Нормално ли е да откачам всеки път щом мъжът ми гледа друга? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е да откачам всеки път щом мъжът ми гледа друга?
преди: 1 година, 18 дни, прочетена 1287 пъти
Здравейте! Аз съм на 28г., мъжът ми е на 34г. И всеки път щом се обърне към друга аз се чувствам ужасно. Независимо дали е на улицата, докато кара колата или дори по телевизията и телефона. Щом се загледа в някоя веднага си мисля че я харесва и че я желае. Предполагам че не е нормално, но това ми се върти в гравата. Ако му кажа, казва че дори и да е погледнал не е мислил нищо, дори вече е забравил какво е гледал. Дали е така? Ако не му кажа пък в мен започва едно напрежение и малко по-малко пак ескалира в скандал.
Не знам, може би не съм права, но това много ме мъчи. Как да се променя? Как да гледам по-леко на тези неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 17 дни
hash: 3db71b3f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен му нямаш доверие. Може да има 20 причини за това, ние не можем да гадаем. Може да ти казва едно, а да прави друго, тогава пък езика на тялото го издава.
Но най-глупаво е да правиш скандали, сеири или да се ядосваш. Разбери от къс е тръгнало това недоверие. Ако влиза по социалните мрежи, направи си втори профил, намери някоя снимка на реална красива мацка, пробвай да завържеш разговор с него да видиш на къде ще тръгнат нещата и да си отговориш дали имат почва тези твои мисли.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: c431ba2cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не е нормално. Помисли откъде идва проблемът ти, най-вече с ниското самочувствие. Чети книги за самоусъвършенстване. Ако не вземеш мерки, на него може да му писне и с право. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: bef6f534c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз искам приятелка като тебе - достатъчно ревнива да ме държи изкъсо. Но и аз искам да държа на каишка половинката си. Да й казвам какво и кога да прави, да я командоря и да я шляпам яко, когато сгафи нещо. Уви, не се срещат често такива като тебе.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: e402e2fc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Има поглед и поглед. Ако заглежда, правата си ти и той като знае, че те дразни, го прави. Но, хайде, не бъди без самочувствие, по-млада си, сигурна съм, че и красива (все красивите са с ниско самочувствие). Той трябва да го е страх да не те загуби, не обратното.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: a6fdf7a528
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Специално моята съпруга е много ревнива, особено когато бяхме млади. Имах един навик да се прибирам към 2 през нощта, а тя започва да ми мирише дрехите, дали миришат на дамски аромати. В някои от случаите нямаше основание, а в другите, това вече е личен въпрос. Нека да го кажа така, правата на жената в секса свършват там, където започват правата на съпруга И. Та в три от случаите съпругата ми прояви креативност и реши, че може да ме намушка с нож, в два от случаите и един път с една остра отвертка. Тя размахва кухненски нож, нито го държи правилно, нито има добър захват. Не е проблем да И го отнема, а проблем е да не се подхлъзна на килима, защото спалнята е пълна с остри ръбове и ъгли и белята става за секунда. Тренирал съм 9 годи джудо и две бойно самбо, бях десантчик и ПКВ на десентен взвод. След тези нейни изпълнения, като правило, вече е преминат нервният пик и става един срив, и тогава секса с нея е много, ама много хубав, но единият път съм се навел да си събуя джинсите, а тя издебва точно този момент, когато се изправям и съм в неустойчиво равновесие. Отклоних удара, одраскаме, но няма как да отрека, добре беше насочила удара, почти в юголарната вена. Разбира се потече кръв, тя се изплаши, разплака се, но пак секса, след чувството за вина беше добър за компенсация. След това споделих с една позната от института, в който бях научен сътрудник, а тя като истинска жена, ми казва, че е трябвало да изчака да се обърна и тогава да действува. Иначе много е всеотдайна, още тогава на 32 години беше ръководител на тежък отдел, високо организирана, много високо IQ, по-точно космическо, отлична математичка, добра домакиня. Сега толкова години по-късно е технически директор в голяма иновативна компания, наближава време за пенсиониране. Не е вече, онази слаба жена с фигура на момиче.. , тренирала съвсем любителски спортна гимнастика като ученичка, по време на тъмният социализъм, но в секса е някак толкова стеснителна като монахиня. Традиционалистка, не харесва разчупените неща. Аз съм И голямата любов. За съжаление като млад, леко се подхлъзвах, както и в института по месторабота. Не бях изряден и при дългите командировки в бившият Съветски съюз. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...


...
преди: 1 година, 17 дни
hash: b8c23c3491
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако не го прави твърде просташкии демонстративно, не виждам проблем. Това си е природа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 98163fd772
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не е нормално да откажеш, но не е нормално и той да се заглежда често по други.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 6392070fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Време да почнеш да следиш и кога мисли за друга

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: b9f2af97a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Имай повече себеуважение, вярвай повече в себе си, дори да се разделиш с този мъж или с който и да е, живота продължава и ще се оправиш, такава крайна ревност отблъсква жестоко, превръщаш се в слаб комплексар в очите на другия, губиш привлекателността си като го задушаваш по този начин и в същото време показваш колко уязвим се чувстваш от буквално всички други жени, дори такива с които не е имал нищо общо.. Опитай се да си над нещата или поне се постарай, да не показваш колко се впрягаш. Цени повече себе си, той те е избрал, вероятно е на ясно какво ще загуби, ако те остави или ти изневери.. Но с драми не би го предотвратила.

Вещица

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 6b2a530f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Леле, леле!!!! Много си ревнива, един мъж ако не се заглежда по жени... По мъже ли да се заглежда??? Сега ще ти разкажа: пътувам с мъжа ми /лека му пръст! / с тира и на Видин на Дунавмост 2, разговор между него и митничарите:Кво правиш, миналата седмица черна, сега-руса, а той се смее, а пък аз им викам:Черна, червена, руса, те това е мъж, а аз съм първата дама, и смях, смях, втори случай:Ще изчистиш ли камиона??? Да, а брат му ми вика:Е, сега ако намериш гащите на румънката, а аз:Дай малко стъклена вата, майката ще и разгоня, и пак смях, ревността е най лошото чувство, изкарва всичко на майтап, иначе ще страдате и двамата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 722d98a6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   5 - Вместо да те дупчи с ножове е можело просто да ти го върне и то тъпкано. На всяка твоя изневяра да ти отговори с две и да те украси с такива лопатарски рога, че да минаваш през вратата странично. Напълно справедливо и заслужено. А може и да го е правила, но да не си разбрал, щом е по-умна от теб.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 1360529e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моят мъж не се заглежда по жени или поне не в мое присъствие.
Имах познат, който като виделе добре изглеждаща жена и буквално изцъкляше очи, дори на мъжката част от компанията им правеше впечатление. Ако изглежда така или се обръща след жени, не е нормално. Този си остана заклет женкар, всяка вечер се хвали, че е с различна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: e0499a1b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много ти се иска да се чукаш с други мъже, а се въздържаш. Това ти е проблема.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 5a569f38ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката с право се притеснява! В моята компания познавам мъже с деца, които флиртуват с колежките всеки ден! Даже един си беше довел детето на работа, а предния ден ни показваше снимки как е бил момиче на повикване. Правете си изводи в каква аморална държава живеем!!!

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: a6fdf7a528
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До №12. Не знам дали сте ходили в казармата, но говоря за онази социалистическата. Та, ако се ходили, /в което се съмнявам/ и ако бяхте изучавали тактика, знаете понятието срещен бой. Та моята обична съпруга, винаги е предпочитали да действува директно и предпочита "срещният"бой. Тя е технически директор в иновативна компания и ръководи над 300 мъже, за които се явява като майка орлица. Та те зад гърбът И я наричат "центурион". Много добра математичка в областта на инженерната математика/има цяла папка с грамоти от олимпиади по математика и физика/ от гимназията. Традиционалистка в разбиранията си, не си пада по разни сексуални експерименти. Бих казал асексуална, обича и И се отдава да ръководи, поставена ли И е някаква цел не се отклонява докато не я постигне. Умна е, при това много, но без да е натрапчиво. А вашите разсъждения са типични за жена, първо-сигнални и елементарни, без ясна цел в перспектива и какво искате да постигнете и на каква цена. Би трябвало да знаете, че това, което е разрешено на мъжете, не е разрешено на жените. Все пак те са основните пазители на генетичната линия.. Когато съм имал отклонения от пътя, не съм ги афиширал и с никого не съм споделял. За някои се досещаше майка ми, когато бях родителите си на море като студент и се запознавах с гедерейски момичета и чехкинки, но това беше преди да познавам бъдещата си съпруга. Това, че съм с родителите си за тях беше нещо като знак за добро възпитание и култура. Някои са се случвали при командировки в съветският съюз, за които евентуално се досещат някои колеги, но те мълчат, защото и аз знам за тях. В България всичко беше много скрито и дискретно и най-вече се случваше на симпозиуми и конференции в МДУ "Жулио Кюри" или в завода, в който се внедряваха нашите разработки. Но всичко това се е случвало много отдавна и все едно не се е случвало с мен. Винаги съм бил много, много внимателен, да не изложа някой. Не ме съдете, ние тогавашните момчета отивахме в казармата без да сме целували момиче и това беше добре, че по. -лесно и без душевни терзания се караше службата. Някои емоционално по -обвързани лапваха цевта на автомата, при съобщение, че всечко между него и момичето е привършило. Вярно, че такива случаи са много редки, но се случваха. Така, че по -вимателно уважаеми с предложенията и заключенията //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време" До №12. Не знам дали сте ходили в казармата, но говоря за онази социалистическата. Та, ако се ходили, /в което се съмнявам/ и ако бяхте изучавали тактика, знаете понятието срещен бой. Та моята обична съпруга, винаги е предпочитали да действува директно и предпочита "срещният"бой. Тя е технически директор в иновативна компания и ръководи над 300 мъже, за които се явява като майка орлица. Та те зад гърбът И я наричат "центурион". Много добра математичка в областта на инженерната математика/има цяла папка с грамоти от олимпиади по математика и физика/ от гимназията. Традиционалистка в разбиранията си, не си пада по разни сексуални експерименти. Бих казал асексуална, обича и И се отдава да ръководи, поставена ли И е някаква цел не се отклонява докато не я постигне. Умна е, при това много, но без да е натрапчиво. А вашите разсъждения са типични за жена, първо-сигнални и елементарни, без ясна цел в перспектива и какво искате да постигнете и на каква цена. Би трябвало да знаете, че това, което е разрешено на мъжете, не е разрешено на жените. Все пак те са основните пазители на генетичната линия.. Когато съм имал отклонения от пътя, не съм ги афиширал и с никого не съм споделял. За някои се досещаше майка ми, когато бях родителите си на море като студент и се запознавах с гедерейски момичета и чехкинки, но това беше преди да познавам бъдещата си съпруга. Това, че съм с родителите си за тях беше нещо като знак за добро възпитание и култура. Някои са се случвали при командировки в съветският съюз, за които евентуално се досещат някои колеги, но те мълчат, защото и аз знам за тях. В България всичко беше много скрито и дискретно и най-вече се случваше на симпозиуми и конференции в МДУ "Жулио Кюри" или в завода, в който се внедряваха нашите разработки. Но всичко това се е случвало много отдавна и все едно не се е случвало с мен. Винаги съм бил много, много внимателен, да не изложа някой. Не ме съдете, ние тогавашните момчета отивахме в казармата без да сме целували момиче и това беше добре, че по. -лесно и без душевни терзания се караше службата. Някои емоционално по -обвързани лапваха цевта на автомата, при съобщение, че всечко между него и момичето е привършило. Вярно, че такива случаи са много редки, но се случваха. Така, че по -вимателно уважаеми с предложенията и заключенията //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 155fba86a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Дори, когато си на диета, имаш право да погледнеш менюто.
Сега на въпроса. Мъжът гледа 2-3 определени неща в жената, а жената оглежда всичко с подробности.
Да обърнем казуса, тя се заглежда, той ревнува? Следва яко обвинение и направо на бесилото, как си позволява такава ревност.
Угодия няма. За това, , жена няма да се гоним, защото ще се хванем... , ,

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 1c18e4b7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Добий самочувствие

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 09cd5ed6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако е от онова просташки заглеждане, не ти трябва такъв закъсаляк. Важно е да си изясниш дали поведението му е обидно за теб в смисъл, че се държи като загорял закъсяляк (пулят се като психари след всяка по- засукана мацка или ти си токсично ревнива.
Иначе можеш да му покажеш по директно като започнеш да гледаш не е и ти пред него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker