Не мога да повярвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да повярвам
преди: 1 година, 8 дни, прочетена 1302 пъти
Здравейте. С приятелката сме разделени от месец и направо съм откачил.. буквално.. опитвам се като цяло да се занимавам с нещо. Преди да се разделим обаче стана един филм. Започна да се държи студено, дразнеше ме, не ми отделяше никво внимание и с течение на времето (2 седмици) разбирам, че се занимава с бившия си. Обаче в периода в който се "занимаваха", уж да тръгват, се целуваше и натискаше с мене.. Теглих и една бърза разбира се.. защото то се е видяло, че нито към мене има истински чувства, нито към него. И ся разбрах, че е отново с него.. викам си тая е е*аси жалката история. Вие какво мислите по въпроса? Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 дни
hash: d30afe0a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Всеки е изживявал подобно нещо. Едни мъже се пързалят на тая пързалка още, все объркани все с въпроси. Други стават по-силни, прощават, преглъщат и продължават.
Животът не е само веселба има и такива моменти. Не мисли за това тя защо е направила така, какво ли мисли, какво ли чувства. Тя има право в нейният си живот да има каквито иска филми, неин си проблем.
Ти не я съди, не ревнувай и не анализирай, няма смисъл. Преглътни, изтърпи тази болка колкото и да е силна и продължи живота си. Направи го достойно, защото един ден ще разбереш, че само това е смислено. Не рови да разбереш какво защо и как.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 3acf680e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Такива са поне 90% от днешните жени. Всички знаем как се казва на такива - к.... Свиквай.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 3b88228d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   К... харесвате, к... избирате. Ако беше нормална, нямаше да те кефи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: ee66b77f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Хах, на мен ми се случва два пъти подобна ситуация, но с мъже.
Изобщо не опира до пола, явно. Има си жалки особи и сред мъжете и сред жените. Номер 1 добре го е казал - теглиш една и забравяш, няма смисъл от анализи и мъка. За такъв човек не си заслужава да губиш време. Като е лека жена и не те цени - блокираш навсякъде и край.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 511c92069f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм жена и също като на теб бившият ми спретна такъв курвенски номер и знам как се чувстваш. Отвратително е усещането някой да се е подиграл с чувствата ти, да те е използвал. При мен иронията беше, че той ми сваляше звезди и държеше да ме убеди, че ме обича, а аз бях резервирана в началото, явно съм имала интуиция още тогава, че нещо не е наред. Уж беше разделен с бившата си от една година, когато беше почнал да ме сваля и изрично го попитах дали не си прави психотерапия с мен, той държеше да ме убеди, че му е много далечно. Да, ама не, в един момент, също като теб го усетих емоционално отдръпнат от нищото, някакви странни лъжи ми пробутваше и в един момент директно го попитах, има ли нещо, има ли някой друг, той пак ме излъга че няма. Виждах, че на моменти все едно мислите му бяха някъде другаде, стана сприхав и си търсеше повод да се заяжда с мен. Явно е крил от мен, че е правил опити да се връща при бившата, за да не ме изгуби като резерва. В един разговор по тел. беше се напил отвори тема за нея от нищото, че била забременяла от друг, че не успял да й подари подаръка за рожд. й ден и на мен ми призля. Разбрах че му е било толкова гадно, че не се посвени да ме ползва за кошче за душевни отпадъци и то без явно да му пука, че всичките му приказки до момента ще лъснат като долна лъжа. След тази гавра го зарязах, той ме търсеше дълго време след това, но не му мина номера и си получи заслуженото-остана от два стола на земята. Изживях си огорчението, човек няма друг избор, трябва да продължиш напред и да си извлечеш уроците да внимаваш много с какви хора се свързваш и да не раздаваш доверието си лесно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 723450b8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Когато някоя жена се жалва от мъжа до нея, всички започват да пишат как тя си е виновна, това ѝ бил избора и т. н. За мъжете важи същото- авторът си е избрал такава, никой не му е виновен. Сега да мрънка тук и да го играе драма куин е безполезно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 594f4c030d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Да се застреля, хич не ти и трябва такава двуличница.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 8ebbd0dd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не ги разбирам такива боклуци. Лъжат те, усещаш, че те лъжат, хващаш ги в лъжа и им казваш, а те продължават... смешно е. Искала съм обяснение не на лъжите, а защо продължава да лъже, след като се знае и след като не може да ме излъже. Каква е логиката да лъжеш човек, който и без това не ти вярва? Наистина не ги разбирам тия хора. И не е до мъже или жени... просто има такива индивиди. Не си заслужават, това го знам със сигурност.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: d406fa727c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаш право да си вкиснат, и същевременно нямаш. Видял си я каква е и все пак си стоял около нея. Може и да ти се иска да има нещо повече, но няма, теглиш чертата, преглъщаш обидата и продължаваш живота си. Може да е нечестно и некоректно, но никой не е длъжен да те обича. Всеки в тоя живот търси собственият си интерес.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker