Много ме е срам от приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ме е срам от приятеля ми
преди: 1 година, 27 дни, прочетена 1669 пъти
Приятелят ми е щедро момче, което иска винаги да изпълни някое мое малко желание, да ми купи от любимата храна или красиво цвете, сладко ми говори и се старае да ме види усмихната, когато се срещаме. Не е от свидливите мъже, дава каквото може за мен, аз също давам за него.

Но има голям проблем при него и не знам вече как да му го обясня, просто не издържам. Когато сме на публични места нещо като го ядоса започва да псува на висок глас, когато си говорим по телефона често ми прави неприлични комплименти и то пред колегите си, намеци от сексуален тип, а проблемът е в това, че за него това е някаква гордост всеки да знае колко "чудесна" връзка имаме.

Казах му много пъти, че нещата между нас трябва да са лични и да не говори такива неща на работа, той все добре добре, извинява се, но после продължава същата история. Навън е много шумен, говори на висок глас, непрекъснато трябва да му обяснявам да говори по- тихо, не спазва много и правилата на пътя, изгониха ни веднъж от един мол, защото отидохме на охранявано място, което преди беше за посещение, но вече не е, той знаеше, но въпреки всичко искаше да останем там, добре че му обясних да си вървим. Макар охраната вече да идваше.
Обича ме, но това псуване пред хората и викане вече не ги понасям!
Целува ме и то дълбоко пред много хора, а за мен целувките са нещо лично. Не ме разбирайте погрешно, аз го обичам и оценявам всичко, което е направил за мен, но поведението му на публични места е много срамно. Не знам дали това трябва да е достатъчна причина да се разделя с него, защото иначе е грижовен и мил, за това решението не е толкова лесно. Как да избера едното за сметка на другото?

Всички тези неща се опитах да му обясня отново и отново, не искам да говоря лошо за него, просто цялата ситуация ме стресира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 27 дни
hash: bf1ea402b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Той е младо момче, нали? Ще му мине. Важно е, че е щедър, щедрите мъже са голяма рядкост в България, повечето са адски стиснати. Не можеш да го промениш, приеми всичко това, а ако не можеш се ориентирай към друг.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 018bdb5b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Възможно ли е да има някакво афективно разстройство? Да е биполярен например.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: d841bc31cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти си по-възпитана и сдържана според мен, а си имаш работа с простак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: de72a3d667
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Липса на възпитание. Ако ти се влиза в ролята и на майка можеш да се опиташ да го превъзпиташ, макар че в 90% от случаите полза няма и първите 7 години си казват думата. Другия вариант е да си затвориш очите и да търпиш, обаче има вероятност след време тази агресия към външния свят да започне да я избива и към теб. Помисли върху този вариант. Това което те съветвам е да проведеш наистина сериозен разговор с него и да му поставиш ултиматоми, че ако иска да градите нещо сериозно, трябва да се промени и да бъде мъж на място, а не хлапе. Ако не - багажчето и всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 21183e3ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Викаш, харесваш си го, ама ако трябва да го показваш пред хора те е срам... Терзания, терзания...

 
  ...


...
преди: 1 година, 27 дни
hash: c66ce78a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Как го търпиш? Ако съм аз втора среща няма да има. На мига го блокирам навсякъде. Ако ще послденият на света да е не бих била с такъв селяндур. Сещам се за една приятелка, мъжът й не се съобразява с нищо и той. Излезем на главната - той върви, върви и я шляпне по задника по възможно най-кръчмарския начин. Голям срам е винаги като излизизахме с тях. По-добре сама отколкото с някой който ще ме излага. В случая сама си си виновна, той няма да се промени. Ще трябва да избираш, да си купуваш всичко сама, или той да ти купува и да се гаври с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: ab97e5e3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Виж сега и аз съм малко по-шумен(но не псувам) и обичам да показвам любовта си към жена ми...

Но още докато бяхме гаджета, тя ми каза че не и е приятно на публично място да я прегръщам или целувам, или да се смея и говоря прекалено силно...

И аз я разбрах и чух още от първия път, и вече не го правя!

Така, че от това което пишеш веднага ми светна червена лампичка. Всеки нормален човек би те разбрал от първия път, или в най-лошия случай от втория третия. А щом твоя приятел не го прави, ти сама си направи изводите!

Освен това с лекота поне би трябвало да може да прекрати това с целуването, псуването и говоренето по телефона на неприлични думи.

Освен всичко друго това означава и, че не уважава твоето мнение и не се съобразява с теб... А щом не го прави за такива сравнително дребни неща(за него) - ти си направи извода как ще бъде за по-важните неща!

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 41575229c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Стой си със селяка да ти е убаво. Българките обичат да са мазохистки.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: d3fd6a8f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И аз съм в подобна връзка и мисля за раздяла! Просто е много трудно, има много хубави качества, но пък това с псуването и викането ми и идва малко в повече. Моя приятел не псува, но говори наистина по-силно и това ме дразни. Случвало се е като влезем в магазин или някъде другаде и като му се пошегуват с нещо да им покаже среден пръст. И мен ме хваща срам, честно...
От 3 месеца някъде мисля за раздяла, хем не искам да стане така че да си губя времето, но хем го обичам. Ако сте отскоро заедно ще ти е по-лесно да го оставиш. Просто още малко време ни трябва да преценим - или ще го търпим или това не е нашият човек. Честно казано не знам какво да си мисля. Има време, в което си казвам ето това ще е той, има време в което просто се погнусяваш от човека и просто започваш да мислиш за раздяла. Ако стане така че през повечето време да мислим за раздяла по-добре да ги оставим.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: b0202cf35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Колкото и да те обича, ако не взема предвид притесненията ти, връзката ви няма да я бъде така или иначе. Любовта сама по себе си не е извинения или оправдание за всякакъв вид поведение, особено такова което притеснява партньора.

 
  ...

...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 3395cc2e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Май не си била достатъчно ясна. Ако те притеснява, дай му да разбере че раздялата е реална. И тогава да си прави сметка, може ли да се промени мъничко, или ще очаква от теб само да правиш нещата. Това е червена лампичка завбъдеще, ако не те слуша поне мъничко. Но доколкото разбирам, ти не си била достатъчно ясна. Може да си мислиш, че си му го казала, но явно от учтивост не разбира. Пробвай малко по-изявено да му го кажеш. Ти пипаш с перце, как да стане...

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: f819384975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз съм авторката и мисля, че той си е такъв. Не беше чак така в началото, но той обича да се замесва в неприятности. Има и проблеми здравословни, въобще доста кофти ситуация. Може би търси внимание по този начин, на публични места просто псуването ме кара да се чувствам ужасно неприятно и хората ме познават като възпитано и интелигентно момиче, него го гледат накриво. Той си е хубав, но изглежда и малко страшничък. Привлича негативно внимание върху себе си :/ Освен това и ми прави неприлични намеци пред неговите познати. Колкото и да го обичам, ще трябва да поговоря с него, и ако този път не ме чуе ще приема, че е такъв и ще си тръгна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: df29ff507e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Той си е такъв какъвто си е. Като не ти харесва си хващай пътя. Защо трябва той да се съобразява с теб? Начина по който си го написала това ми звучиш повече като майка оплакваща се от сина си отколкото жена оплакваща се от мъжа си.

Като промени това, което сега не ти харесва, знаеш ли какво ще стане? Ще започнеш да му хленчиш за нещо друго и него като го промени ще започнеш да му хленчиш за трето. Тебе мъж не ти трябва а ти трябва някое момченце на което да си му майка и да си дресираш както си искаш.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: de3dbca5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 13, можеш да се разкараш :D Насилници не ми пука
какво мислят. Не съм приятелката ти дето тормозиш.

А

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: fbbe7978ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Селски дис с проблемна дисциплина на ниво първи клас, прави се на мутра, щото не е ял шамареско. Жените ги влечат такива, но в един момент ще ти писне и е неизбежно какво ще се случи, въпросът е не дали, а кога. А и бой ще яде някъде, ако е толкова конфликтен, колкото го описваш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 87d98aa205
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хаха, звучи като бившия ми.
И той гръмогласен, псува, обсъжда другите хора, пресича на червено. После пък започваше да нервничи защо съм мълчала и изглеждала нацупена. Почти всяко излизане с него на обществено място приключваше със скандал.
Чак с настоящия ми приятел видях колко е хубаво да излизате без да се притесняваш от поведението на другия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker