Защо за младите мъже е престижно да са с възрастна жена, а за дъртите с млада? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо за младите мъже е престижно да са с възрастна жена, а за дъртите с млада?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1732 пъти
На какво се дължи това, че тинейджър или мъж до 30 години, ако има за приятелка възрастна жена 40-60 г, то връстниците му гледат на него като мастър и му завиждат, че е с такава, един вид това да е с възрастна поддържана жена е върха на престижността откъм партньор при младите мъже. А при мъжете над 50 това да имат за любовница тинейджърка се смята за престижност откъм партньор, въпреки, че е ясно, че в повечето случаи връзката и е по сметка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 6047c102c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Сега чувам, че било престижно да си с 40-60 годишна. Напротив нищо престижно няма в това.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 717b1b8cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Като мъж, спадащ към първата описана категория, не бих казал че е точно така. Мое мнение, разбира се. Затова пък мога да философствам по въпроса:)))

Накратко казано - когато млад мъж е с по-възрастна жена (10-20г разлика) това може да се тълкува като положителен атестат. Ето и защо. Подобни жени обикновено са реализирани, обезпечени и много "с акъла си". В крайна сметка една "възрастна" жена ако е на струна, и е чудесно поддържана това не е случайно. Т. е. тя има самооценката за себе си. Има и времето, и финансовата възможност да си обръща внимание на външния вид. С други думи - успешна е. Успешните жени не са глупави. Оттук като навържем нещата: физическа красота интелект и може да се даде добро предположение, защо в очите на околните подобни отношения се коментират по определен начин:)

Много млади момичета биха сравнили подобна връзка с това те да си имат sugar daddy, но за мен не е така. Малко мъже търсят точно финансова изгода от нещо подобно. Простата истина е че хубавите по-възрастни дами са приятна компания за всичко. С тях може да се разговаря, имат богат житейски опит и са по-малко натоварени от притеснения и очаквания. Секса също е на друго ниво. Много жени всъщност започват да му се наслаждат на 100% след като прехвърлят 40-те години. Но това е съвсем друга тема вече.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 489f4258f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз съм стар мъж(по критериите на някой пиклювци в този форум) и за мен не е престижно да съм с много по-млада от мен жена. Имам пари, коли, имоти и мога да си намеря (купя) буквално тийнейджърка, но не смятам, че това би ме издигнало в очите на "слепите". Вместо това съм с жена на почти моите години, но перфектна. До толкова перфектна, че младите пичове точат лиги по нея. Няма да казвам, че е интелигентна и образована. Слава богу спортувам и се храня рационално и не съм увиснал и долу включително. В средите в които движа, има други жени на години, много добре изглеждащи, които също са с мъже на техните години. Е сега ако се случи да се влюбя в някоя млада и тя в мен, какво пък, за любовта няма възраст. Познавам и такива двойки. Но да си взема (в случая - напазарувам) младо гадже, само за да парадирам колко съм вървежен не е в моя стил. И без млада жена съм се доказал достатъчно в този живот и нямам комплекси, които да избивам. Същото важи и за дамите. И хайде стига с тия стари и млади вече. И вие ще остареете. Няма вечно млад, има вечно прост и вечен лузър. Относно секса, който го може като млад, може го и като стар. На бивашта ми съпруга дядото плащаше и влачеше проститутки до близо 80 години и всички бяха залудели от него. А тогава дори нямаше Виагра.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 56c8bb789b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Авторке, как пък стигна до тези прозрения?
За пръв път чувам такава безмислица че млад пич с дърта (60 годишна) мацка може да се счита за престижно.
Първото не е престижно понеже е лесно изпълнимо.
Второто е престижно понеже е трудно да се постигне, всъщност може да стане лесно но със супер много пари.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 980ccce28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Това са твои измишльотини и фантазии. Спри парното и си оправи речника, думата дърти много говори за теб.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 76ef40a607
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Ама ти си много зле честно. Нищо престижно няма да си със стара жена. По-скоро смешно и жалко да си ка 30г. а да се задяваш със стари жени. Виж да си на 40г. и да имаш жена на 20г. си е висока топка……. И рядко е по-сметка. Жената търси сигурност. Сегашната генерация са разглезени женчовци и за това младите жени си падат по-доста по-зрели от тях.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9c3022b8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   Не съм чувал някой мъж да мисли така за двойките с огромна разлика, особено пък на младок да му се възхищават, че е с жена на възрастта на майка му или баба му. Но от личен опит смея да твърдя, че колкото по-възрастен ставаме аз и някои мои познати и приятели, толкова по-млади жени проявяват интерес към нас, докато немалка част от свободните жени на нашата възраст са едни овълчени, устати, неженствени, псуващи, избухливи (може би поради голям брой отношения с долнопробни мъже, каквито са си избирали за тъпкачи), с безброй изисквания (без да се замислят какво предлагат насреща), мислещи се за незаменими и единствени. Тук дори не намесвам килограмите им и на какво приличат на тези години, нито че повечето са с дете/деца от някой зарязал ги/зарязан от тях, а чисто като отношение какви са трудни за изтърпяване дори на първа среща. Дънят се още на ниво общуване.

Преди време се срещах с една 21-годишна русалка. Попитах я защо ме е харесала и заговорила първа, след като съм на двойни на нейните години, а тя ми казва, че за нея е важно мъжът да е кавалер, умен и да я уважава, защото нейните връстници са много разлигавени и само мислят с оная си работа. Нямам поглед над отношението на младите мъже към техните наборки, но явно тя беше особено разочарована от тях; или поне от тези, които си е набелязвала и с които е търсела отношения. Най-вероятно си е падала по някакви по-отракани пичове с голям брой обожателки, затова си е изградила такова мнение. Няма да се учудя, ако е пренебрегвала по-нормалните момчета - както правят поне 80% от момичетата и младите жени, имащи очи само за една много малка част от всички мъже. Та, въпросното девойче е русо, със сини очи, най-малко 9/10 като красота. И въпреки това, грам не трепнах пред хубостта ѝ, защото харесвам брюнетки с тъмни очи, а тя е обратното на това. Но не бих отписал някоя жена заради цвят очи или коса, защото е важно каква е като нрав, затова все пак пожелах да се опознаем. Случвало се е жени средна хубост "да ме запалват веднага", а красавици - не, така че не отдавам такова значение на това.
В първите дни говорехме изцяло за нрава и ценностите на човек, наслушах се как не вярвала, че ще срещне мъж като мен (не се хваля, нейни думи са). Налагаше се да се дърпам малко, когато понечваше да се целуваме. Не е свикнала някой да ѝ устоява. Всичко хубаво, обаче след няколко срещи подехме темата за парите и доколко те са важни за отношенията. Тя заяви, че за нея нямало значение мъжът дали е с пари или не, а как се отнася с нея. Само беше достатъчно да спомена, че нямам кола, за да промени изоснови поведението си. Щяла да се чувства като глупачка пред нейните приятелки, на които гаджетата им до един имали гъзарски коли. Попитах я: "А ти харесваш ли гаджетата им като мъже? " и тя отвърна: "О, не, ужасни лигльовци са! ". А защо се сравнява с нейните приятелки, така и не ми отговори, макар че на мен ми е ясно защо - това е в женската природа. Не се получиха нещата, но и го очаквах, защото горе-долу такава е реакцията на почти всички жени, на които съм го казвал. :)

Не ме бива много да пресъздавам случки от миналото. Десантчикът се справя по-добре от мен в това отношение. Идеята е, че периодично млади жени проявяват интерес към мен, а изобщо не блестя с хубост и физика. Докато старите моми над тридесетака се плашат от мен, когато установят бързо-бързо, че не съм някой послушко, който ще им се връзва на престорените приказки и да им търпи изискванията, а с мен ще трябва да се държат на ниво, ако искат да се получи нещо.

Между другото, вчера за пръв път от 10 години насам платих сметката на жена, с която нямаме сериозна връзка. Направих изключение, понеже на първата ни среща тя плати общата сметка по изрично нейно настояване, а за втората се разбрахме аз да черпя. Какво да кажа - жена на място.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c28de3e350
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Ето поредната еманципирана жена и нейната висша гледна точка.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8f3f3ec832
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Авторът.
За това е важно човек да има преки контакти и да вижда картинката в реалност от личен опит, а не такава каквато е в представите му. Картинката в реалност изглежда по следният начин: само тук е пълно с теми от момчета и млади мъже бленуващи по възрастни жени и готови на всичко за да са с такава. Не сте ли гледали и Америакнски пай където Пол Финч като успя да свали майката на Стифлър и се залюби с нея в очите на всичките му връстници и приятели после еквивалентът да е с възрастната жена беше като еквивалент да е с Ролс Ройс при автомобилите. Всичките му връстници му завиждаха и го молеха да ги научи как е свалил възпрастна жена и как е с нея, имаха огромен респект към него заради това. Президентът на Франция Макрон е от кръвна линия на принц и можеше да има която си поиска млада жена, още като ученик, когато изглеждаше като манекен в средното училище предпочете 25 години по-възрастната му от него учителка и по-късно се ожени за нея, като заряза младата и красивата и дъщеря с която ходеше преди това. Още като ученик направи и невъзможното за да задържи възрастната жена до себе си и да не му избяга, като и обеща, че ще намери начин да се ожени за нея каквото и да се случи. Сега двойката живее в Елисейският дворец. Питайте някоя възрастна поддържана жена имала регистрация в сайт за запознанства да ви каже какви мъже основно я търсят. Та ако съм разяснил нещата как са в действителност ще се радвам да чуя обяснение на какво се дължи това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: def0c729f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Кифльо, моля те покани хора от сайта на сватбата. Ще бъде весело. Ама да е скоро!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fedc00438a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Оф, кифъл, пак фантазии, пак философии. Вложи енергията си да напишеш някой чиклит, ще си успешен в този жанр.

По темата.
Авторе, има всякакви хора. Преди може и да е било - възрастните мъже да търсят само 20 годишни, но аз забелязвам все повече двойки, които са поне видимо на една и съща възраст. Млади мъже (20-30) годишни с по-възрастни жени, с разлика над 10 години - има и не виждам нищо лошо ако се обичат, и разбират. Познавам такива двойки и обикновено имат собствен бизнес или някакво съдружие помежду си. Аз ако бях 20-25 годишен мъж, щях да си търся жена на моите години или малко по-голяма, но не и по-млада. Като жена пък, търся разбирателство във връзката си с мъж, затова търся на моите години или малко, но не много по-голям, пък и да сме в горе-долу една и съща среда, това е много по-важно за разбирателството, отколкото възрастта като фактор.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 027693c095
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   Н 7;момичето е направило грешка да прави сравнение! Но по принцип всяка жена би те питала за кола и аз бих! Това е нещо нормално едно семейство да има начин собствен и частен за транспорт! Мъжа да е шофьор и когато има семеен ангажимент не да Одиш по спирки или да пълниш чуждият джоб ( таксита )!
Правиш си комплименти сам че си финансово заможен а нямаш кола? Странно? Накъде куца... И за твоята възраст е смешно да прецениш момичето от 2-рата 3 - Тата среща и по един въпрос : " Имаш ли кола? ' сам си противоречиш и хората го усещат! Уж такива у такива да ми принципите а с действията си показвал точно обратното! Сам се издаваш като си разказваш живота! Не се усещаш сам!

Я това жена да ти плати сметката на първа среща е още по - грозно от твоя страна! Не е никак мъжко! Аз ако съм те блокирам и режа на момента с усмивка и забрави за втора среща! Не желая и н бих искала да бъда аз мъжа във връзката и да бъда кавалера!

Харесвам зрели мъже по - големи от мен! Но твоите разсъждения и поведение не да на зрял мъж! Съжалявам никога не бих ти обърнала внимание и не бих се свързала с теб! Има нещо лицемерно и двулично в характера ти което дори сам не се забелязваше и усещаш!

И това за красотата на жените също не е вярно и никой не би ти повярвал!


Жена на 25

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1d1d5b1157
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   До 12, това ли ти е критерия за мъж, дали има кола? Излиза, че щом не те обслужва, не става.
Много ти е нисък критерия. Но не се очудвам. Толкова ти е нивото.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9c3022b8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Номерче 12, четеш по диагонал и не вдяваш написаното в мнение 7. Там черно на бяло пише следното:
"на първата ни среща тя плати общата сметка по изрично нейно настояване"
Отиде уж да се освежи накрая, а тайно е платила сметката на бара и когато аз понечих да викна келнера, тя заяви, че вече е оправила сметката, защото не иска да се чувства длъжна на мъжете, когато те плащат. А следващият път предложих да си вземе каквото пожелае за ядене и пиене и платих нейната сметка на няколко пъти по-голяма стойност. Доволна ли си сега? :)

Относно по-младата жена, тя сама прецени себе си, чрез своята реакция, а не обратното. Пожелах ѝ да си намери някой мъж с кола по неин вкус, за да не се срамува пред приятелките си, и всеки си пое по пътя. :)
Естествено, че всяка жена си има свои изисквания и е напълно нормално да очаква/изисква каквото нея я устройва. Само не разбрах ти защо имаш проблем с това и преиначаваш нещата в твоето изказване. Именно затова аз отрано си казвам всичко, за да няма после недоразбрали хора и техните несбъднати очаквания.

Няма нужда да ми се обясняваш как нямало да бъдеш с мен и какво не би направила. Личи си по изказа ти и прибързаните ти заключения - плод на твоите предубеждения, че нравът ти не е хрисим и дружелюбен като моя. Относно "лицемерието и двуличието", трудно ще намериш човек на Земята, който е толкова открит и справедлив като мен.

Кое за красотата на жените не е вярно и никой не би повярвал? Уточни какво имаш предвид с тези си думи!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9ba936068f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Аз не питам за кола. Ама въобще не ми е важно. Даже е някак минус ако има и я ползва ежедневно. Ако има, да я ползва за извън София или да превозва неща, но не и да ходи на работа с нея... цяла София е задръстена с паркирани автомобили. Отврат. Аз все се заричам, че ще си взема кола и все се отказвам сама и разубеждавам всеки, който се замисля дали да си вземе.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a5d96f13f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Мъж да е с по-възрастна жена с 5 години от него си е чисто извращение и глупост.
А Макрон, който даваш за пример, си е извратеняк и некрофил.

Нормално и естествено е жената да е по-малка от мъжа, но оптималната разлика е до 10-12г. Оттам нататък вече са хора от различни поколения, което принципно не може да доведе до хармонични и добри взаимоотношения.

(Е има изключения, когато мъжът е извествн и богат, но само те си знаят какъв всъщност живота им)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 081f544c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   До №7 /- Кифлоприземител // """Не ме бива много да пресъздавам случки от миналото. Десантчикът се справя по-добре от мен в това отношение. """Е, не сте прав. Писал съм, че съм завършил една от елитните столични гимназии, но никога, абсолютно никога не съм могъл да се изразявам добре в писмен вид. Винаги съм бил отличник, но никога пълен някъде по успех между 5, 5 и 5, 75 Не случайно другарката Иванова ме остави на матура по български език където верен на себе си изкарах 4 на писмен и 6 на устен, а тя направи коментар от типът "ОХ, Алекс, така и не можах да те науча да пишеш, но пък ти ще кандидатствуваш с математика и физика и за бала българският няма да ти е толкова важен. "И до сега не правя разлика между части на речта и части на изречението, и по някога питам съпругата си, за някой пълен и кратък член или дума. Изобщо граматиката ми се вижда алогична. Та по темата, явлението, което описва авторът донякъде може да се забележи в романа "Бел Ами " на Ги дьо Мопасан, както и в една сцена в романа "Тютюн" На Дим. Димов, , когато Бимби и Ирина отиват да празнуват 8-ми декември в ресторант "България". Та там млади мъже с възрастни дами и дебели възрастни мъже с млади жени, така, че нищо ново под слънцето -нищо като деградация на човешкият род, където по каноните на американогейският, демократичен, неолиберализм всичко е стока. Ерго и любовта или поне силната привързаност също е стока и трябва да има съответното парично изражение. Някога в института, в който бях научен сътрудник нещата не бяха толкова меркантилни, може би защото имаше своеобразна ентропия на доходите. Тога някой колега и колежка имаха връзка на чисто емоционално ниво. Даже имаше нещо като негласно разделение, инженерите и научните сътрудници движеха с колежки от тяхното възрастово и образователно ниво с толеранс на годините / , -/5-6. Въпреки, че имах близка позната 7 години по-възрастна от мен и друга 5 годи по -млада от мен. Тогава бяхме в тази крилата възраст над 27 години, все пак чертожничките бяха малки за нас, те бяха 19, 20, 21 годишни, симпатични, мили момичета, но те трябва да бъдат с момчета на тяхната възраст. Винаги съм изпитвал топли чувства към жените, те дават някаква топлина и сила на мъжът, който не е безразличен към тях. Изключително мило и приятно е когато имаш някакъв проблем, някоя колежка, с която имате някаква връзка да сложи ръка на рамото ти и топлият И глас е като балсам за емоциите ти или пък ако танцувате блус на някакво парти по случай най-ординарно събитие, топлото И, гъвкаво и тренирано тяло излъчва някаква сила, която те привлича като магнит, а очите и греят в сумрака на залата със светлината на звездите в лятното небе. Такива мигова те карат да забравиш всякакви проблеми и се превръщаш нещо като скитник между звездите, особено ако парчето е Shine on you crazy diamond или от подобен тип-Дълбоко ненавиждам когато някой мъж държи да си делят сметката в заведение, трябва да се знае, че за него е чест да плати цялата сметка, без да очаква нищо в замяна, а само това, че момичето му е оказа внимание да бъде в неговата компания.. Такива, които искат да си делят сметката бих ги охарактеризирал с една конкретна част от дамската анатомия, но при него е вид "мъжки" характер, а при жени е част от половата им система, която всички мъже харесват. Задължително когато мъж е с жена на заведение не докосва приборите преди нея, винаги да става когато тя отива да си "напедри нослето", задължително И държи стола при сядане, не поръчва преди нея, отваря врата на колата при тръгвание и чак тогава се казва в колата. Такива дребни нещица. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e362986d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Всеки мъж иска онова, което не може да има или му е трудно да се докопа до него. В нарцистично общество като българското така стоят нещата.
И не само с възрастта е така - с всеки друг фактор е същото.
Финансов и социален статус, външен вид, интереси, интелектуален багаж, духовно развитие и др.
Въобще, масово не са научени мъжете (пък може би и жените) да се целят в хора, които са в тяхната категория.
И после реват из форумите... :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: a5d96f13f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   От номер 19 - сайтът не ми е отпечатал знака плюс, коментарът ми трябва да бъде следния:
---------------------------------------

Мъж да е с по-възрастна жена с 5 плюс години от него си е чисто извращение и глупост.
А Макрон, който даваш за пример, си е извратеняк и некрофил.

Нормално и естествено е жената да е по-малка от мъжа, но оптималната разлика е до 10-12г. Оттам нататък вече са хора от различни поколения, което принципно не може да доведе до хармонични и добри взаимоотношения.

(Е има изключения, когато мъжът е известен и богат, но само те си знаят какъв всъщност е живота им)

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 36615bab31
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Виж, много рядко има млад мъж, който да има за приятелка по- възрастна от него с 15- 20 години. Най- често на около 20 години някой мъж може да бъде привлечен сексуално от жена около 40, но дори до секс трудно ще стигне, пък за приятелка да не говорим. И на мен ми се е случвало 2-3 пъти, даже наскоро стоях до една такава в самолета, доста симпатична и запазена, но реално погледнато няма как нещо да излезе поради ред причини. Наистина много рядко ми се случва жена да ми въздейства така, забелязах я още преди да се качим на самолета и по ирония на съдбата се оказа, че сме на съседни места. Дори и някоя жена да ми е правила впечатление с външния си вид независимо от възрастта, след 1 минута съм я забравил, а тази доста силно ми въздейства като излъчване и затова се сещам за нея често. Разбира се, нищо не стана, но нищо не съм и опитвал, защото дори и до секс няма как да се стигне, пък и аз не търся това. Така или иначе тя летеше за САЩ, а в Европа само прехвърляше- питаше една от стюардесите на кой терминал й е полета и се притесняваше, че има само един час до следващия полет. А освен това на телефона си гледаше някакви снимки с дете, така че най- вероятно е семейна жената. Това ме накара да се замисля колко стресов е живота на обикновения човек, особено на емигранта, когато трябва да пропътува половината свят. Както е казал Шопенхауер отдавна, в така устроения свят човек със собствена тежест е като светла и топла стая на Коледа сред преспите и студа на декемврийската нощ. Чувствах се доста странно, но същевременно приятно. Никога няма да я видя вече и й желая всичко най- добро в този мъчителен свят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 94b96e8c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Младите мъже си харесват по-възрастни жени за секс, но същото важи и за жените, които си падат по чичаци или батковци.
Не виждам нищо престижно в такава връзка.
Обратното е доста по-често срещано - мъже с жена, която може да им е дъщеря. Жените обикновено искат доминиращ и по-опитен мъж, така че не си падат много по млади.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: ed55aa3307
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   "Хвани си кака да те отрака. "
Някои мъже правят секс с по-възрастни жени, именно защото всичко е заради секса и страстта. Повечето възрастни жени разрешават всичко на младия си любовник, защото са сексуално незадоволени и са готови на всичко в леглото.
Раздават се максимално и не им пука за какви ще ги помислят. И без това св предполага, че трябва да са опитали всички варианти на секс с един мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 13ab54468a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Едно е да си на 20 и да се занимаваш с каки на 30, друго е с лелки на 50, които се чудят само с кое младо зайче да се изчукат. Има и лелки на 50, които са по-готини от масата 30 годишни, но тва са изключения, а не правило.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker