Изневери ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневери ми
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1556 пъти
Заедно сме от 3 години, живеем заедно дори мислехме за семейство. Поради лични причини се наложи да се прибера в България, след прибирането ми държанието му коренно се промени, както казваше че ме обича и няма търпение да сме заедно отново, така на следващият ден започна да повтаря че не ме иска, нямало тръпка между нас и иска да се разделим. 1 месец се държа грубо с мен, накрая се прибра и той извини ми се, каза че се е било моментно и продължихме отношенията си. Една вечер попаднах на чат с момиче и разбрах че ми е изневерил докато е бил в чужбина. Момиче, което познавам, но нямаме никакви отношения. Изпитах много ярост, болка и не можех да повярвам. Поговорихме призна си всичко, по никакъв начин не се оправда. Когато видя разочарованието в очите ми и колко ме е наранил дори се разплака. Каза ми “исках да опитам с друга, не помислих за последствията, сякаш не бях аз” Обясни ми че е било само секс, 2 пъти са се видяли и е разбрал че наистина ме обича и веднага е приключил отношения с другото момиче. Минаха 4 месеца от както разбрах. Останах с него, виждам как е много по-отдаден на връзката ни, сякаш ме заобича повече и че цени повече. Секса ни е страхотен. Останах с него, защото видях колко много съжалява и направи всичко за да ме задържи…Изневярата за мен е долно нещо, всеки ден мисля за предателството му, много ме боли и доста често плача. Наясно съм, че почти във всяка връзка се случва, че всеки прави грешки и затова останах с него и най вече защото много го обичам. Казват, че при мъжете изневярата е просто акт, а при жените е с чувства. Ясно ми е че и при него е било просто така, но умът ми не го побира как ако обичаш някого ще си позволиш да го направиш. Нямам му доверие и знам че може би никога няма да го погледна отново с тези очи, които казват “ вярвам ти”. Аз съм много директен човек и казвам това което мисля и много често го нападам, изведнъж ме обзема ярост и не мога да се сдържа. Опитвам се да не натяквам, но това чувство е по-силно от мен… просто като се сетя и се побърквам. Но той не ме напада, изслушва ме, говорим и казва “ каквото съм надробил, това ще сърбам” Ще се радвам да споделите дали сте попадали в такава ситуация и какво ви помогна да преживеете изневярата, ако изобщо можем да в приемем и да простим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 7b1fb4b753
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Явно му е голям, затова си останала с него. Иначе за депресивните ти състояния, ако не знаеш, вибраторите са измислени за това - да лекуват женската параноя.
Иначе са ми изневерявали. От личен опит ти казвам, че връзката ти няма да издържи. Почти е сигурно, че там, където някой е кръшкал, нещата след време ще се счупят.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 81f7a25110
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нормално е да ти изневери. 3 години тъпчете на едно място, това писва. Защо не си направихре дете овреме?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a8156b44b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз няма да мога, за мен е края. Ква любов? Някой ще ме лъже, ще пипа друга, и после съжалява?! Гавра.
Да си стои с избора, който е направил. Избрал е да си легне с друга. Избрал е да излъже. Ако с другата беше се получило, щеше да те зареже на мига и после да ти реве колко сгрешил с нея.
Няма нужда да си с човек, на когото не можеш да вярваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c4224df863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И на мен са ми изневерили. Чувството е ужасно. Не вярвай на всичко, което ти казва, аз проверих в разговори и с другата и за всичко й вярвам, защото по някои ключови неща, които тя каза са негови фрази и в негов стил и беше излъгал кога колко всичко. Добре е, че е признал, но за всичко друго може и да лъже. И мъжете правят секс с чувства. Правилно не му вярваш, връзката ви ще се изпита през годините. Не знам дали в повечето връзки изневеряват и аз се самозалъгвах така, но в доста връзки не изневерява нито единият, нито другият, даже късат по съвсем различни причини.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3bf770db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   " Казват, че при мъжете изневярата е просто акт, а при жените е с чувства"

Те много неща казват, повечето грешни...

"исках да опитам с друга, не помислих за последствията, сякаш не бях аз"

Само по такова изказване, можеш да направиш доста сериозен психилогически профил... Не става дума за изневяра от типа "моментно изкушение", а за човек който е ИСКАЛ друга, такъв ПЛАН е имал, за това е МИСЛИЛ, но въпреки това съзнателно не е мислил за последиците... Защо? Защото не му е пукало, това е простата истина. Колкото и да се опитваш да бягаш от фактите, живееш с човек който не му пука за теб, ама изобщо. Не му е провървяло с другата, и това е единствената причина да не те зареже. Не се съмнявай, че ще повтори, и потрети...

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 38839196d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е, признал си е за разлика от много други, които ще отричат до последно, но това не променя постъпката му.
Всяка жена има възможност да изневери. Желаещи мъже винаги има.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d1596d6a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   До 2, докато мисленето ви е на ниво 1-ви клас ще ви изневеряват, децата крепят дълги връзки, не такива на по 3 години.
Кво като си му родила дете, той ще пожелае която иска, ще ти изневери по същия начин.
Мъжете също правим секс с чувства, не ги слушай разни космополитни сайтове и списания, че мъжете така, па жените иначе.
Зарязвай го, ще продължи да ти изневерява, а може да предпочете друга пред теб покрай бодването на тая и оная.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3e44118776
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изневярата е просто следствие от проблемите във вашата връзка. Прочети малко по въпроса.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e481c07675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Все още семейни М58 Ж58.
Ще ти разкажа за нас, 2000г. заминах на школата на МВР във Варна бях там 6 месеца като през почивните дни се прибрах в къщи.
През тези 6 месеца се запознах с една Жена от Варна ще вмъква само, че моята съпруга ми беше първата жена и до тогава не бях правил секс с друга и имаме дъщеря вече омъжена.
Така се случи, че от любопитство правих няколко пъти секс с дугата но до тук. След като се прибрах окончателно от Варна и почнах работа една две години всичко вървя нормално докато едно момиче не ми завъртя главата отново и имах връзка с нея две години.
И как се случи незнам но разбрах, че всичко това не си заслужава и приключих с изневерите до ден днешен.
През всичкото това време жена ми подозираше за моите авантюри имахме и разправии, скандали но не успя да ме хване. Минаха 10г. след като бях приключил с онова момиче всичко си беше нормално и се случи така, че телефона на съпругата ми звънна в мое присъствие и се обади мъж, който в последствие разбрах, че е бил интимен с нея.
И така картите паднаха бях бесен в продължение на година две тя разбра всичко за мен и аз всичко за нея.
Мислех за развод но я обичах а и30 години заедно не са малко.
Тя ми каза, че го е направила за да си го върне, приехго аз започнах всичко.
От тогава изминаха 5г. дъщерята се омъжи имаме внук, е от време на време на шега си казваме кой какви ги е вършил. Искам да споделя, че каквото и да е било винаги сме били интимни даже и сега.
Всичко е въпрос на чувствата, компромис, уважение ако ги няма по добре всеки по неговия път.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2352d11f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   От авторката
Благодаря на всички за коментарите.
Искам да добавя че аз му бях първата, но той на мен не.
Предполагам е нормално когато мъжът не е имал опит преди това и е бил с един единствен партньор да иска да опита нещо различно. Реално правехме секс често, но от както започна връзката ни заживяхме заедно и ни налегна еднообразният живот. За прекараното време с него като изключим тази изневяра, винаги се е държал с уважение към мен, грижовен е много и се е старал да се чувствам добре. Както и обратното, това е причината поради която останах с него, всеки греши особено когато не си имал предишна връзка. Искал е да опита различното, опита.
Към 10. Подобна случка имат баба и дядо и може би благодарение на това останах с приятелят ми. Дядо и е изневерил, баба е разбрала, но е останала с него и когато я попитах защо, тя отговори че всички мъже го правят и на най-верният може да се случи, по-важното е как се държи с теб и осъзнавайки колко те е наранил дали би повторил. Заедно са 45г обичат се страшно много и определено са пример за нас по-младите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c4224df863
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На мен явно проблемите във връзката ми бяха само, че имах огромно доверие в човека до мен. В очакване на бебе, хубави емоции, връзка без караници, не ми светна лампата дори и като казваше, че има да помага много у тях, а ние дори не знаехме къде ще живеем и с бебето, хората подготвят дом, стая с месеци, ние подготвихме стаята за детето за две седмици, другото мина в "помагам на нашите". Бях самотна и отчаяна, но не ми мина през акъла, че изневерява. Разбрах в последствие. До момента отрича. За да признаеш, трябва да имаш капка доблест. Това го казвам, за да кажа, че проблеми нямахме, имах доверие, никога телефон не съм гледала, не съм искала сметка къде ходи, колко пари взима, да ми купува, да ми взима, следях външният си вид, гледах да съм мила и ведра. Сега всички, които съветвате да не се пипа телефона на половинката, постоянно няма смисъл, но понякога си трябва. Код на телефона, имаше код на телефона, червена лампа. Човек не трябва да е обсесивен, но не трябва и да е наивен. Наивните ги правят на парцал. Това е истината. Изпаднах в страшна депресия след случилото се, руминирах мисли нон стоп, почти престанах да ям, свалих 20 килограма и стигнах до сесии с психоаналитик, не лично за него, я да се вдигна на крак да си гледам детето. По едно време престана да ми пука. Жестоки престана да ме интересува. Почнах да ям, не изневерих аз, защото не ми се занимава с глупости, не защото не мога. Вече не ме интересува, че е отишъл някъде и е дал някакви пари за секс, следващата стъпка сигурно ще е тотално безразличие от мен и прекратяване на връзката, нищо че мога и да си остана сама цял живот, не ми пука.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 79375baccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Както казваше една моя близка позната в моменти на близост, отричаш до край, никакви признания никакви разкаяния. И добавяше "Вие мъжете имате две глави, но в определи моменти използвате само долната, а след това с горната си измисля оправдания. Та тя ми казваше за един съвет, който и бил дават от баба И. Та бабата била много "отворена " и И казвала "Даже милият в леглото с чужд мъж да те хване, ще отричаш. Ще му казваш, ти на очите си ли ще вярваш или на мен". Никога не признаваш каквито и съблазнителни обещания за прошка да ти обещават. Лъжеш и то така, че сам започваш да се съмняваш, че се е случвало. Никога, при никакви обстоятелства не признаваш. Такива спомени, особено, ако са от командировки в чужбина, е при нас бяха в СССР, трябва така дълбоко да ги закопаеш в паметта, че даже и на детектор на лъжата да не могат да те хванат. От признания нищо добро не следва. Мъжът по принцип обича само три вида жени :дъщеря си, съпругата си, майка си и евентуално бабите. В останалите, той се влюбва, харесва, желае и т. н., а не като една позната, веднъж ме пита "Обичаш ли ме? " -Обясних, че я харесвам и искам да я ч--ам и тук не става въпрос за обич. Казах И, че при такива като нас не става въпрос за обич, а за желания. Ами те бъркат градацията на чувствата. Разсърди се и това е добре, поне позициите се изясниха, а не да се строят въздушни замъци. Въпреки, че винаги съм бил срамежлив и стеснителен с момичетата и жените, колкото и да ги харесвах, много внимателно избягвах при по-близък контакт, думата обич. Казвал съм го на една жена и това е съпругата ми. При познанствата с руските жени, те винаги първи са казвали, "а я люблю тебя так сильно"" , ама аз не, може а използувам някой синоним, но не така желаната дума. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e0b998b75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Всеки е изпадал в подобна ситуация, мъже, жени, все тая. Гледал съм от всички ъгли, през всякакви варианти и в нито един от тях нещата не завършват добре.
За мен лично проблемът не е че той/тя отива и чисто механично си го слага някъде, нито в това, че може да имам моментна тръпка, тези неща са преходни. Може и да има по-лош вариант, някой да е с теб, да не ти изневерява, да не контактува с никой от другия пол, но да страда за някой бивш/бивша цял живот, което се вижда, знаеш че човека до теб няма да е твой, но не можеш да го докажеш.
Та най-лошото е, че когато някой ти изневери, той не мисли за теб първо и шанса да започне да мисли за теб в бъдеще е още по-малък.
Зарязвай го тоя, знам че има носталгична нишка, знам че премяташ добри/лоши страни, плюсове и минуси, но никой не трябва да прощава изневяра, всеки носи отговорност и после да се оправя поединично, не понесе ли човек отговорност, после знае че всичко ще може да му се размине.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d1596d6a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не виждам смисъл в темата, като дори го оправдаваш, ами като е нормално забравяш за изневярата и последващите такива.
Излишно си пишем коментарите, тя била много наранена, ама разбираш ли нормално било да й изневеряват.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4bdddc0780
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   15 - Като лъжеш и теб ще те лъжат. Всичко се връща в този живот. Но на лишените от морал им е все тая, важното е, че си начесал х-я в сливата на някоя си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker