Имам нужда от секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам нужда от секс
преди: 1 година, 12 дни, прочетена 3257 пъти
Здравейте! Мъж съм на почти 30 години. Имам дете на 3, семеен съм, но не съм женен, просто защото детето ми не беше планирано и защото някак не искам да се обвързвам с тази жена. Не се разбираме, караме се, а иначе детето ни е страхотно. Аз търпя всичко това заради него, защото не искам да остане с 1 родител, който по всяка вероятност ще е майка му и не искам нейното семейство да възпитава сина ми. Разбирате в каква ситуация съм. Секс няма абсолютно никакъв. Аз съм съгласен да живея, като съквартирант с жена ми, стига да си живея с детето. Ако ме питате пробвал ли съм да оправя нещата, ще ви кажа, че може би над 1000 пъти. С нея съм от 5 години.
Проблемът е там, че аз се жертвам, както и тя най-вероятно, но напоследък тази жертва започна да ми струва доста скъпо по мое мнение. Преди си казвах, че каквото съм си надробил, това ще сърбам и че нямам право да се жалвам, при положение, че съм я забременил. НО напоследък освен че се чувствам мн зле, смисъл нещо като депресия, но то в тая държава кой не е в депресия освен мутрите и мафиотите, но започнах да имам и здравословни проблеми. Всички около мен, включително и лекарите ми казват да се успокоя малко, но няма как. Пак казвам, че не искам да се разделям с жена ми, защото оставам без детето си.
Това, което искам е да правя секс. Имам тая нужда и това е нормално на тая възраст. Искам да си намеря жена за секс, пък не се знае и какво може да се случи. Много хора ще ме осъдят, но аз се съгласих да имаме дете и тогава казах на жена си, че ще направя всичко, но няма да си затрия живота. Искам да имам спътник в живота. Все съм си мислил, че някоя жена в моето положение, която живее с мъжа си заради децата е най-удачният вариант. Да си гледаме децата и да разпускаме един с друг. Защото др вариант е да търпя всичко това, което е противоестествено и организмът ми започва много сериозно да ми го показва вече и на 40 години да съм с хипертония, диабет и още куп болести.
Молбата ми към вас е, ако някой може да ми помогне. Някой, който е или е бил в моята ситуация, да ми каже как се е справил. Някой да ми даде съвет откъде да намеря такава жена. Къде да търся? Има ли жени, които ще са съгласни на такива взаимоотношения? Къде да ги търся? Правил съм си регистрация в сайт за запознанства, но разбира се не съм качвал моя снимка, по обясними причини и нулев ефект. Само и единствено някакви педали са ми писали и аз съм ги блокирал. Нямам против и да бъда с по-възрастна жена от мен, дори ги намирам за много секси и имам такъв фетиш.
Моля дайте някакви съвети. Хората, които ще ме съдят да си спестят коментарите. Аз си знам каква ми е ситуацията и не изпитвам никаква вина спрямо това да изневеря. Изпитвам огромна вина спрямо детето ми и в какво семейство съм го създал, но това е непоправимо, такъв е животът. Боря се до последно да живея до сина си, но аз също съм човек. Тук не става дума само за секс, става дума да имам някой човек, който знам, че ми е спътник в живота, макар и да не живеем заедно. Няма как да няма жени в моето положение.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 12 дни
hash: b2cb3a86f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Спри да се държиш като насран и и кажи че или се спира със нейните караници или си биеш къча. Тя много ясно че ще се държи грубо та ти буквално и показваш че тя каквото и да прави ти няма да си тръгнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 6eb8d5d7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами не е ли очевадно. Защо не отидеш на някоя проститутка 1-2 пъти в месеца. И аз съм в твоя възраст ама свободен електрон. Ама като няма желаещи накрая така. Наскоро лъсках на екран. е писна ми да се празня пред екран.. не съм чекиджия. Хубаво е че искаш реално наживо. Ама всички са егати бъзлоьците

Ама в нета вече не останаха жени, където съм бил най много някоя да сподели голо и това е. Наживо среща не върви, никоя не иска. Просто са гледали много трилъри и си представят някой качулат тип. Изобщо толкова заскуча цялата история за секса дето го няма че и аз не знам

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 2babd25f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторе, говори с онази, която наричаш "жена ми", а би трябвало да наричаш "оплодената утроба", дали и тя всъщност не изпитва същото, и дали няма да се съгласи да се разделите, като детето остане с теб. Тя ще бъде свободна да си потърси нов партньор, а ти ще имаш възможност да се събереш с друга жена, която има дете от друг мъж.
Тази имагинерна представа за спътница в живота, с която живеете под различни покриви, си я избий от главата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 295cc1a801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Авторе, каква връзка търсиш?
Доколкото разбрах живеете като съквартиранти. Коя жена ще се навие на това? Да си живеете всички. Или да се виждаш с някоя да се поебаеате а ти да се прибираш при майката и детето. Не разбирам каква връзка искаш за да ти се даде съвет.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: bf2407d91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Братко.... На 33 съм с две деца, а майката на децата ми 13г все нещо беше недоволна от мен... Днес за чиниите, утре за децата, следващата седмица "малко работиш" накрая започнах да правя секс с други разбра и ме изгони... Към днешна дата не ми дава да си виждам децата, манипулираме "няма да съм с теб* в следващия момент звънни на приятели и разпитва за мен, върти ме на малкия си пръст защото знае, че съжалявам и я обичам.... Пусна сигнал, че съм я тормозил, че прекачвам границата, а тя звънне ли аз тичам, като кученце....
Ти трябва да избереш за себе си кое можеш да приемеш и кое не.
Да живееш с нея и да си с детето си и да побелееш от нерви или да заебеш всичко, но да си спокоен и да си виждаш детето самостоятелно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 12 дни
hash: e455b7f7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте! Моят съвет е час по скоро да напуснете тази жена. За детето не се безпокойте всеки човек на тази земя си има свой път. Вие сте в моята ситуация, че ако те реши утре да не ви го дава да го виждате ще се наложи да водите дела. Аз не съм си виждал детето повече от две години към момента съм решил да не водя дела. Бог гледа рано или късно всеки ще получи това което е надробил. Не се отчайвайте ще се съсипите ако останете в тази ситуация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 35c862d200
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Има един сайт, той не е един де, но срещу определени суми има жени, които вършат услуги. Ако ти е под достойнството, оправяй се както можеш, дали ще си намериш любовница, работата е на късмет. Само не хленчи, защото други сме на сухо от много по-дълго и не ревем по форумите. Сексът не ти е жизненоважна функция, като ти действа на нервите, пий валериан.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 1ac1583108
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От днес, спираш да се ядосваш за проблемите си, знай здравето никой няма да ти върне, може би не ти остава време да търсиш други жени. Съветвам те да наблегнеш на социалните мрежи, не качвай снимки с жената там с детето по възможност. Целта ти е да ги вържеш за среща, после ако се харесате нещата си стават. Обърни внимание на самият теб, правилно си се ориентирал да не живееш с човек когото не обичаш. Ако трябва смени също работата, рутината, навиците. Започвай да търсиш. Не ти пречи да ходиш по проститутки докато търсиш, най малкото ще ти отпадне това напрежение и ще се завърнеш със самочувствие. Действай

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: cbcfd49469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не те съдя, жена съм. Мисля, че има жени в твоята ситуация и ще намериш жена, с която да се справяте заедно. Може да потърсиш в сайтове за запознанства, там има шанс, не влизат само обратни. Да, не слагай снимка, не е ок. А когато намериш жената, след като поне малко си имате доверие, сподели директно ситуацията в която си.
Разбирам те и не те съдя, както и не одобрявам тези които ти дават акъл да напускаш жената, с която живееш и детето. Не бързай с това и бъди до детето си.
И да, сексът когато е споделен и носи и близост и топлина е чудесен
Ж42

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: ad3621cb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Решението е да се разделиш с жена ти, да си търся мъж като за нея, а и ти също да търсиш жена за теб, детето го виждаи почивните дни, то като порасне ще разбере, и ще е щастливо, че няма да повтаря вашата връзка с жена ти, като родителски модел, така е честно за всички във вашите отношения. Иначе вариант да имаш друга жена за удоволствие е, ако връзката която имаш е отворена, прав си, че жената с която ще имаш отношения, трябва да е съгласна за удоволствие да се виждате, няма значение дали има дете или е без дете, вариантът да ходиш на платени услуги няма смисъл. Важно е да си щастлив, всеки в живота има своя път.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 25bb5df23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз имам нужда от секс, от това да почуствам, че съм желана, но уви мъжът ми, ако аз не си поискам, не поема никаква инициатива. Няма и емоционална близост, не е от най-разговорливите, нито разказва нещо, нито се интересува как е при мен. Когато легне детето, той вече е труп и е заспал пред телевизора. Когато го питам каква е причината и ако не ме желае да ми каже и да ме освободи от това мъчение, той казва не е така и аз не знам защо, детето щяло да чуе и т. н. глупости. Детето дори и да го няма при нас, пак същата история. Не ми изневерява, аз не съм грозна и какво от това. Иде ми да се разделя с него, но единственото, което ме спира е детето, той е свестен баща, а и то е привързано към него. Чувствам се като в затвор, в който нямам полезен ход. Опитах се да компенсирам липсата с едно бивше гадже, който от както се разделихме преди доста години продължи да ме търси и да ме харесва, еми и там се оказа една пълна лъжа и бутафория, от което съвсем ми се отщя да се занимавам с който и да е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 1c31a8e659
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Прекалено си добър и не го осъзнаваш. Мъжете сме под игото на безброй идеали, на които служим, без да си даваме сметка. Ти например - под идеалът да си добър баща, да си добър мъж, да си спазиш разбирането за брака и прочее.

Пробвай така. Никакъв компромис недей да правиш с моралните си ценности, но не ги свързвай с определена религия например. Помисли си, това да казваш истината например - това не е само, защото Христос ти го е казал. Ами това е защото ти просто ставаш сянка на себе си, психологически, ако постоянно кривиш истината, губиш представа кое е черно и кое - бяло. Мисля, че ти си надраснал идеалите си. Сега трябва смело да ги оставиш да изгарят бавно, и на тяхното гориво да живееш ти. Щом те мъчи това, че искаш да си спазиш представата за "добър", промени я малко! Не е ли най-важно ти да си щастлив и жив? Защо не слушаш природата, щом като ти се прави секс? Ами, като за начало, имаш ли свободна време? Къде да срещнеш жена - ами че ти излизаш ли? Ако имате бебе и работиш - кога?

Оправи си първо работата. Нека не ти заема цялото време, освободи ресурс за себе си. Излез на планина в някоя група например. Отиди на нещо навън. И спри, за Бога да се обвиняваш! Имал си явно доста силна майка, щом имаш чак такива идеали. Сега трябва обаче да бъдеш себе си. Изградил си си критерият за добро, ок! Няма да седнеш да оставиш детето ти. Ако жена ти те манипулира, че да се чувстваш виновен че тя не ти дава секс - доста си закъсал. Тя ще й светне, просто ако спреш да й обръщаш такова внимание и не започнеш да се грижиш за себе си.

Просто трябва да направиш leap of faith - довери се. Чувството ти като човек не те лъже, последвай го. Защо ти е тая нужда да си герой - да се жертваш в името на това да си "добър бъща" в нтвоите очи? Напротив, ти ще бъдеш добър баща ако покажеш на сина си, че се грижиш за себе си също. Нека да кряска, нека да се развежда. Ако не може да види проблема си и те обвинява теб - нейн проблем. Не е зряла.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 1c31a8e659
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   7, не е така. Проблемът, че човек няма секс е също личен, не са виновни само другите. За всяко нещо идва времето. Но стига сте чакали неволята, бре! За татковците, натирени от жените си - Вземете нещата в свои ръце! Нямало как да виждате сина си и прочее - що за глупости! Направете така, че да го виждате! Независимоо как, какво ви лъже жена ви - отидете да го видите, дори и час с него му дава повече. Наистина Бог вижда, но богът на живота. Природата всичко си знае, знаете ли как синът и ще й го върне на дамата ви, ако тя си държи на глупостта, че може сама да гледа едно дете? Само гледойте сеир как ще и изкара живота през носа като порастне. Но жените са едни прекрасни нерационални създания, те могат да разберат това едва когато им се стовари на главите. Не могат да предвидят, че ако го отделят от баща си, си гледат едно търтейче-царче. А вие между временно не се мотайте, ами си виждайте детето колкото се може повече! Като порастне, като го лъжат че баща му не е искал да го види - то само ще се сети, че не е така. Не бъдете като баща ми, който като й майка ми му е казвала че е заета и не може да ме види, я е слушал - баламият. Какво ще стане ако цъфнете някой ден с един букет цветя пред дома и - без и помен от сексуални намеци с дамата - няма да си давате достойнството за пет лева, колкото и да ви омайва за секс - ами просто подарявате и букета и казвате - искам да видя сина си. Не ви пуска - хубаво. Отивате пак, след няколко дена. Казвате - искам да си видя детето. Не насилвате, не се карате, не се оставяте да ви манипулира. Боже, колко хора чакат неволята явно...

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 608e5dc4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, това, което търсиш не е решението на проблема ти. Не можеш да живееш така цял живот, макар, че много мъже го живеят. Също така историята ти ми звучи като оплаквание с цел някоя да те съжали и да ти пусне. Имах познат, който така се оплаква от изпълнението на съпружеските задължения на жена си, но при повод не дава да се издума лоша дума за нея. Как успявате да ги разделите сърцата от членовете си, не знам.
Ами ако се влюбите с удобната половинка, как ще продължиш да живееш с майката на детето си? Не е само пъхни го извади го работата. Седни и си помисли и вземи решение като истински мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 6d12f3eb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами като не искате деца ползвайте предпазни средства! Не децата ви после да страдат заради един кеф!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: d00d39a6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15 теб с предпазни средства ли са те правили, не мога да разбера? Човекът опипва друг път, по който да продължи... Личният и съвет на човек преминал през подобен случай е да предизвикаш с жената сериозен разговор, както те съветват и повече от пишещите тук. 5 години са достатъчен срок и според мен надежда да разведриш отношения е илюзорно малка към никаква. Но понеже все още я има, направи кратка консултация с брачен специалист или адвокат, относно правата върху детето, някаква обща собственост и изход от ситуацията -дело, поделяне на права и тнт... Свърши го преди общия разговор с жена си, и директно и постави условията си и възможно развитие на ситуацията: 1. продължаване на съвместно съжителстване с 2 или 3 акта на седмица-щом я обичаш, привлекателна е за теб и тнт. 2. официално разделяне права на детето, на обща собственост и тнт по съвместно съгласие -причина посочена от теб по-горе; 3. разделяне с ескалация на напрежението, дела и тнт... Както ти казах, да живееш като пундьо в името на искра надежда при 5 години игнориране е пре достатъчо. За връзка и секс в тази ситуация, не е коректно към евентуалния ти партньор. По-скоро проститутка компаньонка, непрофесионалистка за пари, колкото можеш да си позволиш. При раздяла и изход от ситуацията, тогава партньор със сходен профил било то за ангажираща връзка с развитие или неангажираща, само за секс и срещи. Това ми е съвета и го приеми от човек преминал през тази пътека

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 021b501ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   В същата ситуация съм от години. Нещата ще станат по зле. Депресирам се постоянно. Имам добра професия и приличен социален статус. Гледам да спортувам, за да запълня времето и да разсея желанието за секс. Но трудно...
Ж. 49г.

 
  ...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: 66e684916d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   В много подобна ситуация съм, с тази разлика, че аз обичам мъжа ми безкрайно много и копнея за него всеки миг, понякога успявам да го навия за секс, което е единственото време, в което се чувствам добре, но дори в секса се проявява егоизма му и безсърдечността му към мен. Въпреки, че се чувствам сякаш ми се отдава от подаяние, обожавам тези моменти с него и всяка сутрин, когато се будя до него. Ж25 мъжът ми не ме зачита, оставаме заедно заради бебето и защото съм в такава ситуация, че завися от него и че ми дава подслон и закрила, иначе нямам къде да ида и как да се справя съвсем сама. Мрази ме и ме е гонил десетки пъти, търсил е други жени, често пъти се е отказвал дори от детето ни, само да не е с мен, защото смята, че му съсипвам живота. Всеки път умолявам да не ме изоставя в името на детето, но съвместния живот с половинка, която не само че не те обича, а отявлено те презира е пагубна. Няма успешен ход, в който да няма щети. Загубила съм надежда и може би само хора в сходна позиция и техните разкази ми дават малко въздух, че не съм само аз.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker