Без коментар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121443)
 Любов и изневяра (29772)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18590)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Без коментар
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1613 пъти
На 34 години съм и имам брак от 12 години, страхотен мъж, чудесно дете... Но колкото и да звучи добре, преди 1 година всичко в живота ми започна да се обърква.

Ето го и него... Бяхме просто колеги, той със 7 години по-малък от мен, кипящ от енергия, емоционален, авантюристично настроен. От "просто колеги" с течение на времето станахме близки приятели, които гледат по еднакъв начин на живота - миг, който трябва да се изживее пълноценно. Аз със стабилно, щастливо семейство, а той - красива, млада, умна приятелка... Всичко изглеждаше неразрушимо.

Но ето, че магия.

Предизвикателството беше и за двама ни. Преди година, прибирайки се от служебно Коледно празненство всичко започна. Ей така, уж на шега. Само докосване, изненадваща целувка, нежност и решихме, че ще е грешка да не опитаме нещо, което беше толкова сладко. Мислех си "може при секса да бъдем разочаровани и опита бързо да приключи, като останем "просто приятели"". Уви, никога не бях изживявала по-страстен, всеотдаен, взаимен и изпепеляващ секс. Предположението ми се срина.

Взе да става като наркотик. Но не беше само секса. Крадяхме минути в асансьора, леко докосване разминавайки се в коридора, погледи, страст, нежност, взаимност. Аз бях той, а той - аз. Сливахме се в едно. Никой не хранеше надежди за взаимно бъдеще, просто се наслаждавахме на времето. Той градеше планове за бъдещето си с приятелката си - кредити, жилища, съвместно съжителство, брак, а аз - радвах се на детето и на съпруга ми.

Но нещата станаха сложни - беше като филм.

Една лятна августовска нощ, седейки голи и прегърнати под звездите в една вила в планината, видяхме падащи звезди. Пожелах си той винаги да бъде част от живота ми.

И ето, оказа се, че съм бременна. Нямаше как да е от мъжа ми, бях го правила единствено с "другият" и то в онази нощ с желанието.

И така започнаха другите серии от моят филм... мъжът ми разбра всичко, "другият" се раздели с приятелката си и започна периода, в който и двамата не знаехме как да продължим.

Толкова го обичах, че бях готова да застана срещу мъж, дете, родители, приятели, но само да бъда с него. А той... той се луташе. Може би е трудно да се нагърбиш с този товар: 7 години по-голяма жена, едно дете, което ще страда по баща си, още едно на път (пък макар и твое), жилище на кредит. А може би просто любовта е била само в моята глава....

Накрая той избра нея - бившата си приятелка, а беше толкова сигурен, че имат големи различия в характера. За изненада на всички, моят мъж ми прости и каза, че би живял с мен независимо от това, че детето не е негово и ако аз не искам да се разделим, той винаги ще бъде до мен, защото иска да спасим семейството си.

"Другият" беше вече сигурен, колебанието го нямаше, но искаше да останем близки приятели.

Сега вече минаха 2 месеца, знам че имам най-верният приятел до себе си в лицето на мъжа ми, но съм тъжна. Няма я магията, страстта. Душата ми е самотна... и чакам дете, дете от друг мъж. Не мога да намеря спокойствие, още много го обичам. Но боли повече, защото всеки ден го виждам, а в очите му виждам облекчението, че е взел решението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 97e3f00cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   , , Абе, трудно ще ти повярвам, че това е твоята история. Мъжът й да й просто така лесно, че носи чуждо дете... Да, да... Бегай бе. Тоя твоя "страхотен мъж" е наистина страхотен п ьо...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 866ebb971c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ако това не е поредният фейк в тоя сайт, поредната провокация, която цели спор между мъже и жени, то.... направо съм без коментар.
Направо да те ожалиме, ама любов, ама докосвания, ама погледи....
Ама иначе нямаше проблеми да лъжеш мъжа ти нали, даже вече и като враг едва ли не го възприемаш. Типично мислене на жените. Да била застанала срещу всички, заради любовника. Наивни до безобразие.
А мъжът ти е още по-голям глупак, представям си отсега нататък колко цветущ ще му е семейния живот. Жена му бременна от друг, изневерила 100 пъти, а той я приел обратно.... направо идилия.


"Решихме, че ще е грешка да не опитаме нещо, което беше толкова сладко. Мислех си "може при секса да бъдем разочаровани и опита бързо да приключи, като останем "просто приятели"
- Пичове, запишете си това изказване и си го сложете на стената, за да ви напомня как разсъждават жените и колко тъпи, наивни и ограничени са всъщност. Да ви напомня, че на жена вяра не може и не трябва да имате на 100 % никога и че във всеки един момент може да загърби всичко и да ви предаде, защото тя си е вкарала филмите в главата. Че една жена, с която имаш дете и живеете и градите нещо може да ти преобърне целия живот наопаки и да ти разруши всичко за секунди, защото тя решила, че не е лошо да се опита с малкия.
Щяло да бъде грешка да не опитат, ама в същото време очаквала да се разочарова... абе кой лъжеш бе скъпа? Кой лъжеш?
И себе си не можеш да излъжеш.
Внимавайте коя жена приемате в живота си, защото както виждате може да ви накара да съжалявате за всичко за последните 10 години.

Въпреки всичко, което написах, мисля че темата е фейк.
Ако не е... то " евала"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4859289ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тази история доказва, че мъжете се интересуват от себе си предимно, дори и това, че чакаш дете не го е трогнало, но му е било добре с двете жени. Една жена с дете, мисли предимно за детето и ако има мъж, гледа там да вложи каквото може, за да вървят нещата, макар че трябва и от двете страни да става.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f6305129c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Виждали сме всякакви съдби, живот шарен.
Опитвам се да се поставя на мястото на мъжа ти.

Ще ме зарежеш, ще се начешеш, ще мислиш за друг докато си до мен, а аз ще приема всички твои грешки да станат мой проблем само защото те обичам или защото искам да запазим семейството ни.
Колко романтично, зряло и човешко.

Занеш ли как бих постъпил аз на негово място?
Ще ти оставя всичко което имам, апартамент, кола, събирани пари, даже ще извадя всички джобни и ще ти дам и тях.
След това вероятно ще страдам заради твоите постъпки до края на дните си, вероятно ще те обичам цял живот, още по вероятно е да нямам бял ден до края си,
но никога, по никакъв повод не бих останал с теб.
В този живот човек може да е на дъното, даже под него, но никога не трябва да губи себе си, само това имаме от деня в който сме се родили, до смъртта.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f5abfdcafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъжът ти знае ли че му натрисаш чуждо дете? Ако знае и е съгласен лошо няма.
Така е, мъжът си е гледал кефа. Не иска да се обвързва с дете, кредит. Да не е луд.
Поклатил е.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: afb488e8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Това все едно е написано от някоя 80 годишна баба пробваща се да пробие като писателка. Лошо няма, но има други графи в сайта, в които да си публикувате текста.

Няма жена на 34 години която да пише толкова старчески, съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2fb08a214f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако не е фейк историята -мъжа ти е мека Мара (ама Ко ти пука, в твой плюс е, второ- много ясно, че момченцето ще избере по-младата, по-красивата, умната пред какичката с багаж, макар и да носиш неговото дете).

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f9df56d2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хаха, поредната ИЗИГРАНА!

Да ти е честито! Ако бях на мястото на мъжа ти щях да си взема детето и да те зарежа, като публично разкажа на всички приятели и родини каква си!

Такива, които не сте се наживели не знам защо изобщо бързате с брака и децата, като се знаете що за долнопробна стока сте. Егати и лицемерието - да пишеш, че имаш страхотен съпруг, а същевременно да те помпи колегата.

От една жена, която ти е наборка!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 33d1557b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Няма мъж, който да преглътне нещо подобно, темата е супер фейк.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 54dd251b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Фейк, фейк... колко да е фейк. Типична женска история на застаряваща мадама която я сърби... оная работа, и някакъв чехльо който и търпи изневерите, и гледа чужди деца. Ще ми се да кажа, че историята е нещо невероятно, но сигурно описва доста днешни бракове. Все пак става дума за 34 годишни, та "мъж" в тоя контекст няма нищо общо с мъж от преди 50 години.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 54154cc4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Малки извадки от така нареченият Демократичен семеен кодекс::""Чл. 61. (1) Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.
Чл. 62. (1) Съпругът на майката може да оспори, че е баща на детето, като докаже, че то не е могло да бъде заченато от него. Този иск може да бъде предявен до изтичането на една година от узнаване на раждането. """ забележете съпругът на майката, "СЕ СМЯТА" за баща. Той може да е съпруг на майката, детето да не е негово, но държавата му натриса едно дете и му казва, че е негова. Тук няма, искам, не искам. Звучи забавно, но не и за потърпешият. Според статистиката в различните държави някъде между 17%-25% от децата отглеждани в семейство са от извън- брачна връзка на майката, но съпругът ги отглежда без да знае, че не са от него. 25% -това значи, че всяко четвърто дете, казва тате на мъж, който не му е тате, ами браво. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31ec586569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Сюжета е впечатляващ- някак скандинавски ала лято- зима. Има от всичко. Но това не са страсти по тези ширини. Тук популацията има по- семпли виждания и изпълнения за нещата от живота. Бълтарския мъж, ако разбере, че милата и отрудена съпрута е набъбнала от друг, лично ще извърши аборта. Без да има медицински познания и без упойка за съкровен спомен и ужас на пациентката. Такива авторски тестове са вредни- още не сме преодоляли ориента, догмите и предразсъдъците. Реагираме първосигнално и болезнено.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b9d66a5e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ами да, без коментар... любовника се бил лутал, а тя била готова на всичко. Той разбира се не се е лутал, просто си е изиграл театрото, за да се оттърве от теб. И огромна изненада-избрал младата, красива и умна приятелка, вместо теб, авторке, дето така лесно си вдигаш краката, а за бонус си готова да му доведеш да гледа чуждо дете. Да, ама не, явно не е балама любовника. Тука ситуацията с мъжа ти ми се струва подозрителна, и това ме кара да не вярвам на историята-познавайки манталитета на българските мъже не ми се вярва някой да се радва да отглежда дете, заченато в изневяра по време на брака. Има мъже дето приемат жени с деца от бивши връзки, но за такива като този случай не съм чувала.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d6539e7e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 5, много си благороден, но излишно.
С теб си приличаме само по достойнството, никога не бих останала с човек, който ме е предал.
Бих взела детето ни и бих подала молба за развод по вина на съпругата. Това щях да направя, ако бях мъж.
Предателството й е предателство срещу семейството.
За съжаление има подобни истински истории.
Жалко за излъганите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ec5161b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Големи писатели в тоя сайт……..







Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 564e182ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   "" " Номер 13" *Такива авторски тестове са вредни- още не сме преодоляли ориента, догмите и предразсъдъците. Реагираме първосигнално и болезнено"" Най-доброто действие е развод, по вина на съпругата. Това е най-безболезнено и най-животоспасяващо действие, защо има вариант, ако съпругът е под въздействие на тази новина за 1-2 секунди да И счупи вратът или в по-кървав вариант, удар с нож в юголарната вена в хоризонтално положение, удря се под ухото, поне така ни учеха във при тренировките в батальона, също ефикасно, но мръсно, като и за двата случая се отива в затвора. Казват, че отмъщението е ядене, което се консумира студено и ако той има здрави нерви, може някога след години 2-3 тихо да я бутне от балкона, /ако живеят на по-висок етаж/. Какво да се прави човещина. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1130fb04ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Това ако е вярно - егати и готиния мъж има авторката. Разумен, зрял, обичащ….
Омъжена съм, но ако бях сама, веднага щях да поискам координати на човека.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32b6790496
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 18

Норнално е да искаш такъв мъж. Глупав, под чехъл, готов на всичко да не загуби принцеската, а тя може да си прави каквото си иска.
Няма никаква зрялост в това да прибереш жената, която се е подиграла с тебе и ти е изневерила 100 пъти, а на всичкото отгоре ти казва в очите, че не значиш нищо за нея
Това е пълен идиот

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3c881dd4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Според мен няма такива мъже като описаният и не може да има. Ако това недоразумение, което кой знае защо го наричат мъж, в бъдещето трябва всички феминистки, да го предложат за канонизиране като светец - закрилник на феминизма и путь-вщината. Един нормален мъж трябва да обича съпругата си, но същото се отнася и за нея, тя също да го обича, а още и да го уважава, а не да го прави на жалък парцал и нещо като куколд-това е отвратително. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker