ви кара да мислите, че някъде там може да има и по-голяма любов за вас? В момента не съм във връзка, но това винаги ми е било трудно. И с работата съм така. Винаги си мисля, че там някъде има работа, която ще е по-добрата, по-добре платена и т. н. Но ако за работата не ми пука, в случая става дума за хора. Как можеш да оставиш някого просто така, аз не мога, имам съвест.

От автора

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d358d9ca75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами няма гаранция, че с другия ще е по- добре, трудно е като имаш деца, изнервящо е, но според мен има двойки на които им е добре заедно. Аз не мога да кажа, че съм случила, но важното е да има деца човек един ден, независимо дали ще останат заедно с партньора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c46287661e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Обвързана от 5 години, сгодена от 2 години, женена от почти 1 година. Отговорът е да.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 80395ac8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом имате такива усещания не са случайни. Следвайте знаците от сътбата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 469bb808b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   След 27 години брак който продължава, нито за момент не си помислих че с някой ще е по-добре! Но пък ми се е случвало да видя други хора и да благодаря на господ че те не са ми партньори в живота.
Да си биеш камшика заради града или работното място, няма да оправи нещата, товарът който те тормози е в главата ти а нея я взимаш със себе си където и да идеш.
Как да се омъжи човек който бързо разлюбва? Този човек първо трябва да се научи да прощава, после да се научи на търпение, и чак тогава ще разбере, че не той разлюбва, а че до момента не е могъл да прощава и не е могъл да изтърпи реда си, следващия път да се случат нещата както той иска. Защото съвмесният живот е низ от прошки и компромиси които всеки прави за другия, днес ти ще простиш утре на теб ще простят, нито ти нито партньорът ти някога ще бъдете безгрешни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9de3745f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Омъжена съм от 10 години, заедно сме от 12.

Разбира се, че има моменти, в които се чудиш как би се подредил живота ти ако беше срещнал друг. Понякога не го понасям, понякога ми идва да го удоша, докато спи ;)
НО ако утре той страда - ще обърна света за него
Ако някой го нарани - ще го защитя с цялата любов, на която е способно сърцето ми
Ако се разболее - ще го нося на гърба си ако трябва, но няма да му позволя да се предаде
Ако достигне някой свой връх и сбъдне мечта, ще съм първата, която ще му каже: Поздравления, вярвах, че го можеш.

Защото не го понасям, когато ми хърка на ухото, не понасям, когато се караме заради майка му, не понасям как понякога ме приема за даденост, НО обичта е различна от любовта.
Любовта е лесна, но и бърза. Влюбваме се с очите, възхищаваме се, щастливи сме. Партньорът е съвършен.
След 12 години той има коремче, видял си всичките му негативи и ето тогава разбираш дали обичащ. Обичта е за цялото. За недостатъците, за болестите, за хубавото и лошото.
И както аз не го понасям, така и той не ме.
Ние хората не сме съвършени и не трябва да бъдем
И щастието в дългите връзки се постига, когато си обичан и обичаш истинското аз на човека.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 181bc8a18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Вицът за магазина за мъже го знаеш, предполагам? Много жени достигат до последния му етаж поради ненаситна лакомия. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 52245a829b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Никой друг не ми е предложил брак, а и да беше, от предишните ми две няколкогодишни връзки, пак мъжът ми си остава най-добрият избор. По-успял и по-семейно ориентиран от мъжа ми, не се е появявал в живота ми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 892637a516
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Ако човек си задава такива въпроси, то може би не е в правилната връзка, град или работа. ;)

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f078fce164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Когато мъжа ми ми предложи бях в еуфория, но първата мисъл ми беше да му откажа.
Спим в различни стаи, имаме две деца, честно казано не прекарваме време заедно, освен ако не реши че има работа във стаята в която сме с децата.
От няколко години ми се искаше да отидем на екскурзия някъде и реших да го изненадам за рождения ден, но аз останах изненадана.
Не желае да отидем и реших, че трябва сама да отида, каза ми да не се връщам. Стана ми много неприятно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 507b4323a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Признавам си, че и с градовете и държавите съм така. Утре може да се събудя с неистово желание да живея в Мадрид да речем, а след няколко месеца да ми липсва Прага.

10, вяроятно е така - неправилна работа и държава. Връзка поне нямам, та колко му е да се преместя. :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ac718acc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Много хубаво мнение на номер 7. Обаче ето това е любовта-истинската. И аз не понасям да ми хърка на ухото, обаче като иде за два дни командировка не мога да заспя от мъка, че не е при мен и няма кой да ми хърка на ухото. Абе с две думи радвайте се на половинките си. Най-вероятно ви обичат лудо, дори и да не им личи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3edd06d2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   До №6 Нека първо да кажа, че съм възрастен мъж, по-точно много възрастен. Моето мнение, което няма да приемат еднозначно е, че една вярна, работлива, честна и грижовна жена е най-прекрасното, което може да се случи на един средностатистически мъж. В някои от случаите мъжът може да не е най-верният съпруг, но един мъж по мое преценки през живото си обича, подчертавам обича само дъщеря си, съпругата си, майка си и ако има и бабите си. Това са жените, които той обича, останалите жени той ги желае неудържимо, влюбва се, харесва ги, иска да прави с тях секс, но първите обича, това е дълбокото и дълготрайно чувство, което е някъде дълбоко в неговата душа. Останалите чувства са пламък, които гори, но като право е по -кратковременно. В почти всички случаи, мъжът иска, да премине през живота, хванати ръка за ръка, с жената, която обича. За съжаление в съвременният америкатогейски и неолиберален свят, критериите, на които трябва да отговаря един мъж, нямат нищо общо с чувството любов. В повечето случаи, има само бездушни, финансови интереси и неприкрита алчност. Гадничко и гнусничко, но такава е реалността. Даже и в коментарите на уважаемите, съвременни представителки на прекрасният пол се забелязва това. Като първи и най-важен, и определящ критерий, винаги е изискването "да е богат", а след това, за да не звучи толкова гнусно и търговско ориентирано се добавя на "висок и и хубав". Кой знае защо няма изисквания за добро възпитание, високо образован и култура, да е мил да е нежен като, че ли тези качества са излишни и само пречат на търговският договор. Препоръчвам да прочетете разказът "Мъжеството на жената" от Джек Лондон. Много поучителен разказ. https://chitanka. info/text/2178-myzhestvoto-na-zhenata.. Fallschirmspringer--Десантчик --"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8ac80ee8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Живея с тази, която ме оплете в лъжите си и богатството си навремето. Пародираме семейство. Деца нямаме. Веднъж седмично правим секс, иначе знам, че ходи по тъпкачи.
А моята любов, истинска жена сега чака трео дете от мен и с нея прекарвам повече време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker