Прераждане, карма, синхроничност...Страх ме е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прераждане, карма, синхроничност...Страх ме е
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1276 пъти
Исках да пусна тази тема от много време защото ме мъчи. По принцип аз съм човек, който не вярва в такива окултни неща. Не вярвам и в прераждането. Религиозен човек съм вярвам в Бог. Но напоследах нещата, които ми се случиха ме шокираха. Мислех че е съвпадение, но съвпаденията станаха прекалено много. Всеки ден виждам синхроничност в часовника ( едни и същи числа ). Сутрин поглеждам часовника съвсем несъзнателно и часа който виждам на телефона е 11:11. Казвам си окей съвпадение е. Но след време пак поглеждам часовника и виждам 13:13 часа. И всеки път виждам едни и същи синхронични числа на часовника като 13. 31, 15:51, 16:16, 17:17, 23:23. Става толкова често че започнах да се плаша.
В интернет прочетох, че това са ангелски числа.

Реших да гледам видео в ютуб за карти таро на моята зодия. Във видеото тя каза че имам душа близнак ( twin flame ) и, че аз съм стара душа, която се е прераждала. Тя каза, че моя пламък близак може и да бъде противоположен пол, но може и да бъде същия пол. Каза и за синхроичността в часовника. Душа пламък близнак било различно от сродна душа. Каза че въпросния човек бил влюбен в мен но имал проблем с комуникацията и че той имал нещо като обсебеност към мен. Било толкова силно влюбване не като обикновеното влюбване. Имам предположения кой може да е но не съм сигуренТой е същия пол като мен. Виждали сме се в интернет но не сме комуникирали много. Но съм забелязъл че се държи малко сранно когато аз кометирам нещо в итернет. Той пак казва някои неща индиректно към мен. Можеби са намеци към мен.

Той почна да ме преследва в интернет. Получавах неизвестни нотификации и телефонни обажданя Четох в интерет че при пламъците близнаци имало период на бягащия и гонещия е аз съм този бягащия. Проблема е, че аз не го разпознвам като моя душа близнак. Не съм влюбен в него не се чуствам обсебен от него. Да имаме някои общи неща, но аз не чуствам тази връзка с него която попринцип душите близаци чустват. Гледам го на снимка и не чуствам нищо. Но интуативно усещам, че той ме преследва. Започнах по честичко да гледам видеа за гледане на таро и жената казва че той ми бил правил намеци, но не смеел да комуникира директно. Многократно го питам какво иска от мен да ми каже директно. Но той ме игнорира не смее да говори директно с мен. Първите 6 месеца само намеци от нотификации от фалшиви профили. Питам го да ми каже дали нотификациите са от него. И го помолих да ми каже какво иска от мен. Пак нищо 2 години ме преследва с нотивикации. Аз знам, че е той доказъл съм го. Фалшивити профили казват неща които той ги е казвал преди. Получавах и страни телефонни обажданя. Някой ми звъни, но не говори. Аз от страх затварям телефона. И знам че е той и се крие от фалшиви профили в интернет. Аз просто не разбирам защо просто не ми пише директно, а той се крие като мишка. Той всъщност е нещо като известен инфлуенсър в интернет. А е също и женен. Можеби го е страх. Но ако той е моята душа близнак и е пробуден и е усетил духовна връзка с мен не били трябвало да комуникира с мен директно да направи инциативата? Само аз се мъча и го моля да говори директно да ми пише в инстаграм. След време даже се оказа, че ме е блокирал. Сега нотификациите намаляха драстично като чели беше спрял да ме преследва. Много рядко получавах нотификации. Нямаше и телефонни обажданя вече. Не знам тези неща с пламъците близнаци ме плаши. Аз дори не помня да имам предишен живот. Попринцип и не вярвам в прераждането. Но тогава защо виждам едни и същи числа на часовника на телефона? И то не само на телефона. Плашещо е наистина. А тази на картите таро каза, че съм имал предишен живот и някаква карма. Ама тези неща противоречат с библията. А както казах съм религиозен човек и вярвам в Бог. Аз също виждам на часовника и 111, което означава light worker ( носител на светлината ) проверих ютуб. Също има вероятност и този да е психопат и можеби ангелите се опитват да ме предопредят. А и усещам нещо зловещо в този човек на итуиция, аз усещам хората. Може и да съм емпат. Режих да споделя, защото няма с кой друг, а и сайта е анонимен. Просто тези неща много ме плашат ще се радвам, ако някой даде съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: cedcaea0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Внушаваш си. Спри да зяпаш клипчета и живей в реалността.
И аз съм нацелвала такива часове- случайност, нищо повече. А този ще си е психар, но няма никакви фатални любови от преди векове, просто е психар.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cccafc545d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Май си взел всичко прекалено сериозно, успокой се.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35cc500b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Живей си живота, че така като гледам не ни остава твърде много. Не си губи времето с глупости, живей реално, днес, сега, но не в мрежата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9ee840f5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Пълни глупости. Прибавате смисъл на всичко, а всъщност такъв няма. :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5daefe4081
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе, ако не спреш с глупостите, наистина ще развиеш психично разстройство.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6867b2c1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като вярваш в Бог, ходи на църква, не на таро в нета. Съвсем си се побъркал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f2629b5c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Това с тия ангелски числа стана толкова модерно, че чак ме дразни, освен това някаква си гледала зодията ти, типично внушение, хиляди с тази зодия същата съдба ли имат. За фалшивия профил, ами излез си от профила, не влизай, смени си телефона и никой няма да те преследва. Филмираш се.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 63b787641c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мъже, ей това са жените - мега неориентирани, глупави, вярващи в някакви безсмислици, магии, каро-маро, някакви виртуални любови, ангели, демони, звезди, зодиаци, врачки, ходжи, оная от другата тема пъпа си пази 24 години, за да го мета по любимия... Ей такива неща. ПАЗЕТЕ СЕ! От женския пол има страшно много неуравновесени личности, плазмодии.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cedcaea0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8, авторът е мъж, чети с разбиране.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7dc49c2f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Номер 9, авторът е жена и това си ти авторке. Мислиш да ни заблуждаваш както много пъти до сега. Твоите номера ги знаем, пишеш и като мъж и като жена, това си го правила много, много пъти. Никакъв религиозен човек не си и в никакъв Бог не вярваш. Ти нямаш достатъчен разум за да разбереш какво е Господ. Едно нещо със сигурност за теб мога да кажа, че ти никога няма да спреш да лъжеш и да съчиняваш измислени фейк истории. Душата е една, тя няма близнаци, затова тя се преражда много пъти в различни тела, но как ти ще разбереш това като ти липсва разум. Да, ти не помниш да си имала предишен живот защото ти липсва духовно просветление. Човек се преражда много пъти в различни тела но с една и съща Душа.
Душата е вечна, тя ще продължава да се преражда много пъти докато постигне Върховно Духовно просветление и тогава вече остава в Рая завинаги. Сега разбрали какво ти казах? Имам молба. Искам да ми публикуваш този коментар. Обещаваш ли!

 
  ...

...
преди: 1 година, 26 дни
hash: eabc5eddb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей!

Минал съм през много неща в живота си - мога да напиша роман...
Имам богословско образование и над 20 години опит като въцърковен православен християнин, и ще се опитам да ти помогна! Не само на теб, но и на хората с подобни проблеми.

Виждам, че ти си много объркан - от една страна казваш: "аз съм човек, който не вярва в такива окултни неща. Не вярвам и в прераждането. Религиозен човек съм вярвам в Бог" - което е правилно и изведнъж някакви числа, карти таро и други подобни простотии? !

Аз ще ти обясня как стоят нещата:

Прераждане няма! Всякакви такива: вярвания в числа, съвпадения, карти таро и други окултни неща са от дявола и демоните.

Бог е създал човека с безсмъртна душа.

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)

Конкретните ми съвети към теб са следните:

Никога повече не чети и не гледай такива окултни неща! Защото както казах те са от дявола и от демоните, и увреждат душата на човека.

Обърни се наистина към Бога! Ако не си кръстен - направи го в някой близък православен храм. Поговори за всичко това и със свещеника в храма, той ще ти помогне и ще ти обясни всичко.

Прочети Новия завет - втората част на Библията, там се разказва за земния живот на Господ Иисус Христос.

Започни да посещаваш Богослуженията в православна църква, особено важна е Светата Литургия - която е в неделя сутрин и започва около 9 ч. (Трае около час и половина. )

Моли се на Бога, купи си православен молитвеник, има го във всяка православна църква.

Старай се да спазваш Божиите заповеди и да вършиш добри дела, а лоши да не вършиш. За миналите ти лоши дела и постъпки е добре да принесеш покаяние пред Бога и да се изповядаш.

В православната църква има седем Тайнства, едно от които е изповедта.

Първата изповед, и въобще изповедта, е нещо уникално и несравнимо! Ще дам такова сравнение - представи си все едно, че цял живот не си се къпал - каквото е банята за тялото, това изповедта за душата!
Чрез изповедта се прощават всички изказани гласно пред свещеника твои грехове и след това се чувстваш духовно чист и светъл като младенец, нещо невероятно е...!

След като си се изповядал е добре и да приемеш Св. Причастие - друго Тайнство на православната църква, което представлява приемането на Тялото и Кръвта на Господ Иисус Христос, във вид на хляб и вино.

Спирам засега, че стана много дълго. Ако има нещо неясно - питай, ще следя темата!


Странник

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: db0e4a718c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Начи можем ти кажем че са у момента антихристут се е възцарил ама още се е не обявил и за туй на много ора почнаа им се случват много неща. Кат цело са света се намира у външната тъмнина понеже сме станали лоши многу. Само Господ ще оправи нещата. Иначе они са сакат да обединат религиите ама са тва става зад пердетата дет е израза. Просто требе да верваш в Бог и да се молиш. И добри дела към хората. От сърце а не да трупаш точки.
ПС знам че пиша като каруцар, но за сметка на това е вярно.
Лоши времена. Кайте се, защото нещата са сериозни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: 327c18c147
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До Странник

Здрасти, гледам, че много ги "разбиращ" нещата та предполагам няма да има проблем с твоя "опит" да отговориш на някой въпроси за да "помогнеш" на "овцете" да се върнат в стадото при "пастира" ако ме разбираш ;)

Защо в религията която твърди че е основана на любов се колят животни? Или любовта е само за нашите нали? За другите вярвания и видове - смърт кръв и анатема?

"След като си се изповядал е добре и да приемеш Св. Причастие - друго Тайнство на православната църква, което представлява приемането на Тялото и Кръвта на Господ Иисус Христос, във вид на хляб и вино. "
Какво хубаво прикритие зад "наушким" ритуал да проповядваме канибализъм:) Как приемаме кръвта и плътта Христова? Викаш толкоз го обичаме че най добре да се слеем с него като го изядем. А мазането по челото за здраве с първото яйце символизиращо пак кръвта МУ????

А я кажи за избитите народи потопени в кръв в името Христово? Колко народи са заличени и поробени в неговото име? Ако промитите ви мозъци кажат че това е само инквизицията що не обясниш за избитите боляри отказали покръстване при Борис 1ви? Голяма любов - умри в името на Христа - май вашата любов е любов към смъртта? Не те ли е срам да почиташ обрязан евреин и да му се кланяш? Да го припознаеш за спасител и да зарежеш народност и вяра за да му се кланяш????

Много ви е страх от "окултното" да не би някоя овца от стадото ви да почне да си използва по предназначение това в главата дадено му от Създателя? Друго си е да ги държите в страх как само сега им е шанса да се спасят ако станат овце от вашето стадо иначе ги чакали вечни мъки щото нали... прераждане няма? Втори шанс няма освен само в тоя живот ако се не разкаеш и го не приемеш?

Я кажи защо патриарха беше у болница няколко пъти ми не го кара само на молитва? Защо са му нужни лекари и наука нима молитвите не са достатъчни?

Айде отговори на тези неща - но май ще ти е трудно защото във великата ви книжка ги няма отговорите. Отговори и вкарай много лутащи се овце обратно в кошарата :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 6bad87f4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Каза, че вярваш в Бог. Истината за него може да намериш само и единствено в Библията. Съветвам те да не се доверяваш на съвременните църкви за това как да се приближил към Него. А колкото до зодиите, преражданията, магиите, гадателките, душите на умрелите и всичко останало - това са дела на дявола. И Библията ясно го заявява. Ако направиш опити да е четеш и да се молиш, Той ще ти откликне. Просто направи първата крачка с вяра.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 7dc49c2f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   В коментара ти номер 11 на десетия ред /н. 10/ си написал:
"Прераждане няма". Всякакви такива вярвания в числа, съвпадения, карти таро и други окултни неща са от дявола и демоните.
Първо прераждания има и то не веднъж, а много пъти докато Душата получи върховно духовно просветление. Ти не вярваш и в окултни учения, но те са най истинските учения. Казваш, че тези окултни неща са от дявола и демоните. Може ли да ми обясниш какво е дявол и демони. След като Господ-Дух е всесилен как е допуснал да има дяволи и демони, които лъжат и вредят на хората. Това е едно голямо противоречие. В Хиндоизма и Будизма няма дяволи и демони.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: f74f49f058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 11 в голяма заблуда сте. Бог никога не е създавал която и да е религия. Те са творение на нас човеците с цел заблуда и влияние върху масата. Ние хората сме загърбили създателя си създали сме си свои правила и закони и затова страдаме. Ако религиите са нашето спасение защо с всяка изминала година живота ни се влошава. Четете Кръстю Ангелов за просветите съзнанието си.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 6bad87f4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 16.
Има дяволи и демони заради бунта, вдигнал се на небето преди хиляди години. 1/3 та от небесните ангели застават на страната на Дявола, защото са били измамени. И днес виждаме резултата от грехопадението. Войни, болести и т. н., а нашата земя е за свидетелство на всички останали ангели и светове, че Божието управление е съвършено и че вън от него, няма пълно щастие. В крайна сметка всичко е към своят край. Ако се интересуваш повече ще намериш и истината. Прераждане няма. Душата е една. И затова трябва да е пазим повече от всичко. Ако се предвиждаше в тялото си отново и отново какво стойност ще има то? А аз лично вярвам в Библията (една от причините), защото 27% от нея са пророчества, изпълняващи се с математическа точност, без пропуски. Критиците дори казват, че е написана след случилите се събития, но това не е възможно, понеже автентичността й е даказана.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: eabc5eddb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   до 14/16 - вярващия в хиндуистки заблуди

Писах ти вече веднъж, че не желая да споря с теб, но ти не мирясваш!

Свети Апостол Павел казва: страни от еретик, след като го посъветваш веднъж или дваж. Добре. Ще спазя думите му и ще те посъветвам втори и последен път.

Първо ще ти обясня, защо не искам да споря с теб:
1. Защото по принцип мразя споровете, понеже те нарушават душевния мир на човека
2. Аз мога да те оборя за всичко и да отговоря на всеки един твой въпрос, но не виждам смисъл да го правя, защото няма какво да науча от теб, а само ще тровя душата си с твоите заблуждения и безумства!
3. Този сайт не е място за спорове, а и не е редно чрез такива коментари темите да навлизат в offtopic

Виждам, че явно има много въпроси, които те вълнуват и не ти дават покой, и затова продължаваш да търсиш темите, в които съм писал, за да ме питаш. И понеже сметнах, че може да го правиш, защото все пак е възможно подсъзнателно да осъзнаваш, че се заблуждаваш и се намираш на грешен път, който води към погибел, затова и реших да ти пиша втори и последен път!

Сега ще отговоря само на три от въпросите ти(в чест на Светата Троица), защото е безсмислено да ти отговарям на всички тези въпроси до момента, понеже след това ти ще искаш да ме питаш още и още, и така няма да има край...

1. По въпроса за Св. Причастие с тялото и кръвта Христови - аз писах това не на теб, а на автора на темата. На теб няма да ти го обяснявам, защото това е Тайнство в Православната църква, а ти не си неин член! И не те касае! Ако след време се обърнеш към Бога и се кръстиш в Православната вяра - ще разбереш и това Тайнство!

2. По въпроса ти за дявола и демоните. Тук ще ти обясня: Бог е създал първо духовния свят: ангелите. Те са духовни същества. Създал ги е със свободна воля(както и нас хората). Но един от висшите ангели(има девет ангелски чина) деница се е възгордял и се е помислил за Бог, и сметнал, че Бог вече не му е нужен, и се разбунтувал против Бога. Увлякъл след себе си 1/3 от ангелите. И когато това станало: той(и останалите ангели, които го последвали) паднал от небето в бездната. И от светъл ангел се превърнал в ужасен дявол, сатана... Това станало и с другите паднали ангели, които също се наричат и демони, а също така и паднали ангели.

3. Прераждане няма, защото Бог е създал душата на човека безсмъртна, тя е Божие дихание! Душата се създава още при зачатието на човека(затова абортът е убийство) и живее заедно с тялото на човека в земния живот. След смъртта, която всъщност представлява отделяне на душата от тялото, тялото отива в пръстта, а душата минава през т. нар. митарства и там, ако я задържат на някое от тях - отива в ада, ако ги премине успешно - отива в Рая (при Бога). И така пребивава до деня на Страшния съд. Тогава телата на всички хора ще възкръснат и отново ще се съединят с душите си(само че тези тела ще бъдат други - нетленни, няма да се нуждаят от въздух, вода и храна, такова е било тялото на Господ Иисус Христос след Възкресението Му. ) И тогава всеки човек ще бъде съден и ще се определи окончателната му участ - дали ще отиде в ада или в рая?


Вместо спор ще ти препоръчам няколко книги и сайтове, които да прочетеш и да разгледаш. Там ще намериш отговорите на всичките си въпроси:

1. Новият завет - прочети го внимателно и нееднократно, и ще получиш огромна полза за душата си. Особено обърни внимание на глава 5, 6 и 7 на Евангелие от Матея. Аз повярвах окончателно, когато ги прочетох - просто с цялата си душа и сърце почувствах, че написано там е безспорна и неоспорима истина!

2. Нашата Вяра, надежда, любов - от арх. Серафим Алексиев и Макариополски епископ Николай

3. Прочети за Иеромонах Серафим (Роуз) - то е роден като протестант, после се е увлякъл от разни източни учения(като теб) и след много терзания, търсения и духовна борба - достига до Бога и приема Православието. Основава православен манастир в Калифорния... Автор е и на няколко книги и статии - примерно "Православният светоглед". Може да ти бъде за пример!

4, И една статия точно за теб: "Православният път към спасението и източните и окултните мистически учения"

5. И накрая - няколко православни сайта: Православието, Бъди верен, Православен свят, Православен храм.


Това е от мен. Надявам се, че всичко, което ти написах, ще ти принесе душевна полза! И не само на теб, но и на всички други, които ще го прочетат!

И не ми задавай повече въпроси, защото както вече казах - няма повече да ти отговарям!


Странник

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: d875de3b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До Странник

Ти и сега нищо не отговори освен да цитираш наизустената книжка която е преправяна при всеки вселенски събор за да могат по-лесно да се контролират овцете.

Такава параноя те гони, че дори не може да разбереш че пишат различни хора, но в ограничения ти ум(то какъв ли е след като го ползваш само за да наизустиш една книжка а не по предназначението което Създателя е дал)
Та в ограничения ти ум всички с различни мнения от твоето са един и същи човек хаха

И много интересно как не отговори на нито един въпрос освен за "светото" причастие.
Кажи защо убивате животни като религията ви уж парадира че е любов?
Защо патриарха не я кара на тайнства а опира до наука и лекари?
Защо сте избили толкова народи в името Христово - това ли е любовта ви?
Защо плашите хората че ако не са овце от вашата кошара ще горят у ада завинаги?
Защо искате пари за "тайнствата" си? Защо искате пари за свещи? Исус пари ли е искал?
Защо всичките ви "празници" са езически такива? Примерно - Коледа- деня на мъртвите/зимното слънцестоене където са кичили дръвчета за да ги почитат.

Защо в манастирите е пълно с гейове? Защо много гейове са върли християни?

Отговори на нещо от това. Искам отговори а не спор - явно за теб е едно и също? И отговори без да дрънкаш заучените си фрази "не си дорасъл за думите Христови" " На теб няма да ти го обяснявам, защото това е Тайнство в Православната църква, а ти не си неин член! " или "и да ти обяснявам няма да ме разбереш защото не си от нашите/дорасъл" или "чети библията - там всичко е обяснено" и т. н. измъкваници показващи че изобщо не можеш да разсъждаваш без цитати. А когато цитатите липсват и не знаеш какво да отговориш почваш с глупостите как не сме дорасли за кошарата думите Му и т. н. извинения.

И най вече кажи след като си българин защо почиташ обрязан евреин за спасител? Във великата ти книжка пише че на 8-мия ден е обрязан. Или може би Назарет е някъде у България?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker